Snart är det över..

Insåg precis att det är 99 dagar kvar till studenten! Det är ju ingenting.. Och imorgon är det mars, vart tar tiden vägen? Snart är även sportlovet över, och då är det fyra skolveckor kvar innan påsklov, och efter det är det endast 9 veckor kvar till studenten. Stressad till tusen, men ändå galet taggad!

Dötid

Slutar om en timme, och alla besök är klara. Ingen verkar behöva hjälp så jag fördriver tiden bäst jag kan. Blev bokad på ett arbetspass imorgon också, mellan 07.30-16.30 vilket är skönt! Vill kunna jobba så mycket som möjligt nu. Ska väl börja fixa besöken i datorn också, och sen bär det hemåt igen. Jag och Tim firar 11 månader idag, så det blir väl att laga nån god mat och bara umgås!

13-02-28

Godmorgon! Står i högsta hugg och lagar lite omelett medans jag dricker mitt morgonkaffe. Är väl inte jätte sugen på frukost nu halv 6 på morgonen men tänkte göra mig en liten frukost-matsäck till jobbet så jag kan äta innan jag börjar. Kör ett 07-16 pass idag och det var bra länge sen jag körde ett sånt.
 
 
 
 
 
 
 

Nydelegerad

Hemma från Rättvik och delegationsutbildningen är avklarad. Har ett "kunskapstest" jag ska fylla i, men sen får jag ge ut läkemedel igen på jobbet! Woho. haha
 
Fem hela sidor med frågor är det..
 
Om någon timme slutar Tim jobbet och vi ska åka och storhandla, mer än så har vi inte planerat för dagen. Skönt med en lugn kväll efter kryssningen!

13-02-27

Hade ett riktigt roligt dygn ute på havet, dock slog det inte förra årets. Är i alla fall utvilad och snart ska jag åka in till Rättvik för lite delegrering, och sen ska jag bara hem och ladda upp för morgondagens arbetspass! Blir min första heldag på väldigt, väldigt länge och dessutom börjar jag kl 07.00, vilket betyder att jag ska åka från Borlänge vid 06.00. 
 
Men nu ska jag och Ellinor kliva upp och jag ska ringa till min chef och höra vart delegreringen är. 

13-02-26

Godmorgon!
Natten avklarad haha dock spenderades den till största del sovandes i hytten. Var riktigt trött men idag tackar man för det, pigg och utvilad haha får tagga sista timmarna nu innan vi kommer in i hamnen!



På bussen!

Nu sitter vi på bussen och snart bär det av mot huvudstaden och båthamnen. Är sjukt mycket folk och min huvudvärk vägrar släppa men förhoppningsvis försvinner den snart!

Snart studentkryssning!

Godmorgon!
 
Nu börjar förberedelserna inför kryssningen. Har precis duschat, och ska snart välja lite kläder innan det är dags för oss att möta upp Tim för lite lunch. Sen bär det av till bussen som ska ta oss på årets studentkryssning. Kommer bli så himla roligt. Men nu ska jag börja packa lite!
 
Bild från förra årets kryssning!

kladdkaka

har spenderat dagen med att städa lägenheten och umgåtts med Ellinor. För tillfället står vi och bakar kladdkaka och jag har som vanligt lyckats spilla saker på golvet. Denna gång blev det en hel drös kakao. Typiskt mig!

Imorgon är det studentkryssning som gäller och jag är taggad till tusen!

13-02-24

Godmorgon!

Sitter i soffan med älsklingen och kollar på damernas superkombination, just nu är det superG. När det slutar så ska vi ta tag i lägenheten och köra en storstädning innan Ellinor kommer hit!

13-02-23

Godmorgon! Ligger i sängen och bloggar via mobilen med en trött Tim bredvid mig. om några timmar ska vi åka ut till Aspeboda och hälsa på mamma och pappa. Har ju äntligen sportlov så nu blir jag hemma hela veckan!
saknade vän nere i Växjö!

13-02-22

Godmorgon!
Försov oss lite imorse, vaknade tjugo i så nu har vi stressat satan. Sitter i alla fall och dricker kaffe utan mjölk då jag glömde den hos Lisa igår.. haha och snart ska vi åka till skolan för lite möte ang balen och studenten, musik, matte och djursjukvård. Har matteprov och har absolut ingen aning om hur det kommer gå. Men nu ska vi åka!

Godnatt



Låter Toni Morrison bli mitt kvällssällskap och min godnattsaga! Vi hörs imon, godnatt!

Gårdagen i bilder


We all have our horrors and our demons to fight

 
Linneas bil startade inte imorse, och för några timmar sedan testade vi att starta den med hjälp av startkablar men det vill inte fungera riktigt. Så nu sitter det en batteriladdare i bilen och vi ska ut om några timmar och kolla till den. Ska även ta tag och kolla igenom mina läxor tills imorgon, men först ska jag spela lite bubble.

The bluest eyes

Fick låna vår lärares laddare, och har även hunnit bli klar med uppsatsen. Alison berättade att vi skulle läsa en till bok, och att jag kunde gå ner och låna en som passade in på kriterierna. Fick bli Toni Morrisons The Bluest Eyes, har hört mycket bra om den så ska bli riktigt kul att läsa den. Läste ju hennes andra bok Beloved förra året, och jag gillade den. Så nu ska jag sätta mig och läsa!
 
 

13-02-21

Åkte från Våmhus redan kvart över sju imorse, vilket vanligtvis är tiden jag kliver upp. Men gick helt okej, och på mikrobiologin labbade vi med jästsvampar och desinfektion. Var riktigt coolt att se jästsvamparna i mikroskop, i alla fall när vi testade lite saker. Trodde inte biologi kunde bli så intressant, men har väl mycket med läraren och vad man gör det till att göra.
 
Sitter i alla fall på engelska just nu, Mirja lämnade mig för sitt projektarbetsmöte och klassrummet var sjukt babbligt så jag satte mig i ett eget litet rum. Har gjort massa uppgifter i vår bok, och nu ska jag skriva en uppsats gällande äktenskap och giftemål.. Har två timmar på mig, och 23% batteri, vilket nu går snabbast!
 
Bjuder på en bild på mig och Lisas katt, som ser sjukt förbannad ut.. haha

friluftsdag!

Konserten igår blev inställd och jag åkte hem till lisa tidigare istället och kolla på värdelösa filmer. Idag har vi spenderat dagen i backen i Orsa Grönklitt och haft grymt roligt. Atr det va fint väder gjorde ju inte dagen sämre!





Bortom all rum och tid

Hemma från matten och snart ska jag och Linnéa åka ner till lunchen. Matten gick helt okej, och nu är det bara kemin kvar idag. Nerverna börjar komma inför kvällen, men är ändå sjukt taggad och det kommer nog bli grymt kul! Sambo har lovat att filma, så om det går bra så får ni höra hur det lät sen!

13-02-19

Godmorgon!
 
Drömde jättekonstiga drömmar och vaknade upp av att jag låg och sparkade i springrörelser.. haha har i alla fall packat ihop vad jag tror är i princip allt inför ikväll och sitter nu med kaffekoppen och njuter. Idag är det i alla fall matte och kemi som står på schemat, och sen ska vi i musikgruppen ner till aulan och börja förbereda! Nervigt.
 

Trött

Kollat på lite ponnyakuten med Linnea, och skrivit på diskussionen till rapporten. Ska göra dom fyra sista mattetalen, och sen säger jag hejdå och godnatt. Helt slut, och imorgon kommer bli en riktigt lång dag!

Hur jag känner för mer plugg ikväll..


Fått grymt mycket gjort!

 
Haft en otroligt produktiv dag idag, pluggade matte innan jag åkte ner till skolan idag, och på svenskan fick vi ägna oss åt den fruktade Projektarbetsrapporten. Är nästan klar, fick klart alla fotnoter, resultatet och delar av sammanfattningen. Så nu är det bara diskussionen kvar! Blir att fortsätta efter att jag fått i mig lite föda!

Nu rör jag mig..

Mot skolan och lite lunch!

13-02-18

Godmorgon!
 
Har precis kommit upp till Rättvik och kört ner Linnéa till skolan och sitter nu med en tallrik turkisk yoghurt och hallon. Nu börjar sista veckan innan sportlovet och det är mycket som ska hinna bli klart! Men, det är även en av dom mest händelserika skolveckorna det här året. Imorgon är det konsert som gäller som alla Estetisk Verksamhet Musik klasser anordnar, onsdag är det friluftsdag och på torsdag ska jag och Linnéa ner till skolans stall för lite ridning.
 
Ska kolla runt lite på internet nu, sen ska jag och matten umgås lite innan det är dags för svenska/religion!

13-02-17

Haft fullt upp hela helgen, Kalle kom hem från Norge så har umgåtts med honom, det har blivit utgångar och middagar. Var även en sväng till Falun och hälsa på Cornelia och Erik. Och idag har jag varit till Amanda och fixat håret, tänkte först klippa nån frisyr men slutade med en sidecut på andra sidan också, går att dölja om jag nångång bara vill ha en synlig. Men det blev i alla fall skitbra!
 
Nu blir det att städa upp efter helgen och sen ska jag nog träffa Mia en sväng och umgås lite! 

alla hjärtans dag

Har en helt underbar alla hjärtans dag! kom hem till en nystädad lägenhet med tända ljus, rosor och en flaska vin. Har köpt hem lite godis och chips till kvällen och planen är väl film! Nu är det dags för lite marinerat kött och bea!



Engelska!

Dags för dagens första och enda lektion, ska snart ha lite frågestund med folk från olika länder om deras syn på livet och annat trevligt. Alison har till och med laddat upp med gelehjärtan på varje bord för att muta oss.. hehe
 
Snart bär det äntligen av till Borlänge igen!

13-02-14

Godmorgon och glad alla hjärtans dag!
 
Gick upp i tid idag och det känns riktigt bra. Börjar inte förens 12:45 så har rätt lång tid på mig här hemma. Efter lektionen tar jag och Linnéa vårt pick och pack och åker mot Borlänge. Blir att fira alla hjärtans dag med Tim ikväll och bara ta det lugnt.
 
 
I helgen kommer även Kalle hem från Norge så det ska bli trevligt att träffa honom igen, vi lyckades ju vara i Egypten sist han var hem så har väl inte sett honom sen.. Oktober? September kanske till och med?
 

Pluggkväll

Lomanlektionen gick bra och vi i vår klass har otroligt nog kommit överens om ett "resemål" till vår studentresa. Nu återstår bara bokning och planering.
 
Efter skolan gick vi direkt till gymmet och körde ett riktigt tungt ben/rump-pass. Har i alla fall precis ätit och nu ska jag skriva lite på min ekologiuppsats innan jag ger mig på matten! Fick även veta att Birgitta är sjuk imorgon också, så sovmorgon imorgon med!

LEDIG!

Fick sms strax efter åtta att djursjukvården är inställd idag så nu är vi lediga fram tills halv ett! Sjukt skönt! Så nu har vi hämtat Lisa som tyvärr satt på bussen när smset kom, och nu ska jag ta tag i plugg!
 
Såhär glada är vi för sovmorgonen!

13-02-13

Godmorgon!
 
Sitter som vanligt och dricker mitt morgonkaffe med Linnéa framför datorskärmen. Snart ska vi bege oss till skolan för lite djursjukvård och Lomanslektion. Fortfarande riktigt trött men hoppas att kaffet gör sitt så man orkar.
 
Imorgon är det alla hjärtans dag, och även om jag tycker att dagen är rätt överdriven så ska jag ändå hem till Borlänge och umgås med min andra hälft. Man får passa på ;) Kommer bli mysigt, ska köpa hem semlor och laga mat och bara ta det lugnt. Så med andra ord så är väl inte dagen helt onödig!

-

Blev att åka till gymmet direkt efter skolan, så nu är vi hemma och äter en varma koppen. Fick bli armar och bröst idag och jag börjar se framsteg på bänkpressen! Orkar mer än vanligt, så det känns jättebra!
 
Nu blir det att ta tag i lite läxor och sen kolla på lite Pretty Little Liars!

13-02-12

Godmorgon!
 
Sitter i vanlig ordning framför datorn och äter frukost. Känner av lite träningsvärk i ryggen men hoppas att magen kommer under dagen också. Och ikväll blir det promenad/springtur (om vädret tillåter) och sen ett armpass på gymmet.
 
Men nu ska jag äta och dricka upp och sedan bege mig till skolan för lite matte och kemi!
 
Jag och älsklingen när vi var som sötast.. :)

Grymt gympass

Blev ett riktigt lyckat mage/rygg pass och har även hunnit fylla magen med gudomligt älgkött och sallad. Bästa med att ha en sambo vars far är jägare = massa gott kött! haha
 
Snart ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det att bara ta det lugnt tills jag somnar..

Snart gymmet

Redovisningarna gick bra och nu är jag och Linnéa hemma. Har precis ätit ett äpple med kanel och om några timmar ska vi ner till gymmet och köra lite mage/rygg alternativt lite ben också. Nu ska jag komma igång med träningen på riktigt, inget slapp här inte. Om vädret tillåter så kanske det blir en springtur i veckan ocskå.
 

Mot skolan

Nu ska jag röra mig mot skolan och en religionsredovisning! Önska mig lycka till, cause I'll need it.

13-02-11

Godmorgon!

bloggar lite snabbt från telefonen då datorn redan är nerpackad. Igår åkte vi ut till Idkerberget och hälsa på Tims mamma och resterande dag spelade vi bara. men nu sitter jag i alla fall med en kopp kaffe och förbereder mig för den kalla bilen jag snart ska ut till.. Tim sover som en stock och det känns dumt att väcka honom så tidigt. Haha så här sitter jag i min ensamhet!

13-02-09

Haft lite besök av Tara idag på förmiddagen vilket va trevligt och nu sitter jag och Tim och väntar på att köttet ska tina lite, och sen blir det att slänga i det i marinad. Är så galet hungrig så önskar att vi börjat med det här lite tidigare, men lätt att tänka på sånt i efterhand.
 
Ikväll blir det lugnt och det känns som att det behövs. Haha, men nu ska jag slänga in lite tvätt i tvättmaskinen och köra igång en maskin!

13-02-08

Godmorgon!
Vaknade upp med en galen träningsvärk i hela överkroppen. Känns bra, var länge sen jag hade träningsvärk. Ska snart bege mig mot skolan, har musik, matte och djursjukvård. Så det är en helt okej dag med andra ord. Ja, jag hade inte mycket att säga insåg jag nu.. men ni får väl ha en trevlig dag så hörs vi väl senare!

13-02-07

Gokväll!
 
Haft lite bloggtorka och har inte riktigt varit sugen på att blogga. Imorse blev det bara inte av och resten av dagen har jag haft fullt upp. Har i alla fall precis kommit från gymmet där vi körde lite överkropp. Gick rätt segt, men blir väl lätt så när man inte tränat på länge.
 
Ska försöka få lite matte gjort ikväll också så jag kommer ifas. Har prov om två veckor, så det är väl dags att man kommer ikapp.

Lite fler timmar på jobbet

Hemma från jobb och skola och allt har gått bra. Var riktigt stressigt på jobbet och som vanligt händer det saker när jag jobbar. Haha kaotisk kväll med andra ord, och nu bara längtar jag till sängen. Blev sammanlagt 1,5 OB-timmar övertid igår och idag, så det känns ju helt okej! Och nu är jag inbokad på mer saker hittills, men förhoppningsvis kommer det mer innan månaden är slut!

13-02-06

Godmorgon!
Sitter framför frukosten som vanligt och spelar bubble. Har kommit till sista världen, haha sån jävla nörd.
Idag är det djursjukvård och Lomanslektion som står på schemat innan fem timmars jobb igen. Får hoppas att idag blir bättre än igår!
 

min hjärna fortsätter vara inaktiv

Haft en allmänt värdelös dag på jobbet då ALLTING, och då menar jag precis allting har gått fel. 40 minuter övertid blev det på grund av allt och mitt humör sjönk till botten. Tänker i alla fall trösta mig själv här hemma med en varma koppen och Jane Eyre boken. Haha hann ju aldrig läsa klart den helt innan vi skulle vara klara med den så det har bara inte blivit av att läsa ut den.
 
Imorgon hoppas jag på en bättre dag, både i skolan och på jobbet då jag blev inringd för imorgon igen. Skyller väl min otur idag på att jag inte jobbat på nästan tre månader.. hehe

Glömde hjärnan hemma imorse

Sitter i biblioteket och väntar på Linnéa som är påväg hit. Matten gick rätt dåligt och jag tror att jag glömt hjärnan hemma.. haha inget ville fungera och jag kände mig allmänt lost. Ska försöka få lite kemiplugg gjort antingen nu eller efter lunch, börjar ju inte igen förens kvart i ett så vi har all tid i världen på oss, om det nu är tillräckligt. 
 
 
 

13-02-05

Godmorgon!
 
Sitter uppe ensam då Linnéa har sovmorgon fram tills kemin som börjar 12.45. Har i alla fall matte nu på morgonen och sen på kemin är det prov som gäller. Får hoppas att det går bra. Ikväll ska jag jobba lite, skönt då jag inte jobbat sen november. Få in lite pengar i alla fall.
 
Förövrigt fastnar varken jag eller frukosten på bild så jag bjuder på en mongobild till från igår!
 

Kvällsnöjen

Sitter med inpackning i håret och har precis kollat på förra veckans Pretty Little Liars avsnitt med Linnéa. Försöker pilla ut dom sista fästena från håret och det ska bli så skönt att bli av med dom. Har förövrigt skrivit ett nytt CV och personligt brev, och ska söka lite sommarjobb snart!
 

bäst på photoshop

Tror vår powerpoint spårade...

Religion är roligt

Ungefär såhär taggade är jag och Lisa på vår utopi!

En vacker dag..

..ska även jag vara prydd i fina motiv.
 
 
 
 
 
 
 

13-02-04

Godmorgon!
 
Sitter med en kopp kaffe och väntar på Linnéa som är påväg hit så att vi kan åka till Rättvik igen. Älsklingen ligger fortfarande i sängen och jag önskar att jag kunnat ligga kvar där ett tag till.
 
Igår blev det lite middag hos föräldrarna och sen åkte jag till Skräddarbacken och tog ur löshåret. Håret känns sjukt kort, men funderar på att faktiskt skaffa mig en lite kortare frisyr. Får bli när jag fått ur alla fästen och så. Det sjukaste med allt var att mitt löshår inte passade min hårfärg ALLS, men det syntes inte alls när håret satt i.. Men nu förblir jag korthårig ett par månader framöver.
 
Sjukt omatchande, löshåret ser ju nästan svart ut jämfört med min hårfärg.. haha

13-02-02

Godmorgon!
 
Har spenderat min morgon med en kopp kaffe, en macka, och massa prat med Tim och Kass. Tims kompisar sov här inatt, så större delen av gårdagen spenderades framför datorskärmarna (för deras del) och tvn (skyrim för min del).
 
Nu blir det att leta på något vettigt på tvn.

Heldag i "studion"

Inspelningen pågick hela dagen och slutresultatet kommer nog bli bra! Fick höra hur det lät efter att bara lite av mixningen var klar, så kommer nog bli sjukt mycket bättre när det är klart. Var i alla fall grymt kul och lätt något jag vill testa på igen! Ni ska få höra resultatet när vi får det!
 
 
Sitter hemma i Borlänge nu, väntar på att älsklingen ska sluta om en timme och sen ska vi till optikern så han får kolla upp synen. Annars händer det väl inte så mycket idag, inte vad vi planerat än så länge i alla fall.

13-02-01

Godmorgon!
 
Gick upp och duschade imorse, vilket resulterade att jag sitter här, helt färdig och jättepigg! Borde göra såhär varje morgon..
 
 
Idag är det inspelning med musiken som gäller. Kommer troligtvis hålla på hela dagen, nästan i alla fall. Ska bli riktigt kul. Vår lärares elever kommer hit från Leksand, de går en musikinriktning och läser en kurs om inspelning och sånt. Så det blir dom som får spela in oss.
 
I eftermiddag bär det hemåt till Borlänge igen, och hem till älsklingen! Ska bli rikigt skönt.

RSS 2.0