The states

Godmorgon!

Här ligger jag sjuk och kollar på MTV. Jag var in på Lisas blogg igår och hittade en länk till ett spel med alla stater i USA. Jag var verkligen värdelös, men efter några gånger hade jag fördubblat min procent (antal rätt alltså). Ska visa första gången jag körde och sista gången från igår innan jag gick och la mig.

36 % på första försöket..

61 % innan jag gick och la mig.

Ni kan ju tänka er om jag kör spelet lite då och då, så kommer jag ju vara proffs på det här. :) Det känns som om det skulle vara bra att veta vart allting ligger. Här finns spelet om ni vill prova själva!

Men är det någon som fått värdfamilj än? Och vart ska ni i så fall?

Nu ska jag fortsätta att vara sjuk! ;)

andra utbytesstudenter?

Har hittat in på lite fler utbytesstudenters bloggar, som såklart ska åka med Explorius! Det har tyvärr inte hänt något på den fronten för mig, men jag hoppas att det gör det snart! Det går inte en dag utan att jag sitter och är lite små nervös/exalterad över resan! Det ska bli så galet roligt!

Så om det är någon som läser min blogg eller hittar in till den och är utbytesstudent eller åker i höst, lämna en kommentar så kan jag lägga till dig på "länkar". Och såklart kan vi även prata massor! :)

Har sett att många fått sin värdfamilj och det verkar så roligt att få prata med de människorna som kommer att bli ens "andra familj".

Nej, jag har inget vettigt att säga, ville bara prata av mig lite inför resan!!

RSS 2.0