I'm the worlds greatest

Jag har precis avslutat min gymnastikträning och nu återstår 3 timmar på gymmet.. Och jag har INGENTING att göra, förutom att sitta här och göra klart min Psykologi, men ändå. Det gick HUR bra som helst! Jag gjorde min running tumbling HELT själv, har till och med en video att visa er eftersom ni ville se ! :)


Min landning är lite ofokuserad än, men det är trots allt första gången jag gjort det utan att Jeff eller någon annan ens kollar på. Jeff sa att varenda gång han ser någon spotta mig i framtiden så är jag skyldig honom 5 dollar. och det vill jag ju inte !

Det har förresten snöat hela dagen här! Lycka! och folk som sa att det inte skulle komma snö förens i januari, men dock stannade inte snön på marken, det ser mer ut som att det regnat. Så det är ju trevligt.

Idag gjorde jag klart mitt historia prov och det gick faktiskt bra (då jag fick hjälp lite innan.. hehe), och imorgon har vi inte skola alls!!! yay, vi åker till Columbus med kören för att sjunga på Governors något. Så en heldag med folk jag älskar, kan nog inte bli bättre! Ipoden kommer med, så bilder och videosar ska jag försöka fixa. Jag tänkte även fixa en ny kategori här för mina videosar, så om ni vill hitta en video igen så finns det en kategori med alla! Bra va?

Kommentarer
Postat av: Eira

Vilken förening har du tränat för i Sverige och hur länge? Kram :)

2010-12-02 @ 01:32:29
URL: http://honeyandmoon.blogg.se/
Postat av: Ida

Duktig! Den är ju fett bra!

2010-12-02 @ 09:52:29
URL: http://youbetterwork.blogg.se/
Postat av: Linnea

duktigt! ja din landing sög jag hade kunnat gjort det mycket bättre :O ;)

2010-12-03 @ 16:04:50
URL: http://linneaholgersson.blogspot.com
Postat av: Carolina

va DUKTIG du är vännen :) du har verkligen utvecklats ...

2010-12-04 @ 17:42:12
URL: http://gorgeousbutterfly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0