I vår nya lägenhet

Sådär!
 
Då har vi packat upp en massa och börjat ställa iordning. Har diskat största delen av alla tallrikar och bestik och lagt upp dom i hyllorna, fått igång tvättmaskinen och första maskinen med tvätt rullar för fullt. Vi har även fått upp soffan, sängen och TVn, så nu tar vi en paus från allt upp packande med ett glas vitt framför TVn. 
 

hemåt i snökaoset

Äntligen helg säger jag efter en skoldag den här veckan, hade förövrigt ingen musik imorse då vår lärare inte trodde att vi hade någon musik. Så där satt vi och spela mobilspel i väntan på bättre tider. Är i alla fall påväg hem i snöyret och väl hemma väntar en synundersökning och sen ska jag och älsklingen spendera hela kvällen med att flytta in möbler och möblera lägenheten!

12-11-30

Godmorgon!
 
Var riktigt skönt att sova i sin egna säng igen och herregud vad det kommit snö nu inatt! Skönt, för nu blir det lite ljusare igen! Så himla tråkigt när det är grått och tråkigt ute, så snön var efterlängtad.
 
Idag fick vi sovmorgon på grund av någon adventsgrej i kyrkan som inte var obligatorisk. Så börjar alla lektioner 9.15 med musik, sen matte och sist lite djursjukvård. I eftermiddag ska jag på synundersökning och sen ska jag och älsklingen spendera hela kvällen med att flytta och fixa nya lägenheten! Kommer bli så himla grymt!

12-11-29

Hemma i Rättvik igen. Sitter och spelar bubble med Lisa, Linnéa sover redan men eftersom vi två sov på bussen så är vi inte trötta riktigt än. Har i alla fall haft riktigt kul trots regn, snö, och långa dagar. Får skriva mer sen för nu måste jag faktiskt gå och duscha! Hörs imorgon!

Onsdagskväll

Sitter med ett par stycken i sofforna och kollar på bonde söker fru, jag är den enda som inte är insatt ett dugg. Är klar med uppgiften vi skulle göra så nu blir det slapp resten av kvällen. Varit en riktigt rolig dag förövrigt och jag och antagligen dom flesta andra har haft riktigt roligt här borta, men imon är det dags att åka hem till verkligheten igen!

12-11-28

Godmorgon
Dag två i Kolmården, och vår första föreläsning för dagen börjar snart. Sen ska vi spendera hela dagen i parken innan vi ska göra lite uppgifter på kvällen. Var helt slut igårkväll efter tolv intensiva timmar, så får se hur pigg man är ikväll!




12-11-27

Godmorgon!
Sitter och äter frukost och pratar. Har haft en bra första natt och är förvånansvärt pigg för att vara jag.

Om en timme ska vi samlas och sen bär det nog av mot parken. Är jättetaggad! Vi hörs senare

i Köping

Resan hittills har gått bra. Sitter nu i Köping på McDonalds och äter lite. var riktigt skönt att sträcka på sig efter flera timmar i bussen.

12-11-26

Hej!
Har precis ätit mat med älsklingen och Jerker. Ska packa ihop det sista innan jag drar mig till bussen och Rättvik. Väl framme ska vi vidare till Kolmården för ett par dagars intensivkurs där!

Myskväll efter massa IKEA

Fick ihop möblerna och har även städat undan lite och packat mer grejer. Sitter nu och äter chips och kollar på Beck med älsklingen, Andrén och Gina. Riktigt mysigt!



tidigare när vi kollade på Ted! Mysfaktorn var hög!

På IKEA

Sitter på Ikea och har precis ätit den obligatoriska köttbullstallriken. Är iprincip klara ska plocka upp lite varor påväg ut och sen orientera oss igenom lagerhyllorna! Vill flytta nu!

12-11-25

godmorgon!
ligger i sängen och snart ska vi gå upp. Jag måste duscha lite snabbt innan vi åker också. Har inte varit på IKEA på evigheter så det ska bli kul faktiskt! nej nu ska jag släpa med mig älsklingen upp!

Fullt upp

Hej!
 
Har haft fullt upp hela dagen, åkte in och planerade tyger och modell till min kommande studentklänning och pratade lite idéer till balklänning också. Tror det kommer bli riktigt bra.
 
Avslutade dagen med bio med älsklingen, Linnéa och Rick. Blev Breaking Dawn part 2, riktigt bra film. Lätt den bästa av alla fyra. Dock var det lite surt att det tog hela 40 minuter för dom att få igång ljudet.. Försökte mig på ett inlägg när jag satt där, men ja internetuppkopplingen var ju sisådär. Ja, nu blir det sängen hemma i Aspeboda för omväxlingsskull. Har inte sovit i min säng på .. fem månader. Imorgon åker vi mot Ikea.

12-11-23

Godmorgon!
 
Idag var det lätt att kliva upp, har nämligen en riktig kortdag då vår Djursjukvård är inställd pga sjuk lärare. Så idag slutar jag 11.20 men ska ändå äta mat i matsalen innan vi åker hem. Tänkte bjuda på en bild på mig men ville inte fastna på bild idag, så här får ni en bild på sambon som diskar och ja allt skit vi har på bordet.. :)
 

12-11-22

Godmorgon!
 
Hade en riktigt rolig kväll igår med tacos, med andra ord och scharader. Blev kvar till 23.40 och sen åkte jag, Linnéa och Lisa hem till oss och sov.
 
Sitter som vanligt med min frukost och spelar bubble tillsammans med Lisa och Linnéa, snart bär det av mot skolan och lite matte och engelska.

så var det där med rubriker ja..

Lomans lektion blev inställd eftersom han fortfarande är sjuk, så nu är vi hemma igen. Ska nog försöka mig på lite läxor innan vi åker ner till Persborg för tacokväll med klassen. Fick lite info om nästa veckas resa till Kolmården och vad det är vi ska göra där. Är supertaggad och tror det kommer bli sjukt roligt. Blir en intensivkurs i djurvård/djurhållning så det känns ju skönt, att få med det i CVt också är ju inte helt fel.
 
Gud vad det känns som att mina inlägg är sega nu för tiden. Men har tyvärr inget vettigt att skriva.

12-11-21

Godmorgon!
Somnade igår eftermiddag så hade lite svårt att sova på kvällen, dock blev det inte allt för sent så det var lugnt. Snart åker vi ner till skolan för lite djursjukvård och Lomans lektion (aka, ekologi/projekt och företagande). Ska bara dricka upp mitt kaffe och äta min smörgås så åker vi!
 

seg eftermiddag

Ätit köttbullar och makaroner för en stund sen och ligger i princip avdäckad på soffan. Funderar på en powernap innan jag tar tag i läxorna. My name is Earl surrar i bakgrunden och reklampauserna pratar om fotboll ikväll så det blir väl inte mycket Tv tittande ikväll.

12-11-20

Godmorgon!
 
Åkte hem och överraskade Tim igårkväll eftersom Linnéa ändå skulle hem och fira Rick och jag kände inte för att va ensam i stugan. Va riktigt mysigt och jag och Linnéa tog bussen vid sju till skolan imorse. Har i alla fall precis haft matte och nu väntar vi på att matsalen ska öppna. I eftermiddag blir det dubbellektion i kemi.
 
Har lite koncentrationssvårigheter idag då Tims läkare ringde och sa att han har något provsvar och att han inte vill ta det över telefonen utan att Tim ska komma in dit. Får se om det är så allvarligt som det låter, men det får vi inte veta förens efter tre i eftermiddag.

With the lights out, it's less dangerous

Nirvana och en kopp kaffe får göra mig sällskap in i läxornas värld.

12-11-19

Godmorgon!
 
Precis kommit upp till stugan igen, riktigt halt ute nu så kört riktigt försiktigt hela vägen. Sitter i alla fall och äter frukost nu i form av fil och flingor, tänkte koka lite kaffe också så man piggnar till lite.
 
Idag är det bara film i aulan som gäller, så blir en riktigt skön skoldag. Ska dock försöka skriva lite på min debattartikel nu på morgon och kanske lite på ekologiuppsatsen jag har. Börjar ju trots allt inte förens om fyra timmar.

Ute i Aspeboda

Sitter ute i Aspeboda med bror min och Tim. Ätit middag och ätit lite efterätt. Sitter och diskuterar lite allt möjligt, kommit in på tvspel och konsoller. Och påtal om det, gick och bytte in Tims PS3a med 13 spel mot ett sprillans nytt Xbox 360, tre stycken spel och en extra kontroll för priset av bara kontrollen. Så att spela skyrim nu är riktigt nice, full HD på 1080 istället för 720 som det var på PS3an. Har även laddat hem extrapaketet "Hearthfire" som verkar riktigt schyst!
 
 

12-11-17

Godmorgon!
 
Ligger i sängen och kollar på tv bredvid en sjuk pojkvän, stackarn mår jättedåligt.. hade feber igår också. Så vi får hoppas att han kryar på sig. 
 
Ska försöka få tag på gamla tidningar idag eller imorgon också så att vi kan börja packa tallrikar och glas. Annars känns det inte som att det är så mycket mer. Kläder, lite småsaker och ja alla möbler förstås men det tar vi ju om två veckor när vi flyttar in. Annars tänkte jag väl spela lite kanske och ja mår Tim bättre så kanske vi hittar på något senare. 

mot Borlänge

Sitter i bilen påväg hem till Borlänge. Har precis haft antagligen den roligaste lektionen någonsin. Var så grymt kul att undersöka hundarna och få testa på allt från att lyssna på hjärtat och lungorna till att skrapa tandsten och känna på lymfknutor och muskeluppbyggnad! kommer tydligen bli mer sånt i framtiden mer lite mer saker när vi känner oss säkra på det här.

12-11-16

Godmorgon!
 
Gick upp riktigt tidigt (för att vara jag), tog en dusch eftersom jag aldrig orkade igår och nu sitter jag och äter frukost. Linnéa har sovmorgon så jag sitter här själv tillsvidare. Hon skulle gå upp runt åtta och köra ner mig till skolan vilket var riktigt snällt. Har i alla fall musik där vi skulle få nån ny lärare, matte och sen djursjukvård. Djursjukvården kommer bli riktigt rolig, då vi har gått igenom allmän undersökning i onsdags på lektionen och nu ska alla som kan ta med sig sina hundar till lektionen så ska vi få öva på det.
 
Men nu, tills Linnéa vaknar tänkte jag spela lite bubble!

Kvällspromenad i Persborg

Åkte ner till Mirja och Ellinor och gjorde Ellinor sällskap på en promenad med hennes systers hund som hon har här nu över veckan. Kändes riktigt bra att röra på sig igen efter en så lång tid utan träning. Ska försöka komma igång igen nästa vecka om Linnéa är friskare, hon hostar som en galning just nu.
 
Nu tänkte jag kolla igenom matten lite och packa ihop mina grejer inför imorgon samt ta en dusch. Så resten av kvällen kommer bli riktigt lugn. Längtar tills imorgon, få komma hem och krama om min favorit och börja flyttpacka lite. Ska försöka träffa så mycket vänner jag kan också, man måste försöka passa på under helgerna. Synd bara att de är så korta, man hinner ju inte ens träffa hälften av alla man vill träffa.

'Cause you and I, we were born to die

Riktigt fin höstdag, känns nästan som vår ute. Solen skiner och det är faktiskt ganska varmt ute. Fler sånahär dagar tack!

Inställd lektion

Efter lunchen gick jag upp till engelskan, och där satt Mirja och såg uppgiven ut. Det första hon frågar är om jag kollat fronter, och det har jag inte.. Där står det ett såhär roligt meddelande:
 
 
Visst jätteskönt att sluta tidigt. MEN, varken jag eller Mirja va på lektionen förra veckan och missade genomgången på det vi ska jobba på. Och det är ett grupparbete, och eftersom vi inte känner någon i klassen så är det ju svårt att veta vilka vi ska arbeta med eller vad vi ska göra.. Blir att skicka iväg ett mail till Alison!

12-11-15

Godmorgon!

Faktiskt rätt förvånad att jag är klar med allt utom tandborstning redan, haha med tanke på att jag försov mig lite och la mig sent. Men uppe är jag, hyfsat pigg också.

Har matte och engelska idag, missade ju engelskan förra veckan men som jag förstod det så skulle vi göra något grupparbete i iMovie. Har inte arbetat så seriöst med det förut (bara mina och Caitlyns videos ni vet?) så ska bli kul att kanske kunna få lära sig något nytt. Annars på matten är det bara att jobba vidare, har bara det här kapitlet kvar innan julen så det är ju rätt skönt.

Men nu ska jag försöka hinna spela lite bubble innan vi ska åka till skolan!

Mitt PA so far

Såhär ser min PA-rapport ut för tillfället. Texten i de röda rutorna är saker jag inte börja på än, där beskrivningen fortfarande står. Så det jag gjort hittills är väl ungefär frågeställning, metod, syfte och lite resultat.. Har en del kvar med andra ord. Så himla glad att jag inte sitter med det här sista veckan!

långsaaaamt

Tycker veckorna går rätt snabbt nu förtiden, men timmarna däremot, går ootroligt långsamt. Jag och Linnéa har suttit i säkert två tre timmar och bara väntat på att klockan ska bli tio så att Ink Masters ska börja så vi kan gå och lägga oss sen. Men, dom två tre timmarna känns som säkert fyra fem.. Jaja, ska försöka fördriva tiden med lite projektarbete, lika bra kanske. Haha

Tallris, kakor och älgflugor

Fick VG på anatomiprovet med en chans att komplettera i vår till MVG så det känns riktigt bra. Har även varit ut i skogen och plockat ihop tre stora säckar med tallris tillsammans med Mirja och Linnéa. Mirja har även fått hem kataloger för kakor som vi nu ska börja sälja. Känns som att vi säljer saker hela tiden med klassen, men får försöka gå till olika företag och se om de är intresserade av att köpa.

En kaksugen Lisa hehe
 
Kryper på hela kroppen nu då vi hittat ett x antal älgflugor på våra jackor, så nu känns det som om dom är överallt.
Nackelden med skog... Dock måste vi få tag på ännumer gran/tallris för vi har beställt 30 stycken stommar och det vi har kommer inte räcka till alla.

12-11-14

Godmorgon!
 
Usch vad mörkt det börjar bli, går ju inte riktigt att vakna till så man förblir seg halva dagen. Idag har vi bara djursjukvård och sen ska vi ut och leta granris. Men nu fick jag lite bråttom, har skrivit på det här inlägget i typ 20 mintuer, eller ja skrivit och skrivit.

I vår herres hage

Sitter förtillfället och skriver på en djurägaruppgift vi fått i djursjukvård. Vi fick läsa en liten historia om en veterinär som hanskas med en ganska jobbig ägare och han är väl inte den bästa på att förklara och hantera henne.. Så vår uppgift har nu blivit att göra ett bättre jobb. Lite krånligt men ändå rätt kul. Har skrivit strax över en sida och är väl.. halvklar.
 
 
Kemin gick som vanligt bra och samma med matten. Imorgon väntar djursjukvård och sen är Loman borta på lektionen vi har med honom så vi har fått i uppgift att jobba självständigt. Men jag, Linnéa och Mirja ska ut i skogen och samla granris till kransar vi ska göra och sälja med klassen. Men nu ska jag fortsätta skriva på vår lilla uppgift!
 
 

12-11-13

Godmorgon!
Sitter här i vanlig ordning med en Linnéa som krockar in i dörrar och spiller kaffe. Haha, tror inte det är hennes dag riktigt, eller i alla fall morgon.
 
Snart är det dags för lite matte, och sen kemi på eftermiddagen. Helst skulle jag vilja sluta efter matten men man kan ju inte alltid få som man vill. Tur kemin är hyfsat lätt i alla fall.

Kycklingsallad

Slängde ihop en snabb kycklingsallad när vi kom hem, vart riktigt gott! Känns bra att vara lite nyttig i alla fall efter en riktigt onyttig helg. Ska kolla igenom matten om en stund men annars blir det nog rätt lugnt ikväll. Hoppas ni får en trevlig måndagkväll!

I skolan igen

Linnéa hämtade mig från tåget så jag fick lämna matgrejerna i stugan innan lunch. Så här sitter vi nu, mätta och belåtna redo att gå in på svenskan/religionen om ett par minuter. Så där kommer jag befinna mig ett par timmar framåt!

på tåget

Sitter nu på tåget upp till Rättvik, har hostat och snorat hela morgonen så är väl inte den piggaste. Men magen mår snäppet bättre i alla fall. Har i alla fall svenska/religion idag och det brukar gå ganska fort så får hoppas att det är så även idag.

12-11-12

Godmorgon!
 
Har haft en riktigt mysig helg bestående av middag hos föräldrarna, födelsedagsfirande hos Tims mamma och massa filmmys. Ligger i alla fall i sängen fortfarande, mådde illa imorse och kom inte upp ur sängen så tar ett tåg lite senare. Börjar ju ändå inte förens kl 13.00 idag så. Ska kika klart på Vakna med the voice sen blir det att försöka ta sig upp, äta frukost och packa väskorna. 

cant sleep

Legat vaken i sängen sen kl 21 och kan verkligen inte sova.. Längtar mig bort till jullovet och Egypten mer än någonsin men som tur är så är det inte allt för länge kvar!




Oh the irony.

Tagit en tupplur i hopp om att jag ska må bättre snart, fick tillslut även i mig mackan efter många om och men. Känner mig fortfarade konstig och mår lite illa men det är väl bara att tvinga i sig mat och hoppas på det bästa antar jag.
 
Kikade även för skojs skull in på Fronter för att se vad jag fått på min Cannabis-debatt jag kladda ihop förra lektionen. Det roligaste är;
 
Att så här skrev jag efter lektionen för två veckor sen.. då vi jobbade med uppsatsen, och dagen då deadline var:
 
 
och såhär ser min resultatssida ut:
 
Den gröna är min cannabisdebatt som ni ser. Haha, medans dom andra, dom röda har jag verkligen kämpat med hela veckan vi fått på oss i hopp om ett MVG.. oh the irony.
 
Så tydligen skriver jag bättre debatter/uppsatser när jag inte lägger ner energi och när jag gör det i sista stund! Who would have guessed?

And I'm home again...

Skulle reagerat mer på att jag va rätt seg imorse, slutade nämligen här i soffan igen. Mår superilla och fick lov att gå tidigare från matten.. Hemskt. Ska försöka få i mig en macka, men den ligger orörd på bordet.. Hoppas det blir bättre under dagen..

12-11-08

Godmorgon!
 
Sitter mittemot en sjuk Linnéa som hostar och hostar, känner mig lite seg jag med, men änsålänge går det bra. Har matteprov idag, får se hur det går. Det här kapitlet var krångligare än det vi gjorde innan och jag känner inte riktigt att jag har helt rätt tankesätt.
 
I eftermiddag har jag även engelska c, med bara massa NV och SP:are så det är tur jag har Mirja så man känner någon. Men nu ska jag spela lite bubble för att ladda upp inför provet.

Klarpluggat

Blev riktigt illamående efter alla kakor och kladdkaka, hade nämligen glömt att äta middag innan vi åkte dit. Så nu kompletterar jag med lite chili con carne från här om dagen för att få i mig något ordentligt. Om en timme är det i alla fall dags för Ink Masters och tills dess händer nog inget överdrivet intressant!

pluggpaus

efter lite över en timmes konstant pluggande så tar vi en liten paus och vilar hjärnorna. Latinska termer och namn på hormon snurrar runt i hjärnan men det känns som att det mesta sitter..

anatomiplugg





pluggkväll med två av mina favoriter, kaffe och massa kakor!

12-11-07

Sitter nu i kafeterian med Linnéa efter lunchen, var riktigt god mat. Lisa kommer snart också, hon skulle till biblioteket och lämna tillbaka fysikboken.
 
Djursjukvården gick bra,  började med "riktningar", alltså hur man beskriver var olika skador sitter i journaler för att andra veterinärer och liknande ska förstå. Lite krångligt men inte helt omöjligt. Om en kvart börjar nästa och sista lektionen för dagen och jag ska börja skriva på min uppsats om savannen medans resten av klassen fortsätter med sina "företag". Ikväll blir det anatomiplugg med alla djurvårdare i klassen inför provet vi har på fredag så blir där större delen av kvällen.

Vinst till Obama!

Godmorgon!
 
Mår lite bättre idag, kan det kanske vara för att Obama vann presidentvalet?!! Åh va skönt att se att i alla fall hälften av USA har vett i skallen! Haha inte för att vara elak. Jaja, idag är det i alla fall djursjukvård och Projekt&Företagande (ekologi för min del) så slutar 14.15 idag! Så himla skönt!
 
Nu måste jag börja göra mig iordning så vi inte kommer försent, skriver mer under dagen!

Helt tom i huvudet

Kemin var riktigt jobbig idag, var helt slut + att vi fått en ny vikarie som typ skrek när han prata. Efter lektionen kändes huvudet helt tomt och jag orkade knappt tänka. Har börjat få ont i halsen också så har införskaffat lite halstabletter i hopp om att det ska bli bättre.
 
Idag bjöds det på kyckling och ris här hemma i stugan och nu kikar jag på lite väggdekorationer på internet som eventuellt ska upp på väggarna i den nya lägenheten.
 

12-11-06

Godmorgon!
 
Tisdag igen, och här sitter jag med en tallrik kräm, en macka och en kopp kaffe. Var sjukt hungrig när jag vaknade.
 
Har matte och kemi idag och dagen brukar gå relativt fort. Så får hoppas att fallet är desamma idag.
 

Hej och hå

Lite kvällsfika efter en 5km promenad med sambon. Känns verkligen att man inte tränat på en vecka, gick riktigt segt. Men bara att komma igång igen.

12-11-05



dagens middag bestod av chili con carne med ris. Riktigt gott blev det och lite senare, när maten smällt ska vi ut på en springtur!

snart; film i aulan

precis ätit klart och sitter nu i matsalen och pratar med tjejerna i klassen. Om en kvart är det dags för svenska/religion och då ska vi bara kolla på film, så det ska bli riktigt skönt!

I lilla stugan igen

Godmorgon!
 
Nu sitter jag i vår stuga uppe i Rättvik igen. Körde Linnéa till skolan till halv nio och sedan dess har jag packat upp mina grejer och bara glott på tv.
 
Har spelat Skyrim precis hela helgen vilket förklarar min frånvaro. Igår var vi även till Tims pappas familj och åt middag. Var första gången jag träffa dom och det var riktigt trevligt. Men nu är det tillbaka till verkligheten och skolan igen, och den välkomnar jag med ett huvud som väger 1000kg och en rygg som värker som en 80årings. Gött att va tillbaka.
 
Tänkte slå på en serie tills det är dags för mig att åka ner på lunch och religion/svenska.

Skyrim för hela slanten

Sitter och spelar förfullt, har precis ätit lunch också i form av bacon och makaroner, lite majs och tomater. Om en stund är det väl dags att stänga av och börja förbereda sig för kvällen, men ja vad kan jag säga. Jag börjar förstå alla spelgalna människor som fastnat för spel.. haha

Allhelgonahelgen

Godmorgon!
 
Ligger i sängen och har precis käkat toast. Ikväll är det halloweenfest som gäller och imorgon åker vi till Rättvik igen. Får nog bli hyfsat nyktert, glömde bort att det är allhelgonahelg nu och att systemet är stängt.. haha typiskt oss.
 
Men nu ska jag spela lite skyrim innan jag kollar igenom anatomin igen.

I Aspeboda

spenderat förmiddagen på jobbet och väl hemma nördade jag Skyrim.. skrattade åt alla som spela det förra året då såna spel aldrig varit min grej. Men satan vad roligt det är!

Sitter ute i aspeboda hos föräldrarna och har ätit tacos. Blir nog att åka hemåt snart, hur trött som helst..

Bloggtorka när den är som bäst

Jobbat ett par timmar idag, närmare 7 timmar. Gick riktigt bra och snart ska jag umgås lite med Mia innan jag och Tim går hem till Linnéa och Rick en snabbis.

Riktigt bloggtorka för tillfället, vill umgås så mycket som möjligt med Tim nu när jag är hemma, samtidigt som jag vill träffa alla vänner som jag inte alltid hinner träffa på helgerna. Vill verkligen komma igång med träningen också, men det går ju som det går när motivationen är nere på noll.

Men ikväll har jag och Tim bunkrat upp med en gigantisk påse med godis och film, för imorgon är det 3,5h jobb som gäller. Nu ska jag däremot börja vandra upp till Mia, väljer att gå istället för att ta bussen så man kan få lite träning i alla fall.

RSS 2.0