Peace&Love day 2


Kollade på Jimmy eat world, var rätt ensam då ingen hade mottagning och svarade. Men sen hittade jag Simon och Jonas så jag umgicks med dom och så.

Så vi gick runt lite efter och sen stack vi och åt på American Take Away. Sen mötte jag upp Anna,Mia och Johanna. Vi gick in på festivalområdet och lyssnade på någon grupp som stod och spelade och sjöng roliga låtar medans vi väntade på Linnea och Gina. När dom kom så gick vi och lyssnade på en föreläsare men han var så dålig på att prata så vi gick, och sedan blev det Lykke Li tills vi bestämde oss för att ställa oss i kön till Kings of Leon. Det var den farligaste delen av allt, man blev mosad, puttad, och ja det var helt galet. Men vi kom in nära scenen och det var röj. Jag och Anna bestämde oss i alla fall för att gå ut efter ett tag då det blir så galet dåligt med luft där inne. Haha så vi satt i gräset, drack vatten och chillade tills Use somebody och Sex on fire kom då sprang vi in i smeten igen.






Sen drog vi oss hemåt och ja jag åt ju somsagt tårta och bacon. Jag blir så sugen på så konstiga saker ibland. haha NU ska jag duscha och äta för snart ska jag in och möta Mia och Johanna för då blir det Veronica Maggio, All time low, the sounds, Volbeat och säkert några andra. :)

Peace&Love day 1

Jag avslutar min onsdag med en chokladgräddtårts bit och lite bacon, och ett glas juice. Tänkte ta mig lite tid här att sammanfatta min första dag på P&L, för dagens bilder ligger på min telefon så det ska jag försöka komma på hur man får dom över till datorn först. Så det kommer senare. nu sammanfattar vi Peace&Love dag 1 i bilder

Så Issa sov ju hos mig måndag-tisdag så då gick vi ner till skolan och satt och bara prata ut om ALLT i flera timmar, huur mysigt som helst måste jag säga och jag har saknat den tjejen till tusen.





Dagen efter började vi peppa för Peace&Love , åkte in till stan. Hon träffade Katha och jag hittade på Johanna så att vi kunde slå upp vårt tält (som FYI är rosa), sen åkte jag till Jax för att umgås med Matilda, Janina och Loppan. Vi gick till campingen igen och chilla lite. Jag umgicks med dom till runt 10 kanske då Linnea och Saga kom, så väntade vi in Gina också och gick runt lite. Gina åkte hem och jag och Linnea hade en väldigt lyckad och rolig kväll med ett gäng killar i klänning. Haha








Dom där killarna är biff.. Deras muskler, det är ofattbart. Killen på axlarna lyfte mig och killen som hänger lite konstigt upp samtidigt..

hahah kvällens roligaste tyckte han,

Efter en massa roligt med dessa typer så drog jag och Linnea hem till henne för att få ett par timmar sömn innan vi skulle upp igen.

No update = at P&L

Oj, ingen uppdatering här. Min ursäkt är PEACEANDLOVE! Det är helt amazing och jag kommer berätta om det senare. Jag tänkte göra det nu men jag har inte ens en halvtimme innan jag måste åka in till stan igen då Jimmy Eat World kommer och spelar! Lätt bästa veckan på året.

Nu beger jag mig till stan

Här är jag idag, man får passa på när det är soligt och varmt





The script

Godmorgon.

Sitter här och lyssnar på The Script, ska snart göra mig iordning för halv 2 ska jag och mamma in till stan och sen kommer Issa och vi ska hem till mig. Det kommer bli en amazing dag, att vädret är bra gör det ju inte värre. Ska hämta ut mitt Peace&Love band idag också, sen blir det tagga inför imorgon. Det kommer bilder ikväll från min dag, I promise you that.



Nu ska jag fixa mig.

ear cuff

Imorse vaknade vi och städade upp det sista vi inte orkat igår och sen åkte jag med Linnea hem till henne. Hennes familj bjöd mig på mat och sen åkte vi ner till Kupolen och gick runt där lite. Hittade en söt Ear cuff som jag köpte och sen blev det milkshake/glass på Donken, träffa Martin och sen gå till stan.


Har inte kommit på hur jag ska ha den för att de ska se som snyggast ut, förslag?


Letar smycken som jag kan ha på Peace&Love nästa vecka, går INTE så bra. Smider samtidigt planer med Issa om imorgon då vi ska hämta ut banden och sen kanske ska hon sova här, så himla taggad. Har inte träffat henne sen skolavslutningen i ettan och då pratade vi inte ens med varandra. Åhhh, ni vet känslan när man är så glad man knappt kan sitta still? Ja så är jag nu.



American Night was Amazing

Gårkvällen var AMAZING, och så mycket bättre än jag någonsin förväntat mig att den skulle bli. Jag är inte personen som gillar att ha hand om saker, därför kommer jag aldrig bli någon som planerar fester eller som kommer ha massa folk över på middag bara för att.. Därför jag även om det var mina närmsta vänner var orolig för hur det skulle gå, skulle jag misslyckas med maten? Skulle vi få skittråkigt? skulle ingen gilla filmerna jag hade? Ja ni ser ju vilka töntiga tankar som snurrar runt i mitt huvud. Men det gick ju hur bra som helst, Anna och Mia kom förbi runt 2 och hjälpte mig laga mat och annat trevligt. Sen kom hampus och hjälpte lite till, så satt vi och vänta på Gina och Sebbe innan vi började äta. Kommentarerna jag fick var "oh edda hur lyckades du bara gå upp 6 kg?" "shit man får ju sockerchock av teét" och så vidare. Vad vi åt var, Mac n cheese, kyckling klubbor, grillat kött, potatissallad och lite sånt, till dricka var det Sweet Tea som gällde.

Jag är dålig på att ta kort innan, så det blev bilder efter vi ätit..


Kyckling och homemade mac n cheese

Efter maten satte vi på Easy A, tjejerna kollade på mina skor och sen kom Linnea. När hon skulle äta så passade vi på att äta efterätt, Cinnamonrolls och poptarts. Mina kompisar frågade om jag försökte få dom att gå upp jätte mycket i vikt, och tyckte att efterätten som är amerikansk frukost mer liknade deras lördagsgodis.. haha vi alla vart höga på socker och fulla med energi (tack vare allt socker) så vi tog en promenad ner till skolan. Det skulle ju såklart börja regna, men det var absolut inget vi brydde oss om.


Cinnamon rolls


poptarts


Mina fina ♥


mhmm candy


Hampus och Sebbe, :)

Vi kollade på massa film, Beastly, Tangled och annat. Det var en perfekt kväll och jag hade asroligt. Gina och Sebbe åkte hem runt 2 och då blev det jag, Anna, Mia, Linnea och Hampus kvar. Vi knölade ner oss i vår bäddsoffa runt 3 på morgonen och det var så äckligt trångt och Hampus gav upp och gick och la sig i min säng istället.

Svar på kommentar, och frågestund?

Anonym om Förbereder.:
Hej! :)

Jag har lite frågor om den första interjuven man har med explorius.
Ungefär villka frågor ställer dem? Och hur svårt är det att få åka, eller alltså är det vanligt att få avslag?

Hehe, hoppas du förstod frågorna :p

Hejdu :) De frågar dig och din familj lite om vad ni förväntar er, asså det är mer ett möte där man disukterar frågor som de har och du har. Det är ingenting jätteseriöst, sen kommer de testa din engelska så du kommer ha en privat intervju (pratstund) med tjejen/killen på engelska. Det är nog inte så vanligt skulle jag tro. Det var faktiskt rätt lätt och dom gör nog mest intervjun för att se om du är mogen nog att åka :) haha ingenting du behöver oroa dig för!


Har ni många frågor? Tänkte att ni i så fall kan fråga ALLA frågor ni har nu så gör jag en sista liten mini frågestund :) Frågor om förberedelser, mitt år, hur det kändes att komma hem, vad jag har för planer för sommaren. Ja vad som helst!!

Förbereder.

Godmorgon.

Har spenderat min morgon till att städa mitt rum någolunda i alla fall. Skrivbordet är fortfarande katastrofalt men jag orkar verkligen inte göra något åt det just nu.. Sen har jag, mamma och pappa gjort Mac N' Cheese och sweet tea, även fast jag blev lite besviken på resultatet då jag är van vid hur det SKA smaka.. Men mamma sa att den var god ändå. Anna och Mia skulle komma hit efter tolv någon gång, och hjälpa mig laga mat osv för mor och far lämnar nog mig snart. Så bilder kommer senare och jag lovar att ta bilder. Jag tycker att jag blivit duktigare på det (om man jämför med när jag åkte till USA och min första tid där. haha)

Nu ska jag klä på mig och fortsätta lyssna på Kaylyn's skiva som hon gav mig innan jag åkte. Den är grym!


så snygg är jag nu. Haha känns verkligen som att jag bryr mig om hur jag ser ut inför mina vänner. Det där är förresten tjocktröjan jag lever i när jag är hemma. Så nu ska jag gå och sätta på mig en annan tröja så jag ser lite "förbredd" ut, vill ju inte att det ser ut som att jag precis rullat ur sängen.

Midsommar 2011

Min midsommar vart väldigt lyckad faktiskt. Tänkte ladda upp allt imorgon men det kommer folk och jag kommer vara upptagen så jag får helt enkelt ta tid att göra det nu.

Jag åkte ju som sagt till Kalle och där umgicks vi med Maddes släkt ett tag innan vi drog oss hem till Kalle och Maddes lägenhet igen. Där satt jag och kalle i soffan, han spelade ishockey medans jag gosade med hundarna och vi hade värsta djupa samtalen, som vanligt. Eller ja, vi diskuterade våra liv typ. Sånt som vi alltid gör iprincip. Så där satt jag och umgicks till ca 5 då jag tog bussen till Nakedhill och Anna och Mia. Linnea och hennes mamma körde förbi mig och plocka upp mig och körde mig den sista biten. Johanna som först planerat att bara ligga hemma i soffan hade tagit sig dit också. Vi grillade lite och band kransar, sen vart det mat och efterätt. Sjukt mysigt var det måste jag säga.







Sen åkte jag till Tara där min familj var, så där hängde jag en stund innan vi åkte hem. Det är helt galet va folk glor på bussar när man har midsommarkrans på sig.. Herregud det är ju midsommar, det är ju då man ska ha krans på sig!

Nu sova, för imorgon ska mycket fixas!

And off i go


Nu drar jag till Kalle , hörs senare!

Glad Midsommar



Godmorgon. Har tagit en dusch och nu blir det att göra sig iordning för sen ska jag till Kalle min bror och sen senare på kvällen blir det Anna, Mia och Linnea, en grill och film! Jag är inte jätte taggad mest för att vädret förstörde vad jag tänkte ha på mig så det blir väl kanske att se ut som jag gör på bilden ovan. Så det ska jag fixa nu! :) Bilder kommer ikväll/morgon.

midsommarplaner



Jag blev trött på att försöka städa (ja nej jag försökte inte ens) så jag tog lite bilder istället, tog väl över 60 bilder och jag sparade vadå 10? Kul att man är så fotogenisk. Haha imorgon är det midsommar, ska väl försöka binda krans för första gången på typ 10 år och kameran kommer med. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra än. Men det löser sig, faktiskt så löste det sig typ nu. Ska bara bekräfta med bror min att det går att jag kommer tidigare till honom. Så det blir kanske 3 olika ställen imorgon, mycket att hinna med.

Nu ska jag helt seriöst i alla fall försöka städa upp.. My room is a serious mess

Lite om min dag

Igår åkte jag hem till Johanna och sov över igen. Haha men båda var jätte uttråkade så vi bestämde oss för att hitta på något tillsammans. Så idag på dagen har jag ätit lunch med mamma och pappa och sen gick jag och Johanna runt på stan lite. Det är ju midsommar imorgon och jag är inte taggad alls.. Mina planer är i alla fall att åka hem till bror min och umgås lite på dagen och när han sen tänkte umgås med sina grannar osv (som jag i och försig fick hänga med på) så ska jag hem till min kompis där min familj är och äter middag. Så det blir en rätt chill kväll.

Nästa vecka är det ju Peace&Love också och det däremot är jag supertaggad till! Lätt bästa veckan på året, så sjukt kul är det. Sen har jag fått en ny liten dröm, att få hit en utbytesstudent i ett par månader. haha, vi fick mail från Explorius (min organisation) att de sökte familjer som ville taemot, och jag gick in och kollade och hittade en Italiensk kille som verkade astrevlig, haha tjejerna verkade så sjukt tråkiga (fanns två).. Så det är min nya "övertala föräldrarna"-grej. Haha fast dom funderar ju också lite på det. Fett kul ju.

Ja nej så jag har precis gjort min egen lilla kanna av sweet tea, vart inte så sött som vi trodde att det skulle bli men vi ska göra mer imorgon, sötare. Haha och nu målar jag naglarna. Måste städa för mina kompisar kommer hit på lördag och mitt rum är så gaaalet stökigt.

Om jag bara haft pengar..




Samtliga saker från Style by Tyra

Falun

Har haft en underbar dag i Falun med Matilda, Janina och Louise och Janinas kille. Är aldrig i Falun så det var ju lite roligt att vara där som omväxling liksom. Vi fikade på Waynes coffee och gick runt på stan. Så där har jag varit i ett par timmar idag och nu är jag hemma. Mamma och jag åkte till McDonald's för jag var jättehungrig och så pratade jag med arbetsledaren om att jag vill börja jobba i Juli igen. Så det är nu äntligen avklarat, skönt. Jag är rätt orolig att jag inte kommer få plats i jobb byxorna då de var jättetighta innan jag åkte.

Nu sitter jag och njuter av spotify som jag inte lyssnat på sen hm.. augusti? Då de inte har det i USA..  Skönt att kunna lyssna på musik utan att behöva söka upp nytt hela tiden när låten tar slut.

I am number four

Tack för tipsen till vad jag kan skriva om. Väldigt uppskattat

Mitt liv här flyter på bra, lite för bra ibland känns det som. Det känns som att jag aldrig åkt och att prata med mina kompisar i USA känns läskigt, det känns så sjukt långt bort nu och att tänka att jag en gång bodde jätte nära alla dom och såg dom varje dag är väldigt svårt att föreställa sig. Jag har umgåtts med Anna hela dagen idag, och enda saken som var annorlunda från innan jag åkte var butikerna i kupolen. Haha, jag har ju cyklat för första gången sen jag åkte till USA och det gick faktiskt väldigt bra, haha jag vet inte vad jag hade förväntat mig. Vi gick runt på Kupolen ett tag tills vi bestämde oss för att åka till Hemmakväll och köpa godis och sen bara krasha hos henne och kolla på film. Blev den nya Harry Potter första delen, gick inte så bra för oss för vi somnade. Vaknade upp av att det var fika och då umgicks vi lite med Annas syster och hennes kille och dotter. Hennes dotter Agnes är vääärldens sötaste, så himla glad hela tiden. Sen vart det att kolla på I am number 4 som jag älskade, + killen är galet snygg. Och sen Pirates of the Caribbean 1. Det har med andra ord varit en jättebra dag.


Alex Pettyfer

Nästa fråga .. hehe

Tack tack tack alla för alla kommentarer om att jag ska behålla bloggen! Då fortsätter jag helt enkelt då det är så många intresserade :) Nu vill jag höra vad ni vill läsa om, då jag inte är i USA längre.. Vill ni att jag fortsätter att bara prata om mitt liv eller är det något speciellt ni vill att jag ska göra? :) tell me!!

Svar på kommentar, blogga

helen om Fortsätta eller inte fortsätta..?:
Ska du inte fortsätta blogga på din andra blogg? :)

Jag vet inte, jag har mer läsare här och det känns mer värt att fortsätta här då ni är intresserade :)

Fortsätta eller inte fortsätta..?

Ser att läsarsiffran går ner, och jag har inte fått speciellt mycket kommentarer på senaste tiden. Så här kommer min fråga.

Vill ni att jag fortsätter blogga om mitt liv i sverige eller är ni ens intresserade? :) Snälla kommentera för annars kommer jag nog sluta blogga på den här bloggen. Det kommer komma uppdateringar om jag åker till College, eller om jag åker och hälsar på någon gång. Så ni får väl kika in i framtiden om det är så att jag slutar. :)

Back in sweden

Jaha då är man i sverige igen då. Att säga hejdå var inga problem, men när jag satt där och väntade på planet så blev jag tårögd och började inse att det här var slutet på mitt utbytesår. När jag väl klev på planet och det började åka så kom tårarna.. Jag satt och grät och grät och det var så himla hemskt. Planet var minimalt också, 7 pers på ett 19pers plan. Propellerna var så himla högljudda så när jag försökte fråga mannen mitt emot mig om när vi skulle landa så hörde jag inte ens min egen röst. Så jag gav upp, flygturen var inte så lång och jag fick halvspringa tillsammans med en annan tjej till Terminal C där vårat nästa plan avgick (olika flyg). Jag hann med mitt plan och även det gick bra, grät lite till och sen var jag ok.

När jag landade i New Ark så hämtade jag ut mitt bagage, och betalade 5 dollar för en vagn. Min väska hade gått sönder jätte mycket så ja det var ju mindre roligt. Jag frågade om vägen till min terminal och tjejen följde med mig och hjälpte mig hela vägen till incheckning. Så himla snällt av henne, då hon var påväg hem liksom. Så med mina väskor incheckade så gick jag för att leta på starbucks, men stötte på en kille som frågade om jag var svensk och det visade sig att han också var en utbytesstudent påväg hem. Så jag och Andreas som han heter gick och satte oss med hans kompisar och där satt vi ett bra tag, pratade osv. Skönt att få någon att prata med. Vi gick tillsist till Starbucks så jag kunde få min Chai Latte innan vi gick till gaten och sen började vi köa oss igenom security. Allt gick bra och satt bredvid Andreas på flyget hem och vi hade så galet roligt, kolla på film, pratade och ja lärde känna varandra.

När vi landade i Arlanda så kändes det så skönt, att äntligen vara framme och vara hemma liksom. Vi väntade på våra väskor och SÅKLART så var dom sist. Min väska gick sönder ytterligare och vi skrattade så sjukt mycket åt det. Och när vi fått alla väskor så gick vi mot utgången, eller ja vi sprang typ.


Jag och min fina resväska.. haha


Andreas.

Väl där ute så stod mamma med en stor välkommen hem skylt och pappa tog kort, när jag och mamma hade kramats klart så kramade jag pappa och så out of no where dyker min bror upp, bli så himla överraskad och jag har saknat han så sjuukt mycket då jag inte sett han alls under det här året. Så himla underbart, vi tog mina grejer och så körde vi till Mc Donalds för min bror ville ha frukost, och jag tog en Apelsinjuice. Jag insåg att jag missat att Bacon Cheeseburgaren kommit ut, och så mötte jag Felicia (annan utbytesstudent som åkte med samma flyg) där också.


Jag och mamma på flygplatsen.

Vi fortsatte hemåt och vi hämtade även upp Johanna min bästa kompis på vägen. Så himla skönt att se henne igen, vi fick en snabb tour runt hennes nya hus och sen bar det av mot mitt hus. Vi packade upp lite, jag gav henne mina presenter till henne och de var uppskattade. Sen satt vi och bara pratade och bestämde oss sedan för att sova lite (mina enda två timmars sömn jag fått sen jag klev upp den 16de i Ohio) så det var skönt. När vi vaknade upp så väntade vi på att Kalle, Jakob, Maggie,  Bosse och Tara skulle komma över på middag, Aku kom senare också. Det var kul att träffa alla igen, och det blev god mat, tårta, skratt, prat och bilder. Nu har jag tagit min första svenska dusch på 10 månader och nu blir det att sova!

Allting känns förresten precis som att jag aldrig åkt iväg, som att jag inte åkt iväg, och mitt liv i USA känns så galet långt bort. Längre bort än sverige någonsin kändes från USA. Its crazy.

Wednesday june 15th,

The boyfriend var bra, dock missade jag första akten men Alexa kom ut och förklarade den lite snabbt för mig. Jag har nu tagit en dusch, och slängt i de sista kläderna i tvättmaskinen så jag slipper åka hem med smutsiga kläder. Eller ja, så mycket av dom. haha så nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli klart så jag kan pressa ner dom i min carry on som redan väger typ 10000 kg för mycket, nej men den kanske väger 15 kg..


Där har ni alla mina saker.


am i going to hell now?

The boyfriend

Nu snart åker jag till the smoot theatre för att kolla på The boyfriend, helt ensam. Lite tråkigt men så går det, ska väl få tiden att gå på något sätt. Haha, när jag kommer hem så blir det nog en dusch och så försöka sova, för det blir tidigt imorgon, runt 7. Så det här blir nog kanske sista inlägget från USA.



bättre bild på mina naglar jag målade här om dagen.

Last day in Ohio

Jag invigde min allra sista dag med att äta en god frukost på Bob Evans med Kristy. Sen åkte vi till posten och hämtade ett paket, jag får skicka hem hur mycket jag vill, så länge det får plats och är under 10 kg för 55 dollar. Så jag har tryckt ner 8 par skor och en tröja och lite annat. Väldigt värt det måste jag säga.

Ikväll blir det att kolla på Alexas genrep för deras musikal The boyfriend så jag är rätt excited för det. Sen åker vi hemifrån kl 8 imorgon morgon!..

Chillkväll med folk

Alexa hade ett par (läs typ 10-15 eller så) kompisar  från Camp Broadway över nu under kvällen och jag gick efter att ha försökt packa ner allt ner och prata med dom. Vi kollade på tv (de hade varit ute och grillat osv) och Delaney satt och prata med mig om musik, folk som ögonen ploppat ur (för dom varit i slagsmål) och han kallade mig en liten whimp för att jag tyckte det var äckligt och att jag borde "man up" eftersom jag trots allt var en viking. Lite senare kom Barrett och joinade vår konversation, han pratade om hur han blev biten av en liten björnunge, haha och så försökte han få mig att uttala ord "korrekt" utan en accent, haha gick inte så bra. Men tydligen så säger jag "im trying" helt perfekt.. haha, ja väldigt intressanta killar dedär.. väldigt roligt dock. Så kollade vi på ett TVprogram om några fiskare som ja, fiskade.. Såg ut som världens tråkigaste jobb, och jobbigaste. Lite senare kom fler och fler och joinade mig, Barrett, Delaney, Cole, Taylor, Arienne och Ben. Så åkte folk hem och det blev sent så jag bestämde mgi för att gå upp hit på mitt rum. För imorgon är det min absolut sista dag, så det blir frukost på Bob Evans, antingen köpa ett paket så jag kan skicka hem saker, eller köpa en extra liten resväska (ja en tredje, men en betydligt mindre) beroende på lite saker. Sen ska jag kanske träffa Courtney Brigner på gymmet då hon ville säga hejdå och så blir det att kolla på Camp Broadway's dress rehearsal av deras musikal "The boyfriend". Im excited.

My amazing friends

Idag kom Megan och Kaylyn över för att säga ett sista hejdå och dom kom över med en stor påse med saker till mig. Så himla gulligt, vi satt och pratade i någon timme och tog lite bilder och jag insåg hur jäkla svårt det kommer bli att åka och lämna alla dessa underbara människor. Men det var superskönt att få träffa dom en sista gång.




Two of my favorite girls :)



Vi var ledsna


Fan kan inte få bilden rättvänd. men där är allt jag fick av dom. :)

Sugar,sugar,sugar



Det är kul att läsa på innehållsförteckningar på amerikanskt godis då de tre första ingredienserna är någon form av socker.. Mums ;)

Packa är hemskt

UGH att packa gör mig galen. Det här går inte. Båda mina väskor är sådär precis fullpackade, mitt handbagage väger 11 kg när maxvikten är 8, sen har jag min ryggsäck, och min scrapbook och min fotoram som jag inte vet om jag får ta med mig bara sådär.. och ja, there's more. Jag får lite panik här för jag vet inte vad mina flygbolag tillåter då det inte står detaljerat nog på deras hemsida så att jag ska vara 100% säker. Ja jag oroar mig jätte mycket ionödan jämt.


enough candy?


Headphones - britt nicole


En av de 4 olika vi gjorde, tänkte lägga upp några till lite då och då om det är något ni vill? Det är dock samma låt, men ja lite olika videosar.

Liten uppdatering från mig och Caitlyn




Glömde nämna CDn hon gjorde åt mig, som är helt amazing. Den låg inte i påsen och därför glömde vi nämna den. + vi gick över tidsgränsen därför den slutar lite hastigt.. haha

Homemade ice cream


Homemade ice cream is amazing!

Videosar pågång

Sådär nu har vi spelat in MASSA videosar, eller ja samma låt men på tre olika platser får se vad som kommer upp. Har en videohälsning till er också! Så det kommer upp, snart när vi fixat. :)


Caitlyns one last time..

Godmorgon!

Nu om ett litet tag så kommer Caitlyns pappa och hämtar upp mig och det blir en heldag tror jag hos henne. Och vi måste försöka göra den där sista låten som jag lovade er!! Nu ska jag göra mig iordning men nu vet ni vart jag har mig idag.

The hang over part II

Nu har jag kommit hem och har en sak att säga om filmen, den var så jäkla bra. Jag gillade den mycket mer än den första, och jag hade så galet roligt med Taylor.

Taylor hämtade upp mig runt halv 9 och vi åkte mot bion med ett litet stopp på Mc Donalds där vi provade den nya Frozen Strawberry Lemonade och så blev det en McFlurry för mig. Så åkte vi till bion och som sagt, I loved it. Och efter bion åkte vi till... hm, Mc Donalds igen, haha ja fast denna gång för mat. Blev meny 4; 2 cheese, pommesfrites och en vatten. För ynka 4 dollar (24 kr ca). Inte konstigt folk är överviktiga här. Sen körde Taylor hem mig och här sitter jag nu. Ska umgås med Caitlyn imorgon ett tag, tydligen är det grillning, hemgjord glass och poolen som står på schemat :) Men nu, ska jag försöka göra mig iordning för sängen, för imorgon kommer jag nog vakna rätt tidigt för Kate och Alexa måste gå upp tidigt och göra sig iordning för Camp Broadway träning (de lär ha hår och smink färdigt..) och de måste åka eller vara där något av de kl 9 imorgon.


Good stuff!

iCarly and painted nails


Sitter i vardagsrummet och kollar på iCarly och väntar på Taylor.


Målade naglarna idag i brist på annat.

Logan's, and the hangover 2

Idag väckte Kiah mig med att fråga om jag ville följa med till Logan's och äta med deras farmor och farfar, och Logan's tackar man inte nej till. Så det blev att fixa till sig lite snabbt och så åkte jag, Kiah och Alexa till Logans. Blev deras urgoda rolls, en stek, cinnamon apples och mac n cheese igen. Sjuukt gott och det var kul att träffa Patti och Richard en antagligen sista gång innan jag åker hem. Efter det blev det Walmart och jag köpte godis att ta hem till sverige och en Covergirl Mascara (skulle köpa en ny foundation men dom hade inte min färg..) för sådär 6 dollar. Så jäkla billigt med smink här borta, typ man kan få en bra mascara, en bra eyeliner och ögonskugga för 60 kr. Jag måste hitta min älsklingsfoundation innan jag åker hem för det första så finns den inte i sverige, och för det andra så är den så sjuukt billig. Alexa letade lösögonfransar då hon behöver dom för Camp broadway men vi kunde inte hitta dom hon behövde så vi åkte runt och letade. Utan lycka.

Ikväll ska jag och Taylor på Bio, vi ska se The hangover 2 och sen har Alexa två kompisar som ska sova över ikväll, Katie och Autumn så det ska väl bli kul.


Spindlar är elaka


Dumma spindel, eller vad det nu var som bet mig i natt.. Kliar så sjukt mycket.

Janelle's graduation party

Jag hade så sjuuukt kul hos Janelle. När vi kom dit så åt vi lite mat innan vi bestämde oss för att vattenkrig och slip n slide lät bra. Så vi bytte om och började fylla upp vattenballonger, när de var slut så fixade vi till Slip N Slide banan och det underhöll vi oss med ett bra tag. Sprang över till Kaylyn's hus också då hon bor precis bredvid, haha hon blev förvånad då hon precis kommit ut från duschen och skulle till jobbet lite senare. Låter bilderna stå för resten.


Jag och tiffany när vi först kom dit och åt.


Janelle, haha


Muddy and wet from the slip n slide





haha så går det om man lämnar kameran åt folk haha



Nyduschad och äter Twizzlers. haha

Ready to go

Nu äntligen fick jag tag på henne, och hon är väl här snart. Så jag skriver när jag kommer hem igen!


Vart tog tiden vägen?

Nu har Kristy och Todd åkt till Kanada och jag är ensam hemma igen, då Kiah precis åkte iväg för att göra något eller lämna något eller något sådant, och Alexa sov hos Katie så hon är ju såklart inte hemma än. Jag försöker få tag på Tiffany Longfellow också för vi skulle till Janelle's graduationparty idag men såklart så svarar hon inte. Haha jag har under natten fått ett gigantiskt bett av något slag, typ mygga, spindel eller något annat äckligt. Sen tror jag att jag har ett annat på G på min andra fot då det kliar men jag har inget bett där än.

Jag satt och kolla på bilder från när mina kompisar tog studenten igår.. Och vad hände med tiden är allt jag har att säga? Det känns liksom som igår när de började gymnasiet och ah nu har dom slutat skolan.. Tiden går så himla fort, jag förstår inte vart den tar vägen. Helt galet är det i alla fall.

Nej nu måste jag försöka få tag på Tiffany, det är 30 min innan det börjar och jag vet inte om vi ska dit prick 12 eller inte.. Om hon ändå kunde svara.

Long day,

Inga av mina planer idag blev utförda. Jag och Caitlyn bestämde oss för att umgås på måndag istället, och sola blev inte av då det började åska och efter det var det liksom inte den där värmen då man vill lägga sig ute, fast det var fortfarande varmt.

Så jag har underhållit mig vid datorn hela dagen iprincip tills min familj kom hem och vi kollade på Baseball och åt middag. Så det har varit min dag iprincip, imorgon kommer nog inte bli mycket skillnad, och på söndag ska jag försöka träffa Kaylyn och Megan en sista gång, och på måndag blir det Caitlyns som sagt. Sen är det redan tisdag och Steve sa att jag borde spendera sista 48 timmarna med min värdfamilj så det är mina planer för resten av tiden. Så galet lite tid kvar och jag börjar faktiskt bli lite peppad på att få åka hem.

Ska köpa lite godis att ta hem så att jag kan ha myskväll med mitt lilla kompisgäng på amerikanskt vis. Så det ska fixas, fick precis veta att Tiffany kunde hämta upp mig inför Janelle's graduation party imorgon så jag kanske åker dit, får se. Ska höra med Kristy.

Friday June 10th

Grattis alla Borlänges studenter idag! Och alla ni andra som tagit studenten.


Jag har precis tagit en dusch och försöker lite desperat få tag på Caitlyn då vi skulle umgås antingen idag eller på måndag då det är dom enda dagarna hon kan. Så ja, blir det inte att umgås med Caitlyn så ska jag väl gå ut och sola lite kanske, ville ju göra det igår men jag städade ju så mycket.


Fireflies



Avslutar kvällen med Owl City's Fireflies. För det är precis det min kväll handlat om, jag och Alexa gick ut och fångade fireflies. Haha synd att dom inte är sötare dock, jag gillar inte kryp av något slag. Men ja, vi fånga in dom in en burk och lyssnade på Fireflies låten. Vi är speciella.


PLAY WITH ME

Jag har officiellt jätte tråkigt, jag har länge spelat spelet "Words with friends" på min ipod, och nu har skaparna av det spelet släppt det nya "hanging with friends". Så någon ipod, iphone eller ipad (tror jag väl iaf) ägare som vill spela mot mig, adda!! eddaa heter jag där och spelen finns att ladda ner helt gratis! Oh tror android telefoner har det också!





Städa städa städa

Så jag spenderade min dag med att städa, det är rätt fint här nu och jag är rätt säker på att jag kan få med mig allt hem igen, haha. Kommer dock få bära min ram och min snuggie i handen för dom får inte plats någonstans, men det ska nog gå bra. Jag kanske skulle hänga med Caitlyn idag men vi får se hur det blir med det, kanske imorgon istället. Vi får se helt enkelt. Och imorgon åker Megan hem från Californien så vi ska försöka umgås någon gång innan jag åker hem!


Sällskap hem

Godmorgon!

Jag måste nog börja vända tillbaka på mitt dygn här, för annars kommer jag vara död i sverige, för just nu är min dygnsrytm helt konstig. Eller normal antar eftersom det är sommarlov men ändå.

Jag hittade en tjej precis som åker samma flyg hem med mig från New Ark, vääldigt skönt och hon visste någon annan som åker samma också. Anna heter hon och HÄR hittar ni hennes blogg. Känns lite bättre, då kanske jag har något att göra mina sista 4,5 timmar i New Ark. Eller kanske inte, det är ju en rätt stor flygplats och jag vet inte hur jag ska hitta dom. Jaja, det löser sig.

Good times with my friends

Har haft en amazing dag med Jessica och Taylor.

Vi åkte först in till hennes mammas jobb, biblioteket lite utanför min skola. Där fick vi uppgiften att måla en elefant och en orm på en stor pappskiva (hade en mall, liten en). Så det underhöll vi oss med och inte klagade vi, det var ju svalt och skönt där. Vi vart dock inte helt klara då vi var tvugna att åka halv 5. Vi vart lite oseriösa på slutet och det slutade med att vi hade en "kleta färg på varandra" krig, haha ja vi är rätt barnsliga ibland.


Så skulle elefanten se ut.


Där är våran halvklara elefant, vi är så random, vi målade liksom inte klart en del utan vi började något för att sen mitt i börja på någon annan del.




Jag och Jessica kanske inte var bäst på att måla, men vi var då bäst på att blanda ihop den perfekta färgen.

hehe hitta en bok om sveriges kultur. haha var bakom glas så jag kunde inte kolla i den. hah

När vi sen kom in i bilen igen hade den stekheta solen värmt upp ALLT i bilen, det var så varmt att när jag nuddade något med metall (tex på min väska) så brände jag mig. Det var 35 grader här idag så ja att ha fönsterna nerrullade hjälpte inte för det blåste bara in supervarm luft.

Vi åkte till hennes mormors hus och vi tänkte värma vår fryspizza som vi hade med oss men dom vägrade sätta på ugnen då de inte har AC i deras hus, så hennes morfar var snäll och åkte och köpte pizza åt oss. Så medans vi väntade hoppade vi ner i poolen. Pizzan kom och vi blev inte mätta på den 8bitars pizza han köpt, så vi åt resterna av deras middag + glass. Haha, sen mer poolbad, lekte någon färglek. Gick ut på att två personer höll den trejde som i en vagga, och så bestämde dom två som höll i den trejde en färg utan att den som var hålld visste vilken det var. Så skulle den tredje personen gissa vilken färg, vid varje fel så doppa dom ner en i vattnet, gissade du rätt färg så slängde dom runt dig så du gjorde en bakåtkullerbytta i vattnet. Kul lek, svårt för den som gissar om dom valt en svår färg. haha, sen lekte vi toothpaste, så en person står i ena änden av poolen och dom andra två i den andra. Personen på andra sidan står med ryggen mot och säger ett ämne, tex färger. Dom andra två ska tänka på en färg och så börjar personen som är på andra sidan ropa ut färger, säger hon/han din färg så måste du så tyst som möjligt ta dig över till andra sidan (där personen som ropar ut färger är) och nudda en viss grej och säga Toothpaste innan personen som ropar ut saker når dig och kan ta dig. Roligt, haha i alla fall när jag och Jessica totalägde ut Taylor 3 gånger i rad.

Så var det dags att åka hem, men när vi kom hem till mig så kom glassbilen, jag och Taylor vart jätte glada för ingen av oss har någonsin sett en amerikansk glassbil for real och aldrig köpt en. Så ja det gjorde vi, haha det var rätt coolt precis som i film.


Vi och glass gubben, haha han sa att massa människor tog kort med honom och att han tydligen fanns överallt på FB (fast han har inte ens en)



I scream, you scream, we all scream for ice cream!

Taylor Balachowski

Nu snart kommer Taylor och hämtar upp mig, vi ska hjälpa hennes mamma måla något tror jag och sen blir det bad i Pooolen! Kameran kommer med så jag ska försöka ta lite bilder :)


let me know who you are

According to my Flag Counter I have readers from a bunch of different countries, I dont know if you guys know swedish or how you read my blog. But I thought I'd do something I've done before, I'm gonna ask all of you guys, Who are you?



So please comment this post telling me who you are, name (if you want to), where you're from, why you read my blog, and something that I could change or do better to make my blog better.

You know you're swedish when..

·      You take your shoes off when entering a house
·      Making fun of Norway is a national institution
·      You just love singing ”snappsvisor” while drinking any kind of alcohol
·      IKEA is home away from home
·      Lösgodis (pick n’ mix) becomes more desirable than cigarettes
·      Your parents pay you every month to not eat candy for a year
·      You think Leif ’Loket’ Olsson is entertaining
·      You stay home on Saturday night to watch Bingolotto
·      You wear sandals with socks
·      You think that Rober Gustavsson is the funnies man alive
·      You end every phone call with ”puss puss” and don’t get why Non-Swedes laugh at you
·      You think that by saying something twice it will sound more friendly ”hej hej”
·      You thought Astrid Lindgren was immortal and was shocked and cried your heart out when she actually died
·      You’ve been forced to perform the ”little frog dance”
·      You know it’s not true, but you like to believe that there is a massive difference between the taste of ”julmust” and ”påskmust”
·      Making the cheese look like a ski slope is a mortal offense
·      You actually have a favorite color of ”Ahlgrens Bilar”
·      Every time something Swedish is mentioned in a foreign country you feel proud inside.
·      You get a nervous breakdown if the person in front of, or, behind you at ICA doesn’t use the next customer stick on the grocery belt
·      You make new friends by talking about the weather
·      You’re saying English words in a Swedish way, brainstorm=brainstorma
·      You use English words in your everyday conversations to seem cool
·      Joo kant spik englihs verry bra
·      You know the exact meaning of the word ’lagom’
·      You bring a suitcase of Bullens varmkorv and a tube of Kalles Kaviar when you go on vacation outside Sweden ”to be sure you’ll be able to eat something”
·      You know it's a sin to start eating from the bottom layer of the chocolate box called ’Aladdin’ before the top layers is empty
·      You know the words to Evighet, even though you dislike Carola with all your heart
·      Dancing around a phallic symbol like a frog is considered perfectly normal
·      The thought of eating fermented fish isn’t disgusting
·      No matter where in the world you are, you always bring an extra sweater. It might get chilly
·      Your friend says ”who the f are they?” and you answer ”p12or”

Hahah, så himla sant, eller ja majoriteten. Jag gör dock inte allt, till exempel jag njuter inte att av att äta surströmming, jag tar inte med mig varmkorv och kaviar vart jag än går, jag tycker inte Robert Gustavsson är roligaste människan någonsin, och jag har definitivt inte strumpor på när jag har sandaler (haha om det inte är iskallt ute och det är det enda par skor jag har med mig, men det händer typ aldrig)

Wednesday june 8th

Satt precis och tänkte på vad jag skulle göra den sista tiden här, och herregud jag åker ju nästa vecka. Jag menar jag vet ju att det är ca 8 dagar men att det faktiskt är redan nästa vecka slog mig aldrig! Så jävla crazy, men det är dags för mig att avsluta mina äventyr snart antar jag och lämna rum åt nästa års studenter. Ta vara på tiden säger jag bara! Cause it flies by, way too fast.


Morgonbild på mig, hey världen

Idag ska det bli jättevarmt, så jag tänkte försöka hitta på något utomhus. Dumt att spendera den inomhus när det ska bli galet varmt, man vet ju aldrig när man får det här vädret igen. Så om jag bara kan få tag på någon så ska jag nog hitta på något att gära idag, annars får jag väl lägga mig ute på gården igen, fungerar fint för mig.

Jag måste nästa vecka börja städa upp lite, jag har ju försökt tidigare men jag river alltid ut allt igen för jag kommer på att jag behöver sakerna. Så ska försöka göra det så mycket mot slutet som möjligt.

Logans with Kaylyn

Nu är jag hemma från en liten snabb lunch på Logan's med Kaylyn. Var superkul att träffa henne igen då det var evigheter sen vi umgicks, helt seriöst.. Det var väl hm ett par månader sen skulle jag nog säga. Logan's var så sjukt gott, åt grillat med Mac N Cheese och så lite cinnamon apples. Vi hade så mycket att prata om men det blev kort, ca en timme, för det är världens storm här ute igen och hon var tvungen att åka hem då hon skulle jobba senare idag.


Pics from when my fam was here



Megan, Caitlyn, jag, Mamma, Jakob


Megan, jag och Mrs. Hukill


Olive garden med mina familjer. Här jag, Kristy och Alexa


Toetouch


Jag och The Stackpoles'


jag och the Mule, haha är bra på att köra den så hör ni något annat så lyssna inte, jag hade 100% kontroll fast ingen tror mig. haha



Polaris Mall i Columbus


Jag och min grymma frisör jag gick till


Mitt framtida college, eller ja man kan ju drömma. Ohio State, dom har 4de bästa veterinärsprogrammet i hela USA.

Lunch with my bestie

Nu har jag äntligen fått tag på lite bilder jag kan visa er från när mina föräldrar var här, inte alla då det finns typ en miljon, men ett par stycken. Ska försöka ladda upp dom innan 12. För då kommer nämligen Kaylyn och hämtar upp mig och vi ska åka och äta lunch och umgås lite här innan hon måste åka och jobba.


Skräpmodell?

Min kväll flöt på, följde med Kristy när hon hämtade upp Alexa från hennes Camp Broadway träning. Sen gick jag ut och agerade "modell" för hennes photography project. Det handlar om nerskräpning och hon har tagit massa bilder på skräp, och hon ska sen sätta ihop dom till ett enda stort skräpberg och då tog hon en bild på mig när jag har en soppåse (fylld med handdukar) över axeln och står framböjd och låtsas plocka upp skräp. Jag har INGEN aning om hur bilderna ser ut då hennes kamera har film (hon måste ha en kamera med film för klassen) så det visar sig imorgon.

Sen kollade vi på lite Two and a half men och åt hemgjord pizza. Supergott! Imorgon ska jag försöka umgås med någon, hade Taylor i tankarna men hon svarade inte på mitt sms.. haha får se vad jag gör.

Sool och värme

Nu har jag legat ute lite och solat och brännan från igår försvinner sakta men säkert, nu känns det som jag i alla fall gjort någonting, för annars hade jag väl suttit i min tshirt och mina shorts som jag sover i fortfarande. Man blir så lat när det blir sommar, i alla fall om man inte har något att göra. Nu blir det att kolla på Despicable Me och ta en dusch lite senare. Och ja juste, tvätta skulle jag ju göra också..


Bjuder på en supergammal bild på mig (kanske ett år gammal eller så heh) när jag var jätteblond och hade mina långa extensions i.


JUSTE, GRATTIS SVERIGE PÅ NATIONALDAGEN! hah


Lalala monday

Godmorgon godmorgon.

Ser ut att bli ännu en fin dag idag, kanske går ut och lägger mig i solen lite, man får faktiskt passa på när man har det varmt. Jag borde tvätta lite av mina kläder också, och packa om min carryon bag så jag ser hur mycket jag har över. Jag kommer få bära massa saker i mina händer också, usch på att ha mycket saker. Haha, i alla fall när man måste ta med sig allt. Sköna är att jag inte behöver bry mig om mitt bagage förens i sverige så jag behöver aldrig stå där själv och försöka ta mig någonstans med två resväskor, två väskor och massa lösa saker.. Haha vagnar kommer ju vara min bästa vän tills jag ser mina föräldrar igen.

Det blir mycket nu om min hemresa känner jag, men det är så sjukt nära. Har ju snart bara en vecka kvar. Har för övrigt inte så mycket att säga borde kanske äta något snart! :)

Selena Gomez as Nicki Minaj?



Är inget större fan av Selena Gomez men hon är ju rätt grym på att härma Nicki Minaj, haha i like it.

MTV Movie Awards

Ger MTV Movie Awards live en chans. Jag gillar inte riktigt hur de går mellan typ scenen och typ backstage eller vad det nu är, men jag ska FÖRSÖKA att se hela.. Haha mitt tålamod är inte så stort.

Såg precis att jag bränt mig lite på axlarna och så, men så kan det gå. Haha


Man ser inte så bra då min webcam alltid tar bild med blixt, men där är brännan jag fick idag, bara från idag. haha syns mer IRL. Ja mitt hår är crazy då det varit i en knut hela dagen, och mitt ansikte är lite rött tackvare solen. Usch jag som ser så mycket brunare ut i verkligheten.

300 days in the states

Idag har jag förresten varit i USA i 300 dagar! GALET!


bild från första dagen i NYC i augusti.. tiden har gått fort

Family reunion

Idag har jag varit på en family-reunion med picknick och bad vid en pool. Väldigt mysigt och blev värsta brun, tror aldrig jag blivit så brun efter en dag. Jag är ju inte sådär superbrun men brunare än jag vanligtvis blir. Älskar det här! Det var jättekul att träffa alla igen för antagligen sista gången. Jätte många av småkusinerna blandar ihop mig med min värdfamiljs förra utbytesstudent Amanda, för jag blev kallad Amanda många gånger idag, haha. En av dom sa "who is that blond girl? is that amanda?" och så förklarade hans mamma att jag hette edda. och han bah "i dont remember her, i remember amanda, but i dont remember seeing her". haha söt kille.

Jag hade i alla fall roligt och nu tas det lugnt då vi kom hem rätt sent igår. Alla är helt slut!

Alexas och mina nattliga konversationer

En av killarna som dansar med Alexa är vääldigt hm egoistisk och tror högt om sig själv. Visst han ser bra ut och han är bra på att sjunga, och ska väl tydligen va med i en film och allt. Men han är i princip ett tomt skal har jag hört.

Idag var i alla fall första gången jag träffa han och faktiskt prata med honom och såhär lät det:
Han - so you're from sweden?
jag - yes
han - that's so cool, that means you're foreign!
jag - haha yep, i'm foreign
han - oh i wish i was foreign
jag - well if you go somewhere else you will be foreign
han - yea, i was supposed to go to italy this summer.
jag - well you wouldve been foreign then
han - yea i know, and all the cute italian girls would be like "ohhh, he's foreign"

Så när vi kom hem så satt jag och Alexa och prata om honom och jag berätta vad hon sa och ungefär så här lät vår konversation:
Hon - haha well what can i say, he's not the sharpest crayon in the crayonbox.
jag - haha im not even sure he qualifies to be concidered a crayon..
hon - hahah, well he could be one of those brown broken ones..
jag - yeah, the bottom part, that you cant really color with
hon - yeah, but you know brown is a pretty color too..
jag - yeah, but its the bottompart that's covered in paper so its useless..
hon - hahah exactly, but... its a really pretty paper..
jag - haha yeah, pretty but very useless.
hon - hahah i gotta tell katie this!

haha nu låter det som att jag är väldigt dissande och alexa är hm inte så dissande. Men hon sa sina repliker i en såndär ni vet ton som man använder när man försöker få någon som inte är så duktig att må bättre genom att berömma dom på något som egentligen inte har någon betydelse alls. typ "du kanske inte är den bästa fotbollsspelaren, men ... dina shorts är fina.." haha ja, vi har dom bästa konversationerna sena kvällar när vi egentligen borde ligga och sova. haha vi säger altlid så sjuka saker.

Dance Recital and dinner

Ojojoj, kvällen blev sååå mycket längre än planerat. Runt 6 åkte vi in till The Smoot theatre för att kolla på Alexas Dance Recital. Det var ca 3 timmar långt men riktigt bra. Sjukt duktiga människor. Efter all dans så var klockan 10 och vi bestämde oss för att tillsammans med ett par andra av Alexas dans kompisar gå ut och äta. Vi bestämde oss för en mexikansk resturang och vi började köra. Jag, Kiah och Patti kom dit först och insåg att det var stängt, så vi ringer Kristy och dom börjar ringa runt till alla andra och vi bestämmer oss för Bdubs istället. Så åker vi dit, säger att vi är 11 pers och han berättar att det kommer ta ca 45 minuter att få ett bord. Så vi ringer upp Appelbees istället och de hade ingen väntan alls. Vid det här laget är vi 20 pers och vi åker till Applebees istället. Och där satt vi i ungefär 2 timmar, åt och pratade och jag lärde känna massa nya människor.

När vi var klara (halv 1) så spöregnade det, och det åskade och ja det var galet. Vi sprang till bilen och jag lovar ett område av parkeringen var minst 5 cm vatten. Just nu blixtrar det så mycket att jag kan se det igenom mina persienner och min lampa är tänd i rummet.. Helt sjukt. Nu ska jag sova för det är sent och imorgon är det picknick med släkten som gäller, poolbadande för hoppningsvis. Snälla Gud ge oss bra väder! (är man i USA så får man bli lite kristen, haha på deltid)

Gifts for my favorites :)

Lite sneak peeks på presenterna jag köpt till mina kära vänner! Alla utom Mia's för hon får scrapbooking saker och jag vet inte riktigt vilka av sakerna som är hennes än så blir lite svårt ;)






Graduation and dance

Godmorgon!

Så himla skönt att kunna sova ut till typ 10-11. Haha kanske inte så länge ändå men jag kan inte sova ut länge om inte rummet är KOLSVART. Och mitt rum blir ju typ ljust så fort solen kommer upp. Men men, det slutade med att jag bestämde mig för att mitt täcke (lakan som jag har som täcke) var för fuktigt så jag använde bara mitt överkast istället. Fungerade ju också, nu av någon anledning så har jag ont i nacken så jag har ingen aning om vad jag gjort i sömnen. haha så ja, Matt's graduation idag så det ska jag väl göra mig iordning för, och sen ett par timmar senare har Alexa en dansuppvisining så det blir mycket idag.

Nu tänkte jag ta och äta lite frukost och försöka komma på vad jag ska ha på mig idag! have a nice one, har hört att ni har fint väder där borta ;)

My first day of summerbreak

Dåligt med uppdatering här, jag har i alla fall spenderat första dagen av sommarlovet utanför huset. Imorse skulle jag, Kristy, Kaden, Madison och Kayla åka till en pool och bada, men så hade inte hon som äger poolen städat den och det skulle ta typ en timme så vi åkte hem igen, jag städade lite och försökta ordna i mina resväskor (ett helvete..). Sen följde jag med Kristy till the mall där jag köpte lite handsanitizers (mhmm smores). Sen åkte vi till Olive Garden och åt så jag kunde använda mitt presentkort. Vi stannade vid Crafts 2000 och jag köpte mig en scrapbook och massa papper och stickers. Trodde det inte var så mycket , men jag hade bara råd med hälften av allt jag plockat ut (och jag tror ingenting var dyraren än 3 dollar, så det mesta var 1dollar). Så nu har jag scrapbooking grejer så det räcker.

Sen åkte vi och väntade på att Alexa skulle bli klar med dans så vi satt där i nästan 2 timmar. Nu är jag äntligen hemma och jag kan inte ens sova, för mina lakan hängde utomhus för att torka och jag glömde bort dom. Så dom blev fuktiga under kvällen så det är inte det skönaste att ligga på.

Schools out for summer, finally

SOMMARLOV!

Känns så skönt att inte behöva tänka på läxor, test osv längre. Nu har jag officiellt sommarlov ända tills Augusti när skolan i sverige börjar igen. Wonderful is all i got to say.

Dagen var bra, jag började dagen med att gå runt till alla lärare och rektor osv och gav ut mina tack-kort vilket var väldigt uppskattat. Sen började proven, först hade jag historia prov och vi fick dom rättat på en gång och på framsidan av där man markerar svaren (Svårt att förklara) så fick jag 95% och på baksidan 88%. Yay me. Och så var det dags för Government, jag tror jag gjorde rätt bra ifrån mig men vi får helt enkelt se, och så sist var det dags för career ed, det gick okej. Inte helt nöjd men så kan det gå. Många hejdå har jag fått idag och kramar och ja det var allmänt jobbigt. Det känns dock inte som sista skoldagen, men nu när jag tänker tillbaka på att jag aldrig kommer gå i dom där korridorerna längre, se samma människor varenda dag, sitta i klassrummen eller sitta och prata på lunchen med Caitlyn och Emily, det är sånt som får mig deprimerad. Nu efter alla prov så har jag världens huvudvärk, det har varit svalare idag endast 26 grader så det var ju skönt.

Fick en present av Tiffany Longfellow idag också, en CD och på CD'n fanns en powerpoint av bilder från året, när vi var med varandra på cheertävlingar, hennes födelsedag, skolan ja massor. Himla gulligt av henne!

Nej nu innan mitt huvud exploderar så ska jag hämta huvudvärkstablett och dricka vatten!

1 last day as a Warrior

Efter mitt sista inlägg så gick jag ut och solade ett tag, det var så jävla varmt så jag vart tvungen att gå in och ta en kall dusch. Haha jobbigt liv. Nej men sen kom Kristy hem, jag åkte med henne och lämnade mat till Todd som håller på att plantera majs och sen åkte vi ut och åt middag på en mexikansk resturang. Av någon anledning var både salsan och ostsåsen så sjuuukt stark, näsorna rann och läpparna och hela munnen bara brann, usch på stark mat haha. Gott var det i alla fall och sen åkte vi till Gabes och jag hittade lite presenter till mina kära kompisar så nu är dom nästan klara. Lite småsaker kvar. När vi var klara så åkte vi till dansstudion och väntade på Alexa. Sen har jag spenderat resten av kvällen till att skriva tack-kort till alla mina lärare, rektorn, Connie in the office och min Syo. Sen passade jag på att skriva ett tack-kort till Steve min area rep också, så det ska skickas/köras förbi till honom.

Om ca 3 minuter så kommer det bli torsdag, vilket betyder exakt 2 veckor tills jag sätter mig på planet. Planerna tills jag åker hem är iprincip, ta det lugnt, umgås med kompisar och familj, bada, packa det sista osv. Så det är två rätt chill veckor framför mig. Usch tiden har gått så fort, och det känns så sjukt mycket närmare när jag ser mina kompisar åka hem på FB och på deras bloggar. Sorligt, jag slår vad om att fler tårar kommer fällas imorgon då det är min absolut sista skoldag som en high school elev på Warren High School. Sista dagen som en warrior, fast nu blöder man ju blått tydligen. haha typ "warren warriors, we bleed blue" så det kanske är det alla bindreklamer menar när dom påstår att blod är blått. Ja off topic här. Men kanske, det tror jag i alla fall.

Nej godnatt innan jag kommer på fler dumma saker

Last blockday,

Sista wednesday blockday och den har varit varm, lång, och sorglig.

1st period gick vi och tyngdlyftningsklassen till the weightlifting room och kollade på film. Fick aldrig reda på vad filmen hette men den var väl helt ok, gick iprincip ut på att dom slogs och en kille vill bli bättre och tog boxningslektioner. Typ. Ska inte klaga dock för the weightlifting room har AC så det var svalt och kallt!



Katie and I before watching the movie, in the locker room

3rd period så tog Mrs Hukills klass deras final i ett annat rum så jag stannade i hennes klassrum helt själv, lyssna på musik och gjorde klart Marianas scrapbook sida. Blev rätt nöjd faktiskt, glömde att ta kort dock.

5th spenderdes till att ta vår engelska final. Men först såg jag till att få en sista gruppbild med alla. ♥


Från vänster bakre raden : travis, wess (? haha aldrig lärt mig hans namn), Jarod, Morgan (Mo Coe), Jag, Dustin, Morgan, Josh, Micha, Marc, Mrs Roberts
Från vänster främre raden : Emily, Dakota, Emily

Engelska provet var helt ok svårt, inte sådär buslätt så man vet att man gjort superbra ifrån sig men inte så att man tror att man failat totalt heller.

Sen hade vi kör, Mrs Nuzum tvinga oss ta ett test även fast typ ingen annan kör gjorde det. Mitt i provet som jag förstor NOLL av då jag inte tog Voice Class då de lär sig allt om sånthär, så kommer Kaity, Emily, Kaylyn, Taylor och ett par till och ursäktar sig för att de störde och så säger de att det är min sista klass med dom och att de ville ge kortet till mig som alla skrivit på (när då undrade jag, då jag varit i klassrummet hela tiden jämt haha). Usch tårarna började rinna och alla kom och kramade mig. Så himla sorgligt, jag älskar varenda liten människa där inne. Kortet var så sjukt gulligt, 7 sidor av hälsningar till mig. Hur ska jag kunna lämna dom här människorna?


MacKenzie, Maddie, jag, Caitlyn och Mo-Ty


Kaylyn och jag med våra choirmedals (hehe snodde caitlyns), och Taylor i bakgrunden


Jag och Emily, my american


Jag och Dakota, vi gör vårt tecken vi hade när vi spelade ett kortspel som liknade "tecken". Vi kliar oss i huvudet om det var oklart






Kärlek ♥

Last day of may

Alexa fick sin älskade röda lilla bubbla. Beatrice heter den tydligen, haha och jag tog ut pengar, så nu har jag betalat alla mina telefonräkningar vilket gav mig lite mindre än jag planerat för presenter till vänner men så får det gå. Jag löser det. Det är ju iprincip bara det jag har kvar nu + lite scrapbooking saker och extraväska-priset.

Imorgon har jag min sista wednesday blockday och sista udda lektionerna på WHS någonsin. Rätt sorgligt och kameran kommer absolut med! Nu sova!

Britt Nicole

Lagt till en spellista på min blogg med min nya favorit artist, Britt Nicole. Lyssna, you might like it! :)


Jag med min och courtneys "phobia poster" som vi gjorde på psykologin för evighetersen. haha Mr Johnson gav äntligen tillbaka den till oss. Haha ja, vi valde "anatidaephobia - the fear that somewhere in the world there's a duck watching you"

RSS 2.0