Spa hotell

Nu är vi på hotellet i Tallinn och jag har precis blivit klar med en Midollo di Bamboo behandling till mitt hår och en huvudmassage. Midollo di Bamboo behandlingen ska tydligen reparera skadat hår och mitt hår känns sjukt mjukt efter att ha fått 4 olika medel inkletade i håret. Sen vill jag bara påpeka att jag jämt håller på att somna när en frisör (eller ja egentligen vem som helst) sätter sig och masserar mitt huvud, haha så galet skönt ju.

Snart är det dags för en pedikyr och fotbehandling, ska bli spännande. Har lite fotfobi och hatar när andra petar på mina fötter. Kanske låter skumt att jag valde att göra en sån behandling då, men mina fötter behöver verkligen det och jag har inte orken att göra sånt själv hemma. Så jag får helt enkelt stå ut den stund det tar.. Sen efter det är det dags för lite färgning och fixning av ögonbryn och ögonfransar. Kommer nog bli super.
Resan hit var rätt galen, båten var fylld med ryssar (majoriteten hade hockeyfrilla?! vafan hände där liksom?) och på natten var det världens storm, trodde båten skulle sjunka. Hur läskigt som helst. Men det gick bra och jag hoppas att hemresan blir lite lugnare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0