'Cause the thought alone is killing me right now



Fick en massa paket idag, lite saker jag beställt från Style by Tyra samt alla smyckesgrejer vi beställde till vårat UF. Så när jag är klar med affärsplanen så blir det att fixa smycken.

Blev på otroligt dåligt humör nu, insåg precis att det var 7 år sedan min gamla klasskompis försvann ur våra liv, och det är än idag väldigt jobbigt att tänka på. Elin, vi tänker på dig och du kommer alltid finnas i våra hjärtan, jag saknar dig.

Ny design

Flummbild från idag.
Har bytt design förresten. Vad tycks?

Katana UF


Nu har jag och Katha varit ute med fina Issa och fotat lite till vårat UF. Bland alla oseriösa bilder fanns faktiskt en del fina så nu ska det redigeras och fixas.
snyggt förresten att det ser ut som att mitt löshår är i helt fel färg. but its not.

I won't give up on you


Jag är officiellt redo för vintern. Äntligen klar med mina fina lovikavantar. Bara smådetaljer som att fixa dom där hängande snörena och sånt kvar.

Skyping with Caitlyn


Här är min kvällsunderhållning. Bästa Caitlyn har skaffat skype så jag spenderar min natt till att prata med henne.

Walls I built up became my home

Efter att ha kollat klart på alla Gossip Girl avsnitt så sov jag lite, sådär 4-5 timmar och det var superskönt. Så kom mamma hem och lagade lite mat och så satt vi bara och prata lite.

Vintern kom ju även tillslut, här är två bilder jag tog på vår gård när jag kom hem i förmiddags.



One more time I'm on my knees, as I try to walk away.

Jag valde att åka hem istället för att sitta i skolan och vara oproduktiv. Lunchen i skolan såg ut som spya så jag, Issa och hennes mamma Samra åkte till Donken och åt innan mamma hämtade upp mig och körde hem mig. Nu blir det att bara ta det lugnt, kolla på GossipGirl och kanske sticka lite.


Bild på skolmaten idag, snodde den från Max i min klass. Det stank och smakade säkert precis lika dant. Inte ok.

Första advent med mina fina

Fick spendera första advent och första snön tillsammans med mina fina vänner Issa, Katha och Maria. Det var hur mysigt som helst. Allt eftersom dagen gick så vart min röst sämre och sämre, och imorse vaknade jag med världens halsont. Så vi får se hur länge jag stannar i skolan.
Bjuder på lite snygga bilder på oss från igår.

Vill ha



Jag har i ett par år nu haft hårförlängning som jag fäst med clips, men jag är trött på att behöva ta ur och sätta i dom hela tiden. Så jag funderar nu på att testa keratin metoden där man fäster separata slingor med hjälp av keratin. Eftersom jag köpte mitt förra löshår från Rapunzel och jag är väldigt nöjd med hur bra det hållt så är det självklart därifrån jag tänker köpa mitt nästa. Så nu ska det önskas och sparas pengar.


Det är inte jätte mycket längdskillnad längre, men håret blir tjockare och ja skillnad blir det ju.


Och såhär blont och långt var det när jag köpte det i början av 2010. Var alldeles för svårskött i min mening så klippte av det, och i och med att jag ändrade hårfärg så färgade jag det. Så för att vara så behandlat och använt så tycker jag att kvalitén på håret nu är grym!

You're all I need when I'm holding you tight, if you walk away I will suffer tonight



I catch my breath with just one beating heart
And I brace myself, please don't tear this apart

Vimmel


jag och Matilda nästan precis efter vi kommit dit. Ser lite skum ut men jag bjuder på den

Fina Lisorna

Josefin och Lisorna tillsammans med nå killar dom träffade

Jag och Matilda med Filip (kanske?). Jag ser lagomt taggad ut, haha satt nog och pratade med Caitlyn om skype där.

Huvudstaden

Har haft en grym helg i Stockholm med tre underbara tjejer. När vi kom dit så började vi gå mot lägenheten vilket visade sig vara sådär 2 km bort, och jag hade en skittung väska utan axelrem så jag höll verkligen på att avlida. När vi väl kommit fram och slängt av oss grejerna så sprang vi ner på gatan utanför till bussen som skulle ta oss till Sveabowling. Där bowlade vi med andra utbytesstudenter i några timmar innan lite mingel och prisutdelning. Jag kom hör och häpna TVÅA, inte illa måste jag säga så det kommer väl hem lite biobiljetter snart. Sen fick vi ett diplom för vårat utbytesår och när vi tog emot det så skulle vi ställa oss och säga vart vi varit (stat eller land om det inte var usa) samt bästa minne. Träffade på Jenny och Sofie som jag åkte till New York med och det var sjukt roligt, och senare så kom även Lovisa och sa hej.



När det var slut så drog vi ihop ett gäng på 11 personer som tillsammans gick och åt på Texas Longhorn på Stureplan. Haha vi hade den absolut roligaste servitören, han var bög och det va bara två killar med oss. Så han började typ ragga på en av dom. Haha, så när han kom upp med vatten till oss så bjöd han honom på ett glas vin, sen senare shota dom tillsammans. Haha en annan tjej fick också en drink. Han berätta även att han aldrig går ut på krogen med mindre än 3000kr kontant, helt galet.


Lisa, jag och Lovisa på Texas longhorn ♥

Lisa, Josefin och Axel

Filip med sitt vinglas som han blev bjuden på. Haha

Hela gänget :) har tagit bort röda ögon med detdär gula blänket vill inte försvinna..

Filip och servitören. haha

Sedan mötte vi upp Matilda för att gå tillbaka till lägenheten, nu var vi dock bara 7 kvar. Så fixade vi oss lite innan vi sedan drog ut på krogen, till Viper Room. Två lämnade oss för de skulle hem så jag, Lisa,Lisa,Josefin och Matilda gick in och hade sjukt kul. Träffade massa roliga människor och det var bara allmänt grymt. Så det blir fler gånger i Stockholm måste jag säga.

Tåget gick rätt tidigt idag och slitna som vi var tog vi bussen från lägenheten till centralen och vi somnade nästan på en gång när vi satt oss på tåget.

Am I in heaven?


Titta vad jag hittade på Ica maxi!! Skittles, jag blev helt överlycklig. Hittade även massa annat roligt amerikanskt.


Skittles, twizzlers, butterfingers, and outside the picture; herseykisses

.

Tänkte sätta mig och beställa en fjäderextension till mig själv (rea 29 kr så tänkte passa på) och lite julklappar till två av mina vänner, men så hade jag glömt min "säkerhetskod" som man måste använda när man beställer från internet så jag måste logga in med mina dosa på internetbanken och fixa och den har jag ju inte med mig. Så det får bli ikväll istället.
Sitter och kollar på lite löshår, är supersugen att beställa, det är gratis frakt över 1000kr samt en hemlig gåva. Ska köpa ett startpaket tror jag för 1290kr där man får allting man behöver.

Tell us that its different now, you're up to no good.

Filmen igår var sjukt bra, kan knappt vänta på nästa del. Breaking dawn var min favoritbok av de fyra böckerna så att jag älskade filmen igår var ingen överraskning. Såg precis att Style by Tyra hade 50-90% rea + fri frakt så det blir att handla lite där, blir även lite julklappar (saker mina kompisar sagt att dom vill ha därifrån). Ska försöka att inte spendera så mycket på julklappar i år och försöka hålla det ganska enkelt. Det är det jag först och främst ska spendera min lön på, annars kommer det inte räcka.
Jag vill fortfarande ha klänningen från H&M samt köpa lite löshår att sätta i, så om någon vill ge mig ett par tusen så skulle jag vara överlycklig. Men nu ska jag sluta drömma mig bort och ha lite historia istället.

Breaking dawn part 1


Jag och Mia i bra kvalité i väntan på att åka till bion! :) Snartsnart är det dags för lite Breaking dawn. Taggad!

Eyes lips face


Blev mycket lycklig när jag kom hem och såg detta! Mitt älskade smink har äntligen kommit från England.


Inte grymaste bilden kanske men there it is! Superbilligt. + lite saker till Rebecka och Issa

Har testat lite saker som mina eyeliners (svart och lila), läppstiftet och det guldiga nagellacket och måste säga att jag är supernöjd. Så jag rekomenderar att om ni vill ha billigt och bra smink så beställer ni det --> HÄR

I wish I could just forget you, but I've realized its impossible.

Bussen var alldeles för tidig imorse vilket resulterade i en taxiresa betald av Dalatrafik. Skönt. Hade vikarie på biologin och hade som uppgift att kolla på en 53 min lång film om cellen, men eftersom den krånglade så bestämde sig David (vår vikarie) att köra lite frågesport och det gick från att vara seriöst med frågor om biologi till att vara mindre seriöst med frågor om sport, film, serier och musik.
Nu har jag snart bara två lektioner kvar, Kemi och Biologi. Dagen har gått relativt snabbt och när jag slutat så måste jag åka och hämta ut min lins hos optikern och sen ska jag nog hem och bara ta det lugnt, kanske sticka lite och kollar på Gossip Girl.
Imon kommer lönen och paket ska köpas för att skickas till USA samt julklappar. Nu är det inte långt kvar till jul och det känns väl lite mysigt även fast julstämningen ute inte är så stor, finns ju ingen snö. Nej nu ska jag jobba lite Historia.

Because I'm going straight to hell


Två supersnygga töjningar som fina Matilda i min klass har gjort. Hon och Rebecka i min klass har ett UF där de tillverkar egna töjningar och väskor. :) Här är deras FB sida: Plaidswirl

Cravings

Jag blev JÄTTESUGEN på poptarts. Verkligen sådär att jag skulle kunna döda för att få en. Ett paket från USA med såna skulle inte sitta helt fel.

it won't be easy

Det är inte bara svårt att komma in på veterinärsprogrammet, utan det är även dyrt att plugga utomlands, snabbt tempo och svåra kurser, jobba intagningsprov i biologi och kemi samt 5-6 år i skolan efter gymnasiet. Dock behöver jag tydligen inte alls Fysik B som alla påstår här, har inte läst någonstans att det krävs goda kunskaper i fysik eller att det kommer behövas. Enda fördelen är att när man klarat det så kommer det vara värt det, det är ju verkligen något jag vill bli.
Men det kommer bli tufft, mycket svåra kurser på engelska vilket i mitt fall inte kommer vara några större problem, lite nya termer och sånt jag måste lära mig bara. Förhoppningsvis. Men att plugga i Litauien, Polen eller Tjeckien känns kanske inte jätte lockande, samtidigt som det kostar runt 70 000 kr per år. Skönt nog så har jag ett år till på mig att fundera och plugga.

right where you belong



En trött Edda som spenderat dom senaste 3 timmarna sovandes på soffan i vardagsrummet avslutar nu dagen med lite gossip girl bara för att det var så länge sedan. Puss

My head is always spinning from this dizzy, blurry vision

Sitter inne på engelskan och tar det lugnt, tänkte skriva klart antingen kemin, fysiken eller svenskan. Hade förresten boksamtal idag och det gick bra, fick VG vilket var det högsta man kunde få. Så jag är skapligt nöjd. Snart är det dags för idrott och vi ska till Atlantum och gymma, det sköna med det är att det ligger precis vid skolan, det jobbiga är att jag hatar verkligen att gymma, och speciellt med en massa folk. Men det ska väl gå bra, så blir det körskolan en snabbis med Mia innan vi drar vidare på fotbollsträning. Var ju en hel vecka sen jag tränade sist och det känns inte bra. Nu måste jag komma igång igen, tror min tatuering tillåter mig att börja simma igen snart.

I know the sun is set to rise

Gårdagen spenderades hos mina favorit-tvillingar med film, godis, och massa mys. Spelade även Wii och stickade lite, blev faktiskt klar med min vänstervante igår.

Idag blev det att shoppa lite på HM sådär spontant. Blev en grön stickad tröja och en tight svart kjol. Vart även förälskad i en svart klänning, har dock inte råd med den för tillfället och den finns inte på deras hemsida.. Så om någon snäll själ inte har något att köpa i julklapp till mig så kan ni GÄRNA få köpa den. Tack.


TYP så ser den ut fast svart.

Resten av söndagen ska jag spendera till att städa mitt rum och läsa ut boken min. Det sistnämnda blir prio ett. Blir det tid över så tänker jag börja sticka på nästa vante.

Katana UF

Nu har jag varit lite pysseltant och stickat, kollat på bingolotto (vad hände där?) och pysslat ihop lite armband som jag ska ge bort antagligen i julklapp. Sen har jag kommit på vad jag ska sälja i jul på någon julmarknad, muggvärmare eller vad dom heter. Superfint och praktiskt måste jag säga, så nu blir det att sticka.



Jag och Katha har även registrerat vårat UF nu, Katana UF och nu är det bara en massa material som ska köpas hem och sen blir det att börja göra smycken för fullt. Ni kan ju kika in på bloggen jag länkade för att se hur det går för oss. Den skapades idag och är alltså därför inte speciellt fixad. Men det kommer.

-

Snart är skoldagen slut och jag ska åka med jobbet upp till Mora till deras McDonald's för att jobba där för en kväll. De skulle ha någon slags personalfest tror jag så vi tar över resturangen åt dom. Blir en lång dag, tror vi slutar 00.30 så jag är väl hemma vid kanske 2 tiden inatt.
Våra respektdagar är nästan slut och imorse hade vi filmvisning av våra reklamfilmer vilket var hemskt. Fanns många roliga men våran var ganska .. hm virrig och hastigt gjord. Och imorgon börjar våra vanliga skoldagar igen. Nu ska jag kila på rast.

You're destroying me and there's nothing I can do

Godnatt folket,


Det har varit en lång dag, med skolan och träning.Och jag är nu redo att gå och lägga mig för att ladda inför resten av veckan. Två jobbpass väntar, ett på onsdag och ett på fredag. Skönt det. Fotbollen blir bara roligare för varje träning och tatueringen läker på fint. Sårskorporna börjar lossna och det är lite småläskigt när man rengör den och svarta bitar lossnar. Det är som dom säger, när man gjort sin första, då är man fast. Fler ska det bli, frågan är vad.

Inser att detta blir ett väldigt random inlägg och jag borde kanske avsluta nu innan det spårar ut. Vi hörs imorgon. Ibland önskar jag att min säng såg sådär mysig och stor ut som den på bilden.

I'm too numb to feel right now



Nu är en helg av jobb avklarad och jag har haft sjukt kul faktiskt.

Igår ägde jag och Julia Driven och det var hur roligt som helst, fick även en beställning som löd "jag vill ha 9 happy meal tack" och ett gammalt par som aldrig ätit på McDonalds förut. Spenderade natten hos Cornelia. Så har jag jobbat idag igen. Har varit en galen dag, fåglar som flyger inne i resturangen, och allmänt härj. Sista timmen gjorde jag nästan inget produktivt alls, vart lite flumm osv. Har även lovat bort mig till Mora på onsdag, där ska jag och några till från jobbet jobba istället för Moras personal (som ska ha personalfest tydligen) fram till nångång runt 00.30. Ska väl bli kul, haha

Nu tänkte jag duscha lite, och kanske läsa ut min svenska bok, varför drar jag alltid ut på saker till sista minuten jämt? Sen är det dags för farsdag-middag hos min kära bror.

Believe me I don't want to go

Har precis kommit hem från Hockey matchen Leksand-Oskarshamn. Leksands IF gav ut gratisbiljetter till alla Borlänges gymnasium så vi passade på. Det var grymt kul och Leksand vann med 4-1. Jag är inget hockey fan, men jag vart förvånad över hur kul jag tyckte att det var. Var där med Mia och hennes klasskompisar som är sjukt roliga, och träffade även på lite Helix människor. Blir nog ett par till hockeymatcher i mitt liv.



Nu ska jag nog kolla på Idolreprisen innan jag somnar. Puss

memories are like tattoos, they will never go away

Jag har helt glömt bort att blogga, men här kommer dagens höjdpunkt.


Jag har äntligen tatuerat mig, blev namnen Sarath&Kavita som är mina bröders adoptivnamn, alltså de namn de hade innan de blev adopterade. Jag mycket nöjd och iprincip kär i den.

You wouldn't understand, even if I tried

Snart smäller det, jäkligt nervös, men ännumer taggad. Men innan det ska ett biologiprov göras. För en gångs skull förstår jag faktiskt vad Roland går igenom på KemiB lektionen, och jag känner mig inte lika stressad över den kursen. Skönt, men Roland brukar ha en tendens att ändra på den känslan.
Nu ska vi dra igång igen efter rasten, och om sådär 14 minuter ska jag sätta mig vid biologiprovet.

You say you're getting closer to that chance of suicide

Lunchen var som vanligt förfärlig och nu har man ont i magen. Dagens sista officiella ibarbpass och jag blev lycklig då jag insåg att vi hade ännu en vecka innan vi har boksamtalet, och jag som har läst dag som natt. Skönt, då kan man koppla av lite.
Med lite musik i lurarna blir allting bra.

And now you wish that you meant something to somebody else

Imorgon smäller det, jag är lite smånervös men det ska nog gå bra. Är väldigt taggad i alla fall om inte annat. Ni får se vad det är och allt imorgon när det är fixat.
Nu ska jag försöka läsa ut min svenska bok.. Och efterskolan är det sång och lite körskola som gäller, är iprincip klar med körningen (nån enstaka lektion till sa dom) så nu ska jag ta tag i teorin på riktigt.

this is just the beginning



Jag har haft en grym helg med en massa mys, dans, och vänner. Halloween på S2 i lördags var sjukt roligt och idag har jag varit ledig från skolan. Hade fotbollsträning idag också, känns sjukt skönt och roligt att ha kommit igång igen.

Imorgon ska jag göra något jag väntat VÄLDIGT länge på att göra. Vad det är får ni veta när det är gjort. Eller det ska inte göras imorgon, det ska planeras.

Har typ noll inspiration för tillfället att blogga så det får bli lite konstigt.

Ögonbrynspenna, vad skulle jag gjort utan dig?


Fixar mig lite inför kvällens galenskaper, någon annan som förstår varför ögonbrynspennan är min drog? Mina ögonbryn är ju nästan osynliga egentligen, haha

Nu ska jag fortsätta lyssna på Avenged Sevenfold, Bring me the horizon, Skrillex och annan grym musik som spelas på min spellista.

We've walked this path for far too long

Ikväll intar Tingeling halloween igen. Ska strax börja göra mig iordning osv för ikväll blir det antingen skogen eller krogen. Beror på ifall Amanda hittar sitt legg, i vilket fall så är jag galet taggad.

Borde verkligen läsa min bok nu, sista dag att lämna tillbaka den är på måndag, så i värsta fall så får jag väl låna om den. Men ja, nu har jag skjutit upp det alldeles för länge. Men nu dusch.

I can't bear the sight of you anymore



Sitter och planerar helgen för fullt och för tillfället verkar det som att man ska ut i skogen och halloween-festa lite. Vi får se hur det blir dock, imorgon är det i alla fall jobb hela dagen som gäller så får vi se vad som hittas på. Sen på lördag var det ju som sagt oklart. Jag är ju förresten ledig på måndag också.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kankse pluggar lite körkortsteori, borde läsa min svenska bok osv. Så nu ska jag ägna mig åt det. Puss

Who's gonna save the world tonight?

Insåg att jag inte uppdaterat på ett tag, så nu är det väl dags igen.

Jag fick en sån galen träningsvärk i benen efter fotbollen, vaderna krampade vid varje steg imorse haha. Igår var jag även och simmade på morgonen innan min körlektion. Sedan gick jag till Johannas jobb för att låna hennes laddare och stannade även kvar och pratade lite under hennes lunch medans min telefon låg på laddning. Så mötte jag upp Anna och Mia vid körskolan och vi pluggade lite teori innan min bror bestämde att vi skulle ses. Så jag mötte upp honom och vi gick till donken för lite mat.

Idag har min dag bestått av jobb, och efter jobbet åkte jag in till Borlänge med en bunt CVn och delade ut dom på en massa affärer. Så får väl hoppas på det bästa, dock var det många av ställerna som redan när jag lämnade CVt sa att dom inte sökte någon för tillfället men skulle höra av sig om dom fick något ledigt. Blä. haha det visar sig. Jag var även till körskolan en sväng, har äntligen börjat vid datorerna. Så nu börjar även teorin närma sig, nu ska man bara klara av testerna där också. Nu ska jag glo på lite Gossip Girl och ladda inför morgondagens jobb.



RSS 2.0