childhood dream coming true

Nu sitter jag på hotellet i Columbus, imorgon kl 8 åker flyget och vi kommer vara där runt 10. Lagomt och bra, ska väl spendera hela första dagen vid poolen gissar jag! :) kommer inte ha något internet där nere (10 dollar om dagen är inget jag vill betala) så vi hörs om en vecka när jag kommer hem igen! Då kommer bilder!



Bye regniga Ohio, hej soliga Florida!  :)

DC saturday

Dagen var regnig och inte alls speciellt roligt när man är i DC. Vi började med att gå till the Congress , vi tog lite kort innan vi gick vidare. Vart lite museum, museum of art där vi inte spenderade mycket tid, tack och lov. Sen national history museum som var galet likt det i New York (där natt på museet spelades in) och det var väl rätt intressant. Space and Air museum var det sista och vi började med att äta mat, mc donalds, och sen gick vi in i shoppen och köpte lite souvenirer till värdfamiljen osv. Sen var det dags att åka en timme till ett köpcentrum där vi skulle gå runt i ca en timme. Jag hittade jeansleggins och spetsleggins.Sen gick vi in i en godisaffär där vi hittade lite choklad som vi köpte till våran chaperone för att tacka för att hon varit så snäll och tagit ledigt för att komma med oss. Hittade även Alexa’s favorit godis, Happy Hippos (som inte säljs i usa vanligtvis) så såna köpte jag till henne.

jag utan för the congress, regningt

bild som är helt och hållet gjord av fingeravtryck.. rätt coolt

 

konst? det där kan jag göra..

glad att dom här dog ut.

syns rätt dåligt. men den säger att vi är ca 60% genetiskt lika till ett bananträd. interesting

jag och min apa ;)

Sen var det dags för samling. Vi skulle äta middag på ett ställe som heter Medieval Times, det är en Dinner theater. Så vad det går ut på är att det är som en fotbolls stadium men istället för en fotbollsplan i mitten så är det som på en ridbana, sand. Så sitter man där runt omkring och så blir man indelad i en färg, och varje färg är ett lag. Jag vart Blå. Sen är det som en liten medeltidspjäs. Kungen pratar lite, dom rider med full riddarutrustning, fäktas med riktiga svärd, och ja det var väldigt intressant och roligt. Som Steve sa innan ”the purpose of this is to scream as much as you can and be as crazy as you can. And you guys should be good at that”. Och skrek det gjorde vi. Det speciella med måltiden var INGA BESTICk. Ja, vi började med tomatsoppa, den fick vi dricka. Kyckligen fick vi lov att plocka upp och äta, samma med revbensspjällsbiten och potatisen, och så fick vi någonslags efterätt som också åts med händerna. Drickan var vatten eller pepsi, eller som för min del båda. Våran riddare var inget vidare, inte speciellt duktig men vad gör det, haha vi hade så sjukt roligt. Värt att göra. Killen som serverade oss var jätte trevlig också.

 

söndagen har jag inte mycket att säga om, vi åkte till en outlet mall där jag inte hittade någonting och sen satt vi på bussen hem iprincip.


Måndag 25 april

Måndag igen, kan ju nämna att jag var allmänt förvirrad i natt. Jag vaknade upp och tänkte gå ner och ta en dusch i tron om att klockan var 6, så går jag ner och någon är redan inne och tar en dusch. Så jag väntar typ 10 min och när personen inte kommer ut så tänker jag : men jaha, jaja jag går väl upp en stund då.. Så kommer jag upp, kollar klockan så att jag inte ska bli försenad, och då ser jag att klockan är 2.20.. Underbart, så ja jag somnade om igen.

Skolan gick ju bra, lämnade in min Relay For Life grej, jag fick ihop 110 dollar (660 kr ca) rätt duktigt då jag såg att någon fått ihop 5 dollar. Till min lycka så hade vi vikarie på historian och han pratade bort hela lektionen så inget test blev det. På government fortsatte vi med dom uppgifter vi gjort nu i sådär en veckas tid och det är rätt chill.

Fick en massa snälla kommentarer av folk om min nya frisyr och det var ju snällt tycker jag. På engelskan körde vi lite review på allt inför testet imorgon. Jag kommer ha ASVAB-test i ett par timmar imorgon (obligatoriskt för alla som tar Career Ed.) där jag i princip bara behöver skriva mitt namn och inget mer då resultatet kvittar men ändå, och sen direkt efter har jag mitt engelska test.. surt.

Efter skolan hade jag revue practice, det är så galet varmt inne i aulan. Det är ju rätt varmt ute nu och tänk er då i en aula utan air conditioning och ca 20 pers som dansar och sjunger .. ja det blir lite svettigt. Jag blev klar med min engelska uppsats också. Har tack och lov inte så mycket läxor så det är ju superskönt om du frågar mig. Med tanke på att jag inte kommer ha internet under hela veckan i florida, eller jo för 10 dollar om dagen, orka betala det liksom..

Nu packa, sen chill!

Happy easter

Nu har familjen åkt, vi spenderade sista dagen tillsammans med att gå till Old Navy, Wal Mart och sen lunch på Bob Evans. Måste ju introducera dom till deras supergoda hamburgare! :) Sedan åkte vi hem hit och de fick min gamla resväska och så sa de hejdå till min värdfamilj och åkte vidare mot DC.

När jag kom hem hittade jag på sängen en "easter basket" utan korgen, haha det var Starburst Jellybeans, en lindt chokladkanin, 2 prinsessägg med godis i, ett litet nödkit med nål, tråd, knapp osv. och ett 15dollars presentkort till Disney World.




Jag somnade en liten stund också, nu ska jag ta tag i mina läxor och sen blir det kanske att börja packa lite inför Florida! :)

easter dinner and a suitcase

Idag var det dags för Easter Dinner med hela Haynes family. Som vanligt var det massa mat som gällde och massa människor. Vi åt lite och sen åkte vi allihopa till kyrkan. Träffade Caitlyn där och först satt vi och lyssnade på en i kyrkan som pratade om något, sen var det dags för barnen att gå ut och leka olika lekar och sånt annat roligt. Jag och caitlyn gick runt, kollade på dom söta kaninungarna som fanns där och så vidare. Vi stannade inte så länge men alla med småbarn stannade för "äggletningen". Vi åkte tillbaka till Patti och Richard Haynes och det blev lite efterätt, tårta osv. Började mina donationer för Relay for life (cancer) för skolan. På sådär en timme fick jag ihop 90 dollar + att kristy och en annan ska ge mig pengar imorgon. Så ja så bra gick det för mig, haha himla lätt att få ihop pengar.

När vi åkte därifrån så åkte vi hem och jag packade ner mina saker jag ska skicka hem med mina föräldrar, herregud väskan är proppfull fast den väger bara 15 kg. Så vi åkte till TJ Maxx och köpte en ny resväska till mig så att jag får plats med mer saker i den. Skönt skönt, sen ska jag köpa sånadär resväskspåsar, man lägger ner massa kläder och sen stänger man den och i ett litet hål så suger man ut all luft med en dammsugare, påsen blir helt seriöst hälften så stor efteråt. Saving space right there. :)


sådär ser det ut när man sugit ur all luft.. :)

Nu kollar jag på Harry Potter halvblodsprinsen och sen sängen.

tumbling

Har som ni ser en massa bilder att visa er och här kommer lite fler från igår när jag hade gymnastik.


rebound från min roundoff backhandspring,


standing backhandspring


tränar standinbackhandspring - rebound backwards. så att jag lättare ska kunna lära mig två


toetouch.

Promdress


Här är en bild på min balklänning, :) Riktigt nöjd är jag.

getting my hair done




Cute is what we aim for


And if you lie you don't deserve to have friends
If you lie you don't deserve to have them
If you lie you don't deserve to have friends
If you lie


Drama doesn't follow me it rides on my back
I may be ugly but they sure love to stare
Drama doesn't follow me it rides on my back
I may be ugly but they sure, they sure, love to stare


I want someone provocative and talkative
But it's so hard when you're shallow as a shower
And from what I've heard with skin you'll win



Polaris Mall med familjen

Columbus idag var roligt. Mina föräldrar kom och hämtade upp mig och vi började den 2 timmar långa resan. Vi bestämde oss att åka till Polaris Mall som är största köpcentret i Ohio. Och stort var det. Jag och mamma gick till Macy's i jakt på en balklänning till mig och efter att ha provat massor så hittade jag en, den är rätt enkel. Svart och översta delen är vit. Den är inte sådär rak men inte heller världens prinsessklänning, utan sådär lagomt med "poof". Himla nöjd är jag, det tog dock 100 år att betala för om man skaffade ett Macy's card så fick man 20% av idag och imorgon, men vi hade inget social security number som fungerade så till slut använde vi bara min brors "visitors card" som han får 10% av allting i en månads tid. Väldigt nice om du frågar mig.

Sen blev det fika på Starbucks, jag köpte lite banana and chocolatechip coffee bread till min chai latte och det fick vara min frukost. Gott gott, sen gick vi runt lite och så hittade vi en frisörsalong och jag bokade en tid för en halvtimme senare. Så ca 14.30 så gick jag in, satte mig och tjejen som var supertrevlig började slinga mitt hår lite blondare för att få bort min utväxt, vi pratade om allt, om att hon bott i tyskland som barn, hennes dotter, mig, balen allt. Hon hade lite tips till vad jag kunde göra med mitt hår. Efter sådär 15 minuters väntan tvättade hon ur färgen och så börajde hon klippa det. Det vart superbra och längden förändrades inte till min lycka. Hårfärgen ser nästan lika ut som innan (som jag hade när jag färgade det i höstas) och frisyren ser bra ut. Tillslut lockade hon och satte upp det lite för att visa ett exempel på hur lätt jag kunde göra en balfrisyr, det tog henne 5 minuter att göra det. Himla enkelt och jag kan bara sätta i mina extensions och göra precis samma sak.

Vi köpte lite mat till mig, som inte ens är hungrig fortfarande.. Helt sjukt, så min sallad jag köpte ligger i kylskåpet. Så blev det Forever 21 och jag köpte en bikini, rosa-vit randig! LOVE IT. När det sen var dags för oss att åka hem så regnade det bara mer och mer, först gick det sakta för det hade varit en bilolycka på vägen men sen kom vi iväg. Det var ju nästan storm och man såg ingenting. Läskigt, fast jag somnade så jag missade väl det mesta. Så nu är jag hemma och det är snart dags för sängen. Låång dag och imorgon väntar Påskmiddag hos Grandma and grandpa Haynes med hela släkten.

Jessie J

Godmorgon!

Nu om ca 15 min kommer familjen och hämtar upp mig, och så börjar vi resan mot Columbus för en dags shopping och lite sightseeing. 



Jag sitter och sminkar mig och så, samtidigt som jag lyssnar på Jessie J - Pricetag. Sjukt bra låt! Lätt att man ska kolla på henne på P&L i sommar!


Closet before, after


Min garderob när jag nästan precis kommit hit. Eller ja, i Oktober


Min garderob sådär 6 månader senare.. och här fattas en del kläder som ligger och väntar på tvätt osv

Jobbiga var att min resväska var ett par kilo under maxvikten innan jag kom hit, och jag har 10000 par skor, vinterjackor (som dock åker med föräldrarna) och så alla andra saker jag köpt..


Här är min ta hem hög hittills.. kan inte riktigt se allt men det är massor. Sådär 3 jackor, 2 par uggs, + massa kläder, papper, bilder osv.

Så vad kan blivande utbytisar lära sig? PACKA INTE MED SÅ MYCKET; här här ni ett levande bevis på hur mycket man köper. + allt är billigare här

H&M saves my life

Min gymnastik gick bra och det var kul att få visa min familj vad jag lärt mig. Vi åkte till hotellet så jag kunde ta en snabb dusch, och sen blev det Mc Donald's. Haha jag var beställaren! Introducerade dom till Sweet Tea vilket dom tyckte var superäckligt. Sen åkte vi till The Stackpoles'. Vi satt och pratade och det var jätte roligt, sen gick vi ut och körde "the mule", eller jag körde runt min bror och pappa runt huset en vända. Jag är sjukt grym, jag kommer bli grym på att köra bil. Alla tvekar på mig typ och blir rädd även fast jag har kontroll.. haha typ "åh edda det är två stubbar där," när jag sett dom för någon minut sen och redan sett till att jag åker emellan dom.. goossh. haha

När jag kom hem så var Alexa och Katie hemma. Katie är här och ska sova över och dom håller på att städa Alexas garderob (i behov.. ) haha hon har så galet mycket kläder så det är inte sant. Jag stannade och hjälpte i 2 timmar innan jag bestämde mig för att göra mig iordning för sängen. Fast så blev det inte, tog lite kort på alla kläder jag fick av min familj när dom kom och så en jumper jag hittade i DC. och sen vart det att sortera ut allt jag skulle ge till min familj att ta hem.. haha jag tror jag besteg mammas maxvikt hon gav mig på 15 kg. heh. Jag insåg precis hur mycket skit jag samlat på mig och hur jag ALDRIG kommer komma härifrån med allt.


tröja för "footloose" i revuen


Byxdress/jumper, axelbandslös


Svart och vitt (ingen bild) gina linne, tydligen så ska modellen utgå.. livet går under :(


Söt liten tröja jag snodde av Alexa, heh :)


en annan av alexas gamla tröjor jag fick


Klänning, H&M


söt kortare tröja från H&M


Söt vitt linne från H&M


Söt kort tshirt från H&M


en till kort tröja från H&M,

Älskar samtliga kläder! :)

Familjen är på besök

Sitter på hotellrummet med min svenska familj :) himla skönt att se dom igen efter sådär 8 månader. Dom kom igår och jag visade dom runt på skolan och dom träffade alla mina lärare, osv. :) alla var jätte glada att se dom och tyckte det var roligt. På kvällen åkte jag och mina två familjer till Olive Garden och åt middag. Supergott och väldigt trevligt :) Sen sov jag kvar här och så har jag precis kommit hem från skolan. men nu blir det gymnastik! :) Kanske inte blir så mycket uppdatering nu den här helgen. Imorgon blir det Columbus eftersom det är långfredag och vi har vårt "springbreak" eller ja, vi är lediga fredag-söndag.. haha

Svar på kommentar, cheerleading

cattis om Sista skoldagen för veckan:
Hej!

Jag har bara några frågor angående cheerleading som du höll på med:

1. hur mycket kostade det att hyra dräkten?
2. Fick du göra audition för att komma med i teamet, och isf vad fick du göra under audition?
3. Måste man kunna volta etc?

Tack för en rolig blogg!! :)

Hej,
1. jag köpte dräkten för ca 90 dollar tror jag det var, men den var begagnad, en ny går på ca 220 i vanliga fall.
2. jag behövde inte göra någon audition, men min värdmamma (coach) frågade vad jag kunde och placerade sen mig i ett passande lag, :)
3. Volta behöver man väl kanske inte, ju mer du kan detsto bättre. Jag kunde inte ens göra en flickis (sådär handvolt fast bakåt) och jag blev placerad i ett level 2 lag där man inte behövde kunna mer än en flickis, så jag har ju lärt mig det sedan jag kom hit.  :)

Varsågod, tack för att du läser!

Nu till något ni alla väntat på


Ohio Valley Allstars Iconz, sista tävlingen :)

50's dress :)


våra ursöta 50's klänningar för Revue, eller för "you cant stop the beat". Im pumped

DC friday

Vi började morgonen med en supergod frukost innan vi begav oss ut till Vietnam War Memorial där de hade massa statyer på folk, och även en rad med massa länders namn på som symboliserade länder som hjälpt USA i kriget, Sverige fanns med. Sedan gick vi till Lincoln Memorial och kollade på den superkända statyn av Abraham Lincoln. The Reflection Pool finns ju där precis utanför också, där många kända filmer spelats in och många kända tal hållits. Om ni sett Forest Gump, så är den med när han står och pratar inför en stor folkmassa och så kommer Jennie springande i vattnet och skriker ”FOREST” eller nåt sånt. Ja det är den poolen hon springer i. Martin Luther King hade sitt ”I had a dream” tal där, med mera. Men det var inte så mäktigt, mest för att dom höll på att renovera poolen så den var helt tömd på vatten.. haha.

Vietnam war memorial

Lincoln Memorial

hahah är inte spegelbilden helt underbar ;) näe.. fy va trist med ombyggnad.

kinesiska turister.

Fritiof och Andrea

Efter det blev det WW2 memorial som var mest en lång stenvägg fylld med massa namn. + att det sedan fanns en större cirkel grej med alla stater skrivna och i mitten fanns en fontän eller vatten, och det var i alla fall superfint. Så gick vi vidare till D.C.’s högsta byggnad, Washington Monument (det superhöga tornet) som Reflection Pool avspeglar. Rätt häftigt. Efter en stund där gick vi vidare till The White House,  rätt coolt, och herregud vilken gård dom har.. Jag skulle gå vilse, vilken skam att dom antagligen aldrig kan vara ute i deras fina trädgård, säkert alldeles för farligt.. Med  tanke på USA’s huliganer och andra galna människor. Får man inte ens ha en plastkniv i matsalen i skolan så kanske det är bäst att presidenten med fam stannar inne.

alla utbytisar från ohio

Sen gick vi till The old postoffice och åt lunch, blev kycklingrulle som jag inte var så galet imponerad av. Efterrätt blev Ben&Jerry’s! Muumms. Det fanns lite affärer där så lite turistshopping blev det, En tshirt, en kylskåpsmagnet av Ohio, och sånt. Sen vart det National Museum of American History, där gick vi runt i ca 2 timmar och kollade på lite saker. Kanske inte det roligaste jag gjort men hade ju roligt sällskap i alla fall.

Sist gick vi till Tysons Corner Mall som är det näststörsta köpcentret i hela USA , och största på Östkusten. Himla grymt, hittade ett H&M där jag köpte en rosa kjol, så hängde vi på Forever 21 i evigheter, hittade en söt byxdress och solglasögon. Prettyy good. Innan vi samlades sprang vi till Tacobell och köpte lite mat. Så blev det hotellet och chilla i bubbelpoolen och kolla på Paranormal Activity.

från museumet vi var på, tänkte på Josefin som bor där borta ;)


Monday again

Min lista av besökta stater har förökats nu sen den här helgen, för jag åkte nämligen till, Virginia, Maryland och DC i helgen. Sen tänkte jag även berätta att alla inlägg från resan är skrivna på kvällen då allt hände, så allting kommer låta som i nutid fast det är dåtid.. Just making it clear for you.

Måndag igen, lite stressigt såhär när jag låg efter med läxor lite men det fungerade fint. Alla var nyfikna hur jag haft det och var glada att se mig igen. På onsdag kommer mamma, pappa och Jakob hit och hälsar på, min rektor och alla andra för den delen är jätte nyfikna och ser framemot det. Alla säger "you need to come and get me out of class so i can meet them!" haha jag vet inte hur jag ska hitta till allas klassrum.. Men det visar sig.


Jag och Bel på hotellrummet :)

hepp, no update then i guess

Har äntligen kommit hem (sådär runt 6 idag, så ca 6 timmar sen), men har spenderat nästan 4 timmar till att ladda upp bilder på fb och på bloggen. Så torsdagens inlägg som jag hade tänkt visa er kommer imorgon för jag MÅSTE sova och internet går av någon anledning super segt. Night

DC thursday

Äntligen hemma, hade så sjukt roligt men det är alltid skönt att komma hem. Här kommer mitt inlägg om min Torsdag. Tar en dag per inlägg för annars blir det typ oändligt långt och ni kommer tröttna!

TORSDAG:

Nu är jag i DC och min dag har varit super.

Igår kväll åkte jag till Steves hus och där träffade jag Fritiof, och två norska tjejer som heter Astrid och Andrea och dom är hur snälla som helst. Det kom en massa folk och runt 00.30 bad Linda (steves fru) alla tjejer att gå ner i källaren och alla killar att stanna uppe. Väl nere gick några av oss och sov lite, jag var en av dom. Så när jag vaknade upp runt halv 3 igen så var jag helt död.


Astrid, Fritiof och Andrea hos Steve


Kevin (Ohio), Yen (? Kina), Andrea (Norge), Fritiof (Sverige), Astrid (Norge), Jag, och längst fram Lo (Brasilien)

Vi åkte till bussen med alla våra saker och vi började vår långa resa mot huvudstaden. Satt bredvid Fritiof, och bakom oss satt Norskarna. Vi somnade nästan på en gång (runt 4 i alla fall) och nästa gång jag vaknade var vid 8. Himla skönt, dock låg jag inte så skönt, mina fötter och knän hade somnat, om jag försökte ställa mig upp så föll jag typ ihop för att jag inte hade någon känsel i knäna och ryggen gjorde ont. Vi stannade vid Shoney’s och åt frukost, gott var det. Så blev det någon timme till i bussen.


Breakfast


efter frukost, jag och fritiof

Vi klev av och gick på en guidad tour på en STOOR kyrkogård för krigshjältar och folk som varit med och dött i krig för att försöka skydda USA. Mäktigt var det, vi såg John F Kennedy’s familjegrav runt ”the eternal flame”. Det var supervarmt ute och vårat val av mjukisbyxor för bussresan ångrades rätt rejält. Det var nog lätt närmare 25-30 grader. Så efter det blev det lunch på Cici’s pizza, som var en buffé med sallad, pasta och pizza där man fick äta så mycket man orkade. Gottgott, och jag fick en chans att byta om till shorts och det gjore även några andra. Man märker kulturskillnader när en av våra ”föräldrar” som är med på resan blir arg och nästan skäller ut Andrea för att ha bytt om på bussen (även fast ingen såg henne eller visade någon kroppsdel alls, och Fritiof blev hon också arg på även fast han bytte om på toaletten som vi har på bussen. Det är ju tydligen ”inappropriate behavior and we don’t want the guys to think that its acceptable”.

Efter en god lunch så blev det The Jefferson’s memorial. Vi tog lite bilder och kollade runt och sen gick vi till baksidan av byggnaden där de hade en vakt som tog 21 steg åt ett håll, stannade och så 21 steg tillbaka. Han vaktade hela området om jag förstod det rätt, och anledningen till hans 21 steg var för att 21 symboliserade något inom armén, det var max något man kunde ha. Anledningen till att vi kollade på det här var att det var dags för ”vaktbyte”, vakterna går 30 minuter tror jag innan dom byter skift. Det spelar ingen roll om det är tornadostormar, snö, regn, is, sol, 40 grader dom går där 24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Det var rätt mäktigt faktiskt, Fritiof filmade så jag kanske snor filmen av honom senare.


jag och vackraste Bel (isabel)


Kyrkogård för alla krigshjältar


Jag med DC i bakgrunden


President John F. Kennedy's grav, familjegrav. Eternal flame brinner i bakgrunden


Hela gruppen


när vakterna byttes

Sedan var det dags att åka hem till hotellet igen, men bara för att lämna sakerna för då var det dags för middag. På olive garden. Jag som ÄLSKAR Olive Garden hade höga förväntningar, som tyvärr sänktes. Vi fick 25 dollar och det vi inte spenderade på mat fick vi behålla, jag hade ju dock ett presentkort så jag betalade min lunch med presentkortet och behöll mina 25 dollar. I alla fall, jag beställde en vatten, en strawberry lemonade drink och soppa. För jag tänkte ju att ”åh Olive garden har alltid massa sallad och breadsticks som man kan äta hur mycket som helst av” och jag var absolut inte hungrig. Ja, för det första får jag ut min soppa innan varken salladen eller breadsticksen. Så vi äter vår mat, och SEN får vi bara breadsticks som inte ens var sådär goda som dom brukar vara. Det enda bra var att av någon anledning så hade servitören bestämt att jag inte skulle betala för min soppa, så det enda som fanns på min räkning var min lemonade som var ca 4 dollar. Min soppa stod dock på Fritiof’s kvitto då dom hade räknat med att min mat var ”förrätt” och då räknade dom in det till Fritiofs mat. Men dom hade liksom inte räknat in priset. Så jag åt billigt och tacka för det.


älska hotellet


Olivegarden, leker asiatiska turister.

När vi kom till hotellet så bytte vi om, gick ner och sprang lite på springbandet och sen badade vi i poolen. Jag delar rum med Lo från Brazilien och Belle (isabelle) från Tyskland. Supersnälla. Nu blir det sängen för imorgon är det shopping, lincoln memorial och annat som väntar.


update from DC

snabbuppdatering. jag har inget internet pa min dator, inte gratis i alla fall sa vi har ett gratis internetcafe har pa hotellet. Sa dar sitter jag nu, datorerna ar jatte sega sa det blir inget langt inlagg. det ar AWESOME har i DC och jag har massa saker att beratta och bilder att visa er sa fort ajg kommer hem. jag har skrivit fardiga inlagg om min dag hittills och sa ska jag snart skriva en om idag. sa ni far se vad jag haft for mig nar jag kommer hem. :) talk to you lattteeerrr

Sista skoldagen för veckan

Liten snabbuppdatering såhär efter skolan.

Dagen gick bra, hade iprincip inga lektioner förutom Engelska som var den enda "plugg lektionen" idag. På kören sjöng vi lite inför State. Mrs Nuzum tog mig till sidan efter lektionen och bad mig inte vara med och sjunga med dom om jag nu inte skulle till state. För jag är tydligen den "starkaste och mest ledande" i soprano2 gruppen så utan mig så skulle dom inte klara sig, så hon ville se hur det gick utan mig osv. Kändes bra att få höra det.

Efter skolan var det revuepractice, gick väl helt okej inga större framsteg haha. Efter det satt jag bara och väntade på min skjuts hem och det var väl rätt chill. Hjälpte Jessi att lägga papper i kuvert som de sen ska skicka ut till alla. Inte det roligaste man kan göra, men det måste bli gjort och eftersom jag inte hade något annat för mig så var jag snäll och hjälpte henne.

Nu försöker jag packa klart det allra sista innan min värdmamma kommer hem och hämtar mig. Så himla puuumpppeed för att träffa alla igen.

Getting ready for DC

Temperaturen sjönk och det har delvis regnat här.. Fönsterna i skolan var helt immiga, och våra korridorer består av endast glasväggar så ja det var rätt immigt..Vi började spela inomhus-baseball på idrotten, kan ju inte säga att jag är grym precis men jag träffade ju bollen i alla fall. Och det är väl det som är huvudsaken. Vi fortsatte kolla på Schindlers List på historian, den blir hemskare och hemskare och jag mår så dåligt över att det faktiskt hänt på riktigt.

Under 3rd period gick jag ner till kör-rummet och medans A Capella hade lektion så gick "you cant stop the beat" ut på scenen och sjöng och dansade lite. Herregud vad mycket snurrande vi har i slutet, man blir ju helt yr.

På government fick jag lite frukost. Megan vart ju vald till president för 15 min, hon kom med Pepperonirolls och cupcakes! Och så sjöng Zane och Kaylyn jättefint för oss! haha så sjukt duktiga. Så den lektionen var rätt bäst. Det slutade dock med att dom 15 min blev hela lektionen, oops. Det blir lätt så med Mr. Schob

Efter lunch gick alla kör/handbells barn ner till körrummet och bytte om för det var dags för bilder. Först var det varje kör för sig och sedan en stor gruppbild. Gruppbilden var värst, vi hade gått runt i våra kläder och obekväma skor i 2 lektioner och så tog det 100 år att ens få ihop formationen och fixa alla så det såg bra ut. Pain in the butt när man ska ta kort med sådär 100 personer. Efter skolan hängde jag lite med Courtney innan det var dags för gymnastik. Timmen som vanligtvis går så himla fort gick så sjukt segt idag. Men men allting gick bra och nu har jag packat klart allting för IMORGON NATT ÅKER JAG TILL WASHINGTON DC!! Med alla utbytesstudenter i området. Det kommer bli så himla awesome.

Blir uppdatering därifrån om jag inte har tid att uppdatera imorgon! Men nu, godnatt!

Monday without school

Idag vaknade vi runt 11, vi åt lite frukost och så packade jag ihop mina saker. Vi spelade lite dance central och så var det dags att åka. Jag tror inte vi hade klarat ett dygn till tillsammans för jag i alla fall började bli lite irriterad och så.. haha men så går det. Vi åkte med hennes mamma till Marietta för hon hade ett sjukhusbesök, vi satt kvar i bilen och lyssnade på radion och så helt plötsligt så dog batteriet till bilen.. Så Caitlyns pappa fick lov att komma och starta bilen åt oss.

Så lite sen till revue practice var jag men det tyckte jag inte gjorde så mycket eftersom jag inte gillar låten speciellt mycket ändå och jag kan dansen så det är ju lugnt. Sen hade jag footloose och you can't stop the beat. Det var roligt och vi har fått våra klänningar till you can't stop the beat, och dom är så himla söta. Svarta med vita prickar, och rosa kanter typ runt ärmarna och halsen osv. Väldigt 80's. Love it. Men på grund av min brist på midja eller timglas-form så är storleken Small liite tight runt midjan på mig så jag måste typ pressa mig själv i den.. haha underbart.

Nu blir det sängen för vi har faktiskt skola imorgon. Det ska gå från 86 F igår till 46 F imorgon.. Kommer ju frysa ihjäl. Har ju förövrigt regnat halva dagen och vi har varit på en Tornado-watch nu ett par timmar. Night sleep tight

världens minsta kapell och hiking

Blev ingen uppdatering igår av en anledning, det fina vädret. Vi hade över 30 grader hela dagen, så vi hade fullt upp med att göra andra saker.

På morgonen åkte jag med familjen till kyrkan, var med i Caitlyn's youth group där deras ledare/präst mest pratade om en historia och om hur alla är lika värda och det spelar ingen roll vilka handikapp eller problem vi har. Och att man ska visa dom handikappen och problemen för gud och omgivningen så att de kan hjälpa en. Sen var det lite sång som ett par av ungdomarna sjöng. Det var faktiskt rätt roligt.

Senare gick jag, Caitlyn, Caitlyns mamma och bröder ut på lite Hiking. Det var motion som behövdes, det första spåret vi gick var uppför hela vägen dit och så nerför hela vägen tillbaka. Och på tillbakavägen så såg jag en pinne (ja vi var i skogen så det var ju kanske inte så konstigt) men så helt plötsligt börjar den röra på sig och det visar sig vara en orm och vi blir livrädda och springer därifrån. Det andra spåret var myyycket kortare, och vi var klara efter kanske 15 minuter. Sedan tog de mig till världens minsta kapell, det var mindre än deras toalett, helt galet liten. Söt var den i alla fall.


hiking in the woods


Kapellet


Jag och Caitlyn utanför :)


stort som ni ser..


svettiga och fina sådär efter våra små hikingpromenader

Vi åkte hem, åt lite mat och så blev det Walmart, köpte mina revue tights, schampo och balsam och sånt man behöver. när vi kom hem runt 9 så var det fortfarande 27 grader ute så jag, Caitlyn, och hennes bröder Ryan och Zane gick ut och körde mörkerkurragömma med ficklampor. Jag och Caitlyn var ett lag och vi hade absolut bästa gömstället någonsin. Vi väntade bakom hörnet på huset och när de gått förbi oss så sprang vi tillbaka runt huset och gömde oss i släpet på hennes pappas truck. Dom hittade oss inte på typ 20 min och vi fick en liten vilopaus.

Juste, jag fick en liten skjutlektion också. Hennes pappa är polis och lät oss prova skjuta med ett gevär på en vattenkontainer. Himla roligt och jag är helt supergrym på det. Okej kanske inte supergrym men duktig är jag. Haha om det nu är något man ska vara duktig på vet jag inte.

hahah good times


"You keep your heart above your head and you eyes wide open"


Zac Brown Band - Let it go

Baseball and jail

I just got home from jail.. det var en upplevelse.

Haha nej jag skoja, jag var i och för sig där men inte av den vanliga anledningen. Imorse vaknade vi i alla fall kl 11, och Caitlyns mamma gjorde gigantiska chocolate chip våfflor till oss. Sen kom hennes pappa in och frågade om vi ville åka till baseball matchen som skulle vara på skolan idag. Så kl 2 åkte vi till skolan, kollade på killarnas baseball match (som vi vann) för att sen gå till tjejernas softball match som var 100 gånger roligare att kolla på. Först och främst för att det var närmare och man kunde faktiskt se, och det var så mycket snabbare. Laget de spelade mot var uselt, deras catcher (som står bakom hon som ska slå till bollen och springa) kunde ju inte ens fånga bollen. Vi stannade inte hela matchen men när vi gick så stod det 16-0 till oss så med största sannolikhet vann vi.




Vi åkte hem, kollade på Liar Liar och åt hemgjorda hamburgare. Tydligen så hette kon Steve, för hennes pappa sköt kon själv.. Haha han hade skickat en bild på kon till caitlyn och sen en efterbild när den var död, haha så himla hemskt. Efter maten i alla fall så åkte vi till fängelset. Caitlyns pappa jobbar där och han lovade oss en rundtur. När vi kom dit så kom en kille dit och skulle visa oss runt, först tog han oss till cellerna. Det var lite annorlunda än jag förväntat mig, dom hade sina orange overaller, men istället för att varje person hade en egen cell som dom var inlåst i så var det som små rum. Första avdelningen var bara tjejer, dom hade en undervåning med typ bord, tv osv och en liten övervåning/loft med sängar. Nästa var en killavdelning för "federal" tjuvar vad det nu betyder, antar att det är värre brott osv. Efter det var det en avdelning (killar) för dom som gjort lite mindre brott och inte lika farliga. Sen hade vi dom som behövde vara inlåsta om nätterna då de gjort superallvarliga brott och gillade att våldta folk tydligen. Nästa var avdelningen för folk som var isolerade eller segregerade, så dom var om jag förstod det rätt inlåsta dygnet runt. Och sista avdelningen var för dom där minst "farliga" brottslingarna som hjälpte till med tvätt och typ plocka skräp utomhus. Såg rätt chill ut, men tydligen så hade en kille slagit någon annan här om dagen och killen hade fått sy typ 15 sygn  på höger sida och 19 på vänster. Så ja så chill var det ju inte. Sorgligaste var ju att det var finare, renare och nyare där än på vår skola. Kul att vår skola är äckligare än ett fängelse liksom.

Efter det visade han oss runt i dom där superisolerade cellerna. Som små rum. I den första så låg en kille täckt av filtar (eller turtlesuit som dom kallade det), för han hade försökt ta självmord genom att svälja rengörningsmedel och skära sig med en penna och sen skriva på väggen att han ville dö, i fängelset alltså. Så han hade på sig en liten dräkt grej som var av material som inte gick att göra sönder så att han inte skulle kunna hänga sig eller strypa sig genom att riva sönder materialet. Så ja, sen var det en 17 årig kille i en annan cell som var inne för juvnile (typ ungdomsbrott), han hade kommit hem till sin mamma full en natt. Och hans låtsaspappa hade bett honom att gå därifrån och killen sagt att han hatat sin låtsaspappa eller nåt och huggit honom två gånger med en kniv i bröstet. När vi kollade in på honom så kollade han tillbaka och jag tyckte synd om honom för att han hade typ 5 pers som stirrade på honom , men killen som guidade oss runt sa att han hade folk som stirra på honom hela dagarna så det var okej. Så det var min fängelseupplevelse.


Haha utanför fängelset.


haha :)

Diary of a wimpy kid

Liten snabbisuppdatering här. Det är fredag och äntligen helg. En helg jag sett framemot länge, jag ska nämligen bo hos Caitlyn hela helgen, ända tills Måndag då vi inte har skola. Min värdfamilj är i Virginia Beach och Alexa är på dans i Charleston.

På historian började vi kolla på Schindlers List (orkar inte kolla upp korrekt stavning just nu), så det är skönt. Filmen är 3 timmar lång så det borde ta oss ett tag. Minst en vecka. På Government fick vi rösta på en klasskompis som skulle få vara president över klassen i 15 min på tisdag. Vinnaren var Megan för hennes kampanjlöfte var "cupcakes, peperonirolls and zane will bring his guitar and sing for us!". Vem tackar nej till det? Så på tisdag kommer 4th period vara bäst.

Efter skolan åkte jag med Caitlyn, vi slappa lite hemma innan vi, hela familjen åkte till köpcentret. Köpte stor pizza som vi alla delade på och sen gick vi på Bio. Vart Diary of a wimpy kid 2, hur sjukt rolig som helst. Jag trodde den skulle vara tråkig men jag grät nästan av skratt.



Mane 'n tail, I'm becoming a horse

Det här kommer nog låta helt otroligt dumt och korkat för dom flesta av er och många kommer nog tro jag blivit galen men jag har bestämt mig för att prova ett nytt shampo. Mane-N- Tail heter det och är egentligen avsett för hästar, men jag har läst mycket om det och MÅNGA (även ett par jag känner) som använt det säger att håret blir friskare och även blir tjockare och har lättare att växa (something i need, mitt hår blir inte längre än lite under mina axlar). Så jag tänkte varför inte? Det värsta som kan hända är ju att det inte blir någon skillnad, så jag känner att det är värt ett försök, jag som har tunnaste håret EVER. So imma give it a shot, and I'm gonna tell you guys later about it!



American Names

Jag har kommit på lite roliga saker angående namn.

I min government klass har jag en 'Ally Spence' och en 'Ally Spencer', förstår ni hur förvirrande det är?.. + att vi har en 'Allie Proctor', så många Allie och Ally's där, även fast vi bara kallar Ally Spencer för Ally, dom andra två är Spence och Grace.

Jag känner så ofattbart många som heter, Caitlyn (med lite olika stavningar, Katelyn, Kaitlyn, Caitlyn, Katlyn osv), Josh, Megan, Taylor, Ally, Morgan, Cody, Kayla, ja you name it.

I min Career Ed class och i min förra Psychology klass så har jag en kille som heter Friend, ja han heter 'Friend'. Fick veta det i tisdags, rätt coolt om du frågar mig. Fast han kallas Jacob som är hans mellannamn.



Boys volleyball game

Inget uppdaterande igår pågrund av brist på information och trötthet. Jag har precis kommit hem från Killarnas Volleyboll match som vi hade i skolan idag, rätt roligt faktiskt. Åkte dit med Courtney!

Min dag har varit bra, tog ett test på historian, hade lite debatt på government och skrev journals på career ed. Under 8th period så kom Steve min area rep och pratade lite om hur vårat år varit hittills och kolla lite betyg och pratade om våran DC resa. Sen ska vi tydligen till Kings Island i maj vilket låter hur roligt som helst. Så jag hoppas det kommer mer info om det senare. Nu håller jag i alla fall på att packa eftersom helgen spenderas hos Caitlyn stackpole och jag åker dit imorgon direkt efter skolan.


nightynight

svar på kommentar, usa

karin om Funky Team Gorillaz:
Hej!tack för en toppenblogg!
men jag bara undrar trivs du i usa?
Har du en bra värdfamilj?
Skulle du kunna tänka dig att gå ett år till i high school?
Har du mycket hemlängtan?
Kram!

Haha hej du :) tack själv för att den uppskattas! jag trivs hur bra som helst. Min värdfamilj är bra och jag skulle inte tveka en sekund på att gå ett år till och faktiskt ta studenten här borta (om jag fick åka hem i sommar och hälsa på alla saknade). Jag har inte så värst mycket hemlängtan, har kommit lite nu på sista tiden men det är ju bara 2 månader kvar så det kommer ju gå fort. :)
kram

PROMDATE

Lite variation i vardagen behövs, så here we go! Videoblogg!



Okej det ska absolut inte vara "same length as me", det ska ju såklart vara same height.. way to go. Och så för att förtydliga lite saker, när jag pratar om min gymnastik i början, "han" är Kyle vår Tumbling coach, och min värdfamilj är på gymmet så det är därifrån dom ska komma  hem.. haha lite förvirrande kanske om man inte vet vad jag pratar om. Så där har vi lite korrigeringar på min video!

monday monday,

Måndag igen, vaknade och det var supervarmt ute. eller sådär så när man går utanför dörren så känner man absolut ingen skillnad mellan inomhus och utomhus. Bestämde mig ändå för att ha på mig jeans då det skulle regna, vilket jag senare skulle tacka mig själv för. Storm och regn här, som någon sa "welcome to ohio" när jag påpekade att det stormade IGEN.. På idrotten körde vi Archery igen (bågskytte), jag började hur bra som helst, med en mitten träff och resten rätt nära.. Ja, det gick utåt efter det, inte bra.

På historian fick vi våra progress reports och jag har nu 87% i historia. Sedan fick vi två worksheets att jobba på, lite som studyguides för torsdags test över WW2. Mrs. Clark blev arg idag, för Braden sover jämt och ständigt på hennes lektion och hon har flera gånger hällt vatten i hans nacke och flera gånger hotat med att nästa gång är det en hel vattenflaska som gäller, och tro mig hon skulle inte tveka. I alla fall, dryg och dum som han är så sover/ligger han med huvudet på bordet och hon kastar en sådär 1/4 full vattenflaska rakt på honom.. Haha himla roligt för oss andra.

På government satt jag och Lizzy och diskuterade hur jag skulle bli svaret på världsfred, och hur hon om 5 år skulle sitta och säga "jag känner henne, jag gick i samma klass med henne och jag kommer ihåg att hon sa att hon skulle fixa världsfred" haha vi överdrev konversationen så sjukt mycket men det var så himla roligt.. Good times.

Engelskan är så himla rolig just nu då vi läser boken och eftersom vi alla älskar boken (ja dom flesta av oss) så blir det så himla roligt. Under lunchen så gjorde jag ett litet Penny-tower av alla pennies jag hade.. Ja, jag hade ca 40 stycken + 2 dimes (10 cents).


haha ja, har man tråkigt så har man.

På career ed så gick vi igenom lite ACT saker, ACT är ett test som dom flesta college's här i USA har som ett måste. Men eftersom jag inte kommer ta testet så kändes det lite jobbigt att lyssna på. På kören sjöng vi lite som vanligt och gick ut på scenen och dansade våran underbara dans till Vouge. Jag har ingen aning varför Mrs. Nuzum lät den tjejen göra rörelserna för ja.. Inte det bästa, haha även fast jag inte kunnat göra bättre själv, men därför skulle jag inte heller acceptera jobbet.

Efter skolan hade jag revuepractice igen, pointersisters drives me nuuts! Så himla jobbig låt, eller i alla fall en del av den. Footloose däremot är så himla rolig, dels för att vi bara fjantar oss halva tiden och försöker komma på koreografi och det mest blir trams. Typ Nate: "Oh i know, lets do some splits, and toetouches! we can do that the whole song! Oh and we can shimmy!", haha så gör han alla dom där sakerna, så himla roligt.. Underhållande kille dedär.

Sista grejen jag hade var You cant stop the beat, men vi var tvugna att gå till kafeterian för att träna där (ingen aning om varför), så där stod vi i en tom kafeteria och dansade. dom hade flyttat alla bord till väggen antagligen för att underlätta städning + att vi skulle få plats. You cant stop the beat är nog min favoritlåt har så himla roligt när vi dansar.


tom kafeteria..


Haha taylor dansar lite medans bakgrundsdansarna försöker komma på en dans till Johnny's solo.

Nu ska jag sova, så att jag kan komma upp imorgon ;)

OSU dollar

Juste när vi var på resturangen i fredags så kom Kiah tillbaka med pengar (som hon fått från Kristy så de kunde betala maten) och en av våra dollarsedlar var målad på och det stod OSU över hela (Ohio state university) som är football laget som min familj älskar. Lite roligt, det roligaste var ju dock att efter att jag betalat så fick jag tillbaka min växel, och där var samma sedel igen.. haha


hehe.. jag har faktiskt den sparad här hemma, ska nog ta med den hem som ett minne ;)


sen är jag lite pumped för vädret i veckan ;) om man bortser från åskan och regnet!

Och till alla er som frågat om en cheervideo från våran tävling, vi fick en CD nu i helgen, om det finns någon möjlighet att få över den så ska jag försöka. :) annars skulle min kompis mamma ha filmat i helgen men hennes kamera var för full.. :/

My last weekend as a cheerleader

Nu är jag hemma från Columbus och en rätt fullpackad helg. Tänkte lite kort sammanfatta min helg + ge er lite bilder. 

I fredags var det ju första april och jag, Katie och Kayla började morgonen med att lura Mariana. Vi kommer alltid in i omklädningsrummet för idrotten innan henne så jag tog mina saker och gömde mig i duschrummet. När hon kommer in så berättar dom för mig att jag blev hemskickad (av vilken anledning hörde jag inte), hörde något om att hon var ledsen och inte kunde förstå det osv.. Haha efter ett tag tänkte jag att det kanske var bäst om jag kunde byta om också så vi inte blev allt för sena.. Ja jag kommer fram och visar mig och Mariana blir så arg på mig, haha hon står och slår mig med sin tröja, haha hon var nog mest arg för att hon gått på det och att vi ens lurat henne. haha hur kul som helst. På historian berättade Mrs Clark att vi gjort rätt bra på testet (personligen fick jag 91.2%) men hon hade en dålig nyhet också, att vi var tvugna att ta ett till test, ett svårare med "extended responses" frågor och ja, alla började sucka och fråga om hon var seriös. Tills någon frågade om det var ett aprilskämt och såklart vare det. Haha så himla elakt, fast hon älskar att göra sånt, lura folk och göra hyss. På Government så redovisade jag våran extra credit uppgift, även fast jag inte visste alla detaljer han ville så gav han mig full poäng för det och mitt betyg ligger nu på 97%. Efter skolan åkte jag hem, packade ihop det sista av mina grejer och så hämtade Katie och hennes mamma Anita upp mig för att åka till Columbus.

När vi kom dit så åt vi lite middag, blev någon resturang som Anita blivit tipsad om. Det var nog världens minsta resturang (hade passat bättre som ett fik) och vi bestämde oss att dela upp oss tre och tre. Så det var jag, Kiah och Alexa vid ett bord, och Kristy, Anita och Katie vid det andra. Personalen var ganska otrevlig och det tog tid, så vi tänkte "varför skulle någon ens rekomendera det här stället?". Men så kom maten, (tog en chicken alfredo) Och GUD vad god mat de hade. Helt sjukt, fast min chicken alfredo var 11 dollar, men så fick jag lov att betala 3 dollar extra för kycklingen.. Sjukt dåligt. Sen bestämde vi oss för glass och Kiah visste ett bra glass ställe. Det visade sig vara ett ställe som Mr. Johnson berättat om tidigare i höstas, de gör sin egna glass och de har lite konstiga "säsongsglasser", typ majs, och sånna smaker. Jag tog en "pistachio and honey" och en "youghurt lemon", helt galet gott ju. Efter det åkte vi bara till hotellet och slappade.

På lördagen var det uppgång kl 7 och vi var tvugna att vara i hallen kl 9. Vi värmde upp och allt kändes superbra, även ute på mattan gick det super, ett litet vobbel i mitt singlestunt men det räknade dom inte med och efter första dagen låg vi på en andra plats med ca 0.4 poäng utav 100 från första plats. Och 0.2 från trejde. Vi fick en liten väska som "free gift" väldigt praktisk måste jag säga. Resten av dagen umgicks jag med Tiffany, dagen var rätt kort då Kiah's lag tävlade runt 3 och efter det kunde vi åka hem. Vi åkte till hotellet och bytte om för att sen åka till en resturang. Jag beställde en "grilled chicken and strawberry salad" som var helt sjukt god, säkert godaste salladen jag ätit någonsin. Den hade jordgubbar, vindruvor, mandrainbitar, nötter och massa annat gott. Och efter det åkte vi tillbaka till hotellet och badade i poolen en stund.


Innan vi gick till uppvärmningsrummet


Precis innan vi började, Kristen (i mitten) gör "hjärtat" vi alla håller upp precis innan vi kör för "we have the heart". Jag längst till höger..


Two man


Bow and arrow i singlestunt :)


Slutsekvensen i pyramiden


väskan

Söndag morgon var uppstigningen klockan 6 och jag hade inte fått mycket sömn då jag hade migrän hela natten och inte visste vart vi hade huvudvärkstabletter, eller om vi ens hade några. Drack en flaska vatten på 2 min gjorde jag i alla fall. Men jag och Kristy åkte runt 7 mot the convention center. Efter en superbra insats, även bättre idag så kändes det superbra. Även fast Step 1 (som låg etta igår) var snäppet bättre. Jag tror vi alla visste att dom skulle vinna, men man måste försöka sitt bästa.

Det roligaste var när vi gick ut på mattan och dom ropat upp vårt namn så sa dom att det fanns en utbytesstudent från Sverige i laget och att jag hette edda, så hade dom tydligen frågat vart jag var (alltså att jag skulle vinkat) men det hörde ju inte jag och tydligen att det var min sista tävling osv. Väldigt snällt och jag och Cathy (som jobbar på OVA) gick till honom efteråt och tackade osv. Vi pratade lite och han var glad att få träffa mig. Tills vi hade vårat Awards för level 1,2 och skollagen som var där så umgicks jag med Tiffany. Vi köpte största kakan jag någonsin ätit, haha. Awards gick rätt bra, alla våra lag som hade tävlat på morgonen fick andra plats och jag fick lite bilder med min lilla syster Jennifer (cheerleading grej). Jag hörde massa olika lag vars musik hade Abba i sig, ett lag hade till och med minst 2 låtar. Sen spelade dom abba i högtalarna, lite stolt blev jag sådär.

Sen började andra halvan level 3-5 och efter att senior 4 laget tävlat så gick jag och familjen + katie och anita till Barley's på andra sidan vägen och åt mat. Det hade hunnit bli riktigt varmt och man kunde lätt gå runt i tshirt om man ville det. Blev en turkey and bacon sandwich för mig och den var riktigt god. Så värst hungrig var jag kanske inte så när de andra betällde dessert så satt jag och väntade. Sen var det dags för awards både för Alexa som dansat och för Kiah. Youth och Senior 4 kom på en andra plats och Juniors kom på en tredje plats. Alexa fick Platinum för alla sina danser vilket är det bästa man kan få.  Så det blev med andra ord inga jackor för något lag det här året, vilket i alla fall ett lag vanligtvis får från OVA. Så vi åkte hem, stannade på McDonalds för lite dricka innan vi åkte vidare hem.


Stooor kaka, only in america


vi tar alltid en bild tillsammans, varje tävling :) pussmunnen på min kind made by Courtney Brigner


Amber, jag och Courtney Payne under awards :)


Jag och min lillasyster Jennifer efter awards :)


American Cheer Power :)

Godnatt!

Funky Team Gorillaz

Okej jag KAN inte sova innan jag fått visa er det här SUPERGRYMMA cheerlaget från mitt hemland Finland. :) Yep thats right. Det är nog något av det bästa jag sett på länge! Dom ska till worlds i April om jag förstod det rätt (dit jag också ska, fast bara och kolla då). Videon hittade jag på youbetterwork


Last practice with OVA :/

Gokväll.. Kommer bli en liten snabbuppdatering här för jag har fullt upp att packa inför morgondagen då vi åker till Columbus för sista cheerleading tävlingen i år!

Skoldagen gick bra, mina två test i historia och government gick superbra. Så mitt government betyg höjdes och jag är nu uppe i 90% (A) så det enda jag inte har A i nu är historia, och det ska jag försöka förändra. Även fast betygsperioden slutar imorgon.. Får hoppas att testet gjorde någon skillnad + att vi lämnar in vår läxa imorgon!

På career ed började vi prata om Job Shadowing (praktik för en dag), jag har ju som vanligt ingen aning om vad jag vill göra.. Men att vara på ett djursjukhus verkar ju inte helt fel för en dag.. Jag som älskar djur liksom, äh får se. Kanske hamnar på en arkitektursgrej så att jag får se om det verkligen är något för mig då arkitektur eller inredningsdesigner har varit något jag velat bli ett tag, men min brist på kreativitet har fått mig att tveka.

Efter skolan hade jag min träning, min absolut sista cheerträning någonsin då det nu mera inte finns något lag nära mig i sverige heller. Träningen gick bra och jag tog lite kort, och i slutet på vår träning så satte vi oss i en ring och gick runt och sa vad vi tyckt varit bra med året.. Ja såklart börjar jag storgråta, typiskt mig. Alla säger hur kul det varit att lära känna alla, och Cathy (jobbar där) säger att det varit roligt att ha mig där och det är då mina tårar börjar. Så säger någon att de kommer sakna mig , och att de haft så himla roligt med alla.. Ja, det enda jag får ur mig utan att börja stortjuta var "i'm so glad i got to cheer with you all".. Lite lame, men jag försökte. Jag startade även en liten gråt-kedja då en efter en började gråta och så till slut satt vi där med ett gråtande lag (ett par stycken i alla fall). Vi får ju i alla fall helgen tillsammans + ett par gymnastikpass. Rätt säker på att ett par tårar kommer fällas på söndag. Inte bara från mig, men det är ju allas sista dag av cheerleading fram tills tryouts i Juni eller nåt sånt.

Nu ska jag packa klart och ladda upp bilder från idag :)


Iconz :)


mitt singlestunt, extension. ser lite ut som att jag lutar mig innåt eller nåt. Inte helt säker på vad jag håller på med.


bow and arrow


scorpion.

Det var lite av bilderna från idag, visar fler senare för nu, natt!


bara jag som tycker mitt hår blivit långt? i alla fall för att vara mitt anti-växande hår.

RSS 2.0