VISUM

Mitt visum har äntligen kommit, eller det kom i torsdags tror jag men har inte haft möjlighet att hämta det. Känns skönt att det är avklarat och ännu skönare var det att det var inlimmat i passet. Då slipper man hålla reda på två saker! För jag är nog bäst på att tappa bort saker.

Har pratat rätt mycket med min värdmamma, mitt lag som jag ska träna i har Koreografihelg nu så hon skulle försöka fixa en video eller något så att jag får se vad som händer. Sedan hade hon hittat en dräkt till mig för 100 dollar istället för 220 som dom kostar i nypris. Det känns verkligen jätte bra! Dock ser det ut som om att jag kommer få vara bas, jag som hade hoppats på topp. Men eftersom jag inte är så vig när jag står på höger ben samt att topparna är "really small" så blir det nog inte så. Och med really small menar hon verkligen det, då mitt lag har åldrarna 11-17, och jag räknas nog som stor om man jämför med 11 åringarna.

Jag har lite presenter kvar att köpa samt ta massa kort på Falun och Borlänge och såklart så har jag packningen kvar. Det är inte så lång tid kvar nu och jag förstår inte vart tiden tog vägen. Det var ju nyss det var januari och jag precis fått inloggningen till den där sidan med all info.. herregud, då tänkte man "åh kan det inte gå liite fortare, orka vänta 7 månader till" nu är det mer "åh shit, snart två veckor kvar.. hur ska jag hinna med allting?" Galet, hur man tänkte att jag kommer ha så mycket tid att säga hejdå till alla och förbereda mig. Men sanningen är att helt plötsligt står man där och inser att man har jätte många man vill träffa, på jätte lite tid. Jag måste börja träna lite också, i alla fall kondition och vighet.. Jag tänker åtminstone orka med träningarna sen att jag kanske kommer vara rätt mycket sämre och svagare är ju något man kan träna upp. Men bara grejen att ha uthålligheten känns rätt viktigt. Synd bara att min motivation inte insett det än, det är mer "hm, undra om jag ska ut och springa lite.. nej orkar inte..."

Hur långt har ni kommit med förberedelserna? och hur mycket ska ni ta med er?

Kommentarer
Postat av: Ida

Svar: Åh gud vad roligt!! Jag ska följa din blogg, skriv mycket om cheerleadingen ;) Hehe. Går du i något lag nu?

2010-07-27 @ 03:02:33
URL: http://youbetterwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0