THUNDER!

Världens åsk och regnväder ute, jag kan tycka att det är mysigt sådär ibland när man är två men nu när jag är ensam och Tim på jobbet så är det inte lika roligt.. Om ett par timmar ska jag bege mig till jobbet för ett kvällspass och hoppas innerligt att i alla fall åskan försvunnit vid det laget. För elak som jag är så hoppas jag att det regnar uppe i Rättvik och att det skrämmer bort lite folk från cruisingen.. Kommer vara helt omöjligt att ta sig fram annars.
 
Men nu ska jag pyssla om Nikki lite och kanske äta lite frukost. Bjuder på en bild från igår.
 

Bad i långsjön.

Tog vara på gårdagen med mina favorittjejer vid Långsjön för lite bad och sol. Man ska passa på när det är fint väder och man faktiskt är ledig. Vattnet var hyfsat varmt och solen lyste och värmde riktigt länge. Avslutade vår badtur med lite mat på Max innan alla begav sig hem till sig.
 

The Dark Knight Rises

Avslutade veckan med att gå på bio med älsklingen. Fick bli Batman The Dark Knight Rises som faktiskt var riktigt bra! Var sjukt lång och hade man då druckit liiiite för mycket (som i mitt fall) så var man superkissnödig när det fortfarande var en hel timme kvar av filmen..

120729

Sista arbetsdagen är nu avklarad innan en dags ledighet följt av 5 dagars arbete under Classic Car Week. Har även färgat håret lite rödare, osäker på resultatet dock. Lite oklart hur det ser ut och om det passar. Alldeles för mörkt här för det.

Om två timmar ska jag och älskligen på bio och se nya Batman filmen som ett avslut på denna vecka.

Lördagsjobb

Har jobbat mina första fyra timmar idag och ska om ett par timmar åka tillbaka till Rättvik för de resterande 5. Jobbar delad tur idag, med andra ord så jobbar jag förmiddag och kväll men är ledig på eftermiddagen. Så nu har jag precis lagat supergoda köttfärsbiffar med lite makaroner så nu klarar man nog sig till kvällen.

I'm going back!

Äntligen är praktikplatsen säkrad! Något jag borde ha gjort för flera månader sen. Så om tre veckor ska jag tillbaka till ett väldigt saknat land, nämligen USA. Men denna gång bär det inte av till Ohio, utan Wisconsin. Där ska jag praktisera tre veckor hos en veterinär och det kommer bli hur roligt som helst. Ska bo hos min fasters gamla värdmamma och det är hennes sons veterinärklinik jag ska ha praktik hos. De verkar hur underbara som helst och de har massa djur så jag kommer nog stortrivas därborta.

Vissa festar, andra jobbar

Nu är denna arbetsdag över. Fint väder har det också varit vilket på ett sätt är bra men det är ju inte roligt att arbeta när det är soligt.

Mina kompisar firar Linnea som fyllde 19 igår och jag firar mentalt från avstånd, ska nämligen upp och jobba kl 7 imorgon så avstår från allt vad festande heter. Ska bara lägga mig i ett bad och ta det lugnt!

Kostymer och kvällspass

Följde med älskligen till kupolen idag då han skulle kika på en kostym inför bröllopet han ska på imorgon. Fyndade även ett tillfälligt skal till telefonen.

Sitter nu på jobbet och ska om ca 20 minuter åka iväg på första besöket. Ser ut att bli en rättså lugn kväll enligt lappen, men det kan ju alltid ändras.

Cheesecake

Efter en riktigt jobbig dag och världens längsta arbetsdag så bestämde jag och älskling oss för att unna oss något extra. Fick bli en cheesecake, något jag aldrig gjort förut. Men satan vad god den blev!
Detta är absolut något jag kommer göra om, var ju hyfsat enkelt också.

Don't you run away from me

Älsklingen bjuder på Thaimat idag, så nu ska jag möta han och Jerker för lite lunch! mums

There's something wonderful about moments like these

Gårdagen spenderades med mina favorittjejer som jag träffar alldeles för sällan. Var hur mysigt som helst med trerätters, film och allt som hör en tjejmiddag till.
 

Samsung Galaxy S3 är här!

Äntligen, äntligen, äntligen är den min! Igår efter jobbet hämtade jag upp min ny älskling; Samsung Galaxy S3 som förövrigt är hur grym som helst! Just nu har jag bara ett problem, mitt simkort är inte aktiverat och jag har mina grejer till telefonen hos Amanda som sover så kan inte aktivera det heller.. Haha
 

Godnatt!

Blir att lägga sig tidigt ikväll, tåget går 05.18 imorgon för att jag ska hinna i tid till jobbet! Så redan nu efter lite kött och klyftpotatis så säger vi godnatt och lägger oss och kollar på Grease.
 

Gårdagen

Gårdagen var jättetrevlig. Spelade lite Mölkky (finsk kubb) och åt jättegod mat. Var så roligt att ha hela familjen samlad + farbror och hans fru!
 
Avslutade dagen tillsammans med älsklingen, en hel drös frukt och ett paket glass framför filmen Easy A.

Måndag, 23 Juli

Då var arbetsveckan igång igen och jag har precis kommit hem från jobbet. Funderar på att dra till gymmet en sväng men ska få tag på Amanda först, lovade att höra av mig när jag kom hem.

Bara längtar tills min telefon kommer, abonnemanget är fixat och allt och mitt nummer kommer vara redo för utportering redan imorgon vilket är skönt!

120722

Fick bli två 20minutare på springbandet idag, och nu ligger jag och strökollar på TV i väntan på att vi ska åka och hämta Kalle och Jakob. Blir middag idag igen hemma hos mamma och pappa, och imorgon börjar en ny arbetsvecka.

en vacker dag så ska jag också...

 
 
 
 
 
 
 
 

Close your eyes, but not just yet, sleep is just a cousin of death

Tänkte börja dagen med att dra till gymmet, blev helt galet sugen på att träna och det är verkligen en känsla jag bör ta vara på innan den försvinner. I eftermiddag ska jag, bröderna och Tim åka hem till föräldrarna igen för lite middag.

July 21, 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gofika

Jag och Tim åkte hem till mamma och pappa för att träffa farbror och hans fru som är på besök. Fick lite middag och fika! Kaffe var verkligen något jag behöver just nu..

Samsung Galaxy S3

Om ett par dagar är denna min! Min nuvarande telefon lever på sina egna villkor så bestämde mig för att skaffa mig en ny. Blev som ni ser en Samsung Galaxy S3 med 3abonnemang den här gången. Hittade mig ett abonnemang där som passade mina behov bättre och som förhoppningsvis kommer göra det billigare för mig.

You can get addicted to a certain kind of sadness

 
Vart en väldigt kort arbetsdag, 07-11 körde jag så nu är jag hemma igen. Om en timme slutar Tim och då ska vi fixa lite här i lägenheten innan vi åker hem till mamma och pappa i Aspeboda för lite middag. Älskar att det blev så fint väder idag också, behövs verkligen efter den här regniga sommaren.
 

Tre små tröjor

Blev en snabbis till kupolen efter att Tim slutat jobbet. Dessa tre fynd från Gina Tricot fick följa med mig hem. 
 
149:-
49:-
129:-

I know that goodbye means nothing at all

Imorse hade hela min telefon totalhängt sig, väckarklockan ringde inte och detta resulterade i att jag missade tåget till jobbet. De hade tydligen försökt ringa men eftersom min telefon inte fungerade så hade dom inte kommit fram. Blir att arbeta imorgon istället, har så himla dåligt samvete över hela grejen.

Har förövrigt spenderat hela dagen med lite fika hos Hampus, och sen gick jag runt lite med Cornelia. Tim slutar jobbet om 45 minuter och då ska vi gå till kupolen en snabbis!

120719

Då var dagens arbetspass avklarat och jag sitter nu och väntar på att tiden ska gå lite då tåget går 21.06. Är helt klar men har larmtelefon så måste sitta kvar tiden ut. Har vart en ovanligt lugn dag idag, nästan lite för lugn.

Nu är det somsagt snart dags att bege sig hem igen, kanske kika på någon film och ladda om inför imorgon.

Klart det regnar när man jobbar.

Jahapp, det spöregnar i Rättvik men arbetsdagen rullar på. Har nu ett hål på 1,5timme för att ett besök gick snabbare än det borde ha gjort pga en massa saker. Om tre timmar är det lunch och sen väntar två och en halvtimmes arbete till.

Bra start!

Med lite yoghurt och flingor, smörgåsar och ett glas oboy bänkar jag mig framför Pretty Little Liars innan det är dags att bege sig till tåget.

Sovmorgon

Om ett par timmar ska jag upp till Rättvik igen för ett kvällspass på jobbet. Var rätt skönt att få sova ut ordentligt för en gångs skull.

Nu ska jag göra iordning lite frukost och få i mig det, kanske kika på någon serie eller så.

Mysmiddag

Åkte hem till Aspeboda idag och dit kom Cornelia, Maria och Monica förbi på lite middag. Så himla kul varje gång dom kommer förbi, finns alltid något att prata om. Till efterätt blev det marängtårta med jordgubbar och grädde, och den var så god! 
 

Jobbjobbjobb

Dålig uppdatering här. Igår var jag och gymmade efter jobbet, blev 4,5km på springbandet och lite benstyrka och det kombinerat med jobb tog slut på varenda liten bit energi jag hade så somnade som ett litet barn när jag kom hem.

Idag har jag trots min lediga dag åkt in och jobbat, men lite extra cash är aldrig fel! Ska nog snart glida hem till Amanda en sväng och hjälpa henne med ett duschdraperi.. haha

You're impossible to find

Nu ska jag ner till tåget som ska ta mig till ett åtta timmars arbetspass! Vi hörs senare

So hold your breath, cause tonight will be the night that I will fall for you, over again

Godmorgon!

Inte bara Nikki väckte oss inatt (samma tid som igår..) utan imorse runt 6-tiden bestämde sig HSB för att klippa gräset med sin hyfsat högljudda gräsklippare.. Inte det roligaste när man inte ska upp kl 7 utan vid 11 tiden..
 
Men om en timme går mitt tåg så måste upp och göra mig iordning och fixa lite till kaninen så hon klarar sig fram tills 19 när Tim kommer hem.

Fotboll i parken

Blev en sväng fotboll i parken utanför efter allt städande med Andrén och Tim. Fick för oss att testa ett basic cheerleading bygg, haha här är resultatet.

Städdag

Maten blev riktigt lyckad och nu är allt diskat, tvätt inslängt i maskinen och snart ska vi väl dammsuga och städa undan lite. Andrén är nog påväg upp också, eller han har varit det i ca 2 timmar nu.

Imorgon är det slut på ledigheten och jag börjar min första ickeinskolningsdag på jobbet. Gött!

Halvt sömnlös natt..

Varför skaffa småbarn när man kan skaffa sig en kanin? Kvart i fem imorse vaknade vi av att Nikki satt och tugga på gallret, åt upp halva sitt hus gjort av kartong och flög runt som en galning. Sprang upp, gav henne en morot att äta på istället och det blev tyst på henne i 10 minuter.. Haha tillslut tystnade hon som tur var.

Harri var här nyss och satte upp spegeln på väggen så den slipper ligga i soffan och ta plats, och snart är det dags för lite fläskfilé, klyftpotatis och bea.

Alla mina tankar går till er!

Idag har jag inte haft någon ork att göra någonting, förutom att ligga i sängen och glo på tv. Började nämligen dagen med något fruktansvärt, och en av mina närmsta vänner och hennes familj har fått lov att göra något ingen människa önskar behöva göra. Usch, gjorde så ont i hela mig och det var längesen jag mådde så dåligt. Trots all sorg så var ceremonin riktigt fin och jag hoppas du får vila i frid och att du nu har det bra vart du än är!

Flyttar runt på skrutten

Idag fick Nikki flytta med mig in till stan till Tim, så nu är hon bosatt här bredvid tvn och hon verkar stortrivas! Gött, då kanske man kan komma någonvart med projektarbetet!

Ikväll blir det myskväll med godis, chips och film!

Nya springskor införskaffade!

Dessa underbaringar följde med mig hem idag från intersport, 50% rea så jag är mer än nöjd. Nu ska jag försöka komma igång med springandet/promenerandet på riktigt!
 

Fredag

Nu ska jag gå och möta mamma på Intersport för att leta efter lite spring/promenad skor. Är ju världens rea så man måste passa på. Får se vad jag kommer hem med.
 

Inga oväntade graviditeter här inte.


Igår var jag in och bytte ut min P-stav mot en ny, det har ju redan gått hela tre år sedan jag satte in den förra. Men nu blir jag barnfri i minst tre år till vilket är skönt. Armen är rätt öm och det kändes mycket bättre när hela armen var bortbedövad haha. 

Lasarettet och lite jobb

Avslutar den här veckans jobb med ett kvällspass, men innan det ska jag bege mig till Falu Lasarett och sätta i en ny P-stav samt ta ut den gamla. Helt sjukt att det gått tre år sedan jag satte i den nuvarande..

Igår efter jobbet umgicks jag med Ellinor och hennes kompis en stund. När jag sedan var påväg hem så träffade jag på min bror Jakob, så stod och prata lite med honom och då kom Kalle och deras mammas familj också dit. De skulle äta middag på den indiska restaurangen här i Borlänge, så de tyckte jag skulle följa med. Haha, spontant, men satan vad gott det är.

,

Överlevde ännu en dag och snart är min inskolning över och allvaret börjar då jag ska klara mig själv. Största problemet är min brist på lokalsinne.

Nu sitter jag hemma hos Tim, äter lite nudlar och bacon medans jag kikar på Family Guy i väntan på att Tim ska komma hem. Blir en riktigt lugn kväll då jag återigen ska upp tidigt.

-


En favorit från Peace&Love

Jag och Anna innan Simple Plan på Peace&Love. 

Måndag igen

Godmorgon!

Ligger i sängen och kikar på gamla avsnitt av Desperate Housewives såhär några timmar innan det är dags att bege sig till tåget. Jobbar kvällspass så kommer inte få någon rast så lär äta mig ordentligt mätt innan det så jag klarar mig.

Måste bara sägen att ungen i badkaret är så himla söt i Nikon reklamen! haha
 
 

Liten fundering

Hade lite tråkigt och satte mig och jämförde bilder på mig från nians bal (vänster) och balen i USA (höger). Visserligen är det ett par år ifrån varandra då dessa bilder är tagna, men ändå. Man ser förändringen i kroppstorlek som USA gav mig, speciellt runt ansiktet och halsen. Sen är det väl ingen radikal förändring (ca 6 kg), men skillnad är det allt. Kan glatt meddela att varenda ett av dessa extrakilo är nu borta och jag kan till och med ibland ha mindre kläder storleksmässigt på mig än innan USA. WIN!
 
En lite mer "ny" jämförelse. Vänstra bilden är P&L veckan ett tag efter jag kommit hem, och den högra är nu från Alanya. Här ser man det lite bättre.

Lakritsglass och spöregn

Efter att ha degat en stund i pojkvännens säng så pallrade jag mig hemåt i spöregnet. Hann inte ens till bussen förens jag var helt genomblöt. Varför jag inte letade på ett paraply är ju en ganska bra fråga.

Nu har jag i alla fall precis tryckt i mig lite lakritsglass som var helt gudomlig. Eller ja, jag älskar ju allt som har lakrits i sig, så det var väl inget jätteoväntat. Om ungefär en timme åker jag tillbaka in till stan och Tim för att spendera natten där innan ännu en arbetsvecka börjar.

8 Juli, 2012

Cornelia blev skitsnygg i håret, och jag hade superkul hemma hos Hampus. Det var inte så mycket folk, men folket som var där är guld så det behövdes inga fler för att kvällen skulle bli lyckad.

Nu sitter jag här, ensam i en stor jävla säng och kikar på MTV rocks eftersom det är det enda vettiga som finns att kika på just nu. Det enda 3an verkar vilja visa är ju Bachelorette Sverige, och det är jag verkligen inte sugen på att kolla på.

Lördag

Imorse åkte Tim iväg med jobbet på svensexa för sin kollega. De ska åka på en kryssning, så jag hoppas de får jätteroligt. Själv har jag precis vaknat och ska snart gå och möta Cornelia på kupolen. 
 
Vill JÄTTEGÄRNA ha en sånhär klänning.. Ska bara bli lite rik och har råd att köpa en.

Gårdagen.

Godmorgon godmorgon.

Detta är min första lediga dag på veckan och jag kan bara sammanfatta min första arbetsvecka i Hemtjänsten med ett ord: bra! Har asroliga kollegor, trevliga tanter och gubbar, och ja jag trivs helt enkelt. Igår hade de brist på personal, så då fick jag hoppa in och arbeta själv.. Haha var nervös och det kändes jätteläskigt men det var inte så farligt när jag väl varit till ett par stycken och kommit in i det.

På kvällen så åkte jag och Tim hem till Tims föräldrar för lite middag i deras nya hus. Dom bor hur mysigt som helst, precis vid vattnet och det bjöds på grillat med potatisgratäng och bea. Gött!

Årets första dopp i Sverige

har haft fullt upp och somnat i princip direkt efter jobbet. Imorgon är det sista arbetsdagen för veckan och sen blir det ledigt tills på måndag igen. Fick gå hem till en man ensam idag och laga mat, lite läskigt men det gick faktiskt riktigt bra.

Idag har jag varit hos tandläkaren och sedan åkte jag, Anna, Andreas, Jimmi, Andreas bror och dotter till Långsjön för att bada. Blev mitt första dopp för året i Sverige, och satan va kallt det var. Inget jag rekommenderar.

Hollywood dream teens, yesterday's trashqueens

Om min första arbetsdag var stressig och fullproppad så var denna absolut motsatsen. Var klara innan lunch halv 10 och vi hade egentligen lunch kl 11, och låg före i schemat hela dagen. Skönt det. Imorgon är det mitt första kvällspass och det ska bli intressant. Bara 7 dagars inskolning kvar, sen ska jag klara mig själv i de tre områderna vi har.. Inte alltid det lättaste att hitta när man inte har något lokalsinne.
 
Mina favoritjeans har även spruckit till oanvändbarhet så imorgon får jag lägga ner mina pengar på ett par ordentliga, lite dyrare jeans som förhoppningsvis håller lite bättre.
 
Ikväll blir det att bara ta det lugnt, läsa lite Tommyland och kika på PLL. Kanske gräver fram chipspåsen också.

Från vanliga jeansshorts till dipdye-shorts

Här kommer processen mina jeans genomgick. Bilden på slutresultatet ger shortsen ingen som helst rättvisa. Är jättenöjd, dock hade jag kunnat tänka mig behålla dom som dom blev efter blekningen, men nu var det ju inte det jag var ute efter.
 

Hemtjänsten dag 1

Överlevde min första arbetsdag och det var faktiskt helt okej. Kom precis hem till Tim som hade lagat tacos åt oss. Är helt slut efter första dagen. Men nu ska jag lägga mig och vila en stund haha.

Nu är det över

Då var Peace&Love slut för i år igen. Festivalen avslutades med Hardcore Superstar, Skrillex och en 45minuter försenad Rihanna som sedan inte ens levererade och utnyttjade sin playback alldeles för mycket.. Att hela stan var omringad av poliser och bandidosgäng senare på natten gjorde ju inte saken bättre, hörde lite skottlossning och grejer. Så här sitter man pigg som satan och funderar på att kika på lite New Girl så man kanske somnar nångång.

Såg ju förresten Skrillex utanför Tims lägenhet också. Rätt awesome, att jag inte sa något eller ens reagerade förens det var försent var ju mindre kul dock.

RSS 2.0