Forever was a promise you knew you'd never keep

Handledarkursen gick bra igår så nu ska vi bara vänta på tillståndet. Vaknade med världens huvudvärk och förkylning men tog mig upp i alla fall och nu sitter jag på psykologin. Vet inte vad jag ska göra då jag inte fått någon bok än och vi fick uppgiften att om vi hade en bok så skulle vi kolla upp några sidor..

Ikväll blir det månadens sista jobbpass, haha inte för att det finns så många dagar kvar på månaden men ändå. Nästa vecka är det mycket som händer, manöverbana, halkbana, UF-kickoff (för alla som ska starta ett UF företag), min födelsedag, massa firanden, och såklart krogen. Samt en del prov och inlämningar.

Don't you ever wonder how we survived?

Idag ska jag och mina föräldrar göra något vi borde ha gjort för LÄNGESEN! Gå handledarkursen så att jag kan börja köra bil hemma. Alla handledarkurser va fulla både i Falun och Borlänge så vi beger oss till Hedemora istället. Så vi får hoppas på att vi får tillståndet fort.. Nästa vecka är det även dags för manöverbana och halkbanan, så det ska bli sjukt kul. Det går framåt och det känns superbra.
Idag är det även EXAKT 1 vecka tills jag fyller 18, förstår ni hur fort tiden har gått eller? Jag kommer ihåg när jag var så glad för att det var 1,5 år kvar tills jag fyllde arton.. Nu är det en vecka. Sjukt. Hej åldersnoja.

Svar på kommentar, kompisar

Hanna om You don't like me, you just want the attention:
Jag ville bara fråga dig en fråga om ditt utbytesår. Jag är just nu i USA(faktiskt i Ohio) på ett utbytesår men jag har lite svårt för att hinna träffa nya kpmpisar och sånt i skolan. Hur gjorde du för att få kompisar när du var utbytesstudent?
Va roligt, vart i Ohio bor du? :) hinner? menar du att det är så stressigt mellan lektionerna eller mycket att göra? Det är bara att försöka prata med personen bredvid dig på lektionerna, sen allteftersom folk får reda på att du är "foreign" så kommer alla bli intresserade och vilja bli kompis och lära känna dig. Det tar ett tag och jag var superblyg och tyst i början då jag var rädd att ta kontakt med folk. I USA är dom flesta väldigt framåt och trevliga så börja med att fråga nån i din klass om något angående lektionen du är på, eller vad de heter eller något. Luncherna i början var jobbiga men det är som sagt bara att försöka prata med någon eller fråga något, det öppnar ju för en konversation och förhoppningsvis en vänskap! :) Var inte blyg, det kommer vara värt det! Hoppas det går bra och att du trivs!


Till alla er där ute som läser min blogg, har ni någon fråga? Ställ dom, jag blir bara glad om jag får svara på era funderingar om mitt utbytesår eller om mig eller vad som helst.

Love is in the air

Jag tror jag är kär... ♥
Killen i idol, mums.

You don't like me, you just want the attention

Sitter på ibarb och längtar till lunch, och efter lunchen eller ja mitt i lunchen ska jag springa till körskolan för lite körlektion. Skönt. Inatt kommer Issa hem till mig så vi kan plugga lite Psykologi tillsammans, för det kan behövas. Så när vi är klara med pluggandet så blir det lite film! Nu ska vi fråga om vi får gå på lunch så jag hinner äta.

Skola

Nu har jag precis haft lunch och är nu tillbaka till Projekt och företagande lektionen. Min grupp ska ha redovisning snart och sen kan vi ha ibarb resten av lektionen. Så det blir som två ibarb irad då jag har ett efter det här med. Sitter och funderar på vad jag ska göra idag efter skolan innan min körlektion, lär få lite mat i mig i alla fall sen kanske jag sätter mig på körskolan om jag inte hittar på något annat. Eller kanske man ska gå till kupolen en sväng..  Men nu REDOVISNING.
Update:
Redovisningen gick.. som alla andra mina redovisningar gör.. helt ok alltså, inget märkvärdigt eller amazing. Men nu är det gjort.

I'm so high on misery, can't you see

Ännu en skoldag då, en rätt lugn en. Har ibarb nu, sen är det dubbellektion i Projekt och företagande som jag och min grupp i stort sätt är klara med så det blir väl ibarb tills vi ska redovisa. När min och Kathas grupp (vi är i olika grupper) är klar så ska jag och hon börja med vårat UF-företag och det är det enda vi behöver oroa oss för i den kursen. SKÖNT, så medans andra jobbar och sliter med inlämningar och prov så jobbar vi med vårat företag. Tänkte först inte göra ett UF i år, kanske inte nästa år heller. Men vi skulle göra ett projekt i Projekt och företagande så vi bestämde oss för att göra ett UF av det istället. Mer om det senare.
Efter skolan blir det körlektion och simma igen! Ska försöka orka styrketräna lite när jag kommer hem också. Man ska passa på medans motivationen finns.

we are the children who can't be saved



Sådär en till måndag avklarad, fylld med elevledd idrottslektion med mig och Louise (vilket verkligen visat att jag INTE vill eller borde bli lärare. haha), lite teori och en körlektion som gick super + 1100m simning! Blev en stor kopp te framför Idol och nu är det dags att sova! Imorgon väntar ännu en körlektion och ska försöka hinna göra lite teori innan eller efter det. Sen blir det siming igen, jag är helt såld på att simma. Hur skönt som helst, jag har aldrig gillat att gymma eller springa för jag HATAR verkligen hatar att svettas. Så simning är helt perfekt, för man är ju hela tiden i vatten. Sen blir man utmattad på ett annat sätt än vad man blir när man springer eller gymmar.

monday morning

Godmorgon allihopa.
Måndag igen, och jag sitter inne på KemiB just nu och lyssnar när Roland har genomgång. Det känns verkligen att det är måndag, det är grått ute och jag är trött och omotiverad. Men det kanske blir bättre ju längre dagen går, har körlektion idag också, ska försöka boka lite nya lektioner också. Så blir det att simma ikväll.
Nu ska jag göra inlämningsuppgifterna.

Friends with benefits



Himla skönt med helg måste jag säga, ligger fortfarande i min säng och har precis kollat på Friends with benefits, faktiskt riktigt bra. Om några timmar så ska jag, mamma och pappa in till Falun och äta middag innan jag beger mig till några timmar på jobbet igen.

Should I, or should I not?


Hade tråkigt igår och tänkte att jag skulle prova och se hur en Vertikal Labret skulle se ut på mig, så några piercingkulor och nagellim senare så såg det ut såhär. Den vart lite sne men så kan det gå. Men jag gillar det, sen om någon annan gör det vet jag inte?

Så borde jag eller inte?

I miss you more than you even know, more than you probably care



Då har jag bokat studentkryssning då! Issa, Katha och Jessica skulle åka och de hade en extra plats i deras hytt så jag hängde på! Sjukt kul ska det bli, så i Februari åker vi! Blev inte så galet dyrt heller, då vi betalat för både buss dit/hem, kvällsbuffé, frukostbuffé och hytt. Så nu taggar vi det! Skulle vara jävligt kul om alla mina kompisar utanför Helix också kunde åka! Så gänget, BOKA BILJETTER!!!

Så idag är det i alla fall jobb som väntar om ett par timmar, innan det tänkte jag bara ta det lugnt, kanske köra lite bil eller något. Har en väldigt upptagen vecka framför mig, mån-tis har jag körlektion, onsdag har jag sång, torsdag har jag jobb eller handledarkurs (beroende på om jag får ledigt, haha), på fredag jobbar jag och sen vet jag faktiskt inte vad som händer på helgen. Sen ska jag hinna träna lite där också någonstans..

I will always love you

TVÅ VECKOR KVAR!!! Helt sjukt, om två korta små superlånga veckor fyller jag arton! Kan knappt förstå det själv!


mhm, piercingen!! den SKA göras, snart.


En kilometer simning vart det idag, och så fick jag börja med stadskörning på min körlektion! Underbart, det går framåt. Har ett par moment kvar, sen blir det landsväg och halkbana! Hann med en teoripärm idag också, med endast 3 småfel så det är skönt, nu ska jag försöka bli klar så jag får sätta mig vid datorerna snart..

-

Har precis suttit två lektioner på biologi A idag, superhungrig är jag och det är säkert äcklig mat. Patrik sa precis att det var spaghetti och köttfärssås, så det kanske blir ok?
Min fina mamma fyller år idag så grattis till henne! :) Ska hitta på någon present till henne och pappa nu när min lön kommer.
Idag är det körlektion som gäller tjugo i fem, och sen ska jag nog åka och simma lite igen! Ska passa på att simma så ofta jag kan.  Nu är det lunch om 10 minuter så skriver mer senare.

You ain't seen nothing like me yet

Dagen vart bättre sen jag skrev sist, fick i mig lite choklad (lösningen på nästan allt), följde med Katha och Issa till Konsum för Katha skulle handla lite mat hem. Så begav jag mig mot solosången, sprang förbi Par i hjärter och Cross road också för att prata lite.. Jättesugen på en massa nu, piercing och tatuering! Kanske blir? I alla fall, Leena min sånglärare hade sin supersöta hund med sig så den lekte jag lite med innan vi började sjunga. Fick en ny låt också, "Make you feel my love", Adele har gjort en verison av den (inte 100% på att hon gjort originalet, ni kan ju rätta mig om jag har fel?). Supernice då jag skulle föreslå att jag ville sjunga lite låtar med henne i framtiden!!



Sen hämtade pappa upp mig och det blev Maserhallen för lite motionssimning. Alltid lika roligt att bli dumförklarad, men en halvtimme och 22 längder senare så begav vi oss till omklädningsrummen för att byta om. Hej träningsvärk imorgon! Sen mötte vi upp mina bröder för att äta lite lunch på en Indisk resturang i stan, sjukt gott och när vi var mätta så gick vi till bion för att köpa biljetter. Medans vi väntade på att den skulle börja så gick vi till hemmakväll, kollade på lite filmer och köpte läsk.



Vi var HELT ensamma i biosalongen, väldigt skönt om du frågar mig haha. Filmen var sjukt bra, och väldigt sorglig men absolut värd att se! Grymt gjord och ja, jag ska se den igen!!

I want to kill everybody in the world

Segaste dagen någonsin, har varit helt död hela dagen. Skulle ju kunnat flexa idag men Matilda mina biologilärare ville att jag skulle komma in så det gjorde jag.. Helt i onödan, var på dåligt humör + att hon prata bara massa konstiga saker, så ja. Nu har jag två lektioner kvar efter det här i Ibarbet, och det är engelska och svenska. Sen i eftermiddag har jag sång, och sen bär det av till maserhallen där jag ska simma lite med pappa. Efter det ska vi möta upp Jakob och Tobias för lite middag antagligen Grekiskt för att sedan gå på bio på kvällen. Mamma ska ha sina kollegor/kompisar över på middag ikväll så för att undvika att vara ivägen så gör vi det här istället.
Nej nu ska jag försöka få något gjort och fortsätta lyssna på Skrillex

So stand beside the river you cried and let yourself down

Åh vilken produktiv dag, har gjort hur mycket som helst på Historian och vi vart iprincip klara med Projekt och Företagande, så nästa vecka ska vi bara presentera. Har kommit in i matten igen så nu går det bra! Blev thaimat med Issa, Katha och Issas mamma också istället för lunch, sjukt gott. Efter skolan gick jag, Issa och Katha hem till Katha. Åt lite varma koppen och hårdmacka. Köpte även nya Marabou chokladen som heter "Orient" med smak av dadlar och pistage. Ganska konstig om du frågar mig men den var faktiskt helt okej.



Hade även min sista fotbollsträning idag, eller ja det blev mer lek men ändå. Vi var 6 stycken + tränare så vi spelade lite doppboll först och sen körde vi fotbollstennis. Alltså lite som volleyboll fast med fötterna, super roligt. Kul avslutning, nu taggar jag lite gym och sim tills fysträningarna börjar i höst. Första simpasset ska göras imorgon efter min sånglektion och sen ska jag, pappa, min bror och hans kompis på bio. Blir den där apornas planet filmen haha.

Nu choklad, teoriboken och HIMYM Season 7 Episode 2, nya avsnitten kom ut inatt!!! = Glad tjej

The drug in me is you



Har haft min första körlektion på fleeera veckor idag, det gick helt okej men jag kände att jag var lite mer spänd i början. Men det börjar kännas rätt bra, bara teorin jag måste ta tag i.. Vart klar med både kemin och svenskan idag, som jag inte hunnit klart med förra veckan så det kändes bra.

Nej nu ska jag plugga teori och så kanske det blir någon film ikväll då det inte blev så igår.

I've got envy, I've got greed, anything that you need

Blev klar med städandet, moppade till och med golvet. Skönt med ett nystädat rum, får se hur länge det håller bara. Åkte med pappa och handlade för jag behövde köpa lite hårfärg igen, och sen har jag och Cornelia spenderat resten av kvällen till att spela Sims2 och Wordfeud.


Första bilden är tagen i April 2010, och andra bilden är tagen idag.. Förändrats har jag ju.. i alla fall hårfärgen, herregud vad jag var blond.. Som ni ser så har jag fått i min töjning nu också, är på min andra spiral nu.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon bra film, men först lite te!

I can't steal you, like you stole me


Nu är det dags för lite städning, mitt rum är i stort behov av det.. Ska lyssna på musik samtidigt så kanske det går lite lättare

110918

Har haft en helt underbar dag. Har varit lagvärd på DD-finalen och visat runt ett litet P12 lag till sin plan, till prisutdelningen (dom vann cupen), varit med kalle och nördat Wordfeud, åkt till Jakob och ätit pizza och kollat på film och sist men inte minst har jag umgåtts med mina fina vänner.

Nu är jag helt slut och ska sova lite så jag orkar städa imorgon, mitt rum är i stort behov av det.. Dock är jag inte på lika stort humör på att städa, men det måste göras. Natti

Look how you want me now, when I don't need you




Ligger i min sköna säng och ska alldeles strax sova, har jobbat och sen åkte jag till Humlan och umgicks med Anna, Mia, Gina, Linnea, Hampus och Sebbe. Längesen man träffade så många av oss samtidigt. Spelade lite biljard och sen ägnade vi resten av tiden till att spela Wordfeud och Alfapet.

Imorgon är det finaldagen för några av lagen i Tunabro och jag har ofrivilligt anmälts till att jobba då, så jag ska låna en Tunabro tröja av Mia och sen ska jag visa småpojkar runt till deras omklädningsrum osv. Ingen aning hur länge jag blir där, men sen ska jag möta upp min bror någonstans och umgås lite med honom innan det blir att träffa gänget. Rätt skön dag med andra ord.

Student 2012? nja, nästan i alla fall

Äntligen fredag, och nu är det dags för helg! Jobb om ett par timmar och sen på lördag ska jag jobba med något för fotbollen.
Idag var det Studentmössprovning för alla treor och när min lektion var klar så gick jag in till klassrummet där Issa och hennes klass beställde studentgrejer, och jag kände en liten våg av sorg. Om 10 månader tar dom studenten och jag har ett år kvar, utan dom. Hittade en fin Ziperall där som söta Issa beställde åt mig, så lite student 2012 får jag vara i alla fall. Man ska passa på när man får studentrabatt.

Med risk att verka konstig..



Jag: Åh jag är så sugen på något..
Mamma: vad är du sugen på då?
Jag: något salt..
Mamma: men ta lite.. skinka och typ saltgurka då.

Sagt och gjort.. la till lite oliver också bara för att det lät så gott. Och ja det är fritt fram att säga att jag äter konstiga blandningar av mat om ni vill, för det vet jag redan om .. haha men är man sugen så är man

Tears don't mean you're losing, everybody's bruising


Här sitter jag med min gigantiska kopp och dricker söder te. Min andra kopp idag, då jag drack en till frukost imorse. Mådde fortfarande inte bra imorse men eftersom jag hade en massa viktiga och jobbiga lektioner idag så bestämde jag mig för att sova lite till och åka in till lunch igen. Sagt och gjort, usch jag är helt slut nu. Hoppas det gick bra på matchen idag för mitt kära lag och att jag har ork nog att jobba lite imorgon.

Sjukling

Onödig skoldag, åkte dit åt lite lunch, satte mig på ett ibarb för att göra absolut ingenting (måla och musik), sen svenska då jag mådde sämre och sämre, halsen gjorde ont och det var bara allmänt jobbigt sådär "nej nu kommer jag bli sjuk vilken sekund som helst" jobbigt. Försökte starta på sociolekt-"uppsatsen" utan motivation och ork, pratade med pappa om att åka hem, ringde jobbet på rasten och sjukanmälde mig. Sen började engelskan, läste engelska texten och han NÄSTAN klart med den, har en sida kvar. Sen kom pappa och hämtade mig och när jag kom hem så la jag mig och sov på en gång. Mår inte bra alls måste jag säga, och det är superduper tråkigt att behöva säga till fotbollen att jag inte kan spela match, säsongens sista match..

Nu tänkte jag kolla på någon film, eller gossip girl eller något. Risken finns dock att jag somnar.

All the things you've said made it harder to breathe

Jag har precis ätit en lätt frukost då jag snart ska till skolan och jag kommer lagom till lunch. Har varit superskönt att få sova ut och ikväll väntar jobb så jag kompenserar min sovmorgon med en sen kväll. Tänkte bara uppdatera lite, min träningsvärk är förresten hemsk. Haha att man kunde få så här mycket träningsvärk är galet, för att inte ha gymmat så länge som jag tänkt mig. Men jag välkomnar dom nya musklerna haha.

Nu, fixa mig!

I'd go hungry, I'd go black and blue

Fotbollsträningen gick sådär, var fortfarande helt slut i benen efter morgonen så det kändes som gele när jag sprang, halsen gjorde ont och det blåste så mycket att jag trodde vi alla skulle blåsa bort. Haha + att det regnade. Sen var nästan alla väldigt ofokuserade men annars var det väl en helt ok träning, tydligen sista också.

Fick min efterlängtade skinnjacka idag också! Så nu har jag äntligen en jacka att ta på mig. hehe



Har spenderat kvällen framför Idol, blir ju avundsjuk på alla duktiga människor. Ge mig typ hälften av er talang och jag skulle vara lycklig. Haha, nej nu ska kvällen spenderas framför lite Gossip Girl (behöver jag ens säga det nuförtiden? det har liksom blivit en rutin för mig) och ja sen ska jag sova. Och imorgon, gissa när min första lektion börjar? 11.50!! Tack Flex-schema, helix har sina få men ljusa stunder.. kommer dock komma in till lunch kl 11.10 för det går ingen buss som passar annars.. Senare när jag fixat gymkort kommer nog min lilla sovmorgon spenderas på gymmet, passa på när man har tid liksom.

You make me feel like I am free again

Jag känner mig så duktig, jag har varit och gymmat nu på morgonen. Kanske inte så länge och så som jag tänkt mig men det är en början.. Är så ur form så det är inte ens roligt, så vi får se om jag fortsätter med mina morgonträningar eller om jag kör på bara efter skolan lite då och då. Det sköna var att bara ett par stycken på gymmet, kanske 4-5 personer.
Ikväll har jag fotbollsträning, vilket är skönt för jag har inte tränat fotboll på flera veckor, så det börjar bli dags nu! Men nu ska jag jobba lite!

i've known it from the moment that we met

Godkväll,

Veckan har börjat helt okej, inte haft bästa dagen i skolan kanske men resten vart rätt bra. Jag och Issa drog till Crossroad efter skolan för att prata lite tatuering + att min navelpiercing är infekterad så jag skulle fråga dom lite frågor. Nu är det typ bestämt hur jag ska göra, alltså med min tatuering. Ska försöka rita upp en liten kladd så ni kan få någon bild eller något. Lär träna upp mina ritskills först.

Efter det så mötte jag familjen, alltså mamma, pappa, Kalle, Jakob och Madde utanför Coco Thai för att äta lite födelsedagsmiddag eftersom pappa fyllt år. Supergott, åt middagsbuffén vilket gick ut på att man plockade massa råa ingredienser på en tallrik och gav den till en kille som sedan stekte ihop en wok av det. Hur gott som helst, en förrätt på en vårrulle och efterätt bestående av glass och frukt ingick också. Toppen avslut på dagen!

Nu har det kollats på Idol från Falun! Hemstaden min. Och nu ska jag ladda för lite sömn, för jag tror jag ska in och gymma imorgon innan skolan börjar. Herregud hurtiga jag i farten.. Sköna är att jag ska bara vakna och klä på mig för fixa mig gör jag på gymmet. Jobbiga med det är att jag ska upp tidigt, men det får man ta.

stay here with me, don't ever leave



Hade super roligt med Mia igår kväll, lyssna när Anna spela, kolla på fyrverkerier, gå runt hela stan, umgås med folk, sitta på McDonald's, ja innehållsrik kväll måste jag säga och den slutade med mig, Mia, thaimat, juice och en film.

Idag har jag varit på jobbet ett par timmar och bara tagit det lugnt resten av dagen, för imorgon är det skola igen och middag med familjen. Får äntligen träffa mina kära bröder, det var ett tag sedan.

I'm gonna be by your side

Ja godmorgon då!

Vaknade en halvtimme innan mitt alarm ringde och har inte kunnat somna om, fortfarande 5 minuter kvar tills det ringer.. haha fail. Så ja, en dusch och frukost ska jag försöka få i mig. Sen blir det jobbet till kl 15 och på kvällen blir det nog Festival Salut!

Nej nu måste jag gå upp för jag är jättehungrig. Ni ska få se något galet sen, eller ja galen skillnad kanske jag ska kalla det.

Ice cream

haha hittade en gammal video som jag och Caitlyn gjorde bara för skojskull när vi åt deras hemgjorda glass sista dagen jag var hos henne. Helt ointressant egentligen men väldigt rolig om man heter Caitlyn och Edda.. Haha enjoy

So I had to lay him eight feet underground


hallon/jordgubbs smoothie, perfekt avslut på dagen! Imorgon skola och jobb.

There's plenty of light to go around

Fortfarande träningssugen, hade inte mina lungor eller vad det nu är gjort så ont hade jag inte suttit här nu, då hade jag varit och tränat fotboll som en jävla dåre just nu. Om jag känner mig bättre ikväll så blir det lite Cardio med min kära Android App! Får la se hur det blir. Har kollat priser på gymkort nu i alla fall, ett årskort på Nautilus (ingår motionssim) kostar 229kr i månaden eller 2895 kr om man betalar direkt. Inte så farligt om ni frågar mig, och tänk att kunna gå och simma hur mycket som helst?! Det är ju galet bra träning, och i need that.


Sorglig video som Gina la upp på sin blogg. Men värd att kolla på!

You make me feel alright

Sitter på Kemi B för tillfället och har fått världens motivation för att börja gymma så jag får hoppas att det håller i sig. Ska försöka åka till Maserhallen idag och köpa gymkort eller något, tror det ingår simning i poolen då också, om jag nångång inte skulle orka gymma så kan man ju alltid simma. Så snälla motivation, stanna kvar!
Har förövrigt haft ont i lungorna hela dagen, lite igår på kvällen också. Gör ont att andas, skratta, hicka och ja göra något som helst som anstränger lungorna ens lite.. Så det blir nog ingen fotboll för mig ikväll.. Åh har inte tränat på flera veckor, så det känns rätt jobbigt.

Why did I have to go and kill him when he was the best I'd ever had

Har haft min första solosånglektion för året och det gick bra. Skoldagen har väl också varit rätt bra, har chillat på Ibarb, tagit skolkort och haft lite svenska och engelska. Efter skolan stack jag och Issa till Donken och åt lite mat innan min sång. Nu ligger jag i min säng helt slut och tänkte glo på lite Gossip Girl.. Som vanligt.



Jävla söt kille dedär!

Svar på kommentar, lösögonfransar

Anonym om Like a fool for fire I fall, with my pride and all:
Vart har du köpt lösögonfransarna du hade? :)
Jag har köpt dom på Kicks tror jag, det var ett par år sedan men det är det där märket som finns iprincip överallt. :)


UPDATE:


såna!

And let yourself down

Idag är det exakt en månad tills jag fyller arton! Förstår ni hur pepp jag är på det?
Dagen har varit bra, haft Ibarb, Projekt och företagande, Specialidrott och nu ska jag strax ha matte. Ska åka till jobbet sen och jobba hela kvällen. Kommer vara död imorgon, för jag jobbade igår också och det blir rätt mycket och stressigt. Har en massa engelska att läsa också, som jag i och för sig håller på med just nu så får se hur långt jag kommer.
Nej nu slutar lektionen så nu ska jag vidare. Hörs senare

Like a fool for fire I fall, with my pride and all

Godmorgon!

Har haft en grym helg med min älsklingstjej Issa. Tagit massor med kort, lyssnat på musik, gossip girl, ätit mat, köpt godis i en superfin burk, härjat i Falun med Cornelia, sprungit runt med massa folk och bara haft det allmänt roligt. Nu om några timmar har jag en fotbollsmatch och sen ska jag åka hem till Tara och fira henne på sin födelsedag.


En av många bilder vi tog, fler kommer senare.

Som ni ser så håller jag på med en ny design också, får inte bakgrunden att sammarbeta, så det får se ut som det gör just nu. Under construction..

I can see in your eyes

Sista lektionen för veckan och jag har Ibarb, rätt skönt att få chansen att göra klart uppgifter innan helgen. Fysiken är helt hopplös, vår lärare som knappt kan svenska  blandar svenska och engelska, och engelskan är inte heller speciellt bra. Vi får inte ta anteckningar på datorn, hon kopierar texten från boken och skriver upp den på tavlan istället för att bara låta oss läsa det direkt ur boken. Jag känner mig helt förvirrad efter varje fysiklektion..

I will lie, and you'll believe

Gårdagen var superrolig, började hemma hos Fanny och Fredrika där jag träffa massa folk och så åkte vi tillsammans ner till stan och in på Flamingo för lite gymnasiefest. Jag umgicks med Johana som ska till USA på söndag! Så himla avis, jag vill också åka igen haha. Vi hade jätteroligt och träffade en massa roliga människor inne på Flamman.
Idag är man rätt sliten och jag skiter i smink och gömmer mig i en tjocktröja. Har precis haft Psykologi A och det är väldigt chill då vi hittills gått igenom Freud och hans teori, och det var ju det jag läste i USA. So I already know this stuff!
Nu historia! Hörs senare, pussen

Biologi B och peppar för kvällen

Nästan hela dagen har gått och jag och Issa laddar inför Biologi B som är dagens sista lektion. Sen drar jag till Soltorgsskolan för att köpa en Gymnasiefestsbiljett till ikväll. Temat är rommare, gudar och vikingar and I'm kind of confused. Vad ska man ha på sig liksom? Fanny föreslog ett lakan och sånt, men jag tror jag struntar i temat och tar på mig vad jag vill, möjligtvis att jag väljer gladiatorklackar för att va lite inpassande. Bild kommer

miss nothing, miss everything


Supersugen på att töja örat, bara sådär 5mm eller nåt sånt, kanske mindre kanske lite större. Men inget brutalt, så länge det ser bra ut. Ska göra det på rätt sätt så att jag kan krympa ner hålet sen om jag tröttnar, så inget töjande förfort..

RSS 2.0