Hostfamilyyyyy

JAAAAAA, jag fick mail från Pierre idag!!! :D Så nu vet jag avresedatum och ALLTING! :D Perfa!

Oj dålig bild, men KOLLA INTRESSENA FÖR TJEJERNA I FAMILJEN (mamma, döttrar)!!! Cheerleading,gymnastics,dance,shopping Huuur bra som helst! Tihi, jag åker i alla fall 10 augusti och åker vidare till familjen den 13 augusti. Alltså så kommer vi spendera första tre dagarna i NEW YORK!

NÅGON ANNAN SOM OCKSÅ ÅKER DEN 10?

pusspåer♥

visum och ambassaden

Nu har jag gjort klart visumansökningen på internet, guud vilken tid det tog och vad mycket frågor. Konstiga frågor också, till exempel om man var en terrorist, om man torterat någon någonsin, eller dödat någon. Jaja skönt att få det gjort, så har vi även bokat tid till Ambassaden, 5 augusti blev det, och jag har ju inte fått något avresedatum än.. Så jag vet inte om jag hinner med det, och visumet och passet (som man ska lämna där) får man tillbaka ca en vecka efter besöket där. OCH TÄNK SÅ ÅKER JAG TYP 10 augusti, HUR SKA JAG DÅ FÅ DET? :O Okej, nu vet jag inte om det går ett flyg då men ni förstår grejen? Jaja, jag inväntar svar från Pierre nu, så får vi se hur det går!

Hur är det mer er? har ni fått en bra tid på ambassaden och hur gick visumansökningen? :)

yes

JAG FICK PAPPERNA FRÅN AMBASSADEN IDAG!!!! :D Äntligen, nu kör vi!

mer funderingar

Bara jag som inte fått papperna från Ambassaden om Visumgrejen? Börjar bli lite orolig (som vanligt -.-) eftersom alla jag känner fått dom (haha två pers)..

Jag vill kunna boka tid på Ambassaden nu så att man får en bra tid, så att man blir klar med ALLTING! Inte långt kvar nu, jag vill veta avresedatum också! :)

Whywhywhy?

Hallå varför har jag fortfarande inte fått något bekräftelsebrev från Explorius om min familj!? Det var ju nästan två veckor sen de skrev på papprena, och så lång tid kan det ju inte ta att meddela mig det.. Och det med skolan är klart då min värdmamma är kompis med rektorn. Jag vill ju veta mitt avresedatum och allting! Jag vill få det bekräftat att jag har fått en familj.. Jaja, det kommer väl hoppas jag.

Någon som varit med om något liknande eller har någon vild gissning? Feel free, kommentera, snälla!

Avklarat

I did it!

Woh, det gick faktiskt hur bra som helst! Och hon lät som en typisk amerikans mamma, sådär supersnäll och underbar! Hon berättade att de hade en svensk utbytesstudent där just nu (Amanda), och det visade sig att hon blivit kompis med mig på Facebook imorse! Hur underbart som helst! Hon berättade om sin familj och lite om stället där de bodde och allting verkade jätte bra! Jag kommer även få åka GUL SKOLBUSS varenda morgon!! Hur coolt är inte det? Jag har enda sedan jag varit liten velat åka gul skolbuss och NU blir min dröm uppfylld! Det enda "tråkiga" var väl att jag kommer bli Junior och inte Senior.. Men så är det och hon sa att det inte är många som blir senior just för att engelskan är såpass svår på high school. Det var 1 av typ 7 som blivit Senior det här året, och hon var från Kina (haha varför det nu var viktigt.. :P)

I alla fall så bröts samtalet efter ett tag, men vi får prata mer någon annan gång! Och så var det skönt att få öva sin engelska lite! :) SNARTSNARTSNART är det dags! Ca 2 månader! Ska även ta tjänsteledigt från jobbet snart, åh och snart måste jag börja planera packning och träffa ALLA vänner!! :O

Men ja, dags för mig att sluta så jag faktiskt kan somna i tid inatt! och nu kom mamma in också och bad mig lägga mig.. haha
godnatt

telephone

Åh, snart ska jag göra det, jag ska ringa min värdmamma för första gången.. Hur läskigt som helst, det kommer säkert gå bra men jag är så orolig för allt. Haha, men jag uppdaterar efter :D


hostfamily?

Nu har jag pratat ganska mycket med min antagligen blivande värdmamma. Hon verkar hur snäll som helst och hon har berättat lite om Ohio Valley Allstars som cheerleading laget som hennes döttrar tränar i och som hon själv är tränare för heter. Jag kommer att få träna med dom i ett lag med tjejer (endast tror jag) i åldrarna 12-18 år. Det här är alltså utanför skolan, och hon har även berättat lite vad det kostar.  Skolan som jag kommer att gå i heter Warren Local High School har ca 800 elever. De bor i Ohio fick jag veta, men det ligger alldeles på gränsen till West Virginia. Så jag hade förstått det fel tidigare.


Nu har jag ju inte fått något bekräftelsebrev från Explorius än, men eftersom de frågade lite frågor bland annat om jag var beredd att betala en sån stor kostnad för resor och tävlingar först innan de valt mig så har vi fortsatt prata lite. Men på henne lät det som att de skulle välja mig eftersom hon frågade om jag var nervös/exalterad över att få komma dit och eftersom hon berättat så mycket om laget och skolan. Så nu känns allting hur bra som helst. Dom har två döttrar i åldrarna 15 och 18. Alexa och Kiah heter dom.


Allting känns helt perfekt och jag är så himla glad då jag var helt säker på att jag skulle vara en av dom som fick min familj en vecka innan avresa!

Så nu väntar jag bara på att få ett brev från Explorius där det står att jag fått en familj, för då är allting HELT säkert!

Underbart!

Min dag började jätte bra, fick ett brev av en möjlig hostfamily som ville fråga några frågor innan dom valde mig, lite om kostnader för resor och sånt. Så jag är helt i extas! :) Men det vart inte lika roligt i skolan när man blev tvungen att börja jobba igen.. Haha, men jag har precis pratat med Idrotts-Mia om mitt brev, för igår stod vi hur länge som helst och pratade om USA så jag kände att jag var tvungen att berätta :) Men det är ju inte helt säkert än att jag får familjen, då de inte valt mig än och det måste bli klart med skolan och allting först. Men man kan ju alltid hoppas då de verkar hur snälla och bra som helst! Så jag hör av mig när jag fått veta mer :) jag ska svara på brevet när jag kommer hem och har mer tid då jag var rätt stressad imorse! Men nu vet ni lite i alla fall, så får vi se hur det blir! De bor i West Virginia i alla fall :)

RSS 2.0