Harry Potter and the deathly hallows 2

Harry Potter var grym! No doubts, höll dock på att börja gråta ett tag men jag höll det inom mig. Ja filmen var som sagt väldigt bra och ni som inte sett den SE DEN, och ni som inte sett Harry Potter alls, ni har missat något.


Warren vs. Belpre video

Hade en himla bra kväll igår. Jobb och köra gick förresten jättebra, har nästan lärt mig att fickparkera nu. Sen drog vi till Linnea och firade henne på sin 18årsdag. Blev väldigt lyckat.

Idag är det bio med bröderna som gäller och slappa så man orkar upp och jobba imorgon.

Hitta en lite rolig video, eller rolig är den kanske inte men det är från min skola WHS, från första Amerikanska fotbollsmatchen jag var på. Warren vs. Belpre. Minnen! Galet att det är nästan ett år sedan den här matchen spelades..


Runkeeper

Nu har jag legat ute och solat, gått 6 km, gjort ett fotbad och duschat! Känns bra, tänkte byta om och göra mig iordning för kvällen och sen sätta mig ute, man ska njuta av värmen medans den är här.


Min bästa vän när jag är ute och går. Om du motionerar, eller ska börja LADDA NER APPEN!

√ Riskettan, yes!

Sådär, nu kan jag checka av Riskettan från min lilla "saker att göra inför körkortet"-lista. Eller ja, om jag nu haft en sådan. Mina körlektioner börjar nu nästa vecka, på torsdag. Herregud, ska jag ut i trafiken och vistas elleer? Ja juste, ska köra lite imorgon också efter jobbet. Sköntskönt. Sen har Linnea sin födelsedagsfest den kvällen också, så det ska ju bli kul!

Tänkte vara lite duktig och gå ut och gå 6 km snart, men det är 26 grader ute, VEM VILL UT OCH RÖRA PÅ SIG DÅ?! nej sola blir det nog först en stund.. Så, vi hörs väl senare. Middag ikväll så det blir dåligt med uppdatering, men tar med mig telefonen eller nåt ut och lägger mig en stund.

Fint väder, och promenader

Har haft en bra dag med sol, bad, glass och kortspel med Anna, Mia och Linnea. Det har varit underbart, förutom att jag svär att det va typ 13 grader i vattnet - termometern eller vad det heter visade dock 23, men jag tror den va sönder.. haha. Sen umgicks jag lite med Issa på kvällen, kollade blandannat på Men in black 2 som är superskum, haha i alla fall alla som är med i den.

Jag började med min nya plan att börja gå varje dag. Jag, mamma och pappa gick 4 km idag och imorgon satsar jag på att ta en 6 km vända. Och så ska jag försöka göra det varje dag. Hej gamla jeans, snart ska jag komma i dig igen! Imorgon har jag även Riskettan kl 8 på morgonen, och det håller på i 4 timmar om jag inte minns helt fel. Och på kvällen får vi lite besök från Cornelia, Johanna och Monica som kommer över på middag.

Im home again

Nu är jag äntligen hemma igen, har varit galet roligt i Finland hos kusinen min men det är alltid skönt att komma hem. Imorgon blir det bad om vädret tillåter med mina älskade kompisar, och sen får vi se vad resten av dagen bjuder på.


Naantali, Finland













Mot finland

Nu kommer jag nog uppdatera rätt dåligt, ska nämligen i natt klockan halv fyra sätta mig på en buss mot Stockholm och sedan sätta mig på Finlandsfärjan mot Åbo och sen väntar ett par roliga dagar med min kusin där. Bilder kommer! :) Kommer hem onsdag kväll.

Jag har förresten kört bil för första gången idag också, efter jobbet tog Aku med mig till Falukrossen och lärde mig grunderna, så alltså växla, backa, parkera, köra, använda handbromsen, och så vidare.. haha jag lärde mig väldigt mycket mot vad jag trodde att jag skulle och jag var förvånansvärt duktig (ja jag är imponerad av mig själv). Jag som hade tänkt att varna er när jag ska ut och köra på vägen, men det kommer inte behövas. haha jag skoja så grym är jag kanske inte. Men puss

Norge, ni finns i mina tankar



Det som har hänt på norge har nog inte undgått någon. Det är sorgligt och otroligt hemskt att något sådant verkligen har hänt. Jag har själv ett par vänner i Norge, som som tur är helt oskadda eftersom de bor en bit ifrån där det hände, men de vet fortfarande inte om någon de kände har dött då polisen inte kommit ut med uppgifter om folk som överlevt. Det är så himla tragiskt och jag är väldigt tacksam över att mina kompisar är ok. Men hela situationen får mig att bli väldigt ledsen och jag har inga ord att beskriva vilket medlidande jag känner för Norge, och alla människor som mist någon eller som var där själv och upplevde allt det hemska som har hänt. Jag tänker på er!

Såg på Egoinas blogg att hon länkat till en tjej som beskrivit händelsen, eftersom hon var där och som tur var överlevde. Hennes historia rörde mig väldigt mycket och jag blev tårögd och hon beskrev allt så himla bra och man fick en bra uppfattning om vad hon gått igenom, även om hennes ord säkert inte gav rättvisa för hur hemskt det egentligen var. Så jag tänkte ge er den länken med, så att ni också kan få läsa denna hemska historia!

HÄR kan ni läsa vad tjejen upplevde.

bilder från nusnäs

Igårdagen i bilder, jag ursäktar den kassa kvalitén.









Nusnäs


http://latenightfashion.tumblr.com/

Nu snart, om ca 30 min åker jag familjen, Monica, Maria, Theodor och Koncordia till Nusnäs en sväng. Ska bli roligt, har ju liksom ändå inget bättre för mig så jag bestämde mig för att följa med. :)

svar på kommentar

Smsa Låna ([email protected]) om Sådär ja!:
Hej! Jag har själv tänkt att börja blogga här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

Hej, jag valde att börja blogga här för att när jag först började (2008 tror jag) med min gamla blogg så kunde inte jag så mycket om vart man kunde blogga, så jag googlade lite och hittade hit, såg att massa storbloggare bloggade här så jag startade helt enkelt en här, sen har jag bara blivit kvar av ren lathet, + jag har inte upplevt några problem

Books


Blev 2 böcker rikare, nämligen dessa två. Heroin Diaries av Nikki Sixx och Inspärrad av Teresa Cooper. Ville helst ha Heroin diaries på engelska, men den hittar jag inte längre.. Så det blev den svenska versionen.

Första nollan

Jag har försovit mig, jag och Julia bestämde att vi skulle ses lite efter 11 (alltså att jag skulle åka hemifrån 11) och så vaknar jag kvart i.. Så nu har jag tagit en dusch och ska fixa mig lite och äta frukost, så får vi se vad vi hittar på.

Vi fick en nolla på Mcdonalds igår, tror jag. För i smset så stod det Tisdag den 17/7 men det var ju den 17 igår .. Men ja, förvirrande. I alla fall, för er som inte vet vad en nolla är. Varje månad får alla McDonalds i sverige ett hemligt gästbesök, en gång i driven och en gång i kassan, vi vet inte när det händer (förutom under lunch, och middag) eller vem det är bara att han eller hon kommer beställa en big mac, mcfeast, QP cheese, mcchicken eller 6 bitars nuggets, med läsk. Så kommer personen bedömma oss på hur bra vi gör det, hur snabbt det går, om vi är trevliga, om maten är fräsh, hur stripsen ser ut och hur ren resturangen är. Och en nolla är att vi inte haft något fel, alltså det bästa man kan få. Asbra att jag jobbade då måste jag säga. Det är en nolla kvar för den här månaden, eftersom det bara var antingen kassan eller driven igår.

Men nu ska vi lista ut vad vi vill göra så att jag kan åka snart.

för jag kan göra det som ingen gjort

Sådär, äntligen hemma efter en lång arbetsdag, har varit jätte stressigt och fullt med folk. Fick lov att  stanna nästan en kvart extra för att jag inte kunde gå därifrån eftersom det var så mycket. Så så har min dag varit, nu ska jag chilla och ladda upp för lite körskolan imorgon, blir teorilektion och tänkte kanske även göra en till pärm så man kan bli klar med detta. Ska nog göra mina internet prover idag, se hur mycket jag faktiskt kan.



Nu ska jag hitta något att äta, så ska jag försöka träna lite också.

where we both belong tonight



Nu drar jag till jobbet, jobbar till kvart i åtta och sen får vi se vad som händer. Skulle ha gått på bio med min bror men han är för trött för att gå på bio, så det får bli någon annan dag.

Balsammetoden

Jag tror inte jag nämnt detta, men den här veckan började jag med Balsammetoden. En metod som går ut på att utelämna alla uttorkande och skadande produkter till håret, så som; schampo, plattänger, locktänger, hårspray.. I princip allt som innehåller alkohol, silikon och mineraloljor. Tyckte det först lät jätteäckligt, att man absolut inte skulle använda schampo, men hur skulle då håret bli rent och fint? Men jag läste på en massa och eftersom mitt hår är tunt, växer inte så bra och blir väldigt lätt slitet så tyckte jag att det var värt ett försök. Så jag införskaffade lite balsam, inpackning och honung och började. Jag har nu tvättat håret 3 gånger på detta sättet. Tvättade först rent håret med balsam (så som jag tidigare använt schampo) och sedan lagt i en inpackning i topparna eller använt samma balsam + lite honung. Och sedan sköljt ur det. Måste säga att jag är positivt överraskad. Håret kändes lenare och inte lika torrt, kanske lite tidigt att se några stora resutat redan men jag är väldigt nyfiken på hur det ser ut om ett par veckor.



Nyfiken och vill läsa mer om detta: Lockig.se, superbra hemsida som förklarar allt, har även tips på vilka slags balsam som är rekomenderade och vilka ämnen man ska akta sig för i innehållsförteckningen.

I ♥ shoes


Fick domhär fina av mamma idag,var meningen att jag skulle få dom vita men tydligen så fick vi hem dom svarta istället. Men så kan det gå. :)

I hedemora

Har haft en helt underbar kväll i Hedemora hos Issa. Åkte dit runt 4 och vi fixade oss lite och så vidare, så kom alla och vi hade bara så galet roligt, umgicks, pratade, skrattade, hade allmänt roligt. Det var jätteroligt att få träffa alla Issas kompisar som hon pratat om så mycket, + att få träffa Ellinore, Katha, Vicci och Jessica igen, sist var väl i.. typ 9an kanske? Så det var skönt, och kändes så roligt att få lära känna dom bättre. Katha börjar ju på Helix med mig och Issa till hösten och det är jag väldigt pepp över.


Rebecca och Issa är läskigtlika, jag tog fel på dom hela kvällen..


Fina Jessica och Ellinore




Fina Vicci och Jessica


Fina Ellinore och Issa

Insåg att jag inte hade någon bild på Katha eller en ordentlig bild på Rebecca.

Ikväll blir det chillkväll, för jag har köpt lösgodis för första gången sen.. April tror jag och då kom mamma med lösgodis till USA. Shit vad tiden har gått.

Friday,

Godmorgon, det är äntligen fredag och jag ska väl ta en dusch och fixa mig lite för sedan drar jag till Hedemora, och till fina Issa. Så det ska bli roligt, har inte varit hemma hos henne på sådär.. nästan 4 år. Galet att det varit så längesen. Bussen går halv 4 så jag har ungefär 3 timmar innan jag måste åka så jag ska väl börja nu så att jag verkligen hinner med allt.



love is all around us

Sådär, har haft en grym dag. Började med att boka in körlektioner, så nu är det fixat! Super, har ungefär 3 veckor kvar tills första lektionen börjar. Så det är väl rätt skönt. Sen drog vi till sportfältet och kollade på lite fotboll innan vi begav oss till en pizzeria i Forssa och åt lite sallad. Mums. Jag skulle åka och lösa in min Ben&Jerrys kupong men jag lär ringa dom imorgon för det är lite otydligt osv, ska fixa.


bild jag tog idag med min mobil.

Efter det drog jag till Anna och Mia för att umgås lite, och på kvällen drog vi tillbaka till sportfältet och kollade på Johannas match mot Mexico, vi förlora stort.. Men sen stack vi i alla fall tillbaka till Anna och Mia, och Johanna, Gina, Linnea och Bengan hängde på så vi satt och kollade på Xman first class.

Imorgon blir det Hedemora för hela slanten, men först ska jag försöka komma på vart jag la mina solglasögon.

Your grace is enough,


Här sitter jag nyvaken, IM'ar med min kontaktperson i USA och funderar på om jag kanske ska ta lite frukost. Planerna för idag är fortfarande okända men jag hittar väl på något.

come with me, and stay with me forever

Ska vi seriöst förlora mot lilla Japan? Jag ville så himla gärna gå i final mot USA och vinna, bevisa för mina kompisar att vi är bättre än dom, hehe nejdå men det hade varit grymt att få möta dom.. Men i guess we wont. Ja nu gäller det väl för USA att vinna över Japan i finalen!

Jag fick förresten min mobil idag och den var allt jag önskat och lite till. Grym! På kvällen kom även Kalle, Madde och Lena över på middag och det var mysigt att få träffa dom igen, och få gosa lite med hundarna. Har även börjat hänga på Tumblr.com lite, förvirrande sida forsure men grym med en miljon snygga bilder.


latenightfashion

live with no regrets,








latenightfashion

Dalecarlia cup och körskolan

Så idag har jag umgåtts med min bror, och vi har gått ner till sportfältet där Dalecarlia cup spelas just nu (fotbolls cup här i borlänge) helt galet med folk. Men ja, vi kollade på Johannas match och stod ute i regnet i våra kläder som var shorts och typ en tshirt.. Det var iskallt då vinden blåste jättemycket. Det sorgliga är att jag för en gångs skulle hade lagt ner tid och fixat håret imorse, jag fixar annars aldrig håret. På sin höjd borstar jag det liksom, nu hade jag tretångat, haft i saltvatten spray och satt upp luggen.. Ja helt i onödan. Ska nog inte lägga ner tid på håret, för då regnar det ju ändå bara. Så efter matchen mötte vi upp Linnea (jag typ sitter ihop med henne nu förtiden känns det som) och vi gick först hem till Kalle, bytte om och sen till körskolan. Roligaste är att hans kläder passar mig, alltså storleksmässigt, är ju inte nödvändigtvis snygg i dom.

På körskolan gjorde jag vägmärkestesten igen och det gick 100 gånger bättre, och Kalle skrev in sig. Så stack vi tre till American Take away och åt lite pizza innan vi sa hejdå till Kalle och rusade till körskolan igen (över vägen) för att gå på teorilektion nummer 2. Tjejen som föreläste den här gången var mycket bättre än han igår. När jag väl kom hem så däckade jag i sängen i två timmar, skönt.

I won a Ben&Jerrys


Tadaaa, okej det är spegelvänt men det säger "Coolt, du är en vinnare av Question of the day" och det är ett presentkort på en gratis Ben&Jerry's. Den fick jag hemskickad förra hösten när jag var i USA då jag förra sommaren vann deras Question of the day på deras hemsida. Jag som ALDRIG vinner något blev ju hur lycklig som helst när jag såg mailet om vinnaren (jag). haha så Ben&Jerry's ska införskaffas snarast. Typ imorgon.

Jag kommer

Och.. när vi ändå pratar om Veronica, här är en video från P&L, jag får typ rysningar för jag tänker på hur jäkla grymt det var live.


Någon tänkte kanske på mig. haha

Veronica Maggio, jag har börjat lyssna rätt mycket på henne efter P&L och har lyssnat på henne varenda dag. Idag var dock ett undantag, mitt internet fungerade inte så jag kunde inte lyssna på musik på internet.. Men jag tror gud (eller någon där uppe i alla fall) tyckte synd om mig eller något för jag har hört "Välkommen In" av henne 3(!!!) gånger på radion idag, och jag sitter inte och lyssnar hela tiden. Utan den kom på på radion imorse när jag satt i bilen, så kommer jag till min bror och hans radio står på och då börjar den spelas under den korta tiden vi var hemma hos han (detta var någon timme senare eller så), och så nyss när jag vaknade (ja jag somnade) och gick ut så spelades den. Så det är inte så att jag suttit och lyssnat på radion, utan har bara spelats slumpmässigt när jag råkat lyssna.


mobilskal

Min telefon borde komma vilken dag som helst, och jag har letat för fullt för något snyggt skal att sätta på. Jag och Linnea pratade om det tidigare och båda höll med om att amerikanska och brittiska flaggan är snygga och att ha det som mobilskal skulle vara guld. Well i found one.



Skalet hittar du här: Skal-man.se (direktlänk till skalet) Sen om den var lika snygg på min mobil som den skulle ha varit på en Iphone vet jag inte, annars tänkte jag bara köpa ett vanligt svart och sätta lite stenar på den. :)


something like that! bara jätte simpelt liksom.

Körskolan för att plugga some

Har haft en grym dag idag, började med att jag åkte in till körskolan kl 8 imorse och började med att göra 4 vägmärkes test i min väntan på Linnea. Det gick helt ok och jag insåg att jag hade ett par stycken att gå över igen. Hon kom lite efter 9 och vi satt ända tills halv tolv och gjorde "pärmar", alltså det är 6 stycken olika pärmar, så tar man en, varje pärm innehåller 50 frågor så ska man besvara dom och så vidare. Jag hann med 3 pärmar, så vi ska in imorgon också för att plugga lite.

Vi stack sedan till ett sushiställe här i borlänge och köpte sushi till lunch, hade glömt hur galet gott det är! Så när vi ätit upp maten så gick vi till Kupolen och mötte upp Saga, gick runt lite och provade kläder och hade det allmänt trevligt. Så gick vi till donken och jag och Linnea lyckades köpa min glasskaffe grej, dom såg VÄLDIGT skeptiska ut. Men roligaste var ju att Saga gick dit ett par minuter senare och beställde samma sak och låtsades som att hon inte visste att vi precis beställt det, haha killens min och reaktion, PRICELESS. Men prova det, liten kaffe i mellankopp och så fyller man upp resten med glass.

Sen vid kvart i fyra gick vi tillbaka till körskolan för att vara med och lyssna på en lärarledd teorilektion, det var helt okej intressant och lite saker fastnade faktiskt. Så vi ska gå på lektion nr2 imorgon, dom har 4 stycken som dom växlar mellan.

I want to make you feel beautiful


Prenumererar på denna tjejen av en anledning. grym

A rainy sunday

Sista jobbpasset på ett tag, som är bestämt i alla fall. Det var så sjukt mycket mer folk idag, först var det helt dött men så blev det mer folk allt eftersom dagen gick. Hampus och hans jobbarkompis kom förbi och åt lite mat innan de skulle till Stockholm och jobba. Annars har allt gått bra, förutom alla människor. Haha men så kan det gå.

Nu sitter jag och tar det lugnt, har precis druckit min specialkaffe, eller det är väl egentligen Sofias men ja. Det är kaffe och donkens mjukglass, HUR gott som helst! Jag vet dock inte om man kan köpa det annars, eller vad det kostar. Men prova det! Imorgon ska jag och Linnea till körskolan och plugga lite, och sen har vi en teorilektion vi tänkte gå på senare på dagen. Så kanske vi stannar och kollar på lite Dalecarlia Cup som börjar imorgon.

Upp och jobba lite till

Imorse kl 9 ringde donken mig och frågade om jag ville komma in och jobba tidigare, typ 12 istället för 15, det vart inget. Haha jag orkar verkligen inte och jag hade nog inte hunnit. Så här sitter jag i alla fall ny duschad, och har precis borstat tänderna. Ska väl kanske ta något att äta snart och sen börja ladda inför jobbet, det är lyckligtvis för en gångs skull bara 6 timmar så yay for that. Så kör jag 9 timmar imorgon igen. Sen har jag NOLL pass efter det, så jag ska fiska på mig lite pass idag eller något tänkte jag. Eller i alla fall notera att jag är sugen på att jobba om någon ringer och inte kan.

Nu börjar jag bli jätte hungrig så jag ska väl ta mig något att äta, så får vi se vad jag hittar på efter det.

Jag dansar men jag känner ingenting alls








hej jag heter edda och min lugg hatar mig.



Smoothies <3

Dagen på jobbet har varit lyckad, har stått i kassa och ettan (ta beställningar och ta betalt för driven) hela dagen. Fick en brittisk familj så jag fick använda den kära engelskan igen, och även stå och njuta av deras brittiska! Dom är alltid så artiga och säger "may i please have this" istället för "I would like to have", eller kanske "i want..". Så allting har gått bra och killen som jobbar på Jsons trafikskola (där jag ska ta körkort) kom och köpte mat, han kände igen mig. Haha

Nu sitter jag här hemma, pratar med mina underbara vänner och dricker en god Jordgubbs/hallon smoothie. Muumms. Linnea inspirerade mig att göra en med att göra en till frukost imorse åt oss. Det är ju som youghurt men MYCKET godare. Nu ska jag dricka upp den och kanske kolla på Limitless.

@ Linneas place

Jaha, då gjorde jag något produktivt av kvällen ändå. Jag och Linnea stack till Masenbadet och tog mitt första dopp, vi kände att det kanske var dags för mig att göra det såhär i Juli.. haha vattnet var skönt men vi stannade inte där jätte länge för vi vart kalla och tänkte åka och göra Gina sällskap som satt vakt vid Melsta parken med hennes fotbollslag. Det var nämligen Kul i Juli där, som är en liten typ kväll med musik och sånt, mest gamlingar där. Eller ja, inga i vår ålder, så vi köpte glass umgicks lite och sen stack vi hem. Så nu sitter jag i Linneas rum, och fick tillåtelse att göra VAD JAG VILL på hennes dator medans hon duschar. Känns väldigt lockande men med tanke på att jag loggade ut från hennes Facebook så finns det inte mycket mer roligt att göra.. Så nu ska jag kolla vidare på Jenna Marbles videos på Youtube, har ni inte sett dom KOLLA. Hysteriskt rolig tjej det där.


Nu är det bara väntan kvar

Och den är beställd. Det blev LG P990 Optimus 2x ändå! Nu är det bara att vänta på att den ska komma in, förmodligen nångång nästa vecka.


Sista lediga dagen innan nästa vecka

Bloggläsare vart är ni? haha det är väldigt tyst om er, och ni blir färre.

Nu till något annat dock, jag fick papperna från transportstyrelsen idag och har fyllt i dom så mycket jag kan, ja allt utom ögonundersökningsdelen. Måste kanske göra en ny synundersökning om det inte räcker med den gamla jag redan gjort. Sen ska vi alldeles strax åka in till stan, jag ska kolla på mobiler och så ska vi väl svänga in vid optikern och fråga.

Det här är min sista lediga dag innan måndag. Så det blir jobbjobbjobb i helgen. Mitt 9 timmars pass på Lördagen ändrades dock till ett 6 timmars, så det är ju lite skönare men ändå. Nu ska jag dra!

Chips, någon?

NÅGON SNÄLL SJÄL SOM VILL KÖRA HEM TILL MIG MED CHIPS... JAG HAR VÄRLDENS JÄVLASTE CHIPS SUG JUST NU, :(


HJÄÄÄLP MIG.

har haft en superdag, först umgicks jag med Issa på dagen tills hennes buss mot Hedemora gick och då blev det att åka till Kalle och chilla där ett tag. Mamma och pappa kom förbi ett tag och vi satt och pratade innan det var dags för oss att åka hem. Nu sitter jag och kollar på en ny telefon. Såhär låter det här hemma:

Pappa: Men skaffa en Iphone 4! den funkar ju med din macbook och allt!
Mamma: men jag gillar den där samsung galaxy S2

och så var argumenten mot dom telefonerna igång. Och jag var sugen på en HTC desire S eller en incredible S, då Incredible tydligen är bättre. Men nu hittade jag även LG P990 Optimus 2x. Herregud, man blir helt yr av alla telefoner, alla ser lika ut, alla fungera iprincip lika, förutom den där LILLA detaljen..

SÅÅ. Hjälp mig bloggläsare, vilken ska jag ha?


HTC Incredible S


Samsung Galaxy S2


LG P990 optimus 2x

Springa är jobbigt.

Nu ska alla ni vara superstolta över mig, jag har nämligen gjort något jag verkligen inte gillar. Jag har varit ute och sprungit. Måste ju bränna bort USA fettet, gamla jeansen passar fortfarande inte och det ger mig lite motivation att motionera lite. Plus att jag gärna vill att mcdonalds byxorna ska kunna stängas, just nu är det väl en 5 cm glipa eller nåt sånt trevligt.

Sådär ja!

Sådär, inskriven på J:son's trafikskola är jag och fått mina böcker. Köpte ett 10 lektioners paket med riskettan, risktvåan och allt sånt där roligt.. Finns inga lediga körlektioner förens i Augusti så jag ska ägna tiden tills dess att plugga teori så att jag kan få det ur vägen. Så ska plugga vägmärken och skit (36 sidor med märken.. ughh) och klara det testet, sen kör vi resten!


Till körskolan

Nu ska jag till körskolan i Borlänge för att prata med dom lite, så snart är det dags för folk att hålla sig inne från vägarna, haha. Så vi får se vad de säger!



McDonald's, im back

I survived! Nio timmar på jobbet och mina fötter värkte så galet mycket, lika så gjorde huvudet och halsen. Jag tror jag börjar bli sjuk efter Peace&Love men det ska inte hindra mig. Feber och typ sängliggande kommer nog hindra mig dock. Pengar är något jag är i ett stooort behov av. Ja jag stod i alla fall i kassan hela dagen och det gick bra, Johanna sa att hon var imponerad av mig då hon trodde att det skulle ta mig flera dagar att komma in i det igen. En timmes rast fick jag också, så det var ju skönt.


nya tröjan.

Imorgon ska jag och mamma åka in till en körskola i borlänge för att fråga när man kan börja övningsköra. Rätt pepp på att få börja göra det, för i övermorgon är det 3 månader tills jag fyller arton! Så himla taggad till det är jag. Jag berättar mer om hur det går imorgon!

Back to donken imorgon

Imorgon börjar mitt vanliga svenska liv igen. Jag ska nämligen tillbaka till donken och jobba. Har fyra pass nu nästa vecka varav alla är 9 timmars pass, + att jag tror att jag skulle ta en tid av Teresa den 17de. Sen har jag inte fått mer pass hittills men det kommer väl. Hörde att vi fått sånadär tröjor eftersom vi börjat sälja glas osv där. Förra året var dom gröna, i år är dom tydligen svarta.


Förra årets tröja.

Så jag ska försöka lägga mig i tid ikväll så att jag orkar upp och jobba kl 11 imorgon! Ni falubor kan ju komma och köpa mat imorgon mellan 11-20, för jag antar att jag kommer få kassa eller DT imorgon.

P&L är slut

Nu är Peace&love avklarat och jag tänkte sammanfatta resten av veckan i bilder bara.





















RSS 2.0