Lite mer om min dag

nej nu skiter jag i att ni har det jobbigt nar ni laser, for jag har fatt lov att starta om internet explorer tre ganger bara for att jag kopierat och klistrat in sa mycket, och jag svar att det ar darfor eftersom den inte hakade upp sig en enda gang innan det.. Sa nu ar det tredje gangen jag skriver den har texten, eller inte just det har men det som jag kommer att skriva. Ni som stor er, las inte, det ar faktiskt frivilligt och jag lovar att jag sa fort som mojligt ska fixa min dator! For tro mig, jag tycker inte heller att det ar roligt att skriva sahar..

I alla fall, nu har jag klistrat fast nastan alla bilderna till mitt Collage, det som fattas ar en bild som beskriver rasism och sa ska jag klistra fast bokstaverna D-R-U-G-S eftersom jag inte hittade nagon bild till det. Sa nar min kara vardfamilj kommer hem (ja jag har varit hemma sjalv sen halv 4) ska jag fraga om dom har nagon tidning som jag far klippa ur. Sen ska jag fraga om hjalp till vad jag ska skriva, eller sa far jag gora det pa Study hallen imorgon. I alla fall, det blev helt okej, mitt collage alltsa. Jag ar inte speciellt kreativ nar det galler att rita, klippa och klistra osv.. Och sen ar det storande att vi fick gora dom pa en brun pappskiva, for det ser inte speciellt snyggt ut. Men jag lovar att ta kort och visa er sen, far min ville se.

Idag hade jag och en kille pa engelskan en ratt knapp konversation, eller ja han stallde knappa fragor om sverige. Nagra av hans fragor var.

- Har ni biosalonger i sverige?
- Har ni samma filmer som vi har i sverige?
- Sa du vet vem Brad Pitt och dom ar?
- Pratar ni svenska i sverige?
- Har ni Ipod's i sverige?
- Har ni fyrhjulingar och sant?
- Motorcyklar ocksa?
- Har ni sno i sverige?
- Har ni McDonald's?
osv.

Han var ratt faccinerad nar jag svarade ja pa foljande fragor. Benedict (eller vad han heter) ar fran Tyskland och stannar en termin forklarade for honom att allt det dom har, har vi ocksa, forutom Wal Mart typ. Ja, vissa amerikaner ar verkligen inte smarta och det roligaste man kan gora ar att beskriva skolan i sverige, hur langa raster vi har, hur man kan ga ut fran klassrummet utan att nagon bryr sig osv. Deras miner ar det roligaste nagonsin! Galet. Haha sa ni svenskar som hatar skolan eller tycker att det ar jobbigt eller strangt, vi har 4 min rast (eller rast, du ska ta dig till nasta lektion bara), du maste bara pa en hog med bocker som ar ca 20 cm hog och 5 kg tung typ och ska du ga pa toa eller dricka vatten maste du prata med en larare och skriva dit namn, vad du ska gora och vilken tid du gick pa ett papper, nar du kommer tillbaka ska du skriva vilken tid du kom tillbaka. Vi har laxor varenda dag i nagot amne, och laxan ska vara klar tills dagen efter. Osv, sverige har det riktigt bra. Sen har jag blivit "bortskamd" med Helix 70 minuters lektioner, for har ar dom knappt 45 och jag hinner inte gora nagonting pa lektionerna, hemma kunde jag nastan gora klart nagot eller i alla fall komma igang ordentligt. Jag hinner forsta och borja innan klockan ringer.. haha men jag trivs anda!

Nu ar min familj antligen hemma, sa jag ska logga ut! Puss


my day

Hejsan!

Klockan är 4.27 (den var nog typ 4 när jag började skriva men jag har gjort så mycket annat samtidigt) och jag har precis kommit hem från skolan, det var varmaste dagen ever. Kanske inte temperatur mässigt (fast det var hela 91 farenheit här tyckte jag att jag hörde någon som sa) men jag hade idrott första lektionen i idrottshallen som har noll ac (almost) och vi fick 10 minuter att byta om innan klockan ringde så att duscha var inte ens ett alternativ. ÄCKLIGT! Men men, vi har bara idrott i typ en halvtimme max så det är inte sååå farligt. jag fick ju den lilla gnällande kommentaren nedan, så jag ska vara snäll mot er som är lata och sitta och klistra in bokstäverna som fattas i varenda inlägg... Fyfan vad jag ar snäll! VISST?

Äntligen har min kompis Santos fått sin placering också! Grattis!! :D

Lunchen sög idag, vi fick en torr hamburgare (eller jag vet inte riktigt vad den var, såg jätte äcklig ut iaf) som man fick ha på ketchup på, potatisklyftor som smaka blä, och vatten! Wohoo. Svensk skolmat äger om man jämför..

Jag ska väl snart gå och duscha, och sen börja på mina älskade läxor.. Woho, har american government, psykologi, matte (som jag kanske slipper), engelska tror det var allt. Engelskan ska jag "Bara" klistra in bilderna och skriva text till dom, på psykologin ska jag lära mig massa ord och vad dom betyder, på am government ska jag svara på frågor och på matten har jag det vanliga, uppgifter och dagens "kluring".. Så det är bara att sätta igång!

puss

EDIT, så nu ska INGEN jävel gnälla om jag missat något för ja.. då kan ni glöma att jag ska sitta i 20 min och klistra in bokstäver.

svar pa kommentar.

Ella om Poliser och laxor:
När tänker du börja skriva med å ä ö så man faktiskt pallar läsa inläggen?

jag ska borja skriva med dom sa fort jag far internet koden, jag har tjatat tillrackligt pa min familj nu tycker jag och dom gor sitt basta.

nyss mat, snart telefon

Pappa kommenterade att jag skulle gora collaget efter saker som jag sjalv upplevt nu medans jag varit har. Men grejen ar den att det ska handla om punkterna "ideas and values", "strengths", "weaknesses" och nagot mer. Alltsa, vad tycker amerikaner ar viktigt, jo utbildning, pengar, familj, jobb osv. Vad ar USA's styrkor, jo militar, government (vet inte det svenska ordet for det) och det kan aven vara svagheterna. Sa jag kan tyvarr inte ta egna erfarenheter.

Nu har vi precis atit pasta och kycklingbitar och brod. Det var jatte gott och jag ar helt proppmatt. Vi ska aldeles strax bestalla telefonen till mig och sen blir det bara att ta det lugnt, fast det har jag gjort hela dagen. matte laxan var jatte svar, eller sjalva uppgifterna hade varit superlatta om dom bara varit pa svenska, for matten ar verkligen simpel har.. Men eftersom alla ord och uttryck ar pa engelska sa ar det som att borja om pa ruta ett igen, man maste lara om sig allt och det kanner jag att jag inte riktigt har tid med, da tar jag hellre en till studyhall for att plugga laxor sista lektionen. Pa sa satt kanske jag slipper ha alla laxor med mig hem! Awesome ju. Jag gjorde dock halften av bada matte laxorna och ska lamna in dom till Mrs Swick (tror jag hennes namn stavas) imorgon och forklara situationen.

Jag kom ocksa pa en sak precis som kranglade till ALLTING, jag har alla mina bocker som jag behover till lektionerna innan lunch i mitt skap och jag kommer inte ha tid att hamta dom fore lunch.. For pa morgonen har jag idrott, sen har jag amerikansk historia och jag har 4 min pa mig att ta mig igenom HELA skolan, sa att stanna vid skapet och krangla med laset ar inte ens ett alternativ. Mrs Clark, min larare i amerikansk historia ar typ den strangaste lararen pa skolan angaende regler (komma i tid innan klockan ringer, ha med sig sina bocker och en penna, folja kladreglerna osv..) sa hur jag an gor sa kommer jag bryta minst en regel imorgon om jag har otur och fa en tardy (lite som en varning, far man tre stycken far man kvarsittning). Men hon var faktiskt riktigt snall mot mig i fredags. Vi fick ett hafte som vi skulle lasa i och jag blev jatte torr i halsen och var tvungen att dricka vatten. Sa jag gick fram och fragade om jag kunde fa ga och dricka vatten lite snabbt, men da gav hon mig en vattenflaska istallet (som egentligen kostar 1 dollar i kafeterian) och sa att hon skulle gora ett undantag for mig men att jag inte fick beratta vart jag fatt den ifran! Den rackte faktiskt fram till lunch sa jag slapp betala for vatten da.

Men tillbaka till att jag inte kommer kunna hamta mina bocker, jag maste kanske ga till biblioteket under Homeroom tiden innan alla lektioner och biblioteket ligger typ 15 meter fran mitt skap. Ska forsoka passa pa att hamta dom da och sen se till att jag tar med mig bockerna till mitt gymskap efter skolan! Jag hatar att man inte ens far tid att hamta bocker mellan lektionerna.. Jag kommer alska Helix's 10 minuters raster nar jag kommer tillbaka.

Men nu ska jag kolla vad alla andra gor, igar nar jag gick ner sa lag Kiah i sin sang vid datorn och Alexa stod pa en stege med huvudet uppe i taket (dom hade tagit bort en sandar takruta) med en flugsmalla. For Kiah hade en Syrsa eller nagot sant (googlade ordet och den sa syrsa men det lat som en groda. Eller syrsor kanske later sa?) i sitt rum, i taket eller i vaggarna som hallt henne vaken flera natter irad. Vi fick tyst pa den i ca 10 min och kiah sa: ah jag ska fira det genom att skriva ut pa FB att den ar dod! Men da borjade den lata igen.. Alexa klattrade upp igen och sprayade solskyddsfaktor upp darifran det lat (det var det forsta vi hittade) och tro det eller ej, den tystnade for gott (vi stannade i rummet i ett par timmar efter det). Sa om ni nagonsin ska doda en syrsa spraya solskyddsfaktor! Det lat helt seriost som om den asgarvade at oss, haha fyfan va irriterade vi var. Sen borjade vi byta Sillyband's med varandra, sa om jag hittade en sillyband som jag ville ha av Kiah sa fick hon ta en av mig osv, nar vi var klara med det sa satte vi oss och malade naglarna. Haha, Amanda har lart dom sjunga Alla som inte dansar ar valdtaktsman pa svenska da, sa nar jag forst kom hit sa skulle dom imponera pa mig med att dom kunde lite svenska, sa de borjade sjunga pa den. Jag forsokte lara dom forsattningen alltsa "galler hela kvallen mellan tolv och fem". Asroligt, jag dog av skratt typ, och Alexa skulle skriva ner hur hon uttalade det for att komma ihag det, och ja.. det var ocksa ratt roligt! Jag alskar hur de uttalar svenska ord, deras accent som dom far.

Nej nu ska jag sluta, innan jag hunnit skriva en hel bok om mitt dygn.. :) Klockan ar 7.47 pm

Poliser och laxor

Godmorgon!

Klockan ar 1 och jag vaknade for en halvtimme sen.. Galet, i alla fall sa ska jag strax gora min matte-laxa, eller en av dom i alla fall. Den andra gor jag i morgon pa min study hall. Sen ska jag fortsatta lite pa min Engelska laxa ocksa, det ar ratt mycket som ska goras pa den, ska hitta mer bilder till Collaget och sen ska jag beskriva varenda bild och saga varfor jag valt den och varfor jag tycker att den beskriver usa. Inte speciellt kul, men vad gor man. Psykologin far vanta lite for den ska vara klar pa onsdag och det kommer ta ca 10 min.

Juste, jag glomde beratta en sak igar, en sak som hande oss som ALLTID hander i filmer. Nar vi akte i bilen hem igar sa blev vi stoppade av polisen, det var precis som pa film forutom att han bara ville informera Kristy om att det var nagot med hennes bil som jag inte kommer ihag nu, och sa ville han ha hennes namn for att kolla om det var hon som agde bilen. Nar han kom tillbaka sa han att hon hade ett jatte bra bilregister eller vad man ska saga, och han inte sett manga med ett sa bra. Sa det gick bra.

Men nu ska jag borja gora min laxa och sen far vi se vad jag hittar pa!

Pageant

Godkvall allihopa, eller ja natt for er. Klockan ar nu 10.37 PM och vi har kommit hem fran Kiahs pageant. Da runt halv 2 nar jag skrev senast sa akte vi mot Marietta for att lamna strumpbyxor till Kiah och ata mat. Jag at pasta och kyckling med smalt ost pa, om man forenklar forklaringen lite. I alla fall, vi gick runt i lite olika affarer, jag hittade ett lappglans, tva nagellack och tre paket Sillybands. Sillybands ar varldens javla mode pa det har stallet, det finns nog inte en ungdom som INTE ager minst en sillyband, vissa pa gymmet har over 300. Det ar som gummiarmband som ar i olika former, sa nar du tar av dig bandet fran handleden sa blir det en form igen. Jag kopte prinsessor *glow in the dark*, Hitta nemo och Love-grejs (dom var rosa, det var anledningen haha). Men love banden var jattesma, sa jag ska leta pa nagon liten unge pa gymmet och byta ut mina mot nagra storre. Mina prinsessband ar awesome, har klackskor, kronor, slott, prinsessor, sana dar fe'-stav (hittar inte apostrofgrejen som ska vara over e'et om det nu ska vara nagot.)

Kl 7 borjade Pageanten, det borjade med att dom pratade lite, sen kom alla tavlande in och gjorde en gemensam dans som de ovat in och korde sin personliga presentation, dar de presenterar sig sjalva, vad de vill gora i livet och lite annat sant. Kiah sa till exempel att hon skulle borja plugga pa Washington state for att senare i var byta till ett annat college och hon skulle studera till antingen kiropraktor eller inom sjukvard i alla falll. Sen bytte de om till sina fina klanningar och kom ut pa scenen igen for att modella pa scenen och fa lite fragor, forst fick de ga runt en och en pa scenen och posa lite medans han som pratade laste upp deras "beskrivningar". Nar alla 10 tavlande gjort det sa gick de upp en och en igen for att fa lite fragor som de skulle svara pa. Det gick bra for Kiah men Kristy trodde inte att hon skulle vinna eftersom hon bara ar 18 och domarna vill oftast att den som vinner ar aldre (aldersgransen ar 18). Vinnaren utses om 2 veckor.

jag och kristy har precis kollat pa en telefon till mig pa E-bay, vi hittade en oanvand ratt ny mobil for 80 dollar som vi nog ska kopa imorgon! Maste aven gora min engelska, psykologi och matte laxa imorgon. Matte laxorna ar tills pa mandag, engelskan tills pa tisdag och psykologin tills pa onsdag. Psykologin ar den lattaste och den som kommer att ga fortast, men dom andra tva kommer ta lite tid.. We'll see.

Men jag ska nog avsluta nu, ska kolla vad resten av familjen som forsvann gor och sen blir det nog sangen!

billiga skor!!!

hej!

Idag var det meningen att vi skulle pa Bakesale men alla var trotta och pa ratt daligt humor sa vi skippade det och akte och handlade saker istallet. Jag kopte pa forsta stallet lite strumpor sanadar laga som man kan ha i ballerina skor och sminkborttagningsmedel, pa andra stallet kopte jag sanadar sma flikar till min mapp sa att jag kan sortera upp olika kurser, markeringspennor och en hylla (stall what ever) till mitt skap. sen akte vi till Tj maxx och dar hittade jag jatte sota bruna kilklackar for 20 dollar, alska!! (20 dollar ar ca 140 kr) sa jag ar glad. Snart ska vi aka och lamna nagot till Kiah till hennes pageant och sen ata. Ikvall blir det val att kolla pa hennes pageant, forhoppningsvis gar det bra!

men nu ska vi aka :) skriver senare

my first football game

Hejsan, nu var det ett tag sedan.. Internet har kranglat och jag har bara inte haft tid.

Igar, skolan var battre an forsta dagen, hittade, fick gym-skap och fick lite vanner. Gymskapet var lattare att oppna (visade sig idag att jag hade fel kombination till det andra skapet OCH att jag delar det med nagon tysk utbytesstudent!!! :o ja han stannar ju i och for sig bara i fem veckor men anda..) Psykologiklassen visade sig vara riktigt intressant och rolig och det ar just nu min favoritklass! Gillas. Efter skolan akte jag buss hem och dar hemma vantade Alexa och deras farmor som korde oss till gymmet. Traningen gick bra och jag kan nu hela programmet, dock lar jag ju ova lite till och sa men jag larde mig hela slutdansen!! :) Kanns sa bra, folk gar mig fortfarande pa nerverna eftersom dom inte kan halla kaften. Kristy blir irriterad och vi far springa (vi springer som straff nar vi inte gor som vi ska..) och hon till och med hotade oss med att vi skulle fa lov att ga pa nagot konstigt satt runt hela gymmet.. Och sen blev hon som jag ar mest irriterad pa irriterad pa andra vilket gjorde mig annu mer irriterad. haha mina sma problem.

Idag hade vi Pepprally, alla lektioner var kortare och jag hann aven kopa en Warren High School tshirt eftersom vi skulle kla oss i skolans farger idag. Folk gar verkligen in for sant har, ALLA (nastan) hade blatt och vitt pa sig, vissa hade varsta utkladnaderna osv. Efter 8th period da jag har algebra som jag kanske ska hoppa av eftersom alla ord och uttryck ar pa engelska och tro mig det ar assvart. Sjalva matten ar typ matte A&B sa det ar inte sa svart men det blir svart. Lovade min larare att gora laxorna och om jag tyckte att dom var svara sa fick jag hoppa av. I alla fall tillbaka, efter 8th period sa gick alla in i the gymnasium (idrottshallen) for pepp rally. Man stod klassvis (freshman, sophomores, juniors och seniors) och sa ropade dom upp alla idrottslag som fick komma till mitten och visa upp sig typ, cheerleadersarna hade lite danser och ramsor och sen var det en tavling vilka som kunde lata mest typ. vi fick gora en hejaramsa och sen skulle varje klass skrika den sa hogt som mojligt. Juniors vinner tydligen alltid men iar vann Seniors.. Men det var sa galet roligt for alla ar sa engagerade och det star overallt i skolan "beet belpre" "Warriors" och massa shit, Belpre ar laget som vi motte ikvall pa varan forsta fotbollsmatch. Efter Pepp rallyn akte jag hem och at mat osv. Sen runt 6 akte vi (jag, alexa, kiah och kristy) till matchen. Det var saaa awesome, det var PRECIS som pa bring it on (forutom att dom inte sog och att lagen inte "brakade") men bandet spelade samma musik, cheerleadersarna stod hela matchen och dansade och korde ramsor, det var 10000 fotbollsspelare (jag svar, helt galet. eller ja jag har da inte sett sa manga fotbollsspelare samtidigt iaf), laktaren var full (pa var sida) med folk som var kladda i blatt och vitt och som hejade forfullt. Allt var sa coolt. pa andra sidan satt Belpres hejarklack, de hade ocksa cheerleaders, dock var deras laktare mindre.. hehe.

Jag hangde runt med Kenzie, Dash (heter egentligen typ Dashna eller nagot krangligare), Dasha (eller nagot), Leanna, och nagra till. Assnalla ar dom, dock fick jag veta att jag ska passa mig for Kenzie, forstod inte varfor men dom sa att jag INTE ville bli forknippad med henne pa fel satt (med dom menar jag Kiah och Kristy).. Sa jag far helt enkelt passa mig.. haha saklart ska jag bli kompis med den jag INTE borde bli kompis med. ja men det loser sig nog.

Warriors vann i alla fall med 42-12, eller det stod sa mycket nar vi gick i alla fall och da var det 3 min kvar.. Sa, go warriors! eller nat.

Imorgon har jag en bakesale och sen har Kiah en Pageant imorgon sa den ska vi kolla pa tror jag! Hon har gjort pageant's sen hon var typ 3 ar gammal, helt galet! Sa far se vart dagen leder, maste nog ga och lagga mig strax for jag ska sta pa wal mart kl 10 imorgon! PUSSSSSSSSS

my first day of school

JAG OVERLEVDE! I did!

Imorse gick jag upp kl 6 (trodde jag, visade sig att min klocka gick fel och att den var 20 over) och borjade fixa mig. Slangde in tre blabarsvafflor i toast-ugnen eller vad man ska kalla det. Bussen var utanfor huset ungefar kvart over 7 och det var PRECIS som pa film nar man skulle kliva pa, dorren oppnas och dar sitter busschaufforen och kollar pa en (tank er lite forest gump fast utan tuggummit och att hon sag mer stadad ut) sa kliver man pa .. Sen var det inte sa coolt langre, alla pratade jatte hogt typ och det var bara allmant segt. Tvingade ju Alexa att folja med mig ocksa. Vi kom in i byggnaden och dar skulle vi sta i "hallen" tills klockan ringde vilket kandes som en evighet. Klockan ringde och vi gick mot mitt hemklassrum, dar satt vi ett tag och nagon pratade i hogtalaren lite da och da medans lararen forsokte ga igenom vad som skulle handa idag, lite regler och en MASSA papper som ska vara ifylda. Sen skulle vi ga till aulan (som heter nagot annat har) och lyssna pa rektorerna nar de gick igenom regler osv. Pa fredag ska vi ha Pepprally i skolan vad det innebar exakt vet jag inte riktigt.. eller jag forstod inte heter det. Sen var det dags att ga tillbaka till hemklassrummet en timme och gora ingenting eftersom man inte far hanga i korridorerna pa det har stallet.. Vi fick en skolkalender ocksa.

Nar klockan ringde sa gick jag till idrottshallen eller vad man ska kalla den, forst trodde jag att jag skulle bli ensam tjej pa Advanced PE eftersom det bara satt killar darinne, men lite senare kom tva tjejer in. Vi fick ett papper med lite information, hur han satter betyg osv, vad man far ha pa sig. Han hann inte beratta sa mycket mer innan klockan ringde och det var dags att ga till nasta lektion : AMERICAN HISTORY. Lararen placerade ut oss som vi skulle sitta och ja det ar sanadar "bankar" som i alla filmer dar stolen sitter ihop med bordet. Hon forklarade lite vad vi skulle gora och vi fick antagligen lite papper darifran ocksa. Efter det hade jag Study Hall i kafeterian, lite som varat Ibarb som vi har pa Helix. Efter det hade jag American government, lararen ar jatte snall. Vi skulle kora namnleken da forsta personen sager sitt namn och nagot den gillar, nasta ska saga vad foregaende sa + vad hon/han heter och gillar och sen gar man vidare. Det failade ganska rejalt for mig da vissa amerikanska namn ar konstiga och sa pratar dom otydligt (for mig som inte kan det saaaaa bra som dom) sa jag horde inte vad folk hette och jag satt trea.. En tjej sa My name is *och hennes namn* and I'm beautiful. sa alla andra sa liksom : that's blablabla and she is beautiful. Ratt roligt typ.

Efter det hade jag English 3, det ar lektionen runt lunch, vissa har lunch forst och sen 5th period, vissa har en halvtimme av 5th period, lunch och sen sista halvtimmen, och vissa (jag) har 5th period och sen lunch.. Alltsa har jag lunch 1.15 vilket blir valdigt sent om man ater frukost runt halv sju och har idrott forsta lektionen.. I alla fall, min larare i engelska ar ratt irriterande efter ett tag, for efter varje mening "stonar" hon utan att ro for det. Jag maste gora summer reading och for att fa ett A i det maste jag lasa 13 bocker (eller ja gora 13 uppgifter fran ett papper). Far se hur det gar, kanns ratt jobbigt eftersom alla andra gjort det under sommaren och jag maste gora det nu, nar jag har massa andra laxor ocksa. Vi skulle gora en uppgift dar vi fick en lapp med massa rutor med text i dar det stod att man skulle hitta en person som.. *och ett pastaende*. Nar man hittade nagon som passade in pa pastaendet sa skulle den personen skriva sitt namn i rutan. Jag och en kille stod hela lektionen och fyllde i allt som passade in pa varandras.. Vi massor gemensamt, haha kul kille.

Sen var det dags for lunch, det var pizza/kycklingburgare/sallad, tillsammans med nagra konstiga gronsaker som jag inte ens vagade smaka, och en liten burk med appelmos i olikasmaker. Enda drickan som ingar ar chokladmjolk eller vanlig mjolk och eftersom jag inte kan dricka mjolk sa far jag betala en dollar extra for vatten. Lunchen kostar 2 dollar forresten. Lamnade in 20 dollar sa har jag betalt for dom narmsta luncherna. Dock blev man inte ens lite matt pa maten sa jag fick lov att kopa en liten snacksgrej fran maten. Man far inte lamna matsalen under den halvtimmen som man har lunch sa dar satt vi och vantade pa att klockan skulle ringa.

Efter lunchen hade jag Psychology, lararen berattade lite grundlaggande om psykologi och att en hypnotisor kan tjarna ett par tusen dollar i timmen, jag vet vad jag ska bli nar jag blir stor i alla fall! haha. Sen berattade han en saga om en prinsessa som hittade en jatte fin blomma i ett trad, sa var det en farlig drake dar ocksa. Sen kom det en prins pa en hast och raddade henne. varan uppgift var sedan att rita prinsessan, rita blomman och rita hasten. Han sa att det var det vi skulle gora resten av terminen iprincip och diskutera lite. Varfor majoriteten ritade sin prinsessa med blont har och rosa klanning (INTEJAG, hon hade faktiskt en rod klanning pa min), varfor hasten var vit, osv.. Men vi hann inte diskutera men han drog upp dom fragorna i alla fall. Sen var det dags for treble chorus, vi sjong upp lite fort och jag fattade ingenting eftersom dom sjong en konstig mening pa engelska superfort.. Men ja, sen fick vi sjunga tva warren latar som vi tydligen ska sjunga pa pepprallyt. Fick fylla i en lapp med varat namn, adress, telefonnummer, foralder (vardforalder for mig) samt varat schema.

Min sista period var Algebra 2. Vi gjorde iprincip ingenting, fick lite mer lappar och sa ska vi fa laxa imorgon.. That was my day, och den slutade 3.13! Kul tid va? Bussen gick 20 over och sedan dess har jag bara suttit har hemma. Snart kommer Kristy och Alexa hem, vet inte vart Kiah ar.. Men jag ska laga mat ikvall i alla fall. Klockan ar nu 5.30!

Schema och rundtur

Gokvall, klockan ar strax 9 och jag har precis kommit hem fran min traning. Det gick faktiskt bra, kan en massa av programmet nu. Om jag minns det imorgon ar val en annan sak, men jag har lart mig i alla fall. Sen gick gymnastiktraningen ocksa jattebra, min flickis blir bara battre och battre. Forhoppningsvis satter jag den snart! Det har kommit snyggaste OVA-bootsen, det ar svarta uggs, med OVA skrivet pa framsidan i stenar, ohio valley pa sidan och sen stjarnor. man kan aven lagga till sitt namn eller en valfri text. I'm sooo gonna buy them! 79 dollar for OVA texten, ohio valley och stjarnorna.

Vi var ju till skolan idag, forst gick vi till Mrs Nuzum som ar A capella larare for hon ville att jag skulle sjunga for henne. Hon sa att det var bra men att hon hellre ville ha mig i Treble Chorus, hon forklarade att vi skulle sjunga lite taylor swift latar som vi sen i var skulle tavla med, och aven lite klassiskt. Det lat i alla fall jatte roligt. Dock var A capella pa 3rd period och Treble chorus pa 7th period, sa vi fick lov att andra lite. Photography forsvann da det var 7th period och istallet lades psychology till och nasta "semester" kommer jag lasa Career education istallet for psychology. Sa sahar ser mitt schema ut nu

1st period: Advanced PE
2nd period: American History
3rd period: Study hall
4th period: American government
5th period: English 3
6th period: Psychology
7th period: Treble Chorus
8th period: Algebra 2

och dar emellan ska en lunch in ocksa, lunchen kostar 2 dollar. Men jag ska nog ta med mat nagra dagar. Pa tal om mat sa ar min "mat lagar dag" har hemma onsdagar, sa imorgon ska jag laga mat till hela familjen. Alla har en egen dag, for den har familjen ater ute jatte mycket och de vill sluta med det. Och pa tal om att ata ute sa at vi pa Olive Garden idag! Huuur god mat som helst, det fanns nagot erbjudande att man fick ata hur mycket sallad och pasta som helst. Sa forst fick vi en jatte god sallad med ett slags brod med nagotslags salt pa, sen fick vi bestamma vilken slags pasta vi ville ha och vilken sas till. Nar man atit upp sa kunde man fa mer om man ville, men tro mig det orkade man inte.. Men det var gott!

Kiah ar hemma ocksa, :) Jag lar ga och duscha typ nu och plocka fram allting infor imorgon, Kristy sa att jag skulle vara klar utanfor huset 7.10 imorgon for bussen. Det skona ar att jag inte behover nagot mer an ett anteckningsblock och en penna imorgon eftersom vi inte ska gora nagot forutom att ga igenom lektionerna.

Men vi hors imorgon! puss


dagen innan skolan borjar

Godmorgon!

Om ca en kvart kommer kristy och hamtar mig och Alexa, vi ska aka till skolan for jag ska fa mitt schema och de ville ha en kopia av mitt pass. Sen ville acapella lararen att jag skulle sjunga for henne och visa att jag kunde sjunga, varsta laskigt ju. Kristy och Alexa ska visa mig runt till alla mina klassrum ocksa! Underbart, for imorgon smaller det..

Igar var vi pa TJ maxx och handlade lite, det ar en affar med allt typ, vaskor,skor,klader,mobler (lite iaf), koksgrejer, leksaker mm. Hittade ett spetslinne som jag kopte. Sen akte vi och hamtade barn pa skolor (som Kiah, Alexa och Kristy varit barnvakt at) och skjutsade dom till gymmet. Dar hangde vi ett par timmar, kollade pa laget kristy tranade (junior level 5) och aven lite pa Sr level 5's gymnastiktraning. Kl 7 akte vi hem och at en jattegod soppliknande grej, med nagotslags brod till som ocksa var jatte gott.

Jag tror aven att vi skulle kopa det sista infor skolan, alltsa lite fler anteckningsblock och sa.. :) skriver kanske mer ikvall, nej juste jag har traning. vi hors nog imorgon efter skolan! Och klockan ar 9.50 for alla som vill veta :D

Monday

Godmorgon!

Klockan ar nu 11.05 och jag har precis gatt upp. Igar var vi pa Riley's 2 ars kalas, han alskar Toy Story sa hela kalaset var i det temat. Tartan var toy story, presenterna var toy story, ALLT! haha det va jatte gulligt. Hela deras slakt ar sa himla snalla, alla ar trevliga, fragar fragor och skamtar. Och den ar full av barn, smabarn huur sota som helst! Efter det akte vi hem och tog det lugnt. Todd grillade hamburgare, vi kokade majs som ar plockad fran deras farfar och farmors gard skulle jag tro, det enda som var lite annorlunda var att vi hade smorgasbrod istallet for hamburgarbrod. Men det var gott anda. Jag har kollat klart pa desperate housewives sasong 3 och insett att jag redan sett den sasongen typ.. Och lite av fjarde eftersom jag minns vad som hander efter.. Surt men sa kan det ga! Igar var det en "kall dag" bara 25 grader.. haha jag fros faktiskt.

Idag ska jag och alexa mala om min byra och .. ja jag vet inte riktigt vad som hander sen men det visar sig! Men jag skriver kanske mer ikvall! Pa onsdag borjar min skola.. laskigt

about yesterday

Godmorgon. Klockan ar 10.49

Annu en dag i Ohio, annu en morgon framfor datorn i koket. Haha, har atit frukost med Kristy och Alexa for en liten stund sen. Kristy akte precis till sin frisor och Alexa sitter nere och malar naglarna tror jag.

Igar akte jag och Alexa till The mall, fanns massa underbara butiker, sana man inte hort talas om och sen fanns det dom som man visste. Till exempel Victoria's sectret och Hollister (tyvarr hade dom inga modeller utanfor pa det har stallet..haha). Jag hittade faktiskt ett par jeansshorts pa Hollister och tva trojor och ett par flippflopps pa en annan butik som jag inte minns namnet pa. Dar jobbade det en ascool gaykille, lite sahar lat det nar vi var dar:

coola gaykillen - hey guys, do you need some help? is there anything that you are looking for?
vi - no thanks, not right now.
cg - btw, i love your makeup, it makes your face glow..
jag - me? hah thanks
cg - haha you're welcome, just tell me if you need something.

lite senare..

jag - could you please help me find something that i can wear to this skirt?
cg - yeah sure..
*letar klader*
cg - you're not from here right?
jag - no, i'm from sweden..
cg - Sweden? that is soo cool!
jag - ehm.. no, not really..
cg - haha you are from sweden AND have a pretty face, that's soo awesome! I have this friend from german, she was an exchangestudent at my high school, i cried for weeks when she left.. i really loved her (antagligen som kompis, da han helt klart ar gay no offence, det ar coolt!)

Sen gick jag in i ett omkladningsrum och provade mina klader. Efter ett tag hor jag en knackning pa dorren och ett halla.

jag - eh, yeah?
cg - is it edda?
jag - eh, yes, and how did you know my name?
alexa - well, i told him because i thought i lost you.. you were gone and i couldn't find you..
jag - i've been here all the time, how could you not find me? haha

Ja det var en rolig upplevelse och jag har nog inte skrattat sa mycket pa lange.. I alla fall, vi vart ratt uttrakade efter det, fanns ingenting mer att kolla pa. Ville ha ett par solglasogon men jag hittade som vanligt inga.. Det var huuur varmt som helst ute, over 90 grader.. (tror 86 grader ar 30 grader.. inte saker, men det var valdigt varmt). Sen hatar jag vissa butiker, eller jag hatar mitt kort for det gar inte att betala med det i alla butiker, typ den dar konstiga butiken som jag inte minns namnet pa, och sen i en bokaffar nar jag antligen hittade boken jag letat efter i hundra ar (ett par manader).. Jaja, Kristy kom och hamtade oss efter vad som kandes som en evighet, vi akte till en mexikansk resturan som heter Don emilio's. At en cheese burito som var jatte god. Sen hamtade vi en byra till mig som jag ska ha pa mitt rum men forst maste vi mala om den. Sa det var det vi gjorde igar, idag har jag ingen aning om vad jag ska gora. Ingenting antagligen.

Det ar bara ett par dagar tills forsta skoldagen, min forsta dag pa High school. Jag har inte fatt mitt schema an, jag har ingen aning om vart alla mina lektioner ar.. Men forhoppningsvis hinner vi dit nu pa mandag eller tisdag sa att jag vet vart jag ska. Det loser sig nog, ska bli skont att skolan borjar sa att jag har nagot att gora om dagarna, visst det ar alltid fullfart pa den har familjen, alltid nagon som ska nagonstans.. Men anda, ska bli jatteskont.

men nu ar det dags for mig att avsluta, vi far horas senare idag kanske!

Friday morning

Godmorgon!

Klockan ar nu 10.45 och jag har precis duschat och atit frukost. Jag har ingenting att gora forens Alexa kommer hem fran sin balett halv tolv. Senare idag ska vi aka till The mall och jag ska kopa flippflopps och forsoka hitta ett par solglasogon.. Far se hur det gar. Jag maste snart ga ner och kolla om min tvatt ar klar. Jag har faktiskt lart mig att tvatta klader! *jatte stolt*!

Jag har faktiskt inte sa mycket traningsvark som jag hade forvantat mig, for efter hur hart jag tranade igar sa hade jag forvantat mig att bli sangliggandes idag. Men det ar faktiskt inte ens varre an vad det var igar. WOHO! Lite ont i skulderbladen, eller ja under dom men i can live with that. Tankte fixa mina tanaglar for dom blev forstorda igar nar jag malat dom och hade brattom. Och ja, varenda javel malar tanaglarna har av nagon anledning.. :)

Men nu ska jag avsluta och kolla till tvatten och sen fixa mig! :)

Your love


You got spark
You you got spunk
You you got something all the girls want
You like a candy store
And Imma toddler ♥

irriterad

Klockan ar 9.55 PM har och jag har just kommit hem fran min andra OVA-traning. Eller jag har hunnit ata lite ocksa. Det gick faktiskt bra idag, blir lite trott pa folk som har attityden "vi gor en till sen skiter vi i det har" nar vi inte ens klarat en enda gang (pratar om en stunt sekvens). For om vi inte tranar pa det och satter den pa traningarna, hur ska vi da klara av det pa tavlingarna? For jag vill da i alla fall inte ga ut och tavla om vi ser ut sa.. Och vi ar knappt halva laget pa traningarna, vilket gor att vi inte kan trana pa programmet och jag kan inte lara mig programmet eftersom Kristy inte vet vad jag ska gora om inte alla ar dar. Sa vi ovar pa varat lilla bygg som ar, Extension ner till retake (fast dom kallar det nagot annat) upp till lib i prep och sen en tiktok.. It gets kind of boring. Toppen haller inte upp sig sjalv i retaken vilket gor det svart for henne att overga till en lib (jag vet nu hur jobbig jag varit nar jag inte hallt upp mig sjalv), basarna dippar inte vilket gor det tungt for dom, alla gnaller. Toppen vagrar lasa knana och jag blir allmant irriterad. Men men, that's life. Det ar den enda grejen vi ovat pa i en timme, och en hoppsekvens som ar toetouch-toetouch-pike, och jag kan inte nagot av hoppen. Sista timmen agnade vi at gymnastik, jag klarar faktiskt en flickis ner i gropen nu, utan spott, kanske inte mycket att skryta om men jag gor framsteg i alla fall. Hela jag skakade av utmattning i slutet av traningen.

Kristy hade en traning efter min sa jag satt och vantade, det var Junior level 5 som tranade, dom ar sa sjukt grymma. Dom tillskillnad fran oss kor redan till musik, och dom ar sa sma och kan sa jakla mycket. varenda en har ju en stillastaende salto.. Och jag bara ALSKAR deras slutdans, haha eller typ ett par attor av den i alla fall. Sjalv kan jag ungefar en atta av varat program + hoppsekvensen och byggsekvensen. feels good.

Jag ska strax ga och lagga mig och sova, ar helt slut och imorgon ska jag och Alexa antagligen aka till the mall efter hennes balett. Ska inforskaffa mig ett par flippflopps sa att jag passar in i mangden, jag har en bild pa min kamera dar jag star tillsammans med massa OVA'are + jamie (tranaren) pa hennes Babyshower, jag ar den enda som inte har flippflopps.. Och sen ska jag kopa ett par solglasogon, 'cause i need it over here.. haha talk to you tomorrow. Godnatt folket

Svar pa en till kommentar

louise  ([email protected]) om Aka biiiil:
Kan du inte skriva ut vad klockan är i U.S.A i varje inlägg? :)


Klart jag kan gora :D skriver ut tiden i nasta inlagg!

Aka biiiil

Hejsan allihopa.

Imorse nar jag vaknade sa skulle vi nastan pa en gang satta oss i bilen for att aka tva timmar tillbaka till det dar stallet dar vi var tidigare. Kiah skulle fa en ny Ipod och sa skulle vi byta Kiahs skrivbord. Det var faktiskt ratt kallt ute idag, eller kallt och kallt men det var kallare an vad det brukar vara pa morgonen. Men nar vi var framme sa var varmen tillbaka igen. Jag har varldens traningsvark fran traningen igar aven fast vi knappt gjorde nagot.. Sa valtranad var jag liksom. Juste, igar kopte jag tre par Cheer-shorts ocksa, ett par rosa, ett par marinbla och ett par grona. Tihi, billigt har ju. Nu har alla akt bort men jag valde att stanna hemma da jag typ ar dod.

Pa vagen hem sa at vi pa nagon god resturang, tog nagonslags chickenwrap, sa fick man tva melonbitar till och strips. Det var asgott! Sen alskar jag att dom kommer och fyller pa ens vatten HELA tiden. I LOVE USA!

Imorgon ar det dags for traning igen, vad som hander innan det ar oklart, men det visar sig. Nu tankte jag ta ett glas vatten och sen lagga mig i sangen och kolla pa film eller nat! :)

My first OVA practise

Nu ar jag hemma fran min forsta OVA-traning. (OVA - Ohio valley allstars) Det gick faktiskt jatte bra. hade traning fran 17-20, forsta timmen hade jag gymnastik och det gick helt okej, maste fa till min flickis.. men det kommer val. Efter en timme med gymnastik sa var det dags for traning med Senior level 2/3 laget. Det var jatte fa dar men det gick val helt okej. Fick vara topp for forsta gangen pa lange, blev en prep. extension och en extension. Traffade massa folk som kommer att ga pa min skola. En som heter Angela och en som heter Dana hade jag gymnastik med och lite sahar lat det:

Dana - You really look like an Ashley, I'm gonna call you Ashley.
Jag - haha, that's fine, Ashley is a pretty name, so you can call me that!
Angela - But I will call you George!
Dana&jag - GEORGE? what kind of name is that?
jag - you are so not allowed to call me that! haha

Tyvarr sa borjade jag reagera pa George efter ett tag eftersom de kallade mig det hela tiden.. Haha, sen tyckte nastan alla i mitt lag att jag sag ut som en Kendra. Sa jag far helt enkelt byta namn till kendra, ashley eller george.. Vad tycker ni?

Wellwell, jag har precis atit en makaroner med ost tallrik ASGOTT haha och ska val snart ga och lagga mig.. ska upp imorgon tidigt for att aka tillbaka till Apple store med Kiah och Kristy.. Men hellre det an att sitta hemma och sega. Om en vecka borjar skolan pa onsdag. Angela och Dana lovade att ga och ata med mig forsta dagen, soo sweet av dom! :)

Pussgodnatt, klockan ar ju nastan mycket har!

Svar pa kommentar

cecilia om Mina klasser:
Hej.
Din blogg verkar bra ;)
men vad är A capadella?

Hej tack sa mycket! :) A capella ar en sang-lektion, a capella ar nar du sjunger utan bakgrundsmusik, sa jag gissar pa att det ar det vi ska gora :D


Mina klasser

Klasserna som jag valde var:

  • English 3
  • Algebra 2
  • American History
  • American Goverment (stavas det sa?)
  • A capella
  • Photography
  • Advanced PE

Gardagen och idag

Hejsan!

Igar fick jag sovmorgon och Kristy vackte mig runt 10, jag gjorde mig iordning och sedan akte vi till Skolan, jag fick valja kurser men skulle komma tillbaka senare i veckan eller i borjan pa nasta for att fa mitt schema och sa skulle Kiah guida mig runt sa att jag hittade till alla mina klasser. Efter skolbesoket sa skjutsade kristy mig till Poolen dar Kiah var med barnen som hon ar barnvakt at. Det ar en allman pool och det ar faktiskt jatte mysigt dar. Det var hur varmt som helst och jag har faktiskt brant bort min linnebranna nu, och brant mig lite mer. Men that's life, men det har forsvunnit nu. Gud jag har blivit sa brun pa ett par dagar sa det ar galet, jag ar inte JATTE brun, men brunare an jag varit pa hela sommaren skulle jag gissa. Underbart. Kiah skjutsade dom sma till Gymmet eftersom de hade traning, jag satt dar och kollade pa Junior level 4/5, och pa Kiah's gymnastiktraning tills Alexa's danspass var slut. Da akte vi till MedExpress (ett slags sjukhus typ) och satt dar i hungra ar, vi hall pa att hungra ihjal sa vi korde BK-driven och kopte en Cheesemeny! Gott!!

ja, nu sitter jag har i alla fall, har precis duschat och lagt i en tvatt i tvattmaskinen. Vet inte vad som hander idag, forutom att jag har min FORSTA CHEERLEADINGTRANING idag 17-20. 17-18 har jag gymnastik och resterande har jag vanlig traning. It's gonna be soo much fun!

Nu ska jag avsluta och borja fixa mig!
puss

Dop och storhandel

Hejsan igen.

Nu har jag lite tid att uppdatera har, jag har ingen lust att skriva langa och detaljerade inlagg pa dom har datorerna, for det forsta for att jag inte vill sitta och ta upp deras dator (antingen Kiah's eller Kristy's) sa lang tid och sen for att det ar jobbigt att skriva sahar och att lasa det. Jag har varit pa Kiah's kusins dop idag, var intressant att se hur det gick till dar. De var "tvugna" att lova att se till att deras barn gick i kyrkan regelbundet och blev goda kristna manniskor.. Nagot i den stilen iaf. Galet, det hade jag inte kunnat lova. Och sen fragade han lite Ja/nej fragor, typ om man trodde pa gud och jesus, om man gick i kyrkan, och massa liknande fragor. Det var ingen lang cermoni och det var bara den narmsta slakten dar, det var familjen, syskon med familj och gudforaldrar. Det var en liten kille som doptes samtidigt sa det var samma folk darifran. Vi var sammanlagt runt 20 kanske, och det var en valdigt stor kyrka. Efter dopet sa akte vi hem till dom (familjen till barnet som doptes) och at mat. Alla var jatte trevliga och snalla och fragade om jag var "the finnish girl from sweden", om jag saknade allt dar hemma, vad jag tyckte om USA osv. Kl 2 akte vi till Apple store for Kiah hade en tid bokad dar eftersom hennes dator och ipod kranglade. Blev att ga och handla liiiite ocksa. Jag kopte ett anteckningsblock och tuggummi.

Vi akte tillbaka ett tag, at tarta och umgicks lite, for att sedan aka den tva timmar langa resan hemat. Somnade, och blev vackt av att vi skulle in pa Walmart. Kiah hittade sina alskade pennor som hon letat ihjal sig. Jag passade pa att ocksa kopa da de var fina och jag KANSKE behover till skolan. Who knows? Sen hittade jag VARLDENS SOTASTE plattang som jag bara inte kunde lata bli att kopa, den kostade faktiskt bara 18 dollar. Den ar faktiskt riktigt bra, det enda negativa ar att jag behover en adapter nar jag kommer tillbaka till sverige.. Men det var det vart, for min gamla SOG!!

Kiah sitter och malar typ nagot slags fodral till en mapp eller nat som hon kopte pa forsta affaren. Engelskan har faktiskt blivit lattare och det kanns inte lika jobbigt att fa fram en mening langre, jag har nastan varit stum dom forsta dagarna for att jag inte riktigt vet vad jag ska saga och jag hade inget at kommentera nar nagon sa nagot. Kunde jag inte svara ja,nej eller nagot liknande typ enkla saker sa smaskrattade jag till svar. Nu kan jag i alla fall ha en konversation med folk vilket kanns skont. Oj vad det lat som att jag var samst pa engelska men jag kan engelska, jag blir bara sa nervos nar folket jag pratar med kan det myyyycket battre an mig. Men i'm improving! And that's gooood!

Oj, det blev ett langt inlagg anda, men jag lovar att jag ska beratta mer om igar och om min flygresa sa fort jag kommer igang med internetet pa min dator. Peace, see ya

Lite saker jag gjort hittills

Det har har jag hunnit med pa ett dygn.

  • Varit i fem delstater (new york, florida, virginia, west virginia och ohio)
  • Varit pa bade en fundraiser och en bakesale
  • Varit pa min livs forsta babyshower
  • Akt bil en massa
  • Druckit varldens storsta lask
  • Brant mig och fatt en brottarryggs-branna
  • Insett att varenda ungdom i det har omradet har pa sig flippflopps, ALLA verkligen ALLA har det. forutom
  • jag.
  • Skrattat at varldens sotaste unge, som dansade och sjong, assa alla skrattade for hon var underhallande. 7 ar var hon. Tell you more later\
  • Atit pa en lokal resturang

Ohio update

hej bloggen. forlat for dalig uppdatering, men jag har varken haft tid eller tillgang till att uppdatera. Vi har inte hunnit fixa internet till min dator an eftersom de inte hittat koden till internet. Sa just nu sitter jag pa Kristys dator som jag fick lana tills vi hittade koden. Det ar jatte jobbigt att inte kunna skriva ordentligt och jag antar att det inte ar sa roligt att lasa heller.. Jag kom hit igar kvall, har ett inlagg pa min dator om flygresan, eller ja en uppdatering fran Washington, usch flyget darifran till Parkersburg var INTE roligt, det var ett jatte litet plan, endast 33 platser, varav 9 var besatta och det lat och var allmant laskigt.. Men det gick bra och flyget tog bara en timme och inte 1,5 som dom sagt till mig.

Nar jag kom fram sa akte vi till en italiensk restaurang dar dom bjod mig pa mat. Herregud, hade inte atit nagot pa hela dagen typ men anda sa vara jag inte hungrig.. Konstigt. I alla fall sa ar mitt rum awesome! Ska visa bilder sen, det ar vita vaggar med en typ "remsa" i mitten, dar det rosa langst ner, leopardmonstrat i mitten och svart hogst upp. Sangen ar ratt stor och har leopardmonstrat overkast och sa har jag en garderob med 10000000 galgar, i promise. Rosa gardiner, och tva rosa stolar. I love it! och pa tisdag skulle det komma en byra till mig ocksa tror jag.

Sa, imorse vackte Kiah mig typ halv 8 och sa att vi hade ratt brottom, sa det var bara att kla pa sig, sminka sig lite fort och satta sig i hennes bil. Vi skulle pa en fundraiser (vet inte hur det stavas) pa en golfklubb dar OVA folk spelade golf, at mat och annat trevligt. Kl 8 pa morgonen var det sa varmt att man latt skulle kunna ga och bada, far jag gissa pa en temperatur sa skulle jag gissa pa kanske 25 grader, och varmare blev det jag lovar.. vi stod dar pa golfbanan i ca 2 h, och det var sa varmt att man bara ville do typ. Kiah hade aven bakesale den dagen utanfor Walmart, sa dar stod vi i varmen i tva timmar och fragade om dom ville "donera" lite pengar till foreningen. Det gick faktiskt bra vi fick in over 114 dollar (100 dollar ar ca 700 kr). Sen akte vi till "the gym" dar Alexa hade koreografi-traning for sin dans, tror det var ballet. Sa vi satt dar och svalkade oss ett tag. Forresten, nar vi stod utanfor walmart sa gick vi in till Subway och kopte en Large-lask (jag som gillar lask sa mycket. Men det fick duga) och den var SAAAAA stor, helt galet gick typ inte att halla i den med en hand. Jag tog kort. Show you later.

Vi behovde i alla fall inte var kvar sa lange pa golfklubben sen nar vi kom tillbaka, sa jag, Kiah, Gibbs (ashley) och en till tjej som jag inte ar saker pa stavningen pa akte hem for att duscha och byta om. For sen var det dags for min forsta Babyshower for en tranare pa gymmet, sa jattemanga fran OVA var dar med familj. var jatte roligt. Hon och hennes man fick hur mycket presenter som helst helt galet.

har precis hangt upp alla mina klader i garderoben, nastan i alla fall, vissa klader ska nog ner i ladorna under sangen skulle jag tro. Jag tankte inte sitta har sa lange till da det inte ar min dator och det kanns valdigt osocialt. Sa jag ska avsluta och kolla vad de andra gor, vi ar hur manga som helst har inatt, Kiah, Alexa, Gibbs och hon sista tjejen. Taskigt att jag inte vet hennes namn ordentligt men jag har inte prata sa mycket med na.

Godnatt!

Bildbomb, andra dagen


Ground zero, där twintowers brukade stå


memorial place, det stod 11 namn, beskrivningar för personen som anhöriga gjort, en stor kristall som representerade en tår, och även 11 vattendroppar som droppade.


wallstreet


the statue of liberty


på båten


lovisa, sofie, britta, jag, jenny


Citat från en viss Linnea Holgersson - "håret är som finast när det blåser"


tre av mina nya ringar, får dock inte upp den andra bilden..


dagens outfit från bron dårå


bro


Godaste drickan ever, i will miss it when i come back, finns i typ 100 olika smaker och säljs överallt


"åh kolla träden, dom ser ut som... militären"

gruppbild på alla, svenskar,danskar,norskar,finsk (det var bara en finsk tjej) i Brooklyn


me (syns det att britta har mycket bilder på mig eller?, haha och jag har inte ens visat hälften..)


jag och britta,


lovisa,britta,jag



snygga killmodeller utan för Hollister, (a)


donken med gänget ;)


jag med godaste smoothisen ever


visste ni att min hemstad + dafa är en förbjuden kinesisk religion? haha det stod ett gäng kineser och protesterade, fast det såg mest ut som yoga..


"hi, can we take a picture with you?"


duktiga britta lyckades träffa sin familj på chinatown


hahah vi hittade paljett-bh'ar inne på en butik! haha


så kan man göra om man inte orkar prova kläderna ordentligt


walking on the street


fontän


WATCH *gör som britta på bilden* TOWER. Hahaha internskämt..

Sådärdå, nu ska jag packa ner datorn och chilla sista timmen innan flyget går, ja jag vet jag skrev fel på förra inlägget..

Svar på kommentar, video



Absolut fellan, här kommer videon.



Videon är inte den bästa, och jag tänkte lägga på musik men hittade ingen musik som jag ville ha. Och dessutom har jag sträckt mig här, men lev med det.

Inrikesflyg, i florida

Hej,

Nu sitter jag på flygplatsen Tampa i Florida, det är supervarmt ute men det får ju såklart inte jag njuta av.. haha det är fredag den 13 idag och det har märkts måste jag säga, för inatt skulle vi vakna runt halv tre så att vi hade en timme innan bussen skulle gå och 50 min innan vi skulle samlas, tror ni inte att vi vaknar 5 över tre i världens panik och måste stressa ner. Men det gick bra i alla fall och nere i lobbyn väntade det frukost i papperspåsar.


Vi åkte i två omgångar till flygplatsen och redan i lobbyn fick jag lov att säga hejdå till Britta. Jag, Lovisa, Sofie och Erik åkte med nästa buss till flygplatsen. Där fick jag lov att säga hejdå till Sofie och Lovisa. Jag har ju haft Lovisa vid min sida sedan dag ett på arlanda, hur skulle jag nu klara mig? Men det visade sig gå ganska bra då Erik också skulle till Terminal C. Vi  checkade in vårat bagage och mitt var verkligen på gränsen, 47 punds vägde min och gränsen var 49.. Sen gick vi för att leta på våran Gate, Erik skulle till gate 105 och jag till gate 81. Vi kollade upp vart min var och gick sedan till hans gate eftersom han åkte först. Slut som jag var efter mina tre timmar sömn höll jag på att somna, och hungern började komma då jag inte hunnit äta frukosten, eller jag hann äta äpplet. När han sedan klivit på sitt flyg gick jag mot min gate och stannade förbi Donken för att köpa en ost,ägg,bacon grej, asgod.


Det var dags för mig att kliva på planet och allt kändes jätte bra, tills jag insåg att jag inte hade någon sittplats inskriven på min biljett. Så jag gick fram och frågade varför jag inte hade någon sittplats och de sa att jag inte hade någon plats alls på planet och att det var överbokat, så de skulle säga till om det dök upp en tom plats. Jag försökte förklara att jag MÅSTE med planet då jag har ett plan i Florida och ett i Washington att hinna med, men de sa att det inte fanns något att göra åt saken. Som tur var så fanns det plats och jag fick nästa flygbiljett också, men inte till sista planet och de sa att jag inte hann och var tvungen att kliva på planet. Jag fick sätta mig bredvid en jätte snäll tjej och hennes kille. Dock sov jag hela flygresan, vaknade upp lite då och då. Såklart missade jag brunchen som jag skulle fått. Ja, väl i Florida så gick jag till närmsta ”butik” och frågade efter en informationsdisk eller något, och jag fick vet att jag skulle ta ett sånt där tåg som vi åkte i New Ark till ”the main station”, jag hittade disken för United Airlines och efter att ha stått i kö ett tag fick jag prata med en tjej. Hon sa att min flygbiljett var rätt (även fast det stod Continental Airlines på) och jag fick även nästa biljett. Hon sa att för att komma till min gate skulle jag ta ”tåget” till E och sedan gå igenom säkerhetskontrollen. Och här sitter jag nu, på min gate. Det är 1,5 h kvar innan det går och jag ska försöka fixa internet och så, sen är det 2 h på ett flygplan som gäller. Jag ska försöka uppdatera från Washington också, om det går J


Jag ringde ju min värdmamma igår, och hon sa att om jag har tur så är det 30 pers på mitt flyg från Washington till Parkersburg, och att det var en väldigt liten flygplats. Jag fick även prata med Kiah och Alexa lite, dock hade vi inte så mycket att prata om. Det ska bli jätte roligt att få träffa dom nu äntligen. Kristy och Kiah hade något med OVA imorgon, så de skulle ta med mig dit. Sounds fun!


Svar på kommentar



Fick denna fråga idag, tänkte svara på den!

Hej, ja jag har det jätte bra! åh va kul, lycka till! :) Jag har kopplat upp mig på hotellet seeeega internet, tog flera minuter att få upp en bild. Nu sitter jag på flygplatsen i florida så jag får internet därifrån. Jag vet inte än hur jag löser det hos värdfamiljen men jag ska höra med dom senare.  och absolut kan vi länka ;)

Bildbomb, första dagen


amerikansk fotbollsplan


central park


foto - Britta




kyrka


Äckliga levande grodor på Chinatown till salu.. usch


lovisa,jag,sofie och jenny innan vi ska äta, bakom kameran Britta


männen har en .. ehm, intressant avdelning inne på macy's ;)


Britta på Time Square


jag och Britta köpte kaffe på starbucks!


ett par undrade om britta kunde ta kort på dom, så när hon gjort det så erbjöd sig killen att ta kort på oss också.


sofie & lovisa uppe i Rockefeller center


jenny uppe i rockefeller center


den här bilden får avsluta bildbomben, och med det här vill jag säga godnatt, jag ska upp om typ 2 h.. INTE KUL! Men det tar seriöst 2-5 min innan man får upp en bild. Segt.

Skriver imorgon, kommer sitta på flyg hela dagen, men jag lovar att jag ska försöka uppdatera, samt lägga in bildbomben från idag!

Day 2 in New York

Hejsan

Nu är vi hemma efter vår sista dag i New York, inatt kl 3 åker vi till flygplatsen igen och då bär det av mot Florida-washington-west virginia! Första flyget går 07.05 am och jag kommer vara framme 07.02 pm. Så det blir en lång dag, men som tur är så kan jag sova på flyget osv. Jag ska försöka lägga in bilder från igår och idag strax. Vi har 40 min kvar innan vi ska samlas för att gå igenom flygningarna imorgon. Sen ska jag även hinna med att ringa till Kristy.

Idag har vi i alla fall blivit guidade igen, vi åkte nere vid hamnen, åkte färja förbi Frihetsgudinnan, gick på brooklyn bridge osv. Sen fick vi fritid, vi gick huuur mycket som helst, först till ett mcdonalds, of course. Det var jag, Britta, Lovisa, Sofie, Jenny, Erik, Isak och Niklas. Dom ville till Dunkin' donuts så dit gick vi. För att sedan gå mot china town, vi köpte New York tröjor och helt plötsligt stöter Britta ihop med sin familj. Hur stora är oddsen att hon träffar sin familj på chinatown liksom?!?!?! I alla fall, vi tog en taxi till Empire state building. Jenny, Lovisa, Sofie och Britta tog en taxi så tog jag, erik, isak och niklas en annan efter dom. Vi bad taxichauffören att ta den kortaste vägen dit, men istället åkte han vääärsta omvägen som vi kände det då. Då han kunnat åka raka vägen upp för 5th avenue, men nej han skulle åka på highwayen. 16 dollar blev det i alla fall, men så fick erik för sig att vi skulle betala 20, så ja 5 dollar per person ungefär.. haha underbart -.- jaja, medans Niklas och Isak gick upp i ESB så gick vi resterande på stan, kollade på kläder osv.. Fast sen glömde vi av någon anleding att vi skulle vänta på dom, så vi gick. Jag vet inte om jag gått såhär långt på hur länge som helst, galet fötterna värkte, jag orkade inte säga ett ord och jag ville bara lägga mig och sova. Det löste sig i alla fall, blev pigg nu nyss. Jag har köpt massa frukt också, mango och körsbär! Sedan är jag helt beroende (nästan i alla fall) av drycken SNAPPLE!! :o Hur god som helst..

jaja, nu ska jag säga hejdå till Jenny för henne kommer jag inte träffa mer.. Hennes buss till flygplatsen går senare än vårat. Tråkigt. och sen blir det att ringa Kristy och packa väskan! Och ja, jag har gått iväg medans jag skrivit det här inlägget.. haha bildbomb kommer i promise!

bra där edda


Livet i Ohio, så var man i New York ;pPpPPPPpppPpPPP

Bildbomb, arlanda










Day 1 in New York

Hejsan.

Nu är vi hemma från en heldag på manhattan. Dagen började då när jag uppdaterade sist, och slutade nu. Vi började med en guidning genom Midtown, Uptown och lowtown. Vi gick lite i central park, i china town och i little italy. Vi fick även se huset där Friends-folket bor i, i tvserien friends. Men vi fick även veta att dom egentligen inte bor där utan att det är inspelat i Kalifornien men att det ska se ut som att det är därifrån.. Vi fick se byggnader där många kändisar bott och bor, samt veta vad en lägenhet bredvid central park kan kosta.. Galet dyrt är det kan jag säga.

Kl 1 fick vi gå vart vi ville och vi började med att äta. Det var jag, Jenny, Lovisa, Sofie och Britta som gick tillsammans. Vi åt på ett indiskt matställe. Fick frågan om det var franska vi pratade, för svenska låter ju så likt franska har jag hört.. haha Sedan gick vi till Macy's där jag köpte en adapter och en rouge. Sedan gick vi vidare till Forever 21, H&M, Foot locker, mfl. Sedan gick jag och Britta in en butik som hette Conway, där hittade jag en plånbok och ett par tunna mukisbyxor, som jag faktiskt kommer använda. I think, sköna var dom i alla fall. Så gina, nu kan du vara glad, ;)

När vi kom ut ur butiken hundra år senare så hade dom andra redan gått till Time Square, så vi gick ditåt, stannade på Starbucks. Dom ringde och berättade att dom skulle till Rockefeller center, men vi valde att inte gå dit eftersom jag redan varit där och Britta var inte så intresserad. Så vi satt vid Time Square ett tag innan vi gick in på en till Forever 21, där hittade vi ringar. Jätte fina. Helt plötsligt träffar vi på några svenska killar från vår grupp som vi går tillsammans med till M&M-butiken. Dock köpte jag inget, kändes jätte ovärt att betala 6 dollar för liiiite godis.. Det är ungefär det som vi gjort idag, och jag tänkte bara meddela att Donken här har JÄTTE goda smoothies, och Cheeseburgarna smakar faktiskt annorlunda.

Nu sitter vi på hotellrummet och jag tänkte ladda mitt kamerabatteri, så länge ska jag försöka lägga upp bilder här!

off to manhattan

Godmorgon allihopa.

Klockan är strax 8 här i new jersey. Om tio minuter går bussen från hotellet till Manhattan. Det är redan galet varmt ute och vi kommer troligen dö.. haha frukosten var jätte konstig, äggröran var inte god för fem öre, dom rostade mackorna var sega och det fanns bara marmelad som pålägg. Annars är hotellet jätte fint, och vi åt middag igår här, åt en sallad och det tog helt seriöst 2 timmar att få maten, galet.

Jag lovar att lägga upp en bildbomb på allting senare när jag har mer tid.. och jag ska verkligen försöka uppdatera mycket!

seeya

Varmt och skönt

Nu ska vi ut och busa på hotellet, har varit och badat i polen, det är 30 grader varmt och jätte kvavt. Hur har ni det i kylan? ;)

haha jag skriver mer sen.. :)

Flygresan

Har ett inlägg som jag tänkte lägga upp här nu, skrev det på flyget. :) Sitter förresten på hotellrummet nu.

Hejsan!

Nu sitter jag på flygplanet med Lovisa! Vi lyssnar på musik och sitter vid våra macbooks ;) haha. Allt har gått jätte bra, halv åtta imorse samlades vi vid terminal 5, vi fick anmäla vår närvaro till en tjej för att sedan ställa oss i kön för att checka in våra väskor. Medans vi stod i kön så parade hon ihop oss två och två (som vi skulle sitta). Blev ihop parad med Lovisa, en supersnäll tjej! Vi fick säga hejdå till våra föräldrar och sedan gå in i gaten. Det var faktiskt inte så jobbigt att säga hejdå, har inte ens varit nervös bara väldigt förväntansfull. Jag tror inte att jag inser att det faktiskt händer. I alla fall, vi gick till taxfree-shoppen och jag fick köpa lite lakrits och så köpte jag läkerol också. Sedan skulle Lovisa växla pengar och köpa present till sin värdfamilj så det gjorde vi. Då hade vi ungefär en timme kvar tills vi skulle samlas, så vi ritade lite i ritböcker och gick sedan till stället där vi skulle samlas.

 

Där fick vi dock sitta kansek 40 min innan vi fick gå ombord på planet. Det känns så galet skönt att äntligen vara iväg, att vi snart (om ett par timmar) är i New York. Vi passerar strax Grönland. Och vi har sånadär små tv-skärmar på stolen framför, så vi har kollat på film, spelat spel och lyssnat på musik. Jag kollade på The bounty hunter. Riktigt bra film faktiskt, dock var jag inte så koncentrerad då jag inte vet hur man pausar och folk kom och pratade (flygvärdinnor).. Vi har även fått fylla i papper här på planet, ett som vi ska visa i tullen och ett annat som har något med vårat visum att göra. Lite krångligt, har en eller två saker som jag inte vet vad jag ska skriva på… Men det löser väl sig, tänkte kolla på film snart typ desperate housewives! ;)

Såå, hur har ni det i sverige, utan mig? Hittills ångrar jag inte en sekund att jag åkte, Det tror jag knappast att jag kommer göra heller. Det här är awesome!!! Men flygturen är jätte lång.. När vi trodde att vi åkt kanske 4 h, hade vi endast åkt 1 eller 2.. Så det går riktigt segt, jag tror det var 8 h sammanlagt. Så nu har vi alltså, 5 h kvar. WOHO!

Men jag skriver ett till inlägg sen när jag är framme på hotellet (vilket är när ni ser det här eftersom det publiceras när jag är framme. Har ju inget internet här uppe..)

jag uppdaterar med bilder senare för det går knappt..


NU DRAR JAG!

Godmorgon!

Nu sticker jag! Om en halvtimme ungefär går bussen mot Terminal 5, och där ska vi samlas halv åtta för incheckning av bagage och sånt! Vi hörs ikväll, jag kommer vara framme kl.1 i lokal tid, så det kommer alltså vara runt 7 här hemma. Så det blir inga inlägga innan det i alla fall ;) just so you know..

Men nu ska jag packa ner allting som jag använt här på hotellet och dra! IIh, kan inte förstå att dagen jag väntat på i så många år ÄNTLIGEN är här.. Galet!

Framme i stockholm

Nu är jag äntligen framme i Stockholm på arlandas hotell. Känns skönt att vara framme efter en sån lång bilresa. Först åkte vi förbi cornelia och jag fick tillbaka min bok och mina två usb-minnen. :) Sen blev det att hämta pappa, för att sedan åka och säga hejdå till Johanna. Dock var inte hon klar med min present, såklart ;) haha nejdå, men nu har jag min present, och den öppnas imorgon någongång. Det var inte roligt att säga hejdå till henne, helt sjukt vad den bruden kommer vara saknad, ALLA MINA ÄLSKADE VÄNNER KOMMER VARA GALET SAKNADE (ni vet vilka ni är)! Usch, jag får typ separationsångest och vill bara lägga mig och gråta. I alla fall, efter att jag sagt hejdå till Johanna så åkte vi till min Jakob bror för att säga hejdå till honom. Han kommer antagligen med mamma och pappa och hälsar på sen i vår! Awesome!

Ikväll blir det att ladda ALLA tekniska grejer, försöka få ner johannas present och annat shit.. Väskan väger nu 20,6 kg och handbagaget 6 kg.. Men det SKA gå! Väger dom ens handbagaget? Men jag ska ta ur en tröja därifrån imorgon som jag ska ha på mig. Jag KANSKE uppdaterar imorgon innan min samling, men förvänta er inte för mycket!

Nu blev jag störd.. igen.. haha men jag skriver senare ;)

Svårt att prata inför en kamera

Jag hade ingen aning om att det var så svårt att prata inför camen.. känns jätte konstigt och jag får inte ut några ljud även fast jag försöker. Herregud, vad ska man säga då? Jag ger det några försök till, fungerar det inte så gör det inte det.. och då får ni helt enkelt leva med bara en eftervideo.. ;)

It's not easy to say goodbye.

Nu har jag varit hos min bror en sväng, vi åt jättegod mat och umgicks en sista gång. Usch vad det inte var roligt att säga hejdå till folk som står mig så nära, denna gången var det madde och kalle. snart är det Cornelia, Jakob och Johanna! Jag skulle egentligen bara flytta över mina pengar från ett bankkonto till ett annat, samt spela in videon.. men jag kunde inte låta bli att blogga också! Allt för er mina änglar.

Men nu lär jag fortsätta med det jag skulle, för jag har en del saker jag måste sortera ut från resväskan för nu ser det ut såhär: Resväska, max kg 23, jag har 21. Handbagage, max kg 8 jag har 7.5.. Så ni förstår mitt problem hoppas jag.

Det sista

Godmorgon!

Idag äre det sista som gäller, få ner allting i väskan, packa handbagaget, säga hejdå till min bror, till johanna och till cornelia, ladda allting inför bilresan, inte glömma någon laddare så att jag kan ladda innan jag åker.. Osv. Nu ska jag äta frukost och duscha. Hinner jag så ska jag spela in en video där jag pratar engelska, så att jag kan jämföra när jag kommer hem.. Ska alltså göra en när jag kommer hem också. Såklart så ska ni få se den då! Påtal om videos, så har jag fortfarande inte fått godkänt från Videofy.me, så mina videosar dröjer.. Dock har jag dom klara på datorn så.. Så vi får se hur det blir med dom! Förlåt fellan.

Nu FRUKOST!

Cornelia med familj på middag

nu har cornelia m. familj varit här och ätit och umgåtts. Det var jätte trevligt!! Sjukt kul att träffa alla igen, det var så länge sedan sist. :) Vi åt jätte god mat och åt kladdkaka till efterrätt, gud vad jag ätit tårta senaste tiden.. Alldeles för mycket, haha men det är så det ska vara.

Imorgon ska jag packa klart allting (det jag inte gör ikväll) och sedan ska vi in till stan och fixa något med banken. Sedan bär det av till min kära bror kalle, vi skulle umgås och äta lite sådär sista dagen i sverige! ♥ Ska bli askul, men så jäävla tråkigt att åka hem, kommer sakna min bror till döds.. Bröder rättare sagt! Usch, för dom är bäst i världen! Så det så. Sen ska jag hem och fixa klart allting, och sedan ska jag förbi Cornelia hämta mina minneskort och min bok. Efter det drar jag till Johanna en snabbis och säger hejdå.. Kommer bli tungt, bästa vännen ju.. Sedan bär det av mot arlanda, där ska vi bo på Arlandas hotell över natten. För att sen samlas kl 7 på tisdag. Men jag skriver mer imorgon såklart!

Surpriseparty!

ÅH JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER, HELT ÄRLIGT!

Jag skulle hem till Johanna igår för att umgås en sista gång liksom. I alla fall, när jag kommer dit så blir jag överraskad med att Linnea, Gina, Anna, Mia och Sebbe också var där.. ! Dom hade planerat en överraskningsfest, jag som trodde att jag inte skulle få någon. Helt sjukt vad underbara vänner jag har. Av johanna fick jag ett par Gul/blåa pompoms (dock ska jag få en till present imorgon), och av Anna och Mia fick jag Ett collage med bilder på oss och ett citat "vännerna är familjen man väljer själv". Huur fint som helst, då kom tårarna.. Hur ska jag någonsin kunna lämna dom här underbara människorna i ett år? Det kommer inte gå.. Usch, kan inte ni bara följa med mig? Snälla?!

det superfina collaget! ♥

mina pompom's  :D

johanna♥

mia ♥

anna ♥

linnea ♥

gina♥

bengt ♥

I alla fall, Johanna hade gjort iordning Piggelin-bål som vi fick asgod. Så grillade vi kyckling och åt potatissallad och en jättegod sallad till. Vi hade 3 kg kyckling om jag förstod det rätt, haha men det kan behövas när vi umgås.. Till efterrätt fick vi Marängswiss, jättegott! :)

gina var inte så bra på det där med att äta marängswiss! ;)

haha jag johanna och sebbe gick på en liten cykel tur (haha gick på en cykel tur, hur puckat lät det inte då..) hem till honom för han skulle hämta något.. :) Kvällen var helt underbar, vi gick på lite promenader, jag fick säga hejdå till Amanda och allt var bara bäst. Så kom vi till den delen av kvällen då alla skulle åka hem, det blev en massa kramar och lyckoönskningar och hejdåande.. Dock fälldes inga tårar, men dom kommer jag lovar. När alla hade åkt hem så gick jag och johanna och la oss.. SKÖNT!'

TACK FÖR EN BÄST KVÄLL! NI ÄR DOM BÄSTA VÄNNERNA NÅGONSIN, OCH ALLA FÖRTJÄNAR VÄNNER SOM ER!!

Fotografier och videofy

Nu har vi precis varit inne i Falun och Borlänge för att ta lite kort på städerna, har hört att många får göra presentationer i skolan om sig själv och sitt land. Så vi tänkte att vi skulle förbereda lite i alla fall.. :) Håller på att fixa ett Videofy.me konto så att jag kan ladda upp videosar till er under året. Kul va?

Fellan angående din kommentar, videosarna kommer upp så fort jag blivit godkänd på Videofy.me! :) Det kan dock ta ett tag.. Men i do my best.

Vad jag vill ta med mig

Har börjat röja ur garderoben nu, sliter ut allt det jag vill ha med mig, sen ska mamma och pappa hjälpa mig att halvera högen ungefär.. Det kommer sluta med att jag tar med alldeles för mycket ändå jag lovar. Tänkte visa er lite av högen jag samlat ihop nu..

Där har ni två bilder där jag försöker visa min enorma hög, den kanske inte ser så stor ut men det är en massa kläder,

  • 4 klänningar
  • 2 koftor
  • 18 tröjor (tshirtar, linnen, långärmade) + linnet som jag har på mig nu
  • 2 tröjor som man kan ha ovanpå dom andra tröjorna haha
  • en tunikaliknande stickad tjocktröja, haha den förklaringen ja.
  • 3 tränings-tshirtar
  • 4 hotpants
  • 2 par shorts + mina jeans som jag har på mig nu
  • 1 kjol

Där har ni allting jag vill ha med mig, + handduk, handbagage, underkläder och strumpor och ev ett par klackskor.. Så jag tror att det är bra att mina föräldrar finns här och hjälper mig..

Grejen är den att jag verkligen tänkt på att BARA ta ut saker som jag ABSOLUT vill ha med mig, och kläder som jag faktiskt skulle använda, resten ligger kvar i garderoben trust me.. Och Gina, jag har inte packat ett enda par mjukisbyxor ;)

Väska och datorfodral

Nu ska jag visa vad jag köpte på Stadium igår. En väska, datorfodral och skor blev det.. och strumpor men det kändes inte så intressant.


Shopping inför usa

Idag har det shoppats lite inför USA, blev ett par skor (fast det hade jag nog köpt i vilket fall), en väska (för handbagage och till skolan antagligen?), ett datorfodral, samt massa strumpor. haha

Jag tänkte ta kort på alla saker imorgon, så ni får se allt imorgon! Och imorgon ska det börja packas också. Nu ska jag och Madde kolla på skräckfilm!

Fullproppat schema

Åh nu närmar det sig! Imorgon är det exakt en vecka kvar tills jag för första gången kommer få träffa min värdfamilj!! Kommer bli så galet roligt. Veckan är dock fullproppad med saker att göra.

Idag efter mitt jobb ska jag iväg till Djurås och sova hos Madde! Imorgon har jag väl inga större planer när jag kommer hem därifrån, kanske börja packa lite? I och för sig så ville ju Amanda hitta på något innan jag åker så jag kanske kan träffa henne Fredag kväll? Lördag ville johanna ses, och på söndag kommer Cornelia med Familj hit och äter lite och säger hejdå. Och sen är det måndag och dags att åka mot arlanda, då ska jag stanna vid Johanna och min bror Kalle och säga hejdå en sista gång. Måndag-tisdag sover vi på Arlanda hotell efter som vi har samling runt 7 på tisdag..

Inte mycket kvar alltså.. Herregud, i'm sooo nervous.

EN VECKA!!!

Det är heeelt galet, det är EN VECKA, EN JÄVLA VECKA kvar innan jag sitter på planet till NEW YORK! Om 6 dagar åker vi till Arlanda, om 7 dagar sitter jag på flyget och om 10 dagar är jag påväg mot min värdfamilj! Jag måste börja packa.. Gud, Josefin, Lisa och Lisa sitter på planet nu och har det säkert jätte roligt.. Haha, det känns så overkligt att det snart är jag som sitter på det där planet. Att jag äntligen ska få uppleva det bästa året i mitt liv.. Det jag ALLTID drömt om.

Bloglovin' :)

Ser att jag fått mycket nya läsare, var och varannan dag har jag besöksrekord! Jätte kul, och hoppas ni stannar och följer hela mitt år! :)

För att lättare följa allt jag gör och skriver.. Klicka på länken här nedan, så kan ni enkelt följa min blogg och alla era andra favoritbloggar. Är ni inte medlemmar, BLI DET! jätte enkelt och gratis.

bloglovin

Guys i'm still home..

Jag tycker det är roligt hur många som faktiskt tror att jag åkt redan.. Sebbe skrev igår och frågade vad jag gjorde där borta.. så frågade jag vart? och då sa han i USA? och när jag berättade att jag inte åkt än så sa han att han trodde jag åkt för en vecka sen.. Samma idag när jag träffade Fellan på donken så trodde även hon att jag redan åkt.. Nej kära vänner jag åker 10 augusti! :)

Nu vet alla det, ;) haha Kiah min värdsyster berättade för mig att klackskor är relativt billigt i USA, så det kommer jag absolut köpa.. 25-50 dollar tror jag att det var, helt okej alltså. För er som inte är så insatta så blir det i Kronor ca 180-360 kr.. BILLIGT!! haha så sådant behöver jag ju inte nödvändigtvis packa med, kanske något par sådär men ja..

Måste skriva till min idrottslärare också angående Special Idrott A, min värdmamma Kristy har gått med på det i alla fall.. :) Eftersom hon kommer att vara min tränare på cheerleadingen.

Jag är jätte pepp på att åka nu, Josefin, Lisa och Lisa åker imorgon.. Förstår inte att ALLA borlängebor som åker med explorius lyckades åka samma dag förutom JAG!.. Men men inte mycket att göra åt saken. TJEJER, NI FÅR HA DET JÄTTE BRA!! Så hörs vi under året!

RSS 2.0