I need you in my life

Har spenderat iprincip hela dagen i sängen framför film. Blev lite Paranormal Activity 2 igår kväll, 3an idag när vi vaknat och nu kikar jag på lite Gossip girl och Pretty little liars. Tänkte kika på någon mer film men vad det blir vet jag inte.

Imorgon är det dags för en provuppkörning för att se om jag är redo för den riktiga uppkörningen, tänkte även försöka hinna med lite teori också. Vill bli klar med skiten och ha körkortet i handen. Men har en del andra läxor att ta tag i också.. Ska försöka orka med massor imorgon, får se hur det kommer gå dock.

Tanken var att jag skulle bjuda på en bild, men jag fastnar inte på bild idag.

Studentkryssningen

Har haft en grymt roligt dygn på kryssningen. Har dansat hela natten, och detta resulterade i en extrem trötthet och värk i fötterna. Träffade så mycket saknat folk och insett hur mycket jag saknar Borlänge. Måste komma ner oftare och umgås med alla mina fina vänner. Dock kändes ett dygn som en väldigt kort tid, hade gärna fått vara två nätter. Nästa år, då kör vi igen!



Snodde två bilder från Marias blogg också



Snart kör vi

Godmorgon!
Sitter i Issas rum med nytvättat hår och väntar på att hon ska bada klart. Har små söta syskon som springer in lite då och då för att säga hej till mig. Om någon timme åker vi mot Jessica där vi ska fixa oss och bara tagga lite innan vi åker mot bussen. Ska försöka blogga från mobilen under dagen men kan inte lova för mycket.
Issa visade mig en ny GIF-app som var skitrolig, haha så det satt vi och underhöll oss med igår kväll.

med min saknade vän

Sitter förtillfället ute i skogen hemma hos Issa, vi handlade lite gott inför kvällen och ska väl snart käka lite lassagne. Har träffat hennes småsyskon också, har inte sett dom på nästan 3 år och dom har blivit så sjukt stora, haha så himla söta.
Sitter och kollar ut lite kläder inför imorgon och planerar vår morgon. Hoppas på fint väder, har min skinnjacka och är inte på humör för kyla just nu. Vill behålla våren som äntligen börjat komma hit, det är så himla fint och skönt ute nu.

En dag kvar

Godmorgon.

Jag och Cornelia slog precis på The Shining igen, vi orkade inte se klart den igår, så vi gör det nu istället. Om en stund ska jag ta en dusch och packa klart allting inför kryssningen. Helt sjukt att vi åker imorgon. Men innan jag åker mot Hedemora så tänkte jag simma lite. Har inte simmat på flera veckor och det känns som att det börjar bli dags.

I've got an afro


Äntligen kommit på hur jag ska se ut på kryssningen. The afro-style. Va tycks?

Dags för lite skräckfilm

Snart ska jag och Cornelia kika på The Shining, jag vet inte varför jag ens går med på att kolla på en skräckfilm.. Men det ska väl gå bra.

Sprang runt ett par timmar på Kupolen och kikade på grejer, hittade inte mycket av intresse men skönt var väl det, framför allt för min plånbok.

Imorgon beger jag mig mot Hedemora för att spendera natten med Issa innan kryssningen. Kommer bli sjukt mysigt. Sen på måndag, då blir det röj, nu har resan vi sett framemot i 5 månader äntligen kommit. Kommer inte ha datorn med mig, men ska försöka blogga från mobilen i alla fall ;)

Vårkänslor

Snart beger jag mig ut i det fina vädret med min fina vän Cornelia. Blir en snabb sväng till kupolen för att köpa lite strumpbyxor och sånt inför kryssningen. Sugen på min skinnjacka, men det kanske fortfarande är lite för kallt för det? Skiver mer sen.

Tunak tunak tun


Haha, bästa idag. 10 jävla timmar med den här låten.. haha, dom ser så lyckliga ut och deras dans är ju att dö för. Låten påminner mig om Katha och Issa eftersom dom gått runt och lyssnat och dansat till den hela hösten.. haha hm, lyssna och njut.

Tunak tunak tun


Haha, bästa idag. 10 jävla timmar med den här låten.. haha, dom ser så lyckliga ut och deras dans är ju att dö för. Låten påminner mig om Katha och Issa eftersom dom gått runt och lyssnat och dansat till den hela hösten.. haha hm, lyssna och njut.

I would sell my soul to know it all, but I held the keys all this time.



Sovit lite konstigt inatt, och haft en del sjuka drömmar inkluderat mina kompisar, godiset Nerds, och filmen the skeleton key (som jag sett en gång, i sjuan) samt nån gubbe som cykla runt med 4 pers på cykeln och tillslut hamnade i diket. Va kan man säga, mina drömar är lite.. konstiga.

Snart kommer Cornelia förbi, jag borde städa upp rummet lite för det ser ut som ett bombnedslag men jag orkar verkligen inte.. Men hon är väl van med mig och mitt stök.

Mörkhårigare

Håret blev bra, väldigt mörkt, men bra. Har haft en bra kväll och imorgon väntar en förhoppningsvis bra dag!




den långa väntan

Sitter och väntar på att mitt hår ska torka, vill veta hur resultatet blev. Först såg det kolsvart ut, men det börjar ljusna och tur är väl det.. haha hade nog inte sett klok ut i svart hår. Fortfarande mörkare än jag vill men det blir nog bra. Man vänjer sig i värsta fall, och det går ju alltid att fixa på något sätt. Passade på att färga sidecuten också, den var nästan helt blond igen och jag såg iprincip helt kal ut.

Är helt slut efter allt den här dagen, men något vill jag i alla fall hitta på. Får se vad kvällen bjuder på. Men nu ska jag fortsätta planera våra kryssningsoutfits.. Vi åker ju på måndag.

påväg hem


nu är jag i Borlänge, har precis varit in på kupolen och köpt en ny hårfärg, den här va på rea och jag är lite osäker eftersom jag aldrig använt märket förut och vet inte om färgen passar, men det blir nog bra :)

en halvtimme kvar innan lite frihet

En halvtimme kvar innan det är dags för ett efterlängtat sportlov! Kommer bli skönt! och att det börjar bli vårkänslor ute gör inte dagen sämre, att kunna gå ut utan att frysa ihjäl är underbart! men nu ska jag fortsätta plugga lite i längtan på lov. puss

matte


sitter på matten just nu, snart är det dags för lite mat och sen tre timmar fysik...

Taconight



Jag och Linnea bestämde oss för att laga lite tacos såhär sista dagen vi är här på två veckor. Sjukt gott blev det, som alltid när vi lagar mat. Om några timmar är det dags för gym och då ett ben/rump pass. Ska ta i lite extra den här gången eftersom jag inte fick någon träningsvärk sist. Så nu ska jag kötta.

Imorgon blir det lite matte och fysikprov och sen ska man bära runt på hur mycket saker som helst eftersom jag lär ta med allting jag behöver under dom här två veckorna. Så nu ska jag nog gå och packa lite.

Akvariumet



Eftersom vi var glömska igår och lät våra fiskar svälta, så ska vi gå och mata dom nu.. hehe bättre sent än aldrig? vi borde fan inte ha djur.

And whoever falls in love first, loses

Efter att ha spenderat kvällen med att förstå mig på diverse matematiska och fysikaliska formler, kollat ikapp mig på mina serier samt duschat så är det nog dags för sängen. Imorgon väntar en dag med kretslopp och utrotningshotade arter, ska försöka orka med gym och lite plugg också.




onsdaaag

Vi båda var så slut efter promenaden att vi gick och sov ett par timmar, sjukt skönt men kände mig ännumer död efteråt. Jag och Linnea satt här som två zombies. Har suttit och försökt göra lite matte, utan vidare framgång och snart är det väl dags för en dusch.

Två dagar kvar av skolan innan 2 veckors ledighet från själva skolan. Skönt, dock är jag inte allt för taggad inför fredagen.. Aja får se hur det blir med den saken, kan ju fortfarande ingenting i fysiken. Blä.

Eftersom min fina sambo länkade mig här om dagen, så HÄR HAR NI MIN SAMBOS BLOGG

Belönar oss med lite semlor



Hundpromenad


Promenad

Det var ungefär 40 elever som med sina hundar gick samtidigt, så påvägen dit var det ganska trångt.

Dom superfina hundarna vi hämtade i Älvdalen igår. Den till vänster (berner sennen hunden) var den jag gick med. Grymt söt, tänkte springa över och kidnappa henne snart.. hehe

Promenaden gick väldigt bra, blev ungefär en 2 timmars promenad med en liten paus ungefär på hälften med lite korv och juice. Zelda var typ drömhunden, hur snäll och lugn som helst. Det är promenader som sånahär som får mig att vilja ha hund mer än vanligt, det blir så mycket roligare att ut och gå då.

Tidig uppstigning.

Godmorgon.

Om ett par minuter ska vi gå ner med hundarna mot busshållsplatsen för att åka ner mot Rättvik igen. Sedan väntar en mils promenad med hundarna (5 km dit och 5 km hem), och på kvällen blir det lite ben/rumpa på gymmet. Kommer nog bli en rätt bra dag har jag en känsla av. Ska försöka ta lite bilder under dagen också.

Älvdalen

Sitter uppe i Älvdalen hemma hos Henke, Ellinors kille. Vi har varit en sväng till McDonalds och en snabbis till gymmet där vi körde ett mage/rygg pass.

Ellinors mamma kom precis över med hundarna vi ska ha imorgon på friluftsdagen. Så nu ska vi ut en snabbis med hundarna, återkommer kanske efter det!

Stjärnan Linus


Linus han kan han. Haha vi hade så sjukt kul åt det här idag på lunchen.

Plugg

Har spenderat dagen framför läxorna, både Kattuppgiften vi fick i Sällskapsdjur och svenskan. Om ett par timmar ska jag, Ellinor och Lina åka till Älvdalen och sover där över natten. Vi har friluftsdag imorgon och vi ska ut och gå med hund, så vi ska upp dit och hämta Ellinors tre hundar och eftersom det ligger uppe i ingenstans så sover vi kvar där och åker ner imorgon istället. Men innan dess ska svenskan vara klar, så nu blir det att ligga i.

...

Äntligen hemma efter ett skönt armpass. Körde en hel del biceps och triceps och även lite bänk. Gick inte fullt lika bra som förra veckan men jag är ändå hyfsat nöjd. Förhoppningsvis har jag en del träningsvärk imorgon.

Men nu ska jag koncentrera mig på något jag försökt med hela dagen, nämligen.. SVENSKAN.

I see you, and your pain is gone

Birgitta var sjuk den här veckan med, så det vara bara att knalla hem igen och sätta sig framför svenskan. Det börjar ta sig, det kommer bli en sån lättnad när den är klar och det ser jag framemot. Att det är sjukt fint väder ute gör ju inte dagen sämre.

Om en stund när jag orkar röra på mig igen så ska jag och Ellinor springa till djurhuset och mata våra fiskar, och ikväll blir det gym. Tänkte köra ett bicep,tricep,bröst pass ikväll, hade sån galen träningsvärk förra veckan (som höll i sig till ända tills fredagen) så jag ser framemot det.


jag just nu

words match my deeds with brutal honesty

Har precis kommit hem från Historian, hade sovmorgon till halv 11 och slutade lite innan tolv. Väldigt skönt, nu är jag iprincip ledig hela dagen, om nu Birgitta är här idag så jag kan ha min djurkunskap grund kurs med henne. Ska försöka få klart svenskan, eller i alla fall hälften så har jag inte så mycket kvar imorgon.

Har gjort lite nödvändigheter också, typ ringt Falu Kommun, mailat min skola i USA och nu ska jag maila min gamla skola angående mina omdömmen och betyg, det blir ju lite svårt annars för mina nya lärare att sätta rättvisa omdömen på mig.. Men nu ska jag ta tag i det här innan jag ska springa och kika om jag har djurkunskap grund eller inte. Puss

when everything feels like a waste of time

Vakande upp och insåg att det här inte var min dag alls. Sjukt otaggad på allting och har dessutom största svenska uppgiften att göra. Kommer bli hårdplugg på svenskan idag, imorgon och på tisdag tills allt är helt klart.

Om ett par timmar så beger jag mig i alla fall mot Rättvik igen, men innan dess ska jag inhandla lite mat, ett par jeans och lite hårinpackning. Sista veckan innan sportlovet och APU veckan vilket betyder att jag inte kommer bo i Rättvik på 2 veckor. Lite tråkigt, men blir väl skönt att vara hemma lite också. Men nu ska jag käka lite innan jag fortsätter mitt plugg och packande.

It's too late, you're wasting all your time



Kvällens planer ändrades, och nu ligger jag i sängen framför Pretty Little Liars tillsammans med en ben&jerrys. Imorgon är det plugg och träning som gäller innan jag åker hem till Rättvik igen. Men ikväll ska jag ta det lugnt!

Lyckan som uppstår när man får på sig sina gamla jeans



Under mitt år i USA så växte jag ur dessa jeans, fick dom inte ens över rumpan för de var så små. NU äntligen, nästan 1,5 år efter att dom blev för små så kommer jag i dom igen.


Antagligen en av de sista gångerna jag hade jeansen på mig i USA innan dom blev försmå. Det här var i slutet på September och jag kommer ihåg att jag började få skavsår på höfterna för att de satt åt så hårt.

Så sjukt talangfull.




Åkte till Smedjebacken för att kika på min kompis Marias konstutställning som hon har, tyvärr så missade jag henne eftersom hon varit där tidigare. Klicka in er på hennes blogg HÄR för fler och bättre bilder på hennes teckningar.

Avslutade vår lilla resa med lite semlor på ett café.

-




Lite fler bilder från kvällen, snodde dom av Linnea

när jag mår som bäst.

Gårdagen spenderades med mina fina vänner, lite vin, mojitos, trerätters, massa snack och trivial pursuit. Det var sjukt trevligt, måste göras om lite oftare tycker jag.






Äntligen fredag

Då var det äntligen fredag igen. Sovmorgon vilket var skönt så snart ska vi bege oss mot matten innan vår 3 timmar fysik lektion börjar. Men jag har ju något att se fram emot, helgen. Kvällen ska spenderas med mina underbara vänner som jag inte umgåtts med på riktigt på hur länge som helst. Resten av helgen kommer spenderas med att träffa lite andra vänner och även försöka hinna till Smedjebacken för mina fina vän Marias konstutställning som slutar nu på lördag.

Nej nu ska jag packa klart och gå till matten, vi hörs nog ikväll.

A beautiful mind

Jag har en sak att säga efter dagens träningspass, jag kommer inte kunna gå imorgon. Så sjukt tungt, men så sjukt skönt ändå. Avslutade passet med 3 minuter plankan med Hanna och Linnea.

Resterande kväll spenderades med Linnea, i soffan, framför filmen A beautiful mind, sjukt bra film faktiskt! Efter det gick Linnea och la sig, och det ska väl jag med ta och göra. Vart inte så mycket uppdatering idag som jag hoppats på. Tyvärr.


workout time




Nu drar vi till gymmet, blir lite ben/rumpa idag så imorgon kan jag väl inte gå. Använder mig av två gryma appar daily butt workout och daily leg workout. Sjukt effektiva, brukar köra igenom dom två gånger med lite egna korrigeringar i övningarna.

Vi hörs efter gymmet.

incase tomorrow never comes



Skoldagen är avklarad och om någon timme så beger vi oss till gymmet för veckans sista gympass. Ska försöka få lite läxor gjorda också, som vanligt.. Va det känns som att jag tjatar om det, men det är väl ungefär det som händer i mitt liv..

Imorgon har vi sovmorgon och det är så galet skönt, få sova ut lite, fredagar är så stressiga i vanliga fall.

wednesday

Tack Mattias för kommentaren om tjejens namn, :) Uppskattat!

Dagen har varit relativt seg, på engelskan fick vi arbeta med de uppgifter vi hade och jag fick veta att jag slipper skriva uppsatsen i English in the world men måste göra presentationen, plus att läsuppgiften slipper jag också även om jag ska göra "extra reading"-uppgiften eftersom jag redan börjat. På matten gick det väldigt segt och jag kom inte riktigt igång, men förhoppningsvis så går det bättre på fredag.

Somnade när jag kom hem från skolan och missade vårt gympass, fast ärligt så tror jag inte att jag hade orkat i vilket fall. Får ta nya tag imorgon. Nu tänkte jag nog ta en dusch och sen gå och lägga mig igen.

14/2-2012



Glad alla hjärtans dag förresten till alla er. Till er andra som tycker alla hjärtansdag är överskattat eller tråkigt, glad tisdag på er!

Framtida kaffedrickare?

Har vart två sköna första dagar, idag hade vi bara sällskapsdjur där vi åkte till en veterinär och kikade på när dom kastrerade vår lärares honkatt. Faktiskt väldigt intressant, vi fick även kolla när hon skulle fixa tänderna på en häst.

Efter lunch hade vi svenska men hade väl ingen riktig lektion utan fick spendera tiden med att sitta hemma och arbeta vilket vi gjorde, helt sjuk uppgift vi fått, får huvudvärk av att bara tänka på den. Matten blev också inställd så här sitter vi i vår ledighet, Linnea har torkat golven och vi har lyssnat på jättegammal musik. Nu försöker hon få mig att dricka kaffe, men min kaffekopp innehåller typ 1/3 kaffe, 2/3 mjölk och 1000 teskedar socker. Så jag vet inte om det räknas som att dricka kaffe eller om det blir mjölk med lite kaffe i.. Men det funkar i alla fall.

Nu har jag en minut på mig att skriva klart innan Linnea tycker att vi ska börja med Epokerna i svenskan igen..

Who is she?



Den här kvinnan är så brutalt vacker, är det någon som möjligtvis vet vad hon heter?

120213

Nu är vi hemma efter två sjukt roliga timmar på gymmet. Körde lite bänk också och klarade mer än jag trodde vilket gjorde mig sjukt glad. Blev en del snack och skoj och alla där är så himla roliga. Blev som sagt ett bicep/tricep/bröst pass och det kommer nog kännas en del imorgon!

Nu blir det att ta det lugnt, alternativt att göra ett nytt försök med historian!

EDIT: Jaha, nu ska vi tydligen ut och gå med Ellinor, så vi hörs senare!

sega måndag

Kommer inge vart med historian, vet inte riktigt hur jag ska börja, vad jag ska skriva, ingenting.. försöker för tillfället rada upp lite punkter och hoppas att jag därifrån ska kunna komma fram till något.

Om någon timme går jag och Linnea till gymmet för ett tricep/bicep pass möjligtvis lite bröst också. Ska bli skönt att få göra något annat än att bara sitta hemma hela dagen, men först ville Linnea äta så jag måste bli lite hungrig tills dess.

Har i alla fall fått lite gjort idag, dammsugit och slängt in en tvätt och nu väntar jag på att Linneas tvätt ska bli klar så att jag kan tvätta mina vita kläder. Jag va ju så dum att jag inte väntade med min första tvätt så att vi kunnat tvätta tillsammans.

I am just like you

Historia lektionen höll på i ca en timme, vi kikade på film och fick lite frågor vi skulle svara på. Vår lärare var borta och han som kom in och starta filmen sa att frågorna var som närvaro, lämna man inte in dom så hade man inte heller varit där. Så när filmen var slut så lämnade vi in frågorna och gick hem. Har gjort klart min sällskapsdjursläxa och fixat APUplats på Distriktsveterinären i Borlänge. Skönt, och fick min lönespec också och funderat lite hur jag ska spara ihop pengarna till resan i sommar utan att leva som en liten fattiglapp.

Nu tänkte jag sätta mig ner med lite matte, fysik och historia en stund och sen ska jag nog ta och dammsuga lite också.


You think it's over but it has just begun

P45bNd on Make A Gif, Animated Gifs

Nu är det dags för fotboll och sedan Rättvik, vi hörs ikväll!

I am the ocean, I am the sea

Då var den helgen över och ikväll bär det av mot Rättvik igen. Men innan dess ska jag och mina vänner åka in till kupolen och betala förpenningen för Alanya och träna lite fotboll. Ska hinna med att packa lite saker också, kanske är bäst att jag sätter fart.

dear john

Nu är jag hemma i Aspeboda igen och det är rätt skönt att bara vara hemma en stund och ta det lugnt. Ska strax hoppa in i bastun och resten av kvällen kommer spenderas vid engelskaboken vi ska läsa, har valt Dear John så det ska faktiskt bli kul att läsa. Imorgon ska vi åka och betala föravgiften till studentresan och sen är det fotbollsträning som gäller! Kommer nog bli grymt! Det är skidvecka nästa vecka i skolan, dock fick man göra det hemma själv om man hade bildbevis, men jag funderar om det är både slalom och längd eller bara längd..



nej nu ska jag hoppa in i bastun en sväng.

jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Idag har vi spenderat dagen med att filtrera jord (väldigt dammigt för mina nytvättade jeans..) och sen lite Utrotningshotade arter. Efter skolan åkte jag och Linnea upp till husen vid slalombacken här i Rättvik för att kika på en stuga inför nästa år. Det var hur fint som helst och dom var supersnälla, och stugan är här med vår. Nybyggd, en stor altan, och allmänt nytt och fint. Så i Augusti flyttar vi in! Nu firar vi med lite plugg, chips och godis. Kan man inte ha fredagsmys tillsammans, så får man väl ha torsdagsmys.

Just nu funderar jag bara, varför i helvete ska jag kunna räkna ut sån här skit för?! Jag ska bli veterinär, inte matematiker. Och på tal om ingenting så är mitt projektarbete bestämt, jag ska köpa en kanin och träna upp den för kaninhoppning och för hoppningsvis kunna tävla i någon mindre tävling med den. Linnea ska agera fotograf till mig så bilder från hur det går kommer självklart upp på bloggen, men eftersom vi bor i en djurfri lägenhet just nu så kommer inte kaninköp bli aktuellt förens i sommar.


this is the first day of my life

Har varit en riktigt bra dag, dock började den med att jag försov mig lite. Fick skynda för att hinna klart tills då vi skulle gå, som tur var så är vår engelsklärare ALLTID typ 5 minuter sen.. Så det var lugnt, på engelskan fick vi jobba på våra "English in the world"-uppsatser och jag och Linnea hade tagit med datorn så vi hade något att arbeta på. Fick även min For and against uppsats om vargjakt rättad, fick MVG. Så det kändes ju rätt skönt.

Matten gick helt okej, har en del att göra, men har ganska mycket annat också att ta ikapp så det är svårt att prioritera men jag gör mitt bästa. Försöker alltid göra det som ska vara klart först, vilket resulterar i att allt blir gjort i sista minut, men det är väl ett sätt antar jag.

Jag och Linnea har förutom skolan lagat världens godaste mat, Kyckling, klyftpotatis med bea och tzaziki. Gud, jag skulle kunna äta det varenda dag om det var så.. Så har vi kikat på en stuga inför nästa år också, sjukt stor och fin men problemet är att vi är två, och det är en tre-personers stuga.. Men imon ska vi kika på en annan, och det känns hittills väldigt bra.


ser väl kanske inte helt mums ut, men det var det.

Följde med henne till gymmet också, för andra dagen irad trots min enorma träningsvärk (vi såg ut som gamla tanter idag när vi skulle upp för trapporna.. haha), nu ska det börjas gymma. Blev mage/rygg idag så får väl se hur träningsvärken känns imorgon. Puss

vi kan vi


Har man inte bakplåtspapper så får man göra det bästa av situationen.

planerplaner



Linnea drog med mig till gymmet för ett ben/rump pass, imon kommer jag inte kunna gå och hon kommer med största sannolikhet dra dit mig för lite mage/rygg imorgon också.. Är väl ganska bra ändå, måste ju bli fit for Alanya nu.

Sitter och funderar lite på mitt Projektarbete samt min APU, får se vad jag hittar på för det börjar ju bli dags att bestämma sig.. 4 veckor till APU, hatar att få veta saker sent. Men det ska väl lösa sig det med, och om projektarbete så måste jag prata med Linda lite.. Hon står nämligen för att jag ska kunna köpa "material" i så fall ;) material i detta fall är en liten kaninunge. Vad jag bestämmer mig för berättar jag när det är klart..

Oh don't lose your passion or the fighter that's inside of you



Har precis suttit och jämfört proteinprocenten i olika kattmater och fått veta att vi nästa vecka ska åka till veterinären och disikera katter, mysigt. Nu sitter vi hemma på vårt hål och jag har precis slängt in en tvätt i tvättmaskinen. Fixade så att vi fick 5an till tvn också, tekniska jag. Tur att Linnea har mig, hon hade nog inte klarat sig utan mig. hehe ;-) som tack vart jag medtvingad till gymmet ikväll..

Ringde precis till Persborg också för boende nästa år och vi ska dit och kika imorgon efter skolan, så nu håller vi tummarna. Måste dock hitta en tredje person som vill bo med oss då det är en rätt stor stuga med tre sovrum.

borlänge över dagen

Borlängeresan gjorde mig 2 par skor, 2 par örhängen och en studentresa rikare. Insåg imorse att sulan på mina uggs nästan helt hade lossnat så sprang in på skohuset och köpte mig ett par 100 kronors uggs bara för att, har inga större krav på dom än att jag ska kunna ha dom när det är lite kallt ute, typ nu i skolan osv. Sedan sprang jag och Gina in på Din sko och hittade ett par grymt fina skor som vi bara var tvugna att köpa.



En bild när dom sitter på kommer nån annan gång.

Sen skulle Mia, Linnea och Gina boka deras studentresa (som jag egentligen från början skulle följt med på), det visade sig att dom fick en väääldigt bra deal och att jag skulle hinna samla ihop pengar till det så jag bestämde mig för att hänga på i alla fall. Så andra juni drar vi iväg en vecka i solen och bara njuter.

Nu ska jag lägga mig och sova lite så jag orkar med mitt akvaristikprov imorgon.. Puss

All the things you said, they were never true.

Historia provet gick faktiskt rätt bra, vi fick 7 frågor och av dom 7 frågorna fick vi välja fyra frågor som vi skulle besvara på ungefär 4-8 sidor. Det lät sjukt svårt och som att det skulle bli mycket, men helt plötsligt satt jag där på min 8de sida och märkte att jag faktiskt var klar. Vi fick gå när vi var klara och jag gick hem och satte mig vid tvn tills Linnea kom hem och frågade om jag ville gå och äta med henne och Stina så det gjorde jag. Vi fick hamburgar buffé och det var sjukt gott.



Om ca 20 min går mitt tåg mot Borlänge där jag ska träffa och umgås lite med Mia, så drar jag hem hit igen ikväll. Så det ska väl bli bra, men nu ska jag göra mig iordning så jag kan gå mot tåget om ett tag. Men jag får väl uppdatera mer ikväll när jag kommit hem.

My hands they were strong, but my knees were far too weak

Nu är jag hemma efter en internetfri helg hos min bror där jag var hundvakt. Issa sov med mig på fredagen och hon som är livrädd för hundar började faktiskt tycka om Sissla och Ninja väldigt mycket. Lite andra roliga saker har även hänt. Jag piercade till exempel mig i fredags, blev den efterlängtade Vertikal Labreten. Den smärtsammaste piercingen jag gjort, men det var så värt det.



Haha Issa tänkte att hon skulle se livrädd ut när Sissla satt så nära henne, men egentligen tyckte hon nog det var rätt mysigt.

Nu tänkte jag packa lite och läsa historia innan det är dags för mig att springa en sväng på kupolen och sen bär det av att mysa med mina fina vänner här i borlänge på Super Bowl kvällen som Hampus anordnat. Och senare åker jag tillbaka till Rättvik.

imorgon är en ny dag


Väldigt snart, bilden säger allt.

everyone wants to know they're not alone

Nu har jag varit och simmat lite med Ellinor, vi tog det väldigt lugnt vilket i och för sig var väldigt skönt.

Dagen i övrigt har varit bra, på kretslopslektionen så gjorde alla prov men eftersom jag inte hade varit med på kursen förut så fick jag en bok och han visade vilka saker jag skulle lära mig och så skickade han hem mig. Väldigt skönt, så jag spenderade den tiden till lite sömn fram tills utrotningshotade arter började. Väldigt intressant faktiskt, och vi fick kolla på en film om schimpanser, och lite sånt. Känns verkligen som att jag hamnat rätt, alla djurkurser jag har är så himla intressanta och jag vet att det är djur jag vill arbeta med som vuxen.

Nu tänkte jag kolla på lite film, Dear John för det känns som en film man borde ha sett i sitt liv.

varför plugga i tid när man kan dra ut på skiten?


Ingen är så bra på sistaminutenplugg mitt i natten som jag.

Flygande Jacob




Jag och Linnea har precis ätit världens godaste Flygande Jacob. Det blev väldigt lyckat! Fyfan va jag kommer sakna henne nästa år när vi flyttar ifrån varandra.. Inga fler matdejter.. haha

Lets go somewhere, and do something crazy

En halvklar Flygande jacob ligger i kylskåpet och väntar på att vi ska komma hem senare ikväll och äta upp den. För snart ska vi bege oss och kolla på lite stugor inför nästa skolår, om vi får de stugor vi vill ha så kommer vi bo ca 2km ifrån skolan vilket inte är så farligt + att det är grymt nära konsum så man behöver inte gå så långt när man ska handla. Ska bli spännande och se hur det ser ut där.

Både jag och Linnéa är så grymt sugna på vår mat så vi nästan vill göra maten nu på en gång och skita i stugorna. Men vi måste, måste, måste hitta boende för nästa år så är det bara. Försöker även fåtag på min APU plats via telefon, men det är helt omöjligt, men ska försöka ringa snart igen!

RSS 2.0