Väderskillnaden

Tänkte visa er väderskillnaden mellan Ohio och Borlänge!


utanför mitt fönster imorse


Utan för Linneas fönster ett par dagar sen! tack linnea jag lånade bilden ;)

Det känns definitivt inte som slutet på November när man kollar ut, jag gick runt i leggins, kjol och linne idag och jag frös lite grann. Mest för att vinden blåste!

A day at the Mall

Nu är jag hemma efter en lång men sjukt rolig dag.

Det började med att Tiffany hämtade upp mig för att åka till YMCA, dock blev det inte mycket träning, lite springning och ett par övningar och ca 30 minuter senare kände vi oss klara. Så vi drog oss till The Mall där Tiffany åt lite mat. Träffade Dalton och umgicks med honom, medans vi gick där kom Tiffany Longfellow och Janelle och skrämde oss. Pratade en stund med dom innan det var dags för dom att gå och äta. Vi provade skor och kollade på kläder, och massa annat roligt. När vi sedan träffade Tiffany och Janelle igen så skulle dom till en bokaffär, så vi hängde på. Hittade Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden böckerna och INGEN trodde på att dom var svenska innan jag läste på baksidan där det stod SWEDEN med i sammanfattningen, och berättade att filmerna fanns tillgängliga i sverige på SVENSKA! Chockade blev dom.



Tiffany och Janelle lämnade oss och vi åkte tillbaka till the mall, Dalton åkte också hem eftersom han var tvungen att byta om innan han började jobba. Så jag och Tiffany gick in och jag åt lite, eftersom biosalongen är precis bredvid matstället i vårat lilla köpcentrum så kom Tiffany på den trevliga ideén att vi skulle kolla på Burlesque. Jag berättade att jag redan sett den, men hon insisterade och bjöd mig. Så klockan 16.15 satte vi oss i biosalongen och kollade på film, Dalton som inte hade något bättre för sig följde med för ca en halvtimme. Filmen var precis lika bra som sist och jag skulle nog lätt kunna se den en gång till! Efter filmen så var vi tvunga att gå till Hat World för att lämna tillbaka Daltons Monster han glömt i min väska. Det kom in en kille i butiken och det visade sig vara en av dom som var med i The Haunted House. Det var det SUPERLÄSKIGA killen som jagade mig och Tiffany.. Han imiterade vad han sagt och skrattade sitt elaka skratt, kan ju säga att jag snabbt lämnade butiken. Fy vilken läskig människa, eller han var ju snäll men han kan vara så himla läskig.

Nu är jag äntligen hemma, och imorgon börjar skolan igen. Ännu en skolvecka som inte är "normal", vi var ju lediga idag och på torsdag åker ALLA från Treble chorus till Columbus för någon middag där vi ska sjunga. Så 3 skoldagar den här veckan! Tack så mycket.

Last day of the break

godmorgon!

Sista dagen av vårat lilla Thanksgiving lov, och den spenderas tillsammans med Tiffany. Det var hur länge sen som helst jag umgicks med henne, så vi tänkte passa på idag. Hon kommer och hämtar upp mig kl 10, alltså om ca 30 minuter, och då bär det av till YMCA där vi ska träna! Efter det tänkte vi nog åka till the Mall ett tag för att sedan bara sitta hemma hos henne och ta det lugnt. Tänkte försöka ta lite bilder eller något idag! :)

Men nu ska jag äta frukost! Pusss

The official chill day

Dagen visade sig bli en Chilldag, har kollat på lite julfilmer med Kristy här på eftermiddagen. Först var det någon film som handlade om en kändperson, hon firade uppenbarligen inte jul och var väldigt otacksam mot allt (som jag förstod det eftersom jag började mitt i), sedan hade hon en dröm och ja. Komplicerat. Rätt bra var den väl, nästa film var "A different kind of christmas", ni får IMDB's förklaring igen då jag inte vet hur jag ska förklara annars.

When you're the city attorney you don't need the kinds of problems that her father was giving her. After her mother died, her father began doing his "Santa Schick," as she called it, much more intensely... which meant that he turned his home into a kind of year-round Santa Claus castle where children of all ages could come to see the wonderful presents and no child ever left without a gift. But what's wrong with this kind of philanthropic generosity was that it totally embarrassed her when, as city attorney, it fell to her to make him stop his 'commercial' enterprise in an area zoned for private homes. But there's more to it than that and the outcome is not quite what you'd expect.


Jag kollade dock inte klart, då den fortfarande håller på. Vi åt lite middag mitt i sista filmen, och det var även efter det som jag gick. Det blev lasagne, med keso-ost, köttfärs, peperoni korv och mozarella ost. Jättegott, och till det blev det garlic-bread.


dagens bild på mig då, osminkad och naturlig :)

Nu sitter jag här och målar mina naglar, det var jätte länge sen dom var målade.

long and boring sunday

Godmorgon sverige!

Jag vaknade runt 11 idag och har precis tagit en dusch. Idag har jag inga större planer, det är någon dude här och pratar med Kristy, jag har ingen aning om vad han gör men antagligen någonslags försäljare. Okej jag fick precis veta att han var här för att demonstrera en dammsugare. Kristy var intresserad av den, men priset var väl mindre roligt, ca 2000 DOLLAR.. 14000 kr, för en dammsugare.. Den måste vara jäkligt speciell.

Kollade precis på min bloglovin'-statistik, och såg att jag tappat 3 läsare.. Tråkigt, men jag tvingar ingen att läsa :) Jätte glad för er andra som fortsätter läsa!

Jag har suttit i ca 10 min nu och bara stirrat på mitt inlägg för att försöka komma på något att skriva om. Jag tror det är ett tecken på att jag borde avsluta och göra något annat! Så vi får höras senare :) PUSS

no videos for my camera

Underbart, jag tänkte "gud va bra att jag har filmerna från min kamera nu" och så tänkte jag visa er dom. Men då är det något konstigt filformat vid namn "themsCreator" och min dator kände inte igen formatet.. Så dom fungerade inte, jag delade filerna med pappa så försökte han. Men dom var tydligen bara 2,3&4 kb nu.. Så som det ser ut nu så blir det inga filmer.. Tråkigt, men nu har jag ju min ipod!


Caitlyn's sweet sixteen

Gårdagen var hur rolig som helst. Caitlyn hämtade upp mig och vi åkte för att hämta upp Katelyn. Rätt förvirrande att umgås med två med samma namn samtidigt.. Vi åkte mot Bion och Caitlyn betalade in oss med sitt presentkort. Biosalonger i USA har inga bestämda platser, så du går in och väljer en plats helt random och sätter dig ner. Rätt skönt. Filmen BURLESQUE var jätte bra, i huvudrollerna Christina Aguilera och Cher. Handlade om Christina aguilera (annat namn i filmen såklart) som lämnar Iowa för Los angeles, hon vill bli en känd sångerska, dansös eller något annat i den stilen. När hon en dag råkar kliva in i en Burlesque-bar. Hon blir imponerad av vad de håller på med och vill genast börja jobba där. Så det är om hennes kamp att bli en burlesque dansös. Och Cher är tjejen som äger stället. Love it

Efter bion åkte vi hem, men på vägen hem stannade vi vid en park FULL med julgransbelysningar. Jag blev 4 år igen och alla skrattade åt hur lycklig jag blev. Caitlyns mamma parkerade så att vi tre tjejer kunde gå ut, eller jag kunde gå ut och ta kort och dom andra hålla mig sällskap.


Dom hade alla möjliga olika sorters grejer, vissa av dom var animationer


ska föreställa en karusell


kuber med bokstäver som formade ett ord, dock är det här bakifrån


the tunnel of light



haha the tunnel of light, officiellt sprungen av edda och caitlyn! haha

Alla bilder och filmen i inlägget är inspelade/tagna med min ipod! :) Rätt okej för att vara mörkt ute.

Efter våran lilla springtur så var det dags för oss att åka hem. Vi satte oss och kolla på TV och väntade på Emily, jag somnade i typ 10 min innan hon kom. Då satte vi oss på caitlyns rum och jag somnade igen, min första avslappnande sömn i en säng kom, efter ca 34 vakna timmar. Sov kanske en timme eller så, skulle jag gissa på och efter det satte vi oss och kollade på Vampire's suck på min Ipod. Rätt kul när 4 pers försöker sitta och kolla på en IPOD, påminner mig om Rock For Moc förra året, fast den här gången hade vi ju högtalare i alla fall ;)

Vi satt och bara pratade ett tag och sen kom hennes pappa med Pizza, så Pizza blev det. Sedan somnade vi ute i vardagsrummet. Idag har vi bara ätit lite tårta (chocolate chip tårta, såg ut som en gigantisk kaka bara) och umgåtts. Jag fick över mina filmer också så jag ska visa filmerna jag sparat på min kamera i ett par månader!


Caitlyn var sugen på tårta!

cleaning

STÄDDAG!

Idag är det städ-dag i familjen Haynes. Alla tog ett varsitt rum och städade, och jag valde toaletten på nedervåningen. Sedan hjälptes jag och Alexa åt att städa ur deras skogarderob.. HERREGUD vad familjen har skor. 80 par skor i garderoben hittade vi, varav 3 par var mina. Sedan hittade vi även 5 skor utan matchning, och så ca 12 skor på skogrejen som hänger på väggen. + att alla har minst 2 par skor på deras rum. Och minst 20-30 par av dom skorna vi hittade var FLIPPFLOPPS!

Nu har jag städat klart mitt rum också. Anledningen till att vi städar är för att vi ska få in julgranen (i november..) och lite julpyntsgrejer. Känns lite väl tidigt, men så är det !

Jag tänkte göra ett separat inlägg om caitlyns födelsedags fest :)


BLACK FRIDAY SHOPPING!!

Hejsan

Jag har nu varit vaken i 29 timmar, - en timme sömn i bilen som jag faktiskt inte räknar. Är inte speciellt trött men det kommer väl..

Igår var det som sagt min första Thanksgiving. Vi var på middag hos min värdpappas föräldrar. Där var hela stora feta släkten, typ. Det var middag, och det fanns HUR mycket mat som helst. När man stoppat i sig allt man kan tänka sig så var det så klart dags för... EFTERÄTT. Jag kunde knappt äta något för jag var så mätt. Helt sjukt. men det var så himla gott. Efter det så umgicks vi bara, lite som en släktträff skulle man kunna säga ;)


lite av folket, och åldersgrupperna som va där (vuxna, småbarn under 8, och vi)


lite av maten


more foood


alla barn/ungdomar i släkten!

Sedan åkte vi hem ett tag, packade och åkte mot Columbus. Sov som sagt ca en timme av bilresan dit och det spöregnade hela tiden! Inte kul, vi kom in och umgicks lite med Emmersyn (4åringen) innan hon skulle lägga sig, sedan satt vi bara och väntade på att tiden skulle gå. Kollade igenom kataloger med alla erbjudanden från olika affärer, åt pretzels with peanutbutter, åt peanutbutter-flingor och annat trevligt. Kl 10.30 bar det av mot WAL MART. Vi var där ca 11.00 PM, så ställde sig Kiah och Alexa in kön för en TV som "släpptes" kl 05.00AM. Så vi skulle alltså döda 6 timmar på Wal mart.. Vi gick runt och kollade på erbjudanden, kl 12 började lite mer saker säljas till billigare priser. Hittade bland annat filmer för 2 dollar, fleezemjukisar för ca 3 dollar, och annat trevligt.

Runt 1.30 så blev vi hungriga och begav oss mot Dunkin' Donuts (jag och Kiah köpte åt alla). Lite kaffe, te, donuts och mackor senare så var vi mätta och belåtna. Den långa väntan var oändlig.. Seriöst, har aldrig spenderat 6 timmar på ett walmart på samma gång. Och ni som tycker att mellandags rean efter Jul är galen, kom hit under Black Friday. Folk springer runt MITT I NATTEN som galningar och köar i timmar för att få den där prylen dom vill ha. Det är så sjukt galet att det inte ens går att beskriva.

När vi fått våra TV-apparater så åkte vi mot Target för lite mer Black friday shopping. Jag hittade ingenting där, och inte heller på nästa ställe som var Sam's Club. Där bjöd dom på Gratis frukost, men jag mådde så illa efter min frukost 1.30 så jag tog bara en vatten. Mot Toys r us där Alicia ville kolla på lite leksaker till sina döttrar. Kristy körde mig och Alexa till The Apple Store så att jag fick köpa min julklapp från mina föräldrar. En ipod touch! Det gick rätt fort och vi begav oss mot våran nästa destination, LUCKY BRAND. Alexa har jätte svårt att hitta jeans som passar henne, och Lucky jeans har extra långa jeans.

Efter ca 10 timmar av shopping så körde vi kl 09.00 hem Alicia till hennes hus, och börja våran resa hemåt. Jag har inte varit ett dugg trött under hela resan, det har känts som dag hela natten, så min dag har varit oändlig idag.. Vi stannade på Bob Evans och åt, där våra grannar jobbar. Så vi blev rätt bra ompysslade. Nu är det strax dags för mig att åka på Caitlyns födelsedagsfest, som börjar med bion "Burlesque"! Jätte långt inlägg förlåt!

Getting ready for black friday

Snabbuppdatering, har precis kommit hem från thanksgivingmiddagen! nu packas det förfullt inför Black Friday!! :) Vi stannar hos deras kusiner innan vi åker till stan!:) Kanske tar en liten powernap där också! See ya tomorrow!

Svar på kommentar, dator

frida om HAPPY THANKSGIVING! :):
En fråga, får man en dator från skolan i usa :)?

nej :) inte på min skola i alla fall :P

HAPPY THANKSGIVING! :)

Godmorgon!

Thanksgiving är här!!! Jag har precis duschat och fixat mig lite och om ca en timme bär det av till grandma and grandpa Haynes för middag med släkten. Ska bli jätte roligt, har inte träffat alla på ett par månader och dom är så himla snälla. Dock har dom alltid så svåra frågor till mig som, jaha så vad är det största yrket i sverige? HUR ska jag veta det? Jag brukar antingen hitta på något rimligt svar eller säga att jag tyvärr inte vet..

Ikväll bär det av mot Columbus, mor och far har lagt in julklappspengar så det ska handlas julklappar. Dom satte även in mina julklappspengar alltså min julklapp, så att jag kan passa på att köpa det i Columbus när jag ändå är där. Tack så mycket.

Usch kollade precis på min Ipod app om vädret, det ska tydligen snö/regna ikväll/imorgon.. Kul att shoppa då! Tur för mig att jag ska köpa vinterjacka då! Nej bara regn var det tydligen! Och det är inte ens under 10 grader, högsta temperaturen är 17 idag, och lägsta är -1. Jo men det känns jätte mycket som slutet av November.. SNÖ KOM HIT NU!

Jag tänkte inte äta någon frukost eftersom vi ändå ska äta för två veckor framåt idag.. om ett par timmar! Lika bra att ladda upp. Så om jag inte gått upp i vikt hittills, så kommer jag ha gjort det efter det här lovet! ;) Men nu ska jag göra mig klar! Så hörs vi senare! PUSS

klocka på bloggen

Kolla vad jag fixade!!! En klocka, som visar tiden här i USA. Så varje gång ni kollar på min blogg så kan ni se både väder och tid här borta i Ohio! Bra va? :)


Eminem

Godkväll.

Så imorgon är det Thanksgiving då, det ska bli så himla intressant att få uppleva den här amerikanska högtiden. Högtiden man alltid hör talas om i filmer och tvprogram. Vi ska åka till Todds föräldrar runt 12-1 tiden för att äta middag och sånt med hela släkten. Senare på kvällen är det Columbus som gäller, SHOPPING! framförallt julklappar. Det är ju black friday, Leo bad mig att vara försiktig då han hört att folk dött och blivit allvarligt skadade där borta eftersom det är sån panik för att få vad man vill ha.. Men den situationen tänker jag inte sätta mig in i.

Jag blev helt plötsligt helt beroende av Eminem igen, har suttit hela kvällen och lyssnat på hans låtar och nu lyssnar jag på Battle-scenen från hans film 8mile. Jag tänkte lägga upp en video, men eftersom jag vet att många tar illa upp av fula ord och sånt, så tänker jag inte göra det.



På tal om fula ord, när jag gick in på tjejernas toalett en morgon så stod två tjejer och lyssna på musik medans dom gjorde sig iordning. Dom lyssnade på Bloodhound gang, och så frågade dom mig "Do you get offenced of cussing in songs?". Jätte snällt frågat, det hade dock aldrig hänt i sverige. Att fråga någon random människa som är i närheten när man spelar musik och fråga om dom tar illa upp av svordommar och om man borde stänga av.. Aldrig att det skulle hända i sverige. Men tänk om jag nu hade tagit illa upp, jag hade varit jätte tacksam om dom frågade istället för att bara spela och skita i vilket. Bara en tanke som flög in i mitt huvud.

Men nu ska jag sova :)

I whip my hair back and forth!

Okej så idag var det HUG A SWEDE DAY enligt facebook. Så massa folk kramade mig och den roligaste var ju en kille i slutet av dagen som frågade mig mitt i korridoren om jag var svensk och kramade mig.

Så idag fick jag se min längtade WHS-News, eller inte min, men ja ni förstår. Dom hade valt att inspirera HELA avsnittet efter Willow Smith's låt "i whip my hair back and forth"



I alla fall, dom hade nästan 10 minuter av olika personers "hår slängande" rätt underhållande, speciellt när en flintis lärare gjorde det.. haha, sedan hade dom en klass (visade sig vara Caitlyn's matte klass) som gjorde det .. haha usch underhållning. Dock gick man och sjöng på låten resten av dagen.

På historian hade vi ett prov, det gick helt okej dock är knappt någon klar så vi fortsätter på tisdag. På engelskan hade vi ett oförberett prov också, på dikten vi läste. Jag skulle dock inte kalla det dikt då den var på typ 4 sidor, en novell möjligtvis men nej det var ju en dikt. I alla fall , jag hade inte förstått något av den så det gick inte så bra. Men Mrs. Roberts sa att 10 poäng inte var någon stor fara.

Inte så mycket mer hände, vi var i biblioteket under psykologin och tog ett test för att se vilken av dom 8 "multiple intelligence" grupperna vi tillhörde mest. Mina topp tre intelligenser är "interpersonal, musical och intrapersonal"

Interpersonal är att kunna kommunicera med andra människor, att förstå deras känslor, möjligheter och sånt. Bästa yrke för det är lärare, psykolog, politiker.

Musical är konsten att kunna förstå musik, rytm, toner, är oftast bra på att sjunga eller spela instrument.. osv yrken för det är väl rätt självklart!

Intrapersonal är typ motsatsen till interpersonal. Det är kunskapen att kunna förstå sina egna känslor och mål. Se sina styrkor/svagheter samt kunna förstå vad som gör en själv unik. Inte bara förstå sig själv, utan på ett lite djupare sätt. Yrken att rekomendera är, psykolog, advokat, och sånt. Jobb där man jobbar ensam är också att föredra.

Vad dom olika grejerna betydde översatte och sammanfattade jag från wikipedia. So dont blame me if it's wrong..

Lovely Bones

TACK ALLA! LOVELY BONES ÄR JU SÅKLART FILMEN VI SÅG IGÅR!

Ja den är jätte paranoid och gubben i filmen är så sjukt skum!



den skumma grannen..

LOOOONNNGG DAAAY

Liten nattuppdatering här, helt ärligt så är det första gången på hela dagen jag haft tid att sitta här.

Skoldagen var bra, vi gjorde ingenting speciellt det var precis som vanligt. Under lunchen skrev jag, Caitlyn och Emily upp oss på "the circle of champions" i building1. Alla som var och kollade på hypnotisten (minst 3.0 i betyg, inga bråk och mindre än två dagar frånvarande) fick skriva upp sig där, det är en STOR cirkel mitt i hallen. Kände mig lite speciell, bland alla andra 300 elever som var där ;) Eller något sånt.

Mrs Nuzum berömde mig för att jag var "ledaren" i Soprano2, eftersom jag sjöng ut högst och jag visste våran del.. Ja mamma och pappa, även jag lärde mig att sjunga ut tillslut. Jag kände mig hedrad då INGEN i soprano 2 sjunger högt.. man hör dom knappt och så får vi skäll..

Träningen gick jätte bra, gjorde mina roundoff-backhandspring's helt ensam, vissa av gångerna så stod inte ens Bryan i närheten. Den här veckans gymnastik var bättre än vanligt då Kristy hjälpte också, så vi hade två som kunde hjälpa oss, Bryan hjälpte till med running tumbling, kristy hjälpte med standing.. Sen fick man träna running tumbling själv in i the resi. Jag gillade det. På själva träningen så var vi ca 15 st utav det totala 23. Så inte mycket träning här inte, gick igenom programmet ett par gånger, sedan gick vi till våra singlestunt-grupper och dom som inte hade en hel grupp fick dela upp sig. Vi fick Holly och Leanna i vår grupp då vi inte hade någon bakperson eller framperson. Holly och Courtney turades om. Vi fick sedan 15 minuter på oss att komma på en liten stuntsekvens där våran topp var tvungen att vara uppe i luften MINST 2 åttor. Vi fick göra vad vi ville, behövde inte vara level2, så vi kunde göra iprincip vad som helst så länge toppen inte nuddade marken och vi visste vad vi gjorde.

Såhär såg våran stuntsekvens ut: Courtney gör frontwalkover till gruppen, vi kör en halfup (typ som 360, men bara ett halvt varv) till prep, single-down (snurra ett varv), fånga i cradle och sätta ner henne så att hon kan göra en frontwalkover ut. Under tiden så går Leanna (bakperson) ner på knä så att holly (andra toppen) kan göra ett handstående mot Leanna's rygg, vi basar tar sedan hennes ben och hjälper Leanna att lyfta henne till en retake (eller vad det "svenska" ordet är för det..), sedan lib på preplevel, bow n' arrow, scorpion, scale, single down. SLUT.

Slutet av träningen (slutade 30 min tidigare) så hade vi conditioning, lite stafetter och sedan massa kondition/styrka. Jag dog, jag behöver definitivt mer av detta!

Jag kom hem relativt tidigt idag, runt halv åtta. Vi åt hamburgare (hemmagjorda!!!) och sedan gick hela familjen ner (jag, kiah, alexa, kristy, todd) för att kolla på den dagliga kvällsfilmen. Det är lite som en rutin i den här familjen, att man kollar på en film på kvällen innan alla går och lägger sig. Min plan var att bara kolla lite för att sen gå och lägga mig. Men det visade sig att filmen vi kollade på var "läskig" eller, inte läskig, men lite kuslig och mystisk.. Så jag bestämde mig för att se hela så att jag i alla fall visste hur den slutade. Jag har glömt namnet nu, men något med Bones heter den. Rätt gammal film, eller ska utspela sig under 1970talet.

Kathy van zeeland

Det blir sena uppdateringa på skolkvällar. Även om jag inte hade cheerleading idag så har jag inte varit hem förens nu, om man inte räknar mina 2 min som jag spenderade till att tömma väskan lite och ta ett glas vatten.

Min dag har varit bra, På psykologin pratade vi om IQ och att USA's average IQ är ca 85 eller vad det var, och Mr. Johnson skämtade till det med att säga att det var därför dom tog hit utbytesstudenter som mig för att höja deras average! haha Rätt roligt eftersom jag enligt testet vi gjorde hade "high average".

Jag fick även veta att just nu har jag 97% i engelska! I ENGELSKA, JAG HAR A I ENGELSKA! hah för tillfället, det kommer säkert sjunka lite med alla kommande uppgifter. Men jag är glad för stunden.

Efter skolan så följde jag med Kristy till affären för att handla. Vi stannade på gymmet en timme också eftersom hon var tvungen att fixa lite. Sedan bar det av mot Marietta, där åkte vi in på Giant Eagle för att storhandla. Och när jag säger storhandla så menar jag STORHANDLA, så mycket att jag till och med frågade kristy om jag skulle hämta en till kundvagn.. Vi hade minst 15 kassar med mat och annat trevligt när vi gick ut därifrån. Köpte även 10 burkar med burkmat/burkgrönsaker för våran insamling för fattiga familjer så att de kan få en Thanksgiving middag. Skolans mål är 8000 burkar (ca 10 burkar per elev) och jag får extra poäng i engelska (höjer betyget) och någon belöning i historia. Så det var verkligen värt det, med tanke på att varje burk kostade ca 85 cent. På vägen tillbaka körde vi förbi Tim Horton's drive through och köpte en varsin Brownie, som var HUR GOD SOM HELST. Helt sjukt.

När vi var i Parkersburg igen så var det 40 min innan Alexa's dans slutade så vi körde in till TJ Maxx där jag har mitt 50 dollars presentkort. Jag hittade världens sötaste väska (jag som letat efter en) som tyvärr kostade 40 dollar. Men eftersom jag inte hittade något annat och har haft det presentkortet i typ 2 månader så tyckte kristy att jag lika gärna kunde köpa den. Så nu är jag en söt väska rikare.



Är den inte söt? Den är av märket KATHY van zeeland och jag fick den billigt, orginalpris var 89 dollar. Im happy

Vi hyrde även en film, så det är filmdags ikväll igen när Kiah kommer hem! The Grown ups heter den tror jag.

Where the wild things are

Jag har precis suttit nere på nedervåningen och kollat på film med min familj. Första filmen var Where the wild things are. En jätte söt film, tydligen Kristy's favorit bok som hon läst 1000 gånger för Kiah och Alexa när dom var små. Handlade om en liten kille som känner sig utanför, har inga vänner.. När han sedan hamnar i ett bråk med sin mamma så rymmer han hemifrån och hamnar på en ö långt ute någonstans där han möter massa djur. Och som vanligt har IMDB en bättre förklaring så här får ni den:

An adolescent named Max has an active imagination, and he will throw fits if others don't go along with what he wants. Max - following an incident with Claire (his sister) and her friends, and following a tantrum which he throws as a result of his Mother paying more attention to her boyfriend than to him - runs away from home. Wearing his wolf costume at the time, Max not only runs away physically, but runs toward a world in his imagination. This world, an ocean away, is inhabited by large wild beasts, including one named Carol who is much like Max himself in temperament. Instead of eating Max like they normally would with creatures of his type, the wild things befriend Max after he proclaims himself a king who can magically solve all their problems.



Filmen är INTE tecknad btw.

Sedan började Harry Potter och Halvblodsprinsen, den håller fortfarande på, men jag måste upp imorgon så jag bestämde mig för att gå upp och sova..

Svar på kommentar, fortsättning

Anna om svar på kommentar, cheerleading:
Aha vad roligt men vilken level tränar du på?:) jag önskar jag skulle få tävla i level 3 eller 4.Det skulle inte vara så roligt att gå ner en alltför låg level fast jag vet att det är helt annorlunda i USA men jag skulle gärna vilja hålla upp på samma nivå som nu typ:) hoppas det går bra för ert lag på tävlingarna:D kram!

Jag tränar på level 2, där du iprincip bara behöver ha en flickis och rondat-flickis.. i alla level krävs det att du har toetouch och pike, gärna lite andra hopp också. På level 3 lägger man på en "tuck" också.. :) det kommer du nog få göra :) tack så mycket ! kram

boring sunday

Godmorgon!

Jag har precis vaknat, något lättad eftersom jag insåg att min hemska dröm bara var en dröm.. Den var helt utflippad.. men jag tyckte ändå att den kändes verklig. Så jag är rätt glad här. Ingen är hemma, Todd jobbar, Alexa är i kyrkan/dans och Kiah och Kristy är på Bingon (18års åldersgräns) så här sitter jag ensam. Tänkte ta lite frukost och sen gå och kolla på tv eller något annat trevligt.

Planen för idag var att jag skulle hänga med Caitlyn, MEN eftersom Kristy och Kiah inte är hemma, Caitlyns familj är sjuk och kan inte köra och hennes pappa lämnade för jobbet 5.30 imorse så tror jag inte det blir något. Får se om jag hittar på något annat istället. Är jättesugen på att gå och kolla på Harry Potter på bio, men jag har 1, ingen skjuts, 2, inte säker på att jag har någon att gå med idag.. så det får väl bli en hemma dag.

har inte mycket mer att säga, någon som har en idé på vad jag kan skriva om? kommentera i så fall! Tack på förhand!

rondeller

Vet ni vad jag insåg igår?

Jag insåg att jag inte åkt i en enda rondell på tre månader förens igår.. vi åkte igenom en som tydligen var nybyggd och jag tänkte väl inte mer på den saken tills Kristy kommenterade hur ovanligt och udda det var med en rondell mitt i vägen.. och Kiah sa att det var jätte vanligt i europa, DÅ insåg jag att jag inte sett en enda rondell.. herregud galet!


pageants och applebee's

Hemma efter en lång dag. När vi kom till gymmet så delade vi upp oss i två grupper, en som skulle ha hand om 8åringarna och yngre, och en som skulle ha 9år och äldre. Jag var i 9+gruppen. Vi var 8-9 OVA-are som hjälpte till. I våra grupper skulle vi komma på röresler till en ramsa, 2 8or dans, samt lära dom rörelser och hopp. Kl 1 kom alla barn in (sammanlagt 35 st) och vi stretchade tillsammans och delade upp oss. I min grupp var vi ledare Jag, Ashlee och Kourtney. Jag känner knappt dom och dom tror dom är bättre än alla och ville mest skryta lite om hur mycket dom kunde. Dom lyssnade inte speciellt mycket på mig och när vi i slutet skulle göra lite gymnastik i brist på annat så sa dom "should we do this just to show off? i really want to" så ja.. Inte dom roligaste gruppmedlemmarna. Men våra små cheerlleaders lärde sig ramsan och dansen och var riktigt duktiga! :)

Efter det åkte vi till Kiahs pageant. En liten tjej som är cheerleader för OVA stod uppe på scenen och gjorde sitt nummer, tror inte hon tävlade är inte säker.. I alla fall hon stod i 3,5 minuter och rockade med en rockring.. UTAN ATT TAPPA DEN EN ENDA GÅNG.. och hon gjorde rörelser och rörde sig under dom minutrarna med. Galet duktig tjej. Vi såg prisutdelningen för Little miss holly day (japp särskrivet) tror jag och sedan var det dags för Miss teen och miss holly day som var sammanslagna men tävlade separat. Tiffany var tydligen med i Miss teen klassen vilket jag inte visste förens hon klev upp där, och Kiah var i Miss gruppen. Dom var sammanlagt 8 personer, tyvärr så vann varken Tiffany eller Kiah men dom båda var duktiga.



Efter det åkte vi hem, Kiah bytte tröja och sedan till skolan för att dela ut lite flyer's för våran fundraiser till folket på Basketball bingon ikväll. Sedan APPLEBEE'S, jag höll på och dö av hunger och det verkade ju resten av parkersburg/vienna göra eftersom vi fick vänta typ 15 min för att få ett bord. Men gott var det och nu är jag så galet mätt!

svar på kommentar, mellannamn

Anonym om Apricot:
vad heter du i mellannamn? :)

Inte apricot? ;) hah nejdå, mina mellannamn är maija kaarina.. så inte ens likt :P

Apricot

Godmorgon!

Ett liten snabb uppdatering här, om en timme måste jag åka till gymmet och innan det ska jag hinna duscha, äta frukost och packa kläder. Kläderna jag ska packa är kläderna jag ska ha på mig på Kiah's pageant. Förhoppningsvis så kan jag spendera natten hos Caitlyn ikväll för vi har värsta planerna på vad vi vill göra! Okej inte värsta, men vi kommer ha roligt! Caitlyns pappa "mr Stackpole" som jag kallar honom sa att han tänker kalla mig Edda Apricot Hurri i framtiden eftersom Caitlyn hade berättat hela mitt namn med mellannamn och allt, och han hade sagt "is her middle name Apricot?!?!?" haha.. Han är knäpp han!

Men nnu ska jag gå och ta en dusch! Skriver mer senare!

Hockey och sonic

Nu är jag hemma igen.

Kristy kom och hämtade upp mig och Kiah runt 6 tiden. Vi började åka mot Athens en timme bort. Vi stannade vid en ATM-automat så att jag kunde ta ut lite pengar och betala telefonräkning osv.. Vi letade i evigheter efter parkeringen till ishallen. Ohio University är ju helt galet stort och jätte fina byggnader. Visste in att en av byggnaderna där har ett starbucks OCH en apple store??

Till slut hittade vi den och gick in, det var iskallt och det var ca 30 min kvar innan matchen ens började. Matchen var helt okej, och i första halvleken så kom Youth laget in och spelade lite för oss, med andra ord Kaden var där.. Jätte söta små ungar. Matchen slutade i alla fall 7-3 till Ohio University. Och vi rörde oss mot Sonic. Där åt vi lite mat innan vi åkte hem. När man ska beställa mat på Sonic så är det lite speciellt. Man sätter sig vid ett bord och på varje bord står en liten telefon, du tar upp luren när du bestämt vad du vill ha, trycker på en röd knapp och väntar på att någon ska svara. När dom svarar så berättar du allt du vill beställa, de berättar din totalkostand på beställningen och sedan kommer de ut med maten till bordet och du får betala där. Lata amerikaner kallas det.



På deras tots-paket (som små poptatisbullsbitar) står det lite olika citat till exempel "sonic tots are so special that they don't need a secret ingredient" eller något, och "if french fries comes from france, then sonic tots has to come from awesome, because they are awesome". Rätt underhållande att läsa när man äter. Jag beställde i alla fall en sallad.

Imorgon ska jag till gymmet kl 12 för att lära " the non traveling team" lite motions, hopp och ramsor tillsammans med ett par andra.. Intressant. Efter det är det Kiah's pageant, och vad kvällen bjuder på efter det är oklart. Men nu ska jag sova! Godnatt!

svar på kommentar, cheerleading

Anna om svar på kommentar, cheerleading:
Hej igen =) Jag åker med EF, vilka åkte du med? Ja jag har skrivit att jag tränar och skulle gärna vilja fortsätta träna cheer när jag åker till USA :D Skulle vara så himla roligt att utvecklas ännu mer=) Men vad behövde du kunna för att komma in i ett allstarlag? =) Kram!

hej! jag åker med Explorius en rätt liten organisation! okej va bra! jag gjorde ingenting speciellt, min värdmamma kontaktade mig och frågade om jag var intressead av att tävla i ett allstar lag och det var jag. Hon frågade vad jag kunde och placerade mig sedan i ett passande lag. Det finns ju allt från level 1-5. Då 1 är iprincip inga bygg över prep-nivå, rondater och backbend-kickovers.. på level två adderar man en flickis och man kan göra extensions och om du vill göra en lib i extension så måste du antingen ha en annan topp som håller i ditt ben eller arm.. osv.. :) kram

My little pony

Äntligen fredag. Det har varit en riktigt bra dag, WHS-news gjorde min dag som vanligt och sedan var det dags för dodgeball på idrotten. Inte det roligaste och jag står mest mitt på planen och undviker bollen. På historian så presenterade ett par grupper sina arbeten och Mrs Clark skällde ut en grupp eftersom dom inte visste NÅGONTING.. rätt roligt att se. Sedan kläcker hon den sjukaste kommentaren någonsin "drugs are good".. Det lät så fel, men det hon menade var att hon tyckte att det var bra med droger i samband med operationer eftersom hennes man gått igenom något utan droger och hon hade aldrig sett honom vitare i ansiktet efteråt.. Ja, Mrs. Clark har sina stunder.

Under 3rd period satt jag och målade i min målarbok, väl förberedd eftersom jag vet hur tråkigt jag får annars. Rätt underhållande det där med målarböcker! JAG VET VAD JAG ÖNSKAR MIG I JULKLAPP!! EN STOR MY LITTLE PONY! asså inte gigantisk men stor! Så om någon hittar en, köp den till mig! Tack.



Under government delade han in oss i grupper som vi ska argumentera i, vi fick rösta på lite olika ämnen och sedan grupp för grupp välja vilket ämne man ville ha och om man var för eller emot. Min grupp fick Animal Testing (for) och Gay Marriage (For). Jag är inte för animal testing, men eftersom vi inte behöver samtycka med grejen vi fick så var det väl okej. Sedan visade han oss våra testresultat, jag fick i alla fall över 90% han visste inte säkert. Men jag är nöjd!

På engelskan fick vi tillbaka våra Crucible essay's och våra prov i the crucible (hela pjäsen) fick 37/40 på uppsatsen och 89% på testet. Superglad är jag, det kanske drar upp mitt engelska betyg ytterligare! Sedan hoppas jag på ett bra resultat på våran Persuasive essay som vi lämnade in idag.

På psykologin tog vi ett left/right brain test och ett IQtest. Jag var right brained, mina resultat var left:9 right:10 så det var rätt jämt. Min IQ var 122 och då hade annan sida vi provade först (men vi kunde inte slutföra för det kostade pengar) sagt att om inte engelska var ens modersmål så skulle testet antagligen dra ner på resultatet. Vet inte om det stämde på andra sidan också men enligt Mr Johnsons kunskaper så var genomsnittet på IQ 86-120. Så jag är ju tydligen lite över medelmåttet! Vi fick tillbaka våra test och jag fick 94%. Det går jätte bra för mig nu känns det som.

Ikväll bär det av mot Athens där vi ska kolla på Ohio University - Ohio State matchen i Ishockey. Min och min familjs första ishockey match. Kaden (en av barnen som kristy är barnvakt åt) spelar ishockey så han kommer vara där och göra något i halvlekarna om jag förstod det rätt (han är jätte liten typ 5 år) så vi är där mest för hans skull. Men det ska bli roligt.




more videos

Okej eftersom jag är galet uttråkad och sitter och stalkar Colin Becker's youtube account så tänkte jag dela med mig av lite videosar som är både rolga OCH visar lite av min skola! + några av mina kompisar!


2.08 - zane i röd tröja,  2.24 - Josh och Scott


Massa från min skola ju!

Vill ni ser mer? klicka HÄR

WHS-NEWS

Ett kort klipp från WHS-news.. för att ni ska få se vad det är för något vi börjar våra fredagar med. Med andra ord det är absolut inget seriöst!



WHS-news håller oftast på i ca 10 minuter och som jag sa tidigare, det är dagens underhållning!

Zane Ellenwood, snällast ivärlden

Godkväll..

Den här dagen har varit fylld med prov och presentationer, men det gick ju helt okej så inget att klaga på. Efter extra hjälp passet som jag spenderade inne hos Mr. Schob igen för att gå igenom resten av provet.. Ja han låter oss kolla på provet eller dom frågorna och han svarar på frågor vi inte kan. I alla fall efter det så hade jag Historia, vi hade presentationer. Första gruppen var hur duktiga som helst och det kändes som jag faktiskt lärde mig något (målet var att man skulle lära klassen något lite som en egen lektion i 5 min), andra gruppen var mer komplicerad, som tur var så pratade dom om nästan samma sak. Grupp tre var jag och Emma, vi delade ut våra worksheets och började berätta, efter lite upprepningar på frågor dom missat så ställde Mrs Clark en sista fråga innan vi fick sätta oss igen. Det gick helt okej, eller jag skulle vilja säga bra för JAG PRATADE INFÖR KLASSEN! Jag var inte ett dugg blyg eller nervös, lite när jag skulle läsa och det kom ett ord jag inte förstod men inga problem alls ju. Jag tror det är för att jag knappt känner någon där inne och jag bryr mig inte om att känna dom heller. Visst jag har ett par kompisar, Tiffany, Tiffany, Emma, Ashley (typ), Delanie (eller hur hon stavar sitt namn), Curtis och kanske någon mer. Det kan vara så att jag inte riktigt bryr mig om vad dom tyckte om min presentation och jag därför kunde slappna av? Jag vet inte, men jag är glad att det gick bra.

Efter det hade jag Government prov, det gick bra och jag tror att jag i alla fall fick ett högt B (87 eller högre satsar jag på). Resten av lektionen satt vi bara och pratade och tvingade Zane att spela upp låten han spelat in. Jag tvingade inte honom eftersom jag vet att jag själv vägrat om jag varit i hans situation, men efter att han blivit övertalad och jag fick höra.. Herregud, hur bra som helst ju! :) han är typ världens sötaste kille, typ 2 meter lång, jätte jobbigt att gå bredvid honom i korridoren och prata med honom när han måste bokstavligt talat böja ner huvudet för att se mig.. han är världens snällaste och har alltid något snällt att säga till en.

Till exempel en dag när mitt hår stod åt alla håll och det var helt enkelt inte min dag, ville bara lägga mig och sova igen så säger han "oh edda i like your hair today". Jag trodde först att han skämtade men han var tydligen seriös. Det var förresten han som kom på "feed the bear queen she rules, really cool boys pop pills" för att vi skulle komma ihåg "the bill of rights" (10 amendments). Han har även hand om WHS-news på fredagar tillsammans med Colin Becker, och det är så sjukt roligt. Det är höjdpunkten på hela veckan jag lovar. Varenda fredagsmorgon sitter jag och Tiffany och väntar intensivt på att tjejen i högtalaren ska säga "and now, if you could please turn on your television for the WHS-news". Okej nu skrev jag nästan en hel uppsats om honom.. hehe my bad.


Zane till höger!


stillbild från WHS-news. Colin becker och zane gör en explosion..


Colin och Zane. Colin var årets homecoming king, han är typ populärast på skolan.

Nej nu vart det mycket zane.. haha tänkte bara berätta om hur underbara vissa människor är här borta. SÅÅÅ, efter Government så hade jag i alla fall Psykologi, innan lunch vilket var ca 30 min så skrev vi ner lite nya ord vi skulle lära oss och Courtney målade en my little pony teckning till mig (från hennes målarbok) som jag satte upp i mitt skåp. Efter lunchen så hade vi ett test, jag som var rätt bra förberedd tyckte att det var rätt lätt.

Sista lektionen var Reading, jag gjorde klart min engelska och mina psykologiglosor. Så jag är helt läxfri! Skönt!

Träningen gick bra, inte ens jobbigt. Tråkigt, jag som ville få träningsvärk och känna att jag tränat. Men vi ska börja med conditioning snart! SKÖNT!

Bloglovin

Trött på att kolla in på min blogg 5 gånger om dagen för att varenda gång se att jag inte hunnit uppdatera? Bli medlemmar på bloglovin och följ min blogg där!

På bloglovin kan ni följa alla era favoritbloggar och ni ser varenda gång någon av bloggarna uppdaterat! Och ni kan se inläggen direkt därifrån! Superbra sida som jag älskar och använder nästan varenda dag

bloglovin

Herregud vad reklamigt det blev. My bad



Cookies and tumbling

Jag är så himla trött på volleyboll nu, haha vi hade blockday-idrott (1,5 timme) och våra volleyboll matcher var längre än vanligt, och vid sista matchen ville jag bara lägga mig och gråta. Haha det var hemskt. 2 veckor av volleyboll är helt enkelt förmycket. Haha, under 3rd period höll jag på att hungra ihjäl, ni vet känslan när man bara vill lägga sig och dö för att man är så hungrig? Så jag bestämde mig för att gå ner till the vendingmachine, men nej den tog inte emot pengarr innan 1.00 PM och klockan var då runt 11.. Jag kan ju berätta att den sista timmen av 3rd period var en mardröm, som tur var så hade jag engelska efter och Mrs Roberts har ALLTID Lifesavers (mint-saker man suger på så försvinner magvärken man får när man är hungrig). Underbara ting det där. Vi satt i biblioteket och fortsatte med våra argumenterande texter eller persuassive essay som det heter här. Jag blev klar, men tänkte ändå dubbel kolla imorgon under 8th period.

Lunchen idag var hysterisk. Allting var som vanligt, tills halva matsalen flög upp ur sina bänkar, skrek och freaked out. Alla sprang mot fönsterna (i den halvan av matsalen) och vi trodde det var slagsmål utanför eftersom Mr Schob sprang dit också.. Men det visade sig bara vara två små freshman-killar som hade kysst varandra eller något. Hysteriskt roligt när den nyheten nådde vårat bord.. Jag tyckte det var jätte roligt medans alla som sett det var äcklade (av någon anledning).. Jätte kul att reta Tim efteråt eftersom han var en av dom jag såg reagera på det!

Under treble chorus fick vi våra Kakor som vi sålt och jag fick tillåtelse att gå och lämna kakorna till lärarna som köpt av mig, Mrs Hukill var inte där för tillfället men Annie sa att hon kunde säga till när hon kom tillbaka och Mrs Presley och Mrs Chase blev överlyckliga när dom såg mig komma med kartongerna. Dom är så snälla på the guidance office. Sedan sjöng vi lite och så var det dags för SOCIAL DEVELOPMENT! Vi hade lite kakor, chips, läsk, och annat trevligt att äta och efteråt kände man sig 100 kg tyngre. Det är nackdelen, fördelen är väl att vi slipper sjunga i 1,5 timme. Det låter rätt dåligt att vi är glada när vi slipper sjunga i treble chorus.. Men så är det faktiskt.



Efter skolan var det hem-packa väskan-gymmet. Hade tumbling och det gick HUR BRA SOM HELST. Först lyckades jag göra mina backhandsprings helt själv på golvet, utan Jeff's hjälp. Dock stod han bredvid eftersom jag är en liten mes och inte kan göra det utan honom bredvid. Sedan efter ett par gånger med roundoff-backhandsprings så bestämde sig Jeff för att sluta stå där och spotta mig.. Så jag gjorde den helt själv, sedan tvingade han mig att göra den själv typ 3 gånger! Gick superbra, och såklart så fort Jeff gick därifrån så fega jag ur och landade på ryggen istället.. Haha men JAG GJORDE DET!! Sedan har jag bara suttit på gymmet.

GET SOME KNIVES!

Mamma som svar på din kommentar, ja det visste vi.. Eller jag vet inte om det var en övning då poliserna letade droger samtidigt.. men ja lite av en övning för mig.. hehe

Dagen har varit bra, fick jätte många snälla kommentarer från alla möjliga människor av mina kläder.. Hade min kjol, skärpet och en lila-blå HM-tröja. Jag var med och spelade volleyboll idag, vi ska ju tydligen spela volleyboll i evigheter verkar det som. Någon sa att vi skulle spela på en stor plan nästan vecka (vi har spelat turnering på två mindre planer hittills). Jag är ju i alla fall bättre än jag var när vi provade på det på Helix förra året. Hehe jag kan faktiskt slå över bollen över nätet nu sådetså!

Vi hade vikarie idag på Historian och han lät oss jobba en dag till eftersom hon inte var där.. hehe SKÖNT för nu är vi klara. Dagen rullade på, hade som vanligt sjukt kul under lunchen.. jag förstår inte varför dom inte har i alla fall plastknivar i matsalen.. vi har liksom sked/gaffel i plastformat.. Och så får vi en jäkla köttbit eller en friterad kycking grej som man måste skära.. nej då ska man sitta och hugga köttbiten med sked/gaffeln som går sönder av minsta lilla.. Menmen så kan det gå.

Vi hade ett review-game på psykologin inför vårat prov på torsdag.. Enda sedan skolan började har team1 (INTE MITT LAG DÅ) vunnit varenda gång, och dom är alltid så kaxiga om det.. Haha men så idag vann MITT lag med typ dubbla poängen hur kul som helst.. Så extra poäng för mig på provet imorgon! = lättare att få ett A. Hehe

Det har regnat och blåst hela dagen vilket är supertråkigt.. jag har faktiskt hellre snö än massa regn, för snön är i alla fall mysig. När jag gick i korridoren för att hämta ett papper från Mr Johnson under 8th period så kommer en kille mot mig i korridoren och säger:
STOP!
jag - ehm.. why? (och stannar då)
han - are you the swedish chick?
jag- ehm. yes :P
han - hah cool, that's all i needed to know!


jätte random, men rätt roligt.

Efter skolan åkte vi till gymmet, gymnastik och träning var det som gällde.. Min vrist som börjat bli bra, så gör man en rondat och så gör man illa den och faller ihop. Herregud, duktigt av mig, dock lyckade jag göra en frontwalkover idag!! Var jätte uttråkad så jag testade lite, och så gick det! Underbart kallar jag det. Min singlestunt grupp blev framflyttad och vi är överlyckliga, och + att vi la till en "snurr", ett halvt varv upp till en extension. Singlestuntet blev helt plötsligt 100 gånger roligare.

Så nu sitter jag här i min säng, har precis pluggat lite psykologi och ska väl strax sova.. Ingen bild i det här inlägget heller, bara för att jag inte vet vad jag borde lägga upp..

The blind side



Jag har precis (en timme sen, blev distraherad av min målarbok) kollat på en film med min värdfamilj, The blind side hette den, baserad på en verklig händelse. Jag som bara ÄLSKAR sånna filmer. Och som alla andra bra "truestory filmer" så handlade den om amerikansk fotboll. Och såklart för att bli riktigt bra så måste det vara en mörkhyad kille med i filmen! Så är det bara. Filmen är inte allt för gammal heller eftersom killen som det handlar om endast är ca 25 år gammal nu och filmen utspelar sig i hans senior year of high school (såg kanske från mitten så jag vet inte riktigt). 2009 är den tydligen inspelad såg jag nu på IMDB. Såhär säger IMDB:

Based on the true story of Leigh Anne and Sean Tuohy who take in a homeless teenage African-American, Michael "Big Mike" Oher. Michael has no idea who his father is and his mother is a drug addict. Michael has had little formal education and few skills to help him learn. Leigh Anne soon takes charge however, as is her nature, ensuring that the young man has every opportunity to succeed. When he expresses an interest in football, she goes all out to help him, including giving the coach a few ideas on how best to use Michael's skills. They not only provide him with a loving home, but hire a tutor to help him improve his grades to the point where he would qualify for an NCAA Division I athletic scholarship. Michael Oher was the first-round pick of the Baltimore Ravens in the 2009 NFL draft.

Riktigt bra film och jag rekomenderar den till alla som älskar filmer baserade på verkliga händelser. Jag rekomenderar den även till mina kära vänner i borlänge som precis som jag älskar bland annat "Remember the titans". Även fast det inte är samma sak så jag vet inte, jag gillade filmen i alla fall. Kolla och se vad ni tycker!

black friday

Den här veckan är enda veckan som är en "riktig" vecka innan Thanksgiving, förra veckan gick vi måndag-onsdag, den här veckan är måndag-fredag och nästa vecka är måndag-onsdag. Sedan är det Thanksgiving och vi ska tydligen till Columbus på årets shoppingdag(natt), Kristy berättade att man började shoppa runt 12 på natten för att sedan gå runt och shoppa med alla andra galna människor, det är poliser överallt, det är folk som slåss för att få saker dom vill ha.. Det är galet, dom har köer som kan räcka runt flera parkeringar.. Hon sa att det var årets bästa dag, jag ÄLSKAR att min familj är shopping-galna. Jag ser framemot den dagen! Tror det är den 25 november. Blackfriday kallas den.

Black Friday has been a longstanding tradition in Ohio. Shop till you drop the day after Thanksgiving seems to be just as much of the holiday as turkey and canned cranberry sauce. - så beskriver en tjej Black friday.

Ska nog köpa lite julklappar och sånt då!

Tänkte sätta mig och färglägga lite strax eftersom varenda människa i sverige sover, och alla amerikanare verkar ha bättre för sig än att sitta vid Facebook.. Så ingen mening för mig att sitta här!

Lockdown and charlotte russe

Imorse bestämde jag mig för att inte vara med på Advanced P.E eftersom min hals fortfarande gör ont. I alla fall, mitt i alltihopa så talar dom om i högtalaren att vi har ett lockdown och att vi måste sluta med de aktiviteter vi håller på med, låsa alla dörrar och gå in i ett rum utan fönster (eller nåt sånt). Så hela min klass går in i tjejernas omklädningsrum där vi inte fick säga ett ord.. Två poliser kommer in och kollar läget samt säger att det var rätt svårt att hitta oss (vilket är bra) och det visade sig att dom två poliserna var Mr Stackpole och hans kompis.. haha och såklart så säger dom till Mr Leffingwell (rektorn) att jag är en riktig problemunge och att jag borde få kvarsittning, dock skämtar dom och skrattar. Vi får gå tillbaka till våran lektion och Caitlyns pappa och hans jobbarkompis bestämmer sig för att sätta sig bredvid mig och prata lite medans alla andra spelar volleyboll. Haha sjukt roliga människor dedär. Efter P.E gick vi och bytte om som vanligt och klockan ringde som vanligt.. så vi går ut som vanligt. MEN korridoren är TOM, hela skolan är TOM förutom vi fyra tjejer och två vilsna killar. Mr Leffingwell ser oss och skriker och frågar vad vi gör? eftersom det tydligen fortfarande var lockdown och vi var inte tillåtna att lämna vårat klassrum.. Så Mr Welsh öppnar dörren till idrottshallen (eftersom alla dörrar är låsta) och där sitter ALLA i våran P.e klass förutom vi tjejer. Rätt pinsamt. I alla fall så fick vi sitta där i typ 20 min till vilket sög. Sedan berättade dom i högtalarna att vi var dismissed till våran second period klass.

På historian började vi sammanfatta våran presentation som vi har imorgon, vi blev inte helt klara eftersom vi endast hade 20 min kvar på lektionen när vi kom dit men Emma skulle göra klart det. Dagen flöt på som vanligt och inget oväntat eller superroligt hände. Efter skolan åkte jag och Tiffany till the mall eftersom vi inte umgåtts på evigheter + att jag behövde ta ut pengar. Vi fick lite tid över och gick runt i affärer, och såklart hittade jag massa skit. 2 par leggins, en kjol och ett bälte rikare så var jag redo att åka hem. Tiffany lyckades köpa en tshirt och ett par jeans för 7 dollar idag, så med andra ord en outfit för ca 42 kr! Jag kommer dö när jag kommer till sverige och ser våra "oj en billig tröja för 99 kr" priser.. Till exempel min kjol var på rea 5 dollar (35 kr) och det tyckte jag nästan var lite dyrt.


min kjol, mitt bälte och mina leggins. Rätt nöjd med mina köp. Allting förutom legginsen är från Charlotte Russe, min absoluta favoritaffär när det gäller billiga och snygga kläder och skor. Dom har förresten ALLTID erbjudandet köp ett par skor, får det andra paret för 10 dollar och deras skor är faktiskt rätt billiga.

Men nu ska jag gå och hitta mig något att äta och sedan blir det nog lite TV.

svar på kommentar, komplimang!

siri om Alexa made my day:
hej, jag måste bara säga att jag bevakar unjefär 40 bloggar (alla är utbytesstudenter eftersom jag själv vill bli en) men din är min absoluta favorit! besöker den typ 5 gånger varje dag för att kolla ifall du har uppdaterat - haha. det är kanske mest för att du är så lik mig och är så naturlig, alla andra vill alltid berätta hur rika dom är eller hur mycket kompisar de har fått.
så ja, hehe, keep up the good work! :)

awwww va snällt :D tack så mycket, du gjorde precis min dag! Min dag har inte varit den bästa, men din kommentar lyste upp allting! Va roligt att du också vill bli utbytesstudent, får du chansen, GÖR DET!!!

Alexa made my day

HAHAH alexa gjorde precis min dag. Hon plingade på dörren eftersom den var låst och hon kom hem från sin dans.

Todd - I thought i gave you a key?
Alexa - Yeah.. do you want it back?

haha jag skrattade rätt rejält, för han ville ju såklart veta varför hon inte använde sin nyckel utan istället plingade på dörren. haha jag har saknat henne den här helgen!

AMERICHEER DAY 2

Tidig uppgång imorse också, sådär runt 7. Satte upp mitt hår i en hästsvans igen och satte in min rosett (fick gå in gratis då hehe) och så var det hotellfrukost igen. Valde att inte äta så mycket idag eftersom jag inte mådde så bra efter frukosten igår. Så en våffla fick det bli, dessutom hade jag inte tid till mer. Vi åkte till hallen och jag, Katie och Spiker följde med in till Warmup-rummet där Senior 5 skulle börja värma upp. Idag var det bara alla Senior 5 lag, dom tävlade om bids eller vad det heter för worlds. Courtney kom och gjorde oss sällskap. Dom gjorde bra ifrån sig, bättre än igår. Men det gjorde dom flesta lagen så. Dagen var kortare och prisutdelningen började redan runt 11.30-12.00 något. Tyvärr så kom vårat S5 lag på 4de plats men så kan det gå.. Inte mycket att göra åt saken.

Efter tävlingen köpte jag mig en rosa,zebrarandig väska som jag kan ha för tävlingar och sånt.. Lite större, så att jag slipper släpa runt på både min handväska och min ryggsäck. Den kostade endast 34 dollar (väskan var 22 dollar + 3 dollar för varje bokstav och jag skrev EDDA + tax). Rätt billigt om ni frågar mig.




Vi åkte till North Face eftersom Kiah skulle köpa någon tröja, dock hittade dom inte den så dom fick åka vidare till någon annan butik. Vi var uttråkade och Katie's mamma kom med den roliga idéen att ta Kiah's telefon och byta Katie's namn till Trevor (en kille hon pratade med för ett tag sen) och sen skulle Katie smsa Kiah och låtsas att det var han. Rätt roligt var det, dock avslöjade vi oss efter ett tag. Bilresans mest använda ord var "boob-glitter" eftersom både Kristy och Anita (tror jag hon heter) hade rhinestones på sina tröjor så dom glittrade.. Och ja, det var hysteriskt roligt i alla fall.

Vi stannade och åt på IHOP (uttalas I-hop), en slags pannkaks resturang som har mer än bara pannkakor. Köpte chocolatechip-pancakes eftersom jag kände att om jag var på en pannkaksresturang så skulle jag väl äta pannkakor också. Dom hade creps, omeletter, sallader, ALLT. Dom hade även en meny som hette Swedish Creps, (vet inte hur man stavar creps) som innehöll lingonsylt.. Såklart. Mina pannkakor var gigantiska och jag orkade inte ens äta upp.

Vi satte oss i bilen och jag och Katie somnade nästan på en gång och sov hela vägen hem. Och nu sitter jag här i mitt rum.

Svar på kommentar, fickpengar

hanna  ([email protected]) om AMERICHEER DAY 1:
hej:)
jag undrar hur mycket fickpengar har du med dig ( per månad.. om du har en bestämd budget?)
:)

Mina föräldrar sätter in ca 1200 kr varje månad till mig :)

AMERICHEER DAY 1

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Sjuk har jag blivit också, min hals gör så galet ont.

Dagen började kl 6 imorse när vi började göra oss iordning för att sedan äta lite frukost. Kl 8 var vi vid tävlingshallen där vi fixade vårat smink och sedan kollade vi på Tiny's och Minis innan det var dags för oss att värma upp. Uppvärmningrummet var så annorlunda från sverige, det fanns ett golv där du värmde upp stunt, ett där du värmde upp gymnastik, ett där du värmde upp hopp och ett sista där du värmde upp hela programmet en gång.

Runt 10.50 var det dags för oss att gå ut på mattan. Allting gick bra tills vårat single-stunt, vi tappade vårat + att en annan grupp också gjorde det (tror det var gruppen där Kristen hoppade in i torsdags), våran pyramid var hemsk och ja .. Det gick INTE bra i alla fall. Det är rätt stor skillnad från DM och SM i sverige, tävlingen är inte uppdelad i olika klasser, visst youth 2 tävlar bara mot youth 2'or MEN alla lagen i den klassen tävlar inte efter varandra, det är lite blandat. Kl 11.45 var det dags för prisutdelning för level 1-2 lagen och vi kom sist (4de plats) är inte förvänad, men det var ju rätt tråkigt ändå. Resten av dagen umgicks jag med Tiffany Longfellow, kollade på alla OVA lag, hittade GRYMMA MANLIGA CHEERLEADERS i olika lag som jag vet inte det var helt galet. Senior 4 kom på första plats och Youth kom på andra plats och juniors kom på 3de (eller så var det tvärt om på youth och juniors inte säker). I alla fall bra jobbat tycker jag.




gratis nagelgrejs.. haha jätte fint! ;)




Juniors


Juniors pyramid


bestämde mig för en smoothie, och jag fick världens största sugrör.. den är gigantisk!


Senior 4


hallen och allt folk (bakom allt fanns det massa små stånd som sålde tröjor (personliga), smycken, dekaler, väskor osv)


Prisutdelning level 3-4



Senior 5 (worldsteam)


Singlestunt skulle jag gissa på!

Nej nu ska jag sova, klockan är 00.20 och vi ska lämna härifrån kl 8 imorgon! Godnatt!

The hotel

Nu sitter jag på hotellet, nyduschad och kollar på TV med alla andra. Jag bor i en svit med 6 andra människor, dom andra är Kristy, Kiah, Kylie, Katie, Katie's mamma och Kristen. När vi kom hit så gick vi ner och åt lite hotellmat för att sedan åka till Target. På target köpte vi massa saker, jag köpte linsvätska, tandkräm, en målarbok (my little pony) + kritor, lypsyl och handsantizier som luktar blåbär. När vi kom tillbaka till hotellet så gick vi barn ner till poolen för att bada lite. På vägen upp hämtade vi lite gratis popcorn och läsk. Så nu sitter jag här på golvet till ett av våra rum och kollar på CSI medans dom andra plattar sitt hår inför imorgon.

Imorgon har vi samling kl 8.45 så det är en tidig morgon, sedan ska vi kolla på Tiny's kl 9.30 something för att sedan själv tävla runt 10 något. Tänkte bara berätta läget lite, och nu tänkte jag måla lite i min målarbok! Herregud vad barnslig man blir när man bor här borta. Till exempel Kiah som ska flytta i Januari till ett campus till Rio Grande College eller nåt sånt, och hon ska ha massa hello kitty i sitt rum, så hon är helt galen i hello kitty nu och köper nästan allt med henne. Alla är så här borta.

Jaja, nu ska jag som sagt måla och senare platta håret lite!

Breakfast the american way

Godmorgon

Klockan är nästan elva och hittills har jag och Kiah städat ut bilden och damsugit den. Om ett par timmar, rättare sagt kl 2 så ska vi börja åka mot Columbus där vi ska sova på hotell inatt. Det är ingen tävling ikväll men eftersom mitt lag har samling 8.45 imorgon så bestämde vi att vi skulle åka ikväll och inte imorgon kl 6 på morgonen.

Väskorna är packade, nästan i alla fall och jag ska väl äta en smörgås här innan vi åker också. Förresten, folk tycker jag är konstig när jag äter macka till frukost. Alexa kommenterade det för någon månad sen och för någon vecka sen så tyckte Caitlyn att jag var konstig och att det var ju sååå äckligt att äta macka till frukost. Frukost här borta är toaster strudel, poptarts eller våfflor (som man bara lägger in i rosten). Men nej, mackor det är ju lunch!


mina favorit poptarts


Toaster strudel'n jag åt imorse. Eller ja den sorten, var ju inte precis den på bilden..men det fattade väl ni


Och våfflorna alla har här borta. Finns med alla olka slags smaker.

Ja då hade jag min lilla genomgång på frukost här borta. Nu tänkte jag packa klart det sista och se vad alla andra i huset gör!

svar på kommentar, engelska

Isä om Sista träningen:
Ai kän do it, send it ouver.

Tack pappa! Skickar den nu då! ;)

Sista träningen

Hemma igen efter en lång dag på gymmet. Vi kom till gymmet vid halv 4, och min träning började inte förens 6, så jag bestämde mig för att ta en promenad till mcdonalds och köpa en sallad! Notera orden PROMENAD och SALLAD haha. Vi fick in en ny tjej eller hon var med i Senior5 förra året, hon lärde sig hela programmet och alla stunt på 2 timmar. Dock är hon inte med i dansen och så.. Utan ja hon är bara en nödlösning tills Holly är tillbaka.

Träningen gick i alla fall bra och jag tror att tävlingen kommer gå bra med tanke på alla omständigheter. I vilket fall så kommer mitt lag göra bra ifrån sig det lovar jag..

Imorgon är det upp kl 9 som gäller, städa lite eller ja hjälpa till med något, packa allt det sista och sedan åker vi! Bilder lovas, dock ingen video på våran rutin då vårat lag inte är på topp just nu.


glömde visa er en av mina bilder ju! haha här är sista bilden vi tog

Jag har en sista fråga, någon frivillig som vill skriva klart min engelska? tacksam för volontärer!

KATASTROOOOF

Imorse när jag vaknade så frågade Kristy om jag ville följa med henne och Alexa till stan, Alexa skulle dansa och Kristy skulle växla in pengar. Så jag hängde på, nyvaken som jag var. Banken var dock stängd så vi satt och väntade på Alexas dans på dansstudion.

Ikväll har jag min sista träning innan våran tävling, tydligen så är en av våra toppar på sjukhuset för andningsproblem.. Så vi har 2 dagar på oss att hitta en topp och lära henne programmet/stuntet. Det här kommer bli katastrof jag lovar.

Jag har inte mycket att säga, ska packa min väska idag inför imorgon och så ska jag alldeles strax ta en dusch. Jag skriver mer när jag kommer hem!

TRE MÅNADER

IDAG FIRAR JAG 3 MÅNADER I USA! Det är exakt tre månader sen jag lämnade min familj och mina vänner på arlanda för att börja mitt liv här borta, 3 månader och inte en minut har jag ångrat mig!


3 månader sen, det känns som en evighet sen. jag har förändrats så galet mycket som person under dom här tre månaderna.


:) im gonna miss this place SOO much when i leave..

Skolfoto

Fick mina skolfoton idag också! Dom blev bra, eller DEN eftersom det bara är en bild. Mamma och Pappa, jag måste bestämma bakgrund (eller ni måste väl) och vilket slags paket ni vill beställa innan den 17 november.. Det finns 16 olika bakgrunder att välja mellan, ska försöka ta en bra bild och visa er!


där ser ni en lite dålig version av alla bakgrunder! Och nej det är INTE den bra bilden jag utlovade

HYPNOTISM

Okej så jag har jääätte mycket att berätta. Den här dagen har varit den coolaste någonsin, eller jag kanske ska säga morgon.

Vi samlades i Aulan efter att vårat hemklassrum tagit närvaron. Mr Huffman pratade lite, tackade oss för att vi var så bra elever och därför vi fått den här äran (alla fick inte gå), sedan pratade Mr Johnson lite, berättade vad vi skulle få se och sedan var det hypnotisörens tur. Han berättade varför han var här, varför han valt att bli hypnotisör osv. Sedan började han med lite "hypnotisör-lekar" med oss, vi skulle kolla in i en såndär svartvit-snurr grej (ja jag trodde inte att dom använde sånna på riktigt) medans han pratade lite, berättade vad som var påväg att hända. Sedan räknade han till tio och när vi kollade på honom igen så växte hans huvud jätte mycket och blev stort. Sedan gjorde han samma sak fast tvärt om och hans huvud blev jätte litet i stället. Sedan skulle vi hålla höger hand framför oss med handflatan upp och vänster hand likadant fast med handflatan ner, blunda och föreställa oss händerna. Sedan medans vi blundade så sa han "nu föreställ dig att det ligger en vikt på 10 pounds i din högra hand, du känner hur den sakta blir tyngre och tyngre.. i den vänstra handen har du helium och du känner hur din arm blir lättare och lättare...." och när vi sedan fick kolla så var faktiskt våran högra hand längre ner än den vänstra. Han berättade även att man kunde "utöva" hypnos hemma, man behövde bara vara i det rätta "läget" lite svårt att förklara men ska försöka ikväll.

När han var klar med sina "hela-gruppen-lekar" så bad han om volontärer, jag räckte upp handen precis som massa andra ungar. Men han valde inte mig, så fick dom sätta sig på stolar på scenen. Han började sin lilla hypnosthing och snart var dom flesta borta, eller dom sov. Dom som det inte fungerat på fick gå ner och sätta sig igen. I alla fall, när dom var under hypnosen så kunde han iprincip styra dom som han ville, han sa till dom att dom kommer att följa alla hans instruktioner och varje gång dom hör ordet SLEEP eller om han drar i deras arm så kommer dom falla in i en jätte djup sömn. Han hypnotiserade folk att glömma bort sitt namn, att dom var kända personer, att dom var modeller, cheerleaders, utomjordingar som inte kunde prata engelska, och massa roliga saker. Han fick en kille som heter Cory att tro att han var polis som letade efter bomber. Det var i alla fall hysteriskt roligt och jag grät av skratt, våran stela vice rektor Mr Huffman GRÄT AV SKRATT.. Då kanske ni kan tänka er hur kul det var. Min kompis blev hypnotiserad till att tro att hon var med i American Idol och att hon skulle sjunga en sång om sin favoritmat, den lät ungefär såhär: I love chicken, with some ketchup, its soo good. and thats my favorite foood! Jadu jag är så himla glad att jag fick uppleva det här. Det är lätt något av det coolaste jag sett.

Efteråt frågade jag Taylor och Ben vad dom kom ihåg, Ben kom ihåg att han hört någon skratta lite (vi asgarvade..), att han kollat på Chad och tänkt/frågat (osäker) What the hell? och han hade bara kollat förvirrat tillbaka, han sa att han var medveten om vad han gjorde, men han orkade inte bry sig. Taylor däremot kommer inte ihåg speciellt mycket, hon sa att hon tror att det var roligt, att hon inte hört oss skratta alls (knappt ens lagt märke till publiken) och att hon trodde att hon sovit kanske 20 minuter och inte över en timme. Det är rätt fashinerande. Senare under dagen hade Taylor gått runt och nynnat på en sång, hennes kompis frågade vart hon fått den ifrån och Taylor sa att hon inte visste att den bara poppat upp i hennes huvud. Hennes kompis svarade då "grejen är den att det är låten du dansade till i slutet.." och Taylor visste inte ens om det.

Efter det samlades Psykologiklassen i aulan för att få ställa lite frågor till honom och ja han berättade lite mer vad det gick ut på osv.  Sedan gick vi till våran third-period lektion som det var ca 20 min kvar på, sedan 4th period där vi som vanligt inte gjorde någonting. Jag spenderade endast 30 min på engelskan då jag var tvungen att gå och äta 2nd eating group idag. För under third eating group gick alla treble chorus människor ner till kör-rummet och bytte om. Så sjöng vi ett par låtar för lite pensionärer innan det var dags att gå till 8th period.

Det var min dag, ingen tumbling för mig idag då jag måste vila min fotled.. som är jätte stor.. haha

Colorguard

Juste glömde berätta, vi fick våra tröjor som jag köpte här för någon vecka sedan. Dom där superhero-tröjorna. Vet inte om jag berättade, men dom är rätt awesome


Hej dålig spegelvänd bild, och hej lat edda som inte orkar hämta kameran! Men är dom inte lite coola, i superman-märket står det WHS och så står det COLORGUARD under. Rätt sweet

Svullen fot

Sitter på mitt rum nu, med en ispåse under foten.. Det värker i hela foten pågrund av att den är nerdomnad plus att det gör ont så fort jag försöker röra på foten. Foten är svullen, fotknölen alltså. Ser jätte dumt ut. Får se hur det går för mig imorgon, hade ju planerat en dusch på morgonen.

Kristy bad mig att sätta mig i sängen med ispåsen och ta det lugnt, så det är precis det jag tänkte göra. Tvätta bort smink och sånt först, sedan DESPERATE HOUSEWIVES!

Can't walk

Nu är jag klar, min stukade fot blev värre och nu sitter jag med is runt omkring den. Jag vet inte om den är stukad eller inte men jag kan inte röra den och knappt gå. Förhoppningsvis blir det bättre tills på lördag. Fick två tabletter nyss så det ska väl hjälpa lite också.

Nu väntar en timme här på gymmet och sen ska vi till en ATM så att vi kan ta ut pengar till mig så att jag kan betala hotellavgift och min warmup-dräkt.

Är rätt excited för att få åka hem, ta en dusch och sen gå och lägga mig! Jag har inte mycket att berätta. Eller jo, medans jag satt och kylde ner min fotled så kollade jag på våran rutin, och herregud vi kommer komma på sista plats om folk ser så tråkiga ut som dom gör.. BOOORING.

Nej nu ska jag sitta och tycka synd om mig själv lite innan det är dags att åka :)

Näst sista dagen den här veckan

hejsan.

Jag fann tid att uppdatera lite nu innan min träning. Jag kom precis till gymmet, det är blue and gold day (våra färger, + vit) idag och jag har 3 timmar träning.. Men jag har min lagtröja (den räknades) så jag får en "röst" i våran utlottning. VI har ju även våran pengar-tävling. Det står burkar med alla olika lags namn och för varje penny (1 cent) så får laget ett poäng, och för varje silverpeng (5cents, dimes, quaters) så tas en poäng bort. Så hela dagen har jag letat pennies av mina kompisar och dom är glada att ge bort då ingen vill ha dom.. Så jag har precis sponsrat mitt lag med 16 pennies.

Dagen har varit bra, inget speciellt har väl hänt, vi hade vikarie på government, satt i biblioteket på engelskan, var i labbet på psykologin där vi letade upp vad våra drömmar betydde.. lätt pinsamt för mig.. haha när jag klev av bussen idag efter skolan så klev jag snett och stukade foten, det gör jätte ont och vi får se hur min träning går.

Imorgon har jag endast 2 och en halv klasser. För 1st och 2nd period så kommer en hypnotisör hit och pratar och hypnotiserar folk, sen har jag 3rd, 4th och en halvtimme av 5th (för jag måste gå och äta 2nd eating group) och under min vanliga lunch-grupp så måste jag gå till kör-rummet och byta om för sen ska vi treble chorus gå och sjunga för pensionärer i kafeterian. Där är min dag imorgon! IM EXCITED!! Det är även sista dagen för den här veckan, sen är vi lediga.

Nu hade jag planerat på att gå och byta om, och kanske prova Maddie's gamla kjol (hon slutade) och sen är det dags för TRÄNING! TTYL

svar på kommentarer

Anonym om Utbytesstudent.se:
kan inte du lägga upp en film när du hoppar och kör gymnastik typ? eller bara hoppar.. ^^

Absolut!  :) har gymnastik imorgon också, ska se till att någon filmar.. :) eftersom min kamera inte sammarbetar alls .. :P


siri
om Morgonuppdatering:
hej, jätte bra blogg verkligen!
jag måste bara fråga, fick du välja ohio eller blev det bara så? isåfall - varför valde du ohio? :)

Åh tack så mycket! Jag valde inte Ohio, jag var för sen med mina ansökningar, jag tänkte välja östkusten (nästan där jag hamnade ju) men det var min värdfamilj som valde mig, så det råkade bli här :)

Morgonuppdatering

Godmorgon!

En liten snabbuppdatering nu innan jag åker till skolan. Bussen kommer om sådär 6 minuter och jag har jätte tråkigt. Och nu kanske ni tänker, men edda 6 minuter är ju ingenting. Jo det är massa tid om det enda man ska göra på dom 6 minutrarna är att sätta på sig skorna och stå vid ytterdörren och vänta.

Idag har jag träning så det kommer bli rätt sent med uppdatering. Näst sista träningen innan tävlingen.. galet!

Men ja, jag tänkte bara säga hej. Nu har jag 4 min kvar, så det borde bli rätt lagom! Puss på er

Monday November 8th

Hejsan!

Jag kom precis hem från skolan och jag är helt ensam hemma.. Rätt segt, Kristy jobbar hela kvällen så jag antar att Kiah och Alexa kommer att vara där större delen av kvällen också. Todd jobbar fram till 6, så jag har 2 timmar här i min ensamhet.

Skoldagen var bra, var dock hur trött som helst. Jag har rört mig jätte mycket i sömnen då jag vaknade med huvudet i fel ände av sängen.. Jag blir bättre och bättre på Volleyboll och det känns ju alltid bra. På Historian satt vi och jobbade med vårat projekt som är helt onödigt.. Mycket lättare om hon bara ger oss en studyguide eller något. Men nej nu får alla ett eget stycke man ska lära sig om, ställa sig framför klassen och lära ut det man lärt sig till dom.

Under min studyhall/T.A klass så passade jag på att gå ner till läskmaskinen och köpa mig en vatten. Resten av lektionen satt jag och läste min bok. Rätt chill att vara T.A för Mrs Hukill för hon förväntar sig inte att jag ska göra massa saker. På government satt vi och pratade lite och sen gick Mr Schob över dom 30 första frågorna till vårat prov nästa vecka.

Det har faktiskt inte hänt så mycket, på engelskan läste vi texter och markerade viktig information (mrs roberts älskar highlighters och använder dom så mycket hon kan). Lunchen var som vanligt rolig, Caitlyns pappa skickade ett mms till henne med en bild på en labrador och så stod det "yellow lab" under. Det var ingen förklaring eller något utan bara den bilden.. Caitlyn svarade "okay.. that's random!" och hennes pappa svarade "BUT SOO CUTE". Haha gotta love her dad.

På psykologin visade Mr Johnson lite fler videos om hypnotism, vissa väldigt roliga. Dom hypnotiserade en man att tro att han var gravid och att han födde barnet. Sedan fanns det en video där ett par byggarbetare blev hypnotiserade att tro att en planka var fast i marken och att de inte kunde lyfta den, att de var balletdansöser, discodansare, modeller osv.. Hysteriskt roligt.

Resten av dagen gick bra, vi skrev lite kritik om helgens sånguppträdande på treble chorus och under Reading satt jag och pratade / jobbade med Megan.

my pictures

Här kommer mina bilder som vi tog på våran picture day. Anledningen till dom olika bakgrunderna är för att visa er vilka olika bakgrunder jag kan välja mellan när jag beställer kort. Dock kan man inte ändra bakgrunden på lagkortet.










My amazing weekend

Nu är jag äntligen hemma efter en lång helg. och inga bilder har jag att bjuda på heller.

Igår kom Leanna's familj och hämtade upp mig och vi började den långa resan mot Athens. Väl där lämnade vi av våra saker på Courtney's rum och gick ut till brasan. Bonfire-parties är jätte populärt här. Massa folk kom och det var trevligt. Dock började min mage göra jätte ont och jag ville bara lägga mig ner och gråta. Men det blev bättre efter två tabletter och lite mat. Till mat fick vi, hamburgare eller korv med bröd som hennes pappa grillat. Och till min stora glädje så hade dom stora skålar med, kiwi, jordgubbar, meloner och vindruvor. Det var helt perfekt, och senare fick vi en suupergod glass-tårta. Runt 10-11 så gick vi in igen för att sitta på hennes rum jätte länge och bara prata. Vi bestämde oss för att kolla på The grudge 2, men det var något fel på ljudet. Man hörde ALLTING förutom deras prat jätte tydligt, så vi bytte film till någon annan film som jag somnade till efter 10 minuter.

Jag vaknade kl 7 av att alla var vakna och pratade, jag var halvdöd och ville bara fortsätta sova. Men vi gick upp, åt frukost, pratade och jag tvättade håret. Sedan började jag, Leanna och Courtney fixa oss inför våran dress-rehearsal idag. Mitt i alltihopa hörde vi att Fired Up var på TV så alla satte sig och kollade på det medans vi åt lite lunch för att sedan fortsätta kolla på The Ugly Truth. När vi alla var färdigsminkade, hade våra dräkter på så åkte vi mot Parkersburg. Courtney hade lite presentkort att spendera på the mall innan våran träning. Kan ju säga att nästan varenda människa kollade på oss när vi gick där i vårat smink, i våra rosetter och våra dräkter. Några frågade vart vi var i från och vissa pratade om oss (Courtneys mamma hade hört dom).

Kl 5 började våran Dress rehearsal tillsammans med Senior 4. Första timmen värmde vi upp allting och efter den timmen så fick föräldrar och folk komma och kolla på oss. Det gick helt okej, lite misstag här och där men sånt är livet. Efter våra två timmar så fick jag lov att stanna 2 timmar till eftersom Kiah hade dress rehearsal med Senior 5. Men nu är jag äntligen hemma och jag är redo att gå och lägga mig så att jag är utvilad imorgon! Den här veckan har jag skola endast måndag-onsdag. Så det är långhelg som gäller, dock spenderar jag fredag-söndag i columbus på våran tävling.

Treble chorus

Jag har precis kommit hem från The craft fair som var på skolan. Alla körmedlemmar skulle sjunga där. Treble chorus hade samling kl 9.40 så det var en tidig morgon för oss. Vi satte på oss våra skjortor, kjolar, kavajer, skor och "sjalar" (som Mrs Nuzum sett på donken-arbetare och sedan beställt till oss fast utan M'et). Kl 10 var det vår tur att sjunga, vi sjöng The Fog, Wishing you were somehow here again, Reflections och Bless this house. Det gick inte bra alls för oss, som tur var så kollade inte så många människor heller. Efter vårat fina uppträdande så bytte vi om och jag och Caitlyn gick runt och kollade på allt konstigt man kunde köpa. Fanns juldekorationer, övriga dekorationer, smycken, mat, slipsar, leksaker, kläder ALLT. Vi gick tillbaka in i Aulan runt 11.20 för att kunna se A Capella sjunga, vi hann även se lite Hand Bells 3. A Capella gruppen är typ 3 gånger så stor som våran och 10 gånger bättre.


Jag och Caitlyn i våra fina treble chorus kläder, vi ser ut som flygvärdinnor.

Nu är jag i alla fall hemma igen och sitter och plockar ihop saker jag behöver inför ikväll. Ska hem till Courtney på hennes födelsedagsfest. Jag har planerat att ha mer tröjor idag än vad jag hade igår, + att jag måste ta med min dräkt och allt smink och sånt eftersom vi har Dress rehearsal imorgon på träningen.

Surpriseparty for alexa

Efter matchen så kom Kiah och Jess och hämtade upp mig, och körde mig till Alexas överraskningsfest. Åt lite mat och gick ner och kollade på 27 dresses tillsammans med alla ungdomar där. Efter ett tag kom Alexa och en annan tjej på den brillianta idén att vi skulle ut och Star Tripin'. Det går ut på att man går ut när det är mörkt, en person kollar upp mot stjärnorna och snurrar runt i 30 sekunder. Efter dom 30 sekunderna så lyser någon en i ögonen med en ficklampa och helt automatiskt så ramlar man ihop. Hur roligt och coolt som helst, för du kan inte göra annat än falla ihop blir liksom automatiskt. Haha vi hade rätt roligt åt det. Men så började jag frysa och Katie's (som vi var hos) bror Matt följde med mig in, vi gick ner och kollade klart på 27 dresses tillsammans med Katie och hennes kille, fler och fler kom in och satte sig så vi satte på Atlantis. Tyvärr så hann vi inte se så mycket.

Men nu ska jag sova, har samling i skolan 9.40 imorgon för the craft fair där alla körmedlemmar ska sjunga.


framsida och baksida på våra cheerleading-lag-tröjor och våra powderpuff tröjor :)

Jacked Up Juniors. powderpuff

Efter skolan åkte jag och Megan tillsammans med hennes kompis hem till Jeremy Hastie's hus. Där samlades alla coacher och junior-powderpuff-spelare och åt lite mat. Jeremy var inte hemma då han hade Basketball tryouts. Efter maten satt alla och bara pratade med varandra och Erin bestämde sig för att hon ville fixa allas hår. Eller det var väl mer att folk frågade henne. Så hälften av vårat lag hade inbakade flätor i håret och annat trevligt.


mo coe som jag av någon anledning var rädd för i början.. och tro mig det finns anledningar men annars är hon världens snällaste och roligaste.


Grace, hon skulle inte spela så jag tog ett kort på henne innan hon åkte :)


Erin fixar mitt hår

Vi klädde på oss ordentligt, (underställströja, två långärmade tröjor, lagtröjorna, leggins, mjukisbyxor, två par strumpor) och åkte tillbaka till skolan. Vi målade svarta streck under ögonen på oss och sedan träffades vi nere på football-planen. Jag hade noll koll vad vi gjorde eftersom jag inte varit på någon träning. Kallt som satan var det också, trodde jag skulle frysa ihjäl.


Girls ready to fight!


:) <3


before warmups.

Matchen började, som var på två gånger 30 minuter, enda gången klockan stannade var om någon blev skadad, under timeouts och under halvlek. Inget tacklande, det var flagfootball, men mycket roligare eftersom det var dödsseriöst. Jag fick spela för första gången precis innan halvlek, var defense, right-inline eller något liknande hette min position. Min uppgift var, spring efter person med boll, ta flaggan. Jag hann spela ett spel innan halvleks-klockan ringde. Vi hade 10 minuter paus och sedan ut och spela igen, spelade ett spel igen, råkade ta en tjejs flagga eftersom jag var nästan helt säker på att hon hade bollen fast hon inte hade det.. Surt. Mo blev utvisad och hon var såå arg (säger ju att det finns anleding att vara rädd för henne). Det var 8-8 (en touchdown var) enda tills det var 15 minuter kvar av andra halvlek.. Då får dom där jäkla seniors in en touchdown, dock får dom inte "extra poängen" eftersom de missar kicken. Efter en touchdown sparkar lagets kicker bollen och ska försöka träffa genom dom där stora metallpelarna. Så resultatet blev tyvärr 14-8 till dom..


Juniors cheerleaders. Tjejerna spelar amerikansk fotboll, killarna är cheerleaders.


Seniors cheerleaders. Jag kände tre av fyra cheerleaders, Greg, Josh och Cory.


vit/svarta - seniors, gråa -juniors


Våra cheerleaders under halvlek


Jacked Up Juniors - laget :)

Schoool daay

Jag har precis kommit hem för första gången idag. Skoldagen var bra, hade skolfoto under engelska lektionen. Vart faktiskt rätt bra, fick se bilderna efteråt och bestämma själv om vi ville göra om det eller inte. Även den här fotograferingen var på en grön bakgrund, så vi kommer nog få välja bakgrund själv om vi har tur. Under lunchen fick vi våra report-cards för the first quater. Jag är faktiskt rätt nöjd med mina betyg.

Advanced PE - 100
American History - 83
American Government - 90
CP english 3 - 81
Psychology - 97
Treble chorus - 91
Reading - 100

Med andra ord 5 A och 2 B. Blev superglad när jag såg att jag fått ett B i engelska och ett A i treble chorus eftersom min inspelning på treble chorus gick jätte dåligt. Haha Caitlyn fick sig ett gott skratt åt mitt lilla breakdown i alla fall.. Jag grät och skrattade så galet länge.. Haha måste sett roligt ut.

På government hade vi Pizza party för Katelyn som fyllde år. Det var lite överraskning och hon blev jätte glad.

På psykologin kollade vi på en video som Mr Johnson spelat in från sin TV. Det var en show där en hypnotisör var gäst och de visade hur han arbetade. Nästa onsdag kommer det en hypnotisör hit till våran skola i lilla Ohio för att hypnotisera några elever.. Hur roligt som helst.

Under reading gick jag och Megan till the vending machine in the office. Hon har lite slappare relger då hennes mamma jobbar där och om någon frågar varför hon är där så kan hon bara säga att det är till hennes mamma. I alla fall, hon köpte en Mountain Dew och så köpte hon en Pepsi till mig. Mrs Hukill älskar oss två, andra får knappt gå till sitt skåp utanför rummet men jag kan gå till mitt skåp när jag vill och hon bryr sig inte direkt.

Blog-award från Carro Hell :)

Jag fick en "blogg-award" precis av världens sötaste tjej ... Och de är nu meningen att jag ska berätta 7 sanningar om mig själv ...



1. Jag är väldigt lat av mig och gillar att göra saker så lätt som möjligt för mig.

2. Jag är jätteblyg bland människor jag inte känner.

3. Jag pratar 3 språk flytande

4. Jag hatar när saker är ojämt, tillexempel bord som inte står kant i kant, snören på tjocktröjor osv..

5. Jag hatar lösa hårstrån. Stör mig otroligt mycket på om någon har ett hårstrå på till exempel sin tröja.

6. Jag tror på spöken och andar. Med andra ord paranormal activity och liknande saker fascinerar mig jätte mycket.

7. Jag ger upp alldeles för lätt..


konversation

Haha dagens konversation under Government lektionen:

Josh: oh edda, say something in swedish!
Jag: Why? :P
Josh: i dont know, its cool.. well lets have a conversation, you're speaking swedish and i'll answer in english! Soo.. how's your day going?
Jag: haha, min dag är bra hittills!
Josh: oh.. i have no clue what to answer, cause i dont know what you just said.. but man, that was hot!
Jag: haha
Josh: if we ever go on a date, you have to speak swedish to me!

Jag och Megan skrattade rätt mycket åt våran lilla konversation, och blyga killar.. det exsisterar inte ens här borta. Haha så bara så ni vet alla tjejer, amerikaner tycker att svenska är jätte coolt och dom ÄLSKAR våran accent.. :)

Diva is a female version of a hustla..

Ännu en dag avklarad. Jämn-blockday idag då, med andra ord history, government, psychology och reading.

På historian började vi vårat grupp-arbete, är med Emma en jätte snäll tjej som har jättefint hår, det är liksom superlockigt. I alla fall, det gick väl helt okej, vi hade två vikarier hela lektionen så det var rätt slappt.

På government lämnade vi in våra papper för att få betyg på dom, eller vi fick betyg om dom var klara han läste inte precis igenom dom så noga. Satt och pratade med Megan medans vi fick en ny uppgift som vi faktiskt blev klara med. Megan ska köra mig imorgon innan Powderpuff matchen eftersom vi ska åka hem till Jeremy Hastie med hela junior-laget och äta mat för att sen komma tillbaka till skolan och gå igenom allting. Jag är jätte excited, förutom att det är lovat kyla, regn och snö imorgon.. Inte kul. Efter det är det Alexa's överraskningsfest.

Psykologin var jätte chill, vi gick igenom våra glosor för att sedan gå på lunch, efter lunchen pratade vi om consciousness and dreams. Vi har börjat en drömlogg den här veckan , och hittills har jag bara drömt om Johanna.. haha sedan pratade vi om avslappning och hur viss musik ska påverka din hjärna så att du lättare ska slappna av. Han satte på en CD som skulle ha en lugnande effekt och sa att vi var tillåtna att somna om vi nu skulle råka göra det. Jag var jätte nära men så ringde klockan och det var dags för Reading.

På reading satt jag mest, letade upp fakta till min argumenterade text och började min "outline" som är due imorgon.

Min träning gick bra, det var Ohio state vs. West virginia university - tema idag. Kristy är Ohio state'are och Jamie är WVU'are och det är dom två coacherna som jobbade idag.. Rätt roligt eftersom dom två lagen i princip hatar varandra. Jag fick låna en röd Ohio state tröja av Katie så jag fick en till lapp till utlottningen. Det börjar bli bättre, inte bra men bättre. På söndag har vi dress-rehearsal (träning där vi har våra dräkter, smink och hår precis som på tävlingen).

Nu ska jag förbereda mig inför imorgon, det är schoolpictures och sen måste jag ha med mig jättevarma kläder inför matchen.


Diva med Beyoncé

Ett farligt ställe, wal mart

ett par timmar senare och jag är 60 dollar fattigare. Att man kan köpa så mycket saker på wal mart, jag har ALDRIG spenderat mer än 40 dollar på wal mart på en gång förut.. Galet.

Jaja, nu har jag allting jag behöver för tävlingar, allt jag behöver för treble chorus + en present till courtney.. Eller massa presenter kanske jag ska säga. Vi bestämde oss (jag och kristy) för att vi skulle göra en liten "cheer-present" till henne. Med andra ord, köpa massa saker hon kommer att behöva för tävligar, hårspännen, snoddar, hårspray, en necessär, nagellacksborttagningsmedel osv. Saker ingen vill ha i present, men saker folk behöver och hatar att lägga ner pengar på. Har en fin bild på allting. Och medans jag ändå var på Wal Mart så passade jag på att köpa nytt smink som börjat ta slut.


Allting jag köpte + en skjorta. Kammarna och snoddarna delar vi på och allting på höger sida om dom är courtneys present :)


Utbytesstudent.se

Nu har även jag skaffat mig en profil på UTBYTESSTUDENT.SE. :) Kolla in min profil här!


Wal mart

Hejsan

Ännu en dag på gymmet. Har precis avslutat mitt gymnastikpass, det gick helt okej idag. Jeff påstår att jag kan göra mina roundoff-backhandspring helt själv på golvet. Men jag tvivlar, jag är väl medveten om att han inte spottar mig mycket alls. Men när jag börjar min flickis så hoppar jag såå högt att mina händer knappt nuddar golvet. Dom säger jämt att dom borde lära mig en tuck eller en layout istället för en flickis. För så högt flyger jag, och när jag säger flyger så menar jag flyger för jag är i luften så sjukt länge.

Så skoldagen var bra, blockday som varje onsdag. På P.E spelade vi volleyboll igen, Dalton hoppade in i vårat lag också och laget blev genast om möjligt flummigare. Inte jag då.. men dom där killarna, herregud. Vi vann i alla fall vår första match sen gick det utför. Men så kan det gå.

Under studyhall gick jag och fixade så att jag nu är T.A (Teachers assistant) för Mrs Hukill. För det första, hon är min favoritlärare, för det andra, jag behöver inte sitta i studyhall och ruttna nu sitter jag i Mrs Hukills rum och ruttnar. Nej men som T.A så får man sitta i lärarens klassrum och om hon/han behöver någon hjälp så hjälper man dom. Rätt skönt.

På engelskan var vi i biblioteket och sökte upp information om vårat ämne. Det går ju helt okej, men jag måste vara klar med min kladd på fredag. Hej 8th period imorgon!

Lunchen idag var tacos, jag ÄLSKAR när det är tacos i skolan.. Det är så galet gott här borta. Eller egentligen är det väl inget speciellt men om man jämför med all annan mat så är det ett himelrike.

På treble chorus gjorde vi inte mycket alls, vi sjöng lite, gick ut på scenen i aulan för att sjunga lite (har uppvisning på lördag) och sen hade vi lite social development där vi lekte lite lekar!

Snart, eller så fort Kristy jobbat klart så ska jag åka till Wal mart, köpa present till alexa, till courtney, lite saker jag behöver, och lite kläder för treble chorus. Jag älskar walmart, billigt och bra och har det mesta.

Så jag antar att jag skriver mer ikväll efter wal mart, ska ta kort på sakerna jag köpt också.

Crazy hair and makeup day

Godkväll

Idag var en bättre dag, började dagen med att spela volleyboll med samma dåliga lag som nu gnällde lite så fort bollen nuddat dom (båda mina lagkamrater är killar). Dom stod hela idrottslektionen och sa : Åhhh det gör så jäääkla ont på min arm där bollen träffade. Men bollen träffade ju mig också och inte gjorde det speciellt ont, det kändes men det gjorde INTE ont. Haha förlåt för att jag är så negativ jag gillar bara inte mina lagkompisar.

På historian fick vi två och två läsa en dikt.. EN DIKT, på HISTORIAN. Fast det visade ju sig att det hade med imperalism eller något sånt att göra. Jaja, detaljer ;) Studyhall spenderade jag med att lyssna på min Ipod och skriva ner låttexter lite random på ett papper. Jag hade absolut ingenting att göra. Så då sitter man och SER upptagen ut så att kalkonen (har ingen aning om vad hon heter, hon är gammal och ser ut som en kalkon och elak är hon också) inte ska skälla på en.

Under government lektionen satt vi och jobbade på våra frågor, blev dock inte klar igen.. Men jag får väl helt enkelt gå till Mr. Schob's rum imorgon som vanligt.. Får se vad jag hittar på.

Under engelskan valde vi ämnen som vi ville skriva om, jag valde "döds straff" och nu alla kära helix-folk som hade teknik med mig förra året.. Haha någon som känner igen sig? Jag fick även veta att dödstraff är lagligt här i Ohio, dock är jag rätt emot det.

Efter lunchen då ingenting intressant hände så hade jag Psykologi, vi fick tillbaka våra prov och jag fick göra klart mitt. Dock la jag inte till något mer eftersom det stod still i min hjärna. Vi fick se våra betyg och jag har nu 97% i psykologi, tack vare extra poängen vi fick idag. Det var nämligen så att Mr Johnson ger extra poäng om man skrivit ner prov och läxor i sin "planner". Så 5 minuter innan han ropade upp mitt namn så skrev jag snabbt ner förra veckans prov och sånt, och tack vare det så fick jag extra poäng.. hehe

Jag fick även se mitt historia betyg idag.. Det är sorgligt och jag vill bara gråta, det är nu en 84.. Så med andra ord ett B.. Det gick från 97 till 99 till 92 till 84. Men jag ska prata med Mrs Clark! hehe

Efter skolan var det direkt till gymmet. Det var Crazy Hair and Make up day idag så alla (många) såg jätte galna ut. Har lite bilder att visa


MaKayla och Kiah, Kiah är ansvarig för bådas hår och sminkning skulle jag gissa på.. :)


jag och Celeste :) Min sminkning ser inte så crazy ut jämfört med Celestes.. haha men min ögonskugga var .. överdriven! OCH jag hade röda läppar vilket aldrig händer. Jag kom på att Celeste såg ut som en indianbarbie eftersom hennes läppar var rosa och glittriga.

Det var i princip min dag. Nu ska jag gå ner och kolla om mina lakan är klartorkade så att jag har något att sova på!

Crayon

Jag lovade en bild på min icke använda halloweenoutfit and here you have a picture


haha söt va? Jag är jätteledsen att ingen av mina kära kompisar sa "edda vill du gå ut på trick or treating med oss?".. Dock erbjöd min granne Breannah att följa med ikväll, men hur retard skulle inte det se ut? Folk skulle ju bli arga och undra varför vi inte kunde göra som alla andra och gå den rätta dagen.

Så inget halloweenfirande för mig.. Får helt enkelt komma tillbaka nästa år! Kings Island ska ju vara USA's största halloweenfest, så dit ska man ju också ta sig någon gång i sitt liv.

Imorgon är det Crazy hair and makeup day på gymmet.. Så då ska man se så galen ut som möjligt. Får se vad jag hittar på. Kamera tas med!

my crapy day

Okej så den här dagen har varit den värsta på länge. Ingenting gick som jag ville.

Det började redan på morgonen på bussen.. Efter att vi åkte ett litet tag så vänder bussen och åker tillbaka eftersom hon tydligen glömt någon. Så vi kom till skolan 10 minuter senare, egentligen gör inte det mig något men att sitta på bussen är inte det roligaste man kan göra. I alla fall, på P.E fick vi veta att i ca 2 veckor ska vi spela Volleyboll. Det gick helt okej, förutom att jag är i lag med Devon och Austin. Devon är snäll men att ha dom två i mitt lag SÖG. Austin tror att han är bäst i världen, så när jag innan jag kom igång missade bollen eller blev rädd, så bestämde han sig för att han skulle springa framför mig varenda gång och ta bollen ifrån mig.. Usch, jag hoppas att vi byter lag för jag vägrar spela med dom i två veckor.

På historian fick vi tillbaka vårat chapter 6-8 prov, som gick hur dåligt som helst. Jag tänker inte ens berätta mitt betyg jag fick. I alla fall så hatar Mrs Clark dåliga betyg så hon bestämde sig för att om vi rättade våra fel så skulle vi få ett halvt poäng för varje fel vi rättade under lektionen. Jag blev klar med mina fel, och jag hoppas på ett bättre betyg nu då.

Under studyhall gick jag till Mrs Hukills rum och gjorde klart min engelska och den blev faktiskt rätt bra. Får se om Mrs Roberts håller med mig. Under government fortsatte vi bara med våra frågor som vi började med förra veckan.

På psykologin hade vi ett prov, det gick faktiskt helt okej. Dock hann jag inte klart med sista uppgiften "the essay", men jag får göra klart den imorgon. Treble chorus, vi hade en vikarie, som mest stod i ett hörn och kollade. Min onsdag är räddad, meningen var att varken Jessica eller Amanda skulle vara där (dom jag sitter bredvid) men nu ska amanda vara borta imorgon istället. Det är typ det enda possitiva med min dag..

Under 8th period kommer Taylor och Megan fram till mig och berättar att Powderpuff träningen är inställd.. och är nu flyttad till tisdag,onsdag och torsdag. Med andra ord VARENDA KVÄLL SOM JAG HAR TRÄNING.. Vilket betyder att jag inte kommer kunna gå till en ENDA träning innan våran match på fredag.. Så jävla sur, och jag skulle ju hänga med Megan och Taylor idag efter skolan.. Men så blev det ju inte heller.

Så ja ni ser ju hur underbar min dag har varit. Jag känner inte för att göra någonting just nu. Så vi kanske hörs senare.

svar på kommentar, ålder

Anonym om English esssaaaay:
Hur gammal är du? :0

Jag är 17 år :)

English esssaaaay


The river (radio station) på min ipod och engelskan i högsta hugg!

Åh jag är halvvägs klar med min engelska uppsats. Dock är den redan för lång, men sedan ska den ju vara skriven på datorn och det ger mig lite mer plats. Ger mig lite hopp. Men jag är rätt fast, jag vet inte vad jag ska skriva. Som tur är så ska jag gå till Mrs Hukill imorgon under 3rd period så att hon kan hjälpa mig.

Om ca 30 min så kommer min värdmamma och Alexa hem med lite Bob evans mat, och Ashley Gibbs ska kanske spendera natten med Kiah eftersom hon bor i Athens (1 timme bort) och hon har inga college klasser imorgon men hon har träning här.. Så det är bara onödigt att åka hem ikväll för att komma tillbaka imorgon.

Juste, jag måste sätta på mig min fina outfit och visa er eftersom jag lämnar tillbaka den imorgon. Den är jättesöt, vem har inte velat vara en crayon på halloween liksom?

RSS 2.0