Lite tankar

Såhär mysigt har jag och min kära sambo haft det idag. Blev en sista ordentlig myskväll efter en lång dag av städning och plugg.

Har städat badrummet noggrannare än jag någonsin städat en toalett förut (dock hade jag tydligen missat att torka av dom livsviktiga listerna)  och även storstädat rummet, ställt tillbaka allt som det stod från början och hjälpt till att plocka bort och sorterat våra grejer och städat köket. Nu är allting utom det jag behöver imorgon ipackat i bilen och allting är otroligt tomt.. Imorgon blir min sista dag i denna underbara lägenhet och min sista dag detta skolår.

Att flytta upp hit var nog ett av de absolut bästa valen jag gjort på mycket länge (sen jag bestämde mig för att åka till USA) och jag ångrar det inte en sekund. Mår mycket bättre och känner att jag faktiskt orkar med skolan, dessutom är det mycket mer struktur här uppe så man får faktiskt saker gjort. Och i höst börjar sista gymnasieåret för mig och min älskade NPNV10 klass, om lite mer än ett år då står vi där, som studenter! Hur underbart är inte det då?

Vår stuga

Då var kontraktet påskrivet. Hur gulliga människor somhelst dom vi hyr av. Blir alltid lika glad när man hälsar på.

Vår mysiga stuga, som är mycket mysigare irl. Och utsikten den är gudomlig!

Nu håller vi på att laga en sista sambomiddag iform av fläskfilé och klyftpotatis och till efterätt blir det kladdkaka, grädde och lösgodis. Får slå på stort nu när det är sista kvällen tillsammans. Kommer sakna min underbara sambo under sommaren!

sista torsdagen

Sitter och skriver en labbrapport vi tydligen missat, som tur är så är det ganska lätt ändå. Om ett tag blir det att storstäda hela lägenheten och packa ner sakerna så jag är redo för utflytt imorgon. Har även ringt och hört om en apuplats och hon lovade att återkomma så fort hon visste mer.

Nu ska jag kötta klart allt!

Nu är det nära

Snart är det dags för sista kretsloppslektionen och nästsista dagen. Blir en kortdag, så jag skriver när jag kommer hem igen!

Levis jeans tillsalu!

Nu har jag lagt ut min första annons någonsin på Tradera.com, lade ut mina jeansshorts jag köpte för ett tag sen som var påtok förstora!


För att hitta annonsen KLICKA HÄR

Äntligen är Linnéa tillbaka

Pluggandet hemma gick hyfsat, blev klar med analysen och fick lite matte gjort, dock rätt mycket kvar att göra så det är bara att fortsätta. Har precis kommit hem till Rättvik igen och åkt med Linnéa för första gången.

Imorgon är det kretslopp, städning och kontraktskrivande som gäller. Blir nog en hyfsat bra dag skulle jag tro. Men nu ska jag umgås med Linnéa!

Snart är det slut

Provet gick bra, skrev ett VG- av ett maxbetyg på VG så det känns bra. Nu har jag bara blomanalysen, mattetestet och fysikkompletteringen kvar, sen kan jag gå på sommarlov! Tänkte försöka få lite matte gjort nu innan jag åker hem också, så blir det mindre att göra senare.

Imorgon ska jag och Linnéa städa hela lägenheten samt åka upp till vår stuga för nästa år och skriva kontrakt. Tiden går fort, och om 3 dagar sätter jag och mina underbara vänner oss på ett plan mot Alanya för en veckas solande, badande och festande. Perfekt början på mitt sommarlov!

3 dagar kvar till sommarlov!

Om 20 minuter är det dags för mig att skriva lite prov, sedan beger jag mig hem och pluggar matte så jag klarar det där testet på fredag.

Idag fick även min älskade sambo körkort!!! Grattis till henne! Så ikväll åker jag upp till Rättvik igen med henne för att avsluta denna vecka och detta skolår!

Men nu ska jag äta upp min frukost och kolla igenom allt inför provet en sista gång!

I wanna hurt you just to hear you screaming my name

Fick G på nationella i Matte C och måste nu komplettera två kapitel för att kunna få VG i betyg (trots att jag legat på VG hela kursen).. Så nu har jag ännufler saker att göra den här veckan. Great!

Har även fått veta jobbpass till Peace&Love, jobbar INNAN festivalen så är överlycklig för det! Helt okej pass verkade det vara också.

För att bli på lite bättre humör efter matten så gick jag och Ellinor ut på en 5km promenad och ett mage/rygg pass på gymmet. Väldigt skönt! Har precis käkat kyckling och gurka, så nu ska jag ta tag i läxorna med nya tag!

Hoppas ni haft en roligare tisdag än mig.

6timmars håltimme...

Höll på att återigen försova mig, varför händer det alltid när Linnéa har sovmorgon/inte är i Rättvik för? Haha, jaja jag kom i tid i alla fall och kattprovet gick bra. Nu har jag varit hemma två timmar och har fortfarande fyra timmar hål kvar.. KUL, ska försöka spendera den tillsammans med Kretsloppsboken och blomanalysen.. Inte det roligaste sällskapet, men det får funka. Kämpar jag med dom här två nu så är jag klar sen!

Snart,snart,snart är detta läsår slut, rättare sagt på fredag. Ska bli så himla skönt! Sen är det ALANYA som väntar! Underbart.

Black little dress

Denna skönhet är nu i min ägo, hur skön som helst och sitter faktiskt väldigt bra. Kommer användas flitigt! Väldigt enkel, men ändå så fin.

Sista måndagen i Vargen 41

Har haft en trevlig dag, sprungit runt på kupolen blivit en klänning rikare, umgåtts med fina vänner och sitter nu uppe i Rättvik igen.

Imorgon är det kattprov som gäller och världens längsta hål innan matten. Är ju sista veckan här uppe, helt sjukt. Att fyra månader gått så otroligt snabbt, jag förstår inte.

Nu, plugg och lite TV.

Halvdag med Koncordia

Har spenderat hela förmiddagen med att kika på Disney filmer, ritat, luktat på blommor och gått ute i skogen, och såklart ätit mat, glass och klappat på kaninen. Det var roligt, och hon är så himla söt.

Hon frös när vi skulle ut så hon fick låna min tröja, haha som hon försvann i. Haha inte lätt att vara liten.

Nu ska jag duscha och packa iordning mina grejer och försöka lösa lite saker, och inget plugg har man hunnit med heller så det ska jag ordna upp nu.

Vad hände med vädret?

Godmorgon!

Hade svårt att komma upp imorse och snoozade alldeles förlänge. Men nu är jag uppe och har precis fått i mig lite frukost. Om en kvart eller så kommer Koncordia hit, och då blir det väl film eller något annat trevligt. Ska försöka hinna plugga lite också.

Hoppas ni får en fin måndag, trots det trista vädret.

Fint avslut på veckan

Åkte in och träffade Anna och Mia såhär på kvällen en sväng, satt och pratade i en lekpark och käkade lite mat. Så himla skönt att kunna gå runt i shorts på kvällarna utan att frysa. Nu är det sommar på riktigt!


Imorgon är det tidig uppstigning som gäller, ska nämligen vara barnvakt åt världens sötaste tjej. Koncordia har blivit sjuk och hennes mamma måste jobba, så då får hon komma hit under dagen en stund. Det är galet hur söt den tjejen är alltså!

Ädelmahogny

Var till Gamla Staberg och åt lunch idag och det var verkligen jätte gott!

Påvägen hem stannade vi till vid Ica Maxi och jag lite halvt impulsköpte hårfärg! Kände att det var dags för lite mer färg nu till sommaren.

Fick bli ädelmahogny, och detta är resultatet i direkt solljus då. Så det är såklart lite mörkare annars.

Trivs faktiskt som fisken i vattnet, vart en liten lagom färgtouch!

Morsdag!

Hade en jättetrevlig kväll igår, en kväll som skulle vara en liten filmkväll med älskligen slutade med att vi träffade massa vänner som vi satt och umgås med på Skrubben. Det sjukaste med hela kvällen var ju att vi vann ESC! Vad fan hände? haha sen när vinner Sverige liksom? Det var i alla fall väldigt roligt, fast jag inte kollade speciellt mycket (de sände ESC på Skrubben).
På dagen satt jag och Tim ute i solen och åt glass och bara promenerade, så himla fint väder så man vill ju inte göra annat.
Snart ska jag bege mig till bussen och möta upp mamma och pappa. Vi ska åka och äta mat för att fira morsdag, blir nog trevligt!

Fredag

Har haft både nationellt prov i matte c och kursprov i fysik. Nationella gick helt okej, det var dock väldigt svårt men. Fysikprovet gick dessvärre sämre, dock hade endast 4-5 personer i hela min klass fått mer än G så det sa väl en del om antingen min klass eller provet.

Är hemma nu i alla fall och har fått hem hur mycket saker som helst. Har även hunnit med att sola med Tara på hennes bakgård, och nu är det dags för lite Harry Potter med Cornelia. Ha en trevlig fredag!

Middagsdags


Står och lagar falukorv och potatismos med sambon, kommer bli så sjukt gott. Haha har inte ätit varesig falukorv eller potatismos på år och dar, så är rätt taggad.

Prov 1 utav 5 avklarat!

Sådärdå! Nu har jag gjort ett av mina kretsloppsprov, och lyckades få ett VG på det vilket jag är nöjd med. Skönt att ha ett avklarat, nu är det bara fysik och matte nationella imorgon och sedan två prov nästa vecka sen är jag KLAR. Känns så himla underbart att äntligen se ett slut på detta läsår.

Nu är det bara att ta tag i morgondagens prov så får jag ta tag i resterande i helgen. Bara en vecka kvar nu, helt sjukt att jag bott här uppe i fem månader och att det snart är slut. Men i höst kommer jag tillbaka, dock till ett nytt boende.

Nej nu ska jag ta tag i detta innan vi sticker till gymmet!

120524

Nu är jag hemma igen efter intervjun, det gick bra och jag har fått massa papper som jag ska läsa igenom och hon skulle sedan återkomma om ett par veckor. Känns superskönt, att faktiskt kanske få något att göra i sommar.

Sitter nu och äter resterna av vår flygande jacob och läser på en sista gång inför provet, för snart ska jag bege mig upp mot Lomans rum igen för att få det här provet avklarat.

Ikväll ska vi gymma lite armar och plugga massa inför mina två prov imorgon, Hampus kanske skulle komma förbi och säga hej på vägen hem från Orsa.

Händelserik torsdag

Godmorgon!

Tog oss en liten morgonpromenad nyss, riktigt skönt och det sjukaste var att kunna gå i Tshirt kl7 på morgonen. Helt underbart! Nu ska vi strax gå till Kretsloppslektionen och ha redovisning om olika hästsporter. Sen ska jag springa vidare på min sommarjobbsintervju, får hoppas på det bästa när det gäller det. I eftermiddag ska jag även skriva prov, så det är mycket nu.

Kvällsunderhållningen; kretsloppsplugg

Typ såhär roligt har jag det, tror jag börjar få in alla kretslopp men kommer blanda ihop allihopa imorgon. Ska kunna kvävets, fosfors, svavels, kolets och vattnets kretslopp.. Hittills är jag nästan hundra på vattnets och kolets. Bara att kämpa på, så blir det en sak mindre att tänka på senare.


120523

Nu är vi hemma igen efter ett skönt, flummigt och okoncentrerat rump/ben pass. Hade väldigt roligt i alla fall, var helt ensamma på gymmet och vi flummade runt hur mycket som helst. Fick i alla fall en hel del gjort, så hoppas på lite träningsvärk imorgon.

När vi kom hem lagade vi lite spaghetti och köttfärssås, och nu är det dags för plugg. Har ett prov imorgon, så måste verkligen lära mig detta nu!

Slut på engelska!

Har precis kommit hem från den absolut tråkigaste engelskalektionen någonsin. Totti som vägrar låta oss vara lediga fast vi uppfyllt alla mål i kursen tvingade ut oss på en tipspromenad. När vi sedan förklarade att i alla andra kurser när man är klar så slipper man gå på lektionerna så vägrade han lyssna på oss och gav oss ännu en uppgift. Vi fick sedan gå ner till Henrika och prata om nationella och hur det hade gått. Men nu har Henrika förklarat för Totti att vi är klara och att vi inte behöver gå dit något mer. Så det är skönt. Nu är engelskan äntligen klar.

Om en timme börjar sista matte lektionen innan nationella provet. Så nu ska jag försöka bli klar med en uppgift innan vi går.


Välkommen tillbaka kära träningsvärk

Vaknade upp och kände träningsvärken i magen, och det gjorde iprincip min morgon. Blev dock ingen promenad, men det får vi ta igen någon annan dag. Snart är det i alla fall dags för engelska då vi säkerligen kommer få veta resultatet på resterande nationella prov.

Ikväll blir det nog gym igen, men denna gång antingen armar/bröst eller rumpa/ben. Men det visar sig senare, för nu ska jag gå och fixa det sista innan vi springer iväg på lektion.

Flygande Jacob igen

Resultatet: Gudomligt. Det blev så himla gott, och det är så simpelt att göra. Usch, jag och Linnéa måste sluta göra så god mat, vi sitter bara och föräter oss på det.

Slitit på gymmet

Precis kommit hem från ett väldigt skönt och behövligt gympass. Blev mage/rygg och jääävlar va det kändes, så har jag inte träningsvärk imorgon då vet jag inte vart jag tar vägen.

Nu är det dags för lite efterlängad Flygande Jacob, vi har suktat efter att få gå hem och laga mat sen vi gick till gymmet. Så nu är det äntligen dags.

Nu; boråd och gym!

Mattelektionen gick bra, och jag känner mig faktiskt väldigt säker inför nationella nu. Vi satt ute i solen en stund efter matten och pluggade och nu ska vi springa iväg på ett boråd och sen gymmet! Nu jävlar ska vi komma igång igen. Men nu måste jag springa iväg så vi inte blir sena.

Katthemmet

Sov hos Linnéa igår och började dagen med en promenad/springtur innan vi begav oss till Katthemmet i Borlänge med Sällskapsdjurskursen. Jag, Linnéa och Rick satte oss sedan på Königsee Pizzeria för lite mat innan jag och Linnéa åkte tillbaka till Rättvik igen.


Jävlar vilket väder det är, satt i tshirt i bilen med fläkten på kallaste och höll på att svettas ihjäl hela vägen upp. Har bytt om till shorts nu och snart är det dags för matte.

Ikväll är det boråd, gym och god mat som väntar! Skriver mer senare.

Plugg ute i solen

Blev inge The devil inside igår kväll, istället blev det Harry Potter. Och ingen promenad imorse heller, men har spenderat hela förmiddagen med att ligga ute i det superfina vädret och pluggat fysik. Gick precis in för att ladda telefonen och funderar på en springtur om ett litet tag eftersom det inte blev någon promenad imorse.

Har även fått en intervju inbokad för ett sommarjobb inom äldreomsorgen, så nu håller jag tummarna för fullt att jag faktiskt får det också! Skulle vara jätteskönt med ett jobb i sommar.

Söndag 20/5

Middagen var trevlig och det var kul att träffa alla människor igen. Synd att man inte träffar sina syskon oftare. Att vi åt grillat gjorde ju inte saken sämre, snarare ännu bättre.

Nu har jag och älsklingen precis varit och handlat lite godis på Hemmakväll och tänkte lägga oss och kika på The Devil inside, inte speciellt taggad men vi får väl helt enkelt se något roligare efter. Så godnatt på er alla.

Du försöker hålla masken så du kan sväva över marken


Rummet är städat och jag har duschat och fixat mig. Har även hunnit med att leka lite med Nikki. Snart ska jag åka och hämta Tim och Jakob och sen ska vi vänta på att de andra kommer. Ska bli sjukt gott med mat, börjar bli lite hungrig.

-----

Blev att umgås med dom bästa igårkväll. Hade riktigt roligt och det var kul att träffa Jimmi igen som var hemma från Uppsala.

Nu ska jag strax ta tag i mitt lilla bombnedslag till rum och sen mig själv, för ikväll blir det middag med familjerna och det skulle vara lite roligt om man i alla fall kunde komma in på mitt rum. Så det är väl bara att sätta igång!

Wise men wonder while strong men die

Vaknade upp och var på världens motionshumör, så stack iväg på en 6 kilometers morgonpromenad. Skönt som satan var det, man kan ju börja fråga sig varför jag inte gör sånt oftare? Dock ska jag och Linnéa börja igen nu på måndag med att gå varje morgon.


Resterande tid på detta dygn ska jag nog spendera framför läxorna och bara ta det lugnt, kanske städa lite. Ser ut som ett mindre bombnedslag i mitt rum så det börjar nog bli dags att göra något åt det. Kommer folk hit imorgon, rättare sagt Tim, mina bröder och deras mammas familj samt Kalles flickvän. Ska bli kul eftersom jag inte träffat dom på år och dar.

Perfektion

Min älskade pojkvän hade en liten överraskning åt mig när jag kom hem från Julia idag.. Nämligen dessa skönheter! ÅH, dom är så gudomligt snygga! Jag dog lite när jag såg dom, hihi tack älskling! ♥

Fin dag

Har haft en sjukt rolig dag med Julia, har inte träffat henne på år och dagar så vi hade en del att ta igen.

Lagade lite misslyckad mat, som faktiskt blev gott. Haha, sen ut till stallet och fixa lite, och promenera med en häst. Jag tycker faktiskt att det är väldigt roligt med hästar, varför blev jag inte uppväxt som hästtjej för?! Jaja, hon har i alla fall lovat att lära mig rida igen, var ett par år sedan sist så det mesta av det lilla jag kunde har nog försvunnit.

Nu är jag i alla fall hemma igen, och ska strax ut och ta in Nikki som varit ute och skuttat. Vad som sker senare är fortfarande oklart. Hemmakväll i alla fall.

Fredag 18 maj

Blev som sagt kvar i Borlänge ännu en natt, och nu väntar jag på att Julia ska höra av sig. Jag ska nämligen följa med henne till stallet. Har inte träffat henne på flera månader nu tror jag, så det börjar bli dags. Men sen är det dags att bege sig hem igen, försöka få lite saker klara osv.

Passar på att plugga lite

Medans Tim och Andrén är ute och spelar fotboll så sätter jag mig framför Kretsloppsboken och läser på lite inför mitt prov jag planerar att göra nästa vecka. Kanske blir lite fysik också.

First Photo 2012

Fick veta att fototävlingen som min kompis var med i där jag och hennes syster ställde upp som modeller avslutats och att min kompis kammade hem hela grejen. GRATTIS! Dock blev det väl en del skriverier om själva bilden osv, den var tydligen olämplig och massa. Bilden här ovan, är faktiskt en bild som togs den dagen.

Bubbleroom outlet

Godmorgon! Om ca tio minuter kommer Tims föräldrar och hämtar upp oss och Andrén, sedan bär det av mot Sågmyra och Bubbleroom outlet. Är allmänt fattig, men det är ju alltid roligt att bara kolla.

En lektion kvar till långhelg

Då var muntliga nationella klart, och iprincip hela engelska B kursen. Fick MVG på läs- och hörförståelsen vilket var skönt, nu är det bara skriftliga vi ska få reda på. Och eftersom vi nu uppfyllt alla mål i Engelska B och inte har något mer på planerat på engelskan så fick vi gå hem nu.

Snart är den här skolveckan slut, rättare sagt om ca 3 timmar och då bär det av hem till Borlänge igen. Blir även långhelg, hela 5 dagar ledigt har vi. Underbart! Inte långt kvar nu!

120516

Klev upp tidigare än vanligt för att gå över till teknikhuset och prata med Kemiläraren Johanna, dock hade hon inte tid för mig så det var ganska onödigt. Dock är jag pigg nu så det var väl inte helt bortkastat att gå upp tidigt. Om tio minuter börjar engelskan och dom muntliga nationella. Kommer nog bli en relativt lugn och långtråkig lektion om inte annat.

Jag och sambo har det mysigt


Efter en god middag åkte jag, Linnéa och Ellinor till simhallen för att simma lite. Skönt måste jag säga, dock började det regna på vägen hem så vi ringde Jouren.. Men nu är vi hemma och har precis duschat. Och det är nu dags för grönsaker, dipp, nötter och en film! Ha en fortsatt trevlig kväll alla.


Rådjurssadel på ingång

Hemma igen efter en väldigt bra mattelektion. Lisa har kommit på att vi ska gå igenom alla kapitel ett i taget nu fram tills nationella. Så nu känns allting mycket bättre, har äntligen förstått mig på kapitel 1 på riktigt. Nu ska jag bara plugga på som fan inför de andra proven jag har så jag blir klar med allt.

Nu ska vi strax börja laga rådjurssadel med klyftpotatis innan vi åker iväg och simmar lite. Ska bli superskönt!

9 jävla skoldagar kvar!


Blev inte mycket pluggande på den här håltimmen, får försöka göra mer ikväll innan vi åker och simmar. Har även räknat ut att jag endast har 9 skoldagar kvar på det här läsåret. Helt sjukt! Och på den tiden ska jag hinna göra diverse prov också.. Roligt roligt, bara att sätta igång nu. Snart är det sommarlov i alla fall.

Början på en kort skolvecka

Sällskapsdjurslektionen idag var sjukt seg, lyssnade när Anette pratade och visade en powerpoint på 38 sidor.. Inte det roligaste. Och nu efter lunch gick vi och gjorde ett delvattensbyte på akvariet. En av fiskarna var superdupertjock och vår första tanke var graviditet. Men den var så slö, Linnéa stoppa ner handen i akvariet och fisken låg helt stilla i handen. Vi fick sedan veta att det var en hanfisk och att den antagligen höll på att dö. Så vi fiskade upp han och räddade han från sitt lidande. Sorgligt haha.

Nu blir det att plugga och ta det lugnt en stund innan matten börjar, och ikväll blir det simning och sen ska jag och Linnéa mysa framför en film med lite rådjurssadel och grönsaker med dipp. GÖTT

Kattens beteende och varma mackor

Nu är vi uppe i Rättvik igen efter en försening och problem med att få tag på Jouren. Vi hade sjukt tunga väskor och kände att gå nästan en kilometer med dom inte var ett alternativ. Vi kunde dock inte lista ut jourens nummer, men efter många om och men fick vi tillslut tag på dom och de kom och hämtade oss.

Har precis slängt in lite varma mackor i ugnen och ska precis börja på vår "Kattens Beteende" uppgift som vi har i Sällskapsdjur. Inte roligt, men måste göras. Borde dock gå hyfsat snabbt.

Sova middag

Efter en liten tupplur senare så knackar Linnea och Rick på och säger att dom ska hälsa på. Snart ska vi bege oss mot tåget för en tvådagars-vecka uppe i Rättvik.

Måndag igen

Nu är vi hemma igen, fick veta lite nya saker och se oss omkring. Blev väldigt motiverad till att börja träna igen om inte annat. Om det blir på Må Bättre eller inte visar sig.
Har precis käkat lite köttfärspaj och kikar på nån skum film på TV. Snart bär det av på lite äventyr innan jag åker hem till Rättvik igen.

Mot Må Bättre

Nu drar jag och älsklingen till Må Bättre för ett möte med någon Mikael. Får se vad han har att säga, antagligen försöka få oss att börja hos dom. Återkommer senare!

Bakissöndag

Hade en riktigt trevlig kväll med Amanda och hennes kompisar igår. Satt i hennes nya lägenhet och spelade "Vem vet mest om hockey" (vilket jag totalägde på FYI). Lite senare drog vi till Skrubben innan jag drog hem och sov hos Tim. Har även hunnit hem en sväng och lekt med Nikki och ätit supergod rabarberpaj.
Nu har jag och Tim precis kommit hem från en liten vända till Willys och ikväll blir det ungsbakad lax och sallad framför om jag får bestämma Harry Potter. Människan har aldrig sett filmerna, så det är väl dags att nån allmänbildar honom.
Men nu ska jag hälla i mig resten av min detoxblandning och börja med sallad.
EDIT: han hade tydligen sett första Harry Potter filmen på bio..

There's one thing you must understand


Har precis fixat mig, och druckit slut på min detoxdricka för idag och snart bär det iväg mot Borlänge. Amanda fyllde ju år igår, så ska in och fira henne lite. Kan nog bli en bra kväll. Vart vi hamnar är fortfarande rätt oklart, eller ja kvällen isig är rätt oklar än. Det enda jag vet är att det blir av, och att jag ska in dit om en stund.


Your voice makes my heart skip beats

Idag är första dagen på min Detoxkur, smakade faktiskt helt okej, och jag har redan druckit upp halva flaskan (man ska blanda 12ml såntdär med 1,5 liter vatten och dricka varje dag). Har även hunnit med att göra rent till kaninen och gjort ett fotbad.

Ikväll ska jag nog ut och fira Amanda som fyllde år igår, ska bli skoj. Sist vi var ut tillsammans var ju i Göteborg. Och innan det var vid min födelsedag. Så det är dags nu tycker jag.

Det är förresten exakt 3 veckor kvar tills vi åker till Alanya, som jag längtar. Det kommer bli så enormt roligt. Och att min tremänning jag inte träffat på tre år också ska dit samtidigt gör ju inte saken värre. Kommer bli en GRYM vecka.

Skrillex?

Överlevde tågresan hem och åkte och hämtade ut mitt pass. Satan vad fort det gick att få det, var ju dit och tog kort och grejer i måndags. Passade även på att springa in på Life och köpa en Detoxbehandling för 20 dagar. Blir sådär lagomt klar tills vi åker till Alanya. Huvudvärken fortsatte i ytterligare några timmar, men mot kvällen blev det bra. Avslutade dagen med en massa skratt tillsammans med mina favoriter.

Vi får se hur detta fungerar, återkommer när jag börjat se resultat.

Fick berättat för mig ett antal gånger att jag såg ut som en brunhårig tjejversion av Skrillex, på grund av sidecuten, glasögonen och töjningarna.. haha vet inte om det var en pik mot Skrillex att han ser ut som en tjej, eller en pik mot att jag ser ut som en kille..

Likheterna är slående? right..?


sjukelisjuk

Vaknade upp av att migränen fortfarande var kvar, sjukanmälde mig och tänkte sova vidare.. Det gick sådär, har druckit en massa vatten men ingenting hjälper. Ska åka hem med 1 tåget så jag kan få lite värktabletter av Tim.. Sen blir det väl bara att ligga hemma och dö resten av helgen.

Ska strax samla krafter till att packa, och kanske försöka få i mig något. Har två timmar på mig innan jag måste bege mig mot tåget.

kommer nog bli en rätt sömnlös natt

Avslutar dagen med migrän i ett hem tomt på värktabletter.. Jag hoppas det går över tills imorgon och att jag kan få sova någon timme i natt i alla fall. Bunkrat upp med lite vatten och får hoppas att det hjälper. Godnatt alla där ute.

Bra jobbat.

Två timmar senare och det enda jag orkat göra är slänga in en tvätt och börjat laga en omelett. Ska försöka plugga lite nu när jag lagat klart min mat.. Att jag alltid ska skjuta upp på saker.

Slutat för dagen

Nu har jag kommit hem efter en ganska chill lektion och en grymt god lunch. Ska sätta mig ner och plugga lite och väntar på Linnea som kommer vid 5 eller 7. Det känns som att det enda jag gör är att plugga, men det är rätt mycket just nu. Eller ja mycket prov i alla fall.

Har precis slängt in en ny tvätt, lite handdukar och tänkte väl försöka damsuga och plocka ur diskmaskinen också. Mycket som ska göras. Så nu ska jag sätta igång!

Torsdag 10maj

Vaknade upp senare än vanligt idag, blev väckt av ett sms från Linnéa som bad mig gå upp om jag inte redan gjort det.. Hon är nämligen i Borlänge och har körlektion.. haha kul att hon känner mig så väl.

Har i alla fall hunnit hänga tvätten och slängt i mig lite frukost, och nu ska jag strax bege mig till skolan för lite kretslopp. Och efter lunch slutar jag. Underbart! Älskar mina torsdagar nu när jag inte har långlektion efter lunch längre. Det blir nog en rätt chill kretsloppslektion, ska skriva om en varsin hästsport (går fort, ska vara runt en sida) och sen analysera våra blommor som vi planterade för ca 6 veckor sen.. Hur dom växt, varför, hur dom växt jämfört med andras osv.. Så datorn följer med!

120509


Matten gick bra och jag börjar äntligen komma in i tänket igen efter sådär en vecka med repetitionsuppgifter. Linnea och Rick har precis åkt hem mot Borlänge igen och jag blev kvar i min ensamhet. Lite fysik och matteplugg väntar, men först ska jag bryta av allt pluggade med lite Gossip Girl så kanske jag återfinner motivationen igen.

En oväntad håltimme

Då var läs- och hörförståelse i Engelska B klart. Gick bra, hatar dock hörövningar men det bör ha gått hyfsat bra i alla fall. Fick även veta att vi inte alls skulle ha lektion efter lunch så nu sitter vi hemma och väntar på att matten ska börja, runt halv tre. Så har gott om tid att bara ta det lugnt och plugga fysik! Jag måste kunna det som flytande vatten på fredag om jag ska ha en chans att höja mig i Fysik.

Men nu, kika på Cesar. Linnéa har fått mig att börja kolla på Mannen som talar med hundar, haha man lär sig faktiskt rätt mycket utav det.

Regniga rättvik

Godmorgon!

Nu sitter jag här igen, vid köksbordet med lite frukost. Det är snart dags för Engelska Nationella, läs och hörförståelse. Inte jätteorolig över det, men klart man sitter och funderar lite hur svårt jag kommer uppleva att det är. Haha om jag faktiskt kommer tycka att det är en utmaning, eller om det kommer bli sådär lagomt enkelt. Det visar sig.



Det fina vädret från igår har tydligen försvunnit och nu är det bara en massa regn utanför. Får väl hoppas att det blir finare under dagen eller att det i alla fall slutar regna så man slipper bli blöt.

Håltimmar

Nu är vi hemma från Sällskapsdjur och lunchen. Helt okej lektion, fick svara på massa instuderingsfrågor inför provet och prata om vad man ska tänka på när man köper katt osv. Väldigt enkelt och enormt skönt att inte göra något mer avancerat.

Nu har vi tre timmar hål innan matten börjar så tänkte försöka få klart svenskan och plugga lite fysik. Skönt att ha lite tid nu på dagen så man slipper göra allting på kvällarna när man hellre gör något annat. Ikväll ska Ellinor, Lina och Linnéa ut och orientera eftersom Ellinor och Lina missat det på idrotten, tänkte hänga på men tror min förkylning säger emot mig lite. Så får väl sitta hemma och göra ingenting istället.

Tisdag

Godmorgon!

Vaknade upp med världens halsont men tog mig upp ovanligt tidigt ändå för att vara jag. Redan 07.20 klev jag upp och började göra mig iordning. Sitter för tillfället med en hårdbrömacka och en kopp te tillsammans med Linnéa.

Snart börjar sällskapsdjur, får se vad den lektionen bjuder på. Ganska lång lektion, hela tre timmar lång. Sen i eftermiddag blir det matte. Men nu ska vi röra på oss, jag lär skriva ut ett arbete innan det börjar.

Bullbak i Rättvik

Skulle baka bullar, ungefär såhär gick det till..


Jag spiller ut socker, börjar damsuga och Jouren kommer upp och frågar varför vi dammsuger nu..

"har vi någon kavel?" .. det hade vi inte, men vi hade en termos.

Bullar vart det, och sjukt goda blev dom! MUMS.

120507

Passet är fixat och jag har hunnit med att umgås med Cornelia en stund. Varit en bra dag, förutom att jag haft jätte ont i magen och varit superförkyld. Hälsade även på mina saknade älskade vänner på Helix också, saknar mina tjejer otroligt mycket.

Snart är det dags att ta tåget upp till Rättvik igen och ännu en veckas skola. Förhoppningsvis blir min förkylning bättre så att jag orkar gå i skolan hela veckan, hade varit lite surt att vara tvungen att missa massa. Plus att jag vill kunna börja träna igen.

Imorgon är det en relativt chill dag, blir Sällskapsdjur fram till lunch och sen en lååång håltimme fram tills tio över tre då matten börjar. Så det är helt okej, och att jag från och med förra veckan inte har några lektioner alls på måndagar gjorde ju inte veckan värre. Nu ska jag pyssla med den nya designen ett tag innan tåget går.

Dags att fixa pass

Godmorgon.

Har precis vaknat upp, förkyld som ett as. Verkar bara bli värre och värre, men ska få det jag planerat gjort i alla fall. Tänkte strax ta en dusch och börja fixa mig, för sen bär det av till Polisstationen för att fixa pass. Vet inte hur lång tid sånt tar, så lika bra att vara tidig. Och i eftermiddag ska jag träffa Cornelia en sväng, kanske leta efter ett par jeans.

Får bli att ta det riktigt lugnt ikväll så att jag kanske blir lite friskare, ironiskt att jag lovade att börja gymma i veckan.. Kanske bara får bli några promenader eller så.

Dags att fixa pass

Godmorgon.

Har precis vaknat upp, förkyld som ett as. Verkar bara bli värre och värre, men ska få det jag planerat gjort i alla fall. Tänkte strax ta en dusch och börja fixa mig, för sen bär det av till Polisstationen för att fixa pass. Vet inte hur lång tid sånt tar, så lika bra att vara tidig. Och i eftermiddag ska jag träffa Cornelia en sväng, kanske leta efter ett par jeans.

Får bli att ta det riktigt lugnt ikväll så att jag kanske blir lite friskare, ironiskt att jag lovade att börja gymma i veckan.. Kanske bara får bli några promenader eller så.

Söndaaaaaaag

Precis varit och käkat lite Indiskt med älsklingen, Andrén kom förbi en sväng också. Blir nog en förövrigt ganska lugn kväll och imorgon är det dags att fixa nytt pass och träffa Cornelia en sväng innan det bär av till Rättvik igen.

Håller på att pyssla med en ny bloggdesign också, får se hur det slutar. Kanske ger upp, men ska försöka fullfölja mina idéer.

Söndaaaaaaag

Precis varit och käkat lite Indiskt med älsklingen, Andrén kom förbi en sväng också. Blir nog en förövrigt ganska lugn kväll och imorgon är det dags att fixa nytt pass och träffa Cornelia en sväng innan det bär av till Rättvik igen.

Håller på att pyssla med en ny bloggdesign också, får se hur det slutar. Kanske ger upp, men ska försöka fullfölja mina idéer.

Nikki Nyfiken


Introducerade Nikki till soffan idag, hon vågade dock inte lämna mig på hur länge som helst. Hon försökte våga sig ner i flera minuter innan den här videon också.. :)

jahapp

Sitter för tillfället i Rättvik med Anna och Mia, har varit på marknaden och kikat lite. Snart är det dags att åka tillbaka till Borlänge igen, och imorgon blir det att skaffa nytt pass och sånt. Har inte så mycket att säga.

Litet hemmaspa

Bestämt mig för att ha en liten ta-hand-om-mig-själv eftermiddag. Sitter nu med ansiktsmask medans jag kollar på Gossip Girl, sen blir det att epilera benen och göra ett långt och skönt fotbad. Känns som att det verkligen behövs att bara ta det lugnt och göra saker jag borde göra lite oftare. Ska försöka ta en sånhär dag varje helg, så himla skönt.

Lördag 5 maj

Hade inte riktigt tid att blogga igår. Hade rätt fullt upp faktiskt.

Blev ingen morgonpromenad eftersom det snöade och hade sig ute, så vi sov vidare istället. Nationella i engelska B gick bra, kändes så i alla fall. Och resten av dagen rullade på som vanligt.

Efter skolan följde jag med lite spontant på bio tillsammans med Tim och Jocke, blev Avengers. Inte riktigt min typ av film, men den var bra! Skulle nog faktiskt våga säga att jag skulle kunna se den igen, kanske inte på bio dock. Resten av kvällen spenderades med Anna, riktigt trevligt och vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Sitter för tillfället och väntar på mat, blir fläskfilé och klyftpotatis. MUMS. och har precis gjort klart majoriteten på min Svenska uppsats, bara någon liten detalj kvar som jag tänkte fixa i veckan. Skönt att ha kommit i fas med allting nu. Nej nu ska jag belöna mig själv med lite Gossip Girl!

Torsdagsmys

Haft en trevlig torsdagskväll med mina favoriter, klar med idrotten och laddar upp lite inför nationella skriftliga i engelska just nu. Jävla konstigt ämne vi fick, men det löser nog sig. Jag och Linnéa börjar nog dagen med en promenad igen, fungerade bra imorse och det kanske får oss lite piggare inför skrivandet.

Superduper gott var det, frukt kan ju vara bland det godaste som finns.

Men nu är det läggdags, skriver mer imorgon!

3/5-2012

Fick bli en glass i solen ändå, passade på att handla lite frukt och gott till kvällen också! Nu har vi precis ätit lite mat och jag ska försöka ta nya tag med läxorna!

Strålande solsken och glasscravings

Suttit och svurit över den där jävla idrottsuppsatsen i nån timme nu, så himla tråkig. Men men, tänkte att om jag tar en liten paus så kanske jag kan göra klart den lite senare. Det är strålande sol ute och det här vädret får mig otroligt glass-sugen.


Linnéa sitter och pysslar med sin blogg som hon ska ha till projektarbetet, och jag blir så sugen på att fixa min egen.. Tills jag kommer på att jag saknar allt som heter kunskap inom det området. Så skippar nog det. Funderar dock på att springa ner till Ica om en stund och köpa frukt, låter så himla gott. Får se vad jag hittar på för gött.

Kretslopp

Har suttit och lyssnat på en genomgång om trädgårdar och allt vad som nu växer och odlas där, och nu har vi precis fyllt i en trivselenkät om skolan. Det är en timme till lunch, och gör för tillfället absolut ingenting. Vet inte om han har något mer planerat heller..

Supergod lunch idag, kyckling med klyftpotatis och currysås. Blir lite hungrig bara jag tänker på det faktiskt, och det bästa är att jag inte längre behöver stressa från lunchen, eftersom jag inte har något efter lunch.

Morgonpromenad

Godmorgon!

Har precis kommit hem från en 3km morgonrunda, väldigt skönt! Förutom att min hals gör ont som satan.. Måste jag bli sjuk igen?! Nu när jag tänkte komma igång med träningen igen.. Får försöka hålla mig frisk, hur man nu gör det.

Om en halvtimme är det dags för dagens enda lektion, kretslopp. Skulle ha med oss datorerna så vi får väl se vad Loman planerat åt oss. Sen efter lunch ska vi väl hem igen och ta tag i idrottsuppgiften. Fick förresten två uppgifter klara igår vilket är otroligt skönt! Lite mindre att tänka på.

Nu ska jag nog gå och slänga in glaset i diskmaskinen och gå och sminka mig!

En månad kvar!!!

Om exakt en månad sitter jag och mina vänner på ett plan mot en veckas sol, bad och festande. Det kommer bli hur roligt som helst och att få umgås med mina favoriter en hel vecka är perfekt! Ser fram emot resan grymt mycket, och eftersom allt är betalt så är det bara att tagga!


Promenad med sambon

Har precis varit ut på en promenad med Linnéa, sedan hittade vi på grabbarna som stod och kastade frisbee och fotboll så vi stannade kvar i det fina vädret och spelade med dom en stund. Nu sitter vi här med en varsin kopp kaffe och datorerna i högsta hugg. Pysslar med det sista på en skoluppgift och tänkte inte gå och lägga mig förens den är inskickad.

Imorgon är det morgonpromenad och en lektion som gäller, ganska skönt! Ska försöka satsa på gym imorgonkväll också. Ska bli skönt med 4 timmar kortare skoldag på Torsdagar. Men nu ska jag se till att bli klar med den där jävla skituppgiften!

Ute i solen

Utvecklingssamtalet gick bra, tror jag satt där nästan en timme och pratade. Aldrig haft ett så långt utvecklingssamtal tror jag. Gick direkt till lunchen och efter det lyssnade vi på treornas presentation av projektarbete. Så ingen engelska idag. Nu har vi precis kommit hem från matten, har börjat repetera. Fattar absolut ingenting, haha va förlänge sen vi gjorde allt sånt här som var i kapitel ett..

Satte oss precis ute i solen för att plugga lite, älskar vädret. Får bli lite Sällskapsdjur tror jag. Får se om det blir gym senare ikväll eller om vi helt enkelt bara tar en promenad. Gud va tråkiga inlägg jag skriver nu förtiden känns det som. Jaja, det kanske kommer.

Back in Rättvik

Nu är jag hemma i Rättvik igen, blev upphämtad för ca en timme sen och nu är Linnéa på utvecklingssamtal. Jag har efter henne, vilket borde bli vid 9.45, men Loman brukar tydligen dra över lite vilket inte förvånar mig.. Så vi får väl se när jag får gå dit, hon skulle smsa när hon var klar.

Ska kika lite på mina skoluppgifter medans jag ändå inte har något bättre för mig, och nu fick jag veta att Loman inte ens var där, så dom har inte ens börjat med sitt utvecklingssamtal än..

Ikväll tänkte jag börja gå till gymmet igen, var länge sen och måste komma igång igen. Supertaggad, och sen ska jag försöka dra med mig Linnéa ut på lite promenader på mornarna också.

Godnatt på er

Det som skulle vara en snabb tur för att lämna New Body visade sig bli flera timmar långt samtal istället. Alltid trevligt, men nu har jag kvar allt packande tills imorgon och jag måste ta tag i det nu.

Hittade min loggbok till projektarbetet också, så nu har jag fyllt i allting jag inte kunnat skriva sen jag fick Nikki (har inte vetat vart den var). Blev ett par sidor.

Nej, nu är jag helt slut. Ska springa och borsta tänderna, packa lite snabbt och sen blir det dejt med kudden hela natten!

rubrik



Blev en tupplur såhär på kvällen, väldigt skönt eftersom jag var helt utmattad. Ska strax åka och lämna NewBody grejerna till de som betällt av mig. Sen blir det att packa och bara ta det lugnt, för kl 8 imorgon kommer Linnea och hämtar mig och vi far hem till Rättvik igen!


Första Maj

Hade en grym kväll igår. Partyflotte, skratt, sång, alkohol, och ett underbart väder allt detta tillsammans med mina fina vänner. Åkte även ut till Romme en stund senare på kvällen för att träffa bror min, hans flickvän och massa folk de jobbat med under vintern. Kvällen var minst sagt lyckad och den avslutades med film och ett paket stekt bacon hemma hos Tim.

Mår hyfsat idag, var värre imorse men efter något glas vatten så var jag okej. Har legat och slappat framför filmer och nu är jag hemma igen och det är dags att ta tag i läxorna. Imorgon börjar skolan igen, och det är bara att kämpa på dom här sista veckorna.

RSS 2.0