Träning och plugg

Hemma från en rätt jobbig träning. Innan träningen åkte jag och Kristy för att köpa lite M&M's som hon skulle muta mitt lag med, att om vi gick full out 3 gånger (varje stunt grupp alltså) och gjorde allting och gjorde det bra så skulle vi få M&M's. Sen började träningen, så himla jobbigt, nästan alla var där och min grupp gick full out 2 gånger. Mer hann vi inte, ingen grupp gick 3 gånger eftersom vi inte hade tid. Tråkigt. Jag blev framflyttad i hopp-sekvensen också! Så nu är det bara Leanna framför mig och jag fick en komplimang. Leanna är en av dom som har bäst hopp i mitt lag och Kristy sa att våra var nästan lika höga!! Känns roligt.

Det blev inte att åka till Megan idag, så jag ska sitta här hemma och skriva engelska och plugga psykologi hela kvällen. Tänkte bara göra en liten snabb uppdatering för er. Imorgon har jag Powderpuff-träning som jag faktiskt kan gå till, innan det ska jag åka till Megan och umgås. Lovar bilder!


Sunday practice

Godmorgon.

Här sitter jag i min säng med min smörgås och ett glas vatten, med andra ord min frukost. Om ett par timmar har jag träning och sen kanske jag skulle åka till Megan och plugga med henne. Helt perfekt ju, vi har samma uppgift, vi skriver om samma person, och hennes mamma är engelska lärare! OCH hennes mamma är min favoritlärare någonsin!

Nu innan jag åker ska jag kolla över engelskan lite i fall att det inte blir något ikväll. Jag är inte så pepp på uppgiften eftersom den är så tråkig, men den måste göras och det är inte mycket jag kan göra åt saken. Det är i sånahär lägen jag saknar Helix, där lärarna säger "äh lämna bara in den innan kursen är slut".. Men nej här får vi en uppgift, lämnar vi inte in den i tid så åker 10% av betyget av varje dag som går.. Inte kul, jävla helix som får in mig på dåliga vanor! Nejdå.


en trevlig skylt vi hittade när jag och Caitlyn gick tag-day! haha

Det verkar inte som att det blir något halloweenfirande för mig, men jag ska ta på mig min outfit jag så snällt fick låna av Cory så att ni i alla fall får se hur jag kunnat se ut. :)

trick or treat?

Jag stannade hemma ändå, för det var inte säkert vad kristy skulle göra och hur länge hon skulle bli borta.

Och nyss knackade det på dörren, och utanför stod det massa småbarn i sina halloween-utklädnader och frågade trick-or-treat. Vi har en stor skål med godis precis innanför dörren. Och allting kändes såååå amerikanskt. Jag älskar halloween, så himla mysigt.


så där ser det ut när dom kommer, inte min bild. men alla unga kommer i en grupp av 5-10 barn.. så måste man ge ut godis till alla dom! :)

Sitter och pratar med Johanna på Facebook och gud vad jag saknar den ungen.. Vi har så galet mycket att prata om och det är blir rätt mycket när man pratar ca en gång i månaden.. haha

Jag tänkte kolla på lite mer desperate housewives och sen blir det nog att plugga lite! Det behövs.

crazy warriors


här har ni en bild på dom galna killarna från igår. Sådär var dom klädda HELA kvällen och det var 0gradigt större delen av kvällen. Jag med alla mina kläder frös, och dom där hade bara mössor, byxor och vantar.. Vissa hade inte ens mössa och vantar. Ett av R fattas i warrior, jag vet inte varför men han var där han var bara inte på bilden. Där ser ni våran maskot också, killen med den guldiga skölden! haha

Picture-day @ OVA

Jag har precis varit och tagit lag-bilder på gymmet. Imorse vaknade jag runt 8 eftersom vi vid 9 åkte till en buffe (som jag inte kommer ihåg namnet på) och åt frukost. Det fanns verkligen ALLTING där, vi beställde omeletter, man fick gå till ett ställe där en tjej gjorde dom, så fick man bestämma vad man ville ha på. Jag tog Cheddar-cheese, bacon och skinka. Gott, tog även lite macaroni-cheese och bacon. Sen tog jag lite konserverade fruktbitar som var asgott.. Mättare har jag inte varit på länge.

Efter frukosten åkte vi till gymmet, Youth-laget var redan där och var klara att börja fotografera. Nästa ut var Juniors, sedan Senior 4, Senior 5 och sedan var det äntligen våran tur. Medans jag stod och fixade mig/väntade på att det skulle bli mitt lags tur så var Senior 4 laget vid speglarna samtidigt. Jag och en tjej insåg att vi hade matchande lår, alltså att dom hade samma form. Lite udda men så var det faktiskt.


matching-thighs! haha gillar ni mina boots till min dräkt? :p Min kjol är jätte kort..


Jag och mina nyfunna kompisar. Dräkten dom har är dom nyaste som vi har i gymmet, dom är i glansigt material och har rhinestones på dom. Och min är 10000 år gammal, men jag tror Senior 2 laget är laget som får nya dräkter nästa år.

När det var vår tur så radade vi upp oss och tog bilder en och en, vi hade tre poser vi skulle göra och sista var valfri. Sedan ville Clara, Leanna och Courtney ta en grupp bild med mig så det gjorde vi också. Var jätte roligt! Eller ja. Sedan var det lag kortet, jag står i mitten på mittersta raden. Jag tror kortet blev bra, och jag ska visa dom för er när jag får dom i mailen. Vi tog dom enskilda korten på en grön bakgrund, så när vi får dom på mailen så kan vi lägga till vilken bakrund och sånt vi vill ha på bilden. Blir lite roligare då.


jag och Courtney innan våra kort.


senior-5's gruppbild, där ser ni även den gröna bakgrunden som vi tog bilderna på oss själva på.

Jag är så himla trött nu, helst skulle jag bara vilja ligga hemma och ta det lugnt kanske kolla över min engelska lite.. Men jag vet inte vilka planer vi har, tror Alexa har någon dansgrej ikväll. Får se om jag orkar, skulle vara roligt eftersom deras dansuppvisnings-grejer är roliga att kolla på. Men om det tar för lång tid så tänker jag inte göra det.. Återkommer senare när jag vet vad som hittas på!


dagens?

OKEJ SÅ JAG HAR EN FRÅGA? ALLA MÅSTE KOMMENTERA, VILL NI ATT JAG FORTSÄTTER MED DAGENS ELLER INTE? Svara här så att jag vet vad ni vill, för mig spelar det absolut ingen roll alls :)

My last high school football game?

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma från matchen. Caitlyn hämtade upp mig och vi åkte mot Katelyn's, eftersom vi skulle köra henne också. 5 min efter att vi klivit ur bilen så började vi frysa och då var det 1.5 timme kvar tills matchen skulle börja. Vi hämtade vantar och en till jacka ur bilen så jag såg jätte stor ut .. haha hur roligt som helst. Som vanligt så målade några killar sina överkroppar, den här gången var dom nästan dubbelt så många. Jag förstår inte varför man utsätter sig för en sån kyla frivilligt, det var 0 grader här när jag lämnade matchen.. Och dom stod i endast jeans. Ett par tjejer hade planerat på att göra samma sak men att ha en sportbh på sig, men tydligen så hade Mr Leffingwell (våran rektor) pratat med Mo och sagt att det inte var acceptabelt och att det inte var tillåtet. Dåligt, jag menar det är ju inte så att dom springer runt i endast BH, dom har ju sportbh och så ska dom ju måla över.. Och om killar kan så kan väl tjejerna?

Det var förresten VÄRSTA grejen här idag, någon hade målat ett stort orange/svart M på våran plan (marietta) och skrivit Marietta och massa. Dom hade även hittat en liten kattunge ute på planen, om det var ett sammanträffande vet jag inte eftersom Mariettas maskot är en tiger och laget heter Tigers. Det var i alla fall en massa snack om den, och katten var supersöt för en kille kom in med den under vår psykologi klass.

I alla fall, matchen var HEMSK, vi förlorade och hade oss. Mitt i matchen erbjöd Mr Stackpole att vi kunde komma och värma oss vid grillen, så vi stod vid en grill med temperaturen 300 F och hade det skönt. Kan lova att det INTE var så skönt när vi gick därifrån.

Jag hittade Megan och vi stod och pratade i evigheter, fick veta att hon jättegärna velat bli min kompis, jag som trodde att hon och hela hennes kompisgäng hatat mig.


jag och megan i kylan. Haha ser ni hur stor jag ser ut med alla min kläder?

Imorgon har jag gruppfoto med mitt lag, så jag måste nog gå och lägga mig snart så att jag orkar med det, inte speciellt jobbigt men jag vill ju inte se trött ut.

Pep rally inför Marietta matchen

Hejsan, har precis kommit hem från skolan och jag har typ 20 min på mig innan Caitlyn hämtar upp mig för att åka till säsongens sista match.

Det var pep rally - schedule (alla lektioner är kortare och i slutet av dagen har vi ett pep rally i idrottshallen). På american history hade vi ett test, det var faktiskt jätte lätt.. Kan var för att Matt hjälpte mig med alla frågor på studyguiden igår kväll och att jag på något mystiskt sätt kom ihåg dom. Det var 25 multiple choise frågor. Sedan hade jag studyhall i aulan, jag satt och läste lite.. Mitt i lektionen kom Damon (min granne) in och satte sig bredvid mig.. Han pratade med mig resten av lektionen eftersom ingen av oss riktigt hade något att göra (svårt att skriva och så i aulan, eftersom det inte finns några bord).

Efter det hade jag government, jag satt vid Megan idag och det var 1000 gånger roligare, jag kunde prata med megan, mo (morgan) och alla mina andra kompisar. Jag fick även veta mitt provresultat och betyg i government. På provet fick jag en 95 vilket jag är helt nöjd med och mitt betyg har gått upp från 84% till 90%. Så jag har ett A i government också!

5th period var engelska, vi ska börja en ny sak nu, vi ska skriva en argumenterande text. Vilket jag höll på med en del i sverige, skillnaden är att Cissi (min lärare i svenska) sa att man skulle vara "personlig" och skriva i Du form.. Medans Mrs Roberts säger att man inte ska göra det, hon vill bara att vi presenterar vad vi vill argumentera om, våra argument och lite motargument.. får se hur det går, vi har 2 sidor med olika ämnen vi kan välja.

Under lunchen insåg jag och Caitlyn att vi var "twins", båda hade våra backyard brawl tröjor, en svart tjocktröja över, jeans, svarta skor och blåa naglar. Och vi hade inte ens pratat om det..



Det var förresten någonslags hemlig halloween-utklädningsdag som ingen berättat om idag. Så massa människor gick runt i halloween outfits. Riktigt roligt och gissa?? Jag ville jätte gärna vara en crayon (krita) haha och så har Cory en sån dräkt på sig idag.. Guud vad jag var avis och mitt i 8th period så kommer Katie och ger mig hans outfit och säger att jag fick låna den under halloween! Är inte det huuur bäst som helst?


ungefär exat sådär ser min ut, förutom att den är orange och jag tror att den är hemma gjord men den ser awesome ut.. haha barnsliga jag.. men är det halloween så är det.

Under pyskologi hade vi ett review-game där vi är i två lag och tävlar om frågor som kommer att komma på provet på måndag. Vi ledde stort ett bra tag, men sedan kom andra laget ikapp (som vanligt) och dom kommer att få extra poäng på provet.Treble Chorus gick bra, jag fick stå bredvid Mrs Nuzum och sjunga min del samtidigt som alla andra sjöng låten då.. Eftersom min inspelning var hemsk, hon sa att för att bara varit här ett par månader och inte gått voice-class innan så var jag jätte duktig. I voice-class får dom lära sig all teknisk-fakta om sång, hur man ska uttala vissa ord, hur man ska göra, och så vidare.

Under 8th period, tänkte jag jobba engelska. Jag visste vad jag skulle skriva så jag satt mest och pratade med Katie tills dom började "dismiss" folk till the gymnasium (gymmet) för peprally. Peprallyt var som vanligt galet, vi körde lite ramsor och skrek "juniors" och försökte överrösta dom andra klasserna. Vi vann the spiritstick igen, som vanligt.. Juniors vinner ALLTID (förutom mitt första peprally då seniors vann).

Efter skolan åkte jag och Tiff till the mall, jag shoppade lite på victorias secret, dock måste jag komma tillbaka någon annan dag eftersom jag inte hade tillräckligt med kontanter. Sedan skulle vi ha åkt till Wal Mart men vi hade inte riktigt tid, driven på donken för lite cheese och sen hem. Nu har jag klätt på mig 1000 lager med kläder, eller jag har en långärmad tröja, min tshirt, tröjan jag hade över den, min ova-tjocktröja, tights, jeans och mina uggs. Det ska bli kallt idag.. :)

DAGENS

Nu ska jag, eftersom jag blev tillfrågad börja med mina "dagens" igen som jag hade på min gamla blogg. :)

Dagens händelse:
the salsa-party
Dagens planer: skola och träning
Dagens mat: cheeseburgare från donken
Dagens kläder: jeans, turkost linne, svart tröja med spets i ryggen, min gråa "jacka"
Dagens smink: foundation, puder, rouge, mascara
Dagens frisyr: löshåret
Dagens bästa: Megan Hukill
Dagens sämsta: att historiaprovet gick som det gick
Dagens roligaste: Caitlyns kommentar (hände dock inte idag men ändå). Emily - oh crap that song is stucked on my head.. *tysnad* Caitlyn - oh man, i dont have a song on my head.. i thought i was dead for a second.
Dagens vill ha: POWERBRACELET
Dagens låt: Richard Vission & static - I like that



bara för att kiah spelade låten i bilen och den är med i Senior 5's mix!

My looong day

Äntligen hemma, och vet ni vad jag borde göra istället för att sitta här? Jo jag borde plugga historia.. Kommer gå bajs på testet imorgon.

Idag under extra hjälp gick jag till Mr Schob för att få hjälp med Government och sen när jag ville ha hjälp med historia också så skickade han mig till Mrs Wile som hjälpte mig med kapitel 9. Efter extra hjälp hade jag mitt kära historia test.. Det gick inte så bra, vad jag tycker men sen vet man ju aldrig. Efter testet hade vi salsa-party. Mrs Clark gör varje år massa hemgjorda salsasåser. Så hon hade tagit med typ 10 olika sorter, chips, ananas (älska) och Ashley tog med kakor. Så där satt vi mitt i historia lektionen, åt chips och salsa, och annat gott. Rätt trevligt.

Nästa lektion var Government och jag hade ett prov där också. Dock behövde jag bara spendera ca 10 minuter på provet eftersom det var 20 frågor, vi hade fått alla frågor ett par dagar innan och vi gick igenom svar som vi var osäkra på precis innan provet.. Så det var huuur lätt som helst. Resten av lektionen var seg, pratade lite med Megan, världens snällaste tjej. Hon lovade att imorgon skulle jag sitta bredvid henne eftersom jag sitter så utanför allting och jag tror inte hennes kompisar gillar mig. Så jag har ingen att prata med i den klassen. Hon bjöd in mig till deras överraskningsfest för hennes kompis på söndag. Tror dom skulle bowla. Det var då jag berättade att jag inte trodde att hennes kompisar gillar mig, men hon sa att dom kunde vara så ibland och att hon inte riktigt visste varför hon var kompis med dom. Så vi får se om jag följer med, hon ville i alla fall det.

Nästa lektion var Psykologi, vi fick ett papper om "dating bill of rights", alltså rights och responsibilities som gäller när man detjar någon. Vi gick ihop i våra grupper, min grupp är jag, courtney och tim och så skulle vi skriva 5 rights och 5 responsibilities som vi tyckte gällde. Rätt speciell klass det här, haha på måndag har vi ett test på allting.

Sista lektionen var reading och jag och Megan satt och jobbade på våran engelska-uppsats. Vi kom inte så långt eftersom vi kom in på hur sjuka drömmar vi har om saker, om folk i våran govermnentklass, och massa annat skit.. Hon är så himla rolig. Hennes mamma är världens snällaste också (Mrs Hukill min reading-lärare).

Träning efter skolan, vi gick "full out" i grupper. Alltså vi turades om att göra ALLTING. Alla skulle dock hoppa och göra Two men stunt. Jag fick beröm för hur mycket mina hopp utvecklats och det känns jätte bra. 6 träningar kvar till tävling och på lördag har vi lag-fotografering. Jag köpte ett cell-phone-case idag också, eller jag förhansbokade ett. Tänkte ha min kamera i den om den får plats, annars får det bli min mobil.

Nu, historia!!!

Svar på kommentar, dagens

Nelly om :
Hej,
jag läste din andra blogg förut och på den så hade du "dagens lista" lr nått sånt och jag undrar bara varför du inte har det längre..? Jag gillade dom :P

haha ja juste.. jadu, det kändes som om jag ville ha en ny start.. men jag kan börja med det igen om ni vill :) rätt bra sätt att sammanfatta dagen med ju! haha vad roligt att du följt med hit.. :)

Jag vill bara berätta hur awesome alla mina läsare är! Och jag hoppas att ni gillar min blogg, för jag älskar er.. :) Jag blir så himla glad varje gång jag får en kommentar eller ser att min läsar-siffra är högre än dagen innan. Hoppas ni som hittade min blogg genom Youbetterwork stannar och att ni fann min blogg intressant.

Sen tänkte jag säga att alla ni som läser min blogg eller i alla fall ser det här inlägget. Om ni funderar eller har funderat på att åka på ett utbytesår, så kan jag bara säga. SLUTA FUNDERA! ÅK! Det är seriöst det bästa valet jag gjort i hela mitt liv och om jag fick åka tillbaka ett år i tiden och göra om mitt val hade jag gjort PRECIS likadant. Det enda jag ångrar är att jag en gång i tiden tvekade och jag var såååå nära på att inte åka. Tack mor och far som övertalade mig att göra det här. Och tack för allting :)


Wednesday, englishtest!

En sen uppdatering, tänkte i alla fall berätta om min dag.

Blockday, med andra ord alla udda klasser idag då. Under extra help gick jag till Mrs Hukill som hjälpte mig med engelskan. Hon är den bästa läraren någonsin jag LOVAR.. Mamma kan jag ta med henne hem till sverige? Hennes dotter följer också med för hon är världens snällaste. I alla fall, hon fick mig att förstå Act 4 och bli förberedd för provet.

Sen hade jag P.E, fortfarande dom där jäkla inomhus-grejerna.. Spelade lite vad-det-nu-heter.. Det är typ ett miniatyr av tennis och en förstoring av pingis.. Du har stora pingisracket, ett nät och sen ska du slå över bollen. Rätt kul när man kommer in i det, och lite badminton hann vi med också.

Under studyhall pluggade jag lite historia och kollade över dom gamla study-guide's och gamla prov i engelska. Studyhall är annars rätt segt, köpte en gatorade. Jag har insett att när jag tror att jag är hungrig så är jag egentligen inte hungrig.. Det räcker med att jag dricker lite och min hunger går över. Dock kommer den ju tillbaka lite senare och då måste jag äta. Så nu vet alla det, och ni kan ju anteckna det om ni vill..

Engelska, det efterlängtade provet ÄNTLIGEN.. haha 100 jäkla frågor. 1-20 var matching characters, 21-80 (typ) var multiple choise och 81-100 var matching characters with lines from the play. Rätt lätt prov om ni frågar mig, kändes jätte bra. Bara för det kommer det gå jätte dåligt. Mitt i hade vi lunch, det var peperonirolls vilket var gott.. Liksom bröd med smällt ost och peperoni i! Sista halvan av klassen kollade vi klart på The crucible filmen, dåligt slut. Jag gillade i och försig inte pjäsen speciellt mycket, alla var så korkade. På riktigt, lättlurade och dumma.

Sista lektionen var Treble chorus. Det gick rätt bra, jag ÄLSKAR julsångerna som vi sjunger så himla roligt att sjunga. Mina favorit julsånger som vi sjunger är Deck the hall och Let it snow. Jag köpte/beställde även en tröja från Amanda Jo, dom hade köpt nya uniformer till bandet (hon är typ drillflicka eller något) så dom var "skyldiga" skolan eller vem det nu var som betalade 700 dollar. Så dom sålde T-shirts, superhero-något.. Dom sa att dom var jättefina och det räckte för mig.

Efter skolan var det, buss hem, gå till huset, in på rummet, ta träningskläder, ta lite crackers, sätta sig i bilen mot gymmet. Det var PRECIS det jag gjorde, i den ordningen. Hade tumbling, jag gjorde lite standing backhandsprings tills jag tröttnade och bestämde mig för lite running tumbling.. En av gångerna bestämde sig Tessa att hon var förlat för att flytta sig när hon insåg att jag inte landade på ett bra ställe så att hon kunde hjälpa till. Så hon lät mig göra den helt själv, utan förvarning. I och försig var det in i the resi och det gick ju faktiskt super bra. Jag klarade ett par gånger själv innan Tessa bestämde sig för att jag skulle göra dom på golvet, inte själv dock. Men jag fick någon mental spärr så efter min rondat tog det tvärstopp. Det gick inte hur mycket jag än ville, så det var bara att gå tillbaka och träna in i the resi. Men jag är ändå nöjd med dagens pass. Kristy säger att om jag få till min running tumbling så kanske jag få köra lite gymnastik i programmet under "running tumbling sekvensen". AWESOME känner jag.

Jag satt kvar på gymmet till 9, jag och kristy åkte och hämtade Alexas tårta eftersom det är hennes Sweet sixteen idag. Så när vi kom hem blev det pizza (eftersom alla var för lata och det var för sent för att laga mat) och tårta. Hur gott som helst. Nu tänkte jag ta en dusch och sen sovaaaa för det är seent och jag har två test imorgon som väntar!! Exciteddd

svar på kommentar, cheerleading

Anna  ([email protected]) om running tumbling:
Hej Edda!
Jag ska också åka på highschool year fast nästa år. Min fråga är: Hur kunde du få fortsätta med cheerleading i usa? För jag tränar också cheer och skulle också gärna vilja få fortsätta träna det när jag åker iväg :D

Hej :)
Åh va roligt :D vilka åker du med? Jag skrev med i mina ansökningar att jag jättegärna ville träna cheerleading (hade tänkt mig typ high school cheerleading) och min värdfamilj fick min profil och dom håller också på med cheerleading och dans, så det passade ju perfekt och dom fixade så att jag kunde träna. Så skriv med på dina ansökningar att du tränar och skulle ÄLSKA att få fortsätta.. Så kan dom nog fixa det :) Lycka till

running tumbling

Jag känner mig jätte uppstressad. Jag har 4 prov + en uppsats att skriva den här veckan och jag har träning varenda kväll förutom fredag.. Imorgon har jag engelska-prov, på torsdag har jag government och kapitel 9 i historia och på fredag har jag prov i historia (som täcker hela 9 veckorna vi gått).. Sen har jag min engelska uppsats om The Crucible.. Jag är inte speciellt exhalterad.. Imorgon skulle Mrs Hukill hjälpa mig under extra hjälp och kanske under P.E får se vad hon hittar på. Så då ska vi göra engelska och kanske lite historia eller något. Government kan jag lösa någon annan lektion.. jo juste, jag har ju psykologi-test också.. så 5 test har jag.

Annars har dagen varit bra. Amerikaner vet verkligen hur man ger komplimanger till folk, det går inte en dag utan att man får höra att ens tröja är fin, att man är fin, har fint hår, vad som helst.. Dom hittar alltid något att kommentera, även dom dagarna man bara vill lägga sig under täckte och gömma sig.

Jag hade 3 timmar träning idag. Gymnastiken gick hur bra som helst, klarade round off- backhandspring in i the resi helt själv och NÄSTAN själv på golvet.. Jeff hjälpte bara till pytte lite. Jag är så himla glad, och jag ska spendera mina tisdags träningar på att öva roundoff-backhandsprings (running tumbling), och onsdags träningarna till att öva backhandsprings (standing tumbling). Sen har jag även fått massa komplimanger på mina hopp idag, vi tränade på det hårda golvet (som det inte är studs i, alltså inte ett tävlingsgolv) och hoppen ser förjävliga ut.. Men tydligen så tyckte vissa att dom var bra. Jag står längst bak i hoppsekvensen eftersom jag började sent. Men Kristy sa att om inte Bre börjar hoppa på träningarna så som hon kan (hon har dom bästa hoppen i mitt lag när hon väl försöker) så kommer jag få ta hennes plats. Känns bra, eftersom jag HATAR att stå längst bak. Ett tag var det de enda jag gjorde i hela programmet, men så flyttades jag upp på massa saker! Herregud, det är 2 veckor kvar tills våran första tävling och jag är lite nervös.. Kommer jag att få till min backhandspring tills dess?, kommer alla klara pyramiden + alla stunt?, kommer jag faila i våran hoppsekvens (toe,toe,pike)?.. Osv. Jag har ju endast tävlat 1 gång i mitt liv förut, DM2010, och vi var på en mycket lägre nivå och vi var endast 6 pers på mattan.. Såå det är lite skillnad.

Men nu tänkte jag nog börja röra mig mot sängen, egentligen sitter jag ju i den, men göra mig iordning för att sova kanske var en bättre förklaring.. :) Godnatt

Svar på kommentar

Alexandra om Massa prov framför mig:
Vart kommer du från? Var du med i BSA förr? :)

Jag kommer från Falun (går i skola i borlänge) och ja det var jag :)

Tornado varningar

Det är typ världens storm ute.. det spöregnar och det är tornado-varningar i Athens igen, jag vet inte riktigt om det är några varningar här borta.. men fortfarande rätt läskigt.. Har regnat ett bra tag nu..


Massa prov framför mig

Lång dag.. Efter skolan idag åkte jag till gymmet för att göra en "make up" på den missade gymnastik klassen jag hade förra veckan. Det gick bra, tycker jag.. En timme gick sååå segt idag, vanligtvis går gymnastiken förbi HUR FORT SOM HELST.. Men inte idag inte, fortsatte jobba på mina flickisar och jag hoppas och hoppas att jag får till dom tills våran första tävling om ett par veckor. Vill inte bara stå där i bakgrunden bland alla andra flickis-människor.. haha skulle ju i och försig se rätt roligt ut. Medans vi väntade på att kiahs träning skulle börja och att alexas dans skulle sluta, så åkte jag, kristy och kiah till Logan's och åt lite mat. Tog deras Kickn' chicken sallad.. Jättegod, kycklingen var rätt stark (antagligen därför den heter 'kickin') och det var rätt mycket mat, så jag orkade inte hela heller.

Skolan gick bra, det är sista veckan nu innan 9veckors-perioden är slut.. I dom flesta ämnena kommer vi ha ett 9veckors-prov, med andra ord ett test på allt vi lärt oss under dom 9 veckorna. Hittills har jag fått veta Amerikansk historia, government och engelska. Finns ju i och försig inte så många andra klasser förutom Psykologi kvar som jag kan ta ett sånt test i eftersom resten är idrott, studyhall, treble chorus och reading. i Amerikan history har vi ett test på torsdag (kapitel 9) och på fredag har vi test på hela 9veckors-perioden. Jag är mest orolig för det testet eftersom mitt betyg sjunkit från 99 till 91, och det här testet avgör ca 200 poäng av den totala summan på ca 500.. Så det är nästan halva betyget. Sorgligt om jag skulle misslyckas.

Government testet är jag inte ett dugg orolig över, det är 20 frågor (multiple choise på alla) OCH han läste upp ALLA frågor i ordning idag så att vi kunde kopiera dom och plugga.. Hej jag heter Mr Schob och jag gör det lätt för mina elever.. haha men jag ska inte klaga, jag slipper ju i alla fall läsa igenom ALLTING vi gått igenom.

På engelskan har vi ett "the crucible test" på hela pjäsen + att vi har en uppsats vi ska skriva på 40 poäng, den ska vi göra hemma, vi får använda boken och gamla test.. Och den ska vara klar tills 1 november. INTE så kul eftersom alla rubriker vi skulle välja mellan var tråkiga eller svåra, men det löser sig nog.

Under reading gick jag ner till Mr Schobs rum för att fortsätta att kopiera frågor (missade några under lektionen), Taylor och hennes kompis stod där och höll på att göra tröjor inför Senior Night så jag pratade med dom lite. Mr Schob försvann mitt i lektionen (det var bara jag och taylor och hennes kompis i klassrummet).. Vi ringde honom och när han inte svarade så skickade vi ett sms.. Men ingen Schob dök upp, tack för den hjälpen liksom.

Det har regnat här nästan hela dagen, men det har varit rätt varmt ändå, 19 grader imorse när jag gick ut till bussen, jag klagar då inte.. haha

Intervju med mig

Youbetterwork har gjort en intervju med mig, intervjun kan ni hitta HÄR. Känns jätte roligt att hon, en så stor bloggare (inom cheervärlden) ville intervjua mig och jag känner mig hedrad. :)


Svar på en massa kommentarer :)

såg intervju innan om Give me novacaine:
hur mycket kostar det:O? hur mycket har du utvecklas ( vad kunde du innan, / nu. vad du nästan kan osv.) !! mer

Här i usa kostar det en hel del att träna. Det är ca 40 dollar per månad för att bara träna + 40 för gymnastik klass (jag slipper dom kostaderna eftersom min värdmamma jobbar på gymmet och fixade så att gymmet stod för det), sedan måste du betala ca 160 dollar i fyra månader för tävlingar, + hotellavgifter, flygavgifter, 220 dollar för dräkt, 55 dollar för skor, rosetter, smink, om du vill köpa träningskläder eller annat som gymmet säljer.. jag vet inte om jag missat något. såklart är det olika kostnader för alla gym och det här är priset för mitt gym. Och för att få reda på hur mycket det är i kronor multiplicera med 7. Jag har utvecklats rätt mycket, har under ett par månader här fått till mina toetouch och pike, min gymnastik är bättre jag kan NÄSTAN (superduper nära) göra en flickis, stående och så jobbar jag på min rondat-flickis.. :)


Anonym
om Give me novacaine:
frågestund!!!! Jag vill också flytta till usa och träna cheerleading! Har tusen frågor! :D

haha du det är bara att fråga, jag lovar att svara på varenda en av dina frågor (om jag vet svaret då ;D haha )


Linnea ([email protected])
om my house:
åh, andra bilden: mias scrapbook grej av oss <3 saknar dig men du har oss alltid sittandes på din byrå ;) haha

saknar er jätte mycket allihopa <3 det är väl klart jag ha, trodde du att den skulle ligga längst bak i min garderob eller? ;) haha


mamma
om Give me novacaine:
När blev du intervjuad? Vem är hon som intervjuade dig?

jag blev intervjuad här om dagen, hon bloggar på youbetterwork och hon skriver om cheerleading, tar jätte fina bilder (som faktiskt varit med i massa kända cheerleading-tidningar) och skriver om ALLT som händer inom cheerleading. :)


Isä
om Give me novacaine:
"Inte för att det är tråkigt, jag har faktiskt riktigt kul i skolan, det är bara så jobbigt att gå upp tidigt och plugga.. "

Siis kuin kotona. :) Precis som hemma. :)

Man ska ha tråkigt ibland så att man vet när man har kul!

haha ja men.. om skolan börjat runt 9-10 så hade jag inte brytt mig lika mycket ;) och man ska inte ha för tråkigt.. det är inte kul


Linnea ([email protected])
om OVA stufff:
snyggt! haha jobbigt med kjolen, men den måste ju vara kort så ni kan sparka och sånt... haha men såg tajt ut :S

haha tack, men den behöver ju inte vara kort så att man går runt och visar rumpan :P haha nejdå den är inte farligt tajt :)


carolina ([email protected])
om Give me novacaine:
Hej vännen! Såg din intervju med youbetterwork ... Va roligt att du trivs och får utöva sporten i USA :) och att du har dina DCE shorts på kortet, så sött :)

hej :) åh va roligt att du såg den, ja det är hur roligt som helst! haha ja jag använder dom flitigt, folk tror dock att det är en enhörning.. :P

Give me novacaine

Äntligen någon hemma, Alexa kom hem för en liten stund sen.. Jag har spenderat dagen med att prata med mina svenska kompisar och kolla på Desperate housewives.. Damon kom upp och pratade med mig en stund, vi brukar träffas och prata lite på min trapp utanför huset när vi har tråkigt, inte det roligaste man kan göra men det finns inte mycket mer kul man kan göra här borta just nu.

Imorgon är det skola igen, och jag är inte pepp alls på att gå tillbaka till skolan.. Inte för att det är tråkigt, jag har faktiskt riktigt kul i skolan, det är bara så jobbigt att gå upp tidigt och plugga.. haha


Någon som vill att jag ska ha en frågestund igen? Eller något annat trevligt? KOMMENTERA i så fall.


Greenday - give me novacaine, låten som får mig att tänka på caitlyn

Snart är det halloween..

Nu är jag nästan helt ensam hemma, Kiah + vänner åkte till gymmet för ett tag sen för träning, todd sitter på nedervåningen och Alexa och kristy har fortfarande inte kommit hem. Jag har kollat på lite desperate housewives, men det går segt för den tillåter mig bara att kolla på ca 1 h innan jag måste vänta 1 h för att kunna fortsätta kolla.. Jag hade tänkt att hitta på något med Tiffany idag, kanske åka till the mall, men hon var redan där och kunde inte idag. Så här sitter jag i min ensamhet, borde kanske göra lite historia. Eftersom jag har 2 prov i historia nästa vecka.

jag insåg att halloween är påväg här om ett par dagar.. och jag har INGEN aning om vad jag ska klä ut mig till.. Jag tänkte ju vara supergirl igen, men jag vet inte riktigt. Kanske vill hitta på något nytt. Någon som har ett tips?


no practice

Blev ingen träning för mig. Kristy sa när hon vaknade att hon inte riktigt visste hur jag skulle ta mig dit eftersom alexa hade kyrka kl 12 (samtidigt som min träning), och eftersom hon sa till en vecka sen och jag igår så vart det krångligt. I alla fall så åkte dom inte förens 11.50 och det tar minst 15 min att åka dit. Så jag får helt enkelt ta reda på dom andra träningstiderna och se till att komma på dom. Tråkigt, men thats life.

Nu sitter jag här igen och dricker apelsin juice, åt lite pumpkinpie för ett par timmar sedan så jag är inte speciellt hungrig. Och dessutom har Kiah och hennes lag ockuperat köket och jag har ingenting att säga någon av dom eftersom jag inte känner dom.. så jag bestämde mig för att sitta här inne istället haha, sociala utbytesstudenten.

TIFFANY HAR MIN KAMERA LADDARE!! DAGEN ÄR RÄDDAD! Ni kommer få massa bilder igen, när jag får tillbaka den.. förhoppningsvis imorgon.

Nej nu ska jag hämta en donut och äta till frukost.. choklad donut med icing. Hur gott som helst, men sååå onyttigt, usch.

svar på kommentar, facebook

Sanna om Powderpuff practice?:
Hej, jättebra blogg du har!:)
Undrar om du har problem att logga in på din facebook från USA? Min kompis var nämligen i NY förra veckan och hon kunde inte logga in :( Tänkte bara på det eftersom jag ska åka som au pair till USA och vill ju gärna kunna logga in på facebook under tiden jag är där..

hej, tack så mycket!
jag har inga problem alls! :) jag hade också problem en gång, men det var för att jag loggat in från för många ställen under en kort tid (tex, kompis dator, min dator, telefon..) men det var bara att svara på lite frågor så gick det bra igen :) Åh va roligt, hoppas du får ett jätte bra år, vet du vart du ska åka?

Powderpuff practice?

godmorgon

klockan är halv 10 här borta och jag är vaken av EN anledning. Jag har Powderpuff-träning idag kl 12 på football-planen. För er som inte vet vad Powderpuff matchen är, så är det när juniors möter seniors i en football-match MEN den här gången är det tjejerna som spelar football och killarna som är cheerleaders. Ska bli.. intressant, men framför allt väldigt roligt. Grejen är den att jag inte vet om jag har skjuts dit, Kristy jobbar idag tror jag så jag vet inte om hon är hemma, och jag vet inte om Kiah är vaken eftersom dom var vakna rätt länge igår och sen har hon ju kompisar över också. Åh det skulle vara så himla roligt.. Det återstår att se. Jag vaknade såhär tidigt för att vara beredd på att åka ifall jag skulle få skjuts tidigare eller något.


Warren Warriors, hjälmar

Annars har jag ingenting planerat för dagen, kommer bli en lång och tråkig dag om jag inte kan åka på min träning.. haha men jag skriver väl mer senare när jag vet vad som händer!

svar på kommentarer, huset

natalie ([email protected]) om my house:
huset såg grymt litet ut utifrån, men inte inne..

ja jag vet, det ser jätte litet ut, men det är ändå rätt stort :)


Karin
om my house:
en video skulle vara jätteroligt! :-)

okej va bra :) då fixar jag en

Dance performance

För ett litet tag sen satt jag på en teater, för att kolla när Alexa hade sin dansuppvisning. Det var inte bara dans (som jag trodde) utan det var även hand-bells (som låter ascoolt, men är sååå tråkigt att kolla på) och en barnkör. Först spelade handbells ett par låtar, dom var typ 10 min långa styck och jätte segt att kolla på. Sedan kom balett gruppen in och dansade lite (alexa). Lite kör och mer handbells, innan det var dags för aladdin, samt lite cancan (balett-gruppen).. Dom var duktiga. Jag satt bredvid Katie Carolls mamma och bror (kristy satt bredvid hennes mamma) och varenda gång handbell's skulle spela något så pickade matt på min arm och sa "hey don't fall asleep now".. haha för uppenbarligen så såg det ut som att jag skulle somna.

När vi kom hem så gick jag och alexa ut och grillade korv, åt macaroni and cheese. Till efterätt åt vi lite chips och smores (kex-chokladbit-smällt marsmellows-kex).. Gottgott, sen började våran vanliga "lek med pinnar i elden"-lek.. haha men efter ett tag fick jag nog och gick in, Alexa följde med..

Nu tänkte jag kolla lite desperate housewives innan jag går och lägger mig. Kiah är på nedervåningen med 4-5 tjejer från hennes lag som ska sova här.. dom ska kolla på skräckfilm , så jag kanske hålls vaken av deras skrik ;)

the new OVA-stuff

Dom nya OVA-sakerna..


två olika necesärer, två sportbhar, ett mobilfodral


flagga.. jag vill ha en såååå gärna


tre olika väskor, vill ha den längst till höger


resekudde och football-jersey

my house

Eftersom folk är nyfikna på mitt hem så kommer lite bilder.. Jag vill jätte gärna göra en video men min kamera och dator gillar inte varandra när det kommer till att lägga in videos.. sååå


mitt hus, bilden tagen från tiffanys bil.. haha


sne bild på min byrå i mitt rum


min garderob. vad är det med mig och suddiga bilder..


köket.. vi höll på att flytta om saker eftersom vi skulle få nya fönster..


vardagsrummet/hallen. Precis till höger om soffan är dörren in. och till vänster om soffan så går det en trappa ner.


trappan


vardagsrummet på nedervåningen. rätt stökigt på bilden. längst bort står en tv som inte riktigt syns. Här nere finns även Kiahs rum och ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare


vad man ser när man kommer in i huset


snacks bordet.. farligt ställe detdär. påsarna i den vita skålen är lösningen på snabb gröt. lägg innehållet i en skål, ha i 2/3 cup med vatten eller mjölk, sätt in i micron i ungefär 1.5 min.. :) och det är färdigsmaksatt också.. gott


min utsikt från mitt rum.. ursäkta rutorna, men vi har myggnät på alla fönster.

Jag hade uppenbarligen ingen bättre bild på mitt rum, eller på något av badrummen.. men jag ska fösöka fixa en video också OM ni fortfarande vill?

Warren vs. Marietta tröjor

Caitlyns pappa hade fixat tshirtar till oss gratis inför nästa veckas fotbollsmatch mot Marietta. Tröjorna börjar inte säljas förens nästa vecka men vi fick dom lite tidigare..


Framsidan. Backyard brawl october 29, 2010


baksidan, som säger "it doesn't get any better than this!"

Today, and yesterday night

Godmorgon. Eller det är väl snarare, goddag eftersom klockan är halv 4 här borta.

Gårdagen var rolig, åkte till matchen med Kristy runt 7. Träffade Megan och Taylor som var tvugna att stå och sälja Warren-tröjor hela kvällen. Tyckte rätt synd om dom, jag tror dom var tvugna att göra det för Softball.

jag träffade Caitlyn och Emily, och det var dom jag hängde med resten av kvällen.. eller Emily lämnade oss för hennes kompis men ja. Vi gick våran vanliga lilla runda runt hela planen. Det är faktiskt rätt avslappnanade att bara gå runt och prata. Vi sjöng även våra fina Kör-sånger, haha lät förjävligt. Jag har även bestämt mig för att kanske börja på Track i vår, håller på mellan mars-maj. Hon berättade vad dom gjorde där (hon höll på med det för 2 år sedan men så blev hon skadad) och det är ritkigt bra träning. Hon sa att hon fått världens muskler och blivit jätte vältränad på dom två månaderna.. Känns jätte lockande, dock kommer jag DÖ första veckorna. Ska prata med coachen om det och även med Kristy lite närmare, det är ju trots allt ett par månader kvar.

Jag lovade er bilder, MEN min kameraladdare är borta, spårlöst om inte den är hos Tiffany.. Och sen fanns det inte mycket att se. På matchen hade dom målat W i mitten i rosa och målat lite rosa-band över allt. Ett par killar från min skola hade målat sina överkroppar rosa med en football-spelares nummer och namn på ryggen. Men bortsätt från det så fanns det inte mycket att se. När vi kom till Caitlyn så satte vi igång en film, hon tog en dusch, jag la mig i hennes säng med värme i (som man kan ställa in) och somnade.. Och idag kollade vi på filmen "killer", åt mat och sen spelade vi rockband.


snodde en bild på dom från fb.. hehe


H och O av Hope, Ben och Josh två av mina kompisar :) Seriöst dom måste ha frysit såå mycket, jag hade ett linne, en tshirt, en tjocktröja, en fleecetröja och en jacka och jag var rätt kall..

Nu tänkte jag bara ta det lugnt tills vi ska åka på Alexa's dansuppvisningsgrej.

Svar på kommentar, nasm

natalie ([email protected]) om MR STACKPOLE GOES NASM:
haha jo det var kul ;) kan se en packad person som är helt förvirrad vid ordet NASM.. haha!

haha vilken tur ;) haha ja, gud jag skulle göra vad som helst för att få se det.. haha och TACKTACKTACK för att du är min trogna kommenterare! :D

MR STACKPOLE GOES NASM

åh Caitlyns pappa är den roligaste människan på jorden. INGEN ANNAN KAN SLÅ HONOM!!

Ni vet ordet NASM jag berättade om.. I alla fall, han är polis och han lovade mig att han skulle börja prata om NASM med någon full person för min skull.

Igår runt 02.00 så hade han börjat prata med en jättefull kille som försökte äta en fryst varmkorv som en popsicle (en slags isgrej, lite som isglass).. Så kom han och frågade:
- So where in Ohio are you from? From NASM maybe?
- NASM.. Noo im not from NASM
- How many beers have you drunk tonight? 1,2,10, NASM maybe?
- NASM.. I've drunk NASM Beer..
- Is your name NASM?
- .... no... my name is not nasm..

och tänk er då att hennes pappa frågar dessa frågor HELT seriöst och han svarar helt seriöst..

Rätt kul att han faktiskt funderade om han hette NASM.. Jag grät av skratt när Caitlyn berättade det, 1. för att caitlyn är så himla rolig när hon berättar saker, 2. att hennes pappa faktiskt gjorde det, 3. jag var så sjukt trött och hungrig, så jag blev lite övertrött.. Jag inser att det inte låter roligt för fem öre, men det är faktiskt det. Jag har bestämt mig för att när jag nästa termin har Career Ed. och måste ut och job-shadow så ska jag "skugga" Caitlyns pappa! haha hur awesome skulle inte det vara?

Den kära mrs testerman is back

Äntligen fredag, eller vad säger ni?

Det var pink out idag och nästa alla hade Hope-tröjan eller något annat rosa på sig för att stödja bröstcancer, vissa hade även lila eftersom det tydligen är "relay for life-färgen" och det är en grupp på skolan som stödjer cancerforsking, med andra ord dom ville stödja alla cancer-typer.. På Government idag så redovisade vi vårat sätt att komma ihåg dom 10 första amendments. Min grupps var tråkigast, eftersom vi var dom enda som inte sjöng, men våran var det bästa sättet att minnas dom.. En grupp var helt sjukt roliga och dom visade den i alla fall 3-4 gånger, först för oss, sen ville en annan klass se, sen ville Mr Johnson se och sen kom även en sista klass in för att kolla på den. Dom hade verkligen ansträngt sig. Ni vet hur det i nästan alla klasser finns dom som allitd har roligast presentationer, gör det där extra som ingen annan gör? I alla fall, dom 8 i min governmentklass var det. Det kommer komma upp på youtube, deras redovisning alltså eftersom Mr Schob ska ge filmen (ja han filmade alla) till Morgan så att hon kan lägga upp det på Youtube. Bara deras då. Så jag LOVAR att lägga upp den här när jag ser den.

Mr Johnson hittade lappen så jag fick läsa min fina paragraf om mig, väldigt trevlig tjej det där. "at one point she left the classroom a serveral minutes, and i didn't know where she was, and neither did her classmates. I told her a couple of words about the assignment and that she had to finish it.. I didn't know what else to do, i leave it to you Mr Johnson". Det var inte PRECIS dom orden hon använde, men större delen är exakt det hon sa. Och det där är bara en mening av en paragraf som är minst lika lång som den här paragrafen.. Edda gets in trouble, eller inte rikitigt eftersom Mr Johnson tyckte att det var roligt och skrattade åt det. Alltså hur hon betedde sig.

I alla fall, 7th period hade jag Treble chorus, och Mr Nuzum var inte där... Så gissa vilken vikarie vi hade??? JOOO MRS. TESTERMAN! (vikarien jag pratade om ovan)! Hon sa som tur var ingenting till mig, men kollade lite då och då om någon nämde mitt namn. Vi fick spela in våran del idag på treble chorus. Så det fanns 5 band-inspelare runt om i rummet, vid varje skulle det stå 1 soprano, 1 soprano2 och 1 alto. Sedan skulle vi sjunga en liten bit av 4 olika låtar.. Det gick superbra medans det inte var min tur och jag bara satt och sjöng med eftersom alla skulle sjunga även om dom inte spelades in. Men så fort jag skulle spela in så sket det sig, antingen sjöng jag med soprano-tjejen (mackenzie) eller med alto-tjejen (Caitlyn). Så inget högt betyg på mig inte, men jag ska prata med henne för jag KAN min stämma det vet jag.. Men det går bara inte när två personer står precis bredvid en och sjunger något annat.

Sista lektionen hade jag Reading, Mrs Hukill hjälpte mig att göra lite kort för min vocab-del på engelskan så att jag lättare skulle komma ihåg orden.

Jag är lite kändis bland alla elever som Mr. Johnson har, för jag har hört från flera människor som inte har Psykologi med mig att dom hört vad som sagts om mig. Och när jag gick förbi hans klassrum när jag skulle till mitt skåp under 8th period så hör jag "there's edda". Sen strax efter kommer Mr Johnson ut och frågar hur 7th period gick och om hon sa något. Jag berättade att hon inte gjort det, och så säger Mr Johnson till sin klass "here she is, Edda, from the paper you know. they read about you".. Haha känns ju rätt roligt att folk vet vem man är, men det kanske inte är roligaste sättet. Att var känd som tjejen som Mrs Testerman hatar.. haha

Nu sitter jag här hemma, tänkte ta en dusch och så, packa ihop mina grejer. Sen runt 6 så åker jag mot fotbollsmatchen med Caitlyn, möjligtvis så åker jag dit med Kiah men vi får se. Sen ska vi ha våran poptart-film-kväll, dit vi adderat det godaste som finns "toaster-strudle". Bilder lovas.

Visste ni att?

Visste ni att i genomsnitt säger en tjej 7000 ord per dag, medans killar endast säger 2000? Vi pratade om det på pyskologin igår.. Rätt coolt.


svar på kommentar

Giina ([email protected]) om OVA stufff:
hahah assnygga kläder! :D du ser ju ut som ett proffs nu ;)

haha tack så mycket :D

OVA stufff

När jag kom till gymmet idag så hade dom fått in MASSA nya saker, väskor, sportbhar, sminkväskor, flaggor, mobilfodral, jersey-tröjor, rese-kuddar. Allt man kan tänka sig. Och allt i OVA-style! Helt kär är jag, i alla fall det slutade med att jag köpte en sportbh.. Kunde inte låta bli och tur var väl det, dom tog slut.. Eller ja det fanns inga small kvar så jag fick lov att ta en Medium som var liiiite stor, men efter att jag köpt den och när min träning var slut så fanns det bara Large kvar. Den är huuur snygg som helst. Och jag fick även min dräkt idag. Kjolen är jätte kort.. men dom säger att det är okej för jag kommer ha spankies under.. Men det känns fortfarande obekvämt och konstigt.


sportsbh! Är den inte supersnygg????


jag i min dräkt.. haha mitt ansikte ser roligt ut, men ja..

Träningen gick bra, vi klarade allting superbra tyckte jag.. Förutom 2-man, det är svårt för Amber vägrar ställa sig upp och låsa sitt knä så det blir astungt för mig.. Menmen, vi turades om med Youth-laget och körde varannan gång "full out" en grupp i taget. Alltså en single-stunt grupp i taget var tvungen att köra ALL gymnastik, alla hopp, och single-stuntet. Medans ALLA i laget var tvungen att göra 2-man-stuntet och pyramiden. Det kan jag kalla träning, jag var så galet slut efteråt. och stackars Katie, Little Zatta och Holly som är med i båda lagen och var tvungen att köra hela tiden. Katie höll på att spy..

Sedan satt jag kvar i gymmet till klockan nio, min träning slutade 7. Jag fick min historia läxa klar och sen hann jag kolla på Junior 4/5 typ 10000 gånger. Jag kan alla låtar och allt i deras mix eftersom jag sett dom så mycket nu.

Nu tänkte jag gå och äta något för att sedan sova! imorgon, PINK OUT, FOOTBALL-GAME, och kanske sleepover hos Caitlyn..

Pink out och trevliga vikarier

Block-day igen.. Under extra hjälp satt jag och försökte plugga Historia, misslyckat och jag gav upp. Vi hade nämligen ett test på kapitel 8. Jag och massa andra följde med Aik (tror jag hans namn stavas) till hans rum och gjorde testet där. Han är typ assistent där för Mrs Clark och hjälper henne dela ut papper och annat trevligt. I alla fall, det var nästan fusk att gå in där, han läser upp frågorna och ibland säger han en ledtråd vart man kan hitta svaret.. Till exempel "vem uppfann glödlampan? (nu var inte den frågan med på testet men ändå) ni kan hitta svaret i andra kolumnen" för vi hade först en box med massa ord, och sen meningar vi skulle matcha ihop med dom. Sedan var det två multiple choise, lite true/false och sedan två korta-svar frågor.. Jag ska dock göra dom två sista muntligt eftersom jag inte kunde förklara mig i ord.. haha

Nästa lektion var government, vi fortsatte med våra "kom på ett sätt att komma ihåg dom tio första amendments of the constitution". Vi är klara, och våra meningar är... Feed the bear queen, she rules. Och, Really cool boys pop pills. Det var Zane som kom på meningarna så han står för hur random och konstiga dom är haha.. Så F,B,Q,S,R,R,C,B,P,P är första bokstäverna av dom tio första amendments.. i ordning. Imorgon ska vi presentera dom.

Efter det hade jag Psykologi. Ni vet vikarien jag berättade om som vi hade i tisdags som INGEN gillade? I alla fall, när Mr Johnson kom tillbaka igår så hade hon inte lämnat en liten postit lapp med lite kommentarer om dagen.. Utan nej hon skrev en jäkla uppsats på 2-3 sidor. Hon hade nämnt ALLA som kom sent, ALLT som hände och hur folk betedde sig. I alla fall, hon hade skrivit typ 2-3 paragrafer (heter det så på svenska?) om MIG! endast mig.. Hon berättade hur jag skickat runt massa papper (jag gav Kayla ett papper, EN gång), sen kommenterade hon att jag gått ut, att hon inte visste att jag var en utbytesstudent och att det kanske var okej att bara gå ut från klassrummet där jag kom ifrån men det var ABSOLUT inte acceptabelt här borta.. Men det roliga var att Mr Johnson skrattade bara åt hela situationen, bad om ursäkt till hela klassen som tvingats stå ut med henne och sa till mig att han var ledsen och hoppades att jag var okej. Han skulle försöka hitta papperet så att jag kunde få läsa själv vad hon skrivit om mig.

Sista lektionen för dagen var Reading. Jag gjorde min Historia läxa och mer än så hann jag inte göra, jag fick se mina betyg i alla ämnen också. Mitt historia betyg har sjunkit till 91%, jag vet inte varför, men jag ska prata med henne imorgon. Och jag har 79% i ENGELSKA! jag har ett C, nästan ett B!! Det känns jätte bra.

Under lunchen idag köpte jag en Hope-tröja för Pink-out imorgon. Det är en rosa tröja, som stödjer bröstcancer och helt så ska så många som möjligt ha rosa imorgon eftersom det är Pink out inför fotbolls matchen!


Min fina hope-tröja.

Svar på kommentar, pappa om böckerna

Isä om American History:
Kunnon kirjoja siellä. :)

du det kan jag lova dig att det är.. min engelska bok är om möjligt tjockare.. men sen är resten mindre.. inte mycket mindre men ändå lite mindre.. inga bärbara datorer här inte som man kan ladda ner all information på..

min P.E klass


tänkte visa en bild på min P.E klass. Och lite av vårat gym!
Högst upp från vänster: någon jag inte vet vad han heter, Austin, John, Devin, buck (efternamn tror jag), ben, dalton
Mittenraden från vänster: Bradon, Cody, Tenney (efternamn men alla kallar honom tenney), Nate, Mccalister (efternamn), Logan, Josh
Främre raden från vänster: Kayla, Jag, Katie och Mariana

Jag lovar att uppdatera med namn såfort jag vet dom!

American History

Känner mig så fullproppad nu, har precis lagat spaghetti och köttfärssås, eller egentligen kokade jag bara spaghettin och värmde upp förra veckans köttfärssås som jag gjorde förra veckan.. herregud det är verkligen det enda jag är bra på. Jaja, Kristy sa i alla fall att det var okej för mig att göra det den här veckan också.

Inge historia har jag gjort heller, jag kollar lite på det nu men jag förstår inte riktigt vad det är vi ska kunna förutom "hela kapitel 8", men jag kan ju inte studera in varenda liten mening och varenda namn och årtal.. så ja!

Jag tänkte göra lite situps och andra magövningar strax, jag ska få mina fina abs! haha jag ska i alla fall försöka.


jag och min KÄRA historia bok på 917 sidor + register, spansk ordlista (ja det finns i typ alla böcker här) och kartor.. Så sisådär 1000ish sidor.. Roligt va?

Edda's gone wierd

Jag glömde helt bort att berätta om min förvirring som bara blir värre och värre ju längre tiden går.. Finns det någon sjukdom som gör att man är förvirrad och inte kan klockan på natten/morgonen?

I alla fall, jag vaknade upp kl 02.00, tror att klockan är 7 och att jag försovit mig och missat mina alarm. Får bråttom, slänger på mig mina kläder, packar väskan, sätter i linserna och borstar tänderna.. Äter frukost och tänker "fyfan vad jag är grym, gjort mig klar på 15 min" okej jag hade inte sminkat mig men det tänkte jag göra i skolan.. Men så kollar jag på klockan (har gjort det kanske 10 gånger för att vara säker på att inte missa bussen) och inser att den faktiskt är 02.15 och inte 07.15 som jag trodde.. Besviket äter jag upp min macka, tar av mig mina jeans och går och lägger mig igen.. Kl 4 vaknar jag igen och tror att jag försovit mig, kollar på klockan och somnar om.. Snacka om att jag blivit konstig.

Jag har fortfarande inte lagat mat, jag tänkte börja göra det snart.. Jag är rätt nervös, jag brukar ha kristy's hjälp eller hon brukar sitta i köket så att jag kan fråga om jag har någon fundering.. Nu är jag ensam hemma till kl 9 tror jag, eller när Alexa och Kiah kommer hem vet jag inte, men skulle gissa på 8-9 något sånt.

Nu ska jag ner och kolla till tvätten som är klar för länge sen och sen ska jag laga mat!

Wednesday blockday october 20th

Så min gymnastik-klass började för 14 minuter sen, med andra ord jag kommer inte att gå idag.. Kristy hade helt enkelt inte tid att hämta mig innan hon började jobba. Men jag får kompensera med att ta en annan klass någon annan dag. Det är rätt skönt ändå, för nu hinner jag sitta här, plugga lite, tvätta kläder (vilket jag redan börjat), fundera ut vad jag vill göra till middag osv..

Under extra help idag fick vi ett papper från Year Book som vi skulle fylla i, det var vårat namn, klass, och sen massa frågor till exempel.
Mina husdjur...
Min bästa/värsta date..
Min bästa kompis har jag haft sedan...
Semester plats...
Mina favorit affärer...
Roligt minne från Drivers Ed....

Osv. Det underhöll oss dom hela 35 minutrarna som vi var tvugna att sitta i hemklassrummet. P.E var inte mycket att hurra för heller, vi spelade "inomhus något-ord-jag-inte-kommer-ihåg", i alla fall, det var badminton, bowling (ja vi hade käglor och klot) och något som var en blandning mellan pingis och tennis.. haha jätte skumt och rätt tråkigt efter sådär 15 minuter, och lektionen höll på i 1,5.. Vi ska göra det på fredag också, men Mr Welsh kommer inte att vara där då, han sa att om vi inte gör det vi ska, med andra ord sätter upp det vi ska sätta upp och gör det vi ska under lektionen så kommer vi få springa på Track-spåret varenda morgon (under lektionen då) i en hel månad. Jag säger nej tack till det, visst jag behöver springa och det skulle ju vara perfekt om jag var tvungen att göra det för idrott, men om man har det första lektionen och knappt har tid att duscha så klarar jag mig faktiskt.. Tänker inte gå svettig varenda dag i en månad.

Nästa lektion var Studyhall, satt och lyssnade på min ipod och läste min bok, tiden gick rätt okej faktiskt dock dog jag av hunger..

5th period var engelska, vi skrev i våra composition-books för att sedan fortsätta med att ta Act 3 testet. Det gick definitivt inte lika bra som Act 2 testet men jag tror att jag gjorde helt okej, i alla fall ett B. Jag blev dock inte klar och fick fortsätta efter lunchen. Till lunch hade vi Tacos (typ). Man får en chipspåse med ostsmak, lite köttfärs, ost, sourcream vad du vill, finns lite sallad och annat. Sen öppnar du chipspåsen, mosar alla chips, häller ut det på brickan och blandar ihop allt. I min tacos hade jag, köttfärs, ost, sourcream, majs och chips. Sen är det bara att äta.

Under treble chorus sjöng vi såklart och fick lite nya låtar, vi sjunger massa jullåtar vilket gör mig glad för jag ÄLSKAR jullåtar.. Vi sjunger deck the hall och det enda jag kan tänka på är amerikanska julfilmer med en liten unge som heter Charlie (som varenda unge heter i julfilmer).. Underbart är det. På fredag ska vi spela in oss när vi sjunger så att hon kan betygsätta oss, kan förklara mer på fredag!

Nu sitter jag hemma och ska väl strax börja med min historia läxa, eller det är mer plugg inför prov. Så TTYL!

My practice

Efter skolan hade jag träning.

Gymnastiken gick inte bra alls, min handled gör ont (till och med nu) runtomkring den där knölen som sitter på handleden.. Jag kunde inte röra på handleden utan att det skulle göra ont och tejpning hjälpte inte så jätte mycket. Så det enda jag kunde göra var iprincip att göra lite situps eller andra styrke övningar eller Backhandsprings in i the resi och dit var det kö eftersom jag vill ha en pass fortfarande.

Träningen var okej, folk gör inte som dom blir tillsagda och pratar allt för mycket. Vi har ändrat i pyramiden så det är inte längre en stuntgrupp i mitten (min grupp) utan toppen ska sitta på mina axlar nu, och hon är inte ens duktig på att kliva upp (vilket är super simpelt). Eftersom ingen lyssnade så fick vi göra conditioning, alltså massa styrka. Dock var det rätt kort tid kvar så vi hann bara göra 25 benövningar, vet inte vad jag ska kalla det, 25 crunches och 25 armhävningar. Inte roligt eftersom jag vet att jag inte var en av dom som förstörde för alla.

Efter träningen stannade jag en timme som vanligt eftersom Kristy har två privates att göra varje tisdag. Ägnade tiden till att gå igenom Act 3 lite bättre och MSN'a med Santos via min Ipod.

Har inte mycket mer än godnatt att säga just nu, och vi hörs imorgon!

Tuesday October 19th

Dagen har varit intressant.

Började dagen med att vara riktigt förvirrad. Vanligtvis på Tisdagar så är alexa och kiah uppe före mig eller i alla fall samtidigt som mig, men när jag vaknade imorse så var det kolsvart ute i köket (det lyser in under min dörr om det är tänt) och jag hörde ingen.. Jag kollade på min mobil, blev rädd att tiden var fel, kollade på min amerikanska mobil, samma tid. Gick och satte i mina linser och gick sedan till köket för att kolla på Ugns klockan.. vilket visade precis samma tid. Jag var helt bombsäker på att jag försovit mig eller vaknat mitt i natten, det tog mig 3 klockor innan jag faktiskt trodde på att det var rätt tid..

Innan klockan ringde eller ja mellan dom två klockorna som säger "gå till lektionen" och "var inte ute i korridoren och lek" så hann jag sälja en sak av mina bakelser/pizzor till Mrs Hukill. Vi spelade Ultimate Frisbee på P.E, faktiskt en av dom få lekarna/grejerna som jag faktiskt känner mig rätt bra på här borta. I alla fall, efter det var det Amerikansk historia, jag fick veta att jag fick 92% på min uppsats om 1940-talet, alltså ett A. Känns bra eftersom betygsperioden är slut nästa vecka eller dom börjar sätta betyg då.

Under studyhall gick jag in till The guidance office och sålde 2 saker till för körgrejen. Trevliga lärare här borta ser ni, köper kakor av oss. Mycker mer än så fick jag inte gjort.

Government, lite annorlunda dagens-fråga. Han hade massa olika som han delade ut, eller vad man ska kalla det. Till exempel så fick jag "när du går på bio, är det högra eller vänstra armstödet ditt?". Sen fanns det massa andra sjuka frågor men det var roligt. Vi måste komma på ett sätt att komma ihåg dom tio första amendment's, som jag säkert nämnt förut. Men i alla fall, vi kom på den geniuna (läs Zane kom på) idén att vi skulle ta första bokstaven i alla amendmentsarna och göra en mening av dom. jag tror första meningen (dom 5 första ) blev något "F... Bear Queen ..... Rules" jag minns inte ordet som började på F, och sen var det en bokstav till som jag inte kommer ihåg. Vi får dock 10 bonuspoäng på hela uppgiften om vi gör en sång av det, men vi är inte tillräckligt musikaliska, skyller vi på.

Engelskan ägnade vi åt att läsa klart Act 3 ur the crucible. Seg pjäs det där, och imorgon har vi ett Act 3 test, som tur är så har vi inget vocab-test på den här acten.. Nästa test är ett test på hela pjäsen, alltså så slipper vi ett separat test på act 4. Engelskan kan verkligen gå mig på nerverna ibland, men sånt är livet och jag blir bättre och bättre varje dag. Mrs Hukill sa att hon märkte jättestora framsteg i mitt språk sen hon träffa mig första gången, vilket alltid är kul att höra.

Under lunchen hade vi "nya studenter" en lite speciell lunch, hela guidance office + rektorn och vice rektorn hade fixat ett pizza party för oss = gratis läsk och pizza. Det var roligt, och jag har faktiskt sett Mr Huffman skratta nu! Ni vet våran vice rektor som aldrig ler.. Jag hade sällskap av Leonardo och Benedikt så det var trevligt. Vi fick en liten present av dom, en såndär pappershållargrej. En plastbit som man fäster papper på, om någon har ett ord för det SNÄLLA kommentera ordet! Tack, och en Warren Warriors idrottspåse. Snällt av dom.


där är mina fina presenter som alla andra också har.. typ

Psykologin idag var HEMSK. Vi hade en vikarie, hon var jätte konstig. Gav oss ett papper med frågor eller mer "vad tycker du frågor" och sa att det var absolut ingen gruppuppgift och man fick inte prata förens alla var klar INTE ett ord fick man säga. Och jag vet inte hur vi skulle kunnat dela med oss eftersom det var våra egna åsikter.. I alla fall, jag hade svårt att förstå några frågor och ja det var väl svårare i allmänhet för mig.. Hon kom fram till mig när det bara var jag och någon till kvar och frågade om jag var klar. Jag svarade att jag nästan var klar. Då säger hon att om jag inte ägnat så mycket tid åt att skicka runt papper (jag gav Kayla ett papper för hon ville se det, tog kanske 10 sek) så hade jag varit klar vid det här laget.. Jag blev så himla sur för att hon betedde sig som en jäkla B.... och ja det var hemskt, ville bara skrika åt henne men jag behärskade mig, gick ut från klassrummet ett par minuter och kom tillbaka in.. Usch ingen i klassen gillar henne överhuvudtaget och jag tyckte det var elakt sagt.. men det kanske bara är jag.

Treble chorus, lämnade in kakförsäljningen och vi fick ÄNTLIGEN andra raden att sjunga i soprano 2.. Det är alltid bara vi på främre raden som hörs, och vi får skit för att vi inte sjunger ut.. Så Mrs Nuzum hotar oss med att sjunga hela våran del individuellt.. först fick i alla fall bakre raden sjunga (tillsammans då) och sen vi. dom är kanske 9 eller 10, och vi på främre raden som var 4 sjöng högre än dom. Men förhoppningsvis så fortsätter dom att sjunga för ja det blir liite lättare för alla då.

Reading var som vanligt, gjorde lite engelska.. hann inte med så mycket. Tänkte inte fortsätta på det här inlägget, för jag har redan skrivit en bok känns det som! puss

Monday October 18th

Tänkte berätta lite om min dag också..

På P.E spelade vi Matball, börjar bli rätt tråkigt och enformigt med Matball hela tiden.. Menmen, bättre än att vara ute och springa i kylan. så jag får helt enkelt nöja mig med matball och ultimate frisbee och combination soccer och annat konstigt. På historian fick jag papprena som alla andra fick i fredags när jag missade bussen, jag hann faktiskt klart med dom idag under dagen. Inte speciellt svårt och Mrs Hukill som hjälpte mig med sista uppgiften under reading sa att det jag skrivit inte bara var bra, utan det var säkert mycket bättre än många i min historia klass texter.. Det gjorde mig glad, att jag faktiskt är nära deras nivå.

Under Government så kollade vi på filmen från fredagens fotbollsmatch mot Chilli, som vi vann. Det var några rätt roliga scener som Mr Schob tvingade alla att kolla på, och vi var inte svårövertaliga. Resten av grupperna som inte hann klart i fredags presenterade sina egna amendments of the constitution. Vi i våra grupper ska även imorgon komma på ett sätt att komma ihåg dom 10 första amendments, genom en sång eller något annat. Jag ser INTE fram emot det.

På engelskan fick vi tillbaka våra Engelska test från Act 2. Jag fick 46/50 på frågedelen = ett A, och 28/45 (tror jag) på vocabulary-delen. Rätt nöjd ändå. Vi fortsatte läsa på Act 3 och svarade på lite frågor.. Den där pjäsen eller vad man ska kalla den är så himla tråkig. Handlar om Puritans, över religösa människor som trodde att alla var häxor och hängde varenda jävel i princip.. Lite kortfattat vad den är om! Jag längtar tills vi är klar med den, men då kommer väl något annat mindre kul som vi måste göra.

Efter lunchen hade jag Psychology, vi pratade om problem som kan uppstå under tonårstiden och hur det kan påverka en tonåring.. Så som graviditeter, självmord/självmorsförsök, date-rape's och våldtäkter överhuvudtaget och även om stalkers.

Mr Johnson berättade om en stalker-historia som hände i Vincent (ligger typ där skolan är, skolan ligger i barlow-vincent), det var en tjej som kände sig förföljd av en kille, för han var alltid på alla high school fester även fast han inte ens gick på high school och kollade på henne. Hon hade berättat för några av sina lärare och de sa att om något hände så skulle hon ringa dom. I alla fall, en kväll när hon skulle ner till stan i vincent, så hade hon lovat att först gå och köpa något till sin mamma innan hon träffade sina vänner. När hon sätter sig i bilen så sitter han i baksätet, berättar vart hon ska åka och hon kör dit (vem vill vägra när en galen stalker sitter i bilen liksom).. Hon ber honom att få ringa sin mamma eftersom hon kommer att bli orolig annars. Han låter henne ringa henne, men när hon inte får tag på sin mamma så bestämmer hon sig att ringa en av lärarna. När läraren svarar så säger hon "hi mom" och han förstår att det är hon och att hon behöver hjälp. Han börjar fråga frågor som "är du i vincent?" "är du på väg mot belpre?" och sånna frågor, hon svarar "yes mom" och "no mom" för att inte stalkern ska förstå att det inte är hennes mamma hon pratar med. I alla fall, läraren förstår på ett ungefär vart hon är och han lovar henne att komma och hjälpa henne. Dom sätter sig i bilen igen och han kör ut henne på ett majsfält. Där visar det sig att han har en kompis som följt efter dom i sin truck så att han ska kunna lämna henne där och åka iväg. När dom kliver ut blir hon rädd (jag minns inte om han hinner göra något eller hur det var) och berättar att det inte var hennes mamma hon ringt utan en lärare och att han och poliser är påväg.. Just då råkar en polisbil åka förbi (inte den som var menad att komma dit) och killen tar hennes bilnycklar, kastar ut dom mitt i majsfältet, slår till henne och åker därifrån av rädsla. Det räddade hennes liv..

En annan historia var en tjej på ett College, varje morgon när hon gick till sin spegel så hade någon skrivit ett meddelande till henne med läppstift på den. Det var en All-girls-dorm så det var inga killar tillåtna i byggnaden.. Det var en kille som skrev meddelandena eftersom dom senare fick tag på honom, men dom satte upp bevakningskameror och andra överbevaknings-grejer men dom fick inte tag på honom och dom kunde inte lista ut vem det var eller hur han kom in.. Det visade sig att han kröp genom ventilationen BARA för att få skriva ett meddelande på hennes spegel. Jag tror inte ens hon visste vem han var.. Jätte creepy.

Treble chorus har jag inte mycket att säga om, vi blir bättre och bättre vilket är skönt. Och på reading gjorde jag bara klart min historia.

Efter skolan åkte jag och tiffany till mcdonalds för att sen åka hem till henne. Jag kollade på High School Musical, det var nästan 3 år sedan jag såg den senast.. Bra film det där! men nu ska jag avsluta innan det blir för långt.

WHS Haunted House

Jag har precis kommit hem från Warren High School haunted house.. Det var så sjukt läskigt.. Jag och Tiffany (longfellow, hatar att jag har typ 2-3 kompisar som heter tiffany haha) gick tillsammans, men först kollade vi på JV fotbollsmatchen (junior varsity) eftersom Leanna är JV cheerleader.. I alla fall, vi träffade Scott och Breannah utanför så vi bestämde oss för att gå med dom. Breannah är min granne och Scott är hennes kille, hur roliga människor som helst. I alla fall, det första som händer är att jag blir rädd eftersom jag är rädd för mörker, sen kommer någon typ och skrämmer oss vi skriker och Scott är försvunnen.. Visade sig att han sprungit iväg från oss och skrattade.. Sedan fick vi kolla på en film om lite regler som gällde när man gick turen.

Det kom folk och skrämdes, följde efter oss och massa läskiga ljud och effekter. Dom hade gjort ett super bra jobb med allting och det var faktiskt riktigt långt.. Täffade på Tiffany (Perry) som var en clown eller något, och lite andra människor som vi kände. Vid scenen inne vid the auditorium blev till och med Scott rädd, folk dök fram från ingenstans och skrek och hade sig. En kille (vuxen) följde efter mig och Tiffany jätte länge och skrämdes, han var så sjukt läskig. Jag hatar spökhus men ändå vill jag gå dom, för det är liksom spännande att se vad som händer och själva känslan att vara rädd är på ett sätt rätt skön samtidigt som det är det värsta som finns. I alla fall, i slutet freaka jag ut och ville bara ut därifrån, jag blev tårögd och jag skakade.. Dock var Caitlyns station rätt kul eftersom jag visste vart hon var och vad hon skulle göra :) Men att någon skulle skrämmas precis efter det var jag inte beredd på.



Tanken var att jag skulle vänta på Tiffany Perry och att hon skulle köra mig hem, men då hade jag fortfarande stått där eftersom det slutar vid 9.30 (klockan är 8.30 nu och jag har varit hemma kanske en halvtimme minst) , Breannah's mamma erbjöd sig att köra hem mig, så det gjorde jag. Den familjen är så himla rolig och snäll, det är i och försig alla familjer jag träffat här borta. Förhoppningsvis kommer tiffany förbi med mina saker ikväll när hon slutat annars måste jag vänta tills imorgon.

svar på kommentar, gymnastik

natalie ([email protected]) om lite OVA-gymnastik + vår hall:
satans vilken fart hon laddade med :O

haha jag vet, det är galet!

lite OVA-gymnastik + vår hall

För alla er som är lite nyfikna på hur gymmet där jag tränar ser ut, här har ni en video på en tjej från vårt gym när hon kör lite gymnastik in i "the resi".. :) Samtidigt visas större delen av hallen. Hittade videon på youtube så det är inte min video


Monkey bread

Imorse lagade Tiffanys mamma något som kallas Monkey Bread till oss som frukost.. Nästan ingen hade provat det förut.. Riktigt gott var det men inte speciellt nyttigt..

Här är ingredienserna

1 1/2 cups chopped pecans
4 tubes refrigerator biscuits
1 1/2 tsp cinnamon
1 3/4 cups sugar, separated
1/4 cup brown sugar
1/4 cup evaporated milk
3/4 cup butter

1 cup är ca 2,4 dl så det är rätt mycket.


och sådär ser det ut. Inte min bild.. men ja nu ser ju hur nyttigt det är! ;)

Så Amerikanernas matvanor är inte dom bästa, men det dom äter är gott.. haha dålig kombination jag lovar.

Tiffany's 17th birthday

Nu är jag äntligen hemma igen. Inte för att jag hade tråkigt, men jag är trött och min kropp värker..

Det var faktiskt riktigt roligt igår, det var jag, Janelle, Tiffany, och hennes kompisar och hennes kille. Jag kände inte många där, men jag lärde känna! Dom hade en stor brasa utomhus och sen hade dom dukat upp massa mat och chips och grejer. Och en massa 3 liters-läskflaskor.. Men jag höll mig till att dricka te. (kall te alltså). Chips med smällt ost hade dom också, jag älskar det.. Haha


jag, tiffany och världens sötaste katt.. den har klarblåa ögon! eller en av världens sötaste, för det fanns två likadana


Janelle :)


deras hus + Leanna hennes lillasyster


bordet med chips och annat gött.. och lite folk


Såååå gott


Bordet för "pizza-mackorna" som dom gjorde, två rostmackor, tomatsås, ost, + vad du vill ha på, in i elden = pizzamacka!


3 liters flaskorna... dom är enorma


dom tre tjejerna jag hängde med första halvan av kvällen


vuxna släktingar till Tiffany, stolar och en brasa som inte syns just nu


tiffany's glasstårta, huur gott som helst.


Tiffanys chokladtårta som också var hur god som helst!


tiffany med tårtorna


tiff öppnar presenter, och jessica bredvid henne..


Jag tror att tiffany gillar twilight..

Ja jag har iprincip förklarat nästan hela kvällen bara genom bilder. Vi gick in och sjöng lite karaoke, Jessica flippa ur totalt på låten Hollaback girl med Gwen steffani.. Sjukt roligt.. Sen när alla blev trötta så la vi oss och kolla på filmen "where the heart is". Älskar den filmen, handlar om en tjej som är gravid och hennes kille lämnar henne på Walmart och hon har ingenstans att ta vägen, så hon bor kvar där i smyg typ.. Sen en natt så föder hon barnet och filmen är iprincip om hennes kamp att ta hand om hennes dotter.

Jag sov i Tiffanys fåtölj inatt, så jag har jätte ont i ryggen och axlarna nu inte roligt.. Jag lider mig igenom min uppdatering. Imorse kollade vi på "Accepted", rolig film som faktiskt utspelar sig i Ohio, dom pratade jätte mycket om Ohio State university och så.. Det var rätt coolt. Handlar om en kille som inte kommer in på College så han och hans kompisar startar ett fake college för att deras föräldrar inte ska döda dom.. haha men det skiter sig rätt rejält när andra tror att dom är intagna (dom gjorde en hemsida, och klickade du på "ansök" knappen så blev du automatiskt intagen.. vilket dom glömde bort), så ja.. kul film!

Resten av dagen var spenderad på gymmet, träning vilket sög.. Nästan ingen var där, Kristy var inte så glad. Folk som skulle göra gymnastik i programmet gjorde det inte när dom skulle så ALLA (även jag som inte ens har en gymnastik sekvens där) fick lov att göra 40 armhävningar.. Sög, jag var död efter 25..

Dusch,födesedagsfest!

Nu är det två timmar kvar innan jag åker till Tiffanys födelsedags fest, eller det är då det börjar.. Jag borde kanske ta mig en dusch innan. Vi kommer att vara utomhus så varma kläder var hennes förslag, och jag vet inte om jag ska sova över där eftersom Kristy inte sagt något om det.. Antagligen inte.

Jag har även lite kakor/pizza och saker som jag måste sälja för Treble chorus innan tisdag, minst en sak måste jag sälja annars kommer vi inte få åka på tävlingar och sånt.. Men jag vill helst inte gå runt och knacka dörr här helt själv.. Ska fråga lite folk jag känner, annars får jag väl köpa själv om det är så..

Jag lovar bilder från ikväll, men nu måste jag gå och duscha för sen ska jag köpa födelsedagspresent innan det är dags att åka :)

städa städa städa

Jag har precis spenderat hela morgonen åt att städa tillsammans med mina värdsyskon. Eller ja, jag vaknade runt 12. Kiah kom in och sa att vi skulle städa toaletten. Så jag gick upp, och vi började städa. Kristy hade sagt att om inte badrummet var fläckfritt så fick vi inte göra någonting ikväll.. Det tog oss ungefär 45 min att städa allting, sortera ut gamla flaskor och flaskor vi kanske inte behövde just nu, som solskyddskräm, sopa och moppa golvet och byta soppåse. Efter det städade jag mitt egna rum och dammsög det.. Det känns rätt rent och fint just nu, får se hur länge det håller sig. Annars så var ju tydligen Caitlyn superduktig på att städa, hon hatar när hennes rum är stökigt så hon städar det iprincip hela tiden.. Så jag erbjöd henne att komma hit lite då och då och städa åt mig! haha






svar på lite kommentarer

natalie ([email protected]) om kvällsmys utomhus:
kan du inte göra en liten beskrivning på vilka personerna är? typ alexa och kiah, jag har ingen aning vilka de är :) lättare att förstå alltihopa isf! :)

Absolut .. Jag har två värdsyskon, Kiah och Alexa. Kiah är två år äldre än mig, alltså hon fyller 19 i December hon går just nu på ett College rätt nära oss, men i Januari ska hon byta till ett college som ligger ca 1,5 h ifrån oss så hon lämnar oss efter jul. Alexa är ett år yngre än mig, och fyller alltså 16 om ett par veckor. Hon har endast en klass på High school, som är A capella. Hon är supersmart när det gäller skola, och tar College klasser istället för High school klasser. Kristy och Todd är mina värdföräldrar, Kristy jobbar på OVA-gymmet och tränar även mitt lag där. Hon är även barnvakt åt ett par ungar på eftermiddagarna och hon är rätt upptagen jämt.. haha, Todd jobbar både på sitt jobb (som jag inte kan förklara eftersom jag inte vet vad han gör) och på sina föräldrars gård. Dom bor på en bondgård ca 1 km ifrån oss så han spenderar rätt mycket tid där.

Isä om Hjälp sökes:
Olisi kiva, jos panisit ainakin yhden kuvan postauksiin. Niinkuin tuosta grillauksesta. Pieniä tilannekuvia. Kamera aina mukana.:) Minkälainen asunalue se on, jossa asut? Puutarha kiinnostaa minua aina. Koulubussista ei vielä ole ollut kuvaa. Mitä näet kun menet kouluun? Koulumatkasta kuvia. Kaikki kiinnostaa.

Jo bilder är alltid roligt, men jag är sveriges och just nu USA's sämsta kort-tagare, jag glömmer alltid att ta kort. Området där jag bor är som en typisk amerikansk gata, förutom att alla hus inte ser likadana ut.. Med andra ord en gata med massa hus. Little hocking är faktiskt rätt stort och inte litet som du sa när jag var hemma. Skolbussen vet jag inte varför jag borde ta kort på, nästan varenda människa vet hur en amerikansk skolbuss ser ut annars här har ni en bild.

nej det är inte min buss men så ser dom ut.
Jag tänker INTE sitta på bussen och ta massa kort.. Det känns bara konstigt, det enda jag ser när jag åker till skolan är väg, skog, och andra bilar. och lite bensinmackar och hus ..


äiti om Hjälp sökes:

Halusit vinkkejä bloggaamiseesi. Minä luen mielelläni kaikki mitä kirjoitat, mutta luulen että moni ajattelee että ehkä joskus kirjoitat liian pitkästi. Ajattele että ehkä ei tarvitse kirjoittaa ihan kaikkea yksityiskohtaisesti, kuten kaikkia oppitunteja vaan valitse joku kiva tapahtuma päivää
kohti ja muuten vain yleisesti miten päivä on mennyt. Yritä laittaa vaikka yksi kuva joka kerta juuri siitä mikä oli päivän päätapahtuma kuten eilen grilli-illasta olisi ollut kiva nähdä kuva.
terv. äiti

Ja jag vet att jag skriver långa inlägg.. det var ju därför jag vill ha hjälp, hjälp att veta hur och när jag borde avsluta och vad jag borde ha i vilket inlägg.. Jag skriver om alla lektioner eftersom jag tidigare fick en förfrågan att skriva mer om skolan, förklara vad vi gjorde under alla lektioner och sånt.. Jag ska ta kort ikväll från Tiffanys födelsedagsfest, så det lovar jag bilder från

kvällsmys utomhus

Gokväll, en liten kvälls uppdatering här.

Vi spenderade hela kvällen ute på våran uteplats med en brasa och grillad mat. Det var revbensspjäll, potatismos (som var galet god), lite grönsaker och bröd. Hur gott som helst, dock frös man ihjäl. När alla ätit upp och Kristy och Todd gått in så stannade jag och Alexa och Kiah utomhus. Dom är dom roligaste och galnaste människorna någonsin, haha krigade med sina jäkla pinnar som brann, tävlade vems pinne som kunde brinna längst och massa annat trevligt man kunde skratta åt. Rätt underhållande sådär 9 på kvällen, vi gick såsmåning om in igen, för att äta glass och nu sitter jag på mitt rum, alexa är på sitt rum och Kiah är nere i sitt rum och läser sin bok.

Imorgon är det Tiffany Longfellow min kära homeroom-bästis, och treble chorus kompis födelsedags fest! 17 år blir hon på söndag! Det kommer bli så galet awesome, hon är en av dom roligaste människorna här borta.. Förutom när hon äter choklad, hon blir helt galen.. haha fast det är också rätt roligt. I alla fall, hennes födelsedagsfest, jag har ingen present än men det fixas! Förhoppningsvis imorgon, annars får hon den senare!

Jag har fixat FB och windows live messenger - appar till min ipod, vilket känns awesome, allt jag behöver nu är en blogg.se app och jag är glad! ;) nej, ingen blogg.se-app här inte.. det sög ju lite

men nu tänkte jag gå in på hulu.com och kolla på lite film! Peace out

Hjälp sökes

Jag har insett att mina inlägg är som uppsatser, långa och jobbiga att läsa. Jag har såå mycket att berätta, och jag skulle älska att kunna dela upp dom i små inlägg.. Men jag tycker att det är så svårt att dela upp vad jag borde berätta i vilket inlägg, och hur ofta jag borde uppdatera osv. Om någon har något litet tips så skulle jag älska om ni kunde kommentera tips! Och glöm inte att ni kan kommentera vad ni vill läsa om så att jag vet vad jag borde berätta mer om! :)

svar på kommentar, uggs och bakgrund

SANNA om OVA-UGGS:
Åh så avundsjuk jag blir på dig!! Du verkar ha det helt awesome därnere! :D Jag önskar nästan jag åkt ner som utbytesstudent istället för att vänta till nästa år och åka som au pair :P Hur fick du till den där snygga bakgrunden på bloggen btw? :)

haha tack! ja men jag lovar dig att du kommer ha jätte roligt nästa år också! :) haha bakgrunden har min kompis Simon Goot gjort, tror han var rätt uttråkad eller något för helt plötsligt skickar han bakgrunden till mig.. haha

thank god its friday

Hejsan

Den här dagen var inte allt för bra.. Min svenska mobil där jag har alla mina alarm på morgnen gillar att ställa om sig, det brukar oftast vara ett par minuter vilket jag inte bryr mig om.. Men imorse när jag vaknade, så vaknade jag av att bussen stod utanför mitt hus.. och jag blev jätte rädd, kollade på klockan, men enligt den var den bara 06.20, så mina alarm ringde, men en timme försent.. Så där satt jag, i mitt rum utan att veta hur jag skulle ta mig till skolan.. Tiffany svarade inte i telefonen, jag ringde henne 5 gånger i rad utan att hon svarade, och grejen var den att två minuter tidigare hade hon smsat "im driving" .. Så jag fick helt enkelt väcka Kristy och säga att jag missat bussen, och mitt enda alternativ var att vänta tills hon skulle köra alexa (hon har bara 3rd period), så där satt jag på mitt rum i nästan två timmar.. Inte riktigt..

Jag kom till skolan 9.21, tjejen som man går till för att sign in/out under dagen om man kommer senare eller går tidigare trodde att jag var på någon utbytesstudentsresa men skrattade när jag berättade vad som hänt och gav mig ett pass som jag ska visa för min 1st och 2nd period lärare som dom ska skriva under där det står att min frånvaro var accepterad. Så det var ju skönt. Jag gick till min studyhall för att sitta i 45 minuter.. har absolut inga läxor just nu..

Government, vi presenterade dom 10 punkterna vi kom fram till igår och det gick bra! typ, jag stod mest där medans josh lästa alla punkterna.. haha Sedan var det engelska, vi kollade på The crucible och började läsa på Act 3 och fick den nya studyguiden för akt 3.. Tråkigt tråkigt, men Dustin min nya bästis typ hjälpte mig med ett par av frågorna.

Lunchen var seg, för det första så var det världens längsta kö, för det andra så tog våra peperonirolls (eller hur det stavas) slut, så vi fick stå och vänta i typ 10 min på dom.. Sen fanns det inte mycket mer förutom typ något ärtliknande som såg ut som gammal kompost.. så jag åt en peperoniroll, lite frukt (konserverad of course) och en sun-chips. Inte den bästa lunchen men gott vare!

En rätt rolig grej hände mig under lunchen idag, eller rolig och rolig, men det var absolut annorlunda.. En kille kommer fram till vårat bord, lägger en lapp på mina böcker, blinkar med ena ögat och går därifrån.. På lappen som var ihopvikt stod det, "to someone special" och när jag vecklade ut det så stod det något i stil med "text me 740-nummer-nummer ;)"  Eller något sånt , killarna vid bordet bredvid började säga något om att skriva till dom så det var väl från dom lappen kom från, jag hörde inte vad dom sa och jag brydde mig inte .. haha lappen tog Caitlyn och slängde iväg. vi kände att om dom inte kunde fråga eller i alla fall skriva ett namn på lappen så tänkte jag då inte spara deras nummer. Men det var rätt roligt

På psykologin gjorde vi ingenting, jo vi tog ett litet quiz om orden vi skulle lära oss.. fick 3/5, det är liksom sant/falskt frågor så man har 50% chans.. haha

på treble chorus så sjöng vi soprano 2'or bättre, och det kändes jätte bra... Mrs Nuzum hade värsta förklaringen på vad som händer när vi andas, vilka organ som påverkas och allt.. Tydligen så kommer dom på våra exams som vi har, jag skulle skriva upp det men jag hade inget papper och sen ringde klockan..

under reading lektionen fick jag två nya kompisar, Megan Hukill (min läsnings-lärares dotter) och hennes kompis som jag inte fick något namn på. Vi jobbade tillsammans på frågorna till Akt 3, och pratade om deras kemi-film som dom kollar på, som handlar om någon sjuk sjukdom om folk som inte kan röra sig och ja.. den var tydligen sorglig.. haha sen pratade vi om sverige, vad folk ofta trodde om oss, och vad jag tyckte var annorlunda och coolt med usa och high school. Hur roliga som helst och jag är glad att jag började prata med dom.

Nu sitter jag här hemma, ensam. Eller jag antar att Kiah är på nedervåningen och kollar på TV men ja. Jag hoppas att vi kan komma iväg idag och köpa vristarmband som jag kan ha när jag tränar och kanske även ett powerbracelet! haha men någon sa att det var slutsålt igår på Finishline, så man får väl hoppas att dom fått in nya.

OVA-UGGS

Okej, så min träning.

Det gick helt okej, mitt singlestunt ville verkligen inte fungera idag, men så lånade Courtney (flyern) en tjejs Power Balance band och helt plötsligt satte vi det 5 gånger i rad.. Och hon trodde inte ens på dom, hon sa att det var små plast band med stickers i.. haha men vad hon blev motbevisad!! Hon kände en så stor skillnad att hon till och med försökte få hennes mamma att köpa ett. I början av den här veckan hade jag inte hört ett ord om dom där, men nu har nästan varenda människa ett..

Jag fick mina uggs idag!!!!! Och jag älskar dom så otroligt mycket



är dom inte vackra? och dom är dom skönaste skorna som suttit på min fot någonsin! :) Courtney tyckte att jag skulle ha dom imorgon.. Men jag vet inte riktigt haha.. det är lite för varmt för uggs just nu, jag vet att det är sommarskor egentligen eller vad man ska kalla dom men ja.. Det ska bli över 20 grader imorgon så... Ska försöka få Tiffany att hämta mig imorgon för det känns konstigt att åka buss med uggs nu.. haha

I alla fall, jag stannade kvar efter min träning för att kolla på Junior 4/5, efter som Kristy hade hand om deras träning ikväll.. Det var en tjejs födelsedag, så hon tog med sig cupcakes till alla, super gott!

Nu är jag hemma och jag tänkte hämta min tvätt som ligger nere sen igår, och sen MOT SÄNGEN! godnatt alla mina små läsare. och grattis hampus till körkortet :)





thursday, october 14th 10.00 pm

Godkväll..

Mina händer är fortfarande blå-prickiga, har ett par ställen på händerna som ser ut som blåmärken fast dom gör inte ont, plus att mina ärr är lite blåaktiga.. Det börjar dock bli bättre.. Och mina händer reagerade inte på tejpen idag!!

Skola, blockday.. Jag började dagen med att vakna 10 min innan bussen kom, INTE ROLIGT.. Och när jag sätter min fot på bussen så får jag ett sms av tiffany som frågar om jag vill ha skjuts till skolan, vilket skulle ha gett mig kanske 15 min extra... När jag kom till skolan så skulle jag göra klart mitt engelska test under extra hjälp passet, det gick väl helt okej antar jag.. Men herregud vem kan dom där orden.. Här är orden vi skulle kunna förklara och sätta in i meningar: abomination, base, begrudge, bewilder, blasphemy, calamity, civil, condemn, contempt, daft, falter, magistrate, monstrous, pious, providence, quail, theology, traffic, vengeance, wily. Civil och traffic är inte samma betydelse som vi lär oss i skolan, det är gammaldags engelska typ.. Civil betyder "to speak politely" och Traffic betyder "dealing or bargaining in something illegal". I alla fall, testet var galet, jag vet vad alla ord betyder men att sätta in dom i rätt ordning, i rätt lucka, och böja dom rätt.. herregud men hon sa att jag var duktig!

2nd period var det dags för Amerikansk historia.. vi har haft en vikarie hela veckan, han är rolig, det är förövrigt Leonardos värdpappa (han från brazilien).. Vi gjorde ett test, men vi fick kolla i boken och på våra anteckningar och han hjälpte mig jätte mycket.. Jag blev inte klar så jag fick ett hall pass så att jag kunde komma under reading-klassen och göra klart testet..

Period 4, var government. Jag ÄLSKAR Mr. Schob han är lätt bästa läraren på skolan. I alla fall, vi kollade klart på filmen som vi kollade på, grupp 3 och 1 presenterade sina grejer som vi höll på med förra veckan och sedan gick vi ihop i grupper för att skriva ner 10 saker vi ville ändra, typ lagar och sånt.. Jag var med Dustin, Josh och Zane. Kul folk detdär, Dustin gav mig sin capri-sun drink eftersom jag var hungrig, fick senare veta att det var hans lunch.. Usch vad jag kände mig hemsk..

Jag har även anmält mig till Powerpuff laget för juniorer. Powerpuff matcherna är tjejer som spelar amerikansk fotboll med tacklingar och allt! Och killarna är cheerleaders.. Kommer bli superroligt, dom kommer att beställa tröjor till oss eller göra dom, eftersom dom frågade vilket namn och nummer man ville ha på ryggen. Im excited!

På psykologin gjorde vi inte speciellt mycket, vi gick igenom orden vi skulle kunna och vi diskuterade dejting lite, rätt intressant eftersom man inser varför vissa människor gör som dom gör när dom är i förhållanden och hur folk i allmänhet tänker. Vi skulle gå mer in på det senare och den klassen blir bara roligare och roligare. Vi gjorde även en tecknad bild som beskrev en av Ericksons steg för en tonårings identity crisis tror jag..

När jag gick in till Mrs Clarks rum (där vikarien satt) så var Ekonomi-klassen igång, herregud en galen klass.. folk skrek och hade sig. jag fick sitta vid Mrs Clarks bord i hennes supersköna stol och jobba.. (med facit framför mig, dock var det oläsligt så det hjälpte mig ingenting). Helt plötsligt kommer en kille fram, frågar om jag är utbytesstudent och skakar hand med mig, resten av lektionen underhåller han och hans kompis sig med att vinka åt mig.. Jag vinkade tillbaka 1 gång och ignorerade dom resten, det var rätt irriterande. Scott, min kära grannes kille var i den klassen också, han är rätt rolig.

Det var min dag det, tänkte göra ett separat inlägg om min träning/tid på gymmet idag.. så puss

svar på kommentar, pappa

Isä vielä om Power balance bracelet:
Beckhameillä ja muilla celebeillä rahaa riittää kaikenlaiseen...

pappa du inser väl att beckham inte spelar amerikansk fotboll? tänkte bara informera dig om det.. hah

Presenter från Noora

Idag när jag kom hem väntade ett paket till mig.

Det var från min kusin Noora som skickat lite födelsedagspresenter! :)


Tre olika Fazer choklad-barer!
Ett jättefint armband
Lumene's ansiktskrämsgrej!

TACK SÅ JÄTTE MYCKET NOORA! Chokladen var efterlängtat, armbandet var superfint och hur visste du att jag behövde mer av den där krämen!? :) <3 Kiitos.

INTERNET!!!!!!!!!

VET NI VAD!?!?!? JAG HAR INTERNET HEMMA!!!!! :D Hur awesome är inte det? Det betyder, bättre uppdatering (förhoppningsvis), inlägg med bokstäverna ÅÄÖ, inlägg med bilder, ja allt! :)

Idag har varit en rätt bra dag, var blockday alltså så hade jag, idrott, studyhall, engelska och treble chorus. På idrotten körde vi lite utomhuslekar, samma som igår vilket sög.. Men jag umgicks med två rätt roliga killar så det var chill, sen när det var 25 min kvar så gick vi in och spelade matball.. Våra P.E lektioner är rätt värdelösa, här hade jag tänkt mig mer "åh hej daglig motion".. jag antar att man kan kalla det daglig motion men det är liksom ca 20 minuter varje morgon (förutom blockdays) med übertråkiga lekar eller vad man ska kalla dom.. Så ja, haha men vi har rätt roligt ändå.

Under studyhall läste jag igenom act 2 igen eftersom jag nästa lektion hade ett test på det.. Jag skulle få fortsätta vocab-delen imorgon under extra hjälp passet men den andra delen gick bra! :) Det är lättare och lättare det här med skolan, vilket känns jätte skönt.

Treble chorus, galet.. jag kunde inte sjunga för fem öre, och när jag väl kunde och visste våran lilla del av låten så var det INGEN annan som kände för att ta i och sjunga så då gjorde inte jag det heller eftersom jag är feg, och Mrs Nuzum hotar med att låta oss Soprano 2'or sjunga våran del en och en inför alla.. det vill jag VERKLIGEN inte göra.. men åh bajs. Jaja sista 15 minutrarna ägnade vi oss åt något som skulle likna "social deveopment" för att lära känna varandra, vi åt iprincip bara lite glass, kakor och chips och annat trevlig folk tagit med sig! haha rätt misslyckat, men så kan det gå.

Kören har ett haunted house igång, dom hade första grejen igår, imorgon har dom nästa och sen har dom två nästa vecka.. Jag vill verkligen gå, men 1. dom sa att folk gråtit sig igenom det eftersom det var så läskigt, 2. jag har INGEN att gå med, eftersom alla mina kära vänner (nästan) är med och är läskiga figurer (vilket betyder att dom kommer va hemska mot mig..) 3. JAG HATAR SPÖKHUS!! hah jag grät mig igenom gröna lunds.. Så ja, jag ska leta på någon tuff stor, stark killkompis till mig som kan gå med mig och rädda mig från allt läskigt! :)

Jag hade min extra gymnastik-klass idag. Mina handleder är väldigt svaga, och det gör ont att bara göra rondater, så jag tejpade dom.. Men mina händer vart illröda (nej det var inte för hårt lindat) och nu efteråt är dom lite rödprickiga och jag har små blåmärkes-liknande grejer och mina ärr ser ut som blåmärken på händerna.. Kristy tror att jag är allergisk. För när mina händer blev röda så tog jag bort tejpen och det tog nästan 15 min för dom att få tillbaka sin normala färg.. Inte kul, haha och jag har insett att jag är för feg för att göra flickisar helt ensam, men det kommer, det måste det!

svar på kommentarer

mamma om Bildbomb, presenter och match:
Vilken fin tårta, men var ni bara 5 stycken som åt upp den?? Den ser jätte stor ut.
Halsbandet är gjort förutom dina pärlor av bilder från ellos-katalogen.
Mamma

Ja vi var iprincip bara 4 som åt den.. Vi åt en bit var den kvällen. Sen bjöd Kristy barnen som hon är barnvakt åt, makayla (jag tror hon fick en bit), madison, kaden och kayla en bit var. Sen tog det kanske en vecka innan den var slut. Rättare sagt, jag åt sista biten igår innan min träning.
Jaha okej då förstår jag! :)


Giina ([email protected]) om Bildbomb, presenter och match:
haha jag älskar när du lägger ut bilder! :D (Y)

haha då kommer du älska mig mer nu, för nu har jag internet hemma = bilder oftare!!! ;)


Power balance bracelet

Hejsan

Nu sitter jag i gymmet igen! Surprise,surprise!! ;)

Idag var första skoldagen den här veckan eftersom det var Columbus day igår (för att fira att Cristoffer Columbus kom hit eller nåt sånt) så alla var lediga. Jätteskönt. Jag var med tiffany hela dagen, vi åkte och tränade lite runt 2. Vi simmade för kanske en timme för att sen gymma för ca en timme till, skönt men jag insåg att mina muskler inte exsisterade.. haha efter det åkte vi till Mcdonalds i Marietta för att få hjälp av Steve med våran historia.. Dock hann vi knappt göra något eftersom det tog oss aldeles för lång tid att komma dit..

Så idag trodde jag att jag hade ett engelska test, men tydligen så har vi det imorgon.. Rätt skönt men ändå. Lunchen var roligare än vanligt, våran Vice Rektor Mr Huffman ler ALDRIG! Seriöst, stoneface på honom.. Och han är rätt läskig, eller inte riktigt men han är sträng. Sen är han typ 27 och ser bra ut, haha ingen bra kombination. I alla fall, Caitlyns pappa känner honom och vi berättade för honom att Mr Huffman ALDRIG ler, så han hade tydligen gått och pratat med honom och sagt att vi sa att han aldrig ler.. Så Mr Huffman hade sagt att han skulle komma fram och le åt oss.. Inte alls läskigt, haha så vi liksom försökte undvika honom hela lunchen och jag satt och skrattade åt hur rädd Caitlyn var för honom.. haha Han kom inte upp och log, men det är bara en tidsfråga.. Jag såg förresten att det fanns en bild på våran hemsida på honom när han log, läskigt!

I alla fall, på treble chorus kollade vi på skräckfilmer, the ring, skeleton key och the shining. Inte hela men vi skulle hämta inspiration till vårat haunted house som några kör-personer har. Jag är inte med eftersom jag har träning dom kvällarna som dom träffats. Men jag ska gå spökhuset på måndag hade jag tänkt!

Det har kommit världens coolaste armband hit, vet inte om ni har dom hemma. Power balance heter dom. Men det är som magneter i dom, som ska sända ut positiv energi från din kropp så att din flexibilitet, stabilitet och balans blir bättre. Det fungerar faktiskt, vi gjorde några test och det är läskigt vilken skillnad det blir, och min flickis var SÅ mycket bättre med armbandet på.. Nackdelen, armbandet kostar 30 dollar (210 kr).. Det här är en bra sida där det står info om armbandet. Om man kollar på amerikanska fotbolls matcher så kan man se att fotbolls spelarna ofta har två på överarmen och två på underarmen (en på varje arm) för att öka deras stabilitet, styrka och sånt..


där ser ni testen vi gjorde.. det kanske ser bluff ut, men det fungerar seriöst. helt galet. Planen är väl att så många som möjligt ska köpa och ha under våra dräkter på tävlingar och på så sätt göra det "lättare" för oss.. För koncentrationen blir bättre också, och nej det är inte fusk.

Träningen var bra, och vi klarade single-stuntet 8 av 10 gånger! Vi börjar bli awesome.. haha

Men nu tänkte jag åka hem, så om internet fungerar hemma så kanske vi hörs!

Bildbomb, presenter och match


min födelsedagstårta. Jag har sparat ballongernam för dom var coola! haha


jag och tårtan, Kiah "okay, so now i'm gonna take a picture of you and the cake"


Presentkort på TJ maxx, en affär med typ allt, kläder, skor, accesoarer, hushållsartiklar ALLT.. + allt är superbilligt


Present från Mor och Far! haha tack för lite svensk musik!!


och SVENSKT LÖSGODIS!!!! jag insåg inte hur mycket jag saknade det tills jag smakade.. herregud, sverige är bäst på lösgodis, punkt! Haha jag gav Tiffany en lakrits, jag trodde att hon skulle spy..


två utklipp från borlänge tidning (i guess) och DN. Serier (kärlek haha) och en artikel om Marcus Andersson och Elin Annerberg.


halsband från mamma, och som svar på postit lappen som låg med, nej jag vet inte vad det är gjort av!


mina älskade Gina tricot linnen!! Vita är nytt eftersom mitt gamla är helt förstört.. Dom andra två, från min garderob!!


Våran älskade fotbollsplan! haha eller ja, en skylt vid planen


Caitlyn och Katelyn. haha


lite av planen, publik, poängtavlan och ja..


planen och våra älskade Warriors!

No pics, just homework

Okej så det kom inte upp några bilder igår, för det här internetet.. jag finner inte ord att förklara hur långsamt det är. I alla fall, jag ska lägga upp resten av bilderna när jag kommer hem och får igång internet på min dator. För nu ska vi göra lite läxor innan vi åker och tränar.

Vi kollade just på John Tucker must die, kul film! haha.

hm.. min familj åker mot Columbus nu, eftersom Alexa's pointshoes för hennes balett har kommit. Jag kände ingen lust att sitta i en bil i sammanlagt 4 timmar för att alexa skulle köpa skor.. haha så jag hänger här i stället.

Men nej nu ska jag övergå till Historia och Engelska! puss


Svar på kommentar

natalie ([email protected]) om My weekend:
okej.. så förklara vad NASM är? :) hihi

haha jag lovar att jag ska försöka.. Grejen är den att vi har inte ens någon betydelse för vad NASM är. Jag satt och skrev på Caitlyn's telefon och jag skulle skriva name, men istället blev det NASM och ja.. Inte så roligt kanske, men vi hade rätt kul åt det just då. Vi skrattade mest åt hur sms'et lät när man läste det. Och Caitlyns pappa tyckte att det var ett bra ord för "namn" när han ska fråga ut fulla människor.. haha

My weekend

Im back!

Jag och tiffany åkte och hyrde två filmer, en av dom var rätt dålig, så vi har precis gått ifrån den.. Den andra är John Tucker must die, jag har fortfarande inte sett den.. haha dåligt av mig jag vet men så kan det gå.

Jag och tiffany har en så bra kompisrelation, hon sitter på nedervåningen vid deras nya Imac, jag sitter på övervåningen på min macbook och vi pratar med varandra på FB-chatten .. haha men hon sa precis att hon antagligen skulle komma upp snart.

Okej, nu ska jag berätta om min helg.

Fredag -
I Fredags efter skolan (som var precis som alla andra fredagar) åkte jag hem för att baka bullar tillsammans med Kiah eftersom vi hade en bakesale utanför Wal Mart i lördags. Men mitt i bakandet kom Caitlyn och hämtade mig, för vi skulle åka och kolla på fotbollsmatchen mellan Warren och Logan. Logan hade jätteroliga tröjor, ni vet hur fotbollströjor brukar vara långa och ha stora axlar för att få plats med skydden? i alla fall, Logan's tröjor såg lite ut som magtröjorna alla tjejer hade i somras, fast lite längre. Alltså tshirtar som var jätte vida, HUR KUL SOM HELST. + att deras byxor var lila. Superroligt. I alla fall jag var på matchen med Caitlyn och caitlyn (jag vet inte hur hon stavar sitt namn). Hur roliga människor som helst, vi uppfann även ordet NASM. Och Caitlyns pappa (som jag förövrigt kallar Mr Stackpole bara för att det är roligt) lovade mig att nästa gång han pratade med en full människa (han är polis) så skulle han fråga : so what's your nasm? och sedan filma det och ge det till mig. Kommer bli roligt eftersom dom kommer bli jätte förvirrade.. haha jaja, Mr stackpole är typ min bästa kompis här borta. Mamma och pappa, Caitlyn kommer tydligen över senare när jag kommit hem med sin pappa och hans kompis för dom ville jaga och tyckte det lät coolt att jaga i sverige.. Haha dom kommer att bo hos oss ett litet tag..

I alla fall, Logan vann med 15-10, dock ledde vi med 10-8 ända tills det var 8 minuter kvar och Logan gjorde en touchdown.. Det sög.

Lördag -
Lördag morgon 10-12 spenderade jag och Kiah utanför Wal Mart med kakor på ett bord och en varsin "hink" i handen utanför dörren. Våran bakesale gick ut på att fråga varenda människa som gick in eller ut "would you like to give a donation to the ohio valley allstars?" och om dom sa ja så erbjöd vi dom att ta en påse med en kaka i. Det är otroligt vad folk är trevliga här borta och ger bort massa pengar. På två timmar fick vi ihop 120 dollar, bara genom att fråga folk om dom ville ge oss pengar.. Prova det i sverige ni.. Efter våra två timmar utan för wal mart i värmen så åkte vi till biblioteket eftersom Kiah skulle lämna tillbaka lite böcker som hon lånat i somras.. Efter det så åkte vi förbi Donken-driven och jag köpte världens godaste sallad. Bacon-ranch salladen! Jag önskar att vi kan få den till sverige tills jag kommer hem! *håller tummarna för att min önskning ska uppfyllas*

Det var istort sätt min lördag, jag somnade när jag kom hem och när jag vaknade var Todd på jobbet, Alexa var med Katie och Kiah och Kristy var på Mackaylas 10års kalas.. Så där satt jag ensam ett par timmar och kollade på Two and a half men, HIMYM och något annat program.

Och idag har jag redan berättat om. Ja jag tänkte göra ett inlägg med bilder strax så keep your self updated, eller ja ni sover väl så det kommer redan vara uppe när ni vaknar och ser det här! puss

Sunday 10-10-10

Hej och ha, 3 dagar utan uppdatering.

Jag tankte bara meddela att jag lever, och sa tankte jag uppdatera och beratta om min helg nar jag kommer hem till tiffany och har min dator.

Kan ju i alla fall beratta vad jag gjort idag.

Nar jag vaknade imorse sa stod Kristy och stekte agg och bacon, samt bakade en slags "bulle/brod" och gjorde en sas till med kott i som man ater med brodet. Sa jag hade en jattegod frukost, sedan var det dags att aka mot traningen, vara alskade sondagstraningar. Innan det akte vi till Sam's club for att kopa en router sa att jag ANTLGIEN KAN FA INTERNET TILL MIN DATOR!!!! Hur bra ar inte det? I alla fall, efter det sa akte vi till gymmet, vi at lite av makaylas tarta, hon hade fodelsedagsfest igar pa gymmet, hon fyllde 10 ar och hennes tarta kostade hela 80 dollar, hon hade bjudit 100 gaster! HUNDRA GASTER NAR MAN FYLLER 10, Kristy sa att hon inte ville se hennes sweet sixteen.. Hon ar en liten brat haha. Jaja, tartan var i alla fall god, och latt vard 80 dollar, men jag vet inte om jag hade velat spendera 80 dollar pa en 10-arings tarta.. min single-stunt grupp borjade traningen en halv timme innan alla andra eftersom vi behovde trana lite.. det gick hur bra som helst, vi klarade med musik och allting. Sa borjade traningen och vi kunde inte gora det, men jag tror det ar for varan framperson (som var varan topp som SOG innan courtney borjade) inte ar duktig och gor inte det hon ska.. men jag tycker att jag gjorde helt okej anda. Varan musik ar awesome, vi fick tillbaka den eftersom den behovde lite forandringar, och nu har vi voiceovers som sager Ohio Valley, och sant i mixen! awesome. En ny tjej borjade igen, eller hon ar val egentligen inte ny, eftersom hon gar i Youth-laget och tydligen kan varat program men anda.

Efter det har jag inte gjort speciellt mycket, smsat med Courtney, caitlyn och tiffany hela dagen haha och nu vantar jag bara pa att tiffany ska komma och hamta mig! Imorgon har vi ingen skola, sa jag ar ledig och vi ska aka och gymma/simma och umgas med folk!

Forresten, det har varit vamt nu ett par dagar igen! Jag ALSKAR hosten har borta, 30 grader hade vi idag kl 5..

Puss hors senare

Thursday practice, 07.25 pm

Nu är min träning över.. Herregud det var nog den jobbigaste träningen på länge, längesen jag blev såhär slut.. Det gick bra, min grupp klarade "single-stunt"-bygget och allt var allmänt bra!

FACEBOOK HAR TAGIT BORT MIN BLOCKNING NU!!!! :D så nu tänker jag skriva lite här på bloggen, och sen svara på en grattis-kommentar, skriva lite till, kommentera en till. Bara för att inte få sådär igen för då tar dom bort min Facebook.. sad.

Tiffany ville gå på bio i helgen, men det kommer bli värsta jobbigt för hon har sitt "ragg", hennes kompis har sin kille och jag har ingen.. Sorgligt och jag tänker inte gå dit och vara västa 5-hjulet.. Sen är vi lediga på måndag, jag och tiffany tänkte gå och träna lite, gymma alltså. Herregud det här landet gör inte min kropp något bra alls, jag menar jag tränar hela tiden (3-4 gånger i veckan + 20-30 min idrott 4 dagar i veckan) men det känns som att mina muskler absorberar, försvinner och ersätts med fett! Jag har samma kroppsform men det är inte muskler längre känns det som.. haha så jag ska få dit lite muskler igen hade jag tänkt.

I helgen ska jag försöka hitta på något roligt, borde kanske försöka ha min och Caitlyns filmkväll, vet inte om Emily skulle vara med också men det kommer i vilket fall bli hur roligt som helst. Vi tänkte kolla på ALLA tjej filmer man kan tänka sig.

Jag har även jobbat upp mitt Reading betyg, har 100 procent nu. Inte så svårt, skulle bara skriva ikapp våra journals som jag låg lite efter med. Sen är jag NÄSTAN NÄSTAN klar med min summer reading vilket känns awesome, har 66 i engelska just nu (ett D) och summer reading är värt runt 40-50 poäng så det kommer dra upp mitt betyg mycket! AWESOME. För övrigt går det bra med mina betyg. 98-99 i historia, 87 i government, 100 i idrott, 97 i psykologi, 100 i reading, 87 i treble chorus och så min engelska då..

Det är fortfarande 40 min innan Kristy slutar (hon har två privates nu, 30 min för en). Jag har upptäckt att jag har svårt att uttrycka mig på svenska, vissa ord har jag ingen aning om i vilken ordning dom borde komma eller hur jag borde böja ordet.. Johanna skrattade åt mig och började "lära mig" att räkna..

Courtney tyckte att det var JÄTTE roligt att Good på svenska var Bra, eftersom det betyder BH på engelska.. Så hon gick runt och frågade folk hur dom mådde i hopp om att dom skulle fråga tillbaka så att hon kunde svara 'bra'.. amerikanker är så galna...

Nu ska jag äta upp mina sun-chips och bara sitta!

Kul på gymmet

Hejsan

Sitter på gymmet (igen), Kristys dator är på lagning så enda gången jag kan vara inne är här på gymmet..

Idag i skolan kom Courtney och gav mig en bakelse, som var HUUR god som helst (åt den under psykologin), den hette tydligen "cookie-monster". Haha,

Historia lektionen var jätte rolig idag, vår lärare låste in alla utom 4 i hennes föråd och bad dom göra samma uppgifter som vi utanför fick. Sen spruta hon in massa regöringsmedel och saker.. haha hur roligt som helst. Vi hade det rätt bra utanför och vi skrattade åt alla där inne.

Förresten visste ni att klantskalle på google translate är SCHMUCK! hahha jag och Courtney garvar här..

Men nu ska jag gå! :) skriver mer efter min träning!

Btw, Courtney hälsar hiiiiiiiiiii! :)

spiritweek filmen


Videon från SPIRITWEEK.

My birthday

Hejsan!

Jag har haft en underbar födelsedag, den har varit annorlunda men bra! Har fått gratulationer hela dagen och på Treble Chorus sjöng dom för mig.

Dagen började med att jag hade extra help hos Mr. Schob, det var inte mycket till hjälp eller rättare sagt så var det snabb hjälp.. Det var tydligen inte så mycket jag behövde veta.. Så resten av extra hjälp passet satt jag och pratade med tim och ben som kollade på fotboll på tvn.. så dom var inte allt för roliga.. Sen hade vi PE, med Matball och Alternative Soccer eller vad det heter.. Det var ju inte jätte roligt.. Eller inte..

sen hade jag studyhall som var totalt vädelöst, som vanligt.. men sen hade jag engelska, och vi läste mer ur The Crucible, vi är nästan klara med Act2. Vi fick massa glosor också som vi måste kunna, det är liksom superkrångliga ord också, inte roligt..

Efter engelskan hade jag Treble chorus, det är faktiskt en rätt slapp klass. För du gör nästan ingenting och sen sjunger du lite!

Nu har jag precis slutat prata med Johanna som ringde och innan det hade jag gymnastik! Jag klarade mina flickisar på golvet idag helt utan hjälp!!! :D

Förresten har facebook blockat mig från att kommentera folks statusar.. För jag fick över 180 gratulationer, och dom tyckte att jag kommenterade för mycket på för kort tid.. Så jag är blockad från det i ett par timmar - ett par dagar.. Det suger, men så kan livet vara ibland.

puss

TIFFANY&ME BEFORE HOMECOMING



Jag och Tiffany innan homecoming, döm inte min vackra lilla accent.. :)

october 5th 8.25 PM

Här var det tyst. Kristys dator har ett virus eller hade, så jag har inte kunnat använda hennes dator men nu sitter jag på gymmet och väntar på att åka hem..

DAGENS TRÄNING VAR AWESOME!!! eller i alla fall gymnastiken, jag klarade en flickis in i "the resi" HELT SJÄLV! herregud, hon som var min spot sa när jag klarade det själv att hon inte kunde tro att jag aldrig gjort det själv förut eftersom dom tydligen såg så bra ut!! Fatta att jag var glad, det här är dagen jag väntat på, eller egentligen har den inte kommit än eftersom jag väntar på dagen då jag kan göra det på golvet (eller ja mattan).

Dagen har varit bra, på studyhall fick vi dock lov att vara i the auditorium (aulan) och jag blev nerkallad till the guidance office för ett möte med mig, leonardo, mariana, mrs chase och våran kontaktperson Steve Flinn. Vi pratade om våra betyg och vad som förväntades av oss. Mitt D i reading är borta men jag har fortfarande ett D i engelska, men det försvinner när jag gjort min summerreading. Dom hade ingenting att påpeka för mig, men dom andra har det svårare med skolan och språket. Tydligen så går man bara i skolan till ca 12 i brazilien och här går vi till 3.12 + att både Mariana och Leonardo har fotboll (soccer) efter skolan.. Och sen ska dom hem och göra läxor.. Och jag tror inte dom har engelska i skolan, vad Mariana sa i alla fall..

Jag ska lyssna på min engelska läxa snart och sen ska jag ladda upp videon som jag och Tiffany gjorde innan homecoming, som skulle gått upp i söndags men hennes internet hatar mig.

Videon från Spirit week kommer också så fort jag hittar någon bra låt! puss

BTW ITS MY BIRTHDAY TOMORROW

Om homecoming

Godmorgon!

Klockan är nio och jag har precis vaknat, jag har ingen aning om vart Tiffany är. Jag gissar på att hon har gått ner.. Tänkte väl gå ner och joina henne om ett litet tag.

Det var huuuur roligt som helst!! Vi åkte runt kvart i 8 för att komma dit till 8. Det var helt fullproppat utanför dörrarna. Vi hittade Maddi och hennes date Damon som vi stod och pratade och faktiskt spenderade större delen av kvällen med. Asroliga, i alla fall när vi kom in fick vi säga våran namn och så prickade dom av oss från en lista. Man kunde även köpa biljetter om man inte redan gjort det vilket uppenbarligen rätt många gjorde.

Dansen hölls i vårat "gymnasium" (idrottshallen), det var bord uppställda, golvet var täckt av något slags pappersaktigt material, det var ballonger överallt och vi hade en DJ. Det var rätt likt homecomingdanserna på film, om man blandar det lite med TV showen "my super sweet 16". DJ'n bad oss att dela på oss så att mitten av dansgolvet var öppet, så ropade han ut homecoming kungen och drottningen så fick dom gå och visa upp sig, dom började spela en låt som hade bestämda rörelser (som inte jag kunde..) så dom började dansa den och alla andra hängde på. Det var riktigt roligt.. Efter ett tag tog även jag av mig mina klackskor, varenda tjej hade tagit av sig skorna, eller ja nästan. Det var lite komiskt för Josh sa till mig att jag borde ta av mig skorna eftersom alla gjort det och att det blir lättare att dansa. Så jag gjorde det (inte direkt då utan lite senare när jag fick ont i fötterna haha) och då dansar vi och då säger han : men gud vad du är liten..  haha jag bad honom att inte klaga eftersom han bad mig ta av mig skorna tidigare.. haha jag vart verkligen en pygmé utan mina skor.. Menmen, jag hade en riktigt rolig kväll men det kändes tyvärr som en timme och inte 4.. hah

Men nu ska jag gå ner och umgås med tiffany!

IM READY TO DANCE


Flo Rida - the club can't even handle me right now

Inför homecomingdansen 07.00

Hejsan hoppsan.

Sitter hemma hos Tiffany och vi håller på att fixa oss inför homecoming dansen.

Imorse hade vi Tag-day, med andra ord gå runt i ett område och tigga folks pengar kl 9 på en lördag morgon.. haha jag gick med Alexa, Katie, Catilyn och hennes kompis. På typ 1 timme hade vi fått ihop 6 dollar sammanlagt haha, men vi fick i alla fall ihop ca 83 dollar och vi hade faktiskt rätt kul, i kylan. var endast 6 grader här på morgonen som tur är så är det varmare nu.

När jag kom hem duschade jag och målade mina naglar och väntade på att Tiffany skulle hämta upp mig. Vi åkte till något grejs med hennes släktingar i en timme innan vi åkte mot Empire Buffet där vi åt Kinesiskt. Vi fick lyckokakor, i min stod det "Real is all a vision. You have to see it for yourself". Sen lärde jag mig säga "nyårsafton" och "grön" på kinesiska. Dock minns jag det inte längre haha

Om en och en halv timme ska vi åka, det tar bara 15 min att åka till skolan så vi tänkte åka klockan 8 och komma lite "sent". Sitter och kollar på tiffany när hon lockar håret, jag är klar nu tänkte ta lite kort strax och lägga upp! :)


jag och tiffany just nu! haha

Vi vann förresten matchen mot South igår!!! 14-13 blev det, det var jävligt jämt för efter första Quatern var det 7-7.. haha sen ledde vi med 14-7 jätte länge, sen gjorde dom en touchdown..

Imorgon ska jag försöka ladda upp bilder och videosar från veckan!! :) Men jag ska gå och kolla till mitt kamerabatteri som ligger på laddning..

BLUE & WHITE DAY

Hejsan hoppsan

Jag har precis kommit hem fran skolan och tankte ata lite och fixa mig lite for ikvall ar det THE HOMECOMING GAME mot south parkersburg!!

Vi hade pepprally-schema idag, vilket innebar att alla lektioner (forutom 5th period som alltid ar en timme) var ca 20-30 min langa.. Ratt skont. Pa engelskan hade vi ett test som gick helt okej for att inte kunna det, alternativfragor, sant eller falskt och tre "korta-svar fragor".. haha och lite ord vi skulle placera in ratt i en text..

Det var blue and white day, och varje fredag delar Mrs Clark ut extrapoang till dom som har blatt och vitt pa sig (extra poangen hojer ditt betyg) sa extra poang till mig!! yay.

Eftersom alla klasser var nerkortade sa fick vi ca en timme over, da samlades alla i idrottshallen for ett pepprally. Det var som vanligt galet, alla olika klasser star tillsammans och forsoker tillsammans lata mest. Sa vi stod och skrek "JUNIORS,JUNIORS" haha. det ar ratt maktigt, cheerleadersarna star mitt pa golvet och kor ramsor och danser. Sen bad dom 4 fotbollsspelare som ar seniors att komma ut pa golvet, dom tog pa sig ogonbindlar och cheerleadersarna la ut agg pa golvet, det gick ut pa att dom skulle ga runt dar utan att forstora aggen. Men vad dom inte visste var att nar dom satt pa sig ogonbindlarna sa plockade cheerleadersarna upp aggen sa dom gick runt dar och var forsiktiga eller hoppade runt i hopp om att forstora ett agg i onodan.. Sag ratt roligt ut. Sen ska varje klass komma pa en hejaramsa som vi skriker ut en i taget, varan sog eftersom ingen kunde skrika samtidigt haha, men vi vann "vem skriker hogst". Han killen med mikrofonen sager "when i say blue, you say white, blue (white),blue (white), forst till freshmans, sen till sophomores, sen till junioors och sist till seniors. Vi vann! Var awesome

nu tankte jag ga och ladda mitt kamera batteri, och till alla Johanna-manniskor i varlden, min kompis Tim tycker att det ar ett sexigt namn! :) bara sa att ni vet!

Puss and peace out

NERD-DAY

Nu har jag haft min trejde träning den här veckan, irad.. haha det gick bra vi övade mest på "running tumbling" delen och även lite two-man-stunt. Jag har fått byta grupp, så nu är jag i en two man grupp, alltså det är en bakperson och en mainbase och en topp. Det går hur bra som helst och jag känner mig som världens starkaste människa, för hon gör sig själv hur lätt som helst och hon är liksom minst 10 cm längre än mig.. Sen när jag skulle prova i Kaylas grupp så gick det inte alls eftersom hon inte är speciellt bra. haha

Skoldagen idag var AWESOME! På riktigt. Det var Nerd-day och vissa gick verkligen in för det, mitt bena, stora glasögon, svarta byxor och en vit skjorta med hängslen, byxorna uppvikta, det såg awesome ut.. haha själv hade jag en blå skjorta knäppt och mina glasögon. Jag såg kanske inte sådär jätte nördig men jag kände mig nördig, sjukt nördig. Aldrig i livet att jag går med en skjorta knäppt sådär igen. Haha, jag har köpt min homecomingbiljett också 15 jäkla dollar men det kommer vara så galet värt det!

Först satt vi i vårat hemklassrum i evigheter, vi började på våran dörrdekoration, bäst dekoration inför homecoming vinner. Vi målade en fotbollsspelare med en warriors-hjälm och en blå kappa som höll i en nörds tröja (superhero&nerd day tema). Fotbollsspelaren representerade såklart WARREN och nörden representerade Parkersburg South som vi möter imorgon. Jag har ingen färdig bild av det men ni ska få se ett par dåliga bilder av skissen.



visst är han duktig? galet


såhär ser mitt hemklassrum ut. not too exciting..

På american history skulle alla välja 3-5 viktiga händelser från sin händelse eller årtal som vi skrev om förra veckan. Resten av klassen skulle sen anteckna allting, jag HATAR att anteckna när folk pratar.. Så jag fick inte ner så mycket, för det första eftersom dom pratar så otydligt och för det andra för att jag inte hänger med medans jag skriver. Jaja, jag ska prata med henne imorgon och se vad hon kan göra åt saken, antagligen inte mycket.

Sen hade vi american government, vi blev indelade i grupper och vi fick lite frågor och uppgifter att jobba med, vi blev klara och det känns jätte skönt. Sen hade vi psykologi, vi var i datorsalen och gjorde lite tester och skrev lite. Mitt i hade vi lunch, och sen fick vi komma tillbaka igen. Jag tog ett litet smygkort på en av the nerds, jag tror han upptäckte mig för han gick iväg.. haha jag tror inte jag ska satsa på att bli paparazzi..

Sista lektionen var Reading, jag gillar verkligen inte Heath i min klass.. Han är otrevlig och rätt jag vet inte.. han säger saker som äcklar mig, asså verkligen äckliga super vidriga saker.. Så idag när jag satt vid datorn och gjorde klart min psykologi så ser jag honom ta min väska lägga den på golvet, ta mina böcker från bordet och lägga dom bredvid min väska. Jag blir skit sur och kollar på honom, Mo ser min reaktion och säger något till Heath om det att han tog min plats och allt han säger är "i don't care". I alla fall när jag kom tillbaka ställde jag mig bredvid honom.

han - what?
jag - well, maybe you should move, its my seat..
han - oh im sorry i didnt know
jag - yeah right, thats why you moved my stuff to the floor?!
han - i did not..
mo - haha yeah you did, and she saw you she was sitting right behind you..
han - oh my bad..
jag - yeah right.

usch va jag var arg på ungen, sen sätter han sig där igen och när jag ser honom flyttar han och så frågar jag om han inte har en egen plats att sitta på, Dakota svarar att heaths mamma lärt honom att dela med sig och då sa jag att hans mamma kanske borde lärt honom att var lite mer respektfull och trevlig. Då säger han att han är trevlig, herregud den där ungen borde få stryk.. Haha

Jaja, allting slutade bra, nästan. Min buss hade bytt nummer eller ja dom hade väl bara tagit en annan buss, för vanliga fall så har min buss numret 4-5, men nu stod 1-9 på den platsen. Jag blev förvirrad men det visade sig vara samma buss..

Jag började min lilla video om huset, men jag kom på mig själv med att säga konstiga saker och vrida på kameran, ska göra om det någon gång! Promise.

Imorgon är det Blue and white day, och pepprally. Lovar kort och sånt från pepprallyt. Sen är det homecoming matchen, så jag ska fixa lite kort därifrån också.

Jag ska göra en video av alla mina bilder från spirit week, det är roligare, det går snabbare att ladda upp, ni behöver inte bläddra igenom bombinlägg med bilder. Fast det kanske ni tycker är roligt? Well in that case, add me on facebook! Eller ja jag tänker ju inte acceptera er om jag inte känner er men ja.

Det visade sig förresten att jag hade en date till homecoming, eller ja han tänkte fråga mig men han hade inte bestämt sig helt om han skulle gå och han trodde inte att jag ville gå med honom. Men herregud det är typ en av mina bästa killkompisar såklart jag skulle gått med honom. Sen var det ju så kort tid dit, han orkade inte planera shit och hans mamma skulle ju tydligen ta 100000 bilder vilket jag tyckte va gulligt men nej.. Men sen har jag ju redan planerat dagen med tiffany.

8.45 - tag day (gå runt i ett område med lite treble chorus folk och tigga om pengar, vi säljer inte ens något..)
3.00 (typ) - äta chinesiskt med Tiffany @ empire buffet. Hur gott som helst är det.
5.00 (eller ja efter maten) - åka till tiffany och börja fixa oss.
8-11 - HOMECOMING!!!!

Ja nu har jag skrivit världens längsta inlägg känns det som, men jag ville berätta allting! haha förlåt!

RSS 2.0