no practice

Blev ingen träning för mig. Kristy sa när hon vaknade att hon inte riktigt visste hur jag skulle ta mig dit eftersom alexa hade kyrka kl 12 (samtidigt som min träning), och eftersom hon sa till en vecka sen och jag igår så vart det krångligt. I alla fall så åkte dom inte förens 11.50 och det tar minst 15 min att åka dit. Så jag får helt enkelt ta reda på dom andra träningstiderna och se till att komma på dom. Tråkigt, men thats life.

Nu sitter jag här igen och dricker apelsin juice, åt lite pumpkinpie för ett par timmar sedan så jag är inte speciellt hungrig. Och dessutom har Kiah och hennes lag ockuperat köket och jag har ingenting att säga någon av dom eftersom jag inte känner dom.. så jag bestämde mig för att sitta här inne istället haha, sociala utbytesstudenten.

TIFFANY HAR MIN KAMERA LADDARE!! DAGEN ÄR RÄDDAD! Ni kommer få massa bilder igen, när jag får tillbaka den.. förhoppningsvis imorgon.

Nej nu ska jag hämta en donut och äta till frukost.. choklad donut med icing. Hur gott som helst, men sååå onyttigt, usch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0