hoppborgar och basket

Min dag började super, slutade lite sämre.

Imorse fick jag en biljett till ett "special event" för alla som hade högre än 95% närvaro och ett GPA på 3.0 eller högre. Så jag hade endast 1st-5th period + 8th. På government har vi delat in oss i Minority och Majority parties (eller ja mr schob delade in oss efter ett test vi tog om vad vi har för åsikt om olika saker) så nu har vi tre veckor på oss att komma på lagar vi vill genomföra och sedan måste vi gå igenom hela processen på tre veckor och ha 3 utav 5 lagar genomförda. jag är i minority gruppen och vi ska mest försöka få majority party't på vår sida i princip. Rätt kul och lite annorlunda.

Efter lunch gick vi ner till sjätte byggnaden för att gå till idrottshallen för det speciella eventet. Det var hoppborgsdags ;) det fanns 5 olika slags hoppborgsgrejer. En där det var lite av en hinderbana, en som var att man skulle klättra upp och så var det två rutschkanor som man åkte ner för, en där man stod på två "platformer" och slogs med uppblåsbara grejer, med hjälm och allt, och en där man satte på sig en väst som hade ett snöre som satt fast i "väggen", sen gällde det att springa så långt man kunde och när det tog stopp så drog snöret tillbaka en. Hur roligt som helst, man såg 15-18 åringar förvandlas till 5 åringar igen. Helt underbart, tog lite bilder och Caitlyn gjorde en video när jag och Taylor springer på den där sista grejen jag förklarade.





Ser det inte helt underbart ut? sånt här fick vi "duktiga elever" hålla på med i en och en halv lektion. Det var våra rektorers sätt att tacka oss för att ha skött oss. Förra 9 weeks grejen var hypnotisören.


haha typ roligaste ever! så himla kul, och efter det där är man helt slut.

Efter det vart vi ombedda att gå till våran 8th period klass. Jag blev klar med uppgiften vi gjorde i Career Ed (jag var ju inte där) och efter skolan åkte jag hem med Tiffany. Men hennes busschaufför vägrade låta mig gå på bussen, så vi fick lov att springa till the office, be dom ringa min värdmamma och sen skriva en lapp till mig. Krångel krångel. Väl hemma hos henne så åt vi lite mat och gjorde oss iordning för kvällens match mot Chillicothe.

Våran student section (där alla elever sitter) var så himla fullproppad så vi fick knappt plats att sitta, det slutade med att jag och Tiffany satt/stod på trapporna. För under varsity matcherna så står hela student section upp. Anledningen till att det var så mycket folk var för att det här var det enda laget vi förlorat mot under hela säsongen.. Så det var en spännanade match, och så himla jämn. Det var aldrig mer än 5 poängs skillnad mellan oss. Helt galet, så i 4th quater så var det jämt och i de sista 20 sekunderna så var poängen 43-41 till oss och vi kände att nu vinner vi, men så 5 sekunder kvar och de får in en 3poängare.. vilket får matchen att sluta på 44-43 till dom. USCH jag har aldrig varit så besviken på en match någonsin. Så himla nära och dommaren missade så många fouls för det andra laget så det var rätt orättvist. De hade en kille som var hur lång som helst, och han spelade så orättvist så det var sjukt. Jaja, alla var jätte deprimerade men så går det.. Så himla tråkigt att vi var tvugna att förlora mot dom igen, med så lite.. Och jag tror att om vi vunnit så hade vi haft chansen att gå vidare till något annat ställe. Men en himla bra match och jag har aldrig skrikit och hejat så mycket någonsin tror jag!

Nu blir det sängen, natt!

Kommentarer
Postat av: Isä

Näyttää vähän niinkuin gladiaattori-hommalta. Hauskan tuntuista.



Ensi kerralla tulee jo voitto! Yhden pisteen häviö tuntuu enemmän kuin kunnon häviö.

2011-02-12 @ 07:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0