Guys i'm still home..

Jag tycker det är roligt hur många som faktiskt tror att jag åkt redan.. Sebbe skrev igår och frågade vad jag gjorde där borta.. så frågade jag vart? och då sa han i USA? och när jag berättade att jag inte åkt än så sa han att han trodde jag åkt för en vecka sen.. Samma idag när jag träffade Fellan på donken så trodde även hon att jag redan åkt.. Nej kära vänner jag åker 10 augusti! :)

Nu vet alla det, ;) haha Kiah min värdsyster berättade för mig att klackskor är relativt billigt i USA, så det kommer jag absolut köpa.. 25-50 dollar tror jag att det var, helt okej alltså. För er som inte är så insatta så blir det i Kronor ca 180-360 kr.. BILLIGT!! haha så sådant behöver jag ju inte nödvändigtvis packa med, kanske något par sådär men ja..

Måste skriva till min idrottslärare också angående Special Idrott A, min värdmamma Kristy har gått med på det i alla fall.. :) Eftersom hon kommer att vara min tränare på cheerleadingen.

Jag är jätte pepp på att åka nu, Josefin, Lisa och Lisa åker imorgon.. Förstår inte att ALLA borlängebor som åker med explorius lyckades åka samma dag förutom JAG!.. Men men inte mycket att göra åt saken. TJEJER, NI FÅR HA DET JÄTTE BRA!! Så hörs vi under året!

Kommentarer
Postat av: Josefin

TACK EDDA!! Hahaha men hörru, du är ju från Falun ;) Ha det bäst!! :D :D <3

2010-08-02 @ 23:51:07
URL: http://josefinsusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0