Lunch



dagens lunch på jobbet Felix fransk fisksoppa! riktigt god

13-03-31

Godmorgon!

Sista mars och sommartid nu då och det märks att vi förlorade en timme inatt.. fick stressa till jobbet men nu är jag här, med en kopp kaffe efter mitt första besök. Har ett besök till sen rast då det tredje blev inställt. Så blir det en lång eftermiddag istället!

Bloggade på min rast igår men den verkar inte kommit upp och igår kväll så var jag på påskbord och sen fick vi lite besök så glömde helt av er.

Nytt i köket

Fick dom här fina av mamma igår, är tydligen för gammal för påskägg haha. Men lyckligare än lyckligast är jag ändå, för har länge velat fylla köket med dessa burkar (inte bara till kaffe, utan till lite allt möjligt annat också)

13-03-30

Godmorgn
 
Hade fullt upp med jobb och påskbord igår så hade inte tid att skriva. Nu sitter jag och försöker blogga medans katten springer runt mellan mig och datorn haha.. Tur hon gillar att kelas då.
 
Snart ska jag iväg på jobb igen, 07.30-16 kör jag idag och imorgon, vad som händer ikväll vet jag inte än men blir nog rätt lugnt med tanke på min jobbtid imorgon. Men nu ska jag hämta kaffet och hoppas på att min magvärk går över innan jag ska åka!
 

underbara ett år med min älskling

Haft en helt underbar kväll med mina två favoriter, Tim kom hem och jag fick ett jättefint halsband och en smartbox där jag få välja bland över 160 olika spa/massage/frisör-behandlingar runt om i Sverige! av mig fick han blommor och choklad + en sak som kommer i nästa vecka! Var ut och åt lite Chinamat för att fia och nu har jag, Tim och Sonja bänkat oss framför Robin Hood! Hon är sjukt kelig och social!

 

Sonja


Hemma med katten!

Hemma i Borlänge, Cornelia och Erik följde med en stund och kollade hur vi bodde och träffade samtidigt på Sonja, vår nya katt. Hon är verkligen hur fin som helst och hon fick tillfälle att springa av sig lite på mikrobiologin imorse, men hon var nog inte den lyckligaste katten när hon var instängd i transportburen och tvingades åka bil. haha
 
 
Har i alla fall städat lägenheten och fixat allt åt henne, så nu sitter jag och väntar på att Tim ska få komma hem så att vi kan fira vår ett års dag! Grattis till oss! ♥ Tiden har gått sjukt fort, och jag har inte varit såhär lycklig på flera år. Världens bästa pojkvän har jag!

13-03-28

Godmorgon!
 
Klev upp en hel halvtimme tidigare imorse, och nu när jag vanligtvis kliver upp så är jag klar och dricker på det sista i kaffekoppen. Ska inom tio minuter packa in bilen och åka mot vikarbyn och hämta upp vår nya katt innan det bär av till skolan! Ikväll blir det bara att ta det lugnt och mysa med min älskling och katten! Skriver mer sen!

jag kan inte göra små arbeten..

Varför slutar ALLA mina uppsatser/uppgifter såhär?! Har i alla fall tre kapitel kvar att skriva om och sen är engelskauppgiften äntligen klar. Som jag längtar! Kommer bli en sån stoooor lättnad att skicka in den! Måste sluta övergöra alla uppgifter..

Jag och min fina sambo


Sista kvällen i Rättvik på över en vecka

Blev ett riktigt lyckat benpass, helt slut var vi och det känns förjävla bra. Sista natten här i Rättvik nu och sen blir det påsklov, och med andra ord det sista lov vi någonsin kommer ha! Har en känsla av att det kommer bli ett riktigt bra lov, och det ska bli skönt med en paus från allt pluggande! Har två arbetspass inbokade nu till påskhelgen vilket betyder dubbelt betalt och en fin lön nästa månad. Imorgon ska vi upp tidigt, måste förbi Vikarbyn innan åtta och hämta upp en ny familjemedlem innan skolan!
 
Nu ska jag skriva klart engelskan och skicka in den och sen är jag klar för den här veckan! Underbart!

Om Linnea vore fisk...

 
så hade det här varit hon..
 
 
 

Imorgon är det lov

Då var nästsista skoldag avklarad och jag och Linnéa sitter här i vanlig ordning och ska plugga lite. Labbrapport i kemi ska göras samt min engelskauppgift. Sen ska vi nog göra klart det sista på mikrobiologin för imorgon måste samtliga uppgifter vara klara. Så nu blir det plugg till tusen innan vi beger oss ner till gymmet!

13-03-27

Godmorgon!
 
Tre lektioner kvar till lov, två idag och en imorgon. Djursjukvård och Kemi idag och Mikrobiologi imorgon. Imorgon händer det förövrigt jättemycket bra, eller ja det blir en grym dag överlag har jag på känn! :)
 
Första bilden visar ungefär min irritation över mina ögonbryn idag. Varför  fick jag blonda ögonbryn som måste fyllas i?
 
Ikväll blir det att gymma underkropp och plugg, sista rycket innan lovet och man vill ju helst bli klar med så mycket som möjligt.

Dont you worry child

Här kommer en video från idag, läskigt att lägga upp sånthär. Vi var riktigt nervösa hela bunten och det både märks på vårt icke-existerande scenspråk och de några falska ställena. Men är överlag nöjd! Hm, enjoy! Lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte!
 

Testar ny hårfärg

Testar den nya hårfärgen OLIA, se om den är så bra som dom säger!

Ett år med körkort

Insåg precis att jag och mitt älskade körkort firar ett år idag! Grattis till oss!

Vårkänslor ner till gymmet

Tog på mig jeansjackan och solglasögonen och cyklade ner till gymmet, riktiga vårkänslor. Dock insåg jag halvvägs ner att jag punka på framdäcket, så där tog cykelturerna slut för en stund framöver.. Körde ett armar/bröst/mage/ryggpass idag och imorgon blir det ben och rumpa +mage/rygg. Klarade 25kg på bänken idag, kommer bygga upp mansbröst snart tror jag om jag fortsätter köra så mycket bröst, men det är ju så roligt.. Tror dock att jag sträckte en muskel i nacken för kan inte kolla åt vänster.
 
Nu har vi ätit lite köttbullar och makaroner, och snart ska vi färga lite hår!

Adrenalinkick till tusen

Hemma från skolan och har precis skrivit klart min individuella diskussion till Mirkobiologirapporten, fick nåt ryck och fick ner nästan 600 ord. Hade ju även konserten idag och gick väldigt bra, blev väl lite fel men så blir det väl alltid. Men jag är nöjd med min insats och hela vår lilla grupp överlag! har lite inspelningar från dagen och ska kolla igenom och redigera/klippa lite så kanske det dyker upp nåt klipp här ikväll! Var sån himla adrenalinkick så det bara sjöng om det, och det kändes så himla bra! Sjukt stolt haha.
 
 Men nu ska jag dricka upp min vitamindryck och sen ska vi CYKLA ner till gymmet, soligt och bart på vägarna så nu passar vi på!

13-03-26

Godmorgon!
 
Idag är det dags för lunchkonserten som dom planerade in eftersom vår förra konsert blev inställd. Lite nervös, men hoppas att det kommer gå bra och att vi kan få tid att värma upp/träna igenom låtarna nån gång i alla fall.
Men först har jag matte och ett läxförhör i DSV. Måste läsa igenom sjukdomarna och symtomen nu innan vi ska åka ner till skolan.
 

Uppe i rättvik igen

Hämtade upp Lisa när vi kom upp till Rättvik och har spenderat eftermiddagen/kvällen med mikrobiologi labben och lite djursjukvård.. Tar en paus för att kolla på nya tvprogrammet 112 Aina.
 

13-03-25

Godmorgon!
Hade en riktigt rolig kväll igår, och jag och Tim somnade som två stockar så fort vi kom hem. Så nån gång innan tio sov vi, haha dock resulterade det i att jag vaknade halv fem imorse pigg och klarvaken.. Lyckades i alla fall somna om tillslut och nu sitter jag här med en tallrik gröt och ska snart läsa lite ur engelskaboken.
 
I alla fall, igår då. Det hela började med två "förakter" eller vad man ska kalla dom för, riktigt duktiga båda två. Först ut var Mattias Heldevik och sen Ahmed Berhan. Till slut klev då även den efterlängade Magnus Betnér upp på scenen. Om han är rolig på youtube, så är han ännu roligare live. Riktigt lyckad kväll i alla fall!
 
En helt värdelös bild lyckades jag ta i alla fall, ser ju knappt vem det är.

Jeansjacka

Lunchade med mamma och pappa på Kompis mat&prat och tog sedan en sväng på kupolen. Blev en jeansjacka rikare vilket blir perfekt idag när det är ca 10 grader ute. Får hoppas värmen håller sig och att vi kan få vår någongång.
 
Lite sliten och oversize, med andra ord perfekt!
 
Om lite mindre än två timmar ska jag och Tim bege oss till Liljan för att se Magnus Betnér så ska börja fixa mig nu!

13-03-24

Godmorgon!
 
Sitter i soffan och äter lite frukost medan jag surfar runt på facebook. Tim ligger fortfarande och sover, men jag var för pigg för att kunna ligga kvar. Idag ska jag åka ut till Ornäs och prata lite hårförlängning med en tjej där som arbetar med sånt, sen kanske det blir en sväng till Aspeboda också. Och ikväll så ska jag och Tim gå till Liljan och kolla på Magnus Betnér. Ska bli sjukt roligt att se han live för en gångs skull och inte bara via Youtube.
 

Projekt måla köksbord

Efter kupolen däckade både jag och Tim någon timme, och nu har vi precis fått i oss mat och har börjat projektet måla köksbord/städa hela lägenheten. Första gången jag målar något så är väl rätt nöjd med min insats hittills, nu ska det bara torka i 16 timmar innan nästa lager får målas på!
 

13-03-23

Godmorgon!

Ligger i sängen och har precis kollat på nyhetsmorgon där min barndomskompis pojkvän precis skrapat triss! Så himla roligt för dom! Grattis :)

Idag blir det att måla köksbordet och följa med en sväng till kupolen med Linnea!

13-03-22

Godmorgon!
 
Fredag, och äntligen en vindstilla dag! Eller morgon i alla fall, får se hur dagen blir. Har i alla fall musik, matte och djursjukvård innan vi åker hem mot Borlänge igen. Har inte så mycket att skriva mer än att det ska bli sjukt skönt att komma hem och kramas lite med Tim och att jag är galet taggad till musiken som börjar om 40 min!
 
såhär snygg känner jag mig idag..

Besök och PLL

Haft lite besök nu på eftermiddagen från Linnéas kompis Andreas, riktigt trevlig grabb dedär! Förövrigt har vi väl bara ätit lite rådjur, kollat på PLL och pluggat på djursjukvården. Säsongsavslutningen av PLL var så typiskt, dom ska alltid avsluta allting så spännande. Jaja, får försöka stå ut och nöja mig med säsong 1 och 2 tills juni..
 
Nu ska jag kika igenom djursjukvården en sista gång, diska och sen blir det sängen! För imorgon är det äntligen fredag!

13-03-21

Godmorgon!
 
Är rätt lycklig idag, vaknade upp med en enorm träningsvärk som bara kommer bättra på sig under dagen och morgondagen. Känns så skönt att känna träningsvärkskänslan igen.
 
På schemat idag är nog den dagen som känns längst, mikrobiologi och engelska. Den känns ju extra lång när jag vet att majoriteten slutar efter mikrobiologin men att jag och Mirja har 3,5h engelska kvar. Förhoppningsvis får vi läsa mycket idag på lektionen så jag blir klar nångång.

PLL maraton

 
Kollar ikapp oss på resten av säsong 3, är jättenyfiken på säsongsavslutningen men har dock fått se en spoilerbild som förstörde lite. Sen ska jag och Linnéa spendera tiden fram tills Juni när säsong 4 börjar med att få henne uppdaterad på säsong 1,2 och halva 3 då hon hoppade in lite oplanerat när halloweenavsnittet kom ut i höstas.

Gymmat hela kroppen

Var ner till gymmet och körde igenom hela kroppen eftersom vi haft ett rätt långt uppehåll nu. Satan var drygt det var, skakade som en galning i slutet, så nu inväntar jag med spänning träningsvärken imorgon.
 

kör igång med gym ikväll

Har datorn i behåll och de har slutat med att kolla igenom dom. Hade lite betygssnack på djursjukvården och påbörjade Växt och djurlivskursen på Lomans lektion. Har inga problem att veta vilket djur som ser ut hur, men när man ska veta vad dom äter, hur de lever och om de är flyttfåglar eller om de stannar var inte lika lätt.. Får nöta in det i hjärnan så snabbt som möjligt, göra prov och sen göra samma sak med växterna.
 
Tänkte vi skulle åka ner till gymmet och köra ett helkroppspass, för nu var det bra länge sen. Ska bli riktigt skönt, får hoppas på extrem träningsvärk imorgon så man vet att man lever.

13-03-20

Godmorgon!
 
Verkar som om det blir en blåsig och kall dag igen, nu när man äntligen börjat hoppas på vår. Inte ens roligt att vistas ute i sånthär väder. Men sitter i alla fall och laddar upp med lite frukost innan onsdagen drar igång på riktigt. Till frukost blev det en kopp kaffe och en tallrik turkisk yoghurt med tinade bär. Sjukt gott faktiskt!
 

Storstädning

Åkte ner och hälsade på i Persborg med Linnéa för en stund sedan, men blev inte kvar speciellt länge för stugan behövde städas. Så nu har vi storstädat hela vår stuga riktigt ordentligt. Så nu ska vi belöna oss med lite PLL och bara chill.
 
Ska spela lite Facebookspel tills videon laddat klart!

Pluggkväll till tusen

Fick veta idag i skolan att någon smart jävel laddat ner en film på skolans datorer och på skolans nätverk och att det blivit en massa krångel och problem nu, så de måste hitta en gärningsman genom att söka igenom ALLA 700 datorer. Finns ju uppenbarligen lättare sätt att lösa problemet på, men vad ska man göra.. Skolans internet ligger nere och alla deadlines kommer skjutas upp.
 
Känns sådär lagomt jobbigt eftersom det är rätt mycket att göra nu innan studenten. Ska kötta på lite nu, fått klart labbrapporten till kemin (det vi kan göra innan nästa labbtillfälle) och ska försöka bli klar med så mycket av engelskan som möjligt.

13-03-19

Godmorgon!
 
Sitter här med min lilla frukost och kollar runt på internet. Småsnöar ute, blir ju aldrig av med den här snön. Haha, jaja nu ska jag i alla fall äta upp och spela lite bubble innan jag ska packa väskan och åka ner till skolan.
 
Ca ett år gammal bild, från förra påsken!

Kväller

Tåget var minst en halvtimme försenat så bestämde mig för att ta bilen upp till Rättvik för att sen åka hem och lämna den till mamma igen. Fick klart informationsdelen av min och Linnéas religionsredovisning, nu är det bara powerpoint och hur vi ska presentera det (vem som ska säga vad) kvar. Förutom det, så är det bara svenskatalet för nationella provet kvar innan jag blir ledig på måndagar.
 
Medan jag lämnade bilen så passade jag på att säga hej till några kära vänner innan jag åkte upp hit igen, en som jag inte kommer träffa på ett par veckor framöver, och en som jag inte träffat på jättelänge.
 
 Bjuder på en bild på den underbaraste katt jag träffat, saknar både honom och hela Wisconsin till tusen!
 
Ska i alla fall lägga mig och sova strax, håller på med den skriftliga delen av vårt bokläsande till engelskan. Rätt mycket som ska skrivas.. Men tror nog jag ger upp på det för idag och tar nya tag imorgon.

I väntan på tåg

Intervjun gick bra, efter lite stress över att inte hitta rätt byggnad/ingång så hittade jag i alla fall tillslut och rent spontant såhär i efterhand så känns det riktigt bra. Hon skulle ringa upp mina referenser och sedan skicka vidare min information till en annan enhetschef som sedan kommer kontakta mig om jag får jobbet eller inte. Känns riktigt skönt att ha fixat sommarjobb (typ i alla fall) redan nu, för då kan jag andas ut och inte oroa mig för det.
 
Gjorde världens miss nu efteråt, sprang till busshållsplatsen (som jag brukar åka till Rättvik från) för att hinna till skolan lagom till lunch, men när ingen buss dök upp dubbelkollade jag resvägen och såg att bussen tog en annan väg till Rättvik (eller om det bara var en annan buss eller nåt), så nu får jag ta tåget som går vid tolv istället.

Nu gäller det

 
Wish me good luck

Min morgon

Godmorgon
 
Sitter vid vårt nya köksbord och väntar på lite frukost. Känns så bra att äntligen ha ett riktigt bord att sitta vid. Håller på att koka lite ägg och kaffet ligger redo i kaffekokaren så snart ska jag få avnjuta lite frukost.
 

Om lite över en timme ska jag på arbetsintervju/möte om lite sommarjobb och det ska bli spännande. Får hoppas på det bästa. Sen blir det att fånga nästa buss eller tåg till Rättvik för lite svenska/religion.

Lång dag

En lång dag senare sitter jag i soffan helt utmattad och ska snart lägga mig och sova. Arbetsintervju för sommarjobb väntar imorgon innan skolan så åker inte upp till Rättvik direkt på morgonen.
 
Åkte som sagt ner till Ikea i Västerås imorse för att handla lite sista grejer till lägenheten. Blev en ny skohylla, ett köksbord med stolar samt ett badrumsskåp med speglar till lilla toan då vi inte hade någon förvaring där. Har fått upp allt utom spegelskåpet då det krävdes att vi borra i väggen och det var lite väl sent för sånt. Så det får Tim fixa i veckan. Köket eller ja, matplatsen blev jättebra, hur mysigt som helst. Vi ska bara måla om bordet i vitt men sen är allt klart!
 

Mot Ikea

Godmorgon!
 
Har storstädat hela lägenheten lite snabbt nu på morgonen, och snart ska vi bege oss mot Ikea. Mamma, pappa och Jakob åker i Priusen och jag och Tim tar Yarisen.
 
 
I helgen har vi inte gjort så mycket mer än att fira Andrén och spelat sims. Blivit världens nörd igen haha, satt i över två timmar igår och bara inredde huset.. Det är typ det roligaste tycker jag. Men nu ska vi ner till bilen!
 
 

Underbar fredag

Gissa om jag blev lycklig nu när jag kom hem och såg paketet? Och skorna, ja dom är helt underbara! Sköna och otroligt lätta att gå i, dock behöver jag ett ilägg eftersom dom va lite stora. Har bosatt mig för tillfället i soffan och ska snart spela lite Sims innan Tim kommer hem från jobbet.

Hade förresten världshistoriens roligaste musiklektion någonsin idag, vi har börjat med en ny låt; The Pretty Reckless - Just Tonight. Det går så himla bra, det är mycket drag i den och jag vågar verkligen sjunga ut ordentligt. Hur det låter vet jag inte, men vet bara att det känns otroligt bra och att man får världens adrenalinkick. Stod och skaka idag haha sån kick fick jag. Helt underbart.
 
 

13-03-15

Godmorgon!
 
Hela kvällen igår spenderades med att spela The Sims 3, så himla roligt! haha jag och Lisa satt som världens nördar. Nu har vi precis ätit frukost och fixat oss, och om ca 20 minuter ska vi börja bege oss till skolan! Äntligen fredag ju, och ska bli så skönt att komma hem!
 
Hittade förresten mitt framtida djur, skulle kunna skaffa bondgård bara för att ha massa sånahär hemma. haha, skyrimnörd som jag är.
 
Typ det sötaste jag sett, slår ju nästan kattungar och hundvalpar!

Lisa is the new Linnea

Slutade engelskan tidigt så nu sitter jag hemma här med Lisa. Linnéa är påväg upp till messlingen så Lisa får umgås med mig ikväll! Just nu sitter vi och kollar på simpsons, äter frukt och spelar sims.

Fortsatte med våra odlingar idag på mikrobiologin idag och det hade faktiskt växt lite. Gramfärgade, satte selmor och resistenstestade en valfri koloni och gramfärgningen fick vi kolla i mikroskop med och bestämma vad det var. En av kolonierna i min töjning visade sig vara gram negativ med kocker i kedjor, vad det nu är haha.

Äntligen klar!

En tupplur och lite mat senare orkade jag äntligen ta tag i det sista på uppsatsen. 3302 ord slutade den på, vilket är helt sjukt för en uppsats som egentligen kunnat vara runt 600 ord.. Men började overkilla den tidigt, så då blev det att jag bara fortsatte.. Haha såg nu att mitt projektarbete slutade på 2771 ord, så ja. Den blev väl lite väl lång kanske.. Men nu är det klart i alla fall!
 
Eftersom jag inte fastnar på bild nånstans idag så bjuder jag på en nästan två år gammal bild på mig och två av mina favorittjejer!
 
Borde börja kolla lite på matten, missade ju två lektioner förra veckan och att ligga efter är aldrig roligt. Men först ska jag och Linnéa kolla ikapp på Pretty Little Liars!

Plugg

Åkte in på Konsum med Linnéa efter skolan och köpte en varsin påse nötter för att få upp plugghumöret. Det har fungerat ganska bra och nu har jag bara framtidsvisionerna kvar på hela arbetet. Ska ta en liten paus och göra det om en liten stund, har lovat Loman att jag ska vara klar idag!
 
Fick förresten svar från ABC-gruppen idag angående min studentmössa. Storleken stämmer men själva måttet på mössan stämmer inte med storleken (har storlek 56, men mössan har omkretsen 58cm). De bad i alla fall om ursäkt för felet och skickar en ny mössa, med rätt storlek till mig inom 4-5 veckor. Riktigt bra service och kundbemötning har dom! Supernöjd, trots att det blev lite fel.

Bra dag!

Haft en riktigt bra dag hittills, fick sms om att skorna finns att hämta på Konsum i Borlänge, och min projekthandledare meddelade mig precis att mitt projektarbete var jättebra och att hon tänkte sätta MVG på mig. Så himla skönt att vara klar med arbetet man fruktat i tre år. Nu ska jag bara fortsätta kötta Ekologiuppsatsen när jag ändå har flytet med mig!

13-03-13

Godmorgon!
 
Onsdag, och halva veckan har nu gått. Min första tanke när jag vaknade var att vi försovit oss, det har ju börjat bli så ljust på morgonen.. haha
 
Djursjukvård och ekologi är vad som står på schemat och ikväll ska jag och Linnéa ha en riktig pluggkväll! Fick klart djurkunskap grund kursen igårkväll, så nu har jag en kurs mindre att tänka på (om den duger det vill säga)! Så himla skönt!
 
Men nu ska jag gå och borsta tänderna, och ni får ingen bild idag, för har en riktig lodisdag och fastnar inte på bild.

Ultuna

Sitter på bussen påväg hem efter en riktigt rolig dag i Uppsala. Var i Ultuna och lyssnade på veterinärsprogrammet där vi bland annat fick se studentdjursjukhuset. Riktigt stort och fint, men 2014 förväntas nya djursjukhuset vara klarbyggt.

Är i alla fall hundra på att det är där jag vill gå och ska ställa mig i bostadsköer redan ikväll! Nu tänkte jag sova en stund så kanske bussresan går lite snabbare!

13-03-12 - mot SLU

Godmorgon!
Nu sitter jag och Linnéa uppe som två zombies och dricker kaffe ihopp om att få lite energi. Om 35 minuter ska vi vara nere på skolan och sätta oss på bussen mot SLU och Uppsala Universitet. Ska bli riktigt roligt att få komma dit en dag och kolla hur dom har det, och kolla lite program och sånt. Är ju där jag vill gå, såfort jag kommer in! haha på tal om att komma in, så får man börja söka till högskolan om tre dagar!
 
Ser helt förstörd ut haha, är för trött för såna här bilder!
Älskar förövrigt hur jag aldrig kan lyckas med att få ögonbrynen lika? haha
 
Men nu tänker jag spela lite candycrush tills vi ska åka!
 

Druknar i min sjökaptensmössa..

Jag i min studentmössa och studenttröja som förövrigt är gudomligt skön!
 
Har förresten mailat ABC-gruppen angående storleken, både min och Linnéas mössor är förstora och det är inte lite heller.. Hade det inte varit för att det fanns en ovansida på mössan så hade den suttit som ett halsband. Får se vad dom svarar.

Skönheter påväg hem till mig

Klickade precis hem dom här skönheterna, riktigt höga dock. 15,5cm klack och 7cm platå men skyller på att min balklänning är så lång att jag behöver komma upp en bit! haha, för det är nämligen det jag ska ha dom till huvudsakligen, men känner jag mig rätt så kommer jag nog använda dom flitigt efter det också!

Fått studentmössan!

Har precis hämtat ut min studentmössa! Och den är riktigt fin, men.. den känns lite stor? Får väl tupera upp håret riktigt ordentligt haha.. Ska ta lite kort när jag kommer hem på alla grejer. Men om tio minuter börjar svenskan/religionen så får väl börja röra oss ditåt snart!

this ship will carry our bodies safe to shore


13-03-11

Godmorgon!
 
Haft en ganska virrig och konstig morgon, började med att jag satte på fel platta när jag skulle koka gröt, jag tar salt istället för socker, så fick lov att slänga all gröt. Sen som om det inte vore nog, så tror jag att jag glömde min engelskabok hemma, och jag måste verkligen börja läsa den så..
 
 
Menmen, om några timmar ska jag ner och äta lunch med min kära klass innan vi ska ha lite religion/svenska. Ska även hämta ut min studentmössa också!

13-03-10

Hej!
 
Hade en rolig utekväll igår med Mia och hennes klasskamrater, var på Bolanche och gud va fint det är där nu när dom gjort om. Haha, första gången jag var dit, ja förutom i fredags men då var vi i en annan bar.
 
Har i alla fall varit hemma hos mamma och pappa och ätit idag, var riktigt gott som vanligt. Sen har jag även fått min gamla LG-telefon såld, skönt att slippa ha den skräpandes hemma. Så nu sitter vi här, Tim kollar på Starcraft-turneringar och jag.. ja jag spelar facebook spel och försöker få motivation till att plugga.

13-03-09

Godmorgon!
 
Sitter här med en tallrik gröt och en kopp kaffe medans gamla avsnitt av Pretty Little Liars står på i bakgrunden. Tim ligger fortfarande i sängen men jag var alldeles för pigg för att ligga kvar. Har sovit jättedålig inatt, varit helt igentäppt i näsan så har fått lov att andas genom munnen hela natten. Vilket resulterat i att jag vaknat upp av att hela munnen varit igentorkad. Druckit en hel flaska sodastreamvatten under natten (det enda vi hade som stod framme, orkade inte gå in till köket) men inget har hjälpt. Så nu har jag ett sår under överläppen som fastnat i tänderna (av torrhet), och jättespruckna läppar. Menmen, ska se till att ha papper och nässpray nära sängen i fortsättningen.
 
 

13-03-08

Godmorgon!
 
Fredag, och jag förblev hemma idag också. Är nog på bättringsvägen, så det känns underbart! Orkar inte vara sjuk längre. Så ska passa på och ta vara på min "pigghet" och försöka få klart ekologiuppsatsen som jag dragit ut på så länge.. Skulle vara sån lättnad att bli klar med den. Har ju trotsallt fortfarande 1,5 kurser kvar att tenta av innan sommaren.. Så ska ta tag i det nu på en gång, sen har jag väl allt jag missat den här veckan jag varit sjuk att ta igen också..
 
Saknar mitt långa hår.. ska lätt sätta i löshåret igen, men får bli om några månader..

Köp newbody av mig!

Hemma igen från Rättvik, och satan vilken tung resa + lektion det var. Är så himla sliten i kroppen och det kändes verkligen på bussen hem. Men, labben är avklarad och nu behöver jag inte oroa mig för att ligga efter i mirkobiologin.
 
Har fått hem NewBody kataloger igen för en sista gång. Säljer nu framtills 4de April, så ni som är intresserade, KÖP, eller kommentera! Dom har lätt världshistoriens skönaste strumpor och underställ.
 
 
Fick även veta att studentmössorna kommit och att från och med imorgon får vi hämta ut dom! GRYMT! Dock får vi se om jag orkar ta mig dit imon.. om jag mådde såhär idag av en lektion så är jag nog inte så sugen på en heldag.
 

13-03-07

Godmorgon!
 
Mår äntligen lite bättre, och sitter nu och dricker lite honungste innan jag ska bege mig mot bussen. För idag måste jag till skolan, vi ska börja med vår labb på mikrobiologin och med andra ord ska vi alltså börja odla idag. Och om inte jag kommer igång med det idag, blir allt försenat och jag kommer inte hinna vara med på allt.
Beroende på hur jag mår så får vi se om jag stannar på engelskan eller inte. Men vi har ju börjat läsa bok på engelskan så jag kanske kan få åka hem och jobba i vilket fall.
 
Ska ta lite nässpray nu innan jag åker och ta med mig mina halstabletter och en huvudvärkstablett så ska jag nog klara mig igenom dagen!

Ett steg närmare studenten

 
Fick hem min studentklänning och balklänning i fredags, och jag är helt kär! Dom är helt perfekta, så nu får det jättegärna bli maj/juni! Nästa vecka skulle studentmössorna komma och sen är det bara ett par skor till balklänningen som fattas, sen är jag fit for fight!
 
 
 
 

typiskt

Fördriver min sjuklingtid med Facebookspel, men när man sen försöker spela bubble, då får man det här fina meddelandet..

13-03-06

förblev hemma idag också, och ligger nu i soffan och försöker piggna till.. tänkte ta ett bad och dricka lite honungste i
hopp om att bli bättre. Ska även försöka få lite skolarbete gjort.

Sjukelisjuk

Godmorgon!
Vaknade upp och iprincip dog när jag svalde, halsen värker som aldrig förr och jag har bara lust att hälla i mig hela bafucin burken men, man får bara ta en varannan timme. Näsan rinner och huvudet sprängs. Så ingen rolig morgon har jag haft.. Valde att stanna hemma och krya på mig lite, kändes inte som någon vettig idé att åka iväg till skolan snorandes, nysandes och sjuk. Så idag tar jag det lugnt, har inte ens orkat kliva ur sängen och hoppas på att jag piggnar till och blir lite friskare snart.
 
Om en timme kommer Tim hem och jag ska försöka släpa mig ur sängen för att fixa iordning lite lunch. Hatar verkligen att va sjuk. Det enda possitiva är att jag fått klart en svenska uppgift som skulle varit klar innan jul, och att jag håller på att fixa min ekologiuppsats. Kan ju lika gärna passa på när jag ändå inte orkar göra något annat.

Det bästa med att bo här..

Lätt #1 på topplistan över varför man ska bo uppe i Lerdal. Utsikten! Hur fin är inte himlen? Avlider lite.

Vattkopps-sambo

 
Sitter hemma med en vattkopps-sjuk Linnéa och har precis ätit tacos. Stackarn har aldrig haft det förut och blev smittad av hennes lillasyster som hade det för några veckor sen. Haha, snart 19 år och vattkoppor. Kan inte vara lätt.
 
Så nu får hon inte vistas i skolan på resten av veckan pga smittskydd och sånt (trots att säkert dom flesta haft det redan), så ikväll åker vi båda hem till Borlänge och jag pendlar resten av veckan. Är helt värdelöst att sitta här uppe själv. Fick tillbaka min projektrapport från Gunilla, och det var en sak hon hade att klaga på, en av mina rubriker! haha så det känns bra.

13-03-04

Godmorgon!
 
Sitter uppe i Rättvik med lite frukost och kollar på tv. Mådde riktigt kasst imorse, så gick upp så sent som möjligt så att jag precis hann packa.. Inte kul att bli sjuk..
 
Har på mig mitt nya linne idag
 
Har i alla fall Svenska/religion idag, och sen blir det väl bara att ta det lugnt och göra lite läxor. Tänkte dra igång träningen nu, men min kropp vill inte att jag ska träna. Varje gång jag bestämmer mig för att börja så blir jag sjuk.. haha så får skjuta upp på det tills jag mår bättre.
 

Nytt i garderoben och nya lampor

Haft fullt upp på jobbet dom senaste tre dagarna, och igår vaknade jag upp med halsont. Var även ut till Idkerberget och hälsa på svärmor och låtsassvärfar haha. Va fult och gammalt det lät, men Tims mamma och Harri i alla fall. Idag har jag handlat jeans och två tröjor med mamma och dom kom även hit och bjöd på semlor och jag bjöd på kaffe. 
 
 
Jag och Tim har utökat antalet lampor i lägenheten också. Från att bara ha i hallen och vardagsrummet så fick vi en lampa igår av Anja och Harri, samt att vi köpte två billiga på Jula idag. Har räknat ut att vi får plats med åtta lampor i vår etta vilket är helt otroligt. Varken jag eller Tim tänker bli elektriker efter den här dagen.

13-03-01

Godmorgon!

Sitter på lunchrast på jobbet och har inte nästa besök förens om en timme. Slutar halv fem idag och då ska jag hem till Borlänge och springa till banken samt hämta ut mitt paket!




RSS 2.0