SUPERHERODAY!!

Hejsanhoppsan

sitter på gymmet och har precis haft min andra gymnastiklektion den här veckan, jag har som sagt tagit en extra lektion för att verkligen få till mina flickisar. Jag älskar den här lektionen, jag gillar kanske inte folket i den, förutom typ två men jag och en av tränarna hade sååå kul idag. Först gjorde vi runt 60 stillastående flickisar och det gick huur bra som helst. Sen gjorde vi några rondat-flickisar in i den mjuka delen (resi på engelska) och det gick hur bra som helst, och vi gjorde massa coola saker haha.. vi är från och med nu TEAM AWESOME! Haha och hon lovade att bjuda på glass om jag "råkade" slå till eller på något sätt skada dom små irriterande ungarna hahah. Jaja jag gjorde inte det i alla fall eftersom dom försvann.. typ

Idag var det SUPERHERO-DAY. Tiffany och hennes mamma hämtade mig innan skolan eftersom vi matchade och det kändes konstigt att åka buss i min superhjältedräkt.. I alla fall, det kändes jätte konstigt att komma in i skolan eftersom det knappt var någon där och det såg ut som om ingen var utklädd. Men snart så började folk strömma in, det fanns batmans, catwomans, tjejen i filmen superhjältarna, vissa hade batman/spiderman/superman tröjor, Taylor hade en egen liten "cape" som hon skrivit Supersleepy på. Haha, det var hur roligt som helst och jag fick hur mycket kommentarer och komplimanger över min söta lilla dräkt. Under engelskan kom faktiskt två tjejer och bad mig komma ut för att dom ville ha ett kort, jag vet inte om det hade något med The yearbook eller om dom bara samlade kort på folk men det var roligt.

På treble chorus så hade vi lite lärakänna lekar, så en person skulle komma upp, hon fick en postit-lapp på ryggen med ett namn på någon från våran klass på. Hon skulle visa alla vilket namn hon hade och folk skulle sen börja beskriva personen och tjejen med lappen skulle sedan gissa vem det var. Haha, det var jättepinsamt när mitt namn dök upp, alla är så gulliga här, hörde att jag var fin av minst 5 pers, och alla hörde antingen att dom var jättefina, att dom var världensbästa vän, att dom var galet roliga, något supersnällt. Det var jätteroligt.

Tiffany skjutsade mig hem också. Kristy kom hem 10 min efter oss och jag tog mina saker och åkte hit igen.. Inte mycket tid hemma inte. jag har överfört alla bilder till min dator, vet inte om jag ska spara och ladda upp alla i helgen eller om jag ska ladda upp vissa nu och resten senare.. Men tänkte göra ett bombinlägg med spiritweek bilder. Jag har inte så många eftersom jag suger på att ta upp kameran. Jag vet att jag lovade bilder från idag men jag är för blyg för att fråga om jag kan ta kort på folk haha.. Jaja imorgon är det NERD-DAY och jag ska försöka ta kort då.. I'll try. Ska även försöka få kort på själva skolan innuti och på lite fler människor.

Jag ska fixa lite så kanske jag skriver mer senare :D

Twin-day

Va roligt att sa manga svarade! Jag tror att det blir en video, kanske imorgon eftersom jag kommer vara ensam hemma och det ar inte lika awkward att ga runt och prata med sig sjalv da.. haha I'll keep you updated

Idag var det Twin-day i skolan. Jag och Tiffany var twins (forvanad nagon?), vi hade samma jeans (jag har tva par av samma), hon hade ett svart linne och en bla tshirt med spets i ryggen, medans jag hade ett blatt linne och en svart tshirt med spets. Bada hade tva flator (haha).

Det var inte mycket att ta kort pa eftersom vissa inte ens gick runt med sina tvillingar, men nagra hade verkligen overdrivit det, gjort tshirtar, kopt jattefargglada klader och strumpor bara for att matcha. Jag ALSKAR amerikanska schoolspiriten! En larare hade klatt ett skelett i samma tshirt som han hade och sa stod han utanfor sitt klassrum hela dagen och vinkade med sin tvilling, tyvarr hann jag inte ta kort eftersom jag hade ratt brattom men kul var det.

Imorgon lovas det mycket bilder eftersom det ar SUPERHERODAAAY! Och alla kommer vara awesome.

Vi hade ett litet party idag pa American Government for Sebastian som aker hem imorgon till Tyskland. Folk hade tagit med sig godis, kakor, brownies och vi hade det jatte roligt. Jag fick ont i magen och klarade inte av att ata lunch typ, Caitlyn tyckte att jag var konstig eftersom jag ater som en hast haha. Men jag tror hon tycker att jag ar ratt konstig i vanliga fall ocksa, hon ar sa galet rolig! Vi har raknat ut att roligaste stunden i skolan ar Lunchen! Haha hur sur och grinig jag an varit sa blir jag alltid glad under lunchen! Haha jag gick over till Leonardo (fran brazilien) idag under lunchen for han skulle visa mig lite "swedish maffia house" musik, han var chockad (stavas det sa? ahah) eftersom jag inte hort dom, dom hade ju faktiskt ordet swedish i deras namn haha. jaja han lyssnade pa massa bra musik och han ar galet trevlig ocksa (och snygg kan vi ju tillagga.. haha)

Nar jag var pavag till 7 lektionen vilket var Treble chorus sa satt alla soccer-players utanfor, Leonardo och Josh kom och pratade med mig och leonardo forsokte fa Josh att ta mig till homecoming, det fungerade inte sa bra. For han ville ju inte fraga ett par dagar innan for det blev ju sa krangligt och han var lat.. haha Leo sa att han skulle fragat om han skulle gatt men han ska pa utbytesstudentsresan, men han lovade mig en date till prom! haha

Mina roundoff-back handsprings borjar se bra ut nu, med pass saklart. Jag tankte filma lite gymnastik och hopp och sen i slutet av aret sammanfatta videosarna sa att ni far se hur jag utvecklats! hehe mina toetouches ser AWESOME ut typ.

Nu ska jag ga, har hort min telefon ta emot typ 10 sms nu och jag undrar vem som saknar mig sa mycket hehe.. okej det var inte 10, men ah ni forstar..

See ya tomorrow!

Get up and go day

Oj, forlat for att jag inte uppdaterat pa tva dagar!! Igar hade jag fullt upp, eller ja. Jag vaknade runt tolv och sa tvattade jag lite klader och hjalpte Kristy lite. Vid 4 skjutsade vi Alexa och Kiah till deras dans och cheerleading medans jag och Kristy fortsatte till Buffalo Wild Wings dar Kaden (tror jag det stavas) hade sitt 4ars kalas. Alexa kom dit efter hennes dans. Gud vad jag ALSKAR deras grillade kycklingsallad. Efter ett par timmar dar sa akte vi hem igen, jag gjorde i och for sig inget speciellt forutom engelska laxa och en film men jag tankte inte ens pa att satta mig vid datorn..

Idag borjade Spiritweek! Dagens dresscode var "get up&go!" med andra ord, kom till skolan i pyjamas, med en kudde vad som helst. Och jag ALSKAR hur manga som faktiskt gjorde det. Over allt sag man manniskor med kuddar, filtar, pyjamaser, ALLT. Jag forsokte ta massa kort, men jag har upptackt att jag suger pa att ta fram kameran och faktiskt ta bilder. men jag tankte forsoka ta mer i veckan.

Imorgon pa American government sa ska vi ha "partyyy" eftersom det ar Sebastian fran Tysklands sista skoldag. Mr Schob ar den basta lararen nagonsin, han gor liksom ALLA lektioner super kul!

Precis som Josefin skrev for nagra dagar sen sa borjar skolan kannas som vardag, jag pratar automatiskt engelska, det kanns som att jag alltid har och alltid kommer ga runt i dom har korridorerna och halsa pa alla mina kompisar. Alla ar sa trevliga och nyfikna och jag alskar det.

Pa psykologin hade vi ett quiz jag hade INGEN aning om nagonting typ, sa jag gissade men jag hade 5/5 sa det gick ju helt okej anda..

Nu sitter jag och vantar pa Kristy. hon skulle lamna av Alexa pa hennes dans, sen skulle hon komma hem, laga mat for att sedan ta mig till en ATM sa att jag kan ta ut pengar.

Forresten mamma och pappa jag ska ta en till tumblingclass pa gymmet for jag maste ha flickis,flickis tills forsta tavlingen.. Sa jag kommer fa lov att betala 34 dollar i manaden extra, men det ar battre an Privatlektioner, for dom kostar 20 kr/halvtimme. Och for dom dar 34 dollarna far du 4 pass i manaden som ar 1 h per lektion.. Bara sa att ni vet.

Jag tror Kayla brot sitt finger idag eller nagot, hon klamde det mellan gym-laset och hennes finger svullna upp och blev typ lila.. Hon kunde inte rora det eller gora nagonting. Skolskoterskan sa att hennes nagel antagligen skulle ramla av. Men vi hade roligt at det ett tag i alla fall.

jag tankte ge er en rundtur i huset snart ocksa, antingen genom en video eller genom bilder! Har inte riktigt bestamt mig an. Vad tycker ni?


Columbus

Godmorgon

Imorse vaknade jag kl 7 av att kristy bad mig att ga ner och sova, for att fonsterkillen skulle jobba. Sa jag gick ner dit och fortsatte sova i soffan. Vaknade for nagon timme sedan och har sedan dess atit lite grot. Alexa tyckte att jag var konstig nar jag tankte ata en macka till frukost for det var ju inte frukost.. frukost var ju flingor eller grot eller agg. Haha jag vet inte om hon missat att jag atit mackor varenda morgon i typ en manad nu.. haha

Idag ska vi aka till Columbus och shoppa, Columbus ligger 2 timmar harifran och det finns hur mycket som helst dar. Tyvarr sa har inte mina pengar hunnit over till mitt kort sa jag har inga pengar.. Men det loser nog sig. det ska bli roligt i alla fall. Jag hade hoppats pa att hinna till Leannas 15ars fest eftersom hela mitt lag och min kompis och hennes syster tiffany (inte tiffany perry) kommer vara dar.. Men men , columbus fungerar ocksa!

sitter eller jag star, och ater stringcheese, det ar nog det godaste man kan ata. det ser ut som en ostpinne, och sa skalar du av ost fran den och ater.. haha det dar lat jatte konstigt men det ar i alla fall jatte gott.

Jag tankte bara beratta dagens planer, for nu ska jag ga och fixa mig. ser ut som ett troll. Vi skulle kolla efter en router idag ocksa sa INTERNET till min dator snart!!! = battre inlagg, fler bilder, fler videosar!!! IM EXCITED

progress report and get together

Nu ar jag hemma fran get-togethern. Jag lovade massa bilder, efter forsta dog min kamera. Men Marianna lovade att ge mig hennes bilder. Det var inte sa manga utbytesstudenter dar tyvarr. Det var Martin fran slovakien, och sen nagon kille som jag inte forstod namnet pa fran tyskland och jag och alexa. Till en borjan, vi satt och pratade och at, sen kom Marianna och hennes vardsyster hem och dom joinade oss ocksa. Det var hur roligt som helst och den dar familjen ar galen. Dom har faktiskt varit i FALUN!! och dom alskade falun och hade varit i gruvan, och kollat pa studenten och hon sa massa saker som vi svenskar tydligen gjorde. Och svenska man, dom respekterade sina fruar och dom var jatte bra! haha bara sa alla vet.

Det var ratt roligt och dom lovade att halsa pa sverige igen. Sa mamma och pappa, forbered er pa en galen men sjukt rolig familj som kommer och halsar pa.

Fick mina progress reports idag, har ar mina betyg.

Advanced P.E - 100%
American History - 99%
American Government - 88%
Psychology - 95%
Treble chorus - 87%
CP english 3 - 56%
Reading - 66%

Anledningen till mitt F i engelska ar for att jag inte lamnat in summer reading an, men eftersom jag ska gora det snart sa kommer mitt betyg bli battre! Och mitt D i reading ar for att tre ganger i veckan ska vi skriva journals om vad vi gjort, jag borjade efter alla andra och jag visste inte hur manga vi behovde skriva. jag hade 3 forlite sa jag ska bara jobba upp det nasta vecka sa kommer jag sakert ha ett A i klassen, eftersom hon inte kraver mer an tre i veckan for ett A.

0-59 - F
60-69 - D
70-79 - C
80-89 - B
90-100 - A

Sa jag ar faktiskt ritkigt nojd. hade mitt government test idag ocksa som var ratt latt (hehe) det var en fraga och svaret stod pa foregaende sida eller sa var det en ruta med info och sa hade dom tagit en mening rakt av och gjort en fraga av det.. haha hade jag vetat mer om amnet hade det latt gatt battre, men jag har ju 10 bonuspoang ocksa! haha

Mamma jag sag att du kommenterat att det inte alls var latt utan att det bara var jag som hade latt for mig. Men jag tror bestamt att det ar latt. Vi har majoriteten av fragorna ar alternativsfragor, svaret gar oftast att hitta i provet och ibland har dom bara kopierat av texten.. For att fa ett A behover du inga egna asikter och det behover inte vara komplicerat. sa mamma jag tror att skolan ar ratt latt har.

Jag fick precis sendrag i axeln det gor gaaaalet ont.. Usch har aldrig haft sendrag dar forut. Men det gick over nu typ.

Imorgon kommer det en kille hit for att byta fonster kl 7 pa morgonen, och saklart sa ska han borja med mitt rum.. Sa det ska bli superkul.. sen senare pa eftermiddagen blir det att aka mot Columbus for att shoppa, eller alexa ska kopa balettskor, men ja. Far se vad dagen bjuder pa.

Jag tankte dra mig mot min sang nu, sa vi far horas imorgon eller nagot kara blogglasare. puss pa er

get together

Nu ska vi aka pa varan get together med alla andra ICES utbyetsstudenter! jag har bakat chokladbollar som jag ska ta med eftersom alla skulle ta med sig nagot fran sitt eget land! Haha har inte sa mycket tid att skriva, sa jag tankte bara meddela det! Puss

svar pa kommentar, kort

Anonym om OVA - iconz:
du borde försöka ta mer bilder :D

Jo jag vet, haha jag ar samst pa att ta bilder.. men ikvall ska jag ta kort och visa for er senare! :D

OVA - iconz

OMG, kollade just på min blogg och såg att det är 30 jäkla grader ute och klockan är halv 8! Det har varit huuur varmt som helst idag. Det känns INTE som slutet av september kan jag ju lova er!

Tänkte visa en bild på mitt cheerleading lag, vi tog bilden i tisdags eftersom Natali slutade och vi ville ha en hejdå bild. Men så tänkte jag att jag kan ju passa på och visa er hur mitt lag ser ut (minus 3-4 personer)


som ni ser så är laget fullt med små 12-13 åringar.. hehe. Mitt lag heter Iconz.


min tjocktröja som jag fick från gymmet! Tyvärr är det lite för varmt just nu för att kunna använda den.

FÖRRESTEN VAD HÄNDE MED KOMMENTARERNA? ;)

blockday-thursday

Hejsan! Sitter på gymmet nu, har precis haft träning. Mina toe touches börjar faktiskt se helt okej ut och det är ju alltid bra. Vi klarade ena sidan av pyramiden och jag behöver inte vara bas längre! WOHO! Underbart, men jag får väl någon annan uppgift istället.

Blockday idag igen, på extra help-passet gick jag till Mr Schob för att få hjälp med government grejen eftersom vi har prov imorgon. Han gav mig provet och facit och sa att jag skulle gå igenom provet och sen kolla igenom om jag hade rätt medans han skulle gå iväg och göra något. I alla fall, det var inte mycket jag kunde och han började gå igenom svaren med mig, lite sjukt att han gav mig provet sådär. Hans hemklassrum är galet, massa fotbollsspelare, en av dom han tog en brownie idag och la den i en tacos och åt, dom häftade varandra med en häftapparat i armen så att det blödde och flyttade om hans bokstäver på dörren till "Jacksonville sucks" istället för vad det nu stod innan. Jacksonville är laget vi möter imorgon.

Sen hade jag amerikansk historia. Min lärare bad mig att "sit down and be bored" eftersom jag lämnat in våran uppsats. Jag lät Tiffany läsa igenom den och hon sa att den var bra men att jag förklarade alla saker jätte mycket. Men jag menar det ska man väl göra? eller är det bara jag som missuppfattat allting?

När dom där hemskt sega en och en halvtimme var över så gick jag till American Government. Vi fick välja mellan att gå igenom provet (det jag gjort på morgonen fast utan facit) eller fortsätta våran review quiz. Vi valde det senare, det var precis dom frågorna som var på provet som han frågade om och eftersom jag kollat igenom så hade jag otroligt nog lite koll. Mitt lag vann i alla fall och vi kommer att få 10 bonus poäng på provet. Vilket betyder att om jag får till exempel 30/70 rätt så kommer mina bonuspoäng göra så att jag får 40/70! Rätt awesome.

Nästa lektion var Psykologi, vi fick tillbaka våra prov. Jag hade 48/50, det vill säga 96%, vilket betyder ett A. Haha, vi fick även se vårat betyg i kursen och jag låg på 95%. Jag älskar hur lätt det är att få bra betyg på det här stället. Har A i två klasser hittills och imorgon får jag veta resten. Vi fick även en ny uppgift, vi ska välja en fobi eller problem som barn i åldern 4-7 har, till exempel rädd för mörker, monster under sängen, mobbning osv. Sedan ska vi skriva/rita en barnbok på 7 sidor där vi ska få barn att komma över sin rädsla. Så när ett barn läser vår bok så ska deras rädsla försvinna i alla fall lite. Ska bli.. intressant. Mitt i lektionen hade vi lunch också, vanligtvis sitter jag med tiffany på torsdagar men idag dök hon inte upp så jag satt med Catilyn och hennes kompis vid bordet längst fram (som egentligen inte tillhör matsalsborden) eftersom dom var tvugna att sälja homecomingbiljetter. Jag kände mig uttittad.. haha

Sista lektionen för dagen, Reading. Idag blev det inte mycket gjort alls, vi hade en vikarie som inte brydde sig speciellt mycket alls. Dakota (en kille) satt och hittade på historier om alla och sen diskuterade vi allt mellan fotboll, blackpeople (eftersom Mo är svart och han är 75%), och allt konstigt. I konversationen var det, Dakota, Mo, Heath, jag och Katie, och en jätte konstig irriterande kille haha.

När jag kom hem åt jag lite mat från igår för att sedan åka hit.

Alla mina killkompisar är jätte tråkiga, på vägen från lunch tillbaka till psykologin gick jag med Josh, frågade om han skulle på homecoming men nej han visste inte och trodde att det skulle bli tråkigt. I nästan 4 min försökte jag övertala honom att han skulle gå och att det skulle bli kul, jag ska ju vara där! haha men nej tråkig som han är så ändra han sig inte. Sedan efter psykologin frågade jag Ben om han skulle gå men nej han var inte heller säker och kände inte för att gå.. Herregud vad är det med mina kompisar! Och jag behöver en date, inte för att jag kanske tänker umgås med honom men det skulle vara kul. catilyn har redan erbjudit sig typ 10 gånger.. haha

Så nu ska jag sitta här i en och en halv timme till och försöka hitta någon trevlig att smsa med! puss på er

Alexa och valdtaktsman

tankte bara saga godnatt!

Det regnade och askade har lite efter att jag stangt av dator och det enda jag kunde tanka pa var tornadosarna som var i Athens forra veckan. Jag och Kristy akte och kopte Sour cream eftersom hon skulle gora biffstroganoff. Hur gott som helst, i love it! Jag underholl mig med att tretanga mitt loshar (det tar typ seriost 20 min att varma upp min tretang har, vet inte vad som ar fel) och nu efter min dusch har jag tretangat mitt vanliga har ocksa, sa att jag sparar tid imorgon!

Jag ska forresten vara Supergirl pa halloween ocksa eftersom jag nu har en drakt, fick ett par "skor" med, eller ja du satter pa dom ovanpa dina skor sa att det ser ut som stovlar. Jag fick knappt pa dom och nar jag val fatt pa dom fick jag knappt av dom! haha det var hemskt. Sma barn har sma fotter... haha men jag blir bara mer och mer pepp infor onsdag speciellt. Caitlyn tankte kopa en spiderman drakt sa vi kommer vara coolast i skolan, hon jag och tiffany! Jag lovar er bilder, massor av bilder! Det kommer bli awesome.

Dom har borjat salja homecomingbiljetter pa skolan, 15 for singelpersoner (dom utan date alltsa, inte dom som ar singel haha) 25 for par. sa jag MASTE hitta en date typ snart haha vill inte betala 15 dollar for mig, hellre bara typ 12 dollar. Annars far val jag och tiffany betala tillsammans om jag inte hittar nagon..

Jag har typ blivit kompis med den Brazilianska utbytesstudenten pa var skola, Leonardo. Haha han berattade om nagon lat som hette "swedish mafia nagot" haha han tyckte det var konstigt att jag aldrig hort talas om den forut.. jaja, alexa ar avis eftersom hon och resten av skolans tjejer tycker att han ar jatte fin. vilket han ar ! hehe

nu ska vi lyssna pa Maskinens - alla som inte dansar. Under fair-helgen fick jag fragan av en kille som min familj kande att om man ar en valdtaktsman men dansar anda, ljuger man da och hur gar det till? Jag hade inte nagot bra svar pa den fragan.. Vi ska ta med laten och onska den pa Homecoming dansen och skratta at alla som inte dansar! hehe

godnatt

SUPERGIRL

Antligen hemma, jag hangde lite med Tiffany efter skolan idag. Vi akte och at pa mcdonalds for att sedan aka till the mall. Vi hittade klader till nasta veckas spirit week. Det ar lite skolspirit innan homecoming matchen. Sa varje dag nasta vecka har vi en dresscode som man helst ska folja. Sa har ser varan spirit week ut

Monday - Get up and go (pyjamaser ar det som galler)
Tuesday - Twinday (ratt sjalvklart, kla dig som din kompis)
Wednesday - Superhero day (kla ut dig till en superhjalte)
Thursday - Nerd day (Nordkladsel)
Friday - blue and white day (kla dig i skolans farger)

Sa vi har nu , get up and go (ska lana en pyjamas av tiffany), twinday (vi kopte matchande trojor idag), superhero day (jag och tiffany hittade barnavdelningen av halloween stuff, jag ska vara supergirl och hon ska vara superman), nerd day (kopte skjortor och sa ska jag ha mina glasogon) haha och sen ska jag forsoka fa tag pa en bla warren troja! Jag ar saa excited for superhero dagen, for jag och tiffany kommer latt vara coolast ever, det som gjorde mig mest glad var att dom faktiskt passade!

Sa jag har det fixat nu!

Min dag var inte sa jatte bra innan skolan slutade da. Vi spelade fotboll pa idrotten igen och sa fick vi hora ben skrika "why did we get stuck with two girls in our team?".. jag var sa galet arg pa honom men ni vet han menade ju bara att det var oschyst mot oss att fa lov att mota killarna.. Det gjorde det annu taskigare eftersom han pastod att vi var sa daliga jamfort med killarna.. usch det forstorde hela min dag. Menmen, det slutade ju jatte bra i alla fall. Vi hade blockday sa jag hade bara idrott, studyhall, engelska och treble chorus.

Fick tillbaka mitt college pa engelskan, fick 33/40. Och som jag sa sa suger min kreativitet, och jag fick bara 2/5 pa det.. Men jag ar val ratt nojd anda!

Jag lovar er massa bilder fran skolan och spiritweek! Kanns sa trakigt att ta kort pa var skola, men nasta vecka kommer det bli mycket roligare! Jag tankte avsluta nu, det ar en thunderstorm i narheten och man vet inte nar den kommer hit eller om den ens gor det! laskigt!

psykologitest

Godkvall.

Jag har precis kommit hem fran min traning, nathalie har slutat och vi har tagit in courtney, men vi behover KANSKE en till. Det ar nog 10 gangen vi andrar koreografin, jag har lart mig 4 olika grejer i borjan. Men nu star jag langt bak och gor flickis,flickis. Far se hur det gar eftersom jag inte kan gora flickisar, men jag kunde faktiskt gora en rondat flickis idag med pass. Det kanns verkligen superbra, och jag fick hora att min toetouch var fin! haha. Jag ska se till att lara mig flickisarna ocksa!

OVA gav mig en tidig fodelsedagspresent idag, de hade massa tjocktrojor fran forra aret till salu for 15 dollar och det fanns en som var svart med rosa och vitt pa och dom visste att jag gillade den. Sa dom sa att jag kunde fa den i fodelsedagspresent. Hur snallt som helst av dom, jag kanner mig varsta tarv men dom insisterade pa att jag skulle ha den.. Trakigt att det ska vara sa varmt den har veckan annars hade jag haft den imorgon, det var 90 grader ute idag. Sa imorgon blir det SHORTS! Tyvarr sa ar det blockday och jag maste spela fotboll (soccer) i en och en halvtimme det forsta jag gor. Men till skillnad fran allt annat vi gjort pa idrotten sa gar det faktiskt ratt bra!

I skolan gick det bra, pa studyhall hjalpte jag och nagon annan till att sortera upp kataloger fran olika colleges fran usa, ni anar inte hur manga olika Colleges jag hittat idag som jag inte visste exsisterade.. Det var riktigt trakigt men jag fick godis efterat och godis ar ju supergott.. Pa government hade vi en lagtavling om nagra fragor, jag forstod ingenting och det ar det mitt prov kommer handla om! Feels great.

Psykologiprovet gick jatte bra och jag var bara osaker pa kanske tre fragor. Sa har sag testet ut, forst kanske 13 fragor med A,B,C,D alternativ, sen tva korta fragor som var jatte latta och sen en kort essay som bestod av att forklara en av teorierna inom psykologi. Jag alskar amerikanska test!

Sa nu tanker jag sova.. tankte bara vara trevlig och beratta om min dag ;) godnatt

Nightly update

Gud jag har pluggat som aldrig forr idag. Jag pluggade psykologi fran 5-7.30 och sen tog jag en paus, laste min engelska laxa och kollade lite mer pa min psykologi. Det ar galet jag borde fa A i allting nu bara for att jag pluggat sa hart! nastan i alla fall. Sen har jag raknat ut vilka rutor jag ska gora pa summer readingen. Har 16 stycken och for att fa A sa skulle man gora 13. For hon sa att om hon inte tyckte att det var ratt sa raknade hon inte den rutan sa darfor tankte jag att jag gor lite fler. Duktigt och abitiost av mig va?

Forresten pa tal om att vara duktig sa sa Tiffanys foraldrar att mina foraldrar uppfostrat mig bra eftersom jag sa att jag maste ga pa minst 8 matcher (football eller basket) under aret for att det ska vara vart mitt pass som jag kopte for 40 dollar. Haha sa ja mor och far, ni har tydligen lart mig att ta hand om pengar riktigt bra! den ni!

Imorgon har jag som sagt psykologitest och vi ska ga igenom vad vi ska kunna pa government testet ocksa. Det har jag pa torsdag.. Roligt det har! Men det ar saa vart det, jag skulle inte for nagot i hela varlden byta plats med nagon dar hemma just nu! This is the best thing i've ever done!

Okej, det var typ en timme sen jag borjade skriva och jag glomde helt bort att avsluta och publicera.. jag fastnade i att gilla facebookgrupper. Det dar ar farligt, det finns alldeles for manga grupper.. :(

Men nej nu ska jag sova! puss

monday 4.30 PM

Nu har jag kommit hem fran skolan.

Har en massa laxor att gora sa jag ska inte sitta har speciellt lange.. Har ett psykologitest imorgon, engelska laxa, och government laxa infor prov.. Inte kul, vi far vara mid-terms pa onsdag, alltsa ett litet papper som sager vilket betyg vi har, jag har ju redan fatt min i historia men det ska bli spannande att se vad jag har i dom andra amnena.. heh

Idag pa Advanced P.E var jag den enda tjejen som var med, vi spelade matball vilket ar livsfarligt typ. Eller jag ar valdigt dalig pa det. haha men Kayla lovade att vara med imorgon eftersom hon glomde klader idag.

Pa historian gjorde jag klart min uppsats, skrev ut den eftersom min rektor ville ha kopior pa alla uppgifter som jag gjort. Tankte lamna in den pa hemsidan dar man laddar upp alla uppgifter men jag lat bli eftersom vi har ett par dagar kvar. Jag rostade aven pa homecoming queen och king. Eftersom jag ville vara saker pa att fa en rost sa rostade jag pa mig sjalv haha och sen visste jag inte sa manga juniors. Till king rostade jag pa Dustin.

Studyhall, spenderade den till att lasa mina summerreading bocker, ar klar med en av dom och har borjat pa den andra. Jag gillar bockerna jatte mycket. Det ar bockerna Wings och Spells av Aprilynne Pike.

Pa government pluggade vi till provet och det gar val helt okej, ska dock gora klart haftet ikvall. Jag gillar verkligen Mr Schob for han forstar min situation som han uttrycker det och hjalper mig forsta saker. Sen ar han rolig ocksa, roligaste grejen pa dagen ar "the question of the day".  Han har en fraga han staller hela klassen, nar vi kommer med ett bra svar sa kommer han pa ett problem som gor att varat svar inte fungerar.. det ar ratt frusterande men roligt.

Efter det hade jag min efterlangtade engelska... vi pratade lite om pappret som vi hade som laxa forra veckan, da vi skulle agree eller dissagree pa nagra pastaenden, sa fick vi se en scen fran en film som handlade om det vi pratar om just nu. Och saklart sa fick vi en laxa ocksa, saklart var det att lasa i boken.. haha

Dags for lunch och jag ALSKAR lunchen, Catelyn och Emily ar dom roligaste manniskorna ever. Vi ar foralskade i poptarts, sa vi ska ha en filmkvall tillsammans da vi bara ater massa poptarts och nagot annat som var som poptarts fast myyyycket battre. Im excited!

Pa psykologin delade Mr Johnson in oss i tva lag sa fick vi spela jeopardy mot varandra. fragorna var om det vi gatt i genom och det som kommer pa provet imorgon. Laget som vann skulle fa extra poang pa provet och saklart sa forlorade mitt lag, men vi var galet nara att vinna.. Menmen, far hoppas pa det basta infor provet imorgon!

Pa treble chorus sjong vi som vanligt och det gick faktiskt bra idag. En tjej sa till mig att jag hade en fin rost sa det kandes jatte bra :) Vi ska tydligen borja med julsanger i veckan tror jag att det var, kanns lite tidigt men vad vet jag.

Nu nar jag berattat hela min dag sa ska jag avsluta och ga och plugga lite, jag har mycket framfor mig.. TTYL!

svar pa kommentar, fragestund extra fraga

oj, haha jag missade frågestunden :p
Men hur kändes det på Arlanda innan du åkte?
Vad gjorde du dagen innan du åkte?
Har du mycket hemlängtan?
Har du gått på cheer i Sverige? (du går väl på det nu?) :p haha
Ha det så jävla bra!
kram

haha det gor ingenting :) det kommer fler, men jag ska svara pa dina fragor nu!
Arligt, jag var faktiskt varken ledsen eller nervos, jag var bara valdigt forvantansfull och det kandes jatte bra, men jag tror arligt inte att jag forstatt att jag var pavag.. hehe

Dagen innan jag akte, jag borjade med att aka till min kompis for att hamta min tandborste som jag glomt dar, hon foljde med mig till min bror dar vi gick och kopte mat och han lagade middag at mig som en sista grej tillsammans. Sedan akte jag hem och packade ner allt det sista for att sedan aka mot arlanda, stannade hos min kompis som hade en present att ge mig. Spenderade natten pa arlandas hotell eftersom det var samling runt 7-8 pa morgonen dagen efter. Det var min sista dag det haha.

Jag har faktiskt inte mycket hemlangtan alls, visst saknar jag manniskorna dar hemma men jag skulle inte vilja kalla det hemlangtan!

Ja jag gick pa cheerleading i 2 ar innan jag kom hit :)
tack sa jatte mycket!
kram

Svar pa fragestunds fragor

Hej, vad roligt med bilder. De var fina. Är dem tagna med din kamera? Du är sååå... brun. Här är ca 13-15 grader på dagarna så det är helt okej för att vara Sverige,.

 Ah tack sa mycket , glad att du gillar dom! Dom ar tagna med min kamera ja. haha nejnej, jag ar inte brun alls men tack! Oj stackare, vi har det runt 25 varenda dag och nasta vecka skulle det bli uppmot 30 grader..

Hej! Jag undrar bara ifall du tycker det är värt att lägga så mycket pengar på ett utbytes år. Jag vill jätte hjärna åka men jag börjar fundera på vad jag kan göra med pengarna om jag inte åker.
Gillar du din värdfamilj?

 Jag tycker absolut att det ar vart varenda litet ore! Det ar val klart att du kan gora en hel del for dom pengarna, men jag lovar dig att ett utbytesar ar sa mycket mer vart en saker som du kan kopa i affarer! :) Ja jag trivs jatte bra med min familj!

Kan inte du berätta hur det var när du landade och skulle träffa din värdfamilj, typ detaljerat? Hur kändes det osv.. ?

 Absolut, jag ska gora det sa detaljerat jag kan, for jag och detaljerade texter ar inte sa bra kompisar.. Dom flesta nar dom ska traffa sin familj for forsta gangen ar sakert jatte nervosa och radda men samtidigt valdigt nyfikna. Jag daremot kande ingen nervositet alls, jag tror helt seriost inte ens att jag forstatt att det har var dagen da mitt ar borjade pa riktigt.. Nar jag klev ur planet sa insag jag att flygplatsen var MINIMAL och det var max 10 pers dar inne sa att hitta min familj skulle inte bli nagot problem. Jag gick in (fick kliva av utomhus) och borjade se mig omkring. Och sa ser jag dom komma gaendes alliopa, Kristy, Todd, Kiah och Alexa och jag gar fram till dom halsar och ger alla en kram. Visst det var lite pirrigt och jag var otroligt glad att antligen fa vara framme eftersom jag varit pa resande fot i 12 timmar. Nar jag val maste prata engelska sa kan jag verkligen inte det, eller jag kunde inte da, sa det enda jag faktiskt var nervos over var att saga nagot som de inte skulle forsta.. Kan ju saga att forsta veckan var en tyst vecka for mig.. hehe hoppas det var ett bra svar. i did my best!

Miksei täällä näy kysymyksiä?

 Okej forst en oversattning sa att alla forstar fragan. Det star "varfor kan man inte se fragorna?" och svaret ar, jo pappa sa har ar det att jag hade inte accepterat fragorna eftersom om jag gor det sa finns risken att dom forsvinner fran min "senaste handelser" ruta och da blir det jobbigt for mig..

vad är det bästa med just din stat/stad?
kan inte du börja filma massa grejer osv?
hur många är det i din värdfamilj?
vilka egenskaper är bra att ha när man åker bort såhär?
och vilka är mindre bra?

 Det basta med min stat ar att den ar inte liten, men det ar ingen "storstads-stat" sa det ar stader med shoppingstallen samtidigt som det ar sma "byar" med gator med hus. Det ar riktigt svart att forklara, men till exempel, jag bor inte mitt i en stad men det ar anda inte langt om jag nu skulle vilja aka till the mall eller gora nagot annat. Sa det ar nog det basta hah.

jag ska forsoka filma lite mer, min kamera vill inte lagga in videosarna jag gor pa min dator sa jag ska verkligen forsoka fixa det!

det ar jag, tva vardsyskon, min vardmamma och min vardpappa.

det ar bra om man kan vara sjalvstandig och ifran sin familj och sina vanner en langre stund, att man har viljan att gora det och viljan att lara sig nya saker och vara oppen for nya handelser och regler. Hm, kan inte saga att det finns nagra egenskaper som ar mindre bra att ha, men som sagt att ha viljan och motivationen ar viktigt.


 skulle kunna fråga en miljard frågor typ eftersom jag väldigt gärna vill åka nästa år.
1. hur har du råd? har du tagit studielån eller nått? annars, vet du om man kan ta studielån?
2. vad är det bästa/sämsta med att gå ett år i usa?
3. känner du dig som hemma hos din värdfamilj? kan du typ ta grejer ur kylskåpet om du vill och så?
4. vilket "företag" åker du med? asså typ ef, sts osv.
5. vad är bra med just det företaget och vad fick dig att välja just det?
6. hur mycket kostar hela grejen, alltså inte fickpengar, men själva resan och allt detdära?
7. vad är mest annorlunda med usa jämfört med sverige?
8. vad gjorde man på intervjun innan man åkte? vad frågade dom? fick man prata engelska?
9. måste man ta massor sprutor och göra hälsokontroller innan man åker?
10. hur länge får du vara ute? och vad har du för regler i familjen? måste du hjälpa till mycket?

hahaha nu fick du tillräckligt med frågor till en hel frågestund av bara mig, men aja :D

 haha tack for alla fragor, :)
1. hm, det var mina foraldrar som betalade for min resa, jag har hjalpt till sjalv med att jobba ihop och spara pengar till fickpengar men sjalva resan stod dom for. Det finns sakert nagot slags stipendium eller studielan som du kan fa, men det basta ar nog om du hor med nagon som har lite mer koll.
2. Det basta ar upplevelsen, och jag vet inte allt ar sa himla bra. Jag kan faktiskt inte hitta en enda negativ sak med det, jo att vara ifran vanner och familj sa pass lange, men dom ar ju dar hemma och vantar pa mig!
3. haha ja det gor jag verkligen, ar jag hungrig kan jag ga och gora en macka eller fixa mat. Det var det forsta dom sa till mig att jag skulle kanna mig som hemma.
4. Jag aker med Explorius, ett ratt liten organisation.
5. Det som ar bra med Explorius ar som sagt att det ar en valdigt liten organisation och de har begransat antal platser. Sa du kan vara saker pa att du kommer att vara en person och inte ett nummer (som dom sjalva sager). Jag har trivts jatte bra med explorius!
6. sjalva resan ligger pa ca 75 000 kr, tror jag. Men sen tillkommer ju saklart alla forsakringar och annat som man maste ha, tror det landade pa runt 90 000 kr (mamma, pappa ratta mig om jag har fel?)
7. Hm det som ar annorlunda, det ar valdigt manga som ar kristna och det ar en valdigt stor del av manga manniskors liv. Skolreglerna ar annorlunda, eller ja dom har dresscodes, skolmaten kostar pengar, du har endast 4 min mellan varenda lektion, du maste skriva pa ett papper om du ska lamna klassrummet osv. Annars ar det faktiskt ratt likt
8. Pa intervjun fragade dom lite fragor bade till foraldrarna och mig pa svenska, lite om vad jag forvantade mig, vad jag hade for intressen och sana saker. Sedan fick mina foraldrar lamna rummet i ca 30 min da vi hade en liten intervju pa engelska, det var iprincip samma fragor, hon ville sakert bara se till hur min engelska var. Men det ar inget att vara nervos over.
9. Ja du maste ta vaccinet mot Hepatit A och B, och gora tva halsokontroller. Men det ar inga problem!
10. Jag vet inte riktigt vad mina "kom hem"tider ar, jag har inte varit ute pa det sattet an. Men innan jag aker hemifran sa sager hon nar hon vill att jag ska vara hemma eller nar hon hamtar mig. Reglerna ar i princip, beratta vem du ar med och vart du ar, och nar du planerar att komma hem. Jag far hjalpa till lite, laga mat en gang i veckan och halla rent pa mitt rum, om hon inte fragar om jag kan gora nagot.

Kommer ditt cheer lag tävla? :)

 ja mitt lag kommer att tavla, vi har 8 tavlingar det har aret och forsta tavlingen ar i slutet av oktober :)

Kan du inte skriva lite om familjen du bor hos? Dvs hur många och hur gamla barnen är, hur dom är osv :)

 Min familj bestar av mamma, tva syskon och en pappa. dottrarna ar 15 och 18 (fyller 16 och 19) och dom ar faktiskt riktigt trevliga. jag umgas mest med Alexa eftersom vi ar narmast i aldersskillnaden men jag kommer overens med alla. Jag vet inte riktigt vad du vill att jag ska beratta :)

vem ska du gå på homecoming med?? :)

 hm.. jadu det ar en bra fraga, jag och Tiffany ska nog ga tillsammans men hittills har ingen kille fragat an. Fragan aterstar att se.

1. Var det svårt att komma in i gemenskapen eller blev du den nya populära blondinen från Sverige? haha
det var lite svart att komma i kontakt med folk, men det gick jatte bra. Sa fort de fick veta att jag var fran sverige sa ville alla veta massa sa det var ju roligt.

2. Hur är modet där?
modet ar som har, jeans/shorts, och en troja. Det ar iprincip samma.

3. gör dom några typ .. svenska grejer där, vet inte hur jag ska förklara, men typ äter köttbullar och sådana saker :P
jag har inte sett nagra kottbullar an, men jag vet att min vardfamilj ALSKAR ikeas kottbullsmeny. haha

4. Saknar du oss? ;) vi saknar dig iallafall<3
ja gina, det ar val klart jag saknar er :) <3

5. vad är bäst Ohio eller Borlänge?
vadret i ohio slar ju borlanges med hastlangder.. haha men eftersom alla ni bor i borlange sa ar det ratt jamt.. haha det gar nog inte riktigt att jamfora.

6. Finns det snygga killar där?
haha det gor det faktiskt, har hittat ett par stycken, sen finns det nagra som ar "fina" men dom flesta ser ut som skit.. haha

7. Vad är det roligaste/konstigaste folk har trott om Sverige?
josh i min engelska klass fragade om vi hade eminem och om vi isafall oversatte laten.. det maste nog vara en av dom konstigare. Sen har jag aven fatt fragan om vi har mcdonalds och sant..

8. har du köpt en appealer ( hette dom så? ) använder du den och isåfall har det slutat göra ont? :P
epilator gina, epilator ;) ja det har jag, och jag anvander den pa smalbenen.. jag ar van vid smartan dar men laren och knana gor fruktansvart ont sa dom rakar jag ;) haha men ja man vanjer sig. 

9. Bästa affären?
haha jag vet inte riktigt, charlotte russ ar underbart! men det finns sa mycket underbart

10. Hur är din nya familj? :D
min nya familj ar jatte bra!!

Moi Edda!
Kiva lukea sun blogia. Kysyn jotain kun kerran pyysit. Kerro vähän sun perheestä siellä. Tiedän että sulla on kaksi host-siskoa ja äiti, mutta kerro heistä vähän lisää. Millaisia he ovat? Voit myös vastata ruotsiksi että muutkin ymmärtävät jos haluat.

Noora-serkku

 oversattning igen, fragan ar i alla fall om jag kan beratta lite om min familj. Det ar min kusin som undrar :) jag svarade pa fragan langre upp, men dom ar jatte bra och jag trivs. Dom ar snalla och riktigt roliga mina vardsyskon och jag har sma "skojbrak" eller i alla fall jag och Alexa! Om du vill veta mer skriv pa facebook :) saknar dig <3 

hittat nån dude till balen än då? ;) ;)

haha nej amanda, jag har inte hittat nagon dude an ;) haha


TACK ALLA FOR FRAGORNA! Det kommer fler fragestunder senare! :) men fortsatt kommentera fragor sa svarar jag pa dom individuellt :) Puss <3 


FRAGESTUND AVSLUTAD!!!

Som rubriken sager fragestund avslutad. Svaren kommer strax

home from practise

Nu ar jag hemma fran min traning. det gick ratt bra, mina handleder ar jatte svaga och jag ar bas under pyramiden. Jag ska halla en prep extension ratt lange medans dom andra topparna har sina fotter pa min topp vilket gor allting jatte tungt. Och idag fick vi sta sa i kansek 5 minuter.. och nar jag bara ville do eftersom mina handleder ville ga av sa sparkar en av topparna mig i huvudet pavag ner. Det var hemskt! men annars gick allting hur bra som helst. Det var forsta gangen nagonsin vi gjort pyramiden.

Imorgon ar det skola igen och jag ska nog avsluta min fragestund imorgon hehe har 12 fragor hittills! Det kanns jatte bra. Eller sa kanske jag borde sluta nu medans alla "sover" sa att ni imorgon ser att den ar slut. Ja sa ska jag gora, jag svarar pa den nu! ;)


FRÅGESTUND

Okej, då börjar min första frågestund här i bloggen!

Fråga precis vad ni vill, med vissa undantag såklart. Fråga frågorna ni alltid velat ha svar på, hur jag har det, hur min skola är, förberedelserna, om jag skulle rekomendera det här till andra, cheerleading ALLT!

Frågestunden slutar när jag känner att jag fått tillräckligt med frågor!

Sundaaay

Godmorgon!

sag att jag fatt lite kommentarer, jag kommer spara dom och svara pa dom i min fragestund sa ni far halla ut lite langre! :) Jag ska faktiskt starta fragestunden lite senare idag kommer hanga pa gymmet hela dagen sa det blir perfekt! ;)

Igar sov Tiffany hemma hos mig, vi kollade pa blue mountain state och bara pratade. Jag var hur trott som helst och vi somnade runt tolv. Hon akte hem nu imorse runt tio och jag ska snart aka med Kristy till gymmet. Hon ska ha hand om ett barnkalas dar och klockan 4 har jag extra traning. Ska bli kul, jag fick hora fran bade Courtney och en som brukade jobba pa OVA att jag var duktig pa dansdelen! Det kanns jattebra da det ar den jag kampat mest med. Det ar lite trakigt for jag gor EN gymnastik grej i hela programmet, och det ar en kullerbytta i borjan haha men jag antar att det ar sant man far sta ut med nar man borjar efter alla andra. Sen ar jag jatte ofta langt bak i programmet. Jag ska forsoka att lagga upp en video fran nagon av vara tavlingar sen sa ni far se hur grymt mitt lag ar.. haha typ.

Jag trivs jatte bra i min nya harfarg och jag kommer nog fortsatta vara sahar "brun-blond" ett tag framover. Jag insag att det ar exakt tva veckor kvar tills Homecoming Dansen, nervost men det ska bli sa himla roligt. En riktig amerikansk skoldans, och enligt min kompis sa har Warren ofta riktigt bra danser.

Men jag maste ga och packa ner allting jag behover till idag och sen ska vi val aka om ett litet tag! puss sa lange!


College football

Vad glad jag blir att det finns några som vill att jag ska ha en frågestund och jag ska nog fixa en snart! Den slutar.. när jag tycker att jag fått tillräckligt med kommentarer ;) haha

Jag har precis kommit hem till Tiffany, dom hämtade upp mig 8 imorse och vi åkte mot West Virginia för att kolla på College footballs matchen West Virginia - Maryland. Det var hur häftitg som helst, en stor arena med massa folk i gula kläder. Vi satt på rad 9 precis vid 50-yards linjen. Vi var såå galet nära. Jag har faktiskt börjat förstå det här med amerikansk fotboll, jag vet i alla fall när jag ska skrika osv. Och det är ju en förbättring. På våra platser låg det gula Mountaineers tshirtar och hennes pappa köpte oss kepsar. Det var galet varmt, över trettio grader tror jag och vi kokade sönder. Men det var hur kul som helst och West Virginia vann! Wohoo..


arenan ser ni hur nära vi sitter?


the game


jag och tiff i våra gula fina kläder


haha ser ut som om jag tagit kort på en tv, men det är ingången till läktaren och det är bandet som står på planen!

Jag sov hela vägen hem och nu sitter vi hos Tiffany, vi ska åka och köpa mat på Wendy's och sen ska hon sova hemma hos mig! TTYL!

Tornados

Juste jag glomde beratta. Igar var det varldens ovader och i Athens (ratt nara oss i think) var det tre tornados (heter det sa pa svenska?) som forstorde bland annat en del av Athens high school.. Galet, sjukt laskigt om det skulle komma hit. Vi har till och med haft en ovning om vad vi ska gora ifall det hander, och ifall vi av nagon annan anledning behover gomma oss i foradet (vi gjorde det pa american history). Mrs Clark har till och med snacks sa att vi ska overleva dar inne om vi maste sitta dar en langre stund.. haha

Jag har en liten fraga som jag skulle vilja att alla svarar pa. Tycker ni att jag ska ha en fragestund?
Jag kan absolut ha en, men jag vill veta att jag har lasare som ar villiga att fraga fragor, for vad ar det annars for ide? ;)

Fridayyy,

Hejsan

nu ar jag hemma fran skolan, alexa sitter bredvid mig och ater chips och jag vantar pa att Kristy ska komma hem sa att jag kan fraga henne om jag kan folja med Tiffany imorgon till en west virginia match. 

Min skoldag var okej, borjade med att vi samlades i hemklassrummet, den har gangen ringde klockan 8.14 och vi gick mot advanced P.E. Vi spelade Dodge ball idag vilket ar den mest farliga idrotts"sporten" man kan ha nar man endast ar tre tjejer (en tjej var inte dar). Jag blev traffad i huvudet, pa benen, armarna, ryggen OVERALLT och jag kunde inte kasta for den kom liksom inte fram.. Det varsta var ju nar jag och Katlyn (tror jag hon heter) var ensamma kvar i varat lag mot massa killar i det andra. For er som inte vet vad dodge ball ar sa ar man tva lag, pa varsin sida av hallen och sa kastar man bollar pa varandra, blir man traffad eller nuddar den utan att fanga den sa blir man tagen och maste ga over till andra sidan till "fangelset" som bestar av nagra mattor. Men om du fangar bollen sa blir den som kastade bollen tagen istallet. For att befria dom i ditt lag som ar tagna sa maste man kasta en boll till dom och dom maste fanga den da far alla i laget ga over och fortsatta spela igen.

Nasta lektion var American History, vi hade en vikarie av nagon anledning och han bad oss att lasa en artikel i en tidning om hur kvinnor fick rostratt i usa och skriva en halv sidas sammanfattning. Inte det roligaste jag gjort men jag tror att det gick bra..

Sen hade jag studyhall och jag satt och laste hela lektionen, sa jag har inte sa mycket mer att saga an att jag verkligen gillar boken som jag laser..

next period waas.. american government. Vi fick ett hafte med text och fragor, det var hur krangligt som helst och jag som redan var trott och hungrig gav totalt upp. Mr Schob sa att han forstod och att han forstod att det antagligen var krangligt att komma till ett annat land och fa lov att lasa om deras regerings historia.. My great depression fortsatte pa engelskan nar vi skulle presentera varan text som vi last och samtidigt skulle dom andra anteckna det vi sa, jag HATAR att lyssna pa folk och sammanfatta vad dom sager, speciellt pa engelska eftersom vissa ord sager dom otydligt eller sa har jag bara ingen aning om hur man stavar dom eller vad dom ens betyder. Grejen ar den att vi gor det HELA TIDEN pa engelskan.. men allting blev battre under lunchen, satt och pratade med Caitlyn och Emily som vanligt och dom ar sa himla roliga och snalla. Dom muntrade upp mig totalt och jag ar glad att jag kan ata lunch med dom.

Pa psykologin sa skulle vi fortsatta med vad vi gjorde igar, men efter som Tim (som hade vara papper) var med i fotbollslaget och skulle aka pa match inte var dar sa fick vi sitta och vanta pa att han skulle komma forbigaende utanfor i korridoren. Nar han gjorde det rusade jag upp och sprang ut, Mr Johnson sag lite chockad ut medans vissa smaskrattade, men vi fick papperna i alla fall och allting loste sig. Vi skulle kolla om vi gissat ratt pa de andra gruppernas barn som dom observerat. Alltsa i vilket "stadium" dom lag i om man kollade pa "listan" som nagon historisk psykologi kille gjort. Det var val nagolunda ratt i alla fall haha.

Treble chorus, vi sjong som vanligt och jag har inte mycket mer att saga om det. Vi ovade pa latarna och jag hatar att vara Soprano 2 eftersom varan lilla melodi ar NASTAN som soprano 1 men pa vissa stallen blir det lagre och eftersom soprano 1 overrostar oss med den "riktiga" melodin pa laten sa borjar vi sjunga som dom.. Sa det ar lite irriterande, en lat jag alskar att sjunga ar Reflection fran disney filmen Mulan.

Sista lektionen var Reading och jag fortsatte lasa min bok bara. Och nu ar jag hemma, Alexa har forsvunnit in pa sitt rum och jag tankte nog ata nagot. Talk to you later babes

A i historia

Nu har jag precis slutat min träning. Klockan är 7 och jag ska sitta här i två timmar till och vänta på Kristy men det gör inte mig någonting. Tack för alla kommentarer haha det är så det ska se ut.

Som ni såg i inlägget under så ville en tjej att jag skulle beskriva min skoldag lite bättre så här kommer min dag.

Vi hade blockday jämna lektioner idag. Så vi gick först till vårat hemklassrum, där ropar dom ut i högtalarna "could you please stand for the pledge?" och alla ställer sig upp, vänder sig mot den amerikanska flaggan som finns i alla klassrum och lägger höger hand över bröstet och säger den fina lilla pledgen om hur bra amerika är. Läraren tar närvaro och vanligtvis får vi gå 8.14 men eftersom det är blockday måste vi sitta kvar och göra ingenting tills 8.50. När klockan ringde så gick jag till American History, vi började lägga ihop våra anteckningar till en uppsats och jag är faktiskt nästan klar. Och för att få MVG här behöver man inte den där tråkiga sidan om egna åsikter som jag är van vid att skriva, för jag frågade. Mrs Clark svarade: "no honey you don't have to do that, but sweden are much better at it, we should have it that way too..". Jag fick även en liten lapp om mitt betyg just nu, jag har 97% av 100 möjliga, vilket betyder att jag just nu har A i amerikansk historia. WOHO!

Vidare till fjärde lektionen som är American Government. Vi lär oss om regeringen i USA och i andra länder, vi skulle göra en tidslinje om 10 historiska händelser inom regeringen och landet. Sedan skulle vi rangordna dom i vilken händelse som var viktigast enligt oss. Vårat "team" hette Team Jungle och vi hade våran tidslinje i djungeltema riktigt snyggt faktiskt. Det gick bra att presentera och han är snäll mot mig eftersom jag inte riktigt kan alla händelser som dom andra..

Näst sista lektionen var Psykologi. Där läser vi om hur hjärnan fungerar, inte som man brukar göra, utan mer hur vi reagerar på saker och varför, olika teorier och stora människor inom psykologin och hur dom trodde att det var. Jag gillar klassen och det är roligt. Vi lämnade in våran läxa som vi gjorde igår och började med en liten undersökning. Mitt i lektionen hade vi lunch för en halvtimme, satt med Tiffany och lite senare kom även Tim och satte sig bredvid mig, eller det var väl snarare hans kompisar han satt bredvid men det var bredvid mig med haha. I alla fall så började jag höra "heyhey. ask her.... ask her... " och efter ett par minuter så frågade jag killen som bad folk fråga mig saker om han inte kunde fråga själv. Det kändes jätte jobbigt, för jag bryr mig inte om folk frågar men när folk viskar saker och skrattar och jag vet att det är om mig men inte om vad så blir jag irriterad.. Tim tyckte att det var jätteroligt, det gjorde inte jag haha. Sen gick vi tillbaka till lektionen och fortsatte med det vi gjorde innan lunch.

Min sista lektion var Reading, det är som studyhall (göra läxor) förutom att du får betyg i det, för du måste efter varje lektion skriva några rader om vad du gjort, lärt dig och vad du tyckte om uppgiften. Det är jätte skönt att ha det som sista lektion eftersom då kan jag göra eventuella läxor som jag fått under dagen.

När jag var påväg till bussen så skriker Scott "EDDA!" och börjar gå bredvid mig. Här är våran konversation
jag - hi, i'm sorry i don't remember your name, otherwise i would have said your name back haha
scott - haha my name is scott, i'm sorry i don't think i've told you my name. haha
jag - oh okay, ehm well SCOTT (som han sagt mitt namn tidigare)
scott - haha well, you can call me sexy if you want to. hahaha
*en lärare går förbi*
scott - hahaha oh hi (lärarens namn)
vi båda börjar asgarva eftersom han ser misstänksam ut

När jag kommer ut från byggnaden kommer läraren.
han - are you a freshman (jag förstår inte att folk tror det.. dom är liksom 95or och så liten ser jag väl inte ut att vara?)
jag - No i'm a junior..
han - oh, so you you know that..
jag - yeah i know..
han - good.

Det var nog det mest udda som hänt på länge tror jag.. Men det var faktiskt rätt roligt. Efter skolan fixade jag en liten matsäck som jag kunde ta med till gymmet och så åkte jag hit och tränade. Nu sitter jag här som sagt och väntar. Jag hoppas min skoldagsförklaring var bättre.

Det är rätt dåligt väder här idag, det har regnat och åskat hela dagen men förhoppningsvis blir det finare imorgon.

svar på lite fler kommentarer

hanna om onsdag:
haha, detta kanska låter lame, men jag skickar kommentaren för att jag inte vill att du ska sluta blogga ;p låter ju nästan logiskt!
men hade varit kul om du skrivit mer om skolan och vad som händer under skoltid :D härlig blogg, kram!

haha åh va snällt!! jag kommer inte sluta blogga. Absolut jag ska börja beskriva min skoldag lite bättre. kram

Maria  (mariawah@hotmail.com) om onsdag:

Jag tycker att din blogg är jättebra :) en kan du inte ha en frågestund eller nått sånt? :)

Åh tack så mycket vad glad jag blir! Jo jag kan ha en frågestund, men jag vill isåfall veta att det finns intresserade som kommer att kommentera frågor :) men jag ska försöka ordna en frågestund snart! tack för tipset

onsdag

det ar kvall, jag har helt glomt bort att beratta tiden har for er.. men den ar 9.30 PM nu i alla fall. Efter mitt senaste inlagg (innan svar pa kommentar inlagget) sa gick jag och stalkade en liten tjej pa 6 ar och noterade allt (nastan) hon gjorde inom 20 min haha. Nar jag kom hem stadade jag mitt rum lite och sen hjalpte Kristy mig med min middag, gjorde piroger med ost i, stek, bonor, artor och majs. Det var jatte gott. Sedan dess har jag bara last massa ur en bok jag fick lana av Tiffany som bok for Sommar lasningen. Den ar faktiskt riktigt bra och jag ar glad att jag har del tva av den ocksa..

Imorgon har jag traning igen, vi ska fa en ny topp i laget sa den dar tjejen jag berattade om tidigare slipper vi, hon ska inte sluta men hon kommer bara inte vara topp.

Jag tanker ocksa borja klaga lite pa bristen pa kommentarer, precis som Josefin gjorde. Jag vet att min uppdatering inte ar den basta, jag gor mitt basta och det blir mycket roligare och intressantare om ni kommenterar lite mer, ni far jatte garna kommentera vad ni vill att jag ska skriva om, forbattra, vad jag gor bra osv sa att jag vet. Da blir det ju roligare for er ocksa om ni far som ni vill ;) haha och bristen pa bilder vet jag om, och jag tycker det ar trakigt att jag inte kan ladda upp bilder sa ofta men .. i do my best.

Annars ar ni lasare bast, ni gor min blogg vard och jag ar glad att jag kan underhalla lite manniskor i alla fall med mitt liv har borta! :)


svar pa kommentar, Linnea

Linnea  (Neeea__@hotmail.com) om video:
hon var ju asbra haha, du lät värsta naturlig när du prata, det lilla jag hörde ;) saknar dig <3

haha ja jag har lart henne allt jag kan, eller inte riktigt for isf hade hon ju varit varsta svenska proffset men ah.. haha tack, ja det kanns jatte onaturligt att prata svenska haha det ar lattare att prata engelska kanns det som.. saknar dig med vannen <3

Sternwheel festival


det är mina älskade te-flaskor, alla dom drack jag och Tiffany på en kväll.


if someone finds this drink in sweden, please let me know... haha annars måste jag ta med typ 100 flaskor i lager.


alla som var med i pageanten + vinnarna förut och årets vinnare i andra tävlingar (vinnarna är dom med en "slash")


vinnaren får sin krona och sånt av förra årets vinnare.


snygg bild på mig och Tiffany innan fyrverkerierna.


det berömda vattenfallet ner från bron, och ja det är fyrverkerier

jag MÅSTE fixa videon för i den kan man se hjärtfyrverkerierna.. och dom var coolast efter vattenfallet. I'm gonna keep trying. Men jag ska göra mitt bästa i promise!!!

my day

Hejsan.

Jag sitter ännu en gång på gymmet och bloggar. Idag har jag faktiskt inte träning men jag har däremot en Psykologi labb som går ut på att studera ett barn i åldern 1-12 år och skriva ner beteenden som barnet har. Och vad är inte bättre än en gymnastik klass med massa småbarn? Så om 35 min ska jag sätta mig och välja ett barn och sen studera ungen.. haha jag känner mig som en creeper.. haha, men det känns bättre än att sitta på the mall och kolla på främmande ungar med Courtney haha.

Vi hade blockday idag, så det betyder 1.5 h med idrott, flag football i värmen utomhus med massa killar som tror att tjejer inte kan spela. Men jag var duktig idag faktiskt! haha efter att ha svettats sönder så hade jag studyhall i en och en halvtimme, satt och läste en bok som jag måste ha läst ut snart till min summer reading.. Efter det var det engelska och min läxa var rätt, varenda läxa går vi igenom tillsammans och kunde man inte någon så kan man bara fylla i efterhand.. haha efter en timme hade vi lunch och sen 25 min engelska till efteråt. Efter engelskan hade vi Treble Chorus där vi sjöng lite för att sedan fika med massa bakelser och annat supernyttigt (jag var inte ens hungrig vilket sög..) och lite lekar för att lära känna varandra. Ett skönt slut på dagen.

Jag tänkte börja lägga upp bilderna från Steernwheel festivalen och försöka få in filmen också.. Den vill verkligen inte vilket SUGER. Men i will do my best i promise you.

Tiffany räddade min dag också, hon tog med en av dom SUPERGODA Te-dryckerna till mig. haha

Brunett


så, alla ser vad jag gjort. Jag var till världens sötaste och snällaste frisör som fixade mitt hår OCH mina extensions. Jaf är nöjd.

Jag fick mitt första break down idag, min engelska lärare är ju dum på riktigt. Vi läser om the puritans och deras literatur. Dom levde på 1600-talet och det är jätte krångliga meningar och ord så jag har svårt att förstå. När jag frågade om hjälp sa hon bara att läsa dikten, och det var ju det jag gjort 10 gånger utan att förstå.. På sista lektionen var jag hungrig, trött och frusterad. Som tur är så har jag världens snällaste lärare där som hjälpte mig förstå varenda mening och hon fick mig att låta bli att bryta ihop. Annars var skoldagen bra, imorgon har vi blockday igen och på torsdag också. Jag tror att vi har det varenda vecka faktiskt..

Jag har precis slutat min träning, jag kom nästan en timme sent eftersom jag var hos frisören och det gick bra. Sort of. Det var väl inte hemskt men jag förstår inte hur en tjej som inte ens kan gå ner i spagat på sitt bra ben kan vara topp om hon ska kunna göra en heel stretch.. Och uppenbarligen stretchar hon varenda kväll men hon har inte blivit vigare sen.. ja sen jag började och det borde hon. Jaja, inte mitt problem, eller det blir väl mitt problem eftersom jag är i hennes bygg-grupp.

Men nu ska jag gå, jag lovar att lägga upp bilderna snart från Steerwheel festivalen men jag glömde kameran..

shopping at the mall

hejsan

Uppdateringen ar dalig jag vet, och jag har FORTFARANDE inte fatt internet koden.. Inte kul. Idag spelade vi Flagball pa idrotten, inte speciellt kul eftersom jag iprincip var osynlig i mitt lag.. haha resten av dagen gick fint, och efter skolan akte jag och Tiffany hem till mig, hon hade med sig fodelsedagstarta som vi at lite av eftersom hon fyller ar imorgon. Sen akte vi och lamnade alexa pa gymmet for att kolla efter klanningar. Forst till affaren dar Alexa hittade sin, men det fanns inte mycket kvar sa kristy korde oss till the mall istallet. Dar kopte jag en klanning som ar silvrig med leopardmonster i lila och svart, jag kopte skor dar igar. Jag ar helt kar i skorna. Tiffanys klanning ar rod, sa vi kommer absolut inte matcha vilket vi forst tankte. Inte matcha som att ha lika klanningar i olika farg eller samma farg, men i alla fall sa att det skulle se okej ut, vilket det inte kommer gora nu.. haha jag hittade en GIGANTISK ring ocksa som jag ska ha till.


min klanning och mina skor, dock ar skorna i svart men kunde inte hitta en bild dar dom ar svarta.. mycket snyggare i svart. haha

Imorgon ska jag till frisoren, vad jag ska gora far ni se. But i'm excited, fast ratt radd ocksa haha. Det ar jatte kul for det jag ska gora ar jattebilligt om man jamfor med sverige, mer an sa tanker jag inte saga. Tihi

jaja, jag sitter har och segar jag ska lasa min engelska laxa snart tror jag, eller sa gor jag det pa studyhall sa att jag har nagot att gora dar.. haha det ar faktiskt riktigt skont med studyhall nar du val har nagot att gora, men annars sitter man igenom tiden och att sitta i fyrtio minuter ar INTE kul.

Jag och Courtney forsoker komma pa nagot kul som vi kan gora for tiffany imorgon som overraskning.. Det skulle vara sa galet kul om vi bara kom pa nagot att gora.. Men vi suger, sa vi kommer inte komma pa nagot haha. Det basta vi kommit pa ar att ta med en tartbit.. Kreativa klubben vet ni.

fyrverkerier

Godmorgon

Gardagen var helt amazing, eller en del av den i alla fall. Kristy kom och hamtade mig fran Tiffany, hon och Kiah hade kopt nya telefoner, och med nya menar jag nya som i att dom kom ut i butik for tre dagar sen. Sa jag har Kiahs gamla telefon nu! Wohoo, men jag tror jag ska fa en annan sa fort dom far ut den i butiken for dom hade den inte i lager.. Men jag har en telefon i alla fall. Mamma ringde en snabbis och sa gjorde aven Johanna, det var huur skont som helst att fa prata med dom. Men det kanns jatte konstigt att prata svenska, kanns som om jag har varldens fulaste dialekt och ja det kanns konstigt. Jag vill bara borja prata engelska med folk haha.

Tiffanys mamma kom och hamtade mig och korde till Verizon-butiken dar tiffany hade fullt upp att fixa sin nya telefon, samma som kristys och kiahs. For det var kop en fa en gratis erbjudande sa berattade Kristy det for dom sa dar var dom och fixade. Jag alskar den telefonen, tank er en iphone, lite storre men inte gigantisk, battre touch och allmant coolare. haha


it's awesome!

Sen korde vi deras moster eller nagot till Tiffanys mormor, hennes mormor ar sa sot. Jag lanade toan nar jag kom dit sa hon hade inte sett mig och sen nar hon sag mig sa sa hon: varfor berattade du inte att Edda var har? ah va roligt att se dig igen.. blablabla.. Hon ar jatte sot och jag far tydligen komma och halsa pa nar jag vill och jag ska kanna mig som hemma hos henne osv. I alla fall, mot Ohiostate matchen, vi satt pa en bar och kollade pa matchen med alla galna Ohio State fans. ALLA (forutom jag och tiffy och hennes mamma) hade nagot ohio state plagg pa sig och alla var helt galna. Det var faktiskt lite coolt.

Hundra glas sweet tea senare (ALLA dricker det har, det smakar vatten och socker.. och jag har tyvarr borjat gilla det lite) gick jag och Tiffany ut och vandrade i stallet. Det sag iprincip ut som om dom tagit the fair forra helgen och flyttat den ut till floden. Tagit bort djuren och karusellerna men annars PRECIS samma saker. Vi gick in pa ett hotell dar Kiah fixade sig infor Pageanten, dom skulle beratta vem som var vinnaren. Vi halsade pa henne och Kristy och sen gick vi och at lite strips med cheese. Helt okej var det, sen gick vi mot batarna dar Pageant grejen skulle vara. Det var hur mycket pageant folk som helst, forst alla tavlande, sen dom yngre vinnarna det har aret i andra tavlingar, en tjej var typ 3 ar gammal hur sot som helst. Och sen nagra av dom gamla vinnarna i den har tavlingen. Kiah fick tyvarr ingen placering men det ar nagot extra idag sa hon kanske far lite pengar. Det ar pengar for college som galler. Vinnaren fick 1500 dollar i college studier och nagot mer tror jag, och 2 och 3 plats fick lite mindre pengar.

I alla fall, efter det gick vi runt lite, kopte glass och satte oss pa Heck Heckert's bat. jag fick ett kort av honom, i stal eller nagot. han ar jatte trevlig. Fyrverkerierna borjade och det ar seriost det COOLASTE jag sett. Dom hade fyrverkerier fran bron, dom hade fyrverkerier i form av hjartan, dom hade ett vattenfall fran bron av fyrverkerier. Dom hade ALLT och det holl pa i kanske 20 min en halvtimme. Kandes som nyarsafton. efter det akte jag hem och sov.

Nu sitter jag har nere i kallaren, helt ensam ingen ar hemma vad jag vet vilket ar valdigt trakigt. Vet inte ens vart folket ar.. haha men forhoppningsvis kommer dom hem snart. Ska ga upp och kla pa mig, eller satta pa mig riktiga klader kanske det heter.. Puss

lite mer bilder

forgot some pictures
alla pokaler i "hallen" och det där är inte ens hälften.. there is just one thing to say, OVA rocks!

Det här är bunten böcker jag bär på varenda dag.. PLUS en engelskabok som är tjockare än alla dom böckerna. Som tur är har jag kommit på ett system så att jag slipper bära på alla men det är det vanliga. Och jag gnälde på datorn på Helix. hah

sleeping at tiffanys again

Hejsan.

Sitter hemma hos Tiffany IGEN, haha vi har hyrt massa filmer, köpt mozarellasticks, någonslags ostshit som såg ut som pizza, och lasagne fast den har vi inte ätit än. Vi har sett Vampires suck och The ugly truth.

Skolan var helt okej, på american history fick jag beröm när läraren ville se hur långt vi kommit hittills. Kändes jättebra eftersom hon skälde ut jätte många. Wohoo

Följde med Tiffany hem efter skolan, vi stannade hos mig för att plocka upp saker. Hyrde lite filmer och nu sitter vi här i hennes rum och har kollat på två filmer och ska fortsätta nu. Tänkte bara uppdatera och berätta att jag lever.

Kristy har min nya telefon nu, och det känns awesome, hon ringde mig och berättade att hon hade den. Så imorgon har jag äntligen en telefon! I'm sooo happy.

Nu i helgen är det Steeringwheel-festivalen, imorgonkväll är det tydligen jätte coola fyrverkerier tydligen det coolaste som händer på hela året. Så jag lovar att ta kort.

Kisses and hugs from us

svar på kommentar, resor

natalie (nataliesch93@hotmail.com) om in the gym:
åh vad kul med resorna! sa han nåt om vart och kostnad och sånt? :P

ja det låter jätte roligt. Ja det är lite olika, första resan är mot newyork alltså staten inte själva new york om du förstår, och niagrafallen osv. Sen ska vi till Washington DC en resa, och en skidresa. Alla resor innehåller shopping också haha. Kostnaderna var olika och vi får veta det lite närmare varje resa :)

video

Nu har jag tränat klart. Det gick bra, Britney (ny tjej) har slutat och en annan ny tjej som heter Jess har börjat. Vi fick nya skor idag och det känns jätte bra, vill inte låna Sylvias skor längre dom är liksom förstora.

Nu sitter jag och väntar på att åka hem, och ni ska vara överlyckliga att jag inte kan åka hem direkt efter min träning, för det ger mig tid att blogga. Med ett riktigt tangentbord. Jag ska lägga upp videon här nu också!


haha döm inte min engelska, haha men visst är hon duktig? i alla fall om man jämför med andra som försöker prata svenska. Kom hit snygging visste hon redan sen innan, det var faktiskt en av dom första sakerna hon sa till mig.

Men jag uppdaterar senare! puss

bildbomb usa


mitt rum, eller sängen och tapeten i alla fall


Jamies tårta som hon hade på hennes baby shower


presentbordet


kiah med sina små djur som satt i alla blomkrukor. och alexa i bakgrunden


jag och massa cheerleaders från OVA, jamie i mitten i svart. Notera att ALLA utom jag har flippflopps, som tur är har jag joinat klubben


ashley gibbs, det spöregnade och hon ville inte blöta ner håret.. då gör man sådär


my first football game, här warriors. japp jag står på planen


våran fina läktare! det här ligger på skolområdet också..


the game


cheerleaders


mitt jättefina usa-collage.. ;) estetiska edda

that's all from now. har ärligt talat inga fler bilder.. möjligtvis någon bild från the fair, men ja.

in the gym

Nu äntligen har jag lite tid att uppdatera. Sitter på gymmet och väntar på att min träning ska börja om 45 minuter. Skolan gick bra, vi hade block dag idag och igår så det var jämna lektioner idag och udda igår. Så idag hade vi någon föreläsning i aulan där en kille pratade om val i livet osv. Det var helt okej intressant, men det blev segt. Efter det hade jag american history, governmnet, psykologi och reading. På psykologin kollade vi på en film och skulle sen skriva ner de olika personernas beteenden osv. Government lektionerna är chill för vi gör inget annat än letar på lite fakta i boken och gör en tidslinje eller något annat roligt av det. Historia lektionerna är sega, i alla fall på blockdays för då är lektionerna 1,5 timmer långa och det hinner bli långtråkigt.

Igår kom min kontaktperson hem till oss, han hade sina två utbytesstudenter med sig, en från slovakien och en från tyskland. Han från tyskland hade ingen värdfamilj än och han från slovakien bodde hos honom. Han berättade lite regler och berättade vilka resor vi kommer göra under året som är frivilliga då. Han verkade jätte trevlig och vi skulle höras av en gång i månaden.

Snart, snart måste jag börja byta om.. Men jag ska slänga upp bilder och videon till er ikväll hade jag tänkt!

Svar på kommentar, uppdatering

Amanda om mina tva dagar pa the fair:
Hej, gillar din blogg, undrar bara varför du inte uppdaterar lika mycket längre? :P

åh tack så mycket! :) jag försöker verkligen uppdatera så ofta jag kan, det har varit Fair hela helgen ända fram till i tisdags, igår kom jag hem sent osv. Har inte alltid tid att sätta mig ner vid datorn en längre tid för att skriva.. Men det ska bli bättre nu, jag ska verkligen försöka. Förlåt!

mina tva dagar pa the fair

Jag borjade pa ett inlagg hemma hos tiffany efter batturen, men jag hann inte klart.. sa jag ska fortsatta och sen beratta vad jag gjort efter det.

Nu är vi hemma från båtturen, vi har inte varit på båten hela tiden, utan vi har varit hos Tiffanys mormor också. Vi åkte först till en man som heter Heck Hecker, eller han kallas så. Han har en massa båtar så det var med en av hans båtar som vi skulle ut med. Det var jätte coolt för det såg ut som ett hus innuti. Jag och Tiffany satt och pratade lite och åt massa snacks och frukt. Sen bestämde vi oss för att gå ut och sola och chilla, vilket slutade med att vi nastan somnade, vi gick in eftersom det var stenhart pa marken och sov ett par timmar pa soffan istallet. Heck Hecker berattade att hans container (eller nat) var med i Spiderman 3, det star hecker pa den eller nagot sant och en bla bil kor in i den. I alla fall sa hade han den hemma hos sig och vi fick komma och gora nagot. Han ar cool, han hade aven nagon batfilm pa 19 min som snurrade runt pa skolor i england sa massa barn fran england ringde honom och sant.

Efter det akte vi till hennes mormor, hon var snall och vi at lite mat och umgicks. Efter det var det dags att aka hem en svang (da jag borjade skriva inlagget) och sen till the fair. Kiah och alexa salde sina kalkoner igar, dom gick pa runt 300 dollar vilket var helt okej. Grand champion mastaren i kalkon-gruppen fick hela 900 dollar for sin lilla kalkon! VILKEN VETTIG MANNISKA BETALAR SA MYCKET FOR EN KALKON? visserligen betalar dom inte bara for kalkonen utan aven for att personen lart sig massor eftersom den maste kunna en del om sitt djur osv.. men 900 dollar ar liksom.. 6300 kr.. GALET. Mamma och pappa, nar ni laser det har, skulle ni vilja skaffa mig en ko eller nagot till nasta ars fair? for dom gar for ungefar lika mycket.

Idag forsov jag mig nastan, vaknade kl 7 och hade 20 min pa mig att fixa mig.. Inte roligt vilket slutade med att jag fick lov att sminka mig i skolan innan klockan ringde. Skolan var som vanligt helt okej, dock ar jag halvsjuk sa jag var inte med pa idrotten och jag var jatteseg hela dagen. Men Kristy har nagon medicin som hjalper lite, sa jag ska ta det idag ocksa sa far jag hoppas att jag ar bra imorgon. Jag och Tiffany akte efter 7de lektionen eftersom vi skulle till the fair och jag hade anda bara lasning och kristy tyckte att jag kunde slippa det. Jag hade faktiskt chansen att slippa hela dagen men duktig som jag ar sa gar jag till skolan. Haha, i alla fall vi akte till donken kopte lite mat, akte till tiffany, svettades ihjal, badade i poolen och solade lite, kollade pa hennes minihast och hennes 10000 kaniner, akte till the fair och hangde dar hela kvallen. Det var fortfarande 30 grader ute kl 9, jag svettades sonder, vanligtvis brukar det vara runt 20 grader sa att du maste ha tjocktroja pa dig for att inte frysa..

Jag ar i alla fall hemma nu, imorgon ska vi traffa min kontaktperson Steve Flinn (om jag minns namnet ratt) och han ska beratta lite regler osv. Kristy skulle ringa till internetgrejen ocksa!! Excited, for snart mina vanner kommer jag kunna skriva normalt. Forhoppningsvis far jag min telefon ocksa, for jag har jatte manga nummer som jag lovat att jag ska smsa nar jag far min telefon.. It stinks. Sen kanner jag mig onabar nar ingen kan hora av sig till mig..

Jag borde nog sova lite nu, sa att jag kommer upp imorgon, pigg och frisk! Btw sa fick Kiah och Alexa bada runt 800-900 dollar for sina kor.. I'm soo gonna be a farmer! eller inte, jag skulle fasta mig for mycket vid mina alskade djur och grata floder nar dom ska slaktas.. uhuu, Todd fragade om jag ville slakta deras kalkoner, visserligen pa skamt men usch skulle inte ens vilja veta av det.. haha

Inga bilder :( men en båttur

Jag har försökt hela natten med att ladda upp bilder för er.. Det vill verkligen inte fungera.. Men jag ska ta med datorn till gymmet nästa gång jag ska dit.. Så vi får se då eftersom vi har internet där och det är ingen kod till det tror jag och även om det är det så kommer jag kunna få den.

Jag är ledsen för att det blev tre @the fair inlägg men internet är seeegt här, ni kan nog inte ens föreställa er, så jag fick lov att trycka massa gånger för att ens få den att fungera, och då fungerade den tydligen för bra..


Om en halvtimme ska vi åka mot en båt och sitta på den i ett par timmar. Kommer nog bli hur kul som helst, eller det kan ju bli långtråkigt också..

Men jag hör av mig senare! Puss på er

svar på kommentar, bilder

natalie (nataliesch93@hotmail.com) om @ the fair:
om bilderna tar evigheter så tycker jag att du ska skaffa ett konto på picnik.com :P där kan man göra om storleken på bilderna och redigera lite! funkar jättebra för mig och bilderna går mycket lättare in på min blogg ;)
hoppas du har det bra! :)

åh tack så mycket! Jag ska göra det i fortsättningen, men nu kommer jag bara hinna ladda upp dom i mindre storlek :) Ja jag har det hur bra som helst!

@ the fair

Godkväll!

Kolla, äntligen har jag min dator igen! Haha men det är bara för att jag är hemma hos min nya kompis Tiffany. Jag har treble chorus med henne och vi träffades på the fair idag och umgicks med henne resten av dagen och kvällen. Vi kollade på alla möjliga djur och hon har 6 kaniner och 2 får där. Vi har så galet mycket gemensamt och jag gillar verkligen den tjejen. Just nu sitter vi hemma hos henne och hon har en katt som heter KitKat, som chockladen. Haha, imorgon ska vi ut och åka båt, ska bli hur roligt som helst. Jag ska snart lägga upp alla mina USA bilder, i promise! Haha vi ska ta lite bilder snart också, det kommer bli awesome.

Jag har inte så mycket bilder från idag, men jag har faktiskt en video där Tiffany säger dom svenska ord som hon kan. :) ska försöka att ladda upp den här. Okej jag kan verkligen inte få över videon till min dator, så vi ska göra en ny på min dator, och bilderna tar evigheter och ladda upp men jag ska göra lite fler försök..


mitt fina pass


Leanna med hennes höna

@ the fair

Godkväll!

Kolla, äntligen har jag min dator igen! Haha men det är bara för att jag är hemma hos min nya kompis Tiffany. Jag har treble chorus med henne och vi träffades på the fair idag och umgicks med henne resten av dagen och kvällen. Vi kollade på alla möjliga djur och hon har 6 kaniner och 2 får där. Vi har så galet mycket gemensamt och jag gillar verkligen den tjejen. Just nu sitter vi hemma hos henne och hon har en katt som heter KitKat, som chockladen. Haha, imorgon ska vi ut och åka båt, ska bli hur roligt som helst. Jag ska snart lägga upp alla mina USA bilder, i promise! Haha vi ska ta lite bilder snart också, det kommer bli awesome.

Jag har inte så mycket bilder från idag, men jag har faktiskt en video där Tiffany säger dom svenska ord som hon kan. :) ska försöka att ladda upp den här. Okej jag kan verkligen inte få över videon till min dator, så vi ska göra en ny på min dator, och bilderna tar evigheter och ladda upp men jag ska göra lite fler försök..


mitt fina pass


Leanna med hennes höna

@ the fair

Godkväll!

Kolla, äntligen har jag min dator igen! Haha men det är bara för att jag är hemma hos min nya kompis Tiffany. Jag har treble chorus med henne och vi träffades på the fair idag och umgicks med henne resten av dagen och kvällen. Vi kollade på alla möjliga djur och hon har 6 kaniner och 2 får där. Vi har så galet mycket gemensamt och jag gillar verkligen den tjejen. Just nu sitter vi hemma hos henne och hon har en katt som heter KitKat, som chockladen. Haha, imorgon ska vi ut och åka båt, ska bli hur roligt som helst. Jag ska snart lägga upp alla mina USA bilder, i promise! Haha vi ska ta lite bilder snart också, det kommer bli awesome.

Jag har inte så mycket bilder från idag, men jag har faktiskt en video där Tiffany säger dom svenska ord som hon kan. :) ska försöka att ladda upp den här. Okej jag kan verkligen inte få över videon till min dator, så vi ska göra en ny på min dator, och bilderna tar evigheter och ladda upp men jag ska göra lite fler försök..


mitt fina pass


Leanna med hennes hönaregnigt

Hejsan

Nu ar jag antligen hemma, sista dagen den har veckan och nu ar det HELG. Vi har langhelg och ar lediga pa mandag ocksa eftersom det ar Labor-day. I helgen ska vi pa Fair, som jag kanske berattat sa hela familjen ska dit ikvall. Forhoppningsvis far jag ga pa the game med Katie for hon fragade. ska fraga nar dom kommer hem, just nu ar det bara jag och Alexa hemma. Sitter och ater spaghetti och kottfarssas och har precis duschat.

Skolan idag var rolig, vi spelade annu en gang mat-ball pa idrotten och pa american history fortsatte vi pa varan uppgift, Mrs Clark sa att jag hade gjort jatte bra anteckningar hittills! Kandes skont att fa veta. Sen hade jag studyhall dar jag agnade tiden till att lasa engelska laxan. Pa american government fick vi valja tolv lander i varan bok och sen satta ut dom pa en skala over vilken slags politik dom hade i landet, om dom var ett demokratiskt land, om dom hade diktatur osv. Det gick bra, vi hade faktiskt med sverige. Sen var det engelska och vi skulle presentera varat "grupparbete" som gick ut pa att lasa en del ur boken och svara pa fragor typ. Som tur var hann inte min grupp, hehe for det ringde till lunch. Till lunch var det 5 mozarella sticks med en slags tomatsas som man kunde doppa dom i. Det var gott, men inte speciellt mattande. Man kunde tydligen fa sallad med (en lite plastmugg med sallad) men det fanns inte framme nar jag kom dit.. Vilket sog.

Psykologin var intressant som vanligt och vi har fatt veta att vi ska fa gora ett IQ-test senare. Ska bli kul att se hur mycket smartare jag blivit, hehe. Efter psykologin hade vi Treble Chorus, vi fick sjunga i en liten grupp for att hon skulle kunna ge placering, om jag forstod det ratt sa ar jag Soprano 2, vi fick aven tva latar som vi ska sjunga, wishing you where somehow here again (tror jag den heter, jag sjong den i sverige ocksa) fran The phantom of the opera, och Farytale med Taylor swift. Ska bli jatte roligt.

Pa reading gjorde vi ingenting, som vanligt. Jag och Katie gick och lamnade mina saker i mitt gymlocker, men en tjej som vi har idrott med hade rakat tagit mitt las och satt pa sitt skap, sa jag kunde oppna hennes skap men inte mitt sa vi fick lov att leta pa hon som har alla kombinationerna.. Surt, men det tog upp lite av reading lektionen (det var INTE med flit). Det sjuka var att lararen inte ens undrade vad som tagit tid..

Jag hoppas verkligen att dom kommer hem snart for vi ska hamta ut pengar och sen maste jag ringa Katie om jag ska komma eller inte! Men nu ska jag avsluta :) puss

min supervarma dag

Godkvall.

Annu en block-day, idag var det alla jamna perioder, alltsa American history, American government, Psychology och reading. Pa american history sa ska vi gora ett arbete om ett amne som vi fick dra ur en liten ask, jag fick 1940 talet, sa jag ska gora ett collage (igen) eller nagot liknande runt 40talet. Vad som hande, vilka som var presidenter osv. Pa american government gor vi som vanligt inte mycket, psychology ar fortfarande superintressant och jag alskar dom lektionerna. Hade jag fatt valja precis som jag ville sa hade jag nog haft 8 lektioner med psychology varenda dag! Okej, det skulle nog bli ratt langtrakigt, men ni forstar grejen.

Jag har borjat prata med massa nya manniskor nu. Har om dagen nar jag kom in i byggnaden pa morgonen sa ropade nagon kille pa mig att jag skulle komma dit, och jag forstod inte forst att det var mig han pratade med. Jag horde inte vad han sa, sa jag gick narmare och sa "what?" och da sager han till sin kompis " i told you man!, i told you she has a cool accent!" sa han hade tydligen bett mig saga nagot. Det var lite udda, men ratt kul anda.

Det ar helt galet varmt fortfarande. Man svettas ihjal i skolan, gar man ut for luft sa svettas man annu mer.. Nar jag satte mig i bilen for att aka till traningen sa visade kristy mig hur varmt det var i celsius, eftersom hon kan andra fran farenheit till celsius. Det var 36 jakla grader ute! Forstar ni att man kokade eller? Och sa varmt har det varit hela veckan nu, sa sverige hur har ni det hemma i kylan? Har gar vi runt i shorts och linne kl 9 pa kvallen och dor av varme! ;)

Jag gjorde min muntliga presentation for min engelska larare idag ocksa, hon tyckte att det var bra och att mitt collage var fint. Feels good.

I helgen ska jag pa mitt livs forsta "fair", jag har fortfarande inte riktigt forstatt vad det ar, forutom att det har med djur att gora, nagot bondigt. Hela familjen ska vara dar hela helgen eftersom dom har djur dar. Sen ville Courtney att jag skulle hanga runt med henne dar. Hon ar huuur snall som helst, och vi kommer overrens jatte bra. Sen har vi Kylie som hur garna som helst vill lara sig alla mojliga konstiga meningar pa svenska, hon ar fullkomligt galen men aven hur snall som helst.

Nar som helst sa far jag nog min telefon, vilket kommer bli awesome for jag har massa nummer som jag maste lagga in. Kommer tappa bort dom annars.

Nu ska jag lasa engelska-laxan och vanta pa att kristy kommer hem sa att vi kan gora Psykologin! pusspaer

Kvalls flumm med Alexa

Hejsan!

Jag ar ledsen for den daliga uppdateringen, igar hade jag absolut ingen tid att sitta vid datorn, kom hem, at mat och akte pa traning. Efter traningen gick jag och la mig, och idag har jag inte haft nagon dator eftersom jag var hemma ensam fran halv 4 - 9.. Det sog, for jag kunde inte gora nagonting sa jag har underhallt mig med att mala fransk manikyr pa naglarna och last 100 sidor i min bok.

Vi hade Block-day i skolan idag, det ar tva dagar lite da och da, pa onsdagar har du bara dom udda perioderna och pa torsdagar har man dom jamna. sa idag har jag haft idrott, study hall, engelska, och treble chorus. Men lektionerna ar langre.

Just nu sitter alexa och laser allting hogt for mig, asroligt for det later faktiskt helt okej, men anda inte. Nu sitter hon och citerar harry potter for mig, och nu ska hon leta pa en youtube video med maskinens "alla som inte dansar"  eller vad den nu heter. Hon ska ha den med text sa att hon kan lara sig allt. Haha

Nagon som har ett tips pa nagon annan rolig svensk lat som jag kan lara dom?

Men nu ska jag sova tror jag, eller ja. Alexa visade precis hur man gor en pinguin och en haj pa facebook chatten. SAA sota!

svar pa kommentarrr

julia om Pageant:
kan du börja med bilder om allt du skriver m i inläggen snälla? blir alltid så besviken då jag hoppas på en bild och när jag rullar ner är det bara teeeeeeeeeext


Ofcourse, jag hatar ocksa mina bildfattiga inlagg. Men jag lovar att sa fort jag far internetet till min dator sa kommer en bildbomb, och bilder till inlaggen framover! Jag hoppas verkligen att det fixar sig snart och jag ar jatte ledsen for att ni inte far se nagra bilder..

RSS 2.0