Valborg

Glad Valborg allihopa!

Har spenderat min förmiddag med att ta ett ordentligt fotbad samt lite shopping. Skulle egentligen in och kika efter en bh som jag kan ha under min transparenta skjorta, men slutade med en massa annat istället. Ska strax börja leta lite kläder och börja fixa mig, för när Anna ringer så ska jag åka dit. Just nu ser det ut som en fest i Torsång, men om det skulle vara tråkigt, så är vi alltid bjudna på fest ute i Romme.


Två färgglada toppar - 99kr/styck, Vita jeansshorts - 149 kr, silvrig hårring - 29 kr
Allt från Gina Tricot


Haha kassa mobilbilder, men ni förstår och ser kanske ändå.

My heart was like an open highway

Nu har jag skjutsat Tim till bussen, och ska nu försöka ta tag i min svenska uppgift, bara någon liten punkt kvar och sen får den duga. Mitt mål var att bli klar med minst två skoluppgifter innan skolan började igen, får se hur det kommer gå.

Imorgon är det Valborg, vad som sker är ännu rätt oklart. Spontana kvällar är nog ofta bland dom bästa, man vet inte riktigt vad som kommer ske, och man har inte skyhöga förväntningar på kvällen utan det blir lite vad man gör det till.

Men nu ska jag kämpa klart med den här uppgiften, och sen blir det nog lite New Girl eller Desperate Housewives innan jag går och lägger mig! Natti

sunday

Gårdagen avslutades på ett grymt sätt, lite kycklingspätt och sen träffade vi på en massa kompisar som vi sen satt och prata med tills det var dags att gå hem.

Idag har vi suttit på en loppis helt i onödan, sjukt segt och lite sålt. Menmen, det var värt ett försök. Nu har vi precis varit och handlat lite och strax är det dags för middag. Har ingen aning om vad jag ska skriva så det blev ett ganska.. trist inlägg.

American Pie: The reunion

Har haft en riktigt trevlig lördag.
Introducerat Nikki till gräsmattan, umgåtts med Tim och bara chillat. Vi har precis kommit hem från bion, såg på American Pie Reunion. Haha, helt klart värd att gå på och precis lika sjuk som de gamla filmerna. Snart är det dags för lite käk och sen ska vi bara ta det lugnt.
Imorgon är det Loppis som gäller, ska försöka bli av med lite gammal skit, och sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Skönt med långledigt, börjar inte igen förens på onsdag.

Finally Friday

Haft fullt upp hela dagen därav inget bloggande.

Började dagen med idrott där vi gymmade lite. Blev ett ben/rumpa pass, sedan skyndade vi hem för att byta om innan matten. Hela mattelektionen satt jag med mitt matteprov, det gick väl helt okej. Kanske kunde ha förberett mig lite bättre, men nu är det så. Klarade det i alla fall det vet jag. Sen spenderades dom tre sista timmarna som vanligt med lite fysik. Väldigt segt och jag höll på att somna flertal gånger.

Men nu är jag i alla fall hemma, Nikki försöker göra sig hemmastad här och jag har både hunnit att rengöra hennes bur och färga mitt hår. Äntligen är det lite mörkare igen. Ser ut att bli en lugn kväll, men vi får se vad som händer.

Sådär ser det ut nu, älskar att det ser ut som att jag är jättesmutsig runt ögat på höger sida, eller vid näsan/ögat.


After all you do know best

Jag har officiellt nominerat migsjälv till mästerkock, biffarna blev supergoda! Blev en över, men kanske kan äta den till frukost imorgon eller något. Om en och en halv timme kommer Linnea hit, och jag har precis plockat undan allting som stod framme. Ska försöka beta av någon läxa innan hon kommer hit så får vi se vad vi hittar på.


Åh va jag vill ha sommar nu!

regn,regn,regn

Faktiskt fått lite fysik gjort, men resten av eftermiddagen har spenderats framför youtube och sökt en massa jobb till sommaren. Får hålla tummarna för lite svar, har inte hört något från de jag sökt tidigare.

Snart är det dags att laga lite mat, och så får vi se om Linnéa dyker upp ikväll eller imorgon. Får väl hoppas på ikväll så blir det inte så ensamt. Annars får väl jag och Nikki underhålla oss så bra vi kan. Men nu ska jag förbereda lite mat.

In the end they'll just drive you insane.

Påfågeln som vi har på skolan, den är så grymt stor. Finns några mindre och vi tyckte först dom var stora, tills den här bestämde sig för att komma fram.


Second best is all I will know

Har för redan en och en halv timme sedan slutat skolan och kommit hem.

Dagen började med att det plingade på dörren, där stod jouren redo med alkotest. Blåste och gick och åt frukost, haha sen gick jag på vårt muntliga förhör på Kretslopp, fick tydligen ett "lite över VG" i betyg på det fast jag kände att jag mest sa konstiga saker. Sen hade jag lite över en timme innan lunch så gick hem igen och bara tog det lugnt. Såhär efter lunch har jag haft min sista Utrotningshotade arter lektion, vi gjorde en snabb utvärdering av kursen och såg en 40 min film om palmolja. Och eftersom jag var klar med allt och redan fått veta mitt betyg så fick jag därmed gå hem.

Har gjort lite fysikuppgifter nu efter att jag kommit hem och tänkte väl fortsätta med lite Sällskapsdjur och Engelska. Rolig torsdag, men vad gör man inte i sin ensamhet.



Sällskap



Fick lite sällskap i pluggandet.

En oändligt lång dag

Nu är vi hemma igen efter något som kändes som en oändlig dag. Till att börja med så var vår engelsklärare 30 min sen, och precis när vi skulle ge oss av kommer vår gamla och säger att hon ska ha oss istället. Men vi fick i alla fall gå tidigare från lektionen efter lunchen (har dubbel lektion). Sen gick vi till djurhuset och gjorde rent vårt akvarium och matade fiskarna innan det var dags för matte. Blev klar med kapitel 4 vilket betyder att jag räknat hela kapitlet på två lektioner. Ganska bra jobbat om jag får säga det själv, och på fredag blir det prov.

Tänkte läsa på lite till vårt kretsloppsförhör som vi har imorgon och sen bara ta det lugnt, mysa lite med Nikki kanske. La fram en New Body kartong som hon nu springer ut och in ur, tur att hon vet hur man roar sig i alla fall. Hon vågar mer och mer för varje dag, hon är inte lika rädd för vardagliga ljud som hon var tidigare och vågar utforska fler och fler ställen i lägenheten (typ utanför handduken vi lagt fram), kommer fram och hälsar när vi sätter oss framför henne osv.

Lite sovmorgon

Har precis tagit mig upp och äter nu en LCHF-macka med keso och skinka. Sjukt gott. Ganska seg och har sveriges största träningsvärk! Har saknat den känslan faktiskt.

Snart ska jag springa iväg på engelska, eller ja om en timme. Och efter det är det matte. Jag har börjat gilla matte otroligt mycket sen jag började här, det går ju så himla bra. Räknade nästan halva kapitel fyra igår, så jag ska kämpa på idag och försöka få så mycket som möjligt klart, kanske att jag till och med kan göra prov nästa vecka.

Men nu ska jag plocka undan allting och fixa klart mig! Skriver mer senare!

Gårdagens inköp


Transparent skjorta utan ärmar, H&M - 149:-

No mambo jambo, nagellack, H&M - 39.90 :-
+ ett puder från H&M

Fick även NewBody grejerna idag, här är det jag beställt. Älskar den rosa sport-BH'n, helt underbar.

Tisdaaag

Nu är skoldagen äntligen över, men ska ändå försöka göra klart lite skolarbeten trots att jag är hur trött som helst. Har en punkt kvar på engelska uppgiften så den ska jag försöka bli klar med. Ikväll blir det en paus från pluggandet då både Rick och Tim kommer upp, blir lite middag och tvmys.

Varit sjukt konstigt väder idag, det småduggade imorse, spöregnade i förmiddags och nu är det strålande solsken.. Bara snö som fattas. Jaja, nu blir det plugg!

Hon har äntligen ett namn



Vi har äntligen kommit på ett namn till kaninen.


Hon fick bli en Nikki, visar det sig att hon är en hane så blir det Nikko.

Bra start på dagen

Godmorgon!

Har precis varit ute på en liten morgonpromenad med Linnéa, sjukt skönt! Måste börja göra det här oftare, man blir så himla pigg. Snart ska vi iväg på Sällskapsdjur och sen hem igen på en superlång håltimme innan matten.

Gårdagen gick bra, allting är betalat och jag fyndade även en transparant skjorta, ett nagellack och ett puder, bilder kommer sen. Nu ska vi springa på lektion!

Det börjar bra

Nu är jag hemma igen, seminariumet tog en kvart och jag fick VG på både provet och uppsatsen så det blir väl ett VG i slutbetyg. Underbart, blev även ett MVG i den andra kursen som slutar nu. SCORE.

Om en timme ska jag bege mig ner till tåget så ska underhålla mig så gott jag kan fram tills dess. Försöker locka ut kaninen ur buren men hon vägrar, haha jag tror inte hon litar på mig. Nu har hon slängt sig på sidan och ligger helt utsträckt utan att röra på sig. Haha hon är bra skum hon.




Broken hymen of your highness


Nu drar jag till skolan! Skriver mer senare

En ny vecka, en ny start

Godmorgon!

Har precis vaknat och sitter och äter frukost i form av stekt ägg, en macka med ost och ett glas oboy (oboy är ett måste på morgon, haha). Ska försöka starta mitt nyttiga liv idag och har införskaffat mig ett LCHF bröd som faktiskt var rätt gott. Oboy är ju inte speciellt nyttigt över huvudtaget, men det är ju inte juice heller och ska jag välja något av dom att dricka på morgon så blir det oboy.



Om en timme börjar min lektion, har uppsatsseminarium på historian. Det absolut sista vi gör i den kursen, får hoppas att det går bra. Sen ska jag åka in till Borlänge och betala studentresan med mina kära vänner, och så får vi se vad jag hittar på efter det. Ska försöka hinna umgås lite med kaninen nu innan lektionen också.

Bli nyttig



Sitter och smider nyttighetsplaner med Tim, ska börja käka grymt nyttigt och vi är astaggade. Kommer nog bli svårt men det gäller att vara kreativ och varierande. Så ska jag komma igång med träningen igen också. Nu är det fit for fight som gäller, bort med USA-fettet och in med massa muskler istället. Hoppas det här suget på att vara nyttig håller i sig.

Underbar söndag

Haft en sjukt trevlig söndag.

Började med att jag vaknade upp bredvid världens underbaraste kille, sedan efter att ha sett klart på Valentines Day så mötte vi upp Linnea och Rick på Borlänge marknad och gick runt där en stund. Blev även två karuseller, haha fyfan va Rick skrek, och Tim lär väl aldrig förlåta mig. Haha aldrig sett dom så rädda någonsin. Sjukt kul!

Nu är jag uppe i Rättvik igen i alla fall, Skrutten har gjort sig hemstadgad och hänger i sin lilla bur och jag sitter och käkar jordgubbar.

Imorgon är det en timmes historia från halv elva till halv tolv som gäller, sen ska jag in till Borlänge igen för att betala av vår studentresa! Inte långt kvar nu.

It's enough to drive you crazy

Två skoluppgifer klara och har även hunnit med att leka med kaninen tills den tröttnat på mig totalt, och kollat på Revue-dvdn med familjen. Om 10 min ska jag bege mig mot bussen som ska ta mig hem till Tim där jag spenderar natten. Imorgon är det om vädret tillåter dags för lite Borlänge Marknad, hem och packa och sen bege sig med hela stora lastet och kanin till Rättvik för en ny skolvecka.

Men nu ska jag packa klart allt jag behöver och sen åka! Puss

.

Fått klart en uppgift utav 2 som jag tänkte göra idag. Ska börja på den andra nu tänkte jag. Bör inte ta allt för lång tid, och då slipper jag göra den senare. Ska bara skaffa mig orken att ta tag i det.



Förövrigt så händer nog inte så mycket idag, kanske åker hem till Tim senare, men annars är det ingenting som är planerat. Gulla med kaninen kanske, måste förövrigt komma på ett namn till henne (eller honom, eller vad det nu är).

Dag nummer 2 med skrutten

Godmorgon!

Vaknade upp av att skrutten hoppa runt och hade sig, telefonen var död och massa annat roligt. Nu har jag lekt med henne en stund och gav henne precis lite isbergssallad. Hon älskar det, bara slänger i sig det. Hon har nu lärt sig hoppa in och ut ur burdörren också, fast i mitt knä vill hon helst inte sitta en längre stund. Roligare att utforska. Äsch, tamhet kommer med tiden, bara att fortsätta kela.

Ska försöka få något gjort idag också, kan behövas och sen om det blir fint väder senare så kanske vi åker in till Borlänge Marknad en sväng. Kikar på vad de har att erbjuda. Det gamla vanliga antagligen, men äsch en sväng dit är aldrig fel.

Min lilla skrutt


Precis hämtat hem den här underbart söta krabaten. Hon har nu sprungit runt i mitt rum och utforskat den senaste timmen så nu tyckte jag att det räckte. Tror hon känner sig instängd i buren, stackarn. Dvärgkanin/lejonhuvad är hon och übergullig. Det är hon jag ska ha till mitt projektarbete.

Kallar henne för hon då jag är nästan säker på att det är en hona, men vem vet det kanske visar sig vara en kille trots allt? Skrutten blir hon då kallad för tillfället tills jag kommer på nåt bättre. Söt som satan är hon då i alla fall.

Äntligen fredag igen

Godmorgon.

Har precis kommit hem från Idrotten och lite Hjärt och Lungräddning. Vet inte hur många gånger jag gjort det nu, men jag antar att det är bra att repetera så att man kan det. Det är i alla fall 20 minuter kvar tills vi börjar matten så vi kom hem en sväng för att äta lite och hämta matte grejerna. Ska fråga om jag kan skriva prov idag så jag blir av med det och kan börja på Kapitel 4 nästa vecka.

Fredagar är alltid den västa skoldagen, först matte och sedan 3 timmar fysik direkt efter det. Inte precis så man vill avsluta en skolvecka, men äh två månader till så är det slut sen.

Nu ska jag boka ett utvecklingsamtal och sen ska vi bege oss mot matten. Vi hörs senare.

Promenad i Rättvik

Nu har vi gått en sväng upp till vår stuga och ner igen. Väldigt skönt, blev dock inga bilder, hade bara 3% batteri kvar så jag lät bli. Sitter nu och snorar som en tok, näsan bara rinner. Promenaden kommer inte kännas så jäkla värd imorgon när jag vaknar upp antagligen sjukare än jag redan är. Nu sitter jag återigen framför matten, bara 4 tal kvar sen är jag redo för prov imorgon. Får se om jag orkar tackla min kattuppgift också, eller om jag gör den i helgen.

Blir nog att sova tidigt inatt, hur trött som helst. Och imorgon blir nog en lugn dag, ska till Sandviken en snabbis efter skolan för att fixa en grej men annars ska jag nog bara vila. Men nu ska jag bli klar med detta och packa inför imorgon. Godnatt!

Produktiv dag

Fått två uppgifter gjorda och pluggar nu det sista till matten för att förhoppningsvis kunna göra prov imorgon. Ska försöka få klart Kattsjukdoms uppgiften också innan vi tar en promenad upp till vår fina stuga för att kolla på den fina utsikten. Dock inte så mörkt än, men det är nog fint ändå. Ska nog ta lite bilder, så det kommer upp efter det. Men NU, göra klart matten.

Djurhuset, nu mat

Nu har vi varit en sväng till Djurhuset och lekt med diverse ormar, ödlor och kycklingar. Ankbebisen vi såg innan lovet har blivit enormt stor, trodde först inte ens att det var samma. Hann även med att rengöra vår pump och mata fiskarna. Nu är det dags för lite makaroner och köttfärssås, börjar bli sjukt hungrig.

Första skoldagen på väääldigt länge

Första skoldagen sedan innan påsklovet är nu avklarad. Den bestod utav kretslopp och utrotningshotade arter. Vi gjorde inte mycket alls på någon av lektionerna och jag sitter nu hemma och jobbar med lite Sällskapsdjur. Försökte mig på matte och fysik, men förstod inte mycket så får vänta tills Linnéa kommer hem igen.

Blir nog en rätt lugn dag, ska strax gå till djurhuset och mata fiskarna och rengöra vår pump och sen blir det middag och läxor resten av kvällen. Och imorgon är det äntligen fredag och hemfärd. Skönt. Nu ska jag fortsätta skriva på min Kattens sjukdomar uppgift.

120418

Har inte riktigt haft ork att uppdatera idag, har varit en rätt lugn dag. Fått klart lite skolarbeten i alla fall.

Sitter i soffan och kikar på Simpsons filmen som går på sexan. Ska försöka orka gå till skolan imorgon, har ju bara två lektioner så det borde gå rätt bra. Men nu ska jag koncentrera mig på filmen, kanske göra lite varma mackor.

Cravings; strawberries, nutella and whipped cream

Jouren knackade på för en stund sedan, det var tydligen städdag på internatet. Plocka upp runt omkring området. Berättade för henne att jag var sjuk, så jag slapp. Kändes lite taskigt, men är man sjuk så är man. Hela huvudet har kännts som en stor betongbit och näsan rinner som aldrig förr. Inte okej, nu när jag hade tänkt komma igång med träningen igen.

Tagit en paus från pluggandet också, ska försöka göra lite mer om en stund. Vill gärna bli klar med allting nu. Ska bara skaffa lite energi att göra något över huvudtaget. Och påtal om ingenting, hade kunnat döda för jordgubbar och vispgrädde just nu, hatar reklamer.. ÅH och nutella.. Fan hatar att va sjuk, annars hade jag sprungit ner på ICA på en gång..




120417

Har äntligen kommit en bit på min uppsats om bananplantage, det är sjukt under vilka förhållanden folk lever och arbetar under. Att det ens får vara sådär. Väldigt intressant faktiskt. Väntar även på att ugnen ska bli klar så jag kan laga lite mat till mig själv. Blir kyckling och kroketter tror jag, och sen ska jag fortsätta mitt pluggande.

Sjukling

Var på lektion en halvtimme imorse, sen gick jag hem. Snorar, har huvudvärk och nyser och hostar hela tiden.. Inte okej, sov ett par timmar när jag kom hem och det känns nästan värre nu. Har i alla fall tagit mig upp till köket nu och ska försöka få lite plugg gjort. Imorgon är vi nog lediga, möjligtvis att vi har matte sent på eftermiddagen men en riktigt lååång sovmorgon är aldrig fel.

Men nu ska jag ta tag i lite läxor!

Äntligen hemma i Rättvik igen

Nu är vi äntligen i Rättvik igen efter en och en halv veckas lov. Sitter just nu och kikar på Karatefylla, huvudvärken vägrar försvinna.. Blir så jävla trött på den.

Imorgon är det Sällskapsdjur och matte som gäller med världens håltimme mellan, på sådär 3,5 timme. Får se vad vi hittar på då. Men nu ska jag vara social istället.

Lördagens utgång i bilder





Lite bilder från utgången i lördags. Sjukt trevlig kväll, eller ja helg i allmänhet.

Varsity Jacket




Äntligen


Äntligen bytt till en kortare stav, ser MYCKET bättre ut och den är inte lika ivägen som förut.

When the lights are out, it's less dangerous



Har precis varit och handlat med mamma, har hunnit med en pizza med älsklingen också under hans lunch. Mums.

Nu ligger jag här i min ensamhet, måste snart gå ner till Konsum och köpa en sak jag glömde men det regnar så det lockar inte så mycket. Blir att lyssna på lite Nirvana och hoppas att huvudvärken går över istället.

Got a package of memories today

Precis varit till Falun en sväng och hämtat upp mitt paket som väntade. Det var från Megan, och i det låg det massa saknade grejer. Min Yearbook, Revue CD'n, min varsity jacket, en powderpuff tröja från årets lag, och en mascara och foundation som jag totalförälskade mig i under mitt år där.


Revue-DVD och yearbook, väcker galet många minnen

älskade covergirl mascara och grymma foundation.


älskade söta vänner, beställde och gjorde en tshirt till mig för Powderpuff fast jag inte ens var med :')

färgen är missvisande

Den här färgen är jackan, vet inte varför den andra bilden blev så skum. Men här är min varsity jacket i alla fall. Fram och baksida.

Kollade nyss igenom Yearbook medans jag kollade på Revue DVD'n. Underbart, och om en kvart har Tim lunch så han skulle komma hem hit med lite Pizza så vi kan käka tillsammans.

Snö?!

Godmorgon!
Mötte upp Tim igår när jag kom hem, packade lite grejer och så åker vi hem till honom. Har precis vaknat och har hört en massa skit om snö, och att falu-borlänge vägen är avstängd.. Jag som måste ta mig dit och hämta ett paket, men det kanske har ordnat upp sig nu? Får hoppas, mamma kommer i alla fall med bilen till tolv så det är väl dags att klä på sig och så vidare.
Vid tre blir det lunch med Tim och sen ska jag åka med mina föräldrar och handla inför Rättvik, har ingen mat alls där uppe. Ska bli skönt att få komma hem igen, till mitt andra hem.

Göteborgs uteliv levererade

Hade en grymt rolig utekväll igår, vi hamnade tillslut på Excet efter lite förfest hos Julian. Träffade massa roliga människor och sen mötte Amanda upp oss där också efter att dopet hon var på var klart. Sjukt roligt att träffa henne också. Stället var enormt med en massa olika barer och dansgolv, riktig labyrint.
Idag mår man som man förtjänar och det är strax dags att åka hem mot Borlänge igen. Har haft en grymt rolig helg här i Göteborg och jag måste verkligen komma tillbaka. Nu när jag känner massa nytt roligt folk också!

Ikväll kör vi

Jaha, hade tydligen misstagit mig om vädret. Hehe så det kan gå när man är trött och inte kikar så noga vart folk är när dom skriver saker och ting. Har i alla fall vart en sväng på stan idag, har varit med om allt från regn, hagel och nu strålande solsken. Nu hoppas vi på solsken resten av kvällen, vi drar nämligen hem till Julian strax för lite middag/förfest innan vi åker in till stan och inviger Göteborgs nattliv (eller ja, jag inviger i alla fall).

Godmorgon godmorgon

Godmorgon från molniga Göteborg.
Hörde att det snöat i Borlänge? Misstar jag mig? Jaja, hoppas det smälter bort tills jag kommer hem imorgon! Bra tack.
Idag ska vi nog in till stan en sväng och träffa Fritiofs kompis, alternativt en fika hos hans mamma. Senare ikväll blir det troligtvis utgång som gäller. Men nu ska jag fixa mig.

It's fun to lose and pretend

Supergod paj och glass till efterätt och filmen Farsan fick avsluta kvällen. Nu är det strax läggdags och imorgon hoppas jag på en grym dag! Kan gärna få bli soligt också, hade inte klagat.
Men nu är det dags att sova, natti!

Update from Kållered

Har precis käkat middag med Fritiof och hans familj. Blev wok och vårrullar. Sjukt gott, men nu känns det som att man ska spricka av mättnad.

Rolig ordvits under maten, oplanerad.
Fritiofs pappa: Det var meningen att det skulle bli varma räkor..
Fritiof: Ja men det är tanken som RÄKnas..
Har det i alla fall jättebra, fast jag känner mig som världens dalkulla.. haha dalmål och allt. Kanske ska byta till göteborska och försöka smälta in lite.. hehe

Framme i Göteborg

Nu är jag äntligen framme i Göteborg. Försökte blogga på tåget men det ville inte fungera. Har hunnit med en kaffe på Starbucks också, massa USA feeling över det hela och vi satt och bara saknade alltihopa. Tog bussen hem till Fritiof och nu sitter vi uppe på hans rum, snackar om USA och allt runt omkring. Sjukt kul att träffa honom igen efter sådär ett år sedan sist.
Imorgon är det utgång som gäller, kul att se vad Göteborgs uteliv har att bjuda på. Mer än så har vi inte planerat för tillfället.

It's time for a bath


Nu är det dags för ett bad, här är förresten presenten Tim fick av mig igår, såg lite finare ut innan han plocka ur allt från ägget men, ni förstår i alla fall grejen ;)

I could be what you had saved

Har spenderat morgonen med Issa, kikat på film, diskat och packat. Nu sitter jag hemma hos Tim efter en pizza. Sitter och kollar på Simpsons och epilerar benen i brist på annat, han slutar inte jobbet förens om 3 timmar så jag har lite tid att döda.



Imorgon kl 7 går mitt tåg mot Göteborg och jag är sjukt taggad. Kommer bli så kul att träffa Fritiof igen, var nästan exakt ett år sedan vi sågs senast. Kommer nog bli en sjukt grym helg.

Onsdag

Fixat nya headern, ska bara försöka komma på någon bakgrund också. Har överraskat Tim också. Jag och Issa var dit tidigare idag med en försenad födelsedagspresent (påskägg fyllt med lite badsaker och godis) och städade hela hans lägenhet och diskade. Det behövdes, och jag hoppas det håller sig rent och fint nu en stund framöver. Vi är så himla snälla. Kommer upp en bild på hans present om en stund.

Nu blir det lite Gossip Girl och filmer med bästaste Issa!

myser i regnet


Sitter hemma med Louissa och har precis ätit sjukt god laxpaj. Har gjort lite goda gärningar idag och laddat upp med en massa godis och ostbågar. Mums! Nu blir det filmtime och massa mys!

Godmorgon, igen

Sov vidare efter att mamma och pappa åkt iväg, vaknade upp nu och funderar lite på en dusch. Har en del att plocka undan också, men det bör inte ta allt för lång tid, är mestadels kläder.

Ser fram emot ikväll sjukt mycket, kommer bli så jäkla roligt. Ska nog köpa lite godis och chips och grejer också. Men nu ska jag ta mig upp ur sängen och börja dagen.

hejdå päron

Nu åker mamma och pappa iväg till Italien och lämnar mig här i min ensamhet ett par timmar till. För om ett par timmar ska jag åka in till stan och hämta upp Issa och sen blir det myskväll hemma hos mig hela kvällen/natten. Underbart.




Förändringen som skett.. haha ♥

ny header?


work in progress, lite osäker på saker och ting men det ska jag lösa imorgon. förhoppningsvis får ni se slutreslutat då också..

Smoothies


Hade glömt hur gudomliga smoothies jag gör, hittade lite frusna jordgubbar i frysen och fixade denna. MUMS.

Tell me who will make it out alive

Förutom plugg och musik har jag även letat lite kanin till projektarbetet, och har faktiskt hittat en jag är intresserad av. Skrev till ägaren och inväntar nu svar. Så förhoppningsvis får jag ett svar snart!


Nu ska jag prata lite i telefon med Tim och kika på desperate housewives. Ha en trevlig kväll

rainy day



Thaibuffén var gudomlig, som alltid. Sitter i alla fall hemma nu, ringer runt till lite olika företag för att leta sommarjobb (ute i sista minut, I know) och snart ska jag attackera läxorna. Inte det roligaste man skulle kunna göra, men.. det måste göras. Grymt tråkigt väder också så man får dra nytta av det.

Imorgon kommer Louissa hit också, borde städa mitt rum lite innan dess. Men nu ska jag göra det som bör göras. Puss

Tisdag

Körde hem Tim igår, och hängde på upp till hans mamma ett tag. När jag sedan körde hem honom så bestämde jag mig för att sova kvar här istället. Så imorse vid 9 åkte han till jobbet och jag har sovit vidare tills nu, och snart ska jag åka ner på stan och kika lite innan det är dags för lite Thaimat under hans lunch. Sjukt gott, har inte ätit thai på hur länge som helst.
Kanske blir en sväng till kupolen idag också, och resten av kvällen ska spenderas framför läxorna medans mamma är hemma. Dom åker till Italien imorgon och jag blir ensam fram tills fredag då jag åker ner till Göteborg. Så enda chansen att få hjälp med allt jag inte fattar är ikväll.

HAHAHAHA


........

Dagen har spenderats i sängen, framför lite How I met you mother, Dear John och läxor. Sitter just nu och skriver lite engelska med lite Mötley i bakgrunden. Ska snart köra hem Tim till sin mamma.

Fyfan va jag inte har någonting att skriva om atm..

Godnattttttt



Nu är Tim här och vi sitter och tjockar i oss godis, ikväll blir det film och annat mys. Mamma och pappa höll tydligen på med någon skinka där ute, så det blir väl macka osv om en liten stund.

underbara dag

Har spenderat dagen med att blåsa upp heliumballonger i alla dess färger och en massa jordgubbar med nutella. Grym dag med andra ord, och när man inte trodde att den kunde bli bättre, då fick man jobb på Peace&Love. UNDERBART.




Sitter och käkar vindruvor i min ensamhet i väntan på att min kära pojk ska ta sig hit och umgås, är jättesugen på godis men det har mamma och pappa redan ätit upp medans jag inte varit hemma.. Men dom lovade att köpa nytt till mig när dom kommer hem.

Glad påsk!

Glad påsk på er alla!



Nu drar jag på påskmiddag med mina nära, mums! Hoppas ni får en trevlig dag!

Fina du



två bilder från i Torsdags på mig och Issa ♥

hej

Ligger i sängen och kikar på galna youtubevideos och roliga bilder, om ett tag ska jag iväg på påskmiddag med familjen. Men nu ska vi kika på film! Puss

Fredag

Hade en grym kväll igår med fina vänner och en massa dans. Var ut på Flamingo här i Borlänge där Hanna Widerstedt gästade. Haha, ganska rolig brud dedär, rätt skoj att se hur hon spelade bättre än alla andra och trodde att hon va så himla häftig. Hon har då ett passande efternamn i alla fall. Men då har man gjort det, och det var väl... trevligt eller nåt.
haha ja ni ser ju, sjukt sorgligt
Idag har jag bara tagit det lugnt, ätit lite donken och umgåtts med Katha, Issa och Ruben. Hur roligt som helst, sen gick vi hem till mamma Kim (kathas mamma) och hälsade på. Nu sitter jag hemma hos Tim och väntar på att vår Pizza ska komma som vi beställt. Blir en hemmakväll ikväll, skippar den planerade utekvällen.

If it's real, well I don't want to know

Efter en grymt rolig dag med Anna och Mia innehållande en massa fotande så sitter jag här på mitt rum tillsammans med Issa och fixar oss. Ikväll är det krogen som gäller för oss och jag är grymt taggad. Här är några bilder från dagen.




Påsklov

Nu har jag påsklov, har varit en väldigt seg dag. Men så är det väl alltid sista dagen innan lovet. Sitter i alla fall hemma i Aspeboda nu och kikar på lite kaniner till mitt projektarbete. Har hittat världens sötaste små ungar i Rättvik och har mailat ägaren och väntar nu på svar.

Jag och Linnea va en sväng till djurhuset idag för att rengöra vår pump till akvariet samt mata fiskarna såhär innan lovet. Kikade även till dom söta små bebisdjuren vi har..



You're holding in your hands the two halves of my heart

Nu är den ganska långsamma skoldagen äntligen slut. Men vi hade ändå rätt roligt där nere i källaren, med min klass blir det mesta roligt. Massa roliga facerapes, videos och annat knas. Blev i princip klar med matten också vilket är superskönt.

Nu ska jag ta det lite lugnt och kika på lyxfällan.


NPNV10-mys

Har lite NPNV10 mys såhär på påsksmällen, alla lektioner är inställda och hela dagen ägnas åt innebandyturneringar. Men eftersom min klass inte har nåt lag så bestämde Loman att vi skulle ha lite studiehörna. Så nu sitter vi nere på Kullan i källaren och pluggar ikapp våra rester. Jag passar på att plugga matte inför morgondagens matteprov. Historia provet imorse gick hyfsat, hoppas på ett vg men det visar sig. ikväll blir det lite pizza och allmänt mys såhär innan lovet!

Mondaaay

Då har man slutat för dagen, var och käkade lunch med Linnea för en stund sedan och nu sitter vi här i vårt kök framför datorerna. Om en halvtimme börjar hennes samhällskunskap och jag blir ensam. Ska försöka dra nytta av stunden och läsa lite historia och matte. Ikväll ska vi nog åka och fira Stina lite eftersom hon fyller arton, blir nog inte där så länge.

Är en kort skolvecka, går bara till onsdag. Det bästa är att imorgon har vi Påsksmällen (innebandyturneringar) så alla lektioner är inställda, tror dock att Loman ville att vi skulle ha studiehörna istället. Men det blir nog bra ändå.

historialektion

Godmorgon
Sitter just nu på historian och opponerar på Julias uppsats. Vi förbereder inför lektionerna efter lovet. Vår oppositionstid är fredag v17 halv elva vilket betyder att vi inte behöver komma på lektionerna innan det, sjukt skönt. Efter det slutar kursen också.
Nej nu ska jag skriva klart min opposition.

Mina fina ♥


Två bilder från gårdagen tillsammans med mina favoriter ♥

söndag

Har haft en gryym kväll med mina fina vänner, fick bli Flamingo och kvällen innehöll en hel del skratt och dans. Va länge sen vi var ut tillsammans och det är något som borde göras oftare.
Ligger för tillfället i sängen och kikar på tv medans jag väntar på att min pojk ska sluta jobbet. Lägger upp de få bilder jag har från kvällen när jag kommit hem sen.

RSS 2.0