Early christmas and wii fit

Dagen har varit väldigt upptagen och inte stressig men jag har inte haft tid att sitta här, vilket kanske är bra på ett sätt Vi hade lite släkt-jul hos grandma and grandpa. Det var samma folk som var på Thanksgiving middagen och det var roligt att se alla igen. Vi firade även Kiah's födelsedag lite medans alla var samlade. Jag älskar deras hus, så himla mysigt!


Julgranen med alla paket


Kiah's tårta, med en lila-lysande hello kitty på.


Kiah innan vi sjöng för henne


Alicia med sin söta dotter Gracen (osäker på stavning)

Efter vi ätit lite god julmat som faktiskt påminnde lite om thanksgiving maten.. Så tog vi det lite lugnt innan det var dags för julklappar.


Småbarn med sina julklappar, de fick sina först och sedan körde de vuxna "chinese gift exchange"-leken


Presentöppning


Men grandma och grandpa hade även presenter till oss tre "äldre" barn, ett litet christmas ornament och ett presentkort på Abercrombie&Fitch, är osäker på summan, fick för mig att Patti sa att det var 100 dollar, men det lät lite mycket.


Jag idag!

Runt 3.30 körde vi Alexa till dans och så åkte vi till köpcentret för kristy skulle leta efter en parfym. Utan lycka lämnade vi köpcentret för att hämta upp Alexa och släppa av Kiah. Vi åkte tillbaka till farföräldrarna och satt där tills Kiah och Gibbs kom dit. När vi kom hem så bestämde jag och Alexa oss för att spela Wii Fit. Vi skapade en profil för mig och började spela. Jag är SÄMST på balans, men det ska övas upp. 4 kg har jag gått upp sen jag kom hit, inte så farligt men 4 kg förmycket! Alexa tränade samtidigt som jag gjorde och när vi byttes av så tränade jag med henne. Vi sprang i 23 minuter i sträck + att vi sprang typ 5-7 min i början. Det är mycket för mig, som inte har någon kondition. Och imorgon ska jag och Caitlyn träna, så då blir det att visa vem som inte har någon kondition påriktigt! Får se om jag har pengar dock. Men två timmars träning kändes som ingenting! Jätte effektivt, typ. Får se hur effektivt det är om ett par veckor. Men nu ska jag sova GODNATT

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur mycket brukar du handla julklappar för?

2010-12-21 @ 01:47:02
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

hehe det är jobbigt att springa 20 minuter i sträck ;)

2010-12-22 @ 20:08:38
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0