a good day

Ett svar till några kommentarer, vad ryktet är vill jag inte gå in på och jag vet vem det är, det är min kompis. Eller vad man ska kalla honom. Usch

Nog pratat om det, kom hem lite tidigare idag då Courtney's mamma erböjd mig skjuts hem och mat. Och det tackar man ju inte nej till, en sallad på mcdonalds blev det tillsammans med Sweet Tea som jag vanligtvis inte dricker men det kan vara gott ibland. Det var skönt att komma iväg lite tidigare + att jag har läxa att göra. I government för en gångs skull. Fast jag tror vi får fortsätta imorgon på lektionen. I alla fall, blockday igen och jag spenderade Extra Help-passet nere hos Mrs. Nuzum med Caitlyn. Fick veta att vi måste betala 15 dollar till henne imorgon för att få göra en Ensamble eller solo, jag som inte ens hade ett val. I alla fall, på Historian fick vi våra nuvarande betyg, mitt är 79 nu så snart har jag ett B igen!! Sen fick vi även tillbaka ett prov på Imperialism som jag fick 38/30 på (ja 115% blev det) så det var jag nöjd med + att vi fick göra om ett Multiple choice prov där vi fick använda boken men vi var tvugna att skriva ner vilken sida vi hittat svaret på och vilken paragraf. Jag hann inte med dom 3 sista frågorna men jag vet att fler inte var klara så vi fortsätter väl imorgon.

På Government fick vi veta våra betyg, jag har nu 88% och han sa att om jag gör bra ifrån mig på våran nuvarande uppgift så skulle jag nog ha ett A. Yaay, vår uppgift är att ta orden vi skrev ner här om dagen (alla 30) och göra en saga om det, "one day at the congress" och vi skulle använda alla ord, gjorde vi det och använde dom rätt + var kreativa så var det ett A, och om vi vill ha 5 bonuspoäng så skulle vi läsa sagan inför klassen. Supersnälla Mr. Schob ju. Jag tycker det är roligt att vi ALDRIG gör något i klassen, sen typ en eller två veckor innan provet så ger han oss alla frågor och svar så vi kan plugga och klara testet. Underbart ju.

Sen var det dags för Psykologi, fick tillbaka testet vi gjorde igår? och jag hade alla rätt, inte ett enda litet fel inte ens på "korta svar" frågorna som var värda 5 poäng var. Jag är rätt nöjd, eller ja jag är supernöjd. Efter lunchen när vi kom tillbaka så började vi kolla på en film som heter Beautiful Mind. Är baserad på en sann historia (jag som älskar sånt) om en man från West Virginia (staten 10 min ifrån oss) som gick på Harvard var SUPERSMART, var lite abnormal och hade svårigheter att kommunicera med folk eftersom han var så smart. Han såg inte folk som personer utan som matematiska problem, han såg alla som en ekvation. Lite läskigt hur smart han var, men filmen verkar superbra hittills.

Sista lektionen var Reading då jag gjorde klart min engelska läxa OCH insåg att jag läst ett kapitel förmycket, och därför det känts som att jag hade jätte mycket att läsa. Menmen nu ligger jag före och det gör jag med glädje. Så ingen engelska ikväll, men däremot min Government saga, men det ska nog gå bra. Träningen var ok, min gymnastik var inte på topp och vi nötte massa saker om och om igen eftersom alla inte gjorde det dom skulle. Men jag antar att sånt behövs. Clara gjorde min dag med att komma med cheerleading bilderna!! Hur awesome som helst och jag är supernöjd. Så nu har jag massa fina bildminnen från USA, skolfoton och cheerleading bilder! Och våran gruppbild var helt perfekt.



BTW!! ITS SNOOOWWWIIINGG!! Det ska komma supermycket snö i natt, så vi hoppas på en 2 hour delay eller en snowday imorgon! Så i talk to you later!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, en jättefin bild! Du är så fin och så naturlig.

2011-01-07 @ 11:00:59
Postat av: Anonym

Men hur kommer det sig att du bor i usa?

2011-01-07 @ 18:39:16
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Eira

Vilken cheerleading position har du? :)

2011-01-07 @ 19:47:45
URL: http://honeyandmoon.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Väldigt fina dräkter :D

2011-01-08 @ 17:42:57
URL: http://www.nogg.se/kersha

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0