Spankies

Gokväll.

Min torsdag har varit överraskande bra. Började med att jag inte hittade något för frukost som föll mig i smaken så jag bestämde mig för att köpa något i skolan istället. Men jag bestämde mig för att göra klart min läxa först. Precis när jag ska gå ner och köpa något så kommer Grace in och frågar om någon vill köpa pepperonirolls för 1 dollar, snacka tur (2 pepperonirolls för 1 dollar istället för en liten bagel för 2 dollar liksom. Så lycka right there.

Sen fortsatte det bra, på historian berättade Mrs. Clark om hennes resa till Alabama, och såklart hade hon MASSA historier att berätta vilket är höjdpunkten på historia lektionerna. Hennes favoritberättelse var när dom åkte till Tennessee och till Jack Daniel's original-fabrik (heter det fabrik om de tillverkar whisky?) i alla fall, hon berättade att när Jack Daniel's köpte bolaget/företaget (kan inte hitta ett passande ord.) när han var 14 år gammal då han som ägde det dog eller blev sjuk eller nåt sånt. Och då köpte han även land runt en vattenkälla med superrent vatten i, och det är där byggnaden ligger än idag. Så hade hon LÅNGA historier om hur de tillverkade det och hur de fick fram smaken osv.. Ja interesting interesting..

I alla fall, det som gjorde min dag bra på historian var inte historierna hon hade att berätta utan att jag var en av kanske 4-5 pers som faktiskt hade gjort läxan och jag tror jag gjorde rätt bra ifrån mig på provet hon delade ut som handlade om det vi gjort på läxan. Så det borde ju få upp mitt stackars lilla historia betyg. Så det kändes ju helt okej. På government fick göra lite uppgifter och så fick vi se vårat betyg. Uppgifterna han bara kollade igenom, jag kunde ha skrivit vad som helst för han läste inte ens. men han vet att jag inte skulle lämnat in det om jag inte varit klar och gjort det jag skulle. Så ja, mitt betyg höjdes från 86 till 88, och han lovade att det skulle hinna upp till ett i alla fall 90 innan betygsperioden är över. Så där var den höjdpunkten.

Under career ed fick vi tillbaka lite journals och annat vi gjort, till min glädje fick jag 14/15 på båda min journals på grund av lite grammatikfel, att jag ALDRIG kan få till den där grammatiken. Och så hade hon skrivit ut lite komman åt mig då jag har en tendens att bara skriva och skriva utan punktering av någon form. haha och jag hann klart med alla test vi skulle göra om våran personalitet och yrkesgrejer.

Under 8th period var jag tvungen att kasta mina linser då dom blivit gamla en vecka sen men jag har bara fortsatt använda dom, men dom gjorde ont så jag bestämde mig för att slänga dom. Så med sämre syn så gick jag tillbaka, läste min engelska läxa och sen frågade Mrs. Hukill om jag ville gå runt med en marker i hela skolan och kolla efter "yearbook posters" för att ändra priset som de skrivit på det från 52 dollar till 53. Så jag gick runt hela skolan och gjorde ett lönlöst försök till att få tvåan att se ut som en trea istället (kom på efteråt att jag kunnat använda tipex). Det fick tiden att gå lite, och efter skolan åkte jag hem med Courtney.

Min träning gick jätte bra, Leanna är tillbaka eftersom en tjej i mitt lag missat en massa träningar och hennes mamma skällt ut folk ett antal gånger. Och våran nya regel var "missar du en träning är du av laget" och hon har nog missat minst två veckor. Så ja tråkigt för henne. På lördag smäller det, nästsista tävlingen. Jag köpte mig även en whiteout tshirt inför tävlingen och ett par blå-zebra randiga spankies.


that's the spankies. inte min bild.

Dock är dom supersmå i storleken, och jag menar supersmå som i att jag har Adult Large på mina och dom slutar precis under rumpan på mig. Och då har jag vanligt vis small och i vissa fall medium på shorts och annat. Det var ju en liten non-egoboost. Nu ska jag lägga mig och sova, och pappa jag SKA försöka ta mer bilder. Jag är sämst på att ta med kameran, och framförallt ta fram den när jag väl har den med mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0