YESS , GO WARRIORS!

JAAAAAAAAA VI VAANNNN!!!!! 3 gången vi vann mot Marietta!!

Så himla glad, ett slutresultat på 53-48 till oss. Först halvan av matchen var SÅ dålig, vi låg efter hela tiden och varje gång vi missade (vilket var 80% av alla gånger..) så försökte vi inte ens en på våra returer. Meeen, halvlek och 3rd quater började och vi kom igång.. Vi började göra mer och mer mål och det var helt underbart. Det bästa var ju att vi spelade mot våra största rivaler MARIETTA. Dom var helt galna. En av deras spelare har varit avstängd hela säsongen på grund av knark men han var av någon anledning tillåten att spela idag. Så någon i våran studentsection hade gjort en skylt med killens ansikte på och så stod det "Weedies breakfast for losers". Ja inte var dom speciellt glada på oss, jag och Caitlyn kom även på en liten ramsa åt dom som gick ungefär "you're on drugs" *clap clap clap*. Fast den skrek vi ju såklart inte ut, hah lite mer respekt än så har vi ju.. eller? Haha nej men en riktigt bra match och mot slutet var det SÅ jämt.. Vi ledde i den sista minuten, så kommer marietta såklart och får in en 2poängare så det slutar 40-40. 4 Minuters övertid, med MASSA foul-shots vilket betyder att om du till exempel knuffar någon eller gör något olagligt så får de andra laget stå vid ett sträck och försöka slå in bollen (lite som straff i fotboll). Såå himla jämt hela dom sista 4 minuterna men som tur var så fick vi massa foulskott och vi vann! Så nu på tisdag åker vi till the convo för att spela District, vinner vi den så går vi till state. Men så långt har jag inte tänkt än så vi får helt enkelt hoppas på det bästa på tisdag!!


Me before the game


Jag, Taylor och Alexa innan matchen! White out!


Caitlyn, jag, Lauren, Alexa och Taylor!!

Juste, jag och Alexa bestämde ju oss för att göra pudding-glass, det visade sig att det skulle ta 5 timmar att göra och eftersom vi hade 2 paket av puddingmix så gjorde vi glass utav ett av paketen och vanlig pudding av det andra. GUD så gott, haha vi hade i massa chocolatechip-bitar också vilket gjorde det 100 gånger godare. Vi spelade även lite Wii Fit, sprang 42 minuter vilket jag är rätt stolt över.

Men nu blir det sängen och kanske filmen Gnomeo&Juliet, den tecknade versionen av Romeo&Julia. Så himla söt. Går att ses på CH131. Gratis och enkelt, bara att välja en film att se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0