english homework, no thank you!

Jag har spenderat hela dagen till att ta det lugnt och så har jag läst lite. Nu sitter jag här med Alexa och jag tänkte göra min engelska läxa som går ut på att måla vad författaren beskriver när hon beskriver tapeten. Alltså välj ett stycke ur berättelsen där hon beskriver tapeten och rita vad hon beskriver.. Lättare sagt än gjort, för här är min beskrivning..

one of those sprawling flamboyant patterns committing every artistic sin. it is dull enough to confuse the eye in following, pronounced enough to constantly irritate and provoke study, and when you follow the lame uncertain curves for a little distance they suddenly commit suicide - plunge off at outrageous angles, destroy themselves in unheard of contradictions.
The color is repellent, almost revolting; a smouldering unclean yellow, strangely faded by the slow-turning sunligt.
It is a dull yet lurid orange in some places, a sickly sulphur tint in others.


Om någon av er är lite artistisk så kan ni gärna få måla den åt mig så att jag kan få lite inspiration ;) haha jag har absolut NOLL fantasi om vad jag ska rita eller hur jag ska rita.. Alexa hade en idé men jag vet inte hur jag ska måla det .. ÅH ångest, så ska vi förklara det också. YAY

H&M sommar inspiration

Gick in på H&M's hemsida och hittade lite sommarkläder som jag nu suktar efter.. Ge mig ett H&M, ett bankkort fyllt med pengar och sommar!








English

Yess I did it, I did it! Jag lyckades någolunda med en videoblogg, haha på engelska med. Har fått massa förfrågningar om videobloggar på engelska så jag tog min tid nyss och gjorde en. Jag klarade mig igenom hela även om det låter som att jag är jätte ledsen eller något. Låter helt seriöst som om jag pratar om något deprimerande. Men så kan det gå, men jag gjorde det i alla fall och jag är så stolt över mig själv. Haha so here you go! Enjoy!


YESS , GO WARRIORS!

JAAAAAAAAA VI VAANNNN!!!!! 3 gången vi vann mot Marietta!!

Så himla glad, ett slutresultat på 53-48 till oss. Först halvan av matchen var SÅ dålig, vi låg efter hela tiden och varje gång vi missade (vilket var 80% av alla gånger..) så försökte vi inte ens en på våra returer. Meeen, halvlek och 3rd quater började och vi kom igång.. Vi började göra mer och mer mål och det var helt underbart. Det bästa var ju att vi spelade mot våra största rivaler MARIETTA. Dom var helt galna. En av deras spelare har varit avstängd hela säsongen på grund av knark men han var av någon anledning tillåten att spela idag. Så någon i våran studentsection hade gjort en skylt med killens ansikte på och så stod det "Weedies breakfast for losers". Ja inte var dom speciellt glada på oss, jag och Caitlyn kom även på en liten ramsa åt dom som gick ungefär "you're on drugs" *clap clap clap*. Fast den skrek vi ju såklart inte ut, hah lite mer respekt än så har vi ju.. eller? Haha nej men en riktigt bra match och mot slutet var det SÅ jämt.. Vi ledde i den sista minuten, så kommer marietta såklart och får in en 2poängare så det slutar 40-40. 4 Minuters övertid, med MASSA foul-shots vilket betyder att om du till exempel knuffar någon eller gör något olagligt så får de andra laget stå vid ett sträck och försöka slå in bollen (lite som straff i fotboll). Såå himla jämt hela dom sista 4 minuterna men som tur var så fick vi massa foulskott och vi vann! Så nu på tisdag åker vi till the convo för att spela District, vinner vi den så går vi till state. Men så långt har jag inte tänkt än så vi får helt enkelt hoppas på det bästa på tisdag!!


Me before the game


Jag, Taylor och Alexa innan matchen! White out!


Caitlyn, jag, Lauren, Alexa och Taylor!!

Juste, jag och Alexa bestämde ju oss för att göra pudding-glass, det visade sig att det skulle ta 5 timmar att göra och eftersom vi hade 2 paket av puddingmix så gjorde vi glass utav ett av paketen och vanlig pudding av det andra. GUD så gott, haha vi hade i massa chocolatechip-bitar också vilket gjorde det 100 gånger godare. Vi spelade även lite Wii Fit, sprang 42 minuter vilket jag är rätt stolt över.

Men nu blir det sängen och kanske filmen Gnomeo&Juliet, den tecknade versionen av Romeo&Julia. Så himla söt. Går att ses på CH131. Gratis och enkelt, bara att välja en film att se.

Saturdayyy

Godmorgon!

Vad glad jag blev att ett par hade svarat på mitt förra inlägg om vem du är, skulle göra mig glad om lite fler också kunde ;) Och mer bilder ville ni se, och en videoblogg. Jag ska bättra mig, jag tar inte så mycket bilder på mig själv men jag ska försöka ändra på det och bilder kommer ikväll från Basketbolls matchen! Och en video ska jag fixa snart! Kanske berättar om matchen i ett videoinlägg ;) I'll do my best.

Så idag tänkte jag kanske städa undan lite kläder, ta en dusch och sen skulle jag och Alexa möjligtvis göra pudding-glas haha en sjuk idé vi fick för ett tag sen, att frysa ner pudding till glass. Låter ju rätt gott! Haha får uppdatera er om hur det går.

Och alla ni utbytesstudenter som saknar svenskt godis eller har värdfamiljer och kompisar som älskar svenskt godis, här kan ni beställa online :) Det första jag ska göra när jag kommer hem är att åka till ett Hemmakväll och köpa godis! haha

Who are you?

Så jag är lite nyfiken, för efter en konversation med Josefin tidigare idag då vi pratade om er (våra läsare) så kom vi på att ni vet allt detta om oss men vi vet praktiskt taget ingenting om er.

Så min fråga är, VEM ÄR DU? Namn, kön, stad, ålder, varför du läser min blogg, och något som skulle kunna förbättras.

Det spelar ingen roll om du känner mig eller inte, jag vill veta ;) Lite nyfiken vart allt folk kommer ifrån. Såklart behöver du inte svara på alla frågor men det skulle vara roligt att få veta!

Cracker barrel och skype

Nu har vi precis kommit hem från Cracker Barrel där vi åt middag. Blev en sallad för mig då jag inte var hungrig. Rätt gott var det.

Nu sitter jag och skypar med Fritiof, kvällens underhållning typ. Skönt att ha någon att prata svenska med, och som man kan berätta lite roliga saker för som man kanske inte kan berätta för amerikaner.

Nu kom Alexa och joinade oss lite också, haha så himla rolig. Hon är bäst, jag älskar att umgås med henne för vi kommer alltid på så roliga saker att göra.

Its FRIDAAY!!!

Skolveckan avklarad!

jag hade en hemsk dröm inatt, jag drömde att jag åkte hem och att pappa körde mig till min kompis hus. Men hon har flyttat så jag blev jätte ledsen för jag insåg att jag aldrig skulle få vara där inne igen, så vi åkte till hennes nya hus där JÄTTE MYCKET folk var. Vi hade roligt men så helt plötsligt inser jag att jag lämnat USA och jag blir helt förstörd och börjar gråta. Usch det var så himla hemskt.. Det är verkligen något jag gruvar mig över, hemresan.. Flera av mina kompisar har redan sagt att dom ska komma och hälsa på mig, och Megan och Kaylyn har redan börjat kolla på pris för flygbiljetter.

Dagens FFA-tema var "drive your tractor to school day", så det stod MASSA traktorer på baksidan av skolan och alla gick runt i täckbyxor för att de kört hit i traktorn. Okej inte alla, men många. Visade hur lantiga vi är här borta

Jag fick veta idag att jag höjt mitt Historia betyg med en procent till hela 85%. Haha rätt nöjd då jag kände att jag kanske inte gjort superbra ifrån mig sen det nya kvartalet började, men tydligen så gick det ju helt okej för mig. På engelskan gjorde vi lite glosor och sånt roligt som alla älskar.. Sen fick vi läxa, att rita tapeten som är beskriven i "yellow wallpaper". Synd att man inte har en estetisk sida, eller jag har väl en men så stor kanske den inte är.

Fick veta mitt revue-tränings schema.
Måndagar - 3.30-4.30 & 5.30-6.30
Onsdagar - 3.30-4.30 & 5.00-6.00

är ju med i två grupper så därför jag har två pass båda dagarna. Ska bli så himla roligt!

Nu är jag hemma och min värdmamma och en av mina värdsyskon åkte precis mot Columbus där hon har cheerleading tävling i helgen. Så det är jag, Alexa och Todd hemma i helgen. Och imorgon åker vi upp till Logan för att kolla på en av våra "sectional basketball tournament"-matcher mot MARIETTA. Jag har ju missat båda matcherna mot dom tidigare, så jag är så himla glad att jag äntligen får se dom!!

Jag och Alexa åt förresten en jättegod blandning igår, som kanske låter skum och kanske till och med äcklig men det är gott OCH mättande. Jordnötssmör och havregryn! Alltså blandat. Godaste jordnötssmöret är i alla fall den med jordnötter i och med smak av honung. MUMS. Vi är lite speciella, men det är bara kul!

Yay me, 2 låtar i the revue

Sådär ja, resultaten från vår audition är uppe! jag kom med i "Foot Loose" och "Pointer Sisters". Första gruppen är ju såklart låten foot loose där det är både killar och tjejer med, och sen i Pointer Sisters (som är en sång-grupp på riktigt alltså) så kommer en bunt tjejer sjunga någon av deras låtar. Det är dom som sjunger bland annat "I'm so excited". Så himla glad att jag kom med i något!

På historian fick vi ta ett övningstest inför OGT-testet. (Ohio graduation test) Får se hur det gick, hon skulle tydligen inte betygsätta oss på antal rätt utan om vi kunde hålla på 70 min isträck och få klart minst 65 frågor.. Ja jag var lite förvirrad så jag vet inte riktigt hur det gick. För ja, den första delen tog endast 35 min och jag förstod inte att det fanns en till del (man fick lov att starta om..) Så ja.

På government fick vi läsa upp våra lagar och så fick vi rösta och skit. Så gick vi ihop i våra Committee's för att diskutera och komma överens om vad som skulle vara i varje lag. Gick superbra för min grupp (Gay marriage) då både majority och minority hade samma punkter.. Men legalizing marijuana gick ju sämre, herregud, och inte hjälpte det att de hade folk i deras grupp som VÄGRAR ge upp.. haha jag var förvånad att ingen slog ner någon..

Career Ed var tråkigare än någonsin om det nu är möjligt. Vi fick en tidning och ett häfte med frågor. Så skulle vi svara på typ 100 frågor om hur tatueringar påverkar människor, om vi tyckte att det var konst, om vi trodde att det skulle bli mindre eller mer populärt inom de närmsta jag vet inte 20 åren eller så. osv så var det dags för lunch, jag vet inte vad som är fel på mig. Det känns som att jag ska dö av hunger, så jag äter.. men efter att jag ätit så mår jag bara sämre.. Då känns det som att jag ska spy istället. Får hoppas på att det blir bättre.

Mrs. Hukill läste min engelska läxa högt för mig, jag mådde inte alls bra och ville bara spy eller sova eller något.. och jag hatar att lyssna på texten på datorn och det är ju ännu värre att sitta och läsa 15 sidor om man inte ens mår bra. Så snälla hon frågade om hon ville att jag skulle läsa högt, så det blev högläsning för mig och en annan kille. Det var "yellow wallpaper" som faktiskt var riktigt bra. Hon var rätt creepy dock.

Träningen gick bra, det var bara min stuntgrupp som kunde gå upp då knappt någon var här. Och vi spenderade sista timmen till gymnastik/fys.. Och mina armar som redan gjorde ont. Hej träningsvärk och vältränade armar. Så är det med det. Så nu är det bara att sitta och vänta tills Kristy är klar med Non-traveling laget och Alexa med sin dans. :)

mina vänner är bäst <3

Nu har jag underhållt mig med musik och att läsa mina kära vänners bloggar, haha fyfan jag hade helt glömt bort hur mycket jag saknar deras humor. Här hittar du samtliga 4 bloggar. GINA, LINNEA, MIA, ANNA

Sen borde jag kanske läsa min engelska läxa, men det känns jobbigt då jag har ända tills Fredag på mig att läsa den.. Så det får vänta tills imorgon! ;) haha sån är jag , gör läxorna i sista stund. Och sen tycker jag att det har blivit lite dåligt med kommentarer här! Jag vill väldigt gärna ha kritik eller åsikter, idéer och förslag, komplimanger och annat trevligt. Allt möjligt ni kan komma på att säga! :)

Simple swedish?

Lite mer videosar, det är dom jag pratade om igår. För er som kanske glömde eller inte orkade leta upp dom here they are!





haha made my day!!!

Duktig tjej!

Okej, så jag är HELT förälskad i den här lilla tjejen. hittade videosana hos Therese's blogg som ni kan hitta HÄR. Så himla coolt. den andra videon fick mig att gråta!



7 dagar senare eller nåt sånt



Så himla cooolt. ge mig hennes talang liksom!

From justine to me ;)

WAAAAHHH jag fick ett paket idag!! :)



Guess what it is? haha eller vänta, det kommer ju bli svårt för ni vet ju inte att jag väntat på det. Det är i alla fall...


From Justine's skiva! haha snälla simon skickade ett exemplar till mig. tack så mycket! haha

hahah jag sitter och kollar på Simple Swedish på Youtube.. haha man inser hur krångligt svenska faktiskt är.. hahah Youtuba "Simple Swedish" så finns det ett par avsnitt.. hysteriskt!

FFA week

Första skoldagen på veckan och det har börjat snöa igen.. Great. Det är FFA-week i skolan idag, med lite olika teman. Dagens "tema" var "muddy truck day" då det gällde att skita ner sin truck så mycket som möjligt. Vet dock inte om någon gjorde det. I alla fall så har vi olika saker varje dag, och på fredag är det "drive your tractor to school"-day.. haha underhållande det kommer bli.

Skoldagen var precis som vanligt, seg och så vidare. Ingenting överdrivet roligt hände heller. Jag kan ju säga att jag är lagomt förvirrad av våran Government uppgift, att föra igenom 3 lagar. Himla krångel, politiker är ju strykt från min "yrken jag skulle kunna jobba med"-lista. Inte för att det någonsin funnits med där. Och inga uppdateringar på Revue-fronten heller så vi får väl vänta ett par dagar med att få veta vem som fick vad. Jag som var så nyfiken. Olivia i min kör har även bokat intervju med mig åt hennes pappa för hennes pappa behövde intervjua någon från sverige tydligen.. haha interesting..

Men nu om ca 30 min ska jag åka på träning och sen blir det väl att bara chilla. Så ha det så länge så hörs vi!

My bestie Kaylyn

Dagen har varit underbar. Runt halv 4 kom Kaylyn och hämtade upp mig, och vi åkte till Marietta för att äta på Tacobell för tro det eller ej, jag har levt i detta land i 6 månader och inte ätit där en enda gång.. Galet, men nu är det gjort och det var gott. Efter det bestämde sig jag och Kaylyn för att köpa godaste Smoothisen ever tydligen, och god var den. Gjord på riktig frukt också. Sen tog jag ut pengar så att jag kunde betala tillbaka till min värdmamma och även lite pengar för skollunch till veckan. Vi hade verkligen brist på saker att göra men eftersom vi bara varit ute en timme så kände vi att vi verkligen behövde göra något mer. Så vi åkte till hennes mammas jobb, hälsade på henne och Kaylyn fick lite pengar. Sen åkte vi till the mall, gick runt lite. Vi hittade jättesupersöta nyckelknipssmyken eller vad det heter, det är BBF-ones. Det var en liten elefant, en giraff och en zebra så stod det Best, Friends, Forever på dom.


Söt va? jag valde giraffen, även om man kanske inte ser så bra

Sen gick vi in på PacSun typ 3 gånger på 10 min.. Först för att bara kolla, sen gick vi ut och så kom vi på att det visst var något vi letade efter där inne. Så vi gick in igen och killen som jobbade där sist jag var in var där. haha rolig kille, dom hade haft 3 utbytesstudenter där idag, men jag var hans favorit.. haha jag hittade i alla fall billiga solglasögon där för salu. Så det var ju ett kap, sen gick vi ut igen och tog lite kort i en maskin även fast dom blev jätte fula, och så tänkte vi gå in i "the hurricane machine" som är ett litet bås man ställer sig i och så blåser det typ 74 mph där inne. Helt galet, haha i alla fall, dom krävde en dollarsedel (vi hade 4 quaters) så vi gick in till PacSun IGEN, haha dom skrattade åt oss men gav oss en sedel i utbyte mot våran växel.



Sen tog hon mig till hennes pappas hus och jag träffade hennes pappa, hennes låtsas mamma, plastbror, och typ 5 hundar. Hennes pappa är så himla rolig och jag älskade att hon hade en egen toalett på sitt rum. eller ja det var hennes rum och hon hade en dörr till en lite mini toalett där med en dusch, toa och handfat. Så vill jag också ha, värsta privat. Sen tog hon mig hem. Och här sitter jag, imorgon är det skola och det är nog det jag är minst peppad för.

Ikväll blir det dusch och sen sooova! och kanske en film då! ;)

skor,skor,skor :)

Godmorgon!

Så idag är det dags att fira alla presidenter då? Om jag förstått det rätt, äh jag vet inte, lediga är vi alla fall och skönt är ju det. Idag kanske jag ska umgås med Kaylyn om jag får, måste bara vänta på att Kristy ska svara på mitt sms då hon inte är hemma. Förhoppningsvis kan jag, för jag har absolut ingenting att göra idag.

Av någon anledning så gör min lins ont, eller ögat är det väl, men det var efter att jag satte i linsen som det började göra ont. Jobbigt då jag inte hittar felet.

Imorse städade jag faktiskt mitt rum, eller ja hängde in alla kläder i garderoben igen och städade undan från golvet osv. Så insåg jag vilken massiv mängd av skor jag hunnit köpa/få.. Det är verkligen illa. I alla fall med tanke på att jag tog med mig 1 par hit. men det är ju så galet billigt här


Dock har jag fått 4 par skor gratis. Klackarna och "flippfloppsen" på rad två, och dom blåa och guldiga flippfloppsen på rad 3 uppifrån :) Och skorna längst ner till vänster (inte dom på golvet) är dom jag tog med mig hit. Man kan inte se så bra kanske, men ja ocj skorna längst ner är båda uggs, syns rätt dåligt. Uggs som knappt blivit använda. Sen har jag ett par tennisskor i skolan också, eller idrottsskor. Och ett par tofflor som jag fick i julklapp. Ja vad kan man säga, jag gillar skor. :) Det roligaste är ju att majoriteten är flippflopps, och jag gillade inte ens flippflopps innan jag kom hit.

Ja nu har jag pratat om mina älskade skor en stund, men nu ska jag lämna er för en stund så kommer jag tillbaka senare :)

prince of persia

Har precis kollat på Prince of Persia med min värdfamilj. Superbra film ju! Värd att kolla på. Och filmen fick mig att vilja åka dit, även om halva filmen var slagsmål osv och man fick känslan av att man skulle dö om man åkte dit, men det var så himla vackert! En känsla av Aladdin fanns också, speciellt mitt gamla supernitendo aladdin spel. Jag hittade dock ingen fin bild som kunde beskriva men jag hittade trailern där man kan se LITE av det.. haha




2nd place baby

Nu är jag hemma igen. Jag tänkte uppdatera igår men vi kom till hotellet kl 11 och vi skulle gå och lägga oss.

Så jag är som sagt hemma igen, alla utbytisar är på bio och jag har 0 kr så jag hoppas på att dom hittar på något ikväll efter bion så att jag kan hänga på.

Vi slutade på en andra plats utav 3 lag igår, vilket jag är jäääkligt nöjd över eftersom två av våra singlestunt föll.. Kristy sa att om dom inte gjort det så hade vi vunnit. Jobbigt men så går det, jag är i alla fall nöjd. Senior 4 vann som vanligt och fick ett fullt betalat bid till Virgina Beach. Men eftersom vi kom tvåa så behöver vi bara betala 65 dollar per person för att åka dit, inte så farligt om du frågar mig. Men eftersom vi hade samling kl 5 så gick vi runt i affärer på morgonen. På Target hittade jag ett par skor (mina gamla börjar falla sönder) och på ULTA hittade jag lite smink som jag hade brist på. Och med min tur lyckades jag gå över den inte så höga prisgränsen för att få en gratis sminkväska med massa smink i. Tackartackar.



allt gratis smink jag fick!

Jag blev helt till mig när vi åkte till Ikea, Tv apparaterna hade en reklamfilm i, och det första som dyker upp är orden "BESTÅ,FRAMSTÅ,INREDA". Alla saker har sina orginalnamn på svenska och dom har ALLT där, till och med lingonsylt att köpa. Åh helt underbart, och dom sålde godiset "swedish fish" vilket inte ens finns i sverige.. Och eftersom det var ett olöst problem så bestämde jag mig för att smsa Chacha och fråga dom. Det visade sig att Malaco under 50talet typ började lansera produkter till USA och så, så under 60 och 70 talet så kom dom med en specialgjord produkt för USA som heter Swedish fish. Så det är alltså gjort av svenska malaco, men det är specialgjort för usa så det säljs bara där.

I alla fall efter tävlingen åkte vi till Max & Erma's för att äta, jag ÄLSKAR deras Santa Fe sallad, godaste ever. Idag började vi dagen med frukost på starbucks och sen en trip till Cabela's (jaktbutik) och Target igen. Känns skönt att vara hemma igen och imorgon är det Presidents Day så vi är lediga!

Pittsburgh

Nu ligger jag i min säng i pittsburgh. Lång dag och jag är helt slut, men så sjukt laddad inför morgondagens tävling och håll i hatten. IKEA, SVENSKA KÖÖTTBULLAR och SVENSKT GODIS!!! Muuumms.

Jag glömde berätta att igår på auditionen fick man "high school musical" känslan. För det första så påminner våran körlärare så sjukt mycket om drama läraren i HSM filmerna, och sen var allt så likt. En kille spelade piano och hon satt bredvid och lyssnade när alla sjöng osv.. Det var rätt coolt faktiskt, och vi kommer inte få veta resultaten förens på Tisdag eftersom det är Presidents Day på måndag och då har vi ingen skola. Egentligen var vi lediga tisdag också men tack vare all snö så bestämde dom sig att ta tillbaka vår ledighet.

Så en till varm dag och jag gick runt i flippflopps som jag saknat så sjukt mycket. Under historian så fick vi sitta i the computer lab och leta på 3 parker i en stat vi blev tilldelade som CCC antingen byggt eller hjälpt till med. CCC var en organisation under the great depression som hjälpte arbetslösa få ett jobb då arbetslösheten var så sjukt hög. Dom gjorde tydligen mycket bra. Min stat var Arizona. Jag hann inte klart, hann klart med en och en halv park men jag vet folk som inte ens började så jag ligger nog helt okej till. Och läraren sa att det var okej, vi hade en elev från OU (ohio university) som hade hand om våran lektion då hon måste ha ett visst antal timmar av praktik eller nåt sånt.

Under 4th period så kom Mrs. Presley och en till counsleor och pratade om scheman och ämnen nästa år. Massa dom ska tänka på osv, jag satt där och lyssnade även då det inte hjälpte mig något alls. Jag åker ju hem.

Vi fick tillbaka massa anteckningar idag på engelskan och jag såg med glädje att jag gjort bra ifrån mig på alla! Det går ju rätt bra för mig nu, även om jag i mitt huvud fortfarande inte är bra på engelska. Eller inte så bra som jag skulle vilja vara, och hade förväntat mig att vara.

Jag har insett att jag faktiskt finner Career Ed rätt rolig, mest för att Gavin och en kille som jag inte kan komma ihåg namnet på sitter runt om kring mig och dom är så himla sjuka. Jag skrattade så sjukt mycket idag och Mrs. Farley frågade mig till och med om jag behövde hjälp med något eller om dom störde mig. Vi fick ett papper med olika kategorier så skulle vi ringa in 3 från varje grupp som vi var mest intresserade av, det var jobbaktiviteter, aktiviteter, skills, och annat. Så när man gjort allt så plusade man ihop sina svar och så fick man ett arbetsområde som passade en. jag fick Social något, jag var väldigt social, var duktig på att lära ut och prata inför folk (haha stämde kanske inte så bra) osv. Och det roligaste är att ALLTID är minst hälften av arbetsförslagen något med lärare eller skola, och jag har alltid sagt att jag absolut inte vill bli en lärare.

Under reading så kom jag och Mrs. Hukill på att jag skulle gå på college tillsammans med hennes dotter megan. För hon frågade vad jag hade för framtidsplaner och jag sa att jag skulle älska att gå på college i usa men att jag inte var helt säker. Hon sa att dom försökte få in megan till "university of kentucky" eller nåt och att man kan läsa nästan vad som helst där, så då tyckte jag att jag kunde gå där med henne. Haha och hon sa att Megan skulle älska det och att vi kunde vara rumskamrater. Det hade varit underbart om det inte varit så att hon tar studenten 2012 och jag tar studenten 2013..

När jag kom hem var det, in och hämta väskan och åka. jag, kiah, kristy och madison åkte mot Pittsburgh med ett stopp på Spaghetti Warehouse där vi åt middag. Det var en 3 rätters för 10 dollar vilket är väldigt billigt då varmrätten vanligtvis är runt 9-10 dollar. Så det blev, sallad, spaghetti och köttbullar, mozarella sticks och någon efterrätt för mig. Jag var så himla proppmätt, orkade inte ens äta upp all min mat. Men gott var det. Sen åkte vi till hotellet och jag ska väl sova snart tänkte jag. För imorgon är det dusch och sen IKEA och sen tävling som gäller.

auditions and spring weather

Välkommen till Ohio, det är 17 februari och vädret idag var.. 21+ Celcius. Folk i skolan gick runt i shorts, flippflopps och linnen. Och när man gick ut kände man absolut ingen skillnad från temperaturen inomhus. Det ska tydligen vara lika varmt imorgon, eller ja ett par grader kallare men sen ska det bli kallt igen. Hörde någon säga något om snö nästa vecka.. Snacka om väderbyte..

Så vad har jag gjort idag då? Under extra help läste jag igenom sagan som jag skulle ta ett test på (man får ju inte vara dum) för att sen gå till engelskan och ta testet. Det gick rätt bra, två jag var lite osäker på varav en var en bonusfråga. På historian kollade vi på en svartvit film om The great depression. Inte det mest intressanta.Men jag har insett att jag gillar historia om Mrs. Hukill hade varit lärare. Hon gör så att jag förstår och jag faktiskt blir intresserad och jag minns saker som hon sagt. Typ det var något jätte oviktigt hon råkade nämna, så kom det på testet (var inte någon stor händelse om jag minns rätt) och jag kom ihåg precis vad hon sagt.

På government så kom Grace och Spence med MASSA glass, så vi hade ett litet ice cream party för det var Graces födelsedag igår. Jag fick förresten ett litet smeknamn på skämt då också, Double-D eftersom jag har två D i mitt namn. haha bakgrunden till mitt fina lilla smeknamn är att dagens fråga var om våra smeknamn, vad vänner och föräldrar kallade oss när vi var små och vad vi blir kallade nu. Alla hade minst ett från sin barndom och minst 2 från nutiden.. Jag hade INGA. Inga jag kan komma på, jo min kompis Cornelia burkade kalla mig Peddie, men hur får man det att låta coolt på engelska liksom? Och Kalle min bror kallar mig lillasyster.. Men ja that's about it. Så då kom dom på Ed och Double D. Fast nu i efterhand kom jag på att Alexa kallar mig Swede. Haha

Så efter den lite galna lektionen så gick jag till Career Ed där vi fick en remsa och så skulle vi märka ut 20 viktiga eller oviktiga saker som hänt i våra liv och som kommer hända. Så man kunde skriva ut när man föddes, när man skulle dö (jag bestämde att 82 år lät bra för stunden), gifta sig, skolor, viktiga resor, barn, jobb osv. Vi hann inte klart innan lunchen så vi fick fortsätta när vi kom tillbaka.

Efter skolan var det iprincip direkt till gymmet, träningen var kanske inte det svåraste och jobbigaste jag gjort men tack vare det varma vädret så var det supervarmt och inte blev det bättre för att man ville gå ut och ta luft. För det var absolut ingen skillnad. Kl 7 kom Todd och hämtade upp mig och Alexa för att köra oss till skolans Audition. Den hade i och försig redan börjat men det gick bra ändå. Katie och Alexa lärde alla en dans som vi fick dansa som en av våra uttagningar. Sen var det dags för tjejernas solo. Vi hade en lugn version av I wanna dance with somebody och en fin låt som heter I hope you dance. Jag valde den senare, det gick faktiskt bra för mig, det gick till så att alla som ville sjunga den samlades runt pianot, lärde sig biten tillsammans och sedan fick man stå där själv och sjunga medans alla andra var runt om kring en. Men Mrs. Nuzum bad Amanda Coe att komma upp och sjunga igen.. Vilket oftast betyder att hon fått rollen (vilket vi inte vet helt säkert innan måndag). Så inget solo för mig som det ser ut nu. Sedan var det killarnas solo för att sedan göra om alla ensamble låtar för oss som kom sent. Det var Foot Loose och Jar of hearts. Vilket i min åsikt skulle den sista låten hellre kunnat vara en solo sång.. Men jag tror jag gjorde helt okej på dom.


Solo sången jag sjöng för. Vi sjöng dom 24 första sekunderna. Eller ja tills hon sjunger "But always keep that hunger"


En av ensamble låtarna. Footloose. Vi sjöng refrängen, men den kändes mycket snabbare och svängigare när vi sjöng den vilket den säker var.


Jar of hearts, den andra ensamble låten. Vi sjöng från 0.40-0.52

Så där är alla låtar vi tjejer kunde sjunga upp för. Får se om hon hittar på något mer. Jag hoppas verkligen det! Men nu blir det sängen för mig. Åker till Pittsburgh för tävling imorgon direkt efter skolan, så jag tar nog med mig datorn och uppdaterar därifrån! :)

Love

Fick precis mail. eller nyss och nyss, idag i alla fall men jag fick precis kuvertet. :) Det visade sig vara ett alla hjärtans dags kort från mamma och pappa! Tack tack tack :)


Mitt lata sätt att ta kort och visa er saker. Jag vet att jag antagligen borde försöka ta mer "riktiga och ordentliga" kort på saker jag får/köper men nu är jag så trött och hittar inte min kamera sladd för tillfället så det blir inget.

Imorgon har jag audition för the revue i vår. Alltså alla våran skolas körers stora vår-uppvisning. Med massa sångnummer osv. :) Så vi får se om jag får ett solo eller en gruppsång eller nåt. Så vi får se hur det går, wish me luck!

Nu är det dags för lite How I Met Your Mother och sen sängen! :) nighty night

Xbox med Kinect

Hejsan. Mitt 500de inlägg här på bloggen!!

Halva veckan har gått iprincip och det känns som att det är typ fredag. Under extra help idag så var alla Government elever tvungna att gå till aulan för att lyssna på när FFA (en grupp av elever som håller på med mock trials, som är typ.. äh har med politik och sånt att göra) skulle ge oss en demostration om hur det skulle kunna gå till när vi har våra debatter osv för government. Så det underhöll vi oss med ett litet tag, sedan var det Idrott och killarna blir bättre och bättre på att passa bollen till oss. Så det är ju positivt, sådär efter att Mr. Welsh sagt åt dom 100 gånger. haha.

På engelskan fick jag ett pass av Mrs. Roberts att jag kunde komma in och ta testet igen som vi gjorde igår då jag av misstag glömde boken i skolan. Hon sa att hon lät mig göra det då det aldrig hänt mig förut och att jag alltid skött mig och fått bra resultat. Så där är min lilla belöning för att alltid ha skött mig. ;) I alla fall, vi fick tillbaka massa test och vårt prov från To Kill A mockingbird. Det gick faktiskt rätt bra för mig. Dom flesta fick jag ett A på, en som jag fick ett B på och ett som jag inte riktigt fick något betyg på. Sen testet på hela boken räknade jag ut att jag fick ca 73/90 så det var helt okej.

Efter skolan åkte jag hem med Caitlyn, satt på hennes buss med henne och sedan spelade vi lite Dance Center på hennes Xbox Kinect och så kollade vi på, the biggest looser, som fick mig att gråta glädje tårar för en kille som knappt gått ner något alls hade ett rätt sorgligt tal om hur han var ledsen för att göra folk besvikna eller så, och så visade det sig att han gått ner 20 pounds. Herregud den lyckan hos ALLA, seriöst folk grät och då började ju jag också gråta.. Haha Caitlyn och hennes mamma skratta åt mig. Sen vart det lite Teen Mom 2 innan jag åkte hem.

Så nu sitter jag här hemma, är ca 30 min tills min värdfamilj kommer hem och jag ska ta en dusch innan jag går och lägger mig.. :)

min alla hjärtansdags korts samling :)


Så här fin är min pärm just nu. Samtliga är alla hjärtansdags kort :) En är från madagaskar, en är Tinkerbell och en är ja, ett vanligt alla hjärtansdags kort, och de två blåa sakerna i höger hörn är två madagaskar tatueringar. haha så himla söta vänner jag har :)

dansa balett

Hejsan!

Träningen gick bra, jag var helt slutkörd dock och vårat single stunt misslyckades 8/10 gånger vilket gjorde Courtney mindre glad. Men så går det, alla har dåliga dagar. Nu gäller det bara att ladda inför lördag!!!

Nu tänkte jag sätta mig och lyssna på min engelska läxa eftersom jag glömde göra min läxa för idag då jag glömde boken i skolan.. Bäst att jag gör den kanske ;)

Jag har inte mycket mer att säga , förutom att min kära vän Matt vill att jag ska komma över till danssidan och ta balett klasser.. jag har alltid drömt om att få dansa balett men jag skulle se jättedålig ut jämfört med alla andra som dansat i typ hela deras liv.. Så min teori är att han bara vill ha något att skratta åt. Men det hade varit jätte roligt.. Dock har jag nog varken tid eller pengar.



Men nu blir det engelska och vänta på att Alexa ska bli klar med sin dans! :)

pep rally inför senior night

Återigen allihopa, dom flesta "vanliga" frågor finns det svar på under kategorin "svar på kommentarer". Bläddra där så får ni nog veta det mesta ;)

Idag hade vi ett peprally, dock var det inte alls lika roligt som det var tidigare iår och det enda vi Juniors vann den här gången var basketbolls utmaningen. (Juniors vinner alltid.). Cheerleadersana var mycket bättre idag dock, de hade även gymnastik i deras program.

På engelskan idag så fick vi en alla hjärtansdag kaka och en vattenflaska av Mrs. Roberts och under peprallyt så delade cheerleadersana ut godis.

Under historian så kom Mrs. Chase och pratade med oss om nästa års klasser osv och då somnade två personer i min klass. Så Mrs. Clark tog fram en vattenflaska, hällde upp vatten i locket och hällde vattnet på dom sovande elverna. Haha väldigt roligt för oss som kollade på. Och något mer roligt som hände under 8th period var något som Mrs. Hukill sa, hon är så himla knäpp ibland.

"Hey Kevin, watch your language. soon I'll have to get a bar of soap.. but since we don't have soap bars at this school I'll just have to make you put your head under the automatic soap dispensers and wait for it to feed the soap into your mouth"

Väldigt underhållande. Så dagen flöt på som vanligt och inget roligt förutom det ovan hände.. Jo på Career ed hade vi en tjej som pratade för oss från ett universitet/college i Columbus. Hon var jätterolig och pratade om skillnaden mellan killar och tjejer, hur vi fungerar och så vidare. Man inser hur mycket av det är sant, och det är lite intressant faktiskt. Det är nog något jag skulle kunna jobba med, lyssna på föreläsningar om sånt. Haha är det ett jobb? Om man får betalt kanske det räknas.

Jag har påtal om något helt annat blivit förälskad i något jag brukade HATA. Jordnötssmör! Hur gott som helst ju.. Speciellt den med jordnötsbitar i och med lite honung i.. MUMS. Tänk vad USA kan ändra på saker och ting. Men nu är det dags att åka till gymmet för lite träning. :)

pennsylvania - check

Juste glömde helt bort att berätta att jag nu även tack vare helgen fått en till stat att kryssa av från min "stater jag besökt" och det är nämligen Pennsylvania. Och sen skulle jag även berätta att .. åh såklart så ska jag inte komma ihåg det men jag lovar att imorgon mitt på dagen i skolan så kommer jag komma på det.. men jag ska skriva ner det när jag kommer på det igen!

Gymnastiken gick bra och efter det gick vill till Logans för att äta middag. Supergott! bästa är oändligt med vatten (eller vad du väljer att dricka) och oändligt med bröd som är supergott där. åt en köttbit med äppelbitar med kanelgrejs på, och en sallad. Älska usa och deras gratis påfyllning av dricka.

Men ja, det var min kväll. kände för en liten uppdatering. godnattt :)

Glad alla hjärtans dag!!

Hejsan!

Alla hjärtans dag idag då! Man såg tjejer gå runt i skolan med stora nallebjörnar, blommor och andra söta saker som de fått från sina killar. Jag fick nöja mig med ett kort från Tiffany, ett från Jessica och ett hjärta med ett brasilianskt armband och lite choklad från mariana. Fast det räcker väl bra till mig. :)



Dagen var bra, vi fick ta ett test på historian där vi fick ta hjälp av glosorna vi skrivit ner förra veckan. Så hade man bra anteckningar och beskrivningar så var man okej. På government fortsatte vi sätta ihop våra förslag eller vad man ska kalla det. Så snart är det dags för debatt och försöka få igenom våra nya lagar. Lagarna vi försöker få igenom är, håll i hatten.

Lower the drinking age to 18
Legalize marijuana
Legalize prostitution
Legalize death penalty (vilket det redan är men ändå.)
Legalize gay marriage


Man skulle kunna kalla min klass, knäpp, galen, kreativ, dum, smart.. ja lite allt möjligt. Några av punkterna är på skoj och bara för att göra det hela lite roligare.. så ja ta det med en nypa salt, för hela min klass vill inte att folk ska kunna vara prostituerade och kunna röka marijuana.. Så ja, nej vi tycker inte helt seriöst att alla dessa ska gå i lag. Fast det kanske finns någon enstaka. men det gör det väl alltid..

På career ed så fick vi lyssna på en kille från the marines (armen, dom som är på vattnet) och pratade ltie om hans jobb. Verkar ju lite awesome, om man får ett scolarship från dom så betalar dom alla dina 4 år av college och allting du behöver och så får du betalt massa. Sen När du är 38 så tar du pension och du får betalat för att vara pensionerad i resten av ditt liv och det är rätt bra betalat. Synd bara att jag inte tror att jag skulle passa inom militären. Så vi får se hur det blir med den drömmen! haha juste, dom fixar gratis greencard om man inte är amerikansk medborgare och det är ingen väntetid. haha för jag frågade om man var tvungen att vara amerikansk medborgare eftersom det tog typ 5 år att få ett green card och då sa han att dom fixade det. Så nej ingen kariär inom militären men det hade ju varit rätt nice. Fast han sa att det är 4 års bindningstid och om man efter 4 år inte vill fortsätta så behöver man inte (college är 4 år haha).

Men nu har jag strax träning, så jag skriver mer ikväll! :)

tap dance

Jag vet inte hur intresserade ni är, men jag gjorde en liten video från Step-dans lektionen. eller tapdance som det heter på engelska. Jag tycker det är facinerande hur dom kan få till dom där ljuden med skor. Och hur fort de kan röra deras fötter, i samma takt som alla andra.


Dansdansdans i pittsburgh

Så försvann jag lite mystiskt för ett par dagar. Men nu är jag tillbaka. Det är nämligen så att jag 5 minuter efter att ha uppdaterat min blogg fick veta att jag hade ca en timme på mig att packa ihop mina saker för det blev att spendera natten i Pittsburgh. Alexa hade ju dans-camp där den här helgen och jag trodde att Kristy skulle hämta upp henne på lördagen men det var tydligen två dagar så då tog hon med sig mig och vi bodde på hotell sista natten.

Men innan vi började den 2,5 timmar långa resan så gick vi till OVA-tävlingen i Parkersburg, eller det var alla OVA lag (utom mitt och youth) + 2 lag från någon annan förening. Det gick väl hyfsat för alla lag, inget lag hade någon motståndare så det var mer som en dress rehersal. Men non-traveling lagen fick i alla fall för första gången tävla. När tävlingen var över så åkte jag och Kristy. Vi stannade vid en mack för att tanka och bestämde oss även för att köpa något att dricka. De hade något starbucks-liknande där inne så vi köpte en varsin dryck, för mig blev det en Frozen Chai som var typ det godaste ever. När vi kom till hotellet så la vi våra grejer på hotellrummet (som vi delade med två andra familjer) och sen gick vi och åt på Don Pablos tror jag det hette. Var en mexikansk resturang som var rätt god, åt en Soup and sallad. Som var en kycklingsoppa och en stor sallad där skålen bestod av ett gigantiskt nachochip. Till efterätt så fick vi något som såg ut som en pirog (utan innehåll) som simmade runt i typ syraps liknande gegga. Det ingick egentligen bara i Kristy's och Alexa's mat men dom var snälla och gav oss alla. I alla fall, när vi ätit en och insett att dom var rätt goda så googlade Alexa upp kalori innehållet i en servering av dom (vi är osäkra på hur många en servering är) innehöll över 1000 kalorier.. Är inte det rätt sjukt? Så alla ni som försöker gå upp i vikt, ät sånt ;) haha

Efter det gick vi till gymmet på hotellet för att träna lite, jag sprang/gick i 15-20 min och jag svettades som en .. eh.. svettig person? Nej men det var äckligt och jag kände mig så himla otränad. Men det ska bli varmt nu i veckan så det kanske blir en springtur eller så?

Idag gick vi upp runt 6 och de fick till och med ställa fram frukost åt oss speciellt för frukosten hade inte börjat än (vilket hotell har inte frukost kl 7 liksom??). Och sen åkte vi mot stället där Alexa hade dans. Vi trodde att det var närmare hotellet så vi hade planerat IKEA (SVENSKA KÖTTBULLAR OCH GODIS!!)och lite outlet shopping, men eftersom det var en bit ifrån så satt vi och kollade på ca 300 barn/ungdomar dansa i 8 timmar.. Inte det roligaste jag gjort men jag har blivit kär i Lyrical och Balett.

För er som inte vet vad Lyrical Dans är riktigt så är det en blandning mellan ballet och jazz och det är väldigt svårt för mig att beskriva. Men för er som är nyfikna eller har tråkigt, kolla HÄR för en längre och bättre beskrivning. Och för er som inte orkar läsa här är ett video exempel.


Lyrical Dans. Lite liknande balett.

Tråkigt att inte dansstudion i sverige där jag bor har varken balett eller Lyrical.. Men det löser sig, jag är ju lite gammal att börja också.. I alla fall, så vi kom dit runt 8, de hade lite olika lektioner, bland annat, lyrical, balett, jazz, hiphop, stepdans, och annat. Kan inte minnas allt, och det var klart halv 5.. Då gick vi och åt mat på Boca Di Beppo som är en italiensk resturang som fungear så att en rätt räcker till 3 personer om det är en liten tallrik. Dom stora räcker till runt 6 personer. Så man bestämmer sig tillsammans om vad man vill äta och beställer in för att sedan dela på det. Vi åt pasta med köttbullar och pasta alfredo. Gott gott och sen åkte vi hemåt. Vi stannade på bensinmacken igen för att köpa något att dricka igen. Blev en frozen chai igen.

Men nu blir det sängen för det är skola imorgon! :)

Lördaglördag

Godmorgon!

Det är lördag och idag har alla OVA lag förutom mitt och Youth tävling i Parkersburg. Alexa har danstävling i Pittsburgh och Kristy ska åka dit senare idag. Mina planer är att umgås med Kaylyn, om jag har någon skjuts osv. Men först, frukost och en dusch!

Och som svar på en tidigare kommentar om cheerleading, om du inte har någon erfarenhet av det så vet jag inte, det får man helt enkelt höra med skolan när man kommer dit. Man kan ju alltid skriva upp att man vill prova på det men det är upp till skolan :)

hoppborgar och basket

Min dag började super, slutade lite sämre.

Imorse fick jag en biljett till ett "special event" för alla som hade högre än 95% närvaro och ett GPA på 3.0 eller högre. Så jag hade endast 1st-5th period + 8th. På government har vi delat in oss i Minority och Majority parties (eller ja mr schob delade in oss efter ett test vi tog om vad vi har för åsikt om olika saker) så nu har vi tre veckor på oss att komma på lagar vi vill genomföra och sedan måste vi gå igenom hela processen på tre veckor och ha 3 utav 5 lagar genomförda. jag är i minority gruppen och vi ska mest försöka få majority party't på vår sida i princip. Rätt kul och lite annorlunda.

Efter lunch gick vi ner till sjätte byggnaden för att gå till idrottshallen för det speciella eventet. Det var hoppborgsdags ;) det fanns 5 olika slags hoppborgsgrejer. En där det var lite av en hinderbana, en som var att man skulle klättra upp och så var det två rutschkanor som man åkte ner för, en där man stod på två "platformer" och slogs med uppblåsbara grejer, med hjälm och allt, och en där man satte på sig en väst som hade ett snöre som satt fast i "väggen", sen gällde det att springa så långt man kunde och när det tog stopp så drog snöret tillbaka en. Hur roligt som helst, man såg 15-18 åringar förvandlas till 5 åringar igen. Helt underbart, tog lite bilder och Caitlyn gjorde en video när jag och Taylor springer på den där sista grejen jag förklarade.





Ser det inte helt underbart ut? sånt här fick vi "duktiga elever" hålla på med i en och en halv lektion. Det var våra rektorers sätt att tacka oss för att ha skött oss. Förra 9 weeks grejen var hypnotisören.


haha typ roligaste ever! så himla kul, och efter det där är man helt slut.

Efter det vart vi ombedda att gå till våran 8th period klass. Jag blev klar med uppgiften vi gjorde i Career Ed (jag var ju inte där) och efter skolan åkte jag hem med Tiffany. Men hennes busschaufför vägrade låta mig gå på bussen, så vi fick lov att springa till the office, be dom ringa min värdmamma och sen skriva en lapp till mig. Krångel krångel. Väl hemma hos henne så åt vi lite mat och gjorde oss iordning för kvällens match mot Chillicothe.

Våran student section (där alla elever sitter) var så himla fullproppad så vi fick knappt plats att sitta, det slutade med att jag och Tiffany satt/stod på trapporna. För under varsity matcherna så står hela student section upp. Anledningen till att det var så mycket folk var för att det här var det enda laget vi förlorat mot under hela säsongen.. Så det var en spännanade match, och så himla jämn. Det var aldrig mer än 5 poängs skillnad mellan oss. Helt galet, så i 4th quater så var det jämt och i de sista 20 sekunderna så var poängen 43-41 till oss och vi kände att nu vinner vi, men så 5 sekunder kvar och de får in en 3poängare.. vilket får matchen att sluta på 44-43 till dom. USCH jag har aldrig varit så besviken på en match någonsin. Så himla nära och dommaren missade så många fouls för det andra laget så det var rätt orättvist. De hade en kille som var hur lång som helst, och han spelade så orättvist så det var sjukt. Jaja, alla var jätte deprimerade men så går det.. Så himla tråkigt att vi var tvugna att förlora mot dom igen, med så lite.. Och jag tror att om vi vunnit så hade vi haft chansen att gå vidare till något annat ställe. Men en himla bra match och jag har aldrig skrikit och hejat så mycket någonsin tror jag!

Nu blir det sängen, natt!

skandinavien ett land?

Hemma igen.

Historian är NÄSTAN klar, har en eller två frågor kvar, men dom ska jag fixa imorgon! För jag måste fråga Mrs. Hukill om det, hon är min räddare i nöden när det kommer till läxor. Haha, så engelska ska det studeras när jag duschat. Träningen gick helt okej, massa fall, jag blev urtagen från "running tumbling" för jag är helt livrädd för att göra gymnastik, haha det är illa om man inte ens kan göra det in i den mjuka delen.. Men jag får tillbaka min plats när jag tränat lite igen! Så det är helt okej för mig, slipper jag vara supernervös innan varje tävling ;)

Så jag har dom två senaste dagarna hört lite mer dumma saker från klasskompisar. Här om dagen i Career Ed så pratade vi om en "liten historia" om en kille som bodde i mitten av new york, jobbade som kock, men han drömde om att bli huvudkock eller nåt. Han visste att han kunde göra det men han hade inte blivit erbjuden den platsen i new york, men en resturang i Washington (staten inte huvudstaden) hade erbjudit honom ett jobb som huvudkock. Frågan var då om han skulle stanna i New York som han älskade eller om han skulle flytta västerut till Washington för att jobba med det han drömde om eller nåt sånt. I alla fall någon sa då kommentaren "is washington west?!" och när Mrs. Farley svarade ja så sa en tjej bakom mig "wow i did not know washington was a state..". Så mycket koll folk har på sitt egna land. Det finns 50 stater, hur svårt är det? Jag menar hur många i sverige var inte tvugna att lära sig alla landskap utantill när vi var små?

Okej så andra saken var idag på engelskan, vi pratade om från vilka länder folk immigrerade inte helt hundra på den där stavningen men ja. Så läste dom Italy, scandinavia, russia osv.. och så frågade någon vad skandinavien var och jag sa att det var sverige, finland, norge, danmark och island. Då kommer en kille i min klass och säger att han trodde att skandinavien var ett land. Haha, geografi är väl inte deras starka ämne.

Tyckte det var lite roligt, haha :) Men nu blir det en dusch och sen engelska läxa! Nighty night

reportcards and bloodgiving



Blodgivardags i skolan idag. Jag hade helt glömt bort det tills 4th period då Mr. Schob kom och gav mig en liten biljett där det stod mitt namn och 1.45 (tiden jag hade). Jag som är rädd för blodprov blev jättenervös, haha fråga inte varför jag ens anmälde mig i första hand. Så under 7th period gick jag och Kaylyn dit, jag skrev upp mig och fick denna fina klisterlapp att sätta på tröjan (det är bara den gröna cirkeln, det vita utanför är ett papper) och jag satte mig ner, drack vatten flaskan jag fick. Efter bara någon minut så sa dom att det var min tur, men eftersom jag glömt ett ID-kort (eftersom jag inte visste att det var idag) så sprang jag ner till the office så att Connie kunde skriva ut en lapp åt mig med mitt födelsedatum osv. Så gick vi tillbaka och jag satte mig där inne då de sticker en i fingret för att kolla så att man har rätt mängd järn (heter det så? iron i alla fall) i sitt blod. Men så långt hann vi inte, för då såg hon att om man bott i Europa längre än 5 år efter 1980 så får man inte ge blod i USA, för det var ju galna ko sjukan och Europa hade gjort något annorlunda än USA och då kunde dom inte ta risken. Så min nervositet i onödan.. Så personen som kommenterade tidigare att man inte kunde om man bott i Europa hade rätt.

Så dagen har varit bra, under första lektionen så kunde inte tyngdlyftarklassen komma in i deras lilla del av gymmet så dom fick ha idrott med oss vilket resulterade i ca 30 pers som spelade matball (fast man var tvungen att springa runt "banan" inte som frukten banan, utan som en bana, två gånger istället för en) och utav de 30 pers så var 3 tjejer. INTE KUL! haha. Idag var alla sophomores (dom som går andra året på high school) på en fieldtrip till the career center. Så på historian var det jag och 4 pers till, tystaste historia lektionen någonsin. Och under lunchen så var halva matsalen tom också.

På lunchen fick vi våra reportcards också. Så här ser mina betyg ut nu efter första terminen:

Advanced P.E - 100
American History - 84
American Government - 90
CP English 3 - 86 (fick 91 för dom senaste 9 veckorna men eftersom mitt betyg var 81 första 9 veckorna så blev det lägre)
Psychology - 94
Treble Chorus - 95
Reading - 100

Så min GPA (grade point average) är nu 3.7 utav max 4.0, så jag är nöjd.

Nu om ca 15 minuter så kommer Patti (farmor) och hämtar mig för träning. Och sen har jag MASSA läxor att göra, i både engelska och historia. Så jag tänkte ta något att äta och göra mig klar för träning, kommer bli en hård träning..

JUSTE, du som ville ha länk till Colin's videosar HÄR har du hans youtube-sida

svar på kommentar, prova cheerleading?

Anna om Frågor? kolla under kategorin:
Hej, jag kollade lite i den kategorin, men hittade inte den här frågan:
Jag ska åka till Usa nästa år och tänkte prova på cheer. men om man inte har gjort det innan (har dock tränat gymnastik och dans). kan man ändå, typ "söka"? :)
Härlig blogg du har också!

Nej har nog inte svarat på det förut :) Det kan du absolut göra. Inom high school cheerleading så finns det tre olika "grupper" Freshmans (dom nyaste på skolan, de med minst erfarenhet skulle jag gissa på), JV som står för Junior Varsity, dom hejar på JV football och JV basketball matcherna, de är lite bättre och på vår skola är kravet att kunna en rondat skulle jag gissa på. Sen finns det dom "bästa" Varsity, dom hejar på varistylagen och vad man måste kunna är lite olika, vår skola är inte så bra så här är högsta kravet en flickis och dom bygger ingenting (inga stunt). Så high school cheerleading borde du nog kunna vara med i, bara att du ska lära dig ramsorna.:) Tack så mycket, värmer!!

Frågor? kolla under kategorin

Hejsan.

Får en del kommentarer med frågor som jag redan svarat på. om det är något ni undrar kolla under "svar på kommentarer" dom flesta vanliga frågorna finns där. Men jag uppskattar komplimangen och jag älskar att få kommentarer! :)

Så jag har precis kommit hem från skolan och snart ska jag på gymnastik. På 10 gånger bättre humör nu och jag mår så himla bra. haha vi hade en 2hour delay idag förresten. Så alla lektioner var jätte korta, men skönt det. har inte mycket att berätta, det hände inget speciellt i skolan. Jag antar att jag uppdaterar mer ikväll efter jag kommer hem. eller kanske tar med datorn till gymmet har inte riktigt bestämt mig än..

From justine



Nämen kolla vad jag hittar på. Såhär går det när man är bortrest .. folk blir ju typ kända. Eller ja, här är i alla fall min gamla klasskompis Simons band "From Justine" med i en artikel i DT. :) Himla roligt för dom. Klicka på bilden eller HÄR för att läsa hela artikeln. För att se deras Myspace klicka HÄR.

there's just too many snowdays

Godmorgon!

Ingen skola idag, för det har snöat så förfärligt mycket (läs knappt någonting). Så jag har sovit nästan 12 timmar. för jag gick och la mig runt 9 igår. och sen vaknade jag upp runt 11något för att vara vaken en timme eller så. Och vaknade imorse gjorde jag runt 10. Om ett par timmar har jag träning så vi får se hur det går. Så himla slut, men jag ska göra mitt bästa. Kanske piggnar till om jag får röra på mig. Eller träningen börjar 5 men kristy ska hämta upp mig runt 2.

Så nu ska jag gå och göra mig iordning. :)


Monday

Så jag är jätte trött och känner inte alls för att uppdatera bloggen. Så då kom jag på den brilianta ideén att göra en videoblogg på engelska om min dag. Så pratar jag i 30 sek och så kommer jag inte på något mer att säga, eller så säger jag något fel eller så spelar min dator inte in ljudet.. Så jag gav upp och bestämde mig för att skriva ändå.

Dagen har varit bra, på idrotten spelade vi en blandnig mellan fotboll och basket. Fotbollsdelen var rolig, men killarna ignorerar oss fortfarande. Så efter lektionen pratade jag och Kayla med Mr. Welsh för vi är så galet trött på det. Speciellt då jag är bättre än säkert 5 av killarna som har bollen jämt och ständigt. Jag tänker i och för sig inte ens försöka jämföra mig med killarna som spelar fotboll i skollaget för dom är grymma. Men seriöst, han hade också märkt det. Visst jag fick bollen ett par gånger, när jag sprang efter den själv. INTE OKEJ. haha så ett snack skulle han ta med alla killar.

På engelskan hade vi ett test på hela To kill a mockingbird och jag tror det gick bra. Kanske en eller två saker jag var lite osäker på. Resten av lektionen spenderade Josh med att flörta med mig, haha rätt underhållande när han sitter och säger raggningsrepliker till en. Haha och jag glömde min bok hemma, och det var idag man skulle lämna in den.

På Career ed fick vi välja 6 saker från en lista utav 20 ord som vi tyckte var viktigt när det gällde jobb. Typ bra lön, bra arbetskamrater osv. Sen skulle vi dela in oss i grupper och läsa ett par små stycken om folk och deras utbildningar och svara på lite frågor. Skit jobbigt då jag tyckte att man skulle svara på ett sätt men dom andra i min grupp typ lyssnade inte.. Åh usch. Jaja det löser sig.

Jag bestämde mig för att inte gå på tumbling ikväll för jag tränade ju massor förra veckan så jag är helt slutkörd och kände att jag behövde vara hemma lite. Nu tänkte jag gå och kolla på lite tv. :)

Superbowl börjar 6pm

Sådär, nu har jag duschat, städat majoriteten av mitt rum, slängt in dom nytvättade kläderna i torktumlaren och tittat på tv med alexa. Pappa frågade mig precis vilken tid Superbowl började och ovetande som jag är så tänkte jag googla. Är det inte lite komiskt att första förslaget är frågan jag hade?


och sen var ju Ikea med där också. haha gotta love google!

Så nu tänkte jag kanske börja klä på mig riktiga kläder och så. Vet ju inte när vi åker! haha

Packers Vs. Steelers

Godmorgon!

The day of the superbowl, the day of cleaning, the day of washing clothes.. it's a sunday..

Ja det är typ det där ovan jag ska göra idag. Inte roligt men mitt rum ser ut som ett helvete och kläder måste tvättas annars har jag absolut inget att ha på mig imorgon. Lite så är det faktiskt, inte riktigt så illa. Men överdriva måste man ibland för att få det att låta bra. haha nej jag skoja.

Så är det någon som är intresserad av Superbowl eller till och med tänker kolla på den idag? :) Lite nyfiken om jag har några football fans som läsare. heh



Och till Steelers ära så lägger jag upp låten, black and yellow. eftersom deras färger är svart och gul. låten spelas hela tiden på radion. haha


singing

Åh herregud vilken lång dag. Jag gick upp kl 6 och har inte varit hem förens nu (9.12 pm). Imorse åkte vi till skolan för att sedan ta bussen till Tri-valley high school för solo/ensamble contest. Jag satt bredvid Kaylyn på bussen och hon hade tagit med sig, donuts, nerds, gummiormar och beefjerky till oss så där hade jag min frukost. Hon är bäst ever, vi satt och prata killproblem hela bussresan, mest hennes. haha


nerds, haha watermellon&wild cherry

När vi kom dit så la vi våra saker i hallen och sedan skulle några äta men vi bestämde oss för att vänta då vi inte var hungriga. Efter det gick vi och lyssnade på när ett par stycken sjöng sina solo låtar från vår skola. 11.44 var det vår tur och det gick faktiskt superbra! Vi fick en etta, vilket är det bästa man kan få. Det är 1-5 då 4 och 5 är jätte dåligt att få. Så vi var glada! Jag missade Alexa's solo då hon gick 20 min tidigare än väntat men även hon fick en 1a. Nästan alla från våran grupp fick det tror jag, och en tjej sjöng så himla vackert, helt galet och låten var på latin. men hon fick bara en 2a för hon tappade bort sig i mitten.. Tyckte så synd om henne.







Caitlyn, Kaylyn och Jag

Drew, Arienne, Kaylyn, Caitlyn,jag, AJ

När alexa var klar och vi lyssnat på ett par till + ätit mat så var det dags att åka hem. Vi stannade på Starbucks och jag provade deras Smoothies, en jordgubbs smoothie. God men den smakade jätte mycket banan, med tanke på att dom hade banan i den. Jag somnade dock i bilen och vaknade av att Alexa väckte mig och sa att vi var hemma. Vi gick in tog våra saker och jag och Kristy åkte till gymmet för träning. Hade träning mellan 5-8.30 så det var en lång träning fast vi hade ju i och för sig en liten paus för pizza i mitten. Men överlag gick det bra förutom att min gymnastik sög, jag landade på huvudet 100 gånger, varav en var på mattan.. Blödde på benet gjorde jag och Ashley rev mig på halsen. Haha trevligt trevligt. Juste, courtney slog in sitt huvud i mina tänder eller tvärt om eller något idag. Så mina framtänder gör jätte ont.

Nu är jag i alla fall hemma och det blir en dusch antagligen imorgon för jag är för trött idag. Hur äckligt är inte det då? jaja. Och imorgon är vi tydligen hembjudna till en familj för att kolla på Superbowl och jag vet inte om jag borde heja på steelers eller packers.. Det är tydligen hem till en i min skola som heter Heath Blair som jag hatar, och ja hata är ett starkt ord och det passar in rätt bra i det här sammanhanget. Otrevlig, orespektfull, jobbig, ja allt negativt en människa kan ha. Men det ska väl bli kul, om inte alexa går tänker inte jag heller! Så är det bara. Men nu ska jag fortsätta äta mina Nerds och kolla på film eller nåt.

Pacsun

Idag inne på PacSun så började jag och Tiffany prata med en av killarna som jobbar där, alla som jobbar där är supertrevliga och vi stog säkert i minst 10 min och prata med honom. Fick en till accentkomplimang, han sa att han i början inte hört något alls och sen sa jag något och det släppte och han hörde min accent och frågade därför vart ifrån jag var. Vi pratade om hur han var kompis med alla utbytesstudenter när han gick i high school och lite allt möjligt, rätt underhållande. PacSun är nog en av mina favoritbutiker, man hittar ALLTID något man gillar + att alla är jättesnälla. Något jag kommer sakna för helt ärligt, hur ofta kan man börja ha personliga konversationer eller ja random konversationer överhuvudtaget med butiksbiträde i sverige? Aldrig.. det är en sak som är så jäkla skönt med USA.


shooppiiinngg

Nu är jag hemma igen. Och det är ÄNTLIGEN HELG!!

Den här veckan har känts superlång men det är skönt att den är över. På idrotten körde vi en annanslags dodge ball, med koner som hade innebandybollar på och om man sköt ner båda bollarna (fanns två på varje sida) så förlorade det andra laget oavsett hur många dom hade kvar på planen. Rätt roligt, och MYCKET roligare än vanlig dodgeball. Det är en sak jag är bra på när det gäller dodgeball, att undvika bollen. Jag kan absolut inte kasta, det går inte. Dock har jag ju fått arm muskler!!! Helt seriöst, hemma kunde jag inte göra riktiga armhävningar alls, i alla fall inte om jag skulle gå hela vägen ner och sen upp igen. Och igår på träningen gjorde jag 20 då jag gick ner hela vägen och så upp igen, och fick kommentaren "Right now Edda's got the best pushup's on your team!" från Kristy! haha det hade man ju inte förväntat sig. Roligt är det!

Jag fick även veta på engelskan att jag fått 16/20 poäng på min "essay" uppgift på provet vilket är bra och hon tyckte jag gjort ett jättebra jobb. Hon hade ingen exakt procent men hon sa att eftersom jag fått A i betyg för dom 9 veckorna så skulle nog inte provet ändra så mycket. Så jag är superlycklig och det betyder att jag har A i allt förutom Historia. Men det kan jag leva med. Idag på Career Ed så skulle vi först skriva ner 20 saker vi älskar att göra, sen skulle vi sätta bokstäver före våra punkter. Ett dollarmärke (har ingen sån knapp på min dator) om det kostade pengar att göra, ett R om det finns en risk (fysiks, psykisk eller något annat), F om man tror att någon familjemedlem skulle skrivit ner samma punkt när de var i vår ålder, ett A om vi gillade att göra det ensam och ett P om vi gillade att göra det med andra människor. Och när vi var klar med det så skulle vi berätta vilken som var den avgörande faktorn till att vi gjorde sakerna. Jag sa att det var P eftersom allt jag älskar att göra har oftast något med andra människor att göra.

På kören så fick vi som gör solo eller en grupplåt sjunga inför alla andra. efter att ha hört allas solon så var jag rätt glad att jag inte valde att göra en eftersom ALLA lät förjävligt och dom sjöng inte ut alls. Inte så att bara för att dom gjorde det så skulle jag också det men jag vill inte att folk ska tänka att jag är sämst haha. Jag bryr mig alldeles för mycket om vad folk tycker.

Efter skolan åkte jag och betalade pengarna till Steve för DC-resan i April, och påtal om det mamma och pappa jag måste skicka över ett papper till er som ni ska skriva på. Får nog skanna in det och så får ni skriva på och skanna tillbaka. Det var ett helvete att hitta till hans hus, han bor på en väg som är världens kurvigaste väg jag lovar och dålig väg är det också. Det tog oss typ 30 minuter och 4 samtal på 1 enda väg att hitta huset illa är det.

Sen åkte vi till köpcentret och jag umgicks med Tiffany. Köpte sena julklappar till Tiffany Longfellow och Janelle, lite bodybutter till mig själv, ett läppglans och handsprit (som jag använde upp på en månad..). Dyrt vart det tyvärr men så går det, jag kände ju att jag behövde julklapparna. Sen hittade jag massa billiga smycken på rea, eller dom var billiga efter rean ;) Så nu är jag sådär 7 ringar och 100000 örhängen rikare. typ. Klockan 7 gick vi på bio, vi såg "The Roommate" som är jätte psyko, varför är det alltid så att jag lyckas kolla på dom galna filmerna. Rätt bra var den i alla fall och det är en drama/thriller film så den var rätt läskig vissa gånger. Haha och jag lyckades spilla halva mina popcorn på golvet. Inte för att jag blev rädd men för att dom tippa över. Oj och jag såg precis på IMDB att den släpptes idag. haha det var faktiskt killen som jobbade som rekomenderade den till oss för vi ville först se "no strings attached" men så blev det inte.


Såhär ser det ut om man inte varit i köpcentrumet på en månad (+ mina julklappar till mina kompisar). Och det här är mitt försök till att inte köpa något.





dubbelring

mmmm.. bath&bodyworks. Hade jag kunnat spela in doft hade jag spelat in doften av min nya bodybutter. AMAAZZIING


bara jag som inte vågar förstöra det fina mönstret? haha jag har alltid jätte jobbigt med sånt, HATAR att förstöra det. Men när det väl är förstört så bryr jag mig inte. Godnatt, ska upp kl 6 imorgon!

Despicable me

Dagens sena och enda uppdatering. Har haft fullt upp hela dagen.

Skolan gick bra, fick veta att historia provet som jag tyckte gick bra hade jag endast fått 72 procent på och det är ju ett C (70-79 %) men Skill testet gick bättre där jag fick en 92. Så det var ju lite skönt. Jag använde inte ens en penna förens 5th period på engelskan. Haha så slapp var min dag. På engelskan svarade vi på lite frågor om vår bok för på månag har vi test på hela boken. Och efter lunch det fruktansvärda, CAREER ED. Haha, det var inte så illa idag, vi fick bara en massa papper och jag känner typ halva klassen redan. Det är rätt lätt, man får 50 poäng om man har ett anteckningsblock, sen skriver vi journals varje vecka och man får typ 15 poäng för varje om man gör rätt. Och sen måste vi ta något "övningsprov" inför ACT testen och bara genom att ta det så får vi massa poäng (spelar ingen roll om vi spenderar hela provet med att rita streckgubbar eller om vi får full poäng på det). Rätt slappt.

Haha på intercomen så fick vi roligaste meddelandet på länge. Så här lät det "Freshman basketball practice is canceled tonight, you all need to go home and study". Hela min 8th period klass började skratta.

Efter skolan hade vi träning och vi fick lov att ändra om alla formationer eftersom 3 personer slutat. Jag har precis samma rörelser med en skilland, jag är längre fram. I hoppsekvensen är jag längst fram i mitten, och i dansen är jag en rad fram och lite sånt. Så det är ju roligt. Nu är det bara en 3,5 timmes träning på lördag som väntar.

När vi kom hem från gymmet så gjorde jag och Alexa mat åt oss själva, makaroner med någon biff-grej i och sourcream, rätt gott för att vara så udda. Haha, och vi kollade på någon film och sen en del av Despicable me (som är världens sötaste film). Men nu blir det sängen för det är upp om 6 och en halv timme som gäller. Night!

Chilla på gymmet

Nu är jag klar och nu väntar en 2 timmar lång väntan på Kristy. Hon har non-travel laget, alltså ett cheerlag som inte åker på tävlingar, eller bara tävlingar i närheten så det blir därför billigare och föräldrar behöver inte åka långa resor och planera helger för tävlingar. Så det är ju skönt för dom, lite mer som cheerleading i sverige, jag tror dom har en tävling nu den 12 februari.

Så min gymnastik  var idag tillsammans med alla "non-travel" barn, och de är på en så mycket lägre nivå och det är jobbigt. Haha men det gick bra ändå och jag fick veta att ajg "hoppar" lite innan jag "sätter mig ner" för min stillastående flickis. Alltså skuttar till lite innan jag sätter mig ner. äh kan inte förklara.

Just nu sitter jag och diskuterar Amerikaners syn på snö med Josefin och lyssnar på musik. Och det tänkte jag fortsätta med, så ha en bra natt? hahah :)

Crazy Government

Nu sitter jag på gymmet igen, för 3dje dagen irad. Skolan gick bra och det var sista dagen på terminen och även min sista dag då jag hade Psykologi, min favoritklass.. Usch hemskt, nu måste jag lida mig igenom Career Ed. Fick tipset från Greg, "don't have a gun close to you while taking that class, i promise you, you'll be tempted.." Låter inte det som något att se framemot?

Och jag har även fjäskat till mig ett A idag, för första gången någonsin. haha eller ja typ. Det var i Government och jag hade 88.5något så det rundas upp till 89 vilket är 1 procent från ett A.

Jag: really? 1 percent?? that's like soo close to an A. By the way, I was going to turn my homework in yesterday but your door was locked, and thats why I turned it in this morning.
*Mr. Schob höjer min poäng för läxan från 25 poäng till 30 eftersom max var 30 om man lämnade in igår* och nu står mitt betyg på 89.474 (avrundas ner till 89)

Mr. Schob: Haha wow, how close can you be..
Jag: please Mr. Schob, its sooo close, let me just have what's left to get an A..
Mr. Schob: Okay everyone, lets vote. Edda has an 89.474 in this class who thinks that I should give her an A?
*alla räcker upp handen i princip och Mr. Schob höjer min läxpoäng till 35 så att mitt betyg blir högre*
Jag: hahah thank you soo much!
Mr. Schob: and now, what team, Stealers or Packers? (spelar superbowl i helgen och mr. schob är ett STORT stealers fan)
Jag: Stealers ofcourse ;) haha what did you expect? haha
Mr. Schob: hahah, You better!!

För er information, jag har ingen koll på Football så jag sa bara till honom att jag hejade på stealers hahah.

Något annat som var roligt var att han lät en kille som inte ens är i min klass ha hand om "dagens fråga". Så han frågade alla om vi hejdae på Stealers eller Packers. Han var ett stealers fan. Slutresultatet var Packers - 9 Stealers - 6

"Okay, so stealers 6, packers 9, thats not fun! haha or actually it was kinda funny. hahahaha" och hela klassen började skratta. Gotta love 4th period.

Sen spenderade vi resten av lektionen till att spela Spoons. Det går ut på att man har en kortlek, och massa folk eller ja mer än två i alla fall. Och så i mitten har man skedar, men det ska vara en för lite, så om man är 5 som spelar så ska det ligga 4 skedar i mitten. Så får man 4 kort och så börjar man skicka runt korten och det gäller att först få 4 lika kort, och när man får det så ska man ta en sked. Då gäller det för alla andra att så snabbt som möjligt ta en sked och personen som inte har någon förlorar. Dom satt och spelade "strip-spoons", men Mr. Schob kollade på dom konstigt så de bestämde sig för att om man förlorade så fick man en bokstav och när man hade alla så förlorade man, alltså S-T-R-I-P. Jag var bara med sista omgången och då hade Spence S-T-R-I och Josh hade 2 skedar, vi slet och kämpade för att få skeden för det var jag och Spence som inte hade någon. Det var helt galet, så jag fick den till slut och Spence förlorade. Fast jag insåg inte förens senare att hon bara hade en bokstav kvar. Kände mig jätte dum för antingen så spelade hon sur eller så var hon en JÄVLIGT dålig förlorare. Haha hon blev skitsur, och sa att hon aldrig tänkte förlåta mig (vilket jag inte tror på haha) och ja hon var inte glad, alla andra skrattade dock så jag vet inte. Jaja det var kul så längde det varade.

populäraste killen typ..

Fick frågan om jag kunde lägga ut en bild på populäraste killen och tjejen på skolan. Men grejen är den att vi har inte någon som är sådär populär som i filmerna. Den enda populära personen jag kan tänka på är Colin Becker, som har hand om våra "nyheter" varje fredag, som är snäll mot alla och gör superroliga youtube-videos. Jag har lagt ut flera av dom tidigare. Så när han fyllde 18 så stod det på fönster "Grattis på födelsedagen Colin" vilket ingen gör för någon annan. En populär tjej kan jag inte komma på, men här kommer en bild på honom och hans syster Holly :) Fast frågar du honom så tycker han inte att han är speciellt populär.


there you go

marry me

Träningen idag gick bra, blev lite flummigt efter ett tag men så kan det gå. Tre personer från vårat lag (som är med i två lag) ska sluta så att vi kan gå ner en klass storleksmässigt. Vi är 23 personer och det räknas till Large-gruppen och dom flesta Large-lag har runt 28-30 pers, så då kände vi att det kommer nog gå bättre för oss om vi är i den mindre gruppen. Så Leanna, Katie och Spiker ska sluta, fast alla tre går i antingen Senior 4 eller Youth 3 så dom behöver inte sluta helt. Tråkigt men vi behöver det. Vi fick veta våra poäng idag, vi var 1.7 poäng från första plats utan 100 poäng. Galet huh? Rätt tight, och vi hade inte något som var lägre än 4.2 tror jag och högsta är 6 på de olika områderna som de bedömmer en på. Så vi gjorde rätt bra ifrån oss.

Sitter här i alla fall och lyssnar på världens finaste låt. Helt beroende och sitter och klickar på repeat om och om igen.


Train - Marry Me

Gamla klasskompisar

Min gamla klasskompis från högstadiet jobbar på DT - ung, och har gjort en intervju med min andra högstadiekompis Josefin som bor i Oklahoma i ett år precis som jag bor i Ohio. Intervjun kan ni hitta HÄR



Freak the freak out

Blev inget uppdaterande igår då jag försökte göra en videoblogg på engelska där jag förklarade varför jag antagligen inte skulle ha tid att uppdatera, men så laddade jag inte upp den och glömde att jag inte berättat för er. haha så i alla fall, igår hade jag gymnastik och efter det satt jag och PLUGGADE hela kvällen. Fick Psykologin klar och halva government uppgiften gjord. Så idag har jag haft prov hela dagen, historia prov på morgonen som gick helt okej, verkade som att det gick bra eftersom mitt betyg gått upp från 84 till 87 något sånt efter provet så. Sen hade jag governmentprov som uppenbarligen inte gick så bra då mitt betyg sjönk till 84 tror jag. Så skulle jag lämna in government läxan i slutet på dagen men han var inte där så jag måste lämna in den imorgon istället.

På psykologin kollade vi på Sybil som bara blir galnare och galnare känns det som, fast vi fick se idag att hennes mamma inte var helt frisk heller. När Sybil som kanske 5 åring gick ner för trappen så gjorde hennes mamma snubbelben på henne så att hon ramlade ner, hon slog henne, sparkade henne, knöt fast hennes handleder med kökshanddukar och band för hennes ögon ochs sedan hissade hon upp henne i en krok och la ner henne i en låda. Inte konstigt att hon blev galen.. Så ja det är rätt hemskt. Vi lämnade in läxan och det kändes bra, så vi får se vad jag får i betyg.

Sista lektionen var reading och jag gick för att göra klart mitt engelska prov, det kändes inte så bra men det är ett väldigt svårt prov då massa klasskompisar till mig frågar frågor och inte riktigt förstår. Så jag får väl se det så. Och nu är jag hemma och väntar på att åka på träning. Så här ser mitt cheer-schema ut,
Lördags - tävlade
Söndags - tävlade
Måndags/igår - gymnastik
Tisdag/idag - gymnastik och träning
Onsdag - gymnastik
Torsdag - träning.

Fullt upp! Men så är det, och efter allt mitt hår "whippande" så gör min nacke ont nu. Det är nämligen så att jag hade I whip my hair back and forth på hjärnan HELA dagen igår så jag var ju tvungen att slänga med håret också! ;) Idag var det introlåten till Victorious som var på hjärnan.



För er som inte kollar på Nickelodeon så är Victorious ett tvprogram om en tjej som går på en slags artistskola. :) Rätt bra faktiskt haha

RSS 2.0