My heart beats for you

Såhär blir nog jag att se ut ikväll. Kommer bättre bilder, och till klänningen ska jag ha mina nya skor.

So come a little closer, tell me those three little words



Hemresan var hemsk, mådde så galet illa och båten fortsatte bara gunga. Men vi kom hem och jag träffade upp den sjukt snälla Maija och hennes kompis i Täby så att jag kunde köpa skorna av henne, och dom är gudomliga.

Igår sprang jag runt på mellandagsrean för mina jeans sprack, så det blev ett par nya jeans, en sen julklapp och en guldig tunnel till mitt öra (ska ha guld ikväll så måste ju matcha). Sen på kvällen kom Tara, Cornelia och hennes mamma och Jakob för lite sent julfirande. Supermysigt och roligt, skönt avslut på året måste jag säga.

Nu har jag precis vaknat, ska duscha och göra mig ordning lite. Kommer en liten sneak peek på min outfit senare. Ikväll ska väl gänget till Hampus och vad som händer är lite oklart men det visar sig.

Mina julklappar ska ju fotograferas också! Glömmer hela tiden bort det.

Tallinn - Helsingfors

Nu har vi lämnat hotellet och satt oss på båten som ska ta oss till Helsingfors. Vad vi hittar på där i tre timmar är ännu oklart men ikväll går det i alla fall en båt därifrån till Sverige som vi ska ta. Det har varit skönt att komma bort från Sverige men det ska samtidigt bli väldigt skönt att komma hem igen.
Är lite smått illamående så vi får se hur det här går, men jag ska i alla fall försöka göra lite läxor.

Ut och vandra i stormen

För övrigt så drog pappa ut oss i stormen eftersom han hade tråkigt, det slutade med en McDonald's runda innan vi satte oss på en Irländsk bar för lite öl och cider som avslutning på vår sista kväll. Imorgon åker vi med båten över till Helsingfors där vi får vänta några timmar innan nästa båt till Sverige går.
SER NI DETTA KÄRA LÄSARE!? Dom har kaffeglass på menyerna i Estland!! Det är det bästa någonsin, jag brukar alltid försöka köpa det här i Sverige men många av dom säger "så kan vi tyvärr inte göra." Men kan Estland, så kan Sverige.
Kanske bara jag som tyckte det lät lite roligt?
Nu ska jag och Jakob kika på lite New Girl och sova. Natti

Nelly Nia

Och skorna är mina! Maija från Stockholm var så gullig och lät mig köpa hennes skor och jag vet inte hur jag ska kunna tacka henne för det! Så himla snällt och det gjorde min dag 100 gånger bättre! Så på torsdag är dom mina! ♥

Artdeco #03


She told me she was the one, and that everything was done

Vi har varit ute på lite shopping äventyr idag, hittade mig ett rött läppstift och så köpte jag två ricinoljor till, dom verkar ju helt slutsålda i Borlänge. Och påtal om slutsålda, det finns ett par skor på Nelly som jag velat ha ett ganska bra tag nu men inte riktigt haft de pengarna över. Men nu igår så fanns dom änligen i min storlek igen, och så någon timme senare så var dom helt slut, jag letade överallt efter dom och jag kunde bara hitta 37or (vilket får duga om inga 36or finns) men inga som jag kunde få innan nyår. Så idag fick jag ett sms om att skorna återigen fanns i lager på Nelly så jag sprang hem från stan till hotellet igen och satte mig på datorn, och som lovat så fanns det 36or där, men när jag sedan ska ta mig till kassan så står det att dom är slut. Blir helt galen, men jag kanske har fixat så att en tjej kanske vill sälja sina till mig (hennes passade inte henne) så jag sitter och inväntar svar.
Ni kanske vill se lite bilder från resan hittills?
Mitt och Jakobs hotellrum, helt ok fönster där alltså.
Jag under Midollo di Bamboo behandlingen.
Här fick jag sätta mig efter min pedikyrbehandling (som faktiskt var nästan helt ok, men lätt värt det när man såg resultatet) och efter att ha färgat ögonbrynen och ögonfransarna.
Såhär såg jag ut idag, ungefär som alla andra dagar.

Spa hotell

Nu är vi på hotellet i Tallinn och jag har precis blivit klar med en Midollo di Bamboo behandling till mitt hår och en huvudmassage. Midollo di Bamboo behandlingen ska tydligen reparera skadat hår och mitt hår känns sjukt mjukt efter att ha fått 4 olika medel inkletade i håret. Sen vill jag bara påpeka att jag jämt håller på att somna när en frisör (eller ja egentligen vem som helst) sätter sig och masserar mitt huvud, haha så galet skönt ju.

Snart är det dags för en pedikyr och fotbehandling, ska bli spännande. Har lite fotfobi och hatar när andra petar på mina fötter. Kanske låter skumt att jag valde att göra en sån behandling då, men mina fötter behöver verkligen det och jag har inte orken att göra sånt själv hemma. Så jag får helt enkelt stå ut den stund det tar.. Sen efter det är det dags för lite färgning och fixning av ögonbryn och ögonfransar. Kommer nog bli super.
Resan hit var rätt galen, båten var fylld med ryssar (majoriteten hade hockeyfrilla?! vafan hände där liksom?) och på natten var det världens storm, trodde båten skulle sjunka. Hur läskigt som helst. Men det gick bra och jag hoppas att hemresan blir lite lugnare.

Hejdå Sverige, Hej Tallin


Redo för en 3timmars bilresa ner till Stockholm för att sedan åka vidare med båt till Tallin. Där ska jag, mamma, pappa och bror spendera två nätter på ett spahotell för att sen åka hem. Kommer nog bli grymt, lovar lite bilder. Tar med andra datorn så att jag kan göra lite läxor (dom jag inte gjorde förra veckan) och sånt om jag mot alla odds skulle få supertråkigt. Vi kanske hörs under resans gång, annars är jag tillbaka på torsdag.

Himelska burgare



Min och Teresas fina konversation på FaceBook igår. Vi hade precis varit på midnattsmässan och skojat om lite allt möjligt. Kupongen vi snackar om är "Bjud dig själv och en kompis på en varsin Christmas-Bacon"-kupong till McDonalds som alla medarbetare fick i senaste medlemstidningen. Haha vår humor.

Har inte hunnit ta kort på mina julklappar än så dom får ni se senare.

GOD JUL

GOD JUL alla fina läsare!



Min dag har varit bra, lite Guitar Hero och chill. Bilder på julklappar kommer senare så håll utkik! Har precis vaknat från en liten tupplur så är ganska seg och funderar på att ta en dusch. Imorgon bär det av till Tallin med familjen, vi får se hur uppdateringen kommer att se ut därifrån. Tänkte vara klädd i rött och vara lite fixad, men jag fastnade i min ziperall och mina glasögon , så så fick det bli.

I'm falling to pieces


Idol-Robin igår på Kupolen när Idolerna uppträdde. Kan säga att Jessica var helt galen, söt som hon är :)

-


Har myst ner mig i sängen i min ziperall framför lite Desperate Housewives. Fin kväll

Ziperall

Händelserik dag, fick min älskade ziperall och från och med nu tänker jag bo i den, glöm mjukisbyxor (som jag i och för sig aldrig har ändå) och sånt, det här är 1000 gånger bättre.




We will never sleep, cause sleep is for the weak



Jag och Mia bestämde oss för att gå ut igår för att fira att jullovet var här, fick med oss Anna också, och Gina bjöd in oss på förfest. Så efter lite fix så drog vi dit och umgicks med Gina, Linnea W, Linn och alla andra från deras klass. Sjukt roligt var det. Så vid halv tolv tiden drog vi till Klin, helt galet mycket folk och vakten vid dörren varnade om att garderoben kanske var full. Det blev dans hela natten och jag träffade massa roligt folk! En mycket lyckad kväll måste jag säga.

Idag mår man väl som man förtjänar men Issa lyste upp min dag genom att berätta att våra student ziperaller kommit och nu finns att hämta i Hedemora!! Blev så himla glad, det skulle vara så skönt att sitta och mysa ner sig i den idag. Får se om Jessica svarar så kanske jag kan åka in dit och umgås med henne lite och sen åka tillbaka till Kupolen med henne för idag kommer Idolerna och uppträder!

Nu ska jag dricka tio liter vatten och dö en stund. Puss

Lost in the abyss, drowned in the deep

Allt är knas, ingenting är som jag vill och det känns inte ens som jullov. Antar att det kanske blir bättre, känner mig kluven och det ska bli skönt att komma iväg med familjen till Tallin ett par dagar. Behöver komma bort. Sätter på lite Bring me the horizion i lurarna, dom vet hur man gör livet lite lättare.

Tio sanningar

I brist på annat.. eller i brist på inspriation för skolarbete så här kommer tio saker om mig.

  1. Jag hatar att trampa folk på tårna och döljer gärna mina egna åsikter för att slippa det.
  2. Jag har sen jag kom hem från USA förändrats väldigt mycket i både stil och musiksmak.
  3. Jag är helt galen i tatueringar, piercingar och töjningar och tycker att det är iprincip det snyggaste i världen
  4. Älskar färgen rosa, och de flesta av mina kompisar associerar mig med den färgen, dock är jag inte fullt lika galen i det längre
  5. Vill antingen arbeta med fattiga barn i Afrika eller som veterinär när jag tagit studenten
  6. Tycker att fötter är den absolut äckligaste kroppdelen någonsin
  7. Jag klarar inte av att andras fötter nuddar mig eller att någon tar på mina..
  8. Jag är ganska blyg av mig, men när jag väl känner mig bekväm med någon så är jag hur framåt, och rätt knäpp av mig
  9. Min musikstil varierar väldigt mycket och jag lyssnar på det mesta.
  10. Anser att mitt val att åka till USA ett år är ett av de bästa beslut jag någonsin tagit, har växt så mycket som person tack vare det.

Lost myself and I am nowhere to be found

Ibland känns I-dagarna som ett riktigt slöseri på tid, jag är galet omotiverad på att arbeta klart och sitter mest och glor på dokumentet. Hade migrän hela kvällen igår och vaknade upp vid fyra imorse med en sån sprängande migrän att jag trodde jag skulle dö, varje andetag fick mitt huvud att kännas som om den skulle explodera och jag hade knappt ork att ta mig upp och leta på en huvudvärkstablett.
Scary moment, sitter och lyssnar på låten jag la upp igår, och såg precis att Katha lyssnar på exakt samma låt, fast originalet utan att någon av oss visste det.
Snart är det tack och lov lunch, någonslags julbord är det men vad det innebär är oklart. Så ska jag träffa fina Mia efter skolan och leta julklappar med henne. Får se vad jag hittar på för något till alla. Men nu ska jag försöka få något gjort på svenskan dom sista 20 minuterna. Har skivit 1500 ord och är inte ens nära på att vara klar, och det är en jävla bokanalys...

Hurt myself again today

Har varken haft tid, ork eller inspiration att blogga dom senaste dagarna. Har spelat en massa sims (är inne i en sån period igen), bakat med familjen, vallat skidor, umgåtts med Tara och Cornelia, samt varit på Koncordias 5års kalas. Har haft migrän ända sen dess, men så blir det väl när det springer runt ca 10 galna barn med leksaker som tjuter när man blåser i dom.. Haha, nu tänkte jag faktiskt försöka få något skolarbete gjort, är ju som mest produktiv på kvällarna har jag märkt. Åt upp en hel länga vitlösbröd nyss också, luktar nog mindre gott just nu.
Imorgon och på tisdag är det I-dagar (jobba klart med allting som man har kvar iprincip), och jag och Mia ska julhandla imorgon efter skolan. Och för att gottgöra bloggtorkan, här kommer en låt med en av mina absolut favorit sångerskor på Youtube.

Ricinolja - vägen till långt hår?

Finaste Maria tipsade mig om Ricinolja idag, och sa att jag måste prova det. Och ni som aldrig hört talas om ricinolja så är det ett laxeringsmedel (nej jag ska inte dricka det) som man masserar in i hårbotten ca 30-60 min innan man duschar för att håret ska växa bättre. Och det syns skillnad på Maria vill jag lova, hennes hår har blivit så fint och långt så nu hoppas jag på samma resultat. Får se då, har precis smetat in hårbotten med det och håret ser ut som att jag inte duschat på två veckor men sånt får man leva med om man vill bli fin, ändå ingen som ser mig nu.


Finns att köpa på apoteket för 40-50 :- så spring iväg och köp om ni är intresserade, är ni tveksamma GOOGLA.

En förebild glömde jag att ta, så det fixar jag när håret torkat efter duschen!

15-12-2011

Gjorde en 10minuters header igårkväll i brist på annat (när jag tröttnat på att plugga), vart inte så avancerad och så, men det får duga tillsvidare.
Jag har precis gjort klart mitt biologi prov och det gick väl helt okej. Svarade på alla frågor, men om det blev rätt är ju en annan sak. Det som är bra med våra biologiprov är att i slutet av provet så finns det alltid en sista uppgift där man får skriva av sig om saker man inte fått visa kunskaper på i provet. Så om man kan något som inte varit med på provet så kan man skriva det där. Så jag hoppas att den frågan hjälper till och höjer mitt betyg.
Det är en halvtimme till lunch och jag sitter och småpysslar med lite olika uppgifter som jag har kvar. Har ingen motivation att göra någon av dom så jag gör lite på varje ihopp om att komma på något mer att skriva och kanske även faktiskt komma igång på riktigt.
På måndag eller tisdag ska jag och Mia springa på kupolen tänkte vi, och då ska det nog också handlas lite julklappar, för sådant har jag inte hunnit med. Känns dock skönt att det snart är slut för terminen, bara ett par dagar kvar nu. Men det medför även att jag känner mig galet stressad att hinna klart med allting, psykologin som jag iprincip är klar med måste dock kompletteras lite, vill verkligen inte få ett G i kursen så det ska fixas också, men det får jag göra på jullovet.

Everyday I'm watching you die

Har blivit klar med en svenska uppgift idag, så jag är ett steg närmare ledig på I-dagarna nästa vecka. I-dagarna är alltså två dagar nu nästa vecka (måndag-tisdag) som är enbart till för missade uppgifter, omprov osv.. Så om man inte gjort klart allting så kan man gå dit och göra det. Men om man däremot är klar med allt och inte har ett enda prov eller inlämningsuppgift att göra så får man istället vara ledig och få lov på fredag.

Jag och Katha pyssla även lite med vårat UF idag, fick lite smycken klara, här är vår blogg där ni kan följa utvecklingen, beställa smycken eller boken när den är klar osv. :) Kika gärna in där.

Nu ska det pluggas biologi, har prov imon heh.

The filthy youth


Jag önskar mig en sak i julklapp. den här grabben ovanför typ. eller ja, drömma kan man väl alltid.. så länge så får jag väl önska mig lite normala saker typ, halsringar, smycken i övrigt, pengar, en personlig städerska som kan städa mitt rum varannan dag, osv.

Natti

Who knows how to love you without being told



Somnade igår när jag kom hem från Lucian, som förresten var sjukt fin. Hittar inga bilder från det och jag kunde inte ta några själv från där jag satt..

Min helg har som sagt varit bra, i fredags efter träningen så åkte jag och Mia till Maserhallen för att kolla på vattenlucian, den var somvanligt rolig och fin. I början var det massa spex och de kastade sig från femman osv för att skvätta ner publiken, medans i slutet var det själva lucian som gällde.

Och lördag-söndag har jag spenderat på jobbet. Jobbade 10-17 på lördagen och gick och la mig nästan på en gång när jag kom hem då jag jobbade 06-16 på söndagen. Långa dagar, men pengar blir det.

Idag var det skola igen, och träning. Träningen var galen, blev helt slut och jag fick bevis på min dåliga kondition. Förhoppningsvis får vi fler såna här träningar så man är i form när säsongen börjar på riktigt. Nu vart det ett lite hastigt inlägg som var ganska virrigt osv, men så är det.

Nu tänker jag vänta på att nästa Gossip Girl avsnitt kommer ut. Puss

Hoppsan

Oj, det har inte hänt mycket här på senaste tiden. Har jobbat hela helgen och idag har jag varit på jobbet från 6 imorse till nu klockan fyra. Så det har varit en lång dag. Nu ska jag åka till Stora Tuna Kyrka och kolla på Gina när hon är lucia :) Återkommer med ett lite mer detaljerat inlägg senare.

cause I had a bad day

Det har bara gått ett par timmar på dagen, och den är redan hur dålig som helst.
Försov oss imorse, förstår ingenting i skolan, och är allmänt irriterad på alla. Får se hur detta slutar, det är väl äcklig mat som vanligt också. Den här skolan förstör en innifrån och ut.

Superdupernöjd


Såhär avslutas då min Onsdag. Några hårstrån kortare, med lite löshår isatt och en mycket nöjd Edda.

Godnatt ♥

nu kör vi..


So far away

Sjukt fin låt, skriven till bandets förra trummis som dog.

How do I live without the ones I love?
Times still turns the pages of the book gets burned,
Place and time, always on my mind
I have so much to say but you're so far away.

You can't win this fight

Nu ska psykologin bli klar. Till sällskap har jag lite mandariner, kinderägg och bra musik.

back to reality.

Min helg har varit grym, men snart är det dags för verkligheten igen.
Igår drog jag och massa killar från skolan ut på Etage i Falun, vi hade så sjukt roligt. Träffade massa andra kompisar där också som jag inte sett på länge. Så ja, det var en lyckad premiär-vända i Falun måste jag säga. Och idag har dagen spenderats i pyjamas hela dagen, så sjukt skönt.
Så imorgon är det skola igen och jag har äntligen träning också, har inte tränat på hur länge som helst så det behövs. Och Issa kanske skulle kika förbi på onsdag och sova här, och då ska vi nog fixa en grej som jag visar då ifall det blir av. Men man kanske skulle göra sig iordning för sängen så att man orkar upp imorgon. Nattinatt då så hörs vi imorgon.

Galen kväll

Hade en grymt rolig kväll igår. Det började med att vi åkte med familjerna (mina bröders båda familjer) och åt middag på en indisk resturang för att fira min brors födelsedag. Sedan åkte jag vidare till mina favorit tvillingar där vi firade Anna och Mia som precis fyllt år. Så efter lite förfestande så åkte vi vidare in till stan och till S2 och senare vidare in på Flamingo. En väldigt lyckad kväll, som måste göras om.
Just nu sitter jag i min säng och läser i min svenskaB bok så jag kan göra min bokanalys, och så ska jag försöka göra lite psykologi. Vi har fått en hemtenta i det som ska vara klar på Onsdag. Så jag lär ligga i lite.
Ikväll kanske det blir Falun med lite kompisar från skolan. Mia ska nog också med om hon orkar. Kan bli kul. Återkommer senare.

I've come to grips with life and realize this is going too far

Trodde inte att en torsdag kunde bli såhär lång och seg. Har en allmänt dålig dag och alla treor är borta i Stockholm på Sacomässan så det är inga roliga treor i skolan. Det blir att plugga stenhårt nu, har så sjukt mycket att göra, orkar verkligen inte med det här året, suger ur all motivation och lust ur en. Ska bli JÄTTESKÖNT med jullov måste jag säga.
Jag är väldigt taggad inför helgen också, mina favorit tvillingar fyller arton imorgon och det blir nog en två-dagars. Ska ta mig till Kupolen och köpa lite presenter till dom idag. Snart, snart är hela gänget arton. Inte många kvar nu.

RSS 2.0