We found love in a hopeless place



Min natt/dag har varit underbar. Film och massa mys, och idag har jag varit ner och hälsat på lilla Konci på dagis och så lite fotbollsträning, inomhusträningarna har ju äntligen börjat.

Imorgon är det körlektion som gäller, sen lite teoriplugg. Måste bli klar med skiten. Ska försöka få lite läst i min svenska bok, vi har boksamtal nästa vecka och jag är på sidan.. 80 av 200? Den är ju faktiskt helt ok så jag borde ju kunna sätta mig och läsa lite. Men nu, HIMYM och lite godis. Puss

Tingeling


Bättre bild på min outfit igår. Jag blev jätteglad när folk kom fram och sa "du är tingeling va?" haha kul när folk ser vem man är.

Halloween 2011, grym kväll

Gårdagen var grym och idag mår man som man förtjänar. Efter jobbet åkte jag ut till Hedemora och träffade Issa, Emilia och Tanja.förberedelserna började och ganska snart var vi klara. Träffade på Katha och dom hon va med senare och vi hade sjukt kul! Måste säga att Hedemora är grymt. En limotur hanns med också för att ta oss tillbaka in till stan.






Nu sitter jag på mitt rum och tänkte ta en dusch snart, haha kan inte kalla mig själv fräsch för tillfället. Snart får jag lite sällskap :)

Halloween is here

Godmorgon!

Ska snart bege mig till jobbet för 4 timmars jobb. Sedan åker jag vidare till Hedemora till fina Issa och Emilia för lite halloween fix. För ikväll är det halloween som gäller! Kommer nog bli grymt, ska ta en bild på oss när vi klätt ut oss osv så får ni se hur vi ser ut. Men nu ska jag göra mig iordning för jobb. Puss

I secretly crave, crave that scent again



Äntligen höstlov, har haft I-dag i skolan och fick faktiskt lite saker gjorda. Ska dock försöka få klart resten nu på lovet, orkar inte åka tillbaka till skolan och ha massa saker kvar.

Efter skolan träffade jag Cornelia och vi åkte tillsammans hem till mig. Har färgat löshåret, så nu ligger det och väntar på att bli klart. Senare ikväll blir det middag hos Tara, så det ska bli mysigt.

veckan gick fort

Den här veckan har gått superfort och imorgon är det redan fredag. Har I-dag vilket innebär att man kan spendera hela dagen till att göra saker man missat, göra omprov osv. Väldigt skönt och jag SKA bli klar med allt. Fotbollen börjar på måndag också, och så har vi ju höstlov. Sen får vi inte glömma HALLOWEEN, bilder från den helgen kommer också. Nu är jag så trött så jag inte ens vet vad jag pratar om. Godnatt

SKRILLEX

JAG OCH REBECKA SITTER I SOFFAN HELT GALNA, VI FICK PRECIS SMS FRÅN PEACE&LOVE! SKRILLEX ÄR BOKADE!!!! NU VART DET JU ETT MÅSTE ATT GÅ PÅ DET I SOMMAR, KAN INTE MISSAS. ÅH JAG KOMMER TYP AVLIDA INNAN DAGEN ÄR SLUT. AAAHHHHHH!!!!!
bjuder på lite skrillexmusik dagen i ära.


No one will never let you down



Projektdag idag, spenderade hela dagen med att jobba med Arbetsätt&Lärande i en grupp, vi skulle diskutera vad som gjorde en grupp till en bra och fungerande grupp och lite andra tester för att se vad vi tyckte och tänkte. Rätt chill och det är det resten av veckan kommer att gå ut på iprincip men för lite olika ämnen. Sö det är skönt.

Efter skolan gick jag först en sväng till banken för att fixa en bankdosa, men slutade med att jag blev nyckelkund och fick ett visa-kort också. Sen gick jag till körskolan en liten stund och träffade Mia innan jag gick till Maserhallen och simmade 1,8 km. Rätt skön dag, nu tänkte jag plugga lite psykologi och kolla på Gossip girl. Puss

I took all possibility from you

Korsetten är hämtad och jag älskar den, jag förstår dock inte folk som förr i tiden gick runt i såna dygnet runt, och dessutom jätte tight, min sitter så tight att den sitter bra och jag tycker det är lite drygt att typ böja sig ner eller sätta sig.


i've got a secret

Min korsett har kommit och ska hämtas ut i eftermiddag, gick sjukt snabbt beställde ju den i fredags. Har för övrigt varit en väldigt seg måndag, inte för att man kan förvänta sig mycket annat om en måndag. Sitter inne på matten och min lärare kom precis in så nu ska det pluggas.

Cause we fell apart, lets make a new start



Vart fick alla falubor matlusten från idag? Det var helt knökfullt, mest småpojkar så jag misstänker någonslags cup eller match eller något. Har faktiskt inte så mycket att skriva, det är söndag och jag tänkte läsa lite i min svenskabok för den lär vara utläst efter höstlovet och hur mycket brukar man få gjort på höstlovet egentligen!?

Sitter och pratar med Martina från Schweiz som också var utbytesstudent där jag bodde samtidigt som mig. Funderar på att ringa upp henne via skype snart för min engelska behöver användas, haha annars kommer den bli kass.

Nej nu ska jag slå nytt rekord på Fruit slice!

Svar på kommentar, korsett

Anonym om maybe I was wrong from the start:
Vart köpte du din korsett nånstans? :)

Den är köpt på Toplady.se :) Dom har jätte mycket billiga och fina saker där!

You said you'd never let me down



Snart är det dags för fotbollsavslutning med laget, blir middag på Coco Thai. Jobbet gick bra och de tre timmar jag spenderade där bara flög iväg. Är ändå helt slut, ska dock försöka komma på något roligt att göra med mitt hår osv, kanske komma på vad jag ska ha på mig för en McDonald's tjocktröja känns inte så lockande att gå runt i.

maybe I was wrong from the start



Äntligen fredag, och äntligen helg. Fredagen har ju i och för sig övergått till lördag nu, men det var ju skitsamma tycker jag. Skön dag i skolan och kvällen vart minst lika bra, nej mycket mycket bättre. Nu ligger jag äntligen i min säng och det är dags för lite skype och sova, för imon är det upp till jobbet som gäller. Dock jobbar jag bara 3 timmar så det känns ju lagomt värdelöst, men pengar som pengar.

Korsetten är beställd och skickad så det är bara kjolen kvar nu! Nu taggar vi halloween.

torsdag

Började dagen med ett psykologi A prov som faktiskt gick ganska bra. Sitter nu på historian och planerar min halloweenoutfit, ska vara tingeling. Vill ha en tyllkjol men jag har bara en svart hemma, funderar på att sy min egna, i vitt och grönt eller be mamma om hjälp. Till det funderade jag på en korsett, hittade en jätttte fin vit som jag funderar på att beställa hem. Så det blir nog att beställa en sån ikväll eller imorgon.
Fastnade på blocket igen vid hundvalparna, brukar göra det ibland. Skillnaden är att jag inte bara kollar på sådär max3kg hundar utan har blivit lite kär i större hundar, eller ja stora hundar. Så nu vill jag bara ta studenten, komma in på veterinär och flytta ner till Uppsala och börja plugga och köpa hund. Nån som vill skänka mig någon miljon till allt det?

You're stuck in the past, and now you're screaming


Har varit en helt ok dag, ganska seg på grund av alla mina ibarb som jag hade igen. Dagen vart bättre efter skolan då jag och Mia drog till körskolan för att plugga lite innan min sång, sen hängde jag med till Galaxen tills min buss gick, där de skulle på någon konfirmationsåterträff. Har världens träningsvärk från gårdagens träning och idag ska det tränas lite mer, snart faktiskt. Så himla jobbigt bara att jag har lite brist på plats inne på mitt rum. trångt överallt känns det som.

sometimes I wonder

Har haft en väldigt produktiv dag idag, har gjort klart 3 uppgifter, borde göra klart biologin men det får jag fixa imorgon på morgonen. En lektion kvar och det är matte, sen är det att träffa Mia och körlektion som gäller.

I don't belong here

Har haft en ganska trött och seg måndag men efter skolan drog jag och Cornelia till Kupolen och shoppade lite. Köpte ett par nya svarta jeans då mina gick sönder förra veckan, blev lite nagellack och så fixade jag ihop en egen earcuff, köpte en earcuff och ett halsband och använde delarna till halsbandet till earcuffen. Jag är skapligt nöjd.




Snyggt att jag ser flintis ut på mittenbilden, men mitt hår är uppsatt så det är mitt babyhår som ramlat ner haha

I get a little bit terrified and then I see the look in your eyes


från i fredags

Hade en grym gårdag, det va skönt att få träffa Amanda igen! Kvällen vart rätt galen och idag har jag jobbat 9 timmar, men det är väl så det ska vara. haha, imon är det skola igen och ska nog träffa Cornelia också, det var ju också ett tag sedan.

Resten av kvällen ska spenderas framför Gossip Girl, skype och med lite frukt.

The party is in my head


Hade en grym kväll igår med tacos, idol, trevligt sällskap och så krogen. Hade det grymt kul, och det är absolut något som ska göras om, snarast. Nu har jag precis ätit och så, ska kanske ut och köra lite med pappa. Ikväll ville Amanda ses så det kanske blir att gå ut med henne en sväng, men det blir att ta det lugnt då jag jobbar imorgon, men jag har inte sett Amanda på över ett år så det känns som att det är dags nu!

in your arms I'd like to stay

Äntligen fredag!

stop playing games



Simmade faktiskt 1,6km idag vilket är personligt rekord för mig. Snacka om att jag var slut efter det, men skönt känns det. Körde hem också, vilket gick bra.

Nu sitter jag här med ett stort glas smoothie (ja den är nyttig, bara frysta bär och fil) och glor på senaste Desperate Housewives avsnittet, är så himla lycklig att det börjat igen! Så nu varvar jag mellan det, Gossip Girl, Pretty Little Liars (i alla fall när det kommer ut), och How I met your mother. Borde ta upp mitt Scrubs också. Nej gud vad jag babblar, imon är det fredag och det ser jag framemot. Nu ska jag ta en paus från tittandet för pappa ropa.

laboration snusk

Nu är det dags för laboration snusk på biologin. Vi ska undersöka hur mycket bakterier det är i olika saker. Inte precis något man vill veta. Och nu är man slut i huvudet efter en timmes frustation på KemiB där Roland försökte förklara en MVG uppgift och påstod att "det är visst något man kommer använda".. wtf nej.
Nu ska vi ut och snuska. haha knäppt det lät

You've taken pride in becoming nothing



jag känner sån galen trötthet nu för tiden. Varenda kväll runt 7 tiden så är jag så trött att jag somnar, vart jag än är, på bussen, i bilen, hemma, ja vart som helst. Det börjar bli lite jobbigt, orkar ju knappt koncentrera mig på någonting, jag som tänkte att jag skulle köra hem ikväll från Borlänge, och att jag skulle plugga lite. Ja det kommer INTE hända.

Jag har i alla fall pluggat lite teori på körskolan idag, har två pärmar kvar att avklara sen tror jag att jag kan börja på datorerna. Linnea fick ju sitt körkort idag så grattis på henne!


before I lay down dead

Dagen vart som förväntat väldigt dålig, och den har knappt börjat. I eftermiddag blir det sång och kanske lite körskola så jag kommer igång med teorin påriktigt nu. Känns som att det behövs, för allting börjar närma sig sakta men säkert. Dock känns det inte som att jag vill prioritera körkortet först just nu, en massa uppgifter och prov framför mig för tillfället.
Skönt att man har 3 ibarb i rad idag så då hinner jag kanske få lite klart i alla fall.

it never ends


Har haft det superbra ute i Gustafs och det gjorde verkligen min dag ett par snäpp bättre. Får hoppas på en bättre morgondag men för tillfället känner jag inget behov eller någon ork att ens gå till skolan.

Men nu ska vi inte ha sura miner, massa bmth, skrillex och sånt så blir allt bättre! puss

-

Så himla typiskt att jag ska dras in i allt, saker jag inte ens har något att göra med.
Få skulden för saker jag inte gjort och en massa anklagelser.
Min dag är officiellt förstörd, som tur är så blir eftermiddagen/kvällen kul iaf.

Light me up when I'm down

Skoldagen var rätt dryg idag och efter skolan bestämde jag mig för att tröstshoppa lite med Issa. Blev några tröjor på Bikbok.





Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Min helg har varit grym! Först en fredag med alla mina fina kompisar med tacos, vin, prat och lite film. Det var hur mysigt som helst och jag fick fina presenter av dom, bland annat; vin, kahlua, tungpiercingar, fjäderörhängen och en stor "påse" med bara massa rosa saker! Supergulligt.


På lördagen efter 7 timmars slit på jobbet så åkte jag och Issa hem till min bror Jakob för lite middag/förfest. Det bjöds på mat och vi spelade lite frågesport. Mysigt, sedan vid 11tiden åkte vi åtta ner till stan för att ta oss in på Klin, tyvärr kom bara vi 8 in då det var 20 och de inte ville släppa in våra killkompisar.. Träffade på Linnea och det blev dans hela natten. Blev en halv kycklingrulle på natten för att sedan vandra vidare hem till Kalle där jag somnade på soffan på en gång.




Efter en grym kväll kommer en mindre grym morgondag. Galet seg, men det var bara att rycka upp sig och åka hem till Aspeboda för lite middag med nära och kära. Fick massa fint, bland annat en bok, en volumemaster, presentkort, lite pengar, och så.

Seg söndag

Uppdaterar imorgon eller något, just nu är jag helt slut och vill bara sova.

Halkbanan, check!

Jag överlevde morgonen, med mindre köldskador på händerna, för fy vad det var kallt. Blåste och hade sig, så såfort man satte sig i bilen så var det värmen på, på full värme. Det gick faktiskt helt ok, min bils däck visade sig vara värdelösa. Haha, och jag gled som bambi på den hala ytan. Körde på ett "barn" och en "lastbil" också, haha nån som vill ut och åka i vinter? ;)
När vi kört klart fick vi gå in i ett rum och kolla på en bil som hade krockat med en älg och höra historien bakom den, sjukt. Sen fick vi prova att krocka/tvärnita utan bälte, i en såndär ställning med fyra bilstolar som släpps ner för en liten lutning i 7km/h. Vi fick även sätta oss i en upphöjd bil och känna hur det kändes att volta väldigt sakta. Värsta var ju när han stannade när vi var upp och ner och vi bara hängde där i bilbälterna. Haha men det var ändå ganska roligt.
Ikväll kommer mina närmsta kompisar hem till mig och det blir tacos, film och mys för att fira min födelsedag. Kommer nog bli grymt.

Don't forget me, I beg


Uppe tidigt, för nu bär det av till Halkbanan! Yay!

what would life be without friends?


Mina fina vänner som dagen i Falun spenderades med ♥

Paolo Roberto i Falun

Min födelsedag har varit super. Var på UF-kickoffen med Maria, Katha och Gustav och det var faktiskt jätte intressant, många bra föreläsare som pratade om sina UF-företag och hur det hade hjälpt dom och hur dom upplevt året. Så blev det lunch och vi fick en baguette. Efter lunchen började det intressanta, PAOLO ROBERTO föreläste. Hur grym och rolig som helst, det var galet intressant och lätt dagens höjdpunkt. Jag och Maria gick sedan och tog kort med honom. Inte alltid man träffar honom på sin födelsedag.



När vi var klara i Falun så åkte vi in till Borlänge igen, och jag och Issa åkte till kupolen, åt lite mat och köpte hårfärg! Ska färga håret ikväll och imorgon färgas Issas hår.


Cause in the end, what are you without me?



Då var jag arton då! Mamma och pappa kom in och sjöng för mig lite, fick två böcker av dom. Nu sitter jag i sängen och tar det lugnt, har inte lika bråttom idag då jag inte ska med en buss förens 8.48. Lite sovmorgon är aldrig fel på sin födelsedag. Va lame jag känner mig nu när det första jag gör är att blogga haha, känn er speciella.

Nu är jag äntligen tillräckligt gammal att göra alla dom där sakerna man alltid velat göra, och framförallt kunna säga "jag är arton, jag bestämmer själv" haha hur många gånger jag nu kommer behöva säga det vet jag inte. Men mest pepp är jag ju över att kunna kolla på vad jag vill på youtube, inga mer "det här videoklippet kräver att du är minst 18 år gammal".. Underbart måste jag säga, haha då jag tycker vissa youtubeklipp har helt onödiga såna, så nu jäklar. Haha vad det lät hemskt, att jag skulle kolla på klipp med artonårsgräns.. Inget hemskt eller dåligt jag ska kolla på, utan mer.. Jennamarbles haha.

Så nu väntar 3 dagar av firande, idag tar jag det lugnt, har inget speciellt planerat men sen! Då är det tjejkväll här på fredag, krogen på lördag och så släkt och vänner på söndag. Så det blir mycket, men man fyller bara 18 en gång. Nu ska jag upp och göra mig iordning, för om en timme ska jag vara påväg till bussen.

Det lönar sig verkligen

USA året lönar sig, sitter på Engelska B och vi fick precis en superjobbig uppgift som kommer hålla på hela terminen, vi ska planera vårt arbete själv och vi får välja vad vi vill göra och hur vi ska göra det... Så kommer Mia vår lärare och säger "Edda, du behöver inte göra det för några av uppgifterna som du gjorde i USA som jag läst uppfyller dessa kriterier". YAY säger jag, då får jag ibarb alla engelska lektioner fram tills jullovet.

Some things, they never change


You confuse me, one second you say you miss me,
next you ignore me and pretend that I don't even exist
I'm so tired of your games
You don't seem to understand
I'm about to give up.


It's my party, I dance if I want to

Nu har min sista dag som 17 äntligen börjat. Känns jääkligt bra måste jag säga. Rätt chill dag i skolan också, tre ibarb irad, sen att jag har ett svenska prov var kanske mindre roligt. Efter skolan sen blir det manöverbana, och sen ska jag och Mia åka och simma. Måste hem och städa också, så slipper jag göra det senare.
Jag har så mycket jag känner att jag måste göra här i skolan men det är ju iprincip omöjligt då jag behöver hjälp av läraren i just det ämnet. Men det löser sig, ska göra klart historia collaget nästa lektion och sen ska jag försöka få klart antingen biologin eller kemin. Det skulle vara så skönt att bara få bli klar med allt, 5 uppgifter kvar just nu plus plugg till en massa prov för jag har 6 prov fram tills v.42..

I know you haven't made your mind up yet, but I would never do you wrong

Känner mig piggare idag och snart börjar Projekt och företagande, ska lyssna på en massa presentationer om miniprojekten vi gjort dom senaste veckorna. Sen är det dags för mig och Katha att börja på vårat UF. Rätt skön dag eftersom jag bara har den här lektionen, ibarb och matte idag. Ikväll blir det simma igen, igår var det så sjukt jobbigt. Efter bara 500m så var jag helt slut, men kämpade mig igenom 1.3km i alla fall men riktigt lång tid tog det. Idag satsar jag på 1.4 km, och hoppas på att jag ska orka mer idag.
Måste springa till Kupolen också och kolla på ett linne och lite sånt, förbi Lindex här på stan ska jag också försöka hinna. Nu börjar redovisningarna, puss.

You always manage to make me smile

Godmorgon.
Fick förlite sömn inatt vilket resulterar i huvudvärk och stundvis övertrötthet. Jag hade ju panik över svenskaprovet men jag fick precis veta att vi antagligen ska ha det på onsdag istället. Så det är ju lite skönare, då hinner jag jobba på det på svenskan idag. Tog med mig idrottskläder i onödan också, för jag såg nu att vi hade teori.. Men det blir i alla fall simning efter skolan nångång så det är skönt.

when nothing else matters



Blev en kort shoppingtur med mamma på kupolen idag, vart ett par snygga kliklackar av mockaimitation från Scorett, en dust-it från nya hårproduktsaffären "Bellbox" samt en synundersökning på Spec Savers. Fick veta att min syn försämrats på höger öga så nu har jag för första gången olika styrka på mina ögon, så det gäller att jag verkligen håller koll på vilken lins som ska i vilket öga, haha innan har jag liksom bara tagit någon eftersom det är samma på båda ändå. Köpte lite frukt och grönsaksdipp också eftersom jag gått och blivit nyttig.

Insåg precis hur mycket skor jag har, klackar i alla fall.. Tror kilklackarna nu blev mitt tionde par av dom jag använder, har ett eller två par till som aldrig används nuförtiden så jag räknar inte med dom. Men skor kan man inte ha för många av. Nu ska jag göra något som jag skulle ha gjort imorse, nämligen träna!

Vit månad



Jag och Mia har från och med idag börjat vår vita månad. Alltså, inga onyttigheter eller skräpmat på en månad, bara nyttigt och en massa träning. Himla pepp är jag. Vi blev inspirerade när vi såg vilka resultat det gett Gina och Linnea så vi bestämde oss för att prova själva. Midjemåttet har mätts och vägt mig har jag också gjort, så ska jag göra samma sak den 31 oktober för att se skillnaden. Nu ska jag gå och slänga godispåsen jag har på mitt rum.. eller nej, ska fråga om pappa vill ha den först. puss

You wanna know how to make me smile

Godmorgon.

Söndag, en riktigt seg söndag. Borde städa rummet lite igen, ser redan rätt illa ut. Träna känns det som att jag borde göra idag också, så det blir väl lite styrka eller något.Tänkte åka iväg och simma någon kilometer eller så, men jag orkar nog inte, så får träna hemma istället. Borde ta fram teoriboken lite också, läsa några kapitel eller så, måste ju komma igång nu.



Men nu borde jag dra mig upp ur sängen så jag kan äta lite och komma igång med träningen.

Close Your Eyes, Pray For Plagues


Jag älskar värmen som helt plötsligt bestämt sig för att komma till Sverige i början av Oktober, det får gärna stanna såhär..

Jag kom precis på att jag har svenska prov på måndag och det hade jag helt glömt! Så vem har inte pluggat? den här tjejen. Eller ja, jag är inte klar med alla frågor i instuderingshäftet.. Ska kolla över det sen, får väl bli komplettering i värsta fall.. Har haft så mycket plugg att tänka på att jag inte ens har koll längre, har saker i kemi, fysik, biologi, svenska, historia, engelska, matte, och psykologi som ska in eller presenteras dom närmsta två veckorna. I vissa ämnen är det inte bara en sak som ska vara klar, utan det är både inlämningsuppgifter och prov.. Shoot me now please. Men det löser sig, får skjuta upp på saker som inte är dödsviktiga och göra dom när jag har tid.

Nej nu ska jag dra mig upp ur sängen och äta frukost (kanske heter brunch när det är så sent.) och duscha och sånt. För senare ska jag åka och träffa mia.

RSS 2.0