Just tonight I will stay and we'll throw it all away

Sitter just nu på min lunchrast, har spenderat hela förmiddagen till att ha Ibarb (läxläsning), och ska tydligen ha det nu efter lunch också.. Kul att spendera halva dagen till det, har 2 riktiga lektioner idag som jag kommer missa för jag ska till tandläkaren. Så om 1,5 timme åker jag mot falun för att sätta mig i tandläkarstolen och sen bär det av till jobbet där jag ska slita till runt 23 ikväll.
Nu ska jag snart lämna mina fina tjejer Maria och Louissa för att gå till min matte/ibarblektion, inte helt hundra på vad jag har. En bra låt får avsluta mitt inlägg

you took my breath away



Första "riktiga" skoldagen avklarad, hade kemiB, matteC, svenskaB, engelskaB, och sen ett ibarbpass. Gick väl helt ok, och jag har äntligen hittat människor att prata med i min klass vilket känns väldigt bra. Fick mest lite småuppgifter idag och chillade resten av dagen.

Efter skolan sprang jag runt till lite ställen och lämnade mitt CV, så vi får se om det är någon som hör av sig. Träffade på min bror också som följde med och handlade lite. Somnade när jag kom hem, och har efter det kollat på hollywood fruarna och druckit en smoothie.

Nu blir det Tumblr och möjligtvis lite Gossip Girl.

Black is back

Åh, vilken bra dag.

Åkte med mamma in till Borlänge för att shoppa för första gången sen jag kom hem från USA. Blev en massa svart, jeans, kavaj, väska, byxdress, eyeliner, leggins, ja lite allt möjligt inhandlades och det känns bra! Bilder får ni se senare.

Sen jobbade jag och det gick väldigt bra och hela kvällen gick väldigt fort faktiskt. Så nu ska jag och mina skavsår och blåsor lägga oss i sängen och kolla på lite GossipGirl innan jag lägger mig för att ladda inför en ny skoldag.

Everything looks better when the sun goes down



Har precis hasat mig ut på en 4km lång promenad och satan va bra det känns. Ska försöka få tid att börja göra det oftare. Sitter just nu och kollar på True Talent och ska väl snart in till Borlänge för att leta efter en väska och lite annat trevligt, nu när man äntligen har pengar. Kvällen spenderas på jobbet så vi får höras imorgon!

no time to update

Har haft fullt upp den här veckan, där av den dåliga uppdateringen.

Började skolan som sagt i måndags, tisdagen spenderade jag och Katha ute i skogen med Camp Helix och gjorde stationer. På onsdagen åkte jag, Issa och Katha till Källviken och övernattade med resten av ettorna på Camp Helix. På torsdag kväll jobbade jag till 23 och igår var vi till en strutsfarm med klassen. Efter skolan gick jag på Thaimassage vilket var helt underbart och sen umgicks jag med Anna och Mia hela kvällen. Som ni ser så fanns det inte mycket tid till att sitta vid datorn, eller ork för den delen.

Ledig idag och imorgon blir det jobb igen, ska nog göra mina läxor senare ikväll.. Ska ju vara klara nu nästa vecka.

I would sell my soul for you babe

Har precis haft min första MatteC lektion och lunch.. Vi fick en superlångt dokument med en miljon uppgifter känns det som, som vi ska göra. Det är mest repetition från MatteB med andragradsekvationer. Men ändå jobbigt om man inte haft matte på typ ett år.

Snart snart, så ska jag, Issa och Katha sätta oss på bussen mot Falun för att campa lite med småungarna. Haha har äntligen fått min dator också, bara datoravtalet som ska skrivas på. Så töntigt, lite över en månad tills man är arton och man måste ändå ha föräldrars underskrift, jag förstår ju varför men det är ju så nära. Jag menar om mamma och pappa inte skulle gå med på något och inte vilja skriva under så kan jag ju bara fixa ett nytt om en månad och skriva på det själv. Haha ja, I can't wait.. hej frihet haha.

Tänkte att jag skulle göra min svenska, eller börja lite på den i alla fall.. men Roland har inte skickat den till mig än. Så jag chillar.

Last night a little dancer came dancing to my door

Min kompis Natalie har ÄNTLIGEN fått sin värdfamilj i USA. Och tro det eller ej, det vart en familj i Belpre Ohio, 10 minuter ifrån vart jag bodde. Hej sammanträffande liksom.. Men är så himla glad för hennes skull, så hon åker på fredag.. Ni som vill ha en till Utbytesblogg att läsa klicka HÄR

Så imorse åkte jag till Katha och fixade mig innan vi tog bussen till Falun, vi missade dock den första vi skulle ta, och det resulterade att vi missade bussen från Falun. Så det började inte så bra, sen gick vi typ vilse i skogen påväg till våran station. Och när vi kom fram så fick vi veta att man skulle ha hämtat maten någonstans och att den inte blivit levererad till stationerna.. Haha fail, så utan mat blev vi också.

Men allt gick bra och vi tog oss hem till Borlänge igen. Jag, Issa och Katha satt hos Katha och kollade på Saltkråkan eller vad det heter och åt bullar. Mysmys, och imorgon blir det CAMPA för fulla muggar. Vi ska övernatta med dom små ettorna.

Vad vi gör på jobbet


Sofia med the box of shame,


McKenneth moppar


Khaled och Sofia latar i personalrummet. :)

do you wanna find hell with me?

Har haft en lång men väääldigt rolig dag på jobbet. Som vanligt så började spåra ut för mig och Sofia runt 6-7 tiden.. Haha klippte till en Glassmix kartong så att det vart hål för ögonen och så ritade vi dit en mun. Så den sprang vi runt med på huvudet. Folk skrattade åt oss och trodde säkert vi var dumma i huvudet. Bilder kommer senare. Imorgon är det jobb som gäller sen kommer fina älskade Louissa hit och sover här och laddar inför skolstarten med mig.. Börjar ju på måndag. Så städa rummet ska jag nog göra innan imorgon så att hon inte behöver få hjärtattack över att se mitt rum, heh..

Stay tuned for the pictures..

What set you free, I need you here by me

Godmorgon!



Snart ska jag ta bussen in till stan igen för att möta upp Madde som jag inte träffat på ett år. Sen på kvällen har jag min första fotbollsmatch på sådär 4 år, så lite nervös är man väl. Sist men inte minst så ska jag på kräftskiva. Och så tänkte jag spendera min sista lediga dag den här veckan, för sen börjar jobb igen och efter det så börjar skolan..

nykomlingen


en såndär söt liten sak har flyttat in hos oss också! Inte vår bil på bilden, men en precis likadan. Tack mamma och pappa :)

Nothing is what it used to be

JÄKLAR va längesen det var.. Ja här är en uppdatering på största skillnaden i mitt liv sen jag skrev sist.


Syns typ ingen skillnad på bilden, men lite mer karamell/jordgubbs blont är det i alla fall. Ljuset var knas så, men det kommer väl en bättre bild senare.

Anledningen till mitt kassa uppdaterande är allt jobb, har jobbat varje dag sen i söndags, idag var min första lediga dag och den har jag spenderat inne i stan. Och imorgon är det sista lediga dagen innan skolan börjar på måndag.. Fullt upp med andra ord.

Så formar du handen som en liten pil

Haha här har det varit tyst.. har firat Julias 18års dag, spelat fotboll, jobbat och tältat sen ni sist hörde från mig. Så nu är jag helt slut. Linnea har backat ner i vattnet från en brygga också, med kläderna på. Haha det var väl kvällens roligaste förutom "så formar du handen som en liten pil". Haha ja fy va kul jag har haft men såklart inga bilder. eller jo kan väl bjuda på en blöt Linnea.



Gossip girl

Grym dag med Issa, körlektion och sen en filmkväll med mina fina vänner. Helt perfekt, och imorgon väntar en 9 timmar lång dag på jobbet. Back to reality så att säga. Men först, ett par avsnitt Gossip Girl


Kat von D



Ett av mina mål i livet är att ha en tatuering som Kat Von D gjort. Hur coolt vore inte det?

Undra hur svårt/dyrt det skulle vara.. Typ skriva "kat von D was here" haha nej jag skoja, lame. Nej men ja en av mina ideér jag får såhär på nätterna. Godnatt

We were born to make some noise


Så kul har jag och Teresa haft idag på jobbet. haha fy va vi garvade åt det där, och det där var inte ens allt.. Massa utspritt på alla bord. Sen har jag och Teresa i och försig haft allmänt kul i DTn hela dagen. Har stått i 2an nästan hela dagen, själv. Har varit så sjukt mycket hela dagen men det har faktiskt gått väldigt bra. Dom fem första timmarna innan min rast gick galet fort.

Idag blir det läggdags tidigt, dels för att jag känner att jag vill typ dö av utmattning, och sen ska jag upp tidigt imorgon då jag ska in till borlänge till typ 8 för att umgås med Issa. Sen ska jag till körskolan kl 2 och möta upp Linnea för att plugga lite teori, och sen har jag körlektion vid halv 4. När det är klart så ska jag in och lyssna på slutet av teorilektionen med min bror. Och avslutar dagen gör jag hos Julia med lite film! Ska nog bli bra! Kommer inte komma hem förens sent på tisdag, för jag har spelarmöte och träning på tisdag, jag som ska börja spela fotboll igen.

Look for the girl with the broken smile



Ännu en dag på jobbet avklarad. Cornelia sov här inatt och vi satt uppe sent och bara pratade och pratade, jättemysigt då vi inte haft chansen att göra det på länge. Johanna på jobbet övertalade mig att byta pass imorgon från 16.30-23.00 till 11.00-20.00 istället. Herrejesus, vad har jag gjort känner jag nu. Men men lite extra pengar är aldrig fel, och det är ju inte precis så att jag hade något bättre för mig ändå, så då kan man ju lika gärna stressa lite på jobbet.

Maskinen - Alla som inte dansar

Linnea filmade lite på Maskinen under Peace&Love för att jag lovat min värdsyster att spela in det eftersom hon kan låten! So here you go Alexa ;)


I found the good in goodbye

Idag har jag stressat runt på jobbet som en galning och haft arga Big Mac och Cheese människor efter mig och alla andra på jobbet. Haha herregud vad folk inte förstår att om ALLA beställer samma sak så kommer det dröja aslänge + DTn har förtur på alla burgare så ibland tar dom våra.. Chilla snälla. Blev så jäkla irriterad. Som tur var hade jag roliga människor som jag jobbade med som jag kunde underhålla mig med.

Men när jag kom hem så väntade i alla fall min fina nya bikini på mig, Tack mamma! Galet snygg, så nu ska jag hoppas på lediga dagar med massa sol så jag kan få använda den!



Cykla, bada, spela

Produktiv dag. Började med körlektion, körde runt på ett industriområde tills körläraren tyckte att jag klarade det där fint och tvinga ut mig på vägen. haha jag var inte så svårflörtad, ut på vägen var det. Och det gick jättebra!

Sen vart det lite plugg på körskolan innan jag och Linnea dog av hunger och drog till McDonalds. Därifrån ringde vi Gina och cyklade till Långsjön för att bada. Väldigt nice, och därifrån direkt till fotbollsträningen. Det blev sammanlagt 19km och sen fotbollsträning på det. GALET, träningen gick bra tyckte jag för att va första gången på länge.

Nu Pretty little liars innan sängen.

Bilar, tuggummi, och Rapps

Min dag har varit fullspäckad, har först åkt och ätit mat på cocothai med mamma och pappa, sedan åkte jag och mamma och kolla på lite bilar, hitta väldens finaste röda bil! haha så mycket minns jag om den. Men ah, sen åkte vi och handlade lite mat, träffade Julia i kassan i coop så jag ville prata med henne och eftersom mamma körde shopexpress grej så fick jag lov att köpa ett paket tuggummi för att ha en anledning att stå i kön (kände mig tom utan något att köpa haha).

Umgicks med Cornelia och Johanna på kvällen. Ritade lite, med Koncordia och Cornelia. Sen gick jag, Cornelia och Johanna ut i skogen och plocka hallon. Mysmys, gjorde lite glass på kvällen innan det var dags för mig att åka hem.

Imorgon är det min första körlektion på körskolan som gäller. Så om ni borlängebor är smarta, håll er inne! Men nu ska jag lägga mig och kolla på lite Pretty Little Liars innan jag ska få min skönhetssömn så jag orkar köra imorgon. Blir fotbollsträning också.

På avstånd är allt vackert

Kul att man börjar bli förkyld nu, nu när det är classic car week. Får se om jag orkar åka dit idag alls, näsan rinner och jag mår allmänt jätte segt.

Kanske borde börja ta tag i teorin lite, har två månader kvar och det är rätt mycket jag måste ha gjort på den tiden.. Så får försöka göra det idag om det inte blir Rättvik.

RSS 2.0