St Patricks day

Happy St. Patrick's day bloggen!



Min dag har varit.. grön! Det vimlade av folk med gröna kläder, gröna accessoarer osv i skolan idag. Själv fick jag inte veta att det var St. Patricks day tills jag kom till skolan och någon påpekade att jag inte hade något grönt på mig. Fail på mig. Vi spelade Matball på idrotten och Devin kastade en boll superhårt rakt i axeln på mig och ALLA började skratta haha och samtidigt frågade om jag var okej. Jag lyckas alltid vara den som blir skadad eller träffad, men jag skrattade också medans jag var lite chockad över vad som hänt.

Resten av dagen gick rätt bra, Mrs. Nuzum har nog en dålig vecka för hon blir irriterad för INGENTING. Haha ja vi får hoppas att det kanske blir bättre snart.

Träningen gick bra, jag gjorde min standing backhandspring helt själv två gånger medans Kristy stod bredvid mig men när hon sen bad mig att göra det själv utan att någon ens var nära mig så sket det sig. Haha ja i alla fall, allting börjar gå bättre och jag är rätt redo för våran nästa tävling som är nästa helg. Och efter träningen så körde Courtney hem mig. Jag älskar bilturer med henne. :)

Så nu blir det att byta om och så vänta på min familj som kommer hem om ca en timme! Peace Out

Kommentarer
Postat av: Isä

Tuo lämpötila täytyy olla väärin, +21.°! Täällä sataa taas lunta, 20 cm tänään.

2011-03-18 @ 17:55:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0