Storshopping

Dagen har varit rolig, det är ju fredag!! under 3rd period så ringde Mrs Hukills telefon som bad mig att gå ner till The Guidance Office, där samlades jag, Leo och Mariana tillsammans med Mrs Chase och Steve. Vi pratade lite betyg och att Leo snart åker (första februari) och när Steve sa "so if i wont see you again, i just wanna say goodbye and tell you im glad we met and you are a wonderful person", stackars Leo började gråta, haha vilket fick mina ögon att vattnas. Jag hatar när folk gråter för det får mig att också gråta. I alla fall dom släppte iväg oss under 4th period och jag kom tillbaka precis när vi skulle fortsätta på filmen. TIMEING!

Efter lunch så gick vi ner till Kör-rummet för att byta om och sedan värma upp, för Treble chorus och Bells 2 skulle splea/sjunga på National Honors society - grejen. Det är en grupp av människor som blir utvalda för deras betyg, beteende, ledaregenskaper och karaktär. Så elever som passade in på dom punkterna fick komma in i Aulan, dom pratade lite om vilka dom 4 huvudpunkterna för NHS var, och sedan sjöng vi lite för att dom sen skulle välja ut de elever som skulle få vara med i NHS nästa år. Det var inte alla som var där som fick, och jag insåg att jag kände dom flesta som blev valda.

Dom släppte ut oss ca 20 min innan 8th period var slut och vi orkade inte gå tillbaka, så vi satt och pratade resten av tiden. Efter skolan åkte jag och Tiffany till the mall, jag köpte julklapp till Alexa och Kiah, och till Tiffany och på köpet på hennes present fick jag en plånbok för 1 cent! haha det var 2 för 10 dollar och en kostade 9.99 dollar.. haha Tiffany köpte mina drömskor till mig i julklapp :) 20 dollar kostade dom. Sedan passade jag på att köpa lite underkläder från Victoria's secret när jag ändå var där. Vi träffade på samma tjej som jobbade sist, hur snäll tjej som helst!

Vi var där till ca 8.40 då vi åkte till Wal Mart, köpte skrivhäften, en bok och lipstain. Jag glömde helt bort att köpa pennor också då mitt sudd är slut på min. Det är det jag HATAR med stiftpennor, helt omöjliga att använda när suddet är slut. jag kom hem runt 9.40 och Todd satt och skar upp ÄNNU en ren, det är tredje gången på typ en vecka jag sett honom sitta där, och tydligen har han mer. Han berättade att Alexa var nere, så jag gick ner och kollade på Avatar med henne. Den slutade för ca en timme sen, så jag har varit upptagen. Kristy och Kiah är i Indianapolis så dom kommer inte vara hemma på hela helgen. Men nu ska jag sova, jag ska upp imorgon och hjälpa med julklappar och julgranen som faktiskt står där nere nu! Dekorationer är det enda som fattas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0