Rain rain go away

Det är redan torsdag och veckan flyger iväg, fast i och för sig gör ju tiden här det överhuvudtaget. Jag har precis kommit hem från skolan och klockan halv sju ska jag tillbaka dit för en konsert.

Blockday idag, och jag började dagen med att gå ner till the office för att köpa biljett till matchen imorgon. Sedan gick jag och Tiffany till biblioteket för att skanna in min DC-ansökningslapp och skicka den till min email så att jag sen kan nu skicka den till mina föräldrar. Mrs. Norton (bibliotikarien) är känd för att vara elak men hon är nästan alltid snäll mot mig. Så säger hon "okej, så när du loggat in vänta på mig så ska jag hjälpa dig", i alla fall så sitter vi och pratar medans vi väntar på henne. Så kommer hon och säger "hey girls, this is not a place to just come and hangout at.. you need to do work if you're here".. och då säger vi att hon faktiskt bett oss att vänta på henne. Ja hon hjälper mig i alla fall och det visar sig att vår skolemail inte kan skicka till andra länder, men min var det något fel på så jag kunde inte ens skicka till mig själv.. Så då "hackar" hon in sig på min användarmapp på sin dator och skickar dokumentet till mig därifrån. Hacka kanske är fel ord då hon iprincip bara letade upp min mapp. haha men det lät bättre så tyckte jag.

På government lyckades vi genomföra den sista lagen också så nu är vi klara framtills måndag och Mr Schob lovade ett pizzaparty nästa onsdag om vi var klara i tid. Jag älskar Mr. Schobs klass, det är alltid random människor som bara går in och sitter med. Ingen sitter någonsin på sin plats och allt är bara lite sådär kaos fast på ett bra sätt. Han var dock inte där idag för han är hemma med hans nya lilla bebis dom fick igår. Addison Faith heter hon!

På career ed satt vi och bokförde inköp och skrev checkar osv.. Hah inte det roligaste men sjukt lätt. I alla fall med tanke på att hon står med en overhead och visar allting för oss. Men så kan det gå. Hon slutar väl snart med det så då får man lista ut det supersvåra själv.. hah egentligen är det bara att läsa vad man köpt och var och sen fylla i.

Jag har även varit snäll mot Spence och beställt en Softball tshirt av henne. Hon blev glad, alla andra som försökte sälja blev mindre glada. Haha men så kan det gå. Det har regnat hela dagen också vilket är mindre roligt. Området mellan building 3 och 4 ser mer och mer ut som en pool..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0