Mina första dagar

Nu har jag kommit hem från en 2km simtur, vi har simvecka på skolan vilket innebär att alla skolans elever simmar gratis hela dagen hela veckan. Den klass som har flest längder sammanlagt vinner (något?). Mina två km var ganska fjuttiga om man jämför med en tjej som simmade ca 400 längder bara igår.. Haha och för er som inte vet, 2km är 80 längder. Så nu ska jag kämpa. Har sovmorgon imon till halv 11, och jag och Ellinor funderar på att åka dit och simma runt halv 9 men får se om vi orkar.

Tänkte berätta lite om mina första dygn här också. I söndags när jag kom hit så fick jag träffa min nya "sambo", det visade sig att vi spelat fotboll tillsammans när vi var små. Hur underbar människa som helst och vi kommer asbra överens. Så glad att jag hamnade i samma boende som henne. Spenderade kvällen hos Linda och Jocke med lite pizza, en bra start om ni frågar mig.

I måndags hade jag en 3 timmar lång historia lektion, trodde jag skulle dö av tristess men det var faktiskt riktigt intressant och läraren lyckades hålla mig motiverad och koncentrerad hela lektionen, hon borde få pris. Efter det slutade jag och jag, Linda, Carro och några till gick till djurhuset för att de ville visa mig runt. Fick se alla djur och det finns så galet mycket coolt här. Så gick vi in till ormarna och jag fick hålla i en majsorm, den var helt galet söt. Helt kär. På kvällen satte vi oss uppe på kvällsfikat och bara pratade och umgicks med en massa människor, det var grymt.



Imorse hade jag sällskapsdjur och jag fick hoppa in i Linnea och Linas akvariumgrupp. De håller just nu på med fisk-delen så alla har fått dela in sig två och två och inreda ett varsitt akvarium. Vi fick börja med att testa vattnet för att se om det hade de rätta värdena för att fiskarna skulle överleva och trivas. Efter det fick vi en liten uppgift så jag och Linnea gick hem och jobbade klart den innan vi gick på lunch. Efter lunch gick vi tillbaka till djurhuset då vi fick våra fiskar, så släppte vi i dom i Akvariet, nu gäller det bara att gå dit och mata och göra rent åt dom lite då och då. Lekte lite med majsormen igen, den kröp in i mitt hår och trassla. Dom är verkligen hur underbara som helst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0