Flygresan

Har ett inlägg som jag tänkte lägga upp här nu, skrev det på flyget. :) Sitter förresten på hotellrummet nu.

Hejsan!

Nu sitter jag på flygplanet med Lovisa! Vi lyssnar på musik och sitter vid våra macbooks ;) haha. Allt har gått jätte bra, halv åtta imorse samlades vi vid terminal 5, vi fick anmäla vår närvaro till en tjej för att sedan ställa oss i kön för att checka in våra väskor. Medans vi stod i kön så parade hon ihop oss två och två (som vi skulle sitta). Blev ihop parad med Lovisa, en supersnäll tjej! Vi fick säga hejdå till våra föräldrar och sedan gå in i gaten. Det var faktiskt inte så jobbigt att säga hejdå, har inte ens varit nervös bara väldigt förväntansfull. Jag tror inte att jag inser att det faktiskt händer. I alla fall, vi gick till taxfree-shoppen och jag fick köpa lite lakrits och så köpte jag läkerol också. Sedan skulle Lovisa växla pengar och köpa present till sin värdfamilj så det gjorde vi. Då hade vi ungefär en timme kvar tills vi skulle samlas, så vi ritade lite i ritböcker och gick sedan till stället där vi skulle samlas.

 

Där fick vi dock sitta kansek 40 min innan vi fick gå ombord på planet. Det känns så galet skönt att äntligen vara iväg, att vi snart (om ett par timmar) är i New York. Vi passerar strax Grönland. Och vi har sånadär små tv-skärmar på stolen framför, så vi har kollat på film, spelat spel och lyssnat på musik. Jag kollade på The bounty hunter. Riktigt bra film faktiskt, dock var jag inte så koncentrerad då jag inte vet hur man pausar och folk kom och pratade (flygvärdinnor).. Vi har även fått fylla i papper här på planet, ett som vi ska visa i tullen och ett annat som har något med vårat visum att göra. Lite krångligt, har en eller två saker som jag inte vet vad jag ska skriva på… Men det löser väl sig, tänkte kolla på film snart typ desperate housewives! ;)

Såå, hur har ni det i sverige, utan mig? Hittills ångrar jag inte en sekund att jag åkte, Det tror jag knappast att jag kommer göra heller. Det här är awesome!!! Men flygturen är jätte lång.. När vi trodde att vi åkt kanske 4 h, hade vi endast åkt 1 eller 2.. Så det går riktigt segt, jag tror det var 8 h sammanlagt. Så nu har vi alltså, 5 h kvar. WOHO!

Men jag skriver ett till inlägg sen när jag är framme på hotellet (vilket är när ni ser det här eftersom det publiceras när jag är framme. Har ju inget internet här uppe..)

jag uppdaterar med bilder senare för det går knappt..


Kommentarer
Postat av: natalie

Så himla avis, nu vill jag också bara åka i år! orkar inte vänta tills nästa ;)och seriöst edda, du måste vara jätte noggrann att uppdatera :D

såg förresten nu att vi har väldigt lika bloggnamn :s haha.. ha det skitbra! :D

2010-08-11 @ 09:15:55
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/
Postat av: felicia

Jag vill också komma iväg nu!! Hur är hotellet i new jersey? :)

2010-08-11 @ 09:57:44
URL: http://feliciabs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0