Baseball and jail

I just got home from jail.. det var en upplevelse.

Haha nej jag skoja, jag var i och för sig där men inte av den vanliga anledningen. Imorse vaknade vi i alla fall kl 11, och Caitlyns mamma gjorde gigantiska chocolate chip våfflor till oss. Sen kom hennes pappa in och frågade om vi ville åka till baseball matchen som skulle vara på skolan idag. Så kl 2 åkte vi till skolan, kollade på killarnas baseball match (som vi vann) för att sen gå till tjejernas softball match som var 100 gånger roligare att kolla på. Först och främst för att det var närmare och man kunde faktiskt se, och det var så mycket snabbare. Laget de spelade mot var uselt, deras catcher (som står bakom hon som ska slå till bollen och springa) kunde ju inte ens fånga bollen. Vi stannade inte hela matchen men när vi gick så stod det 16-0 till oss så med största sannolikhet vann vi.




Vi åkte hem, kollade på Liar Liar och åt hemgjorda hamburgare. Tydligen så hette kon Steve, för hennes pappa sköt kon själv.. Haha han hade skickat en bild på kon till caitlyn och sen en efterbild när den var död, haha så himla hemskt. Efter maten i alla fall så åkte vi till fängelset. Caitlyns pappa jobbar där och han lovade oss en rundtur. När vi kom dit så kom en kille dit och skulle visa oss runt, först tog han oss till cellerna. Det var lite annorlunda än jag förväntat mig, dom hade sina orange overaller, men istället för att varje person hade en egen cell som dom var inlåst i så var det som små rum. Första avdelningen var bara tjejer, dom hade en undervåning med typ bord, tv osv och en liten övervåning/loft med sängar. Nästa var en killavdelning för "federal" tjuvar vad det nu betyder, antar att det är värre brott osv. Efter det var det en avdelning (killar) för dom som gjort lite mindre brott och inte lika farliga. Sen hade vi dom som behövde vara inlåsta om nätterna då de gjort superallvarliga brott och gillade att våldta folk tydligen. Nästa var avdelningen för folk som var isolerade eller segregerade, så dom var om jag förstod det rätt inlåsta dygnet runt. Och sista avdelningen var för dom där minst "farliga" brottslingarna som hjälpte till med tvätt och typ plocka skräp utomhus. Såg rätt chill ut, men tydligen så hade en kille slagit någon annan här om dagen och killen hade fått sy typ 15 sygn  på höger sida och 19 på vänster. Så ja så chill var det ju inte. Sorgligaste var ju att det var finare, renare och nyare där än på vår skola. Kul att vår skola är äckligare än ett fängelse liksom.

Efter det visade han oss runt i dom där superisolerade cellerna. Som små rum. I den första så låg en kille täckt av filtar (eller turtlesuit som dom kallade det), för han hade försökt ta självmord genom att svälja rengörningsmedel och skära sig med en penna och sen skriva på väggen att han ville dö, i fängelset alltså. Så han hade på sig en liten dräkt grej som var av material som inte gick att göra sönder så att han inte skulle kunna hänga sig eller strypa sig genom att riva sönder materialet. Så ja, sen var det en 17 årig kille i en annan cell som var inne för juvnile (typ ungdomsbrott), han hade kommit hem till sin mamma full en natt. Och hans låtsaspappa hade bett honom att gå därifrån och killen sagt att han hatat sin låtsaspappa eller nåt och huggit honom två gånger med en kniv i bröstet. När vi kollade in på honom så kollade han tillbaka och jag tyckte synd om honom för att han hade typ 5 pers som stirrade på honom , men killen som guidade oss runt sa att han hade folk som stirra på honom hela dagarna så det var okej. Så det var min fängelseupplevelse.


Haha utanför fängelset.


haha :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad roligt att Caitlyns familj tar dig runt på olika saker! Jag ser att du har kul hos henne!

Puss och kram

2011-04-10 @ 09:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0