Fin söndag

Nu har jag och älsklingen storhandlat med Jakob och även lyckats göra rent i både köket och på badrummet. Så nu återstår bara liiite disk och sen matlagning. Varit en riktigt skön söndag, och nu innan alla måsten som matlagning och plugg börjar så ska jag försvinna in i världen av Red Hot Chili Peppers i deras dokumentär.


12-09-30

Godmorgon
 
Ligger i sängen med älsklingen och kikar på Face Off på 6an. Igår var vi på 60-årskalas och det var riktigt roligt, och avslutade sedan kvällen med White Sensation på S2. Mötte upp Mia och hennes klasskompisar, riktigt roligt. Blev dock en tidig kväll, Kalle skulle upp vid 8 för sitt tåg, Tim hade redan stuckit och Johan hade tydligen också gått. Så jag och Kalle gick ner till Milano och dela på en pizza.
 
Idag ska vi handla lite, sen får vi se om jag åker upp till Rättvik ikväll eller imorgon. Har bara skolfoto på måndag kl 13.30 så kan egentligen lika gärna stanna kvar en natt till. Äh får snacka ihop mig med Linnéa och se.

Reseplanering

Precis varit till Ticket på Kupolen och kikat på resor, lutar för tillfället mot Malaysia och då bara köpa flygstol och leta reda på hotell efter resans gång (billigare men även bättre om man åka runt till olika öar osv.) så ska kika lite på det men även jämföra lite med Los Angeles vilket också hade varit riktigt ballt.

Halvår med den absolut bästa ♥


12-09-28

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och ska börja packa ihop lite grejer för helgen samt göra mig iordning för dagen. Linnéa är redan klar, precis som vanligt. Haha men sen gick hon upp 20 min innan mig också.
 
På dagens schema står estetisk verksamhet, matte och djursjujkvård och sen bär det av hem till Borlänge igen. Kommer nog bli en ganska fullproppad helg!

det är jag och ljusen ikväll

Arbetspasset gick bra och nu sitter jag här ensam i soffan med lite tända ljus och äter tacochips med gräddfil. Linnéa hade fixat grönsaker och dipp tills jag kom hem men nu har hon gått och lagt sig. Imorgon är det äntligen fredag också vilket betyder Borlänge och hem till älsklingen igen.
 
Blir nog läggdags för mig också snart, fast så tänker jag alltid och det slutar med att jag helt plötsligt kollar på klockan och inser att två-tre timmar gått sedan jag tänkt tanken på att sova. Men ska göra mitt bästa.

12-09-27

Godmorgon!
 
Hade det jättemysigt med Tim, tog en promenad ut till långbryggan och handlade även hem lite tacochips och dipp. Spenderade sedan kvällen med att kolla på Mean Girls eftersom Tim ALDRIG sett den?! Hur kan man missat den? haha jaja, nu är allt i sin ordning i alla fall.
 
 
Har precis ätit lite frukost och ska väl snart börja göra mig iordning och diska lite. Ikväll blir det jobb så blir inte hemma förens närmare halv tio.

Fruits

Avnjuter en riktigt god fruktsallad innehållande äpple, banan och nektarin! Mums.

12-09-26

Halva skolveckan har gått, och nu sitter jag här ensam i soffan och kollar på tv. Tim räddar min kväll och kommer hit lite senare, men först ska jag bli klar med lite läxor! Har även fått ett till arbetspass imorgon vilket är otroligt skönt!

Gómat i skolan

Lantmännen var i skolan idag och wokade mat åt oss i en stor panna mitt i matsalen, var riktigt gott.
 
Sitter nu på projekt och företagande men eftersom jag redan läst kursen så ska jag nu börja läsa ikapp kursen Ekologi. Får se vad det är jag ska göra!

Inte min dag idag.

Haft en helt värdelös morgon, det regnar och allt har gått fel. Sitter just nu på Djursjukvårdslektionen och vi har haft lite läxförhör och nu innan rasten har vi gått igenom blodet och blodkroppar.

Ikväll åker Linnea hem till Borlänge så blir kvar själv här uppe, får mysa ner mig framför en film eller nåt.

Ny design, vad tycks?

Fick bli en ny bloggdesign, hade inte jätte mycket inspiration eller kunskaper men det får duga tillsvidare! Vad tycker ni om den?
 
Älskade min gamla men det kändes helt enkelt för dyster, ville ha mer färger och mer liv.

Jaha, här ligger jag

Jobbat framtills för ungefär en timme sen, var rätt skönt att vara tillbaka men det märktes att man varit borta en stund. Tur man har en supersambo som lagar middag åt en mitt i arbetspasset haha.

Nu har dock supersambon gått och lagt sig och älskligen likaså. Så här ligger jag i soffan, ensam utan någon att prata med. Haha, kanske också borde sova, men känner även att jag borde duscha frågan är ju om man orkar.

Middag hemma på rasten

Första två timmarna på jobbet har gått riktigt bra och nu sitter jag hemma på lite rast innan det är dags att åka tillbaka ut igen. Bara fyra timmar till som antagligen kommer gå hyfsat fort. Nej nu är det nog dags att röra på sig.

I skolan

 
Sitter i biblioteket efter matten och pluggar lite djursjukvård, lunchen öppnar om 10 minuter så är väl dags att börja dra sig dit snart också. Sen återstår bara en lektion, Kemi B och antar att vi ska fortsätta på det vi börja med förra veckan.

12-09-25

Godmorgon!
 
Sitter här med mitt morgonkaffe och har precis ätit upp frukosten och snart är det dags att åka ner till skolan. Har matte och kemi idag men ska plugga lite djursjukvård också, har miniläxa tills imorgon och eftersom jag jobbar ikväll så är det nog bäst att få det gjort idag.
 

Promenader

Blev en riktig långpromenad istället för gym, 7,55 km blev det och Rättvik är så himla fint på kvällen, eftersom allt är upplyst och det speglar sig i Siljan. Skönt som satan var det, borde verkligen börja gå oftare. Ska försöka tvinga med Linnéa fler gånger i veckan.
 

I did it!

Klarade HELA jäkla backen hem idag så det tar sig! Så himla nöjd.
 
 
Till middag blev det lite kött, kroketter, bea och sallad! Riktigt gott, och när vi smällt maten en stund så ska vi ner till gymmet och köra lite mage/rygg.

12-09-24

Mötet om Djurkunskap Grund gick jättebra och om allt går som jag vill så kan vi nog klämma in Etologikursen också så får jag 50 poäng till. Hade även vår första svenska/religionslektion idag och det gick bra. Pratade lite livsfrågor och på svenskan blev det lite om språkhistoria (det jag gjorde på svenskan innan jag flyttade hit). Fick sluta tidigare och fick även en inlämningsuppgift eftersom hon blir borta nästa måndag. Duktiga som jag och Linnéa är så satt vi kvar och gjorde den, så med andra ord är jag HELT ledig på måndag, ja förutom skolfotot då.
 
Ikväll blir det gym och lite plugg för har nämligen blivit inbokad för jobb imorgon efter skolan! Skönt att få några hundringar extra i alla fall. Men nu ska vi bege oss hem och äta lite mat!

sovmorgon och lite frukost

Godmorgon!
 
Fick en liten sovmorgon idag då jag inte har några lektioner innan kl 13.00 på måndagar. Ska dock ta vara på tiden och plugga lite matte och kanske skriva lite på min engelskauppsats.

Sitter förövrigt och äter en helt gudomlig frukost bestående av fil, crunchyflingor, nektarinskivor och en halv banan. Galet gott, men ska nog äta lite mer senare eftersom jag missar lunchen i skolan.
 

Uppe i Rättvik igen

Mitt liv som Iphoneägare varade inte länge. För det första så krävdes ett vanligt sim (jag har bara microsim) så fick lov att vänta tills Tim kom hem och så gick vi och köpte en microsimadapter. Men när allting fungerade så var telefonen operatörslåst så fick bli Tims gamla HTC telefon istället. Kommer bli tokig på omställningen och när jag väl vant mig så kommer min andra telefon komma tillbaka igen.
 
Nu är vi i alla fall uppe i Rättvik igen och det blir nog läggdags snart, är helt slut! Imorgon ska jag möta upp min djursjukvårdslärare runt 12tiden för att diskutera lite om djurkunskap grund kursen som jag ska läsa ikapp iår. Sen avslutar jag skoldagen med lite religion och svenska b.

Tillfällig Iphone ägare

Godmorgon!
 
Hade en riktigt rolig kväll igår med mina favorittjejer. Idag tog jag tummen ur och skickade in min trasiga telefon (tappade den bara ett par dagar efter att jag fått den och skärmen spräcktes) på lagning. Har fått låna min brors gamla Iphone 3 (3g eller 3gs osäker vilken haha) tillfälligt så att folk faktiskt ska kunna nå mig under dom här veckorna. Dock har jag inte listat ut ur man får upp simkortsluckan än så för tillfället är jag onåbar (förutom facebook såklart).
 
Ska försöka få lite plugg gjort idag eftersom jag inte fick det gjort igår och sen om det blir jobb senare idag eller bara upp till Rättvik med Linnéa visar sig.

Utgång ikväll

Efter en trevlig middag ute i Aspeboda sitter jag nu här festklädd med en halvsovande kille bredvid mig. Mia är påväg in till stan och tillsammans ska vi ut och göra Borlänge så att säga med dom få kronor jag har på kortet. Men först; fixa tvätten!

12-09-22

Godmorgon!
 
Har precis vaknat och älsklingen är på jobbet i två timmar till. Så ska väl försöka använda tiden väl genom att få lite läxor gjort. Senare blir det lite födelsedagsmiddag hos mamma och pappa eftersom mamma min fyller år. Ska bli trevligt. Men nu ska jag leta på något ätbart och slänga mig över matten och djursjukvården.

Friiiiiiiiday

Fredagar är alltid sega dagar, det enda man vill är att komma hem. Men idag har varit rätt rolig trotsallt. Hade estetiskverksamhet musik som första lektion och kommer nog bli en kul kurs, för vi får komma med egna förslag på det vi vill göra/lära oss. Sedan hade vi matte, och det är verkligen roligt när man förstår vad man gör för något.. Avslutade sen dagen med en av mina favoritkurser, Djursjukvård.

Jag och Linnéa stannade på Max på vägen hem för en lyxshake innan vi fortsatte hem till Borlänge. Ikväll blir det nog filmkväll!
 
 

Dom säger att träning är bra för kroppen..

Köpte mig en påse nötter för att belöna mig själv efter ett grymt armpass på gymmet, fast mest var det väl för att hålla mig undan godispåsen.. Körde sönder armarna totalt idag,

Biceps: 15 x 10kg (bytte sedan ut den mot en 7,5kg) blev ett totalt av 100st
Triceps: 15 x 12 kg, blev ett totalt av 100st där med
Bröst: 10 x 12 kg, blev ett totalt av 50st.
 
Om inte det vore nog så har jag sett framsteg på mitt cyklande. I början försökte vi inte ens cykla upp för mördarbacken utan gick hela vägen med cyklarna, jag fick förutom det lov att stanna flera gånger för att hämta andan och trodde aldrig jag skulle ta mig upp. Nu cyklar jag 80% av backen och stannar bara en gång, precis innan det allra sista uppförsbacken och då tar jag bara en liten kort andpaus. Så går kanske max 150m på hela backen när jag innan gick upp för exakt hela. Snart,snart tar jag mig nog upp för hela.

Projekt fotografi!

 
Behöver du fotografier på något du tycker om? Eller bara en fin bild att sätta upp på väggen? Nu har min sambo Linnéas projektarbete kommit igång. I syfte att tjäna in pengar till WWF dit alla pengar går. Läs mer på hennes blogg: PROJEKTFOTOGRAFI
 
 

12-09-20

matten gick superbra och nu sitter jag och väntar på att få prata med vår SYV innan det är dags för lunch och engelska.

En ensam morgon

Godmorgon!
 
Sitter nu ensam i köket med en kopp kaffe, ett glas oboy, en macka och lite fil som enda sällskap. Linnéa ligger  fortfarande och sover eftersom hon är ledig på torsdagar. Så då får lilla jag cykla ensam till skolan.
 

Kaffet i blodet låter mig inte sova.

Gav mig fan på att bli klar med det jag låg efter i matten och jag klara det. Eller ja nästan, har fyra uppgifter som jag lär fråga henne om, men har sammanlagt gjort tolv uppgifter om inte mer! Skönt som satan! Imorgon börjar jag dagen med matte (som om inte ikväll räckte) och sedan Engelska C! Tror och hoppas engelskan blir rolig, men hörde att det var en stor klass.
 
Blev som sagt bjudna på fika, och dum som man var så drack man kaffe så nu kan jag absolut inte sova. Kanske därför matten gick så fort att bli klar med? Ska börja hinka kaffe när jag vill få något gjort tror jag.
 
Nej nu ska jag försöka ta tag i det här och försöka sova, är ju uppstigning om 6 timmar.

Kvällsfika hos hyresvärdarna

Gympasset var lyckat, blev en del mage och rygg, och avslutade med lite rumpa innan den jobbiga cykelturen hem började. Tvätten ligger även i torktumlaren så vi ska in om en stund och hämta den. Arvid och Agneta (våra hyresvärdar) bjöd på lite kvällsfika i form av kaffe, smörgås och blåbärsmuffins. Så nu ska det väl inte var något problem att ta tag i matten, eller? Ska försöka i alla fall.
 
Jag och Linnéa innan vi cyklade hem från gymmet

Paltkoma och gym

Efter en grymt god middag bestående av egenpanerad torsk, vitlöksbröd, majs och morötter så sitter vi nu i soffan i paltkoma. Men ska rycka upp mig snart så vi kan röra oss mot gymmet för ett mage/rygg pass.
 

plugg



djursjukvårdsplugg medan Linnéa pluggar projekt och företagande. massa frågor om andning och hjärtan och grejer. tur man fått lite motivation för tillfället.

I biblioteket

Regnat hela dagen så tog bilen ner till skolan då cykel inte kändes lockande. Har sedan spenderat förmiddagen med djursjukvård som förövrigt är sjukt intressant trots alla latinska ord och tusentals saker att komma ihåg. Har slutat men eftersom internet är rätt segt hos oss så tänkte vi få lite internetrelaterade uppgifter gjorda i skolan istället.

En rätt skön dag med andra ord, ska försöka avsluta dagen med tvätt och gym efter ett par dagars slappande.

hur...?

Jag måste hitta ett sätt att hålla min motivation för skolarbete uppe, måste börja komma igång och se till att inte ligga efter. Men det är svårt, jag blir omotiverad, irriterad när jag inte fattar och andra helt ointressanta saker intresserar mig mer.. Om någon har en gnutta självdisciplin och motivation att ge mig så tas doneringar mot med vilja.

Lugn kväll

Har haft en myskväll med Linnéa innehållande tacos, tv och levande ljus. Så nu sitter vi här framför våra nya datorer i paltkoma och bara.. sitter.
 

Ny skoldator

Nu har hela klassen fått sina nya MacBook Pro datorer och det tog upp ungefär hela förmiddagen. Nu sitter vi i väntan på vår Kemi B lektion och jag vet inte om jag är så taggad på lektion. Jag vill mest sitta och fixa med inställningar! Får väl bli senare.
 

120917

Med Red Hot Chili Peppers låtar på hjärnan som spelas om och om igen så cyklar vi nu ner mot Ellinor och grillkvällen.
 

Bara för att jag ÄLSKAR rubriker..

Linnéa har kommit hem, vi har druckit kaffe och jag har försökt jävlas med både min och Linnéas plattång för att få sådär fina lockar i håret.. Går på ena sidan medans den andra är helt hopplös, tror jag måste öva lite mer.. Så får bli tretångat ikväll.
 
Ellinor fyller nämligen 18 idag så blir lite grillning och firande av henne hos dom i Persborg. Kör på min nya klänning, ett skärp i midjan och tights för enkelhetens skull så nu är det bara sminket som ska fixas.
 

The more I see, the less I know, the more I like to let it go

Godmorgon! När älsklingen och Rick gick upp för att åka hem ropar Linnéa att vi inte har någon svenska och religion. Så det betyder för mig en ledig dag! Så har precis klivit upp, insett att det regnat hela morgonen och tagit mig ett glas oboy. Ska försöka plugga ikapp på matten samt göra klart lite Djursjukvård nu när jag ändå har ett par timmar över innan jag ska möta Linnéa som kommer hem från sin fotografiska bild.
 

Tv-kändis?

 
Såg precis att jag är med i Korvbrödsbagarns reklamfilm.. eller? 0:18-0:21 är "jag" med.

Fin förmiddag

Har kikat på Hungergames, lagat mat och diskat. Snart kommer mamma och hämtar oss så att vi kan åka och handla och jag ska packa lite. För snart är det dags för Rättvik igen!

Myskväll med älsklingen

Fick bli en myskväll med älskligen igår. Lagade lite kött, potatisgratäng, majs och sallad till middag och till kvällen hyrde vi film och åt ben&jerry's. Såg på In Time som faktiskt var riktigt bra. En himla lyckad kväll med andra ord.
 
 

Dagen efter en grym kväll

Hämtade ut dom absolut snyggaste skorna i världshistorien igår. Helt kär är jag, och de sitter perfekt! Var förövrigt middag för att fira Tara och käka kräftor innan vi drog iväg på Hampus 20-års fest. Hade väldigt roligt och det hela avslutades med en liten krogenrunda innan vi gick hem och la oss. 
 
"Forget your boyfriend", Nelly. originalpris; 599, reapris; 179. Det kallar jag ett lyckat köp!

Friday

Äntligen fredag brukar det ju låta!

Har precis kommit hem efter första skolveckan på mitt sista gymnasieår. Har haft matte och djursjukvård, två ämnen som kanske är lite krångliga men ändå så himla roliga. Nu kom Anna så nu ska jag umgås lite med henne!

Vi cyklade ju i alla fall..

Cyklade ner till Hemköp med världens bullsug, och kom ut med lösgodis som jag verkligen inte var sugen på. Men nu sitter vi här i soffan, kikar på film och äter godis. Kan trösta mig med att vi i alla fall cyklade fram och tillbaka från Hemköp. Imorgon åker vi ju tillbaka till Borlänge igen och det blir födelsedags middag och 20-årsfest som står på schemat. Men nu blir det att krama om kudden och sova lite innan morgondagen börjar!

Deep beneath the cover of another perfect wonder

Efter ett lyckat arm/bröstpass på gymmet så är det dags för lite kött, bea och sallad till middag i det fina vädret. Imorgon är det äntligen fredag, och inte nog med det så har vi lite sovmorgon också. Så ikväll blir det nog kanske en promenad och packning.
 

Lunchrast

Nu är första Djursjukvårdslektionen avklarad och det gick faktiskt helt ok. Mycket nya ord speciellt på latin att hålla reda på men det där ordnar nog upp sig med tiden. Har precis haft lunch och har nu lunchrast i en halvtimme till.

Första morgonpromenaden i Lerdal

Godmorgon!
 
Slet oss upp en halvtimme tidigare för att ta en morgonpromenad, riktigt skönt och uppförsbacken kändes ordentligt i hela benen. Nu sitter jag här med en kopp kaffe och en hårdmacka och snart är det dags för första lektionen i Djursjukvård. Intressant!

En tupplur senare

Efter en galet god middag fick vi båda paltkoma och tog en liten tupplur. Men när vi vaknade igen var det i princip storm ute, det regnade och vi blev inte alls sugna på att springa. Så här sitter vi nu, med funderingar på att ta en liten promenad.

Vår fina, otroligt mysiga stuga.

11 år sedan

Nu är det exakt elva år sedan 9/11 och de hemska terrorattacken mot Twin Towers i New York skedde. Mina tankar går till alla er som förlorade någon nära eller bekant i denna hemska tragedi och även till er som faktiskt klarade er ut och kanske än idag försöker leva ett hyfsat normalt liv. Till all räddningstjänst som gjorde allt ni kunde för att hjälpa så många som möjligt i denna overkliga och hjälplösa situation! Ja, mina tankar går helt enkelt till New York City idag!

Hemma igen

Hemma igen efter min första Matte D lektion och lite lunch. Lyckades glömma min telefon, mitt matkort, och min miniräknare så det kändes superlyckat. Men allt gick bra och vi fick faktiskt en hel del gjort.

Idag är det en springtur upp för slalombacken som gäller och jag kommer avlida, men nu jävlar ska musklerna fram!

Tisdag!

Godmorgon!
 
Och detta är verkligen en god morgon, fick veta att vi inte har någon kemi idag så vi slutar nu kl 10 istället för halv fyra! Eller ja det vill säga om jag löser mitt Fysik/Engelska problem. På min studieplan står det Engelska C men på schemat står det Fysik B. I am confused, skulle prata med Roger (Studievägledare) men han har semester till den 17. Great!
 
 

Improvement

Åh det var så sjukt underbart att gå till gymmet igen, och att cykla dit gjorde ju inte saken värre. Blev mage/rygg och jag insåg även att mina armmuskler blivit starkare. Klarade hör och häpna en hel Pull-up vilket är mer än jag någonsin klarat. Har aldrig kunnat lyfta min egen kroppsvikt med bara armarna så, och det kanske låter minimalt men för mig var det otroligt skönt. Att se att någonting faktiskt hänt!
 
 

Myshörnan

Börjar känna mig ganska hemma i stugan, och det är så himla mysigt här. Har hittat vår favorithörna, soffan under fönstret.
 
Mamma och pappa kommer förbi om en liten stund med grejer så då får jag chansen att visa dom vårt nya hem. Blir trevligt, och om ca en timme drar vi till gymmet för att inviga det nya skolårets träning.

Kul första skoldag

Skolan bestämde sig för att vi skulle samla massa information om skolan då alla lärare har kurs i deras nya Macbooks. Så vi fick gå fram tills lunch och fixa gruppuppgiften och nu efter lunch fick vi gå hem och göra klart de individuella! Så här sitter vi nu, jag, Linnea och Ronja i vår lilla stuga och ska nog börja med våran uppgift snart.

120910

Jag överlevde flygresan, hade finmiddag med älsklingen och hade en liten misslyckad utgång med vännerna på kvällen. Tips från coachen, drick inte alkohol när du är jetlagad!
 
Morgonutsikten är det inget fel på.
 
Igår flyttade även jag och Linnéa upp till vår nya stuga i Rättvik! Hur mysigt som helst. Så nu är det dags för vår första skoldag efter APUn och vi har temadag hela dagen! Så vi hörs senare!

Goodbye Wisconsin!

Nu åker bilen mot Milwaukees flygplats och mina tre veckor här i Wisconsin är tyvärr redan över. Men det dröjer nog inte länge förens jag kommer tillbaka hit igen! Jag kommer sakna den absolut underbaraste Amerikanska familj någonsin och är förevigt tacksam för att de så snällt ställde upp på att ta hand om mig. Har haft så himla roligt och har älskat varenda sekund av min vistelse här! Så tack igen familjen Lindborg för att ni helt enkelt är världsbäst! ♥
 



Last day..

Idag var sista dagen på kliniken och jag kommer sakna det där stället otroligt mycket. Cindy hade med sig en avskedspresent i form av ett 6-pack minipåsar Cheetos och Mark bjöd alla på något drickbart från restaurangen vi åt på i början av min resa. Har även sagt ett sorgligt farväl till Trapper, den absolut socialaste och gosigaste katt jag någonsin träffat. Katten som aldrig sa nej till att kela eller bli buren på, som kom springandes och jamandes mot en när han såg en.. Kommer bli svårt att någonsin hitta en katt som är som honom. Haha, patetisk jag är.
 
Så ja om ca 11 timmar åker vi mot flygplatsen så ska försöka få mig lite sömn såhär på kvällskvisten och hoppas på det bästa imorgon! Har det absolut sista att packa imorgon, de saker jag kommer behöva på morgonen. Så godnatt en sista gång från Wisconsin för den här gången.

Lake Michigan

 
 
 
 

Cedarville

Efter ridturen så bytte vi om och tog med Jan på en liten åktur. Stannade vid Cedarville för lite lunch på en jättemysig restaurant innan vi begav oss vidare ner till en strand vid Lake Michigan. Hur fint som helst, och vädret var perfekt! Helt perfekt nästsista dag här som sedan avrundades med en sista middag tillsammans med hela familjen!
 

Horseback riding

Mark gav mig ledigt från kliniken för att kunna hitta på några sista saker med mig innan jag åker hem. Så vi började dagen med något jag längat efter i fem år, rida. Inte nog med att det var fem år sedan jag satt på en hästrygg senast, nu skulle jag även prova på western-ridning. Fick rida på Marks häst Scotch och vi började med att köra lite basicgrejer nere på ridbanan så att jag skulle komma igång igen. Sedan red vi ut i skogen och runt åkrar i lite över en timme och det var underbart! Skulle gjort detta tidigare så jag hunnit rida fler gånger.
 




Jahapp, storm!

Var äntligen tillbaka till kliniken idag efter vad som kändes som en evighet. Ni vet, långhelger.. Har haft superfint väder idag igen över trettio grader, men kan lova att vi fick igen för det. Påväg hem från Body Pumpen med Laurie så blixtrade det en massa, det började spöregna och  blåsa jättemycket. Så hej storm, snälla försvinn till morgonen. Ska nämligen med Mark ut och rida en sväng imorgon innan vi beger oss mot Lake Michigan och Milwaukee. Försöker ta vara på mina sista dagar här borta och hitta på så mycket som möjligt.
 
Njöt påvägen hem från Kliniken!
 
Påtal om Body Pump. Laurie drog dit mig igen (inte för att jag protesterade) trots min ihållande träningsvärk i lår och axlar. Och det var tamejfan värre än sist idag, haha kan vara för att min kropp fortfarande var öm men där får man verkligen veta att man lever. Börjar dock gilla det, den där känslan att inte vilja ge upp fast hela kroppen skakar och musklerna värker och att göra det tillsammans med massa människor (ja till och med "vill-inte-svettas-inför-folk-Edda" sa det) och till peppande musik är grymt! If you get a chance to try it, TAKE IT!
 

Ja blev en bibel den här gången också, men det kanske är ok i det överkristna USA? Godnatt!

Extensions

Var som ni kanske märkte och satte in löshår igår hos den grymma Emily. Blev keratinmetoden och håret är helt underbart, känns precis som mitt egna hår och inte alls sådär tungt och fake som de löshår jag haft förut. Hela grejen tog sammanlagt 2h40min men det var värt varenda sekund. Nu ska jag bara vänja mig vid det så blir allting super! Bjuder på lite dåliga mobilbilder i dåligt ljus!
 


2timmar, 40minuter senare

Ofixat, inte helt klarklippt då det kommer krävas tillfixning om ett tag (vill inte klippa för mycket nu i början), men 100% nöjd! Den otroligt grymma Emily har gjort detta, creds till henne!
 
Mer imorgon, för nu ska jag sova! Godnatt!
 

Känner mig rik...

 För en stund. Haha snart försvinner dom ..

Inte många dagar kvar nu..

 

Cykeltur?

Godmorgon!

Laurie kommer nog förbi om en stund, får se om jag hänger på henne eller inte. Just nu är det inte ens kul att ställa sig upp eller sätta sig, så kanske skippar det. Ska höra av mig till frisören också om en lite mer exakt tid så att Jan kan planera sin dag också.

120902

Efter en god middag tillsammans med hela familjen så är det nu dags att lägga sig och sova. Imorgon har jag mitt frisörbesök men innan det ville Laurie att jag skulle ut och cykla 5mil med henne, haha dock blir det nog inte alls så långt är rätt mycket uppför och nedför här så med min träningsvärk så kommer vi nog inte allt för långt.

Vad mer som sker förutom hamburgergrillning på kvällen är än så länge oklart but I'll keep you updated. Nightynight!

Body Pump

Jäklar vilken bra träning Body Pump är, ett tag ville jag skjuta mig själv och undrade varför jag gått med på att göra det. Hela kroppen skakade av utmattning, men det kändes faktiskt riktigt bra efteråt och jag är helt säker på att man om ett par gånger skulle komma in i det. Känner träningsvärken komma krypandes (ja, bortsett från den jag redan hade).
 
Jan har inte kommit hem från kyrkan/handlingen än, funderar på om hon åkt direkt upp till Laurie för att hjälpa henne med en sak. Ja det visar väl sig, ska försöka få lite tvättat också så man har något rent att ta på sig. Riktigt fin dag igen och Ana har någon hästuppvisning/tävling idag som vi kanske ska åka och kika på en snabbis.

Outlets

Har haft en riktigt rolig lördag. Började med att följa med Laurie på lite Body Flow, vilket är som yoga fast mer ansträngande och mina muskler talade verkligen om för mig att jag inte tränat på länge. Har redan träningsvärk i hela kroppen.
 
Runt lunch hämtade Ana och Laurie upp mig igen för att åka till en outletmall ungefär 1,5h bort. Lyckades hitta två par converse billigt med ett erbjudande som bara gällde vissa (de andra där inne var mycket dyrare). Avslutade resan med en film hos dem.
 
Är nog sovdags för mig nu, Laurie kommer och hämtar upp mig halv nio imorgon för lite Body Pump.. Kommer dö, min träningsvärk är redan hemsk, och då gjorde jag bara lite Body Flow. Ni kan ju tänka er hur Body Pump på det kommer sluta (Body pump är mer att lyfta tyngder och träna upp styrka om jag förstått det rätt).

Bonfire med grannarna

Två bilder från gårdagens bonfire, sista bilden är tagen tidigt innan alla kom men vi var väl sammanlagt 12-13 pers där. 

Springtur i naturen

Precis tagit en liten terrängspringtur i värmen.. I converse.. Man tar vad man har. Blev inte speciellt långt eller länge, men herregud vilken terräng. Skog, ängar, uppförsbackar, nedförsbackar och det ska jag tala om tar på krafterna. Ska strax ta en dusch och sen gå upp till Mark och Lauries hus för en Bonfirekväll med grannarna.
 
Långhelg nu också, Labor day på måndag, så alla är lediga och allt är stängt. Med det sagt, så är jag borta från kliniken tills på tisdag, sjukt. Och på torsdag är det min sista dag på kliniken. Tiden går fort när man har roligt sa någon vis människa en gång i tiden.

In the American heaven!




 

RSS 2.0