Billy Fucking Idol

Jag och Issa efter Billy fucking Idol med tallriken som Tim lyckades fånga med hans autograf.

Sista dagen!

Hade en helt underbar dag igår, fick stå längst fram på Billy Idol och härja (synd att det fanns en viss random brud där som drygade och förstörde för oss, haha). Var helt underbart, och kunde inte blivit lyckligare när dom spelade Rebel Yell!
 

Idag taggar vi om, sista dagen och det är nu det gäller. Härja till Christina Perri, Hardcore superstars, Skrillex och Rihanna. Gött. För efter den här veckan är det slut på lov och mitt sommarjobb börjar.

120628

Firade tremånadersdagen med lite kyckling och potatisgratäng och snart är det dags att möta upp Amanda och dra och lyssna på lite band. Blir Slagsmålsklubben, Svenska Björnstammen, Wolfmother, Veronica Maggio mfl idag, ska försöka hinna en snabbis till Arch Enemy också.

Festivalande

Dagen har varit riktigt bra, kikat på Dropkick Murphys, Rise Against och Simple Plan och samtliga levererade. Fint väder har det också varit och det gjorde ju inte dagen sämre.

Nu strax är det dags för någon fest på Wasabryggeriet, får se vad det är för något. Uppdaterar lite bilder senare!

..

Shortsen jag färgat i en vecka nu är äntligen klara och är nöjd med resultatet. Nu ska jag bara våga använda dom också.. haha ska visa er lite bilder senare när jag orkar lägga in dom på datorn osv.

Snart ska vi bege oss till scenen Athena och kika på Follow him to the end of the desert. Gött!

Tisdaag

Godmorgon, eller goddag kanske.

Idag börjar det på riktigt, men först måste jag hem och fixa lite grejer. Men ikväll spelar Linneas killes band så vi ska gå och lyssna på dom, men annars är det inte så mycket annat bra idag.

Lite uppdatering sådär

Drog till campingen en snabbis med Ellinore och Issa och fyndade detta snygga linne.


Nadja ringde även för en stund sedan och sa att hon var i Borlänge! Så gick ner och mötte henne, senast vi sågs var 2009 så det var jättekul att träffa henne igen. Kommer bli en underbar vecka!
 
Sov gott kära människor så ni orkar hela veckan ut!

120625

Nu är festivalen snart igång på riktigt, har satt upp tält och staden börjar fyllas med människor. Det enda som fattas är det fina vädret.. Har även hunnit med att gymma lite med Julia, ska försöka komma igång på riktigt nu.
 
Har precis gjort sallad och lagt in lite lax i ugnen, är så himla hungrig så det ska bli riktigt nice. 
 

Slapp-söndag

Peace&Love jobbet är nu avslutat och det firades igår med en utgång. Idag har vi tagit det lugnt, handlat lite inför veckan och jag har färgat klart mina shorts.

Jag och Fritiof tog en tur till Falun och hyrde lite film på Hemmakväll, så har precis kikat på Flyga drake som var en riktigt sorglig film. Nu är det dags för Hell's gate, och jag kommer nog snart ångra mig att vi valde en skräckfilm.

Glad Midsommar

Blev en kort arbetsdag idag, slutade kl 3 och spenderade hela dagen med att sy tusentals meter tyg.. nästan i alla fall.

Åkte ut till Torsång och kikade på midsommarfirandet där eftersom Fritiof aldrig upplevt ett riktigt dalafirande. Sen om det var det roligaste man kunde göra var väl en annan sak. Kvällen spenderades med underbara vänner och lite grillad mat! Perfekt.

Nu taggar vi inför sista arbetspasset imorgon!

I don't care if it hurts, I wanna have control

Vad är det med mig och inte kunna somna nu för tiden? Legat vaken och kikat på de nyaste avsnitten av Pretty Little Liars, så ska försöka få lite sömn strax. Imorgon är det som tur är en kortare arbetsdag!

Snart är festivalen här!

Ännu en heldag som funktionär. Var riktigt varmt och ganska sega saker att göra men det funkade i rätt sällskap. Har även inhandlat ett par billiga solglasögon och lite godis för kvällen/morgondagen.

Imorgon är det midsommar, och den kommer nog spenderas ungefär som förra året. Lite grillning med mina underbara vänner.

Dag ett som funkis

Har haft en helt underbar första funktionärsdag. Fått gjort diverse saker som har med förberedelse att göra, och även skaffat mig lite nya vänner. Känns super det här, ser redan fram emot resten av veckan. Har tyvärr tystnadsplikt så kan inte berätta allt för mycket, men ni får helt enkelt lita på att det är grymt! Imorgon kör vi igen!

En del av dagens pyssel

Funktionärer!

Godmorgon!
 
Nu sticker jag och Fritiof in till stan för vårt första Peace&Love jobb. Blir en heldag där, och vad vi ska göra har vi absolut ingen aning om.. Så detta kommer vi hålla på med fram tills lördag och sedan är det bara den underbara festivalen kvar!

Saknade Alanya

Är alldeles för pigg för att sova, så varför inte lägga upp lite Alanya bilder?
 
 
Detta summerar upp veckan ganska bra! En helt underbar vecka med andra ord. De första bilderna är snodda av Linnea (därav den finare redigeringen).

Gbg besök

Dagen har bestått av lite simning, bilåkning, delegrering samt att Fritiof kom från Göteborg. Så nu imorgon är det dags för oss att börja jobba på Peace&Love! Gött. Blir ett litet snabbt inlägg såhär på kvällen, bör dock sova nu, ska upp tidigt!

4 kilometer senare

När jag precis var påväg att åka, så insåg jag att gymmet skulle stänga en halvtimme senare.. Så gjorde det bästa av situationen och stack ut och sprang ändå. Så nu sitter jag här 4 jobbiga kilometer senare. Får bli gymmet imorgon istället, innan Rättvik.

Shortsen har blekts också, inte riktigt så ljusa som jag vill ha dom än, men snart så. Jag ger dom ett par timmar till. Färga får jag göra imorgon eller något. Får se om jag blir kvar här hemma över natten, eller om jag åker in till Borlänge. Beror lite på vad som känns lättast inför imorgon. Men först ska jag svara klart på de frågor jag hoppade över imorse.

Sista studentfirandet för i år

Bilder snodda av Maria

Spenderade gårdagen hemma hos Maria med underbara vänner. Blev lite studentfirande och alltihop var hur mysigt som helst. Det bjöds på god mat och många skratt. Så himla kul att träffa alla igen, var längesen och vem vet när nästa gång blir?

Drar till gymmet

Ska nu ta tag i mig själv och släpa mig till Maserhallen för lite träning. Blir att springa lite och simma, det behövs åt min stackars kondition. Har även slängt mina shorts i ett blekningsbad också, får hoppas att det fungerar denna gång. Men hittills har det inte hänt någonting och dom har legat där i ca 30 min. *håller tummarna*

Springer i sömnen

Som vanligt förvandlades springturen till en tupplur. Så himla lyckat, ska nog be någon militärsnubbe flytta in så han kan tvinga ut mig varje dag.. haha får se om det blir lite senare istället då.

Imorgon är det delegrering för jobbet som gäller och sedan kommer Fritiof upp från Göteborg också. Vi ska arbeta på Peace&love tillsammans i veckan. Ska bli superkul! Var ju inte så längesen vi sågs trots allt, var ju dit under påsk.

Just nu

Sitter och fyller i frågorna inför delegreringen med jobbet som jag har imorgon. Tänkte dra ut på en springtur lite senare.

120616

Oj va dålig uppdatering. Nu är studentveckan över i alla fall, och det var så himla roligt att få se mina vänner ta studenten. Bara ett år kvar för mig då.

Gårdagen var grym, hade ett litet minimaraton mellan alla skolors utspring för att försöka hinna se alla vänner, mottagningar hos fina vänner, samt det traditionsenliga festandet i parken.

Ikväll avslutar vi hela studentfirandet hemma hos Maria! Kommer bli riktigt trevligt. Nu är det bara att ladda om inför Peace&Love och sedan sommarjobb.

Studentvecka!

Hade en riktigt rolig kväll igår, träffade sjukt mycket saknade människor och det blev en hel del dansande. Idag har jag gjort ett försök att fixa mina jeans, men blekningsmedlet ville inte fungera så får försöka lösa det på något annat sätt.
Nu sitter jag hemma hos älsklingen igen, och snart ska vi ut och möta lite folk. Imorgon är det studenten, och vi ska kika på mina älskade vänners utspring och sedan blir det fest hela natten lång. Ska bli så roligt att se alla, men ändå sorgligt att inte få vara en av dom. Men nästa år är det min tur och då jävlar!

Ledig dag

Godmorgon.

Blev en lång sovmorgon efter att älsklingen åkt till jobbet. Har precis ätit en frukost bestående av en tallrik yoghurt, flingor och lite banan. Ska strax hoppa in i duschen och sedan bege mig till Borlänge, jag och mamma ska handla lite och ikväll blir det utgång med mina saknade vänner.

Men först, ringa om APU-plats.


And I'm gonna hold on to the feeling that makes me smile

Har haft en riktigt lång dag i Rättvik, var introduktion till sommarjobbet och mitt tåg gick 06.40. Väl där lyssnade vi på en massa information, fikade, lyssnade lite till, åt lunch, och fick öva på lite lyfttekniker och hur man ska hjälpa de gamla ur sängar osv på bästa sätt. Väldigt informationsrik och lång dag, men lärde mig ändå en hel del och lärde känna en massa trevliga människor.

Ska snart hämta upp älsklingen och bara dö hela kvällen, är helt utmattad. Imorgon hoppas jag på en utgång, men ska få tag på lite folk först.

Har fortfarande inte orkat/hunnit lägga ut bilderna från Alanya, och det får nog vänta en stund. Har fullt upp.

Måndag

Spenderade natten hemma hos älsklingen och snart är det dags för mig att åka upp till Rättvik och träffa min arbetsledare. Ska bli skönt att börja jobba igen, och prova något lugnare än McDonald's.
Tim har förresten ÄNTLIGEN sett ALLA Harry Potter filmer nu, vi såg sista igår. Det bästa var ju att han tyckte dom var bra!
Men nu ska jag gosa ner mig en stund till i sängen innan det är dags att kliva upp. Ha en trevlig studentvecka alla ni som tar studenten på fredag!

Hemma igen

Igår kom jag äntligen hem till kalla Sverige igen, har haft en underbar resa med mina favoritmänniskor och nu är det bara att ladda om. Snart börjar studentveckan för mina vänner och jag kommer såklart haka på så mycket jag kan/får och sen börjar jag ju mitt sommarjobb snart.

Tim sov hos mig inatt och det var underbart att få träffa honom igen. Men nu ska jag fortsätta umgås med honom och packa ur väskan! Lägger upp bilder från resan senare.

partybåt slutar i sjösjuka.

Blev en oplanerad utgång igår trots att vi bestämt oss för att bara vara på hotellet. Det resulterade i en superhes röst och lite halsont. Bakfyllan gjorde inte heller vår båtresa bättre. "Partybåten" vi skulle åka på var mer ett konstant solande, båten gungade dock så extremt mycket att man blev sjösjuk. Usch, måste varit bland det västa jag varit med om, mådde illa ända tills nyligen. Lite färg har man i alla fall fått under dom här första dagarna.

Mia och Linnea håller för tillfället på att förbereda sig för ännu en utgång medans jag och Gina bestämt oss för att stanna hemma och ta det lugnt. Imorgon ska jag iväg och leta efter ett apotek för att inhandla lite halstabletter, låter som en hes kille i målbrottet.

Imorgon är det Sveriges nationaldag och den ska firas på Robin Hood där dom har en svensk kväll. Helt otroligt vad folk kan småfraser på svenska här borta, bästa hittills är i alla fall "tjena,tjena mittbena"..

Alanya ♥

Har det helt underbart på Alanya med mina fina kompisar. Gårdagen bestod av hamam, solning och en utgång och idag har vi mest legat och solat. Har fått en jättefin bränna (läs mindre fin..) haha så ska försöka fixa till den under veckans gång! Internet finns bara i lobbyn så det kommer nog inte bli så mycket uppdaterande, men här kommer två bilder.



Nästa: Alanya

Snart,snart,snart är det dags! Om några timmar ska jag bege mig ner till Resecentrum där jag möter upp mina fina vänner. Sen är det en veckas sol och bad som väntar! Det kommer bli så himla roligt.

Hade förövrigt en rolig kväll igår, dock dött som satan men så kan det gå.


Hur mycket jag kan blogga därifrån är lite oklart, men annars får ni stå ut och så hörs vi om en vecka!

Snaaaart är det sommarlov!

Lovade Linnéa att dricka kaffe nu på morgonen, men vaknar upp och inser att jag varken har mjölk eller socker, sockret ligger nerpackat i bilen.. Haha snodde lite vanlig mjölk av henne (är laktosintolerant) och fick köra utan socker helt enkelt. Det gick faktiskt hyfsat bra.

Nu ska jag tagga inför sista skoldagen, blir lite idrott nu på morgonen och sedan matteprov och fysk. Känner mig redo för detta!

RSS 2.0