Mobilinlägg - på bussen



Nu sitter jag på bussen mot Ornäs där mamma och pappa ska hämta mig. Blir middag med dom och Rapp-familjen, riktigt trevligt! Skriver mer sen!

13-06-30

Godmorgon!
 
Hade en grymt rolig kväll igår på Galaxen där det var kärleksfesten, en hyllning till Peace&Love. Var så sjukt mycket folk där. Nu håller vi på att fixa lite i lägenheten, byrån är klar och skrivbordet är på plats. Blev riktigt bra, nu är det bara två tavelhyllor och vitrinskåpet som ska upp. Ska städa undan lite kläder och fixa lite och klockan tre ska jag åka ut till mamma och pappa på lite middag. 
 
Såhär fin blev hallen, är så grymt nöjd! Byrån är så galet snygg!

13-06-29

Godmorgon!
 
Sitter uppe och äter lite frukost, köpte sjukt goda flingor när jag var och handlade så det känns lite extra kul att äta frukost nu. Tror min föredetta sambo skulle älska dom då hon älskar allt med nötter i princip. 
 
 
 
Idag då, ska jobba mellan 13-21 och innan det hade det varit skönt att få fixa lite på byrån men eftersom Tim sover som en stock så får det väl bli efter jobbet eller något. Är lite halvfint väder idag, nyss lyste solen men nu börjar det komma mörka moln på himlen så får hoppas på att det inte börjar regna. Så himla tråkigt att jobba då. 

Montering av möbler

Hej!
 
Bion var grym och förutom föräldrarna som var där med sina barn så var jag och Julia äldst. Springturen omvandlades till promenad och vi tar nya tag imorgon istället. Har även fått ihop lite mer än halva byrån och får fortsätta sätta ihop den imorgon, så himla mycket pyssel med den men det kommer bli grymt fint när den är klar och på plats. Nu tänkte jag surfa runt lite på internet innan jag lägger mig, för imorgon är det jobb 13-21 som gäller och ska försöka klämma in en springtur och sista mecket med byrån då också. Lovar att ta lite bilder när allt är på sin plats så ni får se hur det blev. 
 
Såhär ser det ut just nu, baksidan och montering av alla lådor är det som fattas.

Långdag på Ikea

Hej!
 
Efter en lång dag på Ikea är jag äntligen hemma, och alla möbler är uppburna. Ska börja bygga ihop möblerna om en stund och klockan 18 ska jag till bion för att se Despicable Me 2 med Julia innan vi springer. Så får se vilka möbler vi prioriterar att sätta upp först. Ska plocka undan lite kläder och så så att vi faktiskt får plats att bygga något här. 
 
Finmat på Ikea!

13-06-28

Godmorgon!
 
Sitter i sängen med en helt galen Molly och en sovande Tim. Om ca 10 minuter kommer mamma och hämtar mig, så bär det av mot Ikea. Kommer bli roligt, älskar att gå runt på Ikea, man får så mycket inspiration och idéer. Men i alla fall så kommer jag nog inte vara jättesocial idag för efter Ikea ska jag och Julia på bio och se nya Dumma mig 2 och sen blir det en löprunda i Mellsta.
 
Jag och den svarta katten som inte syns på bild

Välbehövlig fikastund

Mysig fika med Linnea idag!

Städdag

Hej!
 
Haft en heldag med mamma och städning, har även hunnit med att handla. Så nu är lägenheten städad och kyl och frys påfyllda. Gick ner på stan och tog en fika med Linnea som jag inte umgåtts med på jättelänge, inte ensam i alla fall. Så efter någon timme ute i det fina vädret så sitter jag här hemma igen. Tims kompis har precis kommit hit och de ska spela hela helgen, som vanligt. Men det är okej för imorgon åker jag och mamma till Ikea!

13-06-27

Godmorgon!
 
Hade en jätterolig kväll igår och var väl hemma runt tolv. Idag ska mamma komma hit och hjälpa mig städa och så ska vi åka och storhandla medan Tim är på jobbet. Men först ska jag äta frukost och kolla på nya Pretty Little Liars avsnittet. 

Mellanlandar innan tacos

Hej!
 
Nu är jag hemma igen efter en springtur på strax över 4 km. Gick lite segt idag, men all träning är bättre än ingen så är nöjd ändå. Vi har kommit fram till att vi ska träna oss till att springa Lidingöloppet (tjejversionen) och Tjejmilen i höst så nu ska vi kötta på riktigt ordentligt. 
 
Har andats ut lite nu och ska väl släpa mig till duschen och börja göra mig iordning för tacokvällen. Blir så himla lat efter att jag tränat, vill helst bara sitta svettig i soffan och dö, men det hade ju blivit rätt äckligt. 
 
Jag just nu

Efter regn kommer en springtur

Hej!
 
Efter en regnig arbetsdag är jag hemma igen, men bara en snabbis. För snart kommer Julia och hämtar mig för en springtur i Mellsta igen, och efter den ska jag på tacokväll på liljan med några vänner. Har fullt upp med andra ord, så ska sätta fart och byta om och göra mig klar så slipper Julia vänta. 

13-06-26

Godmorgon!
 
Har sovit av och till ifrån fyra imorse. Katterna har haft oändligt med energi och jagat varandra runt i hela lägenheten. Så sen fyra har jag försökt somna om och innerligt hoppats på att klockan ska bli mer så att jag kan kliva upp. Är så himla lättväckt och rädd att de ska riva något, så att sova djupt med speciellt Molly i lägenheten är inte det lättaste. Så ja, klockan slog 05.10 och det kändes ok att gå upp och ge dom mat och sen lägga sig i sängen med datorn igen. Känns supertidigt, men egentligen ska jag ju åka om en timme, och vanligtvis brukar jag ju gå upp ungefär en timme innan jag ska någonstans. 
 
Jaha, ja det skulle tydligen regna idag, och det kan det gärna få vänta med någon dag. Har ingen lust att cykla till och från jobbet i regn, sen om det regnar när jag springer gör väl desamma men ja, uppehåll är aldrig fel. Regna kan det göra om nätterna.

Från bärbart till stationärt

Hej!
 
Hade en riktigt bra kväll på jobbet, var lite halvsegt men rullade ändå på. Tim har bytt ut sin macbook mot en speldator som den spelnörd han är, så får väl hoppas han är nöjd. Nu är det bara jakten på ett skrivbord och en plats att ha skrivbordet på som saknas, har just nu hans gamla skrivbord lite opraktiskt i lägenheten som får fungera tillsvidare. 
 
Själv sitter jag här och spelar facebook spel och laddar upp inför morgondagen. Ska jobba från 7-15:30, sen ut på en springtur innan jag ska ut på Liljan på tacokväll. Däremellan allt ska jag hinna handla, om jag inte gör det på torsdag. Men nu ska jag börja avsluta och göra mig redo för sägen, godnatt!

13-06-25

Godmorgon!

Har spenderat min morgon i soffan framför dom sista avsnitten av How I Met Your Mother. Har ett avsnitt kvar av hela serien så ska sätta igång och kolla på det nu. Om ungefär en timme ska jag åka till jobbet för ett kvällspass och ser faktiskt fram emot det riktigt mycket. Men nu ska jag sätta igång och kolla så att jag hinner med allt som ska hinnas med idag.

Springtur i Mellsta

 
Har varit ut på en springtur med Julia i Mellsta, var riktigt skönt och vi ska börja springa varannan dag tillsammans. Riktigt kul att ha en springkompis som kör efter samma träningsplan som mig, så nu ska vi bli fit for fight!

13-06-24

Godmorgon!
 
Är ledig idag så ska njuta av den här dagen till fullo, har precis ätit frukost och ska väl ta det lite lugnt. Senare idag ska jag träffa Julia och umgås med henne, var riktigt länge sen vi sågs så det är verkligen dags nu. Vad vi hittar på är ännu oklart men det är fint väder ute så tippar på att vi blir att vara ute i alla fall en stund. 
 
 

13-06-23

Godmorgon!
 
Är som vanligt uppe vid den här tiden och Tim sover som vanligt. Är egentligen också trött men orkar inte ligga kvar i sängen nå längre, blir så rastlös. Ska spela lite facebookspel och kolla 9gag och sen blir det en dusch och lite frukost innan jobbet. Sista storhelgspasset för den här sommaren och jag kommer göra volter när lönen kommer nästa månad. Blev en rätt tråkig midsommar helg, inte ens lite midsommarmat har jag fått i mig haha men det kommer ett midsommar nästa år också.
 
 

Sovdags

Godnatt allihopa säger en riktigt trött Edda. Jobbet har gått bra, fick dock lite övertid då ett besök drog över en massa. Nu blir det som sagt sängen och imorgon väntar ännu ett arbetspass innan jag får vara ledig i hela en dag. Tur jag gillar mitt jobb, annars hade det kunnat bli jobbigt. Hörs imorgon!

13-06-22

Godmorgon!
 
Sitter i köket och äter lite frukost och spelar facebook spel. Vid tre ska jag åka till Rättvik för jobb igen så innan det tänkte jag städa ordentligt i köket. Är så himla trött hela tiden, oavsett hur mycket eller lite jag sover. Får nog koka mig en kopp kaffe så att jag inte somnar.
 
 

Midsommarjobb

Hej!
 
Äntligen sitter jag hemma i soffan igen, jobbpasset gick bra och lagom till att jag skulle åka hem kom spöregnet. Har även kört Andreas och Linnéa på fest men för vår del blir det riktigt lugnt ikväll. När Tim fått spela lite så tänkte jag tvinga han att kolla på film eller serier med mig. Ni andra där ute får ha en trevlig kväll!
 
 
 

13-06-21

Glad midsommar!

Hoppas ni har och får en fortsatt fin dag, själv har jag passat på att sova ut ordentligt och bara tagit det lugnt. Nu ska jag börja åka mot Rättvik och jobb så blir en riktigt lugn kväll eftersom jag kommer hem runt tio ikväll. Tänkte bara kika in och säga hej för lär inte bli så mycket bloggande idag!

I ett försök att få tillbaka konditionen

Hej!
 
Har varit ut på en springtur/promenad runt sportfältet som lite uppvärmning inför min aktiva sommar. Gick riktigt segt men kommer kännas betydligt mycket lättare om ett par gånger. Har även hunnit med att handla lite så nu har vi mat hemma både till oss själva och katterna. Ikväll blir det filmmys och chips och imorgon börjar jag inte förens klockan fyra i Rättvik så får sova ut lite i alla fall. 
 
Till Tims stora glädje fick vi 2kg potatis för endast två öre.

Midsommarfika på jobbet

Sitter på jobbet och har precis slutat. Jobbet bjuder på lite midsommarfika i form av glass och jordgubbar så sitter och äter lite sånt för tillfället. Sista introdagen är förövrigt slut och har sprungit på några egna besök idag. Så från och med nästa vecka får jag gå själv. Nu ska jag njuta av fikat innan jag cyklar hem och tar tag i lägenheten..




13-06-20

Godmorgon!

Försov mig lite imorse men är i alla fall på jobbet nu och har snart fått i mig frukosten. Nu ska jag ut på första besöket så skriver senare!




Nattinatti

Nu tänker jag säga godnatt och ladda krafterna inför imorgon. Blev ingen springtur och vår lilla handling vi tänkte hinna med ersattes av en tupplur. Vi är helt slut båda två och jag får kämpa för att ha ögonen öppna om dagarna, haha ska bli skönt att få jobba kvällar i helgen och få sova ut. 
 
 
 
Regnar ute och jag hoppas det torkat lite i alla fall imorgon när jag ska till jobbet, inge kul att cykla i regn eller på en blöt cykel. Jobbar 07-14 imorgon vilket är ett rätt skönt pass, sista introdagen också så efter imorgon lär jag klara mig själv. Haha, det är väl mest lokalsinnet jag är orolig över trots att ALLA bor i närområdet.. Men nu ska jag ge mig och gå och lägga mig, godnatt!

Hemma i soffan

Hej!
 
Nu är jag hemma och jäklar vad varmt det blev att cykla hem i jeans och tröja när det är 25 grader ute i solen.. Hade som sagt en bra dag på jobbet och ser redan fram emot imorgon. I helgen blir det två jobbkvällar uppe i Rättvik så det blir en lugn midsommar för min del. 
 
Om tre timmar kommer Tim hem från jobbet och om det blivit lite svalare ute så ska jag försöka få med han ut på en springtur runt älven eller något. Känner att jag vill börja röra på mig igen, och på söndag börjar vi med ett träningsprogram, det jag höll på med i höstas/vintras, så då blir det mycket springa och då får fan ingenting hindra mig. 

Lunchrast

hej!

Har precis haft lunch och ska nu ut och jobba någon timme till innan jag ska dra mig hemåt. trivs riktigt bra här så ser fram emot resten av sommaren!

13-06-19

Godmorgon!
 
Tidig uppstigning och jag ska alldeles strax gå ut till cykeln för att cykla till jobbet. Blir att jobba fram till halv två så det är en ganska kort dag. Har väl inte så mycket att säga såhär tidigt, är för trött för att fungera normalt, men får i mig lite frukost på jobbet så då ska jag nog piggna till. Så får skriva lite senare! 

13-06-18

Hej!
 
Har precis kommit hem från min första kväll på hemtjänsten och jag trivs redan jättebra. Imorgon börjar jag kl 7 och ska vara där lite tidigare för att hinna äta lite frukost. Är helt slut och ska efter att ha lagat lite mat sova annars kommer jag aldrig orka imorgon. Men nu ska jag mysa ner mig i älskligens famn och glo lite tv. 

Mot Dala Järna igen

Hej!

Efter några timmar hemma med riktigt god middag med älsklingen och bara chill så ska jag snart åka tillbaka ut till Dala Järna för en till natt som nattvakt. Tror det kommer bli riktigt roligt, men kommer vara riktigt död imorgon på första dagen på sommarjobbet. Men det är smällar man får ta, nu ska jag byta om och packa ner lite saker jag glömde ta med igår och sen åka!

13-06-17

Hej!
 
Hade en riktigt trevlig natt som spenderades med prat tillsammans med några assistenter fram till halv fyra på natten. Höll på att försova mig imorse och vaknade 20 min innan jag var tvungen att åka som senast. Hann hem i alla fall och sitter nu och äter en sallad. Om tre timmar kommer Tim hem och tills dess ska jag bara ta det lugnt, är helt slut efter att ha varit vaken så länge och sen stressat på morgon. 
 
 

Framme på konfirmationslägret

Hej!
 
Sitter nu uppe på mitt rum där jag ska sova inatt. Resan hit tog en timme, men kändes som två och har sen jag kommit hit fått kvällsfika och en massa myggbett. 40 minuter av mitt arbetspass har gått och åtta imorgon slutar det. Har laddat upp med chips och godis och en hel drös med filmer, så att hålla mig sysselsatt inatt lär ju inte bli något problem. Insåg på vägen upp hit att det var hela fem år sedan jag konfirmerade mig, fem år sedan?! Förstår ni hur lång tid det är? Känner mig riktigt gammal här bland alla 98or. 
 
Tänkte sitta här uppe en stund innan jag bosätter mig nere i sofforna där jag ska hålla koll på konfirmanderna, eller ja mer hålla koll på ljudnivån. Kommer nog bli en rätt lugn natt och när folk sover så går jag och gör desamma. Blir en rätt bra natt ändå. Imorgon åker jag hem till Borlänge en sväng för ett möte och för att pussa på min man innan jag åker upp hit för sista natten igen. Nu ska jag sluta babbla, kolla igenom facebook och slå på en film! 

Fikasällskap

Linnéa och Andreas kom förbi och hjälpte oss äta upp den grymt goda pajen, glad att vi har hur mycket mer rabarber som helst, så det blir mycket paj nu i framtiden! Om en halvtimme ska jag bege mig mot jobbet ute i Dala Järna, har laddat upp med 38Gb film på datorn så kommer ha något att göra i alla fall. 

Rabarberpaj

Fick massa rabarber av mamma och pappa igår, så nu ställde vi oss och gjorde en rabarberpaj som nu står i ugnen. Sista bilden ser rätt äcklig ut, men hoppas på att den blir finare efter att ha spenderat 20-25 min i ugnen ;) Linnéa och Andreas kommer snart och hjälper oss äta upp den!
 

13-06-16

Godmorgon!
 
Började morgonen med att gräva fram min gamla Ipod Touch då en på en byt&säljgrupp var intresserad, så nu sitter jag och laddar samt återställer Ipoden så att den ska vara klar för användning när han kommer, om han kommer. 
 
Annars idag då, ska baka rabarberpaj, vänta på att bror dyker upp innan han åker tillbaka till Norge och ikväll åker jag ut till Dala Järna och jobbar. Sänder även en extra tanke till familjen Lindqvist idag, ta hand om varandra idag! ♥ 
 
Nu ska jag utfodra katterna och mig själv innan jag gör något annat! 

Fin lördag

Hej!
 
Hade det riktigt trevligt ute i Aspeboda med grillat och fint väder. Har sedan spenderat kvällen på Liljan med riktigt fina människor, deeptalk och skratt. Sitter hemma nu och tänkte kika på någon film innan det blir sängdags. Imorgon ska jag jobba som nattvakt på ett konfirmationsläger så blir att vara vaken sent vilket jag tänkte kompensera med en riktig sovmorgon imorgon. 
 
Nu tänkte jag ta mig något att äta eller dricka och sen ska vi slå på en film!

13-06-15

Godmorgon!
 
Hade en riktigt rolig kväll igår och jag hoppas alla studenter också hade det. Milslånga köer in på Grappa, inträde på Lips och noll studenter på liljan kan kvällen sammanfattas till. Vi var på liljan till en början och det var riktigt trevligt, sen vid halv tolv eller nåt så drog jag och Tim oss vidare till Agnes för att hälsa på Jocke och Björn innan vi mötte Linnéa och Andreas. Följde med dom sistnämnda till Lips och Flamman men satt mest på "uteserveringen" och pratade. 
 
Nu ligger jag i alla fall i sängen och spelar lite facebookspel, har sovit bort bakfyllan, tyvärr så har inte Tim det så han ligger utslagen här bredvid mig stackarn.. Själv börjar man bli hungrig och funderar starkt på att orka gå till köket och fixa något att äta. 

Utgång på ingång

Hej!

Sitter nu hemma efter en mycket trevlig studentmottagning, ska byta om och invänta folk och sen bär det av mot Liljan där kvällen ska spenderas. Får ta vara på dom sista dagarna innan massa jobb väntar. I helgen ska jag vara nattvakt på ett konfirmationsläger och sen börjar sommarjobbet på hemtjänsten. Ser faktiskt fram emot att få börja jobba och inte bara gå hemma hela dagarna haha, en vecka var vad som krävdes för att tröttna. Men ja, nu ska jag börja fixa mig och invänta folk så vi får höras imorgon gott folk! 

Studentmottagningsdags

 
 Mot studentmottagningen, inte dom två bästa bilderna, men kommer kanske bättre senare!

Mellan utspring och mottagning

Hej!

Har precis varit och grattat min gamla klass och kollat på Taras utspring. Riktigt fint, och gud vad jag saknar det trots att det bara var en vecka sedan. Nu sitter jag i soffan och äter lite flingor och dricker oboy, hann inte med frukost innan vi gick så får ta det nu istället. Om två timmar kommer mamma och hämtar oss för att åka ut till Aspebodagården för lite studentmottagning. Så ska börja fixa mig snart och diska lite så att det inte ser ut som ett bombnedslag längre.. 
 
Jag just nu!

13-06-14

Godmorgon!
 
Den stora dagen för så många människor är här, avundas dom lite då jag själv hade så himla roligt och jag skulle lätt spola tillbaka tiden till förra fredagen. Grattis till alla er studenter, njut av dagen!
 
Sov igenom mitt alarm och skulle gått upp för en timme sen, nu har jag lite halvbråttom då jag måste hinna duscha, fixa mig och äta något på en halvtimme och ni vet hur vi tjejer är.. Så nu ska jag hoppa in i duschen för en riktig snabbdusch och sen blir det multitasking resten av halvtimmen.
 
Molly attackerade mitt ben inatt, och när jag skulle lyfta bort henne blev min hand offret.. Kattungar (y)

Regnig torsdag

Hej!
 
Älsklingen kom hem efter sådär 2,5timme efter vanlig arbetstid då han väntade ut regnet/väntade på att hans kollega skulle åka hem så han kunde få skjuts. Så nu sitter han här bredvid mig och spelar Diablo och jag funderar på att äta något. Så himla hungrig idag, helt galet..
 
Imorgon är det Borlänges student och om jag tyckte att min studentvecka har gått fort så har fanemig den här gått ännu snabbare. Håller tummarna för att det ska vara uppehåll imorgon så dom slipper springa ut i spöregn. Ska på Taras utspring och mottagning, och beroende på när Helix har sitt utspring och vädret så kanske jag går dit och kikar på min gamla klass! 

Macbook Air 2013

Hej!
 
Sitter just nu på min helt nya Macbook Air. Var till kupolen och köpte den för pengarna jag fick i studentpresent + lite till av mina egna. Valde länge mellan Macbook Pro Retina eller den här, den nya Air'en som kom ut i veckan. Blev den här eftersom jag kommer använda den till plugg och då var den här mitt bästa val eftersom den har en batteritid på 12 timmar. Sen är den ju otroligt lätt och tunn så det blir superlätt att ta med den. Är i alla fall hittills otroligt nöjd, och tror jag kommer förbli det. 
 
 
Jaja, nog om det, en riktigt regning dag har det varit och att cykla till delegeringen var ingen höjdare, kunde lika gärna duschat med kläderna på. Snart borde Tim komma hem och det ska bli skönt att bli två i denna lägenhet när Molly är som drygast. Men nu ska jag fortsätta fixa till datorn så att den blir som jag vill.

13-06-13

Godmorgon!
 
Ligger i sängen tillsammans med en överenergisk Molly och Nova springer runt i lägenheten och är allmänt grinig haha. Började dagen på ungdomsmottagningen för att skriva ut P-piller till mig eftersom jag fått så mycket negativa biverkningar av min P-stav. Så nu ska jag bara boka tid för att ta ut staven så att jag kan börja med pillrena
 
Ska ligga här och vila mig lite innan jag sätter igång med fler delegeringsfrågor eftersom jag i eftermiddag har delegering för läkemedel. Efter det ska jag åka och inhandla en ny dator till mig själv som studentpresent (från pengarna jag fick).

Tecknad film med bror

Hej!
 
Bror min kom hit runt lunch och har hållt mig sällskap sen dess. Har hunnit kolla på både Tangled och Despicable me idag. Tim kom hem från jobbet för snart två timmar sen och om någon timme ska vi ner på Liljan och äta tacos. Tänkte börja fixa mig lite så att jag hinner klart till 20:00.
 
 

13-06-12

Godmorgon!
 
Ännu en ledig dag och är som vanligt helt slut. Jag och Tim vaknar varenda natt runt halv fem för då är inte Molly trött längre och tycker det låter som en bra idé att retas med Nova. Jag tror Molly saknar sina syskon och sin mamma att leka med och söker nu Novas sällskap, problemet är ju bara att Nova inte vill umgås med henne, än.
 
 
Har i alla fall precis ätit frukost bestående av fil, flingor och nyponpulver samt ett glas oboy. Ska snart sätta mig och göra delegeringsfrågorna på läkemedel tills imorgon och sen får vi väl se vad dagen bjuder på. Det är dagar som dom här man önskar att man hade en balkong man kunde sitta på, vågar ju inte lämna katterna ensama allt för länge.

Insulinsprutor och kattvakter

Hej!
 
Delegeringen gick bra och får numera ge insulin. Fick även testa att få ett blodsockerprov taget och även om jag avskyr blodprov så var det här inte alls nå farligt. Snällaste Amanda och Erik var kattvakter under tiden och de stannade och pratade lite efter att jag kommit hem.
 
Nu ligger jag och Tim helt utslagna i soffan och bör väl masa oss till Willys och handla lite snart innan Efterlyst börjar. Ska bara få tummen ur...

13-06-11

Godmorgon!
 
Livet som arbetslös är ganska skönt, har fullt upp med lilla Molly och Nova, dels för att Molly hittar på bus dygnet runt och dels för att Nova inte riktigt accepterat hennes närvaro än. Ganska svårt att få något gjort då Molly ska vara med överallt och helst tugga på allt man behöver. Men det är ändå helt underbart!
 
Molly vaktar mina delegeringsfrågor
 
Har varit ut till veterinären nu på morgonen och gett Molly sin sista vaccination till grundvaccinationen, och hon var superduktig, inte ett ljud gjorde hon ifrån sig. Nu sitter jag här och ska fixa klart mina delegeringsfrågor innan jag tar tag i diskberget.

Mollypolly

Tröttaste lilla tjejen 

Kattunge-energi till tusen

Lilla Mollybus gör av med sin energi

13-06-10

Godmorgon!
 
Varit vaken halva natten eftersom Mollypolly snurrat runt som en galning och Nova har varit allmänt surig eftersom Molly är inne på hennes lilla revir. Men ger det nån vecka så får dom vänja sig med varandra. 
 
Imorse dök även Kalle upp och sover nu på soffan. Har en söt liten video på Molly när hon leker med sin leksak som jag ska lägga upp om ett tag. 
 

13-06-09

Godmorgon!
 
Har spenderat morgon till städning av lägenheten och har precis satt oss ner i soffan tillsammans framför TVn. Om någon timme ska vi gå till Jakob och hämta bilen och vid tre åker jag, Tim, Pernilla, Linnéa och Andreas mot Rättvik. Ska städa ut det sista ur stugan, lämna in nycklarna och sen ska jag och Tim åka och hämta en kattunge från Pernilla. Äntligen ska Nova få en kompis och det ska bli så mysigt med en liten kattunge här hemma.
 
Jag och min absoluta favorit ♥
 
Igår fick vi även veta något riktigt underbart, resan till Thailand i vinter är bokad så på självaste julafton lämnar vi kylan och åker till underbara varma Thailand i två veckor! 

Lördagsmys

Inte varje dag man har en bakisdag från en hel veckas drickande, så vi myser ner oss med det här och bara tar det lugnt!

Bästa dagen någonsin


Studentpresenter!

Jag vill tacka alla för dom superfina presenterna, förutom det här så fick jag även en massa pengar som bidrag till en ny dator! Tack ♥
 

I tidningen

Idag var jag med i tidningen, oväntat men roligt!

13-06-08

Hej!
 
Idag mår man som man förtjänar efter en veckas festande. Har i alla fall haft en av dom bästa veckorna någonsin och jag vill tacka alla underbara människor som var med och firade min student igår! Ni är guldvärda. 
 
Är även så himla glad för att jag flyttade till Rättvik och fick börja i världens bästa NPNV10, klassen jag kommer sakna till tusen. Kommer kännas så himla konstigt att inte åka upp till Rättvik varje vecka och träffa klassen varenda dag. Men nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv, ett liv hemma i Borlänge med sommarjobb och senare högskolestudier och jag är helt säker på att det kommer bli supergrymt! Ska slänga upp lite fler studentbilder så fort jag fått dom. 

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Haft den absolut bästa studenten någonsin, sovit två timmar + halvtimme hem och en halvtimme hit och nu sitter vi i stugan igen. Dricker en kopp kaffe för att orka med kvällen på bowlingen, är HELT död efter den här veckan, men fan va värt det varit. Hade bästa utspringet och bästa mottagningen och är helnöjd med hela dagen! Slå den här studenten så ska ni fan få pris av mig personligen.
 

Godnatt!

Efter en grym kväll med grillning, flakfix och härj så ska vi äntligen gå och lägga oss! Imorgon ringer strax efter 5, alltså om några timmar. Blev även ett glatt återseende med bror och Tim och ikväll sover de här. Kommer ha fullt upp imorgon med allting men lovar bilder till helgen! Godnatt gott folk, för imorgon kör vi!

Studentveckan dag 4

Hej!
 
Har fikat lite, lämnat vår tack-present till hyresvärdarna och städat lite. Nu sitter jag med en cider och väntar på Kalle och Tim som kommer när som helst, sen drar vi till Persborg för grill!
 
Har kört på mittbena hela veckan och till och med lärt mig gilla det. Har sett bättre ut till mössan också!

Lunch och presentshopping

Hej!
 
Sitter för tillfället och äter en plocksallad från Ica, har varit ner och handlat en "tack för att ni varit världens bästa hyresvärdar"-present som vi ska gå in med om ett litet tag. Ikväll är det grillning och sista flakfixet i Persborg som gäller, blir nog rätt lugnt i alla fall så man orkar imorgon. Tim och Kalle kommer upp hit också och stannar till imorgon så det ska bli kul att träffa dom igen!
 

13-06-06

Godmorgon!
 
Sveriges nationaldag och dagen innan vår stora dag. Är lite småsliten från veckan och helgen ska bli SÅ skön för då kan man äntligen slappna av. Igår var vi som sagt på Big Street och åt mat, var riktigt gott så rekommenderar det verkligen. Sen gick vi till stranden där alla andra var och umgicks ett tag. Men det dog ut ganska fort så vi hämtade långmercan, åkte runt lite och senare hade ryktet om fest i Persborg verkligen spridit sig. Hur mycket folk som helst men roligt var det.


Studentveckan dag 3

Hej!
 
Hemma en sväng för att fixa oss lite för kl 18:00 ska vi träffa klassen för middag på Big Street. Huuuuur galet fint väder som helst och dagen har spenderats utomhus tillsammans med klassen.
 
Började med att äta hemlagade hamburgare som skolan bjöd på och sedan hade vi lite avsked för Loman. Han bjöd på tårta och vi gav han presenter. Han fick ett miniväxthus, en plastblomma (han är hortonom så han gillar inte plastblommor) som hängt med under alla dessa tre åren + ett begravningskort. Väldigt uppskattat haha. Efter det gick vi och letade efter en vagn till flaket, jag och Linnéa klappade och blev halvt uppätna av söta kalvar och vi fick färdigt lakanen till flaket.
 
 

13-06-05

Godmorgon!
 
Hade en riktigt rolig kväll igår och det blev rätt sent, så här sitter jag trött och sliten redo att åka ner och äta lunch samt fixa flak osv. Helt sjukt, det är två, TVÅ ynka dagar kvar av mitt gymnasieliv! Har gått sjukt fort, så ni ettor och tvåor där ute, ta vara på tiden för det går sinnessjukt fort även om ni inte tror det.
 
Men nu ska jag sluta äta saltiner, dricka upp mitt vatten och stänga av datorn för nu kommer vår skjuts!

Studentveckan dag 2

Hej!
 
Åkte ner och fick i oss lite mat och sitter nu uppe i stugan igen med Lisa och Linnéa. Ska fixa till naglarna lite snart och sen ska man väl börja fixa sig inför kvällen. Är rätt kallt och blåsigt idag så blir ingen klänning som jag hade hoppats på, möjligtvis långklänning med strumpbyxor under.. Men kollade vädret och ska vara jättefint på fredag så då får det hellre vara såhär idag och fint på fredag.
 
Nu ska jag vara social med mina små vänner!

13-06-04

Godmorgon!
 
Var en sjuuuukt rolig kväll igår, åkte runt i långmerca, sjöng, skrattade och hade det bara bäst. Helt underbar början på veckan. Har sovit bort bakfyllan och om några minuter ska vi åka till skolan för lite lunch. Är helt lediga idag så blir att åka upp hit och ta det lugnt sen, och vid 6tiden ska vi åka ner till skolan för lite studentmiddag! Kommer nog bli sjukt roligt, och ikväll kör vi igen!
 
jag igår innan vi åkte till Persborg

Mot Persboooorg!

Hej!
 
Nu har vi fixat oss och fått i oss lite dricka, snart ska det cyklas ner till Persborg där vi ska grilla och ha lite klassfest. Bästa är ju att vi är lediga imorgon (ja förutom studentmiddagen kl 18 då) så kan vara hur sliten jag vill imorgon. Vi hörs imorgon, och ni andra studenter skål och sup lugnt!
 

Sambobild

Jag och finaste Linnéa på balen i fredags.

Studentveckan dag 1

Hej!
 
Sitter just nu på min gamla dator haha, helt sjukt hur annorlunda allt är. Det har hänt lite hos Apple på nästan fem år.
 
Har haft en riktigt bra dag som började med mösspåtagning, inlämning av dator och avslutades med fika, sång och hänga gubbe på djursjukvården. Nu sitter vi här glada med lite kex och redbull innan jag ska hoppa in i duschen. Bjuder på två mobilbilder från dagen.
 
Vätskenivån ska hållas uppe under veckan, det har jag och Linnéa sett till.

Mössorna är på!



Nu kör vi!

13-06-03

Godmorgon!
 
Här kommer mitt absolut sista inlägg från den här datorn.. Sorgligt men sant. Sitter och äter frukost och förbereder mig inför Rättvik. För att bara ha fyra dagar som jag behöver kläder/ombyte (Fredagen är ju studentklänningen så det räknas inte) så har jag otroligt mycket ombyten med mig.. Packat hela väskan full och ändå kommer jag bara använda kanske max 8 plagg.. haha jaja, jag är inte den bästa på att packa så det blir lätt så.
 
Om ca 20-30 minuter kommer Linnéa och hämtar mig, och hon får nog komma upp och hjälpa mig bära (om du läser det här så är det bara att plinga på när du kommer ;) ) och när vi kommer upp så är det mösspåtagning som börjar, och med det så är studentveckan inledd! Helt underbart!
 
Två sista bilder (haha jävla tjat i know) för den här gången. Sista bilden visar min sorg över att behöva lämna in datorn...

Sista dagen innan studentveckan!

Hej!
 
Nu är jag hemma från jobbet, och jag är heeelt slut. Blir att laga mat strax och sen packa inför morgondagen. Är nog bäst att packa ner studentmössan och studentklänningen först, för det är ju något man verkligen inte får glömma. Ska bli så sjukt roligt med studentvecka, är riktigt taggad. Men nu ska jag börja med maten så det inte blir allt för sent!

På jobbet

Hej!

Sitter just nu på jobbet och väntar på att få åka på första besöket. Har en rätt lugn kväll framför mig så det är skönt. Ska bli rätt kul att jobba lite igen.

13-06-02

Godmorgon!
 
Hade en riktigt trevlig kväll igår med mycket skratt, grillat och en liten utgång på kvällen. Sitter i köket just nu och har precis ätit frukost. Ska börja tömma min älskade skoldator och spara ner bilder och annat viktigt på min externa hårdisk. Imorgon lämnar jag ifrån mig pärlan och återgår till min gamla dator, kommer kännas konstigt.
 
Lite halvsuddig bild från gårdagen!
 
Jaha, idag då annars. Det är söndag, och vi ska om några timmar till mina föräldrar på lite lunch innan jag åker till Rättvik för ett kvällspass på hemtjänsten. Imorgon bär det av till Rättvik igen för den absolut sista veckan där uppe, och troligen den roligaste också, STUDENTVECKAN!

På't igen

Fixad, fått vin i glaset och snart beger vi oss på 20-års firande! Stort + på vädret!

Mingelbilder

 
 
 
 
Tack för en riktigt grym studentbal, och NPNV10, ni är världsbäst <3
 
 
 
 

Första juni

Hej!
 
Har varit och handlat en sväng och ska snart börja fixa mig, för om någon timme/några timmar bär det av till Gina och fira henne. Men först ska jag göra en del av min delegering och sen fixa mig.
 
Jag och min fina prins!

13-06-01

Godmorgon!

Så underbart att inte behöva vakna upp bakis, katten va nog det dock för nyss spydde hon i sängen. Hon och Kim kanske hade fest innan vi hämtade henne.

Jaja, lördag och fint väder. Ikväll ska gina firas eftersom hon fyllde 20 igår.



Vi är så grymt attraktiva!

Studentbalen avslutad!

Hej!
 
Har haft en riktigt grym studentbal! God mat, trevligt sällskap och helt enkelt en helt underbar kväll! Blev tidigt men vi var riktigt trötta och hade ont i magen så lika bra så tror jag. Kommer upp bilder här så fort jag fått tag i några, tills vidare laddar jag upp en bild jag snott från Mirja. Nu ska vi sova.
 
Bästaste NPNV10, ja delar av den i alla fall.

RSS 2.0