Territory

Sitter och kollar på Territory på 6an, som handlar om ett gäng turister som fastnar på en ö någonstans med en galen gigantisk krokodil som är ute efter dom. Den är väl helt okej, blir dock irriterad på att folk alltid ska vara så korkade i filmer, vem fan stannar i en grotta tillsammans med en krokodil som precis bitit av handen på en? haha


i am wandering right through existence



Haft en väldigt bra dag, började med lite Sällskapsdjur. Vi fick fixa lite åt våra fiskar innan vi började med nästa område, Katter. Så vi åkte tillsammans ner till en djurbutik och kollade näringsämnen i kattmat och sedan till konsum och gjorde samma sak. Nästa vecka ska vi jämföra dessa och se om det är någon skillnad på kvalitén. Och efter lunchen hade vi en tre timmar lång håltimme eftersom vi inte hade någon svenska så jag och Linnea passade på att dammsuga, diska, tvätta kläder och plugga lite. Börjar komma in i matten äntligen och så fattar jag faktiskt saker.

Efter skolan lagade vi en supergod köttfärssås och ringde runt till lite olika stugor för att höra om de har något att hyra ut åt oss till nästa läsår. Vi hittade två vi var intresserade av och vi ska dit och kika imorgon efter skolan. Har spenderat resten av kvällen framför läxor och nu har Linneas kille Rick kommit hit så vi sitter och kollar på lite Tv tillsammans.

Nu ska jag vara lite social med dom, så vi hörs imorgon eller kanske senare ikväll.

monday,

Det har varit en så grymt seg dag idag. Strax efter inläggen jag skrev i eftermiddags så somnade jag och vaknade till av att Linnea kom hem. Så åkte jag, Linda, Carro och Jocke till Konsum och handla lite med handlingsbussen. Blev inte så mycket, lite klyftpotatis, beasås, tzatziki (va så grymt sugen på det imorse så var tvungen), lite gurka och majs osv. När jag kom hem satte jag mig vid köksbordet där jag fortfarande sitter i hopp om att få lite engelska gjord. Men det slutar med att jag somnar igen. Haha hopplöst, men det blir att lägga sig tidigt ikväll kan jag tala om, men först ska jag få klart engelskan så jag slipper sitta uppe med den imorgon.

Men nu ska jag dricka upp mitt te, sätta mig på mitt rum och försöka få det här gjort. Sen blir det en dusch också när Linnea duschat klart.



Vårat allrum/kök. Faktiskt väldigt rymligt även fast det kanske ser lite litet ut. Dock var det jobbigt att va två tidigare idag att laga mat i köket, när vi skulle göra två helt olika saker. Haha lite platsbrist

I'm lovin' it


Jag och Jossebosse fick äntligen träffa vår stora idol.

McParty i Västerås

Gårkvällen var grym. Allt började med en väldigt lugn bussresa upp tillsammans med mina fina medarbetare. Väl där fick vi lite smörgås och kaffe/te innan vi fick sätta oss inne i någonslags aula.

Det började med lite uppträdanden av en grupp iförda vita dräkter, sedan pratades det lite av de från mcdonalds samt av han som äger alla de 12 resturanger som var där. Tjejen som vunnit hela nordens "Voice of mcdonalds" eller vad det hette uppträdde och skulle snart åka till Orlando i Florida för att tävla i världsmästerskapen i den tävlingen. Sedan kom en föreläsare, och det var ingen mindre än Per Holknekt som infört skateboarding i Sverige, "uppfunnit" baggypants, varit världskänd skateboardare samt grundat märket Svea och Odd Molly för att nämna några framgångsrika saker han gjort. Det var sjukt intressant att lyssna på honom även om det kanske blev lite långt men han har gjort så mycket häftigt, lyckats med så mycket men kunde ändå visa att det inte alltid går bra, och han gjorde allt detta på ett väldigt underhållande sätt.


en grej dom vitklädda männen gjorde, dom gjorde en supercool grej senare men det syntes inte i kameran.. så då sket jag i att filma

Sedan var det dags för att presentera årets medarbetare, årets CSO restaurang och något mer. Tolv lyckliga personer vann då årets medarbetare, en från varje restaurang och förutom ett fint litet diplom så vann dom även en weekend i London tillsammans med varandra. Lät ju lagomt okej liksom.

Efter alla föreläsningar, tävlingar, dragningar och all underhållning så var det äntligen dags för middag. Det fanns kyckling, lammköttbullar, guacamole, tsatziki, bakad potatis med tillbehör och massa annat. En väldigt skum blandning men sjukt gott var det i alla fall. Under middagens gång så lottades lite fler klockor ut men även en Ipad, det värsta var att han som vann den inte ens såg det minsta glad ut över att få den.. Jag hade inte tackat nej precis.

När alla ätit klart och fått efterätt och allt sånt där så öppnade de dörrarna till en nattklubb som tydligen fanns i den byggnaden. Sjukt nice, och jag hade så galet roligt hela kvällen. Det är så kul att träffa nytt folk och det bästa med McDonalds folk är att ALLA är så galet öppna, trevliga och glada. Det är ju liksom det vårt jobb går ut på att vara, så det blir så naturligt och det är hur skönt som helst.


jag och fina Bosse på bussen

Nej nu har jag väl babblat klart om gårdagen, den var i alla fall jättelyckad. Nu tänkte jag spendera resten av min dag i soffan tills Linnea kommer hem från skolan.

But baby its all gone


Nu drar jag iväg till jobbet för att sedan åka tillsammans med mina underbara medarbetare till Västerås på lite personalfest tillsammans med lite andra resturanger. Kommer nog bli grymt kul! Och inatt åker jag tillbaka till Rättvik igen, så kommer få släpa på stora väskor till västerås.

You won't bring me down, I've got my feet on solid ground



Igår var det dags för mig att åka hem efter min första vecka i Rättvik. Måste säga att jag stortrivs hittills och det känns superbra. På kvällen var det sen dags för lite firande av Johanna som fyllde 18 i onsdags. Så ut till Långsjön var det och sen därifrån vidare ut på S2. Galen kväll men fyfan va kul vi hade.

Idag fyller Jimmy år så ska nog dit och säga hej en snabbis och umgås lite med folket där, sen hade Becki i min förra klass fest så jag ska väl kanske dit och heja också. Blir dock en lugn och relativt tidig kväll skulle jag gissa. Men det visar sig.

Har även varit och röstat för första gången i mitt liv, och det jag röstade om var finlands presidentval. Är man finsk medborgare så är man.

After Jesus and rock n roll couldnt save my imoral soul



Ellinor slet iväg mig från mina läxor och vi drog till simhallen för fjärde gången på tre dagar. Man ska ta vara på de gånger man simmar gratis. Vi kom överens om att en mil var en bra längd att simma totalt den här veckan så det var så det fick bli. Det visade sig att vi då var tvugna att simma 156 längder för att komma upp i våra 400 längder vi ville ha. Så vi simmade, och simmade, och simmade, 2 timmar senare var vi äntligen klara och vi var så slut så vi trodde vi skulle dö. Men det känns bra nu efteråt!

Nu sitter vi här i mitt kök, käkar popcorn och pluggar lite. En skön torsdag med andra ord, imorgon är det matte och fysik som gäller innan det är dags för att åka hem och tagga inför kvällen då vi ska fira Johanna. :)

It's on the tip of my tongue, it's on the back of my lungs

God eftermiddag bloggen.

Imorse åkte vi in till simhallen det första vi gjorde, blev lite över en timmes simmande (vår lärare bestämde att vi skulle göra det istället för att gå på kretslopps lektionen) så på tre dagar har jag nu simmat 244 längder, vilket inte är något emot vad folk här simmat. Det var nån igår som simmade över 600 längder bara igår. GALET.

Sen var det bara att snabbt gå hem, slänga i sig lite mat (var jätte äcklig mat i skolan så valde att laga lite mat hemma istället) innan Utrotningshotade arter började, som är en 4 timmars lektion. Faktiskt väldigt intressant och redan efter två och en halv timme fick vi som ville gå hem och göra klart de uppgifter vi fått (läsa lite och svara på tre frågor). Så hämtade Lina så vi kunde springa till djurhuset och mata våra fiskar som vi glömde igår, haha och nu är det då dags för lite läxor.


Just nu

eh..?

Min gamla skola är lagomt speciell. ALLA lärare vet att jag slutat men ändå ser min närvaro ut såhär när man kollar in.. Dom verkar ju inte ens tagit bort mig från systemet än?!


Mitt nya rum



Lite bilder på mitt rum, har en hylla också med lite smink osv på. Men den bilden hade jag tydligen inte kvar, inte för att den är speciellt intressant.

We all have our story, and this is mine

Halva veckan här i Rättvik har gått, och engelskan idag gick hyfsat. Känner uppenbarligen läraren och eftersom jag och två andra i min klass missade lektionen förra veckan så fick vi göra uppgiften idag istället. Vi skulle göra en For and Against essay och ämnet vi fick var, vargjakt. För det är jag ju så extremt insatt i, tur att Johannes kunde i princip ALLT om ämnet. Aja, det gick väl helt okej. Vi fick uppgiften att förbättra och göra den "perfekt" till nästa vecka, vilket jag inte ser fram emot även fast det va skönt att hon inte krävde att den skulle in idag. Efter lunch fortsatte engelskan och vi fick i uppdrag att läsa en valfri artikel i en engelsk tidning och sen kort sammanfatta det. Jag kände mig redo och visste va jag skulle säga, men när det va min tur så blackoutade jag. Ny klass , och så ska man sammanfatta något på engelska (kanske känns som att jag borde vara van och tycka sånt är enkelt men alla presentationer inför grupp är det värsta jag vet) så det sket sig. haha aja, bättre lycka nästa gång.

Matten var seg, hade samma vikarie och jag blev galet omotiverad utav bara det. Men efter det gick vi i alla fall och simmade i någon timme så det vart lite bättre. På vägen hem gick vi förbi Statoil för lite lösgodis såhär på lill lördag och allt. Haha, nu har vi suttit framför i soffan framför tvn i ett par timmar och bara gjort absolut ingenting. Som det ska med andra ord.

Imorgon har Loman bestämt att vi ska simma istället för att ha Kretslopps lektionen, även fast han är sjuk. Inte okej, men massa simmande blir det ju i alla fall. Och Linnea lämnar mig innan lunch för att åka hem, så ska sova själv en natt haha. Men det ska nog gå bra ;)

Lets play a game of Russian roulette

Godmorgon.

Igår kväll hade vi filmkväll i Aulan så jag sprang dit med lite popcorn och tillsammans med mina nya vänner så kikade vi på I love you Beth Cooper. Haha väldigt rolig film faktiskt. Och när jag kom hem runt 10 så somnade jag nästan på en gång, vilket resulterade i att jag vaknade nu trots att jag inte börjar förens halv elva.

Ska dra mig lite i sängen innan jag går upp, kanske kokar en kopp te och kikar på lite tv eller något. Får se vad jag hittar på. Linnéa verkar också ha sovmorgon, dom kanske ställde in Kemin åt dom. Skönt i så fall, så kan jag ta sällskap med henne upp till engelskan.


Mina första dagar

Nu har jag kommit hem från en 2km simtur, vi har simvecka på skolan vilket innebär att alla skolans elever simmar gratis hela dagen hela veckan. Den klass som har flest längder sammanlagt vinner (något?). Mina två km var ganska fjuttiga om man jämför med en tjej som simmade ca 400 längder bara igår.. Haha och för er som inte vet, 2km är 80 längder. Så nu ska jag kämpa. Har sovmorgon imon till halv 11, och jag och Ellinor funderar på att åka dit och simma runt halv 9 men får se om vi orkar.

Tänkte berätta lite om mina första dygn här också. I söndags när jag kom hit så fick jag träffa min nya "sambo", det visade sig att vi spelat fotboll tillsammans när vi var små. Hur underbar människa som helst och vi kommer asbra överens. Så glad att jag hamnade i samma boende som henne. Spenderade kvällen hos Linda och Jocke med lite pizza, en bra start om ni frågar mig.

I måndags hade jag en 3 timmar lång historia lektion, trodde jag skulle dö av tristess men det var faktiskt riktigt intressant och läraren lyckades hålla mig motiverad och koncentrerad hela lektionen, hon borde få pris. Efter det slutade jag och jag, Linda, Carro och några till gick till djurhuset för att de ville visa mig runt. Fick se alla djur och det finns så galet mycket coolt här. Så gick vi in till ormarna och jag fick hålla i en majsorm, den var helt galet söt. Helt kär. På kvällen satte vi oss uppe på kvällsfikat och bara pratade och umgicks med en massa människor, det var grymt.



Imorse hade jag sällskapsdjur och jag fick hoppa in i Linnea och Linas akvariumgrupp. De håller just nu på med fisk-delen så alla har fått dela in sig två och två och inreda ett varsitt akvarium. Vi fick börja med att testa vattnet för att se om det hade de rätta värdena för att fiskarna skulle överleva och trivas. Efter det fick vi en liten uppgift så jag och Linnea gick hem och jobbade klart den innan vi gick på lunch. Efter lunch gick vi tillbaka till djurhuset då vi fick våra fiskar, så släppte vi i dom i Akvariet, nu gäller det bara att gå dit och mata och göra rent åt dom lite då och då. Lekte lite med majsormen igen, den kröp in i mitt hår och trassla. Dom är verkligen hur underbara som helst.


Snart kommer det uppdateringar ;)

Nu har jag äntligen fixat Wifi här, uppdaterar mer ingående om mina två första dygn här snart. Men nu ska jag och Linnéa kila iväg på svenska, vi ska kika på film. Pusss

Death Will Stand Were Life Once Stood

Sådär nu är det snart dags att åka! Ska möta upp Linda i Rättvik och käka lite pizza med henne och hennes kompis, känns som en rätt bra start på mitt liv där borta.


Packningen + en väska till med lite småsaker :)

One last day.



En väldigt lugn morgon på jobbet, allting var iprincip redan gjort när jag kom dit (eftersom det varit en gäst på hela natten) så jag hade absolut ingenting att göra förens det började rulla lite och då var det dags att gå på rast. Efter jobbet träffade jag Cornelia och vi gick ner till Ica Maxi så hon kunde köpa min försenade julklapp (haha hade önskat mig en ben&jerrys). Vi skulle umgås en sista gång, dock krasha jag i sängen av utmattning. Tycker lite synd om henne, haha här kommer hon och umgås med mig och jag råkar somna. Aja, sov i alla fall till runt 9 efter att hon åkt hem. Förstår inte hur jag ska orka jobba, träna och åka till Rättvik imorgon, kanske skippar träningen om det är så.

Som sagt så flyttar jag upp till Rättvik imon, ska bli spännande. Ska väl bli kul att se om mina "rumskompisar" (kommer inte dela rum, men boende) kommer dit imorgon eller om dom kommer först på måndag. Sen ska det väl bli rätt roligt att se vad det är för typer jag ska bo med. Men jag återkommer med det imorgon. För nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon igen, godnatt.

Byebye helix,

Utskriven från Helix nu då, har lämnat tillbaka nyckel, tagg, busskort och dator samt alla böcker. Känns otroligt skönt måste jag säga, men alla mina underbara vänner kommer bli så grymt saknade.. Kommer sakna att inte träffa dom varenda dag. Men men det blir att träffas på helger istället. Fick ju sovmorgon imorse också, gick dit till 12 och jobbade klart med kursen Projekt och företagande som jag förövrigt fick MVG i.


sånt här känns förjävla bra.

Har även hunnit med att storhandla allting till Rättvik, så nu är det bara att packa kläder och annat kvar. Men det fixar jag imorgon. Påtal om imorgon så är det jobb 06-15 som gäller, hörde något om att min bror skulle kika förbi. Men vad vet jag?

Nej nu ska jag slå på nån bra film och chilla, för imorgon är det uppstigning kl 5 som gäller.

There's a world inside of me

Har precis haft lite hejdå-fest på Kemin, Roland hämtade fika och Eva (vår andra klassmentor) hämtade SP-arna som inte läser kemi med oss NV-are (vi är en blandklass). Annars har det väl varit en ok dag, blev klar med sista svenskauppgiften vilket betyder att jag endast har affärsplanen kvar. Och imorgon ska jag ringa Rättvik igen samt skriva ut mig. Kommer bli så skönt. Funderar lite på att skita i imorgon, komma hit, skriva ut mig och dra. Såklart säga hejdå till alla först, men känns så ovärt att sitta här utan absolut någonting att göra på en massa sega lektioner.

Smyckena


Öppethus

Nu är det dags för öppet hus på skolan, jag och Katha har ställt upp ett bord, hängt upp alla våra smycken och satt på lite musik. Så vi är helt klara för att sälja lite smycken. Alla UF måste ställa ut så det är skönt för då slipper jag labba ;) Bilder kommer sen från kvällen.

Pac Man




Jag och söta Becki idag på matten. Sista måndagen på Helix har nu avslutats, och jag har hunnit ringa till han som är boendeansvarig på Rättvik och pratat lite med honom angånende min flytt dit. Har även hunnit med lite körskola och simning vilket kändes förjävligt bra. Lite skype med Caitlyn också vilket var sjukt behövligt. Men nu blir det sängen för imon är det skola igen. Godnatt

I want to kill everybody in the world


Liten kort video från gårdagen. :)

Partyparty

Tre utav alla bilder från kvällen. Mina fina vänner, jag är så glad att jag har er ♥

Without my friends, I would be nothing

jag och mina fina vänner innan vi åkte till Jon igår. Hade en grym kväll tillsammans med alla underbara människor. Mer bilder kommer förhoppningsvis senare när jag fått dom av Maria.

how did we get here?

Sitter hemma hos Katha atm med Louissa. Har precis fixat mig inför kvällens galenskaper. Om ett tag kommer Kalle och hämtar oss, så åker vi till Smedjebacken för lite partyparty för att fira Linus 19årsdag. Även fast han inte fyller förens imon. Kommer bli en grym kväll med alla mina fina vänner, och för att göra något sista med de från min skola innan jag drar någon timme uppåt i landet.

Ska ta en massa bilder ikväll (eller se till att någon annan gör det) så kommer dom nog upp imorgon eller något. Ha en trevlig lördag alla så hörs vi imon.

Lets just start over

Nu när allt är klart så kan jag berätta för er, jag ska flytta upp till Rättvik. Ska byta gymnasium av många skäl, men ska i alla fall börja Natur-djurvård där uppe. Är sjukt taggad och flytten sker redan v.4 (inte nu på måndag men veckan därpå) eller ja, söndag lär jag väl åka dit och fixa med boendet osv. Har pratat lite med min skola idag, så på måndag är det att ringa och fixa boende som gäller. Jag är väldigt taggad men samtidigt väldigt nervös. Men ni får såklart veta mer ju närmare vi kommer. Det blir en ny liten resa i mitt liv.

Loui, <3

Min sjukt duktiga vän Louissa <3 hon spelade in den för en kurs i skolan, och alla kan väl hålla med om att hon är grym eller hur?

Plugg för fullt

Godmorgon.
Sitter på psykologin och försöker kämpa klart alla mina gamla uppgifter, jag SKA bli klar med dom senast nästa vecka. Av lite olika anledningar. Men tror jag kan klara detta.
Har ibarb sista idag så får sluta om jag vill kl 1. Jag funderar på att göra det och istället springa till biblioteket och kolla upp en sak i en bok jag läste för ett tag sen i svenska så jag kan bli klar med en uppgift. Men tills dess ska jag försöka bli klar med dom andra två uppgifter jag har sen innan jullovet. Så kommer det säkert komma fler, nya uppgifter nästa vecka så.
Men nu ska jag försöka få lite biologi gjort, får se hur det slutar.

örhängen!


dom här fina örhängena fick jag av fina Issa när hon kom hem från spanien. Sjuktsnygga! Tack babe

haha mina vänner


Kata och Issa på donken för ett par dagar sen. :)

Paket från USA

Mycket viktiga beslut har fattats idag, och jag är väldigt taggad. Imon eller senast nästa vecka får jag veta det slutgiltliga beslutet och berättar det då för er.

Fick även ett paket från min älskade vän Caitlyn från USA idag. Fylld med godis, cheetos, handsprit och poptarts. Hihi



Everything I touch turns to stone.

Godmorgon.
jag och söta Becki i tisdags på matten.
Har precis suttit på nästsista Psykologilektionen och nu är det dags för lite biologi. Torsdagar är nog värsta dagen på veckan då jag bara har en massa långa och tråkiga kurser, som biologi, psykologi, fysik, kemi, och historia. Som tur är så hoppade jag ju i alla fall av Biologi B så nu har jag ett ibarb sista passet. Väldigt skönt.
Körde på glasögon idag eftersom jag tappade min ena lins imorse, och idag ska jag hämta ut mina nya linser. Och vad mer som händer ikväll får ni veta när jag kommer hem.

You got what you wanted, and now there's nothing

Första utomhusträningen avklarad. Vi klädde på oss 100 lager kläder och så ut på konstgräset, det som var skönt var att vi i Damlaget fick en halva medans 96-98orna fick dela på andra. (Vi var säkert tre gånger så få som dom. haha). Väldigt skönt att komma igång igen, även fast jag höll på att dö av trötthet, så ja jag är ganska otränad.

Var även en sväng till körskolan idag också, klarat två faser nu, så har lite kvar. Ska försöka ta mig dit lite oftare nu, kanske redan imorgon. Imon händer lite mer roliga saker, vad det är får ni veta imon.

Nu är det väl sovdags så man orkar med imorgon, för det kommer bli en lång dag. Så dags att borsta tänderna, ta ut linserna och lägga sig i sängen. Natti

Earcuff - gone.


Den sjukt fina earcuffen jag fick av söta Maria i julklapp, som desvärre antagligen blev stulen idag när jag simmade.. Skulle springa upp till omklädningsrummet igen efter att jag kommit ner och insett att jag inte hittade den, och då var den helt borta. Sjukt tråkigt och jag blev väldigt ledsen. Förhoppningsvis blev den inlämnad eller något och att jag får tillbaka den, annars får jag väl köpa en ny helt enkelt.. Surt.

Förövrigt har det varit en bra dag med en massa flumm tillsammans med mina underbara vänner.

Flumm och UF

Årets första skoldag är nu avklarad, gick hyfsat bra och nu sitter jag hos Katha och Kim och flummar runt. Har inte skrattat så här mycket på hur länge som helst. Har käkat nachos med köttfärs och ost, druckit te, pysslat med örhängen och skrattat åt fula bilder. Sitter för tillfället och letar nya smyckessaker att beställa och det finns så galet mycket fint vi vill ha.
En av många saker vi skrattat åt ikväll, dessa katter... haha

Dreaming is believing



Trodde dagens pass på jobbet skulle bli lugnt, hade iprincip inga gäster alls mellan 06-12 eller ja, inte så att det blev jobbigt. Men efter tolv, då slog det till. Bums så var hela Falun på McDonald's och det var helt galet, stressade mig igenom dom tre sista timmarna, och nu hoppas jag bara på att imorgon blir lika lugnt och fortsätter så.

Nu på tal om absolut ingenting så har jag använt min Ricinolja i nästan en månad (började den 15de december) och eftersom jag ser mig själv varje dag så är det svårt för mig att se längdskillnad men jag känner en skillnad. Lossar inte lika mycket hår vilket även mamma kom in och berätta för mig nyss, brukar ligga en stor hårboll i duschen efter mig men nu låg det knappt några hårstrån alls vilket jag antar är tack vare Ricinoljan eftersom det är efter det som det blivit bättre. Sen känns mitt hår mjukare (inte för att jag hade ett behov av mjukare hår..) och det känns mycket mycket fräschare och skönare. Den femtonde är det i alla fall dags för en ny bild så jag ser vad det har blivit för skillnad, och såklart så visar jag er det här också, om det är värt att se.

Men nu ska jag mysa ner mig i min säng i min sköna älskade ziperall (bästa köpet 2011 utan tvekan) och kika på film innan det är läggdags.

2 down, 3 more to go

Sådär, pluggade i ca 3 timmar och fick faktiskt två uppgifter gjorda. Känns otroligt bra, nu är det tre kvar men det får jag fixa i helgen. Ska upp och jobba kl 6 imorgon så det är väl läggdags för mig nu. Nattinatt

If I cannot have you, then nobody can

Varför inte spendera sin enda lediga dag innan skolan börjar med att göra lite läxor? Men dom måste bli gjorda och jag är strax, strax klar med första uppgiften. Känns förjävligt bra. Så lite musik och läxorna så ska jag väl få den här dagen att gå, och imorgon är det jobb från 06-15 som gäller. Så det blir nog en lugn dag idag. Puss på er

Didn't seem to mean a thing

Sådär, en lång dag senare så sitter jag äntligen hemma igen och snart är det väl läggdags igen eftersom imorgon kommer bli minst lika lång. Jobbade mellan 8 och 15 vilket gick bra och sedan åkte jag in till Borlänge och gick på Kupolen med Linnea ett tag. :) Skönt att umgås med henne igen, det var sjukt länge sen.

Har blivit lite småsugen på en ny tatuering, eller ja jag är väl sugen på ett större projekt men en del av det, en början har jag börjat fundera lite på. Vad och vart osv säger jag inte då jag måste fundera vidare och jag vet inte om jag ska eller inte. Det visar sig. Lite kluven atm men jag ska nog komma på något. Men nu blir det någon film och så sovdags. Godnatt

Sherlock Holmes

Simingen gick bra, simmade 1,5 km och lyckades simma 1km på 24 minuter vilket innebär ett nytt personbästa för mig. Känns bra eftersom jag inte simmat på en månad, och nu ska jag försöka komma igång igen. Har även fått tiderna för utomhusträningarna med fotbollen som sätter igång nästa vecka. Sköntskönt, dags att bli vältränad.
Efter simningen åkte jag, pappa och Kalle på bio (Jakob kunde tyvärr inte följa med) och vi såg Sherlock Holmes och den var hur bra som helst. Trodde inte jag skulle gilla den så mycket som jag gjorde men den var faktiskt riktigt bra, och rolig. Så den rekomenderar jag.
Nu ska jag spendera min kväll med att kolla på nya Pretty Little Liars avsnittet och kanske även How I Met Your Mother, men måste försöka sova i tid, ska upp och jobba imorgon. Puss

I'm not scared of dying, I just don't want to


jag vill, jag vill, jag vill

Ska strax åka och simma för första gången på en månad, känns så bra att äntligen komma igång med det igen. Det är rätt mycket jag ska komma igång med i och för sig så det är väl dags att jag gör det. Nu ska jag duscha innan jag åker (ironiskt att jag ska duscha innan jag ska iväg och simma men jag har ricinolja i håret). Ikväll blir det bio med pappa och bästa bröderna. Puss

Godnatt

Nu har jag precis kommit från jobbet, 01.08 stämplade jag ut och det har varit en relativt bra kväll, rätt mycket folk och jag var ensam i DT och kassa. Men vi klara det och nu ska jag sova så att jag orkar upp, imon ska jag försöka få en tid till thaimassage, min stackars rygg behöver det nu.

Welcome 2012

Hej bloggen. Gott nytt år! Nu är det äntligen 2012 och det känns som att det är dags för en ny start. Jag och mina kära vänner åkte hem till Hampus igår och firade det nya året, blev en del missförstånd och grannen börja bråka och polisen kom och helvete. Som tur var så vart ingen av oss inblandad.


Jag och mina två fina tjejer Anna och Mia igår kväll!

Nu sitter jag här i min Ziperall och tar det lugnt, om 2,5 timme så ska jag åka iväg till jobbet och slita så tänkte att jag skulle vila upp mig lite tills dess. Och snöat har det också gjort, när hände det liksom? Igår var det helt grönt ute och nu är det kritvitt. Nej nu ska jag hämta en mandarin och lite vatten. Puss

RSS 2.0