Snart åker vi!

Uppklädda och redo, bara skjutsen som fattas! Ses i dimman!

Jag älskar dig till månen och tillbaka

130531 - jag älskar dig ♥

Börjar bli redo

Har varit och fixat mig nu och förutom att ögat rinner och förstör hela sminket så är jag nöjd! Snart ska vi åka och lämna katten hos vår kattvakt Katha och sen ska jag lämna bilen till mamma.

13-05-31

Godmorgon!
 
Woho, idag är dagen. Alltså för min tredje bal i mitt liv och även min studentbal! Är hur taggad som helst och har precis hämtat bilnyckeln av mamma. Om ca en halvtimme ska vi åka till Amanda som ska fixa min balfrisyr och efter det ska jag till Make Up Store och sminka mig. Så gick fort att fixa sig idag, slängde på mig en tubklänning, borsta igenom håret, and that's it! Borde ju ha sån här lyx varje dag haha.
 
Liten före-bild på mig haha, kan lova att det kommer en efter-bild sen!
 
Jaja, nu ska jag gå och koka kaffe och få i mig något, och sen ska jag få upp min lilla man som fortfarande ligger och sover, han tar väl vara på dom extra minuterna jag ger honom.

Dagen innan dagen

Hej!
 
Naglarna blev fixade och dom blev helt ok. Första gången jag testar att göra "gelenaglar" själv så man kan väl inte förvänta sig allt för mycket. Sen gick vi ut och njöt av det fina vädret tillsammans med Tims kollega över en glass och avslutade allt med en öl på Agnes.
 
 
Nu ska vi kika på lite Weeds innan vi går och lägger oss, blir en lång men otroligt rolig dag imorgon så gäller att orka! Puss på er!

Hårfärgning

Hej!
 
Fick sluta introduktionen en halvtimme tidigare och den spenderades på en bänk tillsammans med Emma (som också hade introduktion) som väntade på sin vän. Har precis färgat håret och väntar på att Linnéa ska komma hit så vi kan fixa naglarna. Imorgon är det bal och jag är övertaggad! Kommer bli så sjukt roligt!
 
Bilder från mina två tidigare baler jag gått på. Till vänster: nians bal. Till höger: balen i USA

Lite lunch

Hej!

Är nu hemma på lite lunch och ska snart tillbaka till stadshuset för dom sista tre timmarna! Förmiddagen har gått förvånansvärt snabbt och hoppas att eftermiddagen blir likadan. Vill så gärna kunna sitta och njuta av vädret. Ikväll blir det hårfärgning och nagelfix inför balen imorgon! Mer om det senare för nu ska jag röra mig mot introduktionen igen.

13-05-30

Godmorgon!

Sitter och äter lite frukost och om några minuter ska jag gå till min arbetsintroduktion för sommarjobbet. Där kommer jag sitta mellan 8-16 så blir en heldag på en stol.. Så jag får skriva mer senare!

Tacokväll på Liljan

Hej!
 
Efter att letat runt kupolen efter diverse presenter och även blivit en tröja rikare så sitter jag här i soffan igen. Ska börja fixa mig för om 20 minuter ska vi möta upp Linnéa och Andreas på Tacokväll på liljan, ska bli sjuukt gott!

13-05-29

Godmorgon!
 
Sitter vid köksbordet och rengör örat med koksaltlösning och tänkte snart ta mig en dusch och plocka undan lite här hemma. Har varit ner på kupolen och köpt en present till vår klassmentor som vi i klassen ska ge honom.
 
Om några timmar ska jag möta upp Anna och Mia och umgås med dom en stund och ikväll blir det tacokväll på liljan för att fira Linnéa som fyllde 19 igår. Men nu ska jag nog hoppa in i duschen en sväng!

Fast and Furious 6

Hej!
 
Har precis kommit hem från bion, och JÄVLAR va grym den var! Fast&Furious serien är grym, och jag fattar verkligen inte att jag inte sett dom tidigare! Så om någon annan är lika efter som mig, och inte sett F&F-filmerna så rekommenderar jag er att kolla på dom typ NU!
 
 
Snart blir det sängen och imorgon (eller ja senare idag eftersom klockan gått över tolvslaget) blir det att leta födelsedagspresent bland annat. Hoppas ni haft en grym kväll och godnatt på er!

I'm sick to death of swallowing, every single thing I'm fed

Hej!
 
Var och åt på Coco Thai med Tim och hans två kollegor vid ett tiden, och nyss var mamma och pappa här en sväng. Om en halvtimme slutar Tim och jag ska träffa Cornelia om ett tag. Men i väntan så tänkte jag spela lite Skyrim, har börjat om på en ny gubbe så det är roligt igen! haha. Ikväll blir det bio-date med Anna, Andreas och Tim.
 

Hejdå Peace&Love!

 
Jaha, nyheterna sprids på både Facebook och andra sociala medier, Peace&Love festivalen är inställd. Borlänges enda stolthet finns nu inte längre kvar, och Borlänge som sommarstad sjönk precis långt ner på listan. Just i år gör det mig absolut ingenting, skulle ändå jobba och det var inga riktiga band jag såg fram emot. Att det gick dåligt förra året för dom gjorde väl att nyheten inte var speciellt oväntad. Konkurs för mig är bättre än att de skämmer ut sig i sommar och skapar dåligt rykte/minnen.. Så vi får väl helt enkelt hoppas på att de får ihop ekonomin och kan starta upp om något år igen!

Crazy Factory!

 
Äntligen kom paketet vi längtat efter på posten, Linnéas navelpiercingar och mina töjningar kom och jag tycker det var riktigt grym leveranstid med tanke på att dom skickar grejerna från Thailand till Tyskland och sen till Sverige. Crazy Factory är en hemsida jag rekommenderar till tusen! Att dom är svinbilliga gör ju inte saken sämre!

13-05-28♥

Godmorgon!
Första dagen som helt ledig någonsin tror jag. Har inte en enda skoluppgift eller annat som jag måste göra. Känns väldigt underligt. Idag fyller bästa Rättvikssambon 19 och jag och älsklingen firar 14 månader, så grattis till oss alla tre! ♥
 
Glassbåtarna vi fick förra veckan som pris för att vi vunnit simveckan i januari.. haha
 
Idag ska jag nog in till Falun och umgås med Cornelia en sväng, ska bli kul att träffa henne igen. Var riktigt länge sen. Ikväll blir det antagligen bio, om vårat biosällskap hunnit fixa barnvakt det vill säga. Men innan allt det där så ska jag äta lite frukost och bara ta det lugnt!

Fix i lägenheten

Hej!
 
Kom hem från Rättvik strax efter tre och har sedan dess pysslat runt i lägenheten. Har rensat ut min garderob på vinterkläder och organiserat om allting så nu är det fint där inne igen. Har även diskat och fyllt tvättmaskinen och andra diverse grejer.
 
 
Skolan gick bra, var inte så taggad på att åka först och övervägde att skippa det, men som tur var så åkte jag. Läxförhöret från i fredags gick bra och jag klarade mitt sista fall vilket gjorde att jag slutade på ett MVG i Djursjukvården också! Helt galet, blev så himla glad! Så det var klart värt det att sitta på dom där extra lektionerna.
 
Snart kommer älsklingen hem och ska tvinga honom fixa klart lägenheten med mig innan han får slappna av haha. Men nu ska jag njuta till tusen för att vara helt klar och för första gången på 13 år inte ha en enda läxa att göra! WOHO!

13-05-27

Godmorgon!
 
Måndag morgon, och regn. Att det alltid ska regna på måndagar.. Sitter just nu i soffan och har precis ätit frukost, tänkte sitta och bara ta det lugnt en stund, är sjukt trött. Klev upp tidigt för att flytta bilen och nu känns det onödigt att gå och lägga sig igen. Ska väl åka upp till Rättvik om några timmar för lite djursjukvård, tänkte även gå förbi hundtrimmet och hälsa på Ida som skulle jobba där hela dagen. Efter den här dagen är jag ledig resten av veckan, från skolan i alla fall.
 

Morsdagsfirande

Hej!
 
Har haft en heldag med morsdagsfirande. Åkte först ut till mina föräldrar i Aspeboda för lite mat och fika, och på kvällen åkte vi till Idkerberget till Tims mamma och gjorde samma sak haha. Så nu är man bra mätt, men det var riktigt trevligt!
 
Ikväll blir det lugnt och imorgon åker jag upp till Rättvik för lite djursjukvård som förövrigt är min sista lektion någonsin på gymnasiet (som man faktiskt gör något vettigt på dvs). Men nu ska jag hoppa i badet!

13-05-26

Godmorgon!
 
Grattis på Mors dag alla ni mammor där ute! Och grattis till min mamma, jag älskar dig! ♥
 
Hade en jättetrevlig kväll igår, efter en sväng på kupolen med Anna och storhandling så satte vi oss i en park med en grill och lite dricka. Kvällen slutade med Liljans uteservering med massa trevligt folk!
 
jag och min andra hälft igår i soltorgsparken. gud va jag älskar dig!
 
Idag är det ju som sagt mors dag, och vi ska ut till Aspeboda och Idkerberget och fira. Ska pyssla lite med min bloggdesign innan vi åker och även sortera upp min garderob, slänga ut lite vinterkläder så sommarkläderna får plats.

Ny design inom kort

Suttit i nästan en timme och försökt fixa ny design till bloggen. Fått ihop en header och alternativt en bakgrund också. Men får det inte att fungera och tycker blogg.se krånglat till saker och ting. Äh, får be Linnéa ta en kik på bloggen, sen när det är klart så dyker den upp här, men tills dess får den hänga på min testblogg haha.
 
Har fortfarande inte fått upp Tim ur sängen, har i och för sig inte testat heller, haha men tänkte fixa mig och gå till kupolen med Anna en sväng innan det blir storhandling.
 
Liten tjuvkik på den framtida headern.. hehe

13-05-25

Godmorgon!
 
Uppe med tuppen idag, som vanligt nu för tiden haha. Nova väckte mig vid halv åtta och ville ha mat och efter det kunde jag inte riktigt somna om, men har legat och dragit mig i sängen framtill ungefär 9..
 
Hade en trevlig kväll igår på S1's uteservering med Mia och hennes klasskompisar samt Tims kollega. Men blev tidigt och skönt var väl det, för idag är man pigg. Ska åka och handla idag också, behövs för kylskåpet ekar ju snart känns det som. Men nu ska jag försöka få upp min pöjk ur sängen..
 

Bara jävla festen kvar då!

Hej!
Sitter hemma i borlänge och väntar på att klockan ska bli fem, för då ska jag och älsklingen ut på massa ärenden!
 
Skoldagen har gått jättebra, uppspelningen för musikläraren gick bra. Fick även göra ett gehörs-prov lite snabbt. Får se vad det blir för betyg då.. Matten gick bra den också, fick godkänt på nationella och efter ett muntligt förhör på integraler har jag nu godkänt i matte D. Känns helt underbart! Fick även klart mitt sista läxförhör på djursjukvården så nu är jag KLAR! Ja, förutom fallen jag ska göra på djursjukvården på måndag. Men i övrigt är jag HELT JÄVLA KLAR MED HELA JÄVLA GYMNASIET!!! Förstår ni hur underbart det var att kunna skriva sådär?! Bara festen kvar nu!
 
 
Nu ska jag ta det lite lugnt, äta en macka eller så innan jag ska hämta Tim!
 

13-05-24

Godmorgon!
 
Uppe själv och sitter nu och äter frukost. Linnéa är ledig idag så hon tog lite sovmorgon.
 
 
Fredag idag, och det innebär en vecka till balen och två veckor till studenten! Kan ni fatta, det är TVÅ VECKOR TILL STUDENTEN!? Jag kommer ihåg när det var två veckor kvar till studentkryssningen.. Helt sjukt men det  kommer bli så himla roligt!!
 
Nästa vecka är vi lediga, jag måste upp hit på måndagen för ett sista prov och djursjukvårdslektionen men resten av veckan har vi ingenting! Ja förutom balen på fredag då. Så vi har bara 4 nätter kvar i den här stugan, det är sjukt. Jag kommer sakna vår utsikt, lilla Rättvik, min sambo och såklart NPNV10! Att flytta till Rättvik och byta skola är nog bland dom bästa beslut jag tagit, mår så himla mycket bättre och jag känner att jag faktiskt har ork att bry mig om skolan nu tillskillnad från förut.
 
Jaha, nu blev det ett "åh snart är det slut"-inlägg istället för ett godmorgon inlägg haha, men men. Jag ska väl dricka upp mitt kaffe och invänta Stina som ska hämta mig!

Fast&Furious

Hej!
Hade en trevlig kväll i Persborg som vanligt, grillade och bara snackade en massa. Nu är vi hemma och vi tajmade så perfekt med tvn, för precis när vi kom hem så började Fast and Furious. Så nu ska vi bänka oss framför den och sen ska jag kolla igenom djursjukården innan jag går och lägger mig!
 

Håltimmar

Hej!
 
Åkte hem en sväng nu mellan lunchen och djursjukvården då vi inte börjar förens 13:50. Kändes onödigt att bara sitta av tiden i skolan så vi åker hit och är lite effektiva i form av städning och packning. Ikväll åker vi som sagt till Persborg och grillar lite med några ur klassen och imorgon kommer de folk som kanske vill hyra stugan till hösten och kollar på den.
 
 
Är fortfarande i extas från provresultatet och kommer nog leva på den här känslan ett tag. Men nu ska vi ta tag i stugan så skriver mer senare!

Jaaaaaaaaaaa!!!!

Är såååå himla lycklig och lättad! Provet gick jättebra! Fick mvg på första delen och ett vg och ett mvg på andra så fick mitt mvg i slutbetyg! Grät en skvätt glädjetårar och kände mig allmänt patetisk, men jag va så himla nervös efter provet att allt bara släppte när hon berättade resultatet!

Haha nu har vi strax lunch och sen blir det djursjukvård resten av skoldagen!

13-05-23

Godmorgon!
Gick upp tidigare och duschade och nu är jag rätt pigg faktiskt. Jaha, torsdag idag då och prov om 45 minuter. Ska kolla igenom allt en sista gång men tror det sitter, så önska mig lycka till! Det här är det nästsista provet jag gör under min gymnasietid, och imorgon har jag mitt sista läxförhör. Börjar se slutet, wehå!
 

Godnatt!

Godnatt världen!
 
Nu går jag och lägger mig och hoppas att några extrasmarta hjärnceller bestämmer sig för att föröka sig ett par gånger i natt, imorgon är det prov och djursjukvård som gäller. På kvällen åker vi till Persborg och grillar lite!
 
Grumpy cat vet hur vi alla känner inför imorgon..

En av dom sista pluggdagarna!

Suttit och svarat på resten av genetikfrågorna och känner mig riktigt säker inför imorgon. Är en MVG fråga jag är lite osäker på men ska läsa på ordentligt så jag kan den. Ska även förhöra Linnéa och be henne förhöra mig samt göra lite fler övningar! Måste få MVG på det här provet, eller i alla fall VG+ för att få ett MVG i slutbetyg så mycket press nu tyvärr.. 
 
Om tio minuter börjar Fast and Furious Tokyo Drift, så ska ta pluggpaus och kolla på den!
 

Efter nationella!

Nationella provet gick bra tror jag, satt nästan hela tiden och var klar vid 12. Kändes helt okej i alla fall, men det visar sig när vi får tillbaka dom.

Sitter på Lomanlektionen och pratar om studentveckan, och snart ska vi väl åka hem igen och plugga. Blir genetik och djursjukvård för hela slanten och efter imorgon kommer allting kännas så skönt när vi är klara!

13-05-22

Godmorgon!
Nationella provet idag då, mitt sista nationella prov någonsin och det känns helt underbart! Ska snart bege mig till skolan så att jag är där i tid, och helt ärligt känns det som att jag har koll på det här nu. Ska ta med mig ett äpple och en flaska vatten så att jag klarar mig. Wish me luck!
 

Snipp, snapp, slut, där var dagen slut!

Godnatt!
 
Har kollat igenom hela matteboken (fast som sammanfattning med exempel på internet), insett att det var mycket jag glömt men känns lite bättre nu i alla fall. Har även ätit glass och nu tänkte jag sova så jag orkar med imorgon. Prov från 08:30 till senast 12:30, troligtvis sitter jag inte så länge, men man vet ju aldrig!
 

Mördarveckan

Efter att ha pluggat genetik i nästan två timmar och gjort ca hälften av instuderingsfrågorna samt läst igenom både mina egna anteckningar och texthäftet så känner jag mig klar för idag, imorgon köttar jag på med dom sista frågorna och kollar över de delar jag känner mig osäker på.
 
Tänkte ta en liten pluggpaus och kolla igenom matten lite senare, för jag vill verkligen vara förberedd inför provet imorgon. Den här veckan är verkligen en plåga och jag kommer jubla när den är över för det betyder att det bara är det roliga kvar!
 
 

1 down, 4 more to go!

Hej!
 
Hemma igen och skoldagen är nu över. Klarade provet och fick VG i kursen, men blev lite irriterad då det som varit prioriterat under genomgången och i häftet var inte ens med på provet. Istället var det frågor som han snabbt bara nämnt och som jag egentligen inte hade någon som helst kunskap om som kom på provet. Jaja, har tagit ut min irritation på mina gamla jeans och klippt dom till shorts samt packat ner alla kläder jag inte kommer behöva dom två sista veckorna. I helgen tar jag med mig massa saker hem så jag inte behöver åka med 1000 grejer sista veckan.
 
Mina nyklippta shorts, behöver lite små justeringar men annars så!
 
Nu ska jag ut och göra Linnéa sällskap ute på verandan och plugga lite genetik. I övermorgon har vi prov och resultatet är avgörande för mitt betyg, VG+/MVG på provet = MVG i kursen men VG på provet blir VG i slutbetyg.. Så måste verkligen lära mig det här nu!

Kissemiss

Hej!
 
Hemma efter matten och snart ska vi nog åka ner och äta lunch. Fick en liten update på vår blivande söta kisse från Pernilla, om ynka 19 dagar ska vi hämta henne! Äntligen får Nova en liten kompis att umgås med.
 

13-05-21

Godmorgon!
 
Fastna i telefon med den saknade Issa och kom i säng rätt sent. Är i alla fall uppe nu och ska väl snart bege mig till skolan. Har superont i magen och det är molnigt ute, ingen bra dag med andra ord, men får hoppas att provet går bättre. Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta en huvudvärkstablett (för både magen och huvudet) och sen cykla/åka bil ner till skolan.
 
Fastnar inte på bild så ni får klara er utan haha

Svårt att hålla fingrarna i styr

Oops. Jag och Linnéa kunde inte motstå..

En lugn måndagkväll!

Medan Linnéa var ute och sprang tog jag och min hosta det lugnt, kanske lite för lugnt för det slutade med att jag somnade och vaknade upp av att Linnéa satt ute på verandan. haha
 
Blev kycklingwok till middag och jag har även kollat igenom växternas anatomi och konstaterat att jag kommer klara provet imorgon. Så ikväll blir det nog rätt lugnt, och det ska bli riktigt skönt att få kryssa av växt&djurlivskursen imorgon! Kommer bli iprincip en kurs mindre varje dag den här veckan! SKÖNT!

Uppe i stugan

Hej!
 
Nu är skoldagen över och jag fick 1,5 fall gjort, klarade det första men det andra hann vi inte klart med. Sitter uppe i stugan och äter fetaost och ett äpple, och funderar på om man ska kolla igenom växterna om en stund. Riktigt fint väder ute så kanske att man ska sätta sig på verandan och få lite sol på sig.
 
 

13-05-20

Godmorgon!
 
Jaha, då var det måndag igen då och jag sitter i köket och äter en billys, riktigt gott. Var längesen jag åt billys (om man bortser från igår då haha) så det fick bli min supertidiga brunch. Vet att det fortfarande klassas som frukost vid den här tiden, men jag kommer troligtvis inte hinna äta lunch i skolan idag så då laddar jag upp ordentligt så jag orkar.
 
 
Vid tio ska jag gå och träffa min sommarjobbschef för ett litet möte så ska väl iprincip bara packa ihop och sen bege mig, och direkt efter det så åker jag och hämtar Linnéa och vi åker mot Rättvik igen. Det här är den absolut sista ordentliga skolveckan som vi går måndag-fredag. För nästa vecka sätts betygen på onsdag, vi har inga lektioner på torsdagen (tror jag, i vilket fall så ska jag på jobbintroduktion) och på fredagen är det bal. Veckan därpå är det studentveckan och förutom att det är just studentveckan så är torsdag nationaldagen och vi är lediga. Det känns rikigt skönt, men ändå ganska stressigt. Det är den här veckan det gäller, ska man upp på ett visst betyg så måste man det nu.. Men, man får ta det som det kommer.

Städsöndag

Hej!
 
Efter en heldag med tvätt, storstädning och organisering av grejer så är lägenheten så gott som ren. Lite småsaker som ska plockas bort osv men det är tusen gånger bättre än när vi började i alla fall. Har även pluggat lite, en himla massa att kunna men har skrivit ner anteckningar och ska kolla igenom dom igen lite senare och även imorgon.
 
Snart kommer mamma och pappa hit en sväng och vad som händer efter det är oklart. Imorgon har jag möte med min chef och sen åker jag upp till Rättvik för den antagligen intensivaste veckan vi haft under hela läsåret.

13-05-19

Godmorgon!

Igår var vi hem till föräldrarna en sväng innan vi åkte ut till Ornäs och grillade. Var riktigt gott och väldigt trevligt. Att vädret var på vår sida hela dagen gjorde det ju inte sämre. På kvällen mötte vi upp Anna, Andreas och Linnéa och satte oss på Liljans uteservering och bara umgicks. Riktigt trevligt!

Jag sitter i alla fall vid köksbordet och har precis ätit frukost. Mannen min sover fortfarande och jag tänkte plugga lite tills han går upp. Förutom plugg så ska det även hinnas städas idag och tre tvättar ska också tvättas. Full rulle med andra ord och senare kommer mamma och pappa hit en sväng!

13-05-18

Godmorgon!
 
Har sovit till och från sen runt fem i morse. Haft en katt som mjauat, solen har lyst och jag har hostat. Sitter och kollar på nåt veterinärprogram som den djurnörd jag är haha, Tim sover och jag funderar på att städa lite. Lägenheten är definitionen av kaos och det måste göras något åt. Så det står på schemat innan vi åker ut till Aspeboda.

Filmfredag

Första filmen har precis slutat och om två min börjar nästa. Var bättre än jag trott, så hoppas på samma i nästa film!
 
Imorgon åker vi ut till mina föräldrar en sväng, och beroende på hur pigg/frisk jag är så kanske vi stannar och äter hos Tara och dom som bjudit över oss på middag.

Myskväll med min finaste

Var till Ica Maxi och handlade lite godis och chips till kvällen och nu håller vi på att laga lite mat. Blir lax i citronsås med potatis. Om tio minuter bänkar vi oss framför TVn och kollar på The fast and the furious samt 2 fast 2 furious. Dags att jag ser dom filmerna, haha vet inte hur många gånger Tim sagt att han vill gå och sen den nya på bio och jag sagt att jag först måste se föregångarna.. haha
 
Jag och min fina kärlek. VI är ungefär lika normala båda två, med andra ord, inte på en fläck. haha

Hemma i Borlänge!

Hej!
Sitter hemma i soffan bredvid min favorit och bara umgås. På djursjukvården fick vi gå igenom massa instrument som vi skulle lära oss alla namn på samt utrustning och andra roliga grejer man kan hitta på ett djursjukhus. Men nu ska jag kolla på lite tv och bara krama om min man!
 

13-05-17

Godmorgon!
 
Sitter och pratar med Linnéa i soffan som vanligt och äter frukost. Om ca 20 minuter ska vi sätta oss i bilen till skolan för en sista dag den här veckan. Blir bara mer och mer sjuk, så ska verkligen vila upp mig i helgen så jag kanske frisknar till lite till nästa vecka. För oavsett MÅSTE jag till skolan, spelar ingen roll hur sjuk jag är för det är sista chansen att göra proven. Men samtidigt vill man ju bli frisk till balen som är om exakt två veckor.
 
 
Idag har  jag då musik, matte och djursjukvård. Sen styr vi Linnéas mondeo hemåt!

Godnatt från stugan!

Spenderat kvällen med en burk fetaost, tranbärsjuice och plugg. Har gått igenom läxförhöret vi har imorgon och jag har läst igenom växternas anatomi och fysiologi. Känns helt okej faktiskt, så läser jag på växthäftet ett par gånger till så kan jag nog det sen! Men nu tänkte jag sova, är helt slut i kroppen och orkar knappt hålla ögonen öppna! Så godnatt alla där ute!
 

Halvdeppig torsdag

Lite halvdeppig över att man är så skoltrött, skulle jättegärna vilja ha MVG i djursjukvård men jag vet inte om jag har orken eller va man ska kalla det att ta mig dit, är bara fallen som fattas. Har i alla fall räknat ut mina poäng och ligger på 18,0 vilket tyvärr inte räcker om jag ska in på veterinär. Att få ett snäpp högre betyg i några av dom kurser jag inte riktigt nått dit jag vill skulle endast höja mig 0,7 och skulle jag därefter få full meritpoäng skulle jag ligga på 19,7. Men just nu har jag så mycket att göra så jag orkar knappt tänka på det. Får nog satsa på högskoleprovet haha, måste ju komma upp i minst 1,7 nångång i mitt liv..
 
Vår fina utsikt igårkväll när vi kom hem från Persborg.
 
Fan vilket deppigt inlägg, men jag är faktiskt rätt glad ändå, solen skiner och imorgon är det fredag! Linnéa är ute på en springtur och jag valde att stanna hemma på grund av mitt eviga hostande. Tänker vila upp mig för det sista jag vill är att bli sjuk under studenten!

Ingen mer kemi för mig!

Sitter och väntar på fysikarna och om 45minuter börjar djursjukvården. Har precis haft mitt absolut sista kemiprov och tror det gick bra, fick hjärnsläpp på namnet på en bindning och kemiska namnet på rörsocker. Men det var dom två orden som jag inte kunde på hela provet. Woho säger jag till en kurs mindre!






13-05-16

Godmorgon!
Min hals blir bara värre och värre och jag börjar känna mig riktigt sjuk. Ska pallra mig till skolan ändå för nu får det inte finnas något som heter sjukanmäld. Har alldeles för många grejer kvar att göra på alldeles för liten tid. Är hittills bara hes och snorig med en öm hals, men blir successivt värre...

 
Jaja, idag är det i alla fall mikrobiologi, kemi prov och djursjukvård som gäller. Mina korta torsdagar varade inte länge, för nu har vi flyttat djursjukvården från igår till idag. Inte för att dom här nya torsdagarna kommer vara speciellt länge heller. Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och packa för skoldagen innan Linnéa får förhöra mig på kemin!

Hel eftermiddag i Persborg

Hej!
 
Har spenderat hela eftermiddagen och delar av kvällen ute i Persborg med plugg, prat, mat och kladdkaka. Riktigt trevligt och jag tänkte se över dom sista frågorna på Kemin sen får det fan sitta! Det får bära eller brista, men det känns ändå ganska lugnt! Kommer bli sååååå skönt att få provet gjort imorgon och slippa tänka mer på kemin! Nu är det väl egentligen bara genetikfrågorna vi borde ha kollat igenom, men det känns så drygt att lägga ner massa krut på det nu när vi inte har provet förens nästa vecka, då lägger jag hellre ner tid på dom andra 5 prov jag har innan genetiken.. Men nu ska jag sluta skriva, ta tag i kemin och sen hoppa i duschen!

I skolan

Hej!
 
Genomgången gick bra imorse, mycket att ta in men blir nog rätt bra ändå. Sitter nu i klassrummet och väntar på Linnea och kompani som vanligt haha, dom har i alla fall nyss haft redovisning. Snart ska vi bege oss till Persborg och plugga lite med Ellinor och Mirja inför morgondagen. 14 dagar till betygssättningen och det känns som om det är tusen uppgifter som ska vara gjorda innan det. Ikväll tänker jag plugga kemi och lite genetik, och resten av veckan tänker jag ägna mig åt djursjukvård och växt&djurliv. Matten och genetiken får jag göra klart efter det.
 

13-05-15

Godmorgon!
Om ca 20 minuter ska jag börja cykla ner till skolan för en liten genomgång på växters anatomi och fysiologi. Är riktigt fint väder så det är bra! I eftermiddag efter lektionen så ska vi nog åka till Persborg och plugga lite kemi och genetik med Mirja och Ellinor. Har väl inte mycket mer att säga, så ni får ha en bra dag så skriver jag mer senare!
 

Huvudvärk och allmänt seg

Ätit tacos, pratat och planerat lite inför dom kommande veckorna som är kvar. Är helt slut i huvudet och har haft huvudvärk hela dagen så att plugga var väl inte det jag var mest sugen på. Men får dricka massa vatten och hoppas på att det snart går över för ikväll måste vi göra lite genetik oavsett hur huvudet mår.
 
Bild på mig och Anna från en av förra sommarens få fina dagar
 
Ikväll är det även American Pie på TV så planerar på att kolla på den innan det blir godnatt här i stugan. Imorgon försvinner min sovmorgon då jag ska ner till skolan vid nio och ha lite genomgång inför sista Växt&Djurlivs-provet som jag har nästa vecka. Ska bli skönt att få kryssa av lite saker på min "att göra lista".

Chillar i bibblan

Efter min absolut sista kemi lektion så sitter vi i biblioteket då Linnéa och hennes grupp ska göra klart inför deras redovisning imorgon. På torsdag har jag kemiprov och efter det är jag heeelt klar med den kursen. Det är nog det bästa med dom här sista veckorna, att fler och fler kurser slutar och att man ser hur uppgifterna minskar. Ikväll tänkte jag och Linnéa plugga genetik och kemi, så det blir nog rätt bra.




13-05-14

Godmorgon!

Försov mig imorse och hann inte blogga eller egentligen inte göra speciellt mycket alls. Sitter i alla fall i biblioteket med Ellinor och väntar på att lunchen ska öppna.




Nattinatti

Efter några timmars pluggande/försök till plugg, ha pratat med älsklingen och sett säsongsavslutningen på 112 Aina så tänkte jag nu ge upp och gå och lägga mig. Imorgon är det en ny dag, och även en dag mindre kvar till studenten, som jag längtar! Godnatt världen!
 

Min måndagkväll

Såhär kommer min Måndagskväll spenderas. Lika bra att få frågorna gjorda innan torsdag!

Mer nytt till öronen

Dessa söta ugglor fick följa med mig ut från Barbarellas butik i Göteborg. Tycker dom är riktigt söta! 85 kr/styck

Lite besök

Har precis ätit lite köttbullar och makaroner, och nyss var mamma och pappa här och sa hej. De har varit i Mora och hämtat en kylare så då passade dom på att komma förbi och säga hej. Somnade ett par timmar i soffan när Linnéa och Andreas åkt, så nu kommer jag knappast vara trött ikväll. Nu ska jag ta tag i Genetiken så jag kan göra annat med gott samvete.

Bildbomb Göteborg!









 

Kortdag och ensam kväll

Efter en timmes lektion utan läxförhör är vi hemma igen. Linnéa och Andreas åker snart hem till Borlänge igen och lämnar mig ensam här uppe i stugan. Ska nog ta något att äta snart, och sen ska jag även försöka få lite Genetikfrågor gjorda. Ska även skicka över bilderna från telefonen och lägga upp en bildbomb från Göteborg.

13-05-13

Godmorgon!

Hade en jätte mysig kväll hemma igår med älsklingen och det va så skönt att få träffa honom igen! Nu sitter jag på bussen upp till Rättvik igen för att ha ett läxförhör vid tolv. Det kommer bli två intensiva veckor nu innan betygen sätts och det är sjukt hur fort det här läsåret har gått! Om fyra veckor står vi där med våra vita klänningar och studentmössor och jag ser fram emot friheten man kommer känna!




13-05-12

Godmorgon!

Sitter i bilen hem mot borlänge och vi har haft en riktigt rolig helg här nere! Igår gick vi runt på Nordstan och shoppade lite innan vi åkte ut till Slottsskogen och njöt av det fina vädret och åt middag. Ska lägga in en bildbomb senare när jag har min dator igen.




Utekväll på Berså

Hade en grymt rolig dag på Liseberg och nu sitter vi inne på Berså, lite otaggad kväll men har kul ändå med klassen! Om 45 min tar vi pendeln hem och sover innan sista dagen börjar!




13-05-10

Godmorgon!

Sitter i stugan och äter frukost, har varit så himla kallt inatt.. Men idag är det fint väder vilket är helt perfekt! Nu ska vi börja fixa oss lite för kl tio ska vi ta pendeltåget in till stan!




Godnatt från götet!

Hej!

Tänkte bara kolla in här och säga godnatt! Har haft en grym första kväll här nere. Vi har grillat, pratat om allt mellan himmel och jord samt fixat resekort till spårvagn och sånt! Imorgon spenderar vi dagen på Liseberg!




Framme äntligen!

Efter en bilresa på nio timmar (inräknat massa stopp) så är vi äntligen framme vid campingen, har tre små stugor bredvid varandra och det kommer bli en riktigt bra helg! Ikväll ska vi grilla och bara mysa!




Resan har börjat!

Nu lämnar vi borlänge och resan har börjat på riktigt! En fem-sex timmars bilresa väntar oss men tror vi kommer ha jävligt kul i bilen ändå! Hör av mig senare :)




MOT GÖTEBORG!

Godmorgon!
 
Dagen D är här, sitter framför bordet och äter lite frukost och snart ska jag gå och packa ner sängkläderna! Runt åtta kommer Stina och hämtar oss så då ska vi vara klara för att packa in oss i bilen. Ska möta andra bilen vid OKQ8 för att bestämma lite hur vi ska åka och sådär och sen bär det av!! Ska bli så himla roligt! Min uppdatering kommer nog lida lite, men ska försöka få upp något/några inlägg via telefonen i alla fall. Annars hörs vi på söndag igen!
 

American Pie Beta House

Hej!
Har packat och bara tagit det lugnt, och om 20 min börjar American Pie Beta House så vi ska bänka oss framför den. Är helt slut, och det ska bli riktigt skönt att få sova efter filmen, men bara för det så kommer jag bli jättepigg.
 

Exhalterad till tusen!

Nu är vi hemma, stannade en sväng på Coop för att köpa lite färdkost till morgondagens långa bilresa! Nu har vi som sagt tagit helg, och jag tänker njuta till fullo av resan för det kommer bli så grymt roligt! Efter resan väntar två intensiva veckor i skolan innan de två sista, lite lugnare veckorna börjar. Sen fick jag även veta nu att jag fick MVG på religionsprovet (så antagligen i hela kursen) och VG på svenska muntliga och MVG på svenska skriftliga! Så det blev ett MVG i slutbetyg i Svenska också. Ungefär såhär taggad är jag nu!
 

Tar helg!

Hej!

Provet gick bra och klarade ett vg som var maxbetyg på provet. Har även fått balbiljetterna och vi har planerat det sista inför imorgon samt bokat pass till Liseberg! Är galet taggad! Nu sitter jag och väntar på Linnéa som gör det sista på deras grupparbete.




Mot skolan och prov!


Nu blir det att kolla igenom växterna en sista gång innan jag åker ner till skolan för lite växt&djurlivsprov och lunch!

13-05-08

Godmorgon!
 
Sovmorgon idag fram till halv ett, och det firade jag med en sovmorgon till halv nio. Smarta jag glömde att min mjölk tagit slut, så det var bara att slänga kaffet (jag är sån mes när det gäller sånt) och göra lite latte macchiato istället. Linnéa ska snart ner till skolan och möta upp sin lillasyster och låtsasmamma och visa dom runt i djurhuset, ladugården och stallet. Själv blir jag kvar här för jag måste duscha och sådär, och sen är jag iprincip död, både träningsvärksmässigt och trötthetsmässigt. Så nu ska jag dricka upp kaffet så jag får lite energi i mig!
 

Kvällshumor!


5 km senare!

Sådär!
 
Sitter i soffan med en flaska vatten och riskakor (varför har jag inte ätit såna på typ 100 år!?!) och känner mig grymt stolt. Tog mig upp och ner för slalombacken med några enstaka ställen där jag gick (extrema nedförsbackar eller när jag trodde jag skulle dö haha). På vägen ner gick det extremt bra så bestämde mig för att ta en liten omväg hem på några km. Så totalt 5km på ca 36 minuter, vilket jag är mer än nöjd med med tanke på uppförsbackarna!
 
Innan jag begav mig iväg!
Såhär slut var jag påväg ner, haha
 Försökte fånga den fina himlen på bild, men icke sa nicke.. ville inte fastna.

Springtur i vårvädret snart!

Hej!
 
Sitter här i stugan i min ensamhet och försöker få någonslags koll på dom där jäkla blommorna, skriver ner lite kännetecken på hur de ser ut och det är inga bra anteckningar ska jag tala om.. haha mina egna formuleringar för att komma ihåg hur dom ser ut, tex. "håriga, stora blad, fluffig lilavit" eller "missbildad smörblomma" haha. Jaja, så länge jag fattar och kommer ihåg så är väl det bra antar jag. Linnéa åkte nyss ner till gymmet för ett gympass med Ellinor och kanske nån till? Själv var jag inte så sugen och tänkte ta mig själv i kragen och dra ut mig på en springtur upp för slalombacken istället, får se om jag kan gå imorgon för det kunde jag då inte på ett par dagar sist..
 

Solar på verandan!

Hej!

Kör ett mobilinlägg från verandan där vi nu ligger och solar och njuter av värmen! Matteprovet gick sådär men det är smällar man få ta! Ska in och plugga om en stund och både jag och Linnéa börjar bli riktigt taggade inför Göteborg!

Lite mer nytt i garderoben!


Långklänning som är kortare fram och stuprörsjeans från Lager 157
Mina nya glasögon och solglasögon, har ju inte hunnit visa bild på dom tidigare!

13-05-07

Godmorgon!
 
Försov mig lite idag, och vaknade av att Linnéa ropade på mig. Jaja, sitter här i alla fall och har snart druckit upp mitt kaffe och snart ska jag cykla ner till matten. Har antagligen prov nu på morgonen så önska mig lycka till, och i eftermiddag har vi kemi! Älskar det här vädret förövrigt, så himla skönt att cykla i! Men nu ska jag åka!
 

I soffan

Sitter och kollar på 112 Aina och har kollat igenom matten lite, tror jag kan det hyfsat så det får gå som det går. Tänkte nöta lite växter också, har ju prov på onsdag. Skönt med bara två skoldagar till innan fyra dagars ledighet och Götet med klassen!

Söta Nova häromdagen

Promenad med glasspaus

Gick ut på en 7km lång promenad i solen, stannade vid Sibylla och åt en mjukglass som jag glatt får ångra nu när magen säger ifrån. Nu ska jag sätta mig ner och kolla igenom matten ordentligt så jag kan det imorgon när jag troligtvis ska skriva prov. Fick förövrigt veta att jag fick MVG på Djurkunskap grund-kursen! Helt underbart!
 
 

Middag ute på verandan!

Middagen åts ute i det fina vädret, minus vinden så var det faktiskt riktigt skönt! Nu tänkte vi smälta maten lite innan vi går ut och går på en promenad i det fina vädret.

På våra vanliga platser

Hej!
 
Efter ett par rätt effektiva timmar på djursjukvården sitter vi ännu en gång i stugan framför våra datorer. Jag har varit duktig och druckit en liter vatten idag, håller på med min sista liter nu på eftermiddagen. Har insett att jag dricker alldeles förlite vatten om dagarna, så fyllde upp fyra 50cl lokaflaskor imorse som jag gått och druckit ur. Ännu duktigare är väl att vi tog oss upp för backen idag igen på cyklarna, trots den extremt varma solen som lyste på oss. Så fint väder idag att vi tänkte äta middag ute på vår veranda idag!
 
Bytte om till min nya klänning som jag köpte igår för att inte dö av värmeslag efter cykelturen!
 
Ska kolla klart på internet och sen plugga innan det är dags för middag och sen lite promenad och gym!

I bilen mot Rättvik

Hej!

Sitter i bilen och har precis varit in en sväng på Lager 157, hittade en miltärgrön klänning och ett par jeans! Snart är vi i Rättvik och vi ska på lunch innan vi går över och har lite djursjukvård. Ikväll blir det nån form av träning och det ska bli skönt efter en halv veckas uppehåll.



Gårdagens shopping

Klänning - Gina Tricot 49:-, Ljusblå jeans modell Anna (boyfriend fit) - Gina Tricot 149:-, Gröna jeans - H&M barnavdelningen 100:-

Måndagsfrukost

Så här sen min måndagsfrukost ut den här veckan, hemlagade pannkakor som jag gjorde igår, drottningsylt och Latte macchiato från Nescafé.

13-05-06

Godmorgon!
 
Trots min sovmorgon idag så är jag redan uppe. Hade glömt mitt bankkort hemma i Aspeboda så mamma och pappa kom med det nu på morgonen, så då kunde jag lika gärna gå upp. Linnéa kommer runt kvart i tio idag, och då ska vi åka till Lager 157 innan vi åker till skolan för lite djursjukvård. Hon skulle leta efter nå jeans, och hittar jag några billiga ljusa jeans så köper nog jag också. Påtal om det ska jag lägga upp bilder på det jag köpte igår också lite senare!
 

Min söndag

Hej!
 
Försökte blogga tidigare idag, men det verkar inte ha kommit upp. Har i alla fall varit på kupolen med Anna idag, köpte lite reavaror och sen åkte vi hem till mina föräldrar på lite grillat. Kvällen avslutades hemma hos Anna och Andreas med grönsaker och dipp samt Monopol. Nu är det läggdags och imorgon åker vi till Rättvik igen!

hemma tillslut

Hej!
 
Jobbdagen gick bra, var riktigt lugn och jag var lycklig när jag fick sluta en kvar tidigare än planerat. Dock insåg jag efter nästan två mil att jag glömt mina nya solglasögon i jobb bilen och fick tråkigt nog lov att vända, och där var min kvart borta.. Jaja, jag tog mig hem tillslut och sitter nu i soffan och funderar på att ta ett bad. Är helt slut i både kroppen och huvudet och känner humörsvängningarna komma..

Plugg, prat och snart jobb

Sitter och pratar lite med Linnéa och äter godis, har fått djursjukvårdsuppgiften klar och även kollat lite på Växt&Djurliv. Om ca en halvtimme ska jag åka mot jobbet, bäst att vara i god tid, är ju marknad den här helgen = supermycket folk och ont om parkeringsplatser.. På jobbet blir jag till runt 9 ikväll, så är väl hemma runt tio tiden.
 
Bild från i torsdags när jag var hos Maria.

Haha!

 
 
 
 
 
 
 
 

13-05-04

Godmorgon!
 
Iron Man 3 igår var riktigt grym och efter bion gick vi förbi Agnes en sväng för att hälsa på Andrén som kommit hem från Stockholm. Nu sitter jag i alla fall vid köksbordet och äter lite frukost och snart kommer nog Linnéa över en sväng för att plugga lite med mig innan jag åker till Rättvik för några timmars jobb.
 

Nytt från Barbarella.se

Mamma och pappa kom förbi en stund, pratade lite och lämnade några paket och lite kyckling till mig. I ett av paketen fanns dom här superfina plugarna som jag tänkte ha på balen! Kommer från Barbarella.se. Riktigt nöjd!
 

Let's find a way to loose ourselves

Gick och lunchade med Tim och Robin, och nu sitter jag vid köksbordet, lyssnar på gamla sommarlåtar och lär mig växter till provet på onsdag. Ska försöka hinna med lite matte också. Ikväll blir det Iron man 3 på bio med älsklingen, får passa på att hitta på lite saker för nästa helg ses vi inte då jag åker ner till Götet med klassen!

13-05-03

Godmorgon!
 
Älsklingen är på jobbet och jag har fixat lite här i lägenheten, ringt Agria och ska snart ringa min blivande chef i sommar! Ska nog ta och kolla över en läxa eller två också innan det blir lunch med Tim och kanske nån av hans kollegor. Ska bara strösurfa lite först och ta mig upp ur sängen! haha

Torsdag

Var en sväng till kupolen med älsklingen nyss, inhandlade lite korgar och andra nödvändigheter. Så nu ska jag börja fixa iornding lite så jag inte har tusen grejer som ligger överallt i lägenheten. Fick även ett jobbpass inbokat på lördag kväll, så det ska bli skönt att veta att man får in lite pengar i juni också.
 
Tre bilder från dagen
Nu blir det att bara ta det lugnt, städa lite kanske.

Fin dag med fin vän!

Haft en grym dag med finaste Maria och det va så skönt att bara få sitta och prata och ta igen all missad tid med varandra! Sitter på tåget hem nu och var så himla stressad. Bussen in till Ludvika var sen så trodde jag skulle missa tåget, men som tur var så var även det någon minut sen! Puuhh.. haha hjärtat har äntligen börjat lugna ner sig!



Fina utsikten från deras vardagsrum!

På tåget mot ludvika



Sitter nu på tåget mot Ludvika där jag ska byta till buss. Riktigt fint väder idag också så det fira jag med klänning och jeansjacka! hela outfiten kan ni få se senare!

Mot smedjebacken!

Nu beger jag mig till tåget! Skriver senare!

13-05-02

Godmorgon!
 
Vi hade jätteroligt i Uppsala, men det är skönt att vara hemma! Gårdagens väder var ju förövrigt helt underbart, satt i solen och bara njöt! Jag har fått mina nya solglasögon och glasögon också, en bild på dom får ni senare!
 
Håller på att fixa mig lite, för om en timme ska jag ta tåget till Ludvika och sen ska jag umgås med underbara saknade Maria! Jag tror inte vi setts och faktiskt umgåtts sen.. hennes student? Fan va hemskt, det var verkligen på tiden att vi ses nu!

RSS 2.0