pep rally inför senior night

Återigen allihopa, dom flesta "vanliga" frågor finns det svar på under kategorin "svar på kommentarer". Bläddra där så får ni nog veta det mesta ;)

Idag hade vi ett peprally, dock var det inte alls lika roligt som det var tidigare iår och det enda vi Juniors vann den här gången var basketbolls utmaningen. (Juniors vinner alltid.). Cheerleadersana var mycket bättre idag dock, de hade även gymnastik i deras program.

På engelskan idag så fick vi en alla hjärtansdag kaka och en vattenflaska av Mrs. Roberts och under peprallyt så delade cheerleadersana ut godis.

Under historian så kom Mrs. Chase och pratade med oss om nästa års klasser osv och då somnade två personer i min klass. Så Mrs. Clark tog fram en vattenflaska, hällde upp vatten i locket och hällde vattnet på dom sovande elverna. Haha väldigt roligt för oss som kollade på. Och något mer roligt som hände under 8th period var något som Mrs. Hukill sa, hon är så himla knäpp ibland.

"Hey Kevin, watch your language. soon I'll have to get a bar of soap.. but since we don't have soap bars at this school I'll just have to make you put your head under the automatic soap dispensers and wait for it to feed the soap into your mouth"

Väldigt underhållande. Så dagen flöt på som vanligt och inget roligt förutom det ovan hände.. Jo på Career ed hade vi en tjej som pratade för oss från ett universitet/college i Columbus. Hon var jätterolig och pratade om skillnaden mellan killar och tjejer, hur vi fungerar och så vidare. Man inser hur mycket av det är sant, och det är lite intressant faktiskt. Det är nog något jag skulle kunna jobba med, lyssna på föreläsningar om sånt. Haha är det ett jobb? Om man får betalt kanske det räknas.

Jag har påtal om något helt annat blivit förälskad i något jag brukade HATA. Jordnötssmör! Hur gott som helst ju.. Speciellt den med jordnötsbitar i och med lite honung i.. MUMS. Tänk vad USA kan ändra på saker och ting. Men nu är det dags att åka till gymmet för lite träning. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0