13-08-23

Godmorgon!
 
Ännu ett livstecken från mig, men här rullar livet på som vanligt. Har jobbat hela veckan och kommer fortsätta jobba resten av veckan också. Ikväll blir det kräftskiva hos Tims kollega, men först ska jag träffa föräldrarna och Tara en sväng. 
 
Igår beställde vi kläder från H&M's onlinerea och efter många "slut på varan" det blev två plagg till Tim och tre plagg till mig. Så dom kommer väl i nästa vecka.
 
 
 
Har även förälskat mig i en ny säng från Ikea, en billigare än modellen jag ville ha innan men så mycket mysigare! Lägger upp en googlebild på sängen så får ni se!
 
Supermysig med förvaring både i huvudgaveln och under själva sängen!
 

Men nu ska jag packa ihop mina saker och åka till jobbet! Ha en bra dag allesammans!

13-08-19

Godmorgon!
 
Måndag morgon igen och har hunnit med otroligt mycket. Gick upp vid halv åtta och fixade lite i lägenheten innan jag bytte om och åkte till gymmet, väl där körde jag ett 30 min springpass med 5 minuter uppvärmning och 5 minuter nerjoggning. Riktigt skönt och nu är jag jättepigg. Sitter för tillfället och äter äggmacka och fil med müsli och gojibär och väntar på att Ida och Ellinor ska komma hit. Har inte träffat dom sen studenten så det ska bli jätteroligt att träffa dom igen! Sen vid två åker jag till jobbet för idag börjar mitt andra vikariat för sommaren!
 
 

13-08-16

Hej!
 
Några dagar har gått sen jag skrev något här senast. Har inte gjort mycket alls under dom dagarna, tränat lite och även hunnit med ett jobbpass igår kväll. Idag är det fredag och jag har hittills hunnit med gymmet med Julia, blev en promenad på 3,5km och 600 meter simning. Promenaden var egentligen ett planerat springpass, men knäna sa ifrån så jag bestämde mig för att gå istället, och när jag simmade var jag bara allmänt omotiverad. Har dock fått riktigt bra nyheter idag, jobbet ringde och frågade om jag ville ha ett till semestervikariat mellan den 19/8-4/9 så har fått 11 pass till att jobba under den tiden och det känns helt underbart! 
 
Sötaste Molly får pryda dagens inlägg
 
Om någon timme ska jag hem till Anna och fixa lite, och ikväll blir det alkoholintag som gäller. Mer om det senare!

13-08-12

Godmorgon!

Ser att det är många som kollar in här trots att jag inte uppdaterat på jag vet inte hur länge. Jag lever i alla fall och igår tog sommarjobbet slut, så nu är jag arbetslös. Kommer dock lägga in mig som timvikarie och hoppas på det bästa. Jag har tappat all bloggmotivation och vet knappt vad man skriver längre. Mitt liv är inte speciellt intressant, det har varierat mellan jobb, mat och träning i princip och det är inte så kul att blogga om varenda dag haha, skulle bli långtråkigt för er.
 
Men ja, idag är jag ledig eller arbetslös kanske man säger. Sitter och äter frukost och tänkte bara ta det lugnt, göra några telefonsamtal innan klockan blir ett och Tim kommer hem på lunch. I eftermiddag går jag till gymmet, tänkte springa och simma först och sen klockan 18 tänkte jag gå på bodypump. Har lovat mig själv att köra hårt nu, och det har faktiskt gått bra! 
 
Ja, det var väl allt från mig, får se hur mycket det blir i framtiden, ska dock försöka blogga mer! Ha en fin måndag allesammans!

13-08-02

Hej!

Hemma från både jobb och träning och ska nog hitta på något strax. Har varit riktigt flitig på gymmet dom senaste tre dagarna så nu förtjänar jag en lugn kväll (har ju sovmorgon imorgon också). Är riktigt nöjd med vad jag åstadkommit på gymmet och hoppas på att min motivation och ork håller i sig. 
 
 

Augusti!

Hej!

Det är helt sjukt att det redan är augusti, sommaren har bokstavligt talat bara flygit iväg. Har hunnit jobba en hel del, men ändå känns det som om jag inte hunnit göra någonting. Har i alla fall kommit igång med träningen igen, sprang 7,4 kilometer igår och idag blev det 3,2 kilometer + 2 kilometer simning. Känns riktigt bra och träningsvärken flödar genom kroppen. 
 
Nu tänkte jag sova, för imorgon är det jobb igen som gäller, och efter det ännu ett träningspass, vad det blir har jag inte riktigt bestämt än. Men det får morgondagen visa!

RSS 2.0