this is the first day of my life

Har varit en riktigt bra dag, dock började den med att jag försov mig lite. Fick skynda för att hinna klart tills då vi skulle gå, som tur var så är vår engelsklärare ALLTID typ 5 minuter sen.. Så det var lugnt, på engelskan fick vi jobba på våra "English in the world"-uppsatser och jag och Linnea hade tagit med datorn så vi hade något att arbeta på. Fick även min For and against uppsats om vargjakt rättad, fick MVG. Så det kändes ju rätt skönt.

Matten gick helt okej, har en del att göra, men har ganska mycket annat också att ta ikapp så det är svårt att prioritera men jag gör mitt bästa. Försöker alltid göra det som ska vara klart först, vilket resulterar i att allt blir gjort i sista minut, men det är väl ett sätt antar jag.

Jag och Linnea har förutom skolan lagat världens godaste mat, Kyckling, klyftpotatis med bea och tzaziki. Gud, jag skulle kunna äta det varenda dag om det var så.. Så har vi kikat på en stuga inför nästa år också, sjukt stor och fin men problemet är att vi är två, och det är en tre-personers stuga.. Men imon ska vi kika på en annan, och det känns hittills väldigt bra.


ser väl kanske inte helt mums ut, men det var det.

Följde med henne till gymmet också, för andra dagen irad trots min enorma träningsvärk (vi såg ut som gamla tanter idag när vi skulle upp för trapporna.. haha), nu ska det börjas gymma. Blev mage/rygg idag så får väl se hur träningsvärken känns imorgon. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0