Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin
bloglovin

finnished

Sådär, då var alla papper ifylda och inskickade! Nu börjar den långa väntan, blir en till vaccination den 12 februari samt en sedan i Juli :)

nästan klar med förberedelserna!

Förberedelserna börjar ta slut nu, i alla fall de på internet. Vi var hos läkare idag igen för att fylla i alla papper :) Så, nu är det bara att scanna in dom och sen har vi två saker kvar att göra, mamma och pappas brev om mig och mitt egna som ska förbättras lite. Underbart, sen ska det skickas in och så börjar letandet efter min värdfamilj, som kommer bli min familj i nästan ett år! :)
Har dock lite problem med ett dokument som ska laddas upp då det inte finns någon uppladdnings-knapp (som på de andra sidorna).. Så får se hur jag gör med den! :)
frihetsgudinnan, från när jag var i New York!

vaccinationer

Idag har det vaccinerats, superläskigt.
Dagen var som vanligt, bara att mamma kom vid 2 och hämtade mig för att åka till Läkarhuset. Där pratade vi lite, jag fick svara på frågor (där oftast svaret var nej) och sedan skulle dom göra ett TBC-test för att se om jag har tuberkolos (stavas det så?). Antaligen inte, men i alla fall. Och även den första twinrix sprutan. Twinrix är ett vaccin som skyddar mot både hepatit A och B, vaccinet gäller i 20 år. Den togs i höger arm, det spände lite i armen men inge farligt. Så var det dags för Tbc testet. Det går ut på att man sticker en nål precis under huden på underarmen på ovansidan (om ni förstod). Den svider jätte mycket och sticks, alltså när medlet sprutas in..
Hemskt, det vart i alla fall en knöl där (väldigt liten) och om den har försvunnit tills på måndag så har jag det inte. Måste bara säga att den redan försvunnit! I'm safe!
ungefär så där såg det ut, haha
Har ägnat resten av eftermiddagen till att sjunga (solosången) och sen gick jag och Cornelia på kupolen, det var helt ärligt flera år sedan vi var på kupolen tillsammans sist. Mys var det i alla fall, vi gick runt och kollade och åt. Hon köpte tights och två par skor :) Jätte fint!
Sitter och äter godis, eller jag åt. Har tappat suget nu.. Kan inte äta förmycket godis då mår jag illa, fast det kanske alla gör? :p
ska nog hämta vatten nu! :)

Läkarbesök på g!

Det har inte hänt så mycket på USA-fronten. Rektorn har skrivit på ett papper och jag har fått tillbaka det andra från engelskläraren också! :) Imorgon ska vi till läkare och göra TBC-test, ska ha lappen på mig tills på måndag och då ska vi tillbaka och även ta första HepatitB sprutan (vet inte om mamma tog twinrix, där både A och B ingår). Det känns faktiskt jätte bra, inte så mycket papper kvar att fylla i och fixa. I princip bara läkarbesöken och två papper på sidan kvar (ena ska mamma och pappa skriva om mig och på det andra hittar vi inte vart man laddar upp dokumentet).
Det börjar verkligen närma sig, i maj ska ju alla som ska till USA träffas i Stockholm (tror jag) och ha lite träff osv. DÅ kommer jag vara helt hyper, kommer såklart skriva om allt såntdär roligt!
Jag vet att det kanske inte är så roligt att läsa min blogg för tillfället, men ja som ni kanske förstod så kommer det bli MYCKET roligare när jag väl är där och när det händer mer än att jag skrivit på lite papper ;) Så håll ut!
bilden är från när jag var i New York 2008. Ni kan ju se central park där! Var där tidig vår (mars) så därför det gråa.

Haha ny design? ;-)

Haha nu har jag fixat en header, dock väääldigt oseriös så jag ursäktar! Men vissa personer vill ju inte göra en till mig (för att jag inte vet hur jag vill ha den och ger personen fria händer), så ah.. Då får man ta vad man har! haha :) Jag är ju för grym på Photoshop alltså!
Har även fått tillbaka ett papper som min rektor skulle skriva under, det från engelskläraren har jag tyvärr inte fått tillbaka än. Sen är det bara läkarbesök och våra egna papper kvar! Woho, det går ju framåt! :)

RSS 2.0