Kemiplugg

Ellinor kom precis hit, så nu ska vi försöka få lite Kemi gjort! Får se hur det går mellan allt tjejsnack.. haha
 
Dagar som denna, med slask och äckel på marken saknar jag Egypten lite extra mycket..

13-01-31

Hej!
 
Hade lite bloggtorka imorse, men nu är jag i alla fall hemma igen. Hade mikrobiologi imorse och nu hade jag engelska och fick sluta lite tidigare. Riktigt skönt.
 
Ikväll blir det tacos och plugg för min och Linnéas del. Ska försöka få lite kemi, matte och ekologi gjort. Måste ta tag i saker och ting nu så man kan bli klar och slappna av lite. Har som mål att alla uppgifter jag har kvar just nu ska vara klara innan sportlovet, men det borde jag väl klara av.

13-01-30

Hej!
 
Blev en vända till Borlänge igår också, var rätt skönt att få vara hemma och ta det lugnt. Idag blir jag kvar i Rättvik och Linnéa kommer upp ikväll, så innan det ska jag försöka göra lite läxor och diska.
 
Januari är ju snart slut också, och satan va fort det gått.. Om bara 26 dagar är det dags för studentkryssningen och om lite mer än fyra månader står vi där som studenter.. Vart tog tiden vägen?!

13-01-29

Godmorgon!
Sitter i bussen påväg till Rättvik och ännu en skoldag. Åkte hem och umgicks med älsklingen då jag annars hade blivit helt ensam i Rättvik. Aldrig helt fel!

Idag är det matte och kemi på schemat med en tre timmars håltimme mitt i.

13-01-28

Godmorgon!
 
Blev inget bloggande igår, var istället ut till Aspeboda en sväng, sen på kvällen blev det tacos och filmmys och Gina och Andrén kom över.
 
 
Sitter i alla fall i Rättvik nu, har precis kört ner Linnéa till skolan för en stund sedan. Är ju plusgrader ute, så det blev grymt smutsigt på vindrutan när vi åkte hit, och i Leksand ska spolarvätskan såklart ta slut.. Så med smutsig vindruta var det bara att svänga in på första OKQ8 och fylla på.

Men nu blir det lite frukost och vänta på att Linnéa slutar!

13-01-26

Godmorgon! eller goddag kanske.
 
Blev en liten utekväll igår, träffa vänner man inte sett på länge och sa även hejdå till skrubben som stänger ner helt imorgon.
 
Idag blir det lite lugnare, lite fika hos en vän som snart flyttar och går med i lumpen. Sen står storhandling på schemat också.

13-01-25

Godmorgon!
Äntligen fredag, och vi ska snart bege oss mot estetisk verksamhet. En veckas rep kvar innan vi ska spela in, och om några veckor ska vi ha "konsert" med alla andra musikare. Lagomt nervöst. Ska försöka boka in en tid med min gamla sånglärare och se om jag kan få öva en gång med henne, om inte innan inspelningen så innan konserten.
 
Fastna inte alls på bild, så får bli en gammal!
 
 
Förövrigt har jag lite matte och djursjukvård idag, så det är inget riktigt jobbigt. Och sen åker vi äääntligen hem igen!

Slut på simveckan

Då var simveckan över (för min del i alla fallI), simmade ihop 1,2mil så det känns grymt! Blev en km idag, dels för att det var 34 grader varmt, massa folk och sen hade vi tappat motivationen lite och flamsa mest.
 
Har i alla fall precis ätit en riktigt god chiliconcarne med sambon och nu väntar sista kvällen här i Rättvik för den här veckan. Ska bli så skönt att åka hem och träffa vänner och min älskling igen!

13-01-24

Godmorgon!
 
Torsdag idag, och imorgon åker vi hemåt igen. Har varit vad som känts som världens längsta vecka så det ska bli skönt att komma hem till Borlänge igen.
 
Sitter som vanligt och äter frukost, ska snart ha mikrobiologi och sen engelska. Blir att simma en sista gång ikväll innan veckan är slut. Man ska passa på när det är gratis.. och tävlig. Haha
 

The end

Har precis sett sista avsnittet av Gossip Girl. Utan att spoila förmycket så var avsnittet grymt! Tråkigt bara att det är slut nu.. Får fylla tomrummet med en god natts sömn istället!

Milen avklarad!

Hej!
 
Hemma från simhallen, blev hela 200 längder idag (5 kilometer!) så det känns jättebra. Har simmat totalt 1,1 mil hittills vilket är 1 km bättre än jag presterade på hela förra årets simvecka. Blir nog någon kilometer till imorgon, men det är så förbannat varmt i vattnet då (runt 34 grader tror jag..)  så det blir rätt varmt.
 
 
Sitter i alla fall och har precis ätit lite soppa och smörgås och ska väl bara ta det lugnt en stund innan jag tar tag i lite läxor igen!

13-01-23

Godmorgon!
Sitter med kaffemuggen i högsta hugg och stressar. Drömde in mitt alarmljud i drömmen som något helt annat och förstod därför inte att jag faktiskt skulle upp när jag hörde ljudet. Vaknar av att Linnéa skriker på mig, haha.. Kan inte vara lätt att leva med mig.
 
Jaja idag är det bara djursjukvård som gäller och sen spenderar vi från 12:30 till senast 18:00 i simhallen! Tror simhuden börjar växa fram..

Varför skjuter jag upp lätta saker för?

Hela hösten har jag skjutit upp på Djurkunskap grund kursen som jag läser utanför schemat. Idag var jag på möte med läraren jag har i ämnet och fick uppgiften förklarad för mig igen. Det visade sig vara en av dom lättaste uppgifterna jag gjort, så nu kan jag pusta ut och belöna mig själv med ett avsnitt Gossip Girl. Bara sista kursinlämningsuppgiften kvar att göra i den kursen! Skönt!

Middag efter lite simning

Hemma efter en rätt lång dag och har precis ätit lite middag i form av Varma Koppen och ett tomat och basilika bröd! Riktigt gott. Blev mättare än förväntat, och skönt är väl det!
 
 
Fick papper på allt vi ska kunna till kemiprovet om två veckor och har även anmält mig till en studiedag på SLU tillsammans med några i klassen! Simmade endast 2km idag då vi hade inte hade så mycket tid på oss, och imorgon har vi halva dagen på oss så då tar jag igen dom längderna!
 
Vårat att kunna papper till kemin!

13-01-22

Godmorgon!
 
Helt sjukt att det är tisdag, eftersom vi varit här sen i lördags så känns det snarare som torsdag. Den här veckan kommer kännas otroligt lång.
 
Sitter som vanligt med min kaffekopp och försöker vakna till innan det är dags att bege sig till skolan. Eftersom Linnea, Ronja och Ellinor är lediga nu på morgonen så ska de till simhallen medans jag sitter på matten. Men jag får försöka ta igen deras simning efter kemin!
 
Kommer nog inte skriva så mycket idag, så vi får höras runt 6-7 ikväll!

Vår kväll

Efter simningen blev det laxgryta (den från abba) och ris, var faktiskt riktigt gott. Efteråt slocknade jag i någon timme, som vanligt.. haha helt slut nu för tiden.
 
 
Imorgon är det matte och kemi i skolan, och sen avslutar vi dagen med några timmar simning. Kommer bli riktigt skönt. Ska väl sova om en liten stund, men först blir det ett avsnitt gossip girl!

Simdag nr1

Hemma efter ett riktigt lyckat simpass. Blev hela 4 km (160 längder) och snacka om att man var trött efteråt. Höll på i hela 2,5 timme. Planen var 5 km men eftersom vi var såpass döda som vi var så skippade vi det och tar nya tag imorgon. Målet är att simma runt 1,5 mil den här veckan.
 
 
Nu ska jag smörja in mina stackars torra ben och armar och sen ska vi börja med maten!

13-01-21

Godmorgon!
 
Blev rätt sent igår så att kliva upp imorse var inte det lättaste. Men nu är jag vaken och väntar på att kaffet ska bli klart. Om en timme eller så hämtar Linnéa upp mig och vi ska ner och äta lite lunch innan vi åker och simmar. Så det är vad min dag kommer bestå av, kommer se ut som ett russin när jag kommer hem igen!
 

I cannot wake up in the morning without you on my mind

Ska röra mig mot sängen snart, efter att ha kollat på nya Pretty Little Liars avsnittet och pratat lite i telefon med Anna. Fick ett sms tidigare om att svenskan/religionen är inställd, så med andra ord är jag ledig HELA dagen! Gött! Så då blir det att simma från 12.30 och framåt, ungefär tills vi stupar. För iår SKA NPNV10 vinna simveckan i flest simmade längder.
 
 

Ink Master USA

Nu bänkar vi oss framför Ink Master USA!

Storhandlat, till en liten kyl

Nu har jag och Linnéa varit ner och storhandlat. Laddat upp med ordentligt med både sallad, frukt, fisk, och soppor! Så nu borde vi klara oss ett bra tag!
 
Ungefär så ser vår minimala kyl med frysfack ut just nu.. haha + att hela salladslådan är proppfull!

fina vänner

Bild från gårdagen, gillar dom fina kaninöronen vi fick.. haha

13-01-20

Godmorgon!
 
Hade en riiiktigt roligt kväll igår med en hel del dans och skratt. Vaknade med världens träningsvärk i hela ryggen, armarna och benen. Tror det kan vara en kombination mellan bodycombaten och allt dansande i klackskor.
 
Fina gänget från igårkväll!
 
Blir en lugn dag idag, vila upp sig för en till skolvecka och simveckan. Kommer bli riktigt skönt att få fri tillgång till simhallen i en hel vecka. När jag började här förra året var det ju precis när simveckan började, så om man räknar vilken vecka jag flytta in så var det idag för ett år sedan! Så ja, blir väl lite ett års jubileum idag! Datummässigt stämmer det dock inte.

13-01-19 Studentfest!

Hej!
 
Sitter uppe i Rättvik med Lisa och Linnéa och dricker lite vin. Ikväll är det mat med klassen och sen fest på bowlingen som gäller! Kommer bli så grymt roligt!
 
 
Började dagen med lite Bodycombat på Maserhallen, skulle varit bodypump men den var inställd så den hade ersatts med BC istället. Återigen kunde ingen följa med mig så blev att åka dit ensam, haha.

13-01-18

Godmorgon!
 
Äntligen fredag! Skönt säger jag! Idag är det musik, matte och djursjukvård som står på schemat. Sitter för tillfället och äter frukost och funderar på vad jag borde ta med mig hem ikväll. Blir ju bara borta en natt, men behöver ändå en del grejer med mig. Så det ska jag fixa alldeles strax.
 
Jag tycker mina morgoninlägg är så lika jämt. Mest för att jag inte gör något varierande på morgon men det känns ändå så himla konstigt att skriva samma sak varje morgon.. haha önskar mitt liv var lite mer spännande ibland.

rubrik var det ja

Hemma från ett ben/rumpapass med Linnéa, Mirja och Ida. Gick helt okej, var riktigt drygt och motivationen var väl inte på topp.. haha men jag tröstar mig med att jag ska köra ett tufft bodypump-pass på lördag!
 
Nu blir det i alla fall lite glass och Simpsons med sambooon! Nästa tisdag har vi förresten bott tillsammans ett år, så då blir det att fira! :)

A clockwork orange

En mätt och belåten Edda sitter här återigen i soffan.. som vanligt.
 
Kollade på film på engelskan, A Clockwork Orange var det och jag har en kommentar: fyfan vilken konstig film. Haha helt vrickad, men ändå rätt hemsk!
 

Ska snart byta om och röra oss mot gymmet, börjar bli dags.. haha vi har ju latat oss dom två senaste dagarna. Imorgon blir enda natten hemma i Borlänge, för sen på lördag åker vi upp till Rättvik igen för studentfest på Bowlingen och blir sedan kvar resten av veckan.

13-01-17

Godmorgon!
 
Sitter med frukosten framför mig och pratar med Linnéa. Mikrobiologi och engelska står på schemat. Vet inte riktigt vad jag ska säga, mer än att jag är trött och helt tom i huvudet för tillfället. Bjuder på en bild istället
 

Onsdag

Blev inge gym idag heller, vi satt och gjorde läxor men jag blev så jäkla trött så tog en liten tupplur.. haha så typiskt mig, så nu blir jag väl uppe halva natten istället. Får ta nya tag imorgon istället! Har fortfarande en extrem träningsvärk i hela kroppen sen i söndags, så ont att träningsvärk inte längre är rolig. Blir i och för sig mest bara mer sugen på att köra mer bodypump!
 
Lomanlektionen slutade med ett extremt långt klassråd där vi diskuterade, argumenterade och bara var allmänt oense om vad vi ska hitta på som studentresa. Våra förslag just nu är utomlands (sol och festresa), Danmark i 5-6 dagar eller Göteborg en helg (möjligtvis några dagar mer). Jag vill jättegärna utomlands, men som ekonomin ser ut just nu så känns det inte som att jag kommer ha råd (trots pengarna från klasskassan) så det lutar väl mot Danmark tror jag. Men det blir väl ett x antal fler diskussioner om det här innan vi bestämmer oss.

13-01-16

Godmorgon!
 
Riktigt trött idag, men efter en kopp kaffe ska det väl lösa sig! Har djursjukvård och Lomans lektion idag, ska försöka bli någolunda klar med ekologiuppsatsen för jag måste verkligen bli klar så att jag kan börja med Växt och djurlivskursen. Nu ska jag packa ihop väskan och börja plocka undan!
 

Filmkväll i stugan

Introducerade Linnéa till filmen Up, mest av anledningen att vår kemilärare ser EXAKT ut som Carl (huvudpersonen) och även för att den är grym. Jag är en riktigt tönt när det kommer till tecknade filmer, jag älskar dom, och dom flesta får mig att gråta som en liten bebis.. haha Linnéa fick sig ett par skratt.
 
 
Nu sitter jag här ensam, borde gå och duscha men sitter alldeles för skönt för att röra mig. Men det börjar väl bli dags, lär ju sova om jag ska orka upp imorgon!

Läxdags!

Sitter i soffan efter en riktigt god middag bestående av tacos! Blir inget gym idag då vi har en del i skolan så ska ta tag i läxorna. Linnéa sitter och läser ur Urinorganens sjukdomar-häftet och jag gör allt annat än att plugga. Men nu ska jag skärpa mig och stänga ner datorn!
 
HAHA veckans absolut bästa bild. En av många anledningar till att jag vill ha en perserkatt!

13-01-15

Godmorgon!
 
Blir ett snabbt och tråkigt inlägg den här morgonen (om nu mina andra monotoniska morgoninlägg är så mycket roligare), har nämligen försovit mig. Skulle upp tidigt imorse, men sängen var så mycket skönare och jag råkade somna om efter klockan. Oturen jag har så skulle inte Linnéa upp heller, då hennes morgonlektion slutat.. Så hon har sovmorgon till 12:45 idag.
 
Men nu ska jag hälla i mig kaffet, klä på mig (har bara underställ och linne på mig nu) och fixa mig lite. Så vi får höras mer senare!

kvällsnöje



Mathfeud, mitt och Linnéas kvällsnöje som dom NV nördarna vi är..

But I'm hoping that the gates, they'll tell me that you're mine

Godmorgon!
 
Gick upp tidigt idag för att hinna packa och se till att bilen startade. Är ju -20 ute och sist ville ju inte bilen komma igång alls, så var tvungen att gå ut i tid för att i värsta fall behöva fixa hjälp. Men den kom igång på första försöket vilket var riktigt skönt och vi kom iväg redan 07.10.
 
Har precis kört ner Linnéa till skolan och sitter nu uppe i stugan och dricker lite oboy. Börjar som vanligt kl ett idag så tills dess ska jag bara ta det lugnt. Har förövrigt världens träningsvärk idag och den blir bara värre för varje minut! Man vet ju att man faktiskt gjorde något vettigt igår när det känns såhär.
 
Trött och sliten

13-01-13

Godmorgon!
 
Invigde kaffebryggaren och trots att jag inte hade något mått till kaffet så blev det riktigt gott! Blir nog en till kopp om en stund.
 
Om ett par timmar ska jag och Gina till Må Bättre och träna arslet av oss. Det blir ett danspass kl fem och sen bodypump 18.15 så om vi kan gå imorgon så blir jag besviken! Anna skulle försöka hinna till bodypump passet också! Är så galet taggad och det kommer bli riktigt roligt!
 
 
Nu blir det en till kopp kaffe och höra med mamma om vi kan komma på lite lunch om en stund!

Handdukskonst i Egypten

Vår städare tog handdukskonsterna till en helt ny nivå! Önskar nästan att jag tagit med honom hem så han kunde göra såntdär varje dag hos oss.

Middag och ny kaffebryggare

Varit ut till föräldrarna på middag med Tim och Jakob. Riktigt gott var det och skönt att slippa laga lite mat själv hehe. Fick en kaffebryggare av mamma och pappa så nu kan jag äntligen dricka kaffe på helgerna också! Tack så mycket! :)
 
 
Förövrigt blir det nog en rätt lugn kväll, inga planer så får se om nåt dyker upp!

Did I make it that easy to walk right in and out of my life?

Hemma i Borlänge igen!
 
Åkte förbi Mc Donald's i Falun och fixade mitt arbetsintyg, äntligen! Dock har dom skrivit fel på datumet jag började.. med sådär två år.. Vilket jag inte insåg förens jag kom hem.. Så har mailat dom nu.
 
Väntar på att Tim ska komma hem medan Jane Eyre snurrar på tvn i bakgrunden, och vad som händer i kväll är rätt oklart.
 

Bildbomb Egypten


 
 

13-01-11

Godmorgon!
 
Ja då var det fredag igen, och jag sitter framför frukosten och pratar med Linnéa. Hade glömt köpa smör så idag får jag göra som Linnéa och äta utan.. så jävla tort, men med extra mycket ost så var det okej.
 
På schemat står det matte och djursjukvård, men ska dit tidigare eftersom Linnéa har estetisk verksamhet. Sen är det hemfärd som väntar! Riktigt skönt. Skriver mer senare!
 

I never want to see you unhappy

Fixat lite med jobbet så förhoppningsvis får jag lite arbetspass både nu i januari och i februari. För pengar, det behövs verkligen! Ska betala studentkryssningen nästa vecka och sen förhoppningsvis kan jag boka in en tid till att fixa håret också! Börjar bli dags efter sådär 4 månader.
 
Men nu ska jag och Linnéa plocka undan lite och sätta oss framför lite serier!

Efter gymmet

Precis kommit hem efter ett rätt tungt ben/rumpa-pass på gymmet. Jag, Linnéa, Mirja, Ellinor och Ida svettades arslet av oss, på riktigt. Första passet efter ett uppehåll är alltid drygast, men håller vi i det här så ska det nog gå lättare!
 
Sitter och letar lite info om högskolor, högskoleprovet och sommarjobb. Går sådär på vårt superinternet.. Ikväll ska vi kika på lite Pretty Little Liars som ÄNTLIGEN kommit igång igen!

13-01-10 - skola igen!

Första skoldagen och vi började dagen med en ny kurs; mikrobiologi och genetik. Känns som en rätt skön kurs, mest för att Birgitta har den och hon är sjukt bra på att förklara så att man förstår! Sitter i alla fall på engelskan nu, har hunnit skriva 1097 ord på min bokrapport på dom två timmarna som gått.. Nu gäller det bara att finslipa och göra allt perfekt innan halv fyra.
 
 
Ikväll blir det att ta tag i träningen igen och det blir ett gympass. Riktigt skönt ska det bli efter ett riktigt tjockislov fyllt med chips, godis och onyttigheter.

13-01-09 sista lovdagen

Hej!
 
Sista dagen på jullovet och imorgon börjar skolan igen. Så idag ska jag, Tim, Jakob, mamma och pappa på bio och kolla på Berättelsen om Pi.
 
 
Har inte gjort mycket alls idag, mest läst och försökt lära mig spela gitarr. Gick väl sådär. Så nu har jag tagit en liten paus från båda, och om 40 min får jag lite besök av mamma och pappa tills Tim slutar jobbet.

13-1-8



Godmorgon!
såhär ser min morgon ut, ska försöka läsa så mycket jag kan idag så det blir en riktig lugn dag. Ska även ut och äta thai med mina favoriter en sista gång innan Linnea åker till sundsvall igen!

fikamys



myser med finaste katha och issa på Wayne's

13-1-7

Hej!
 
Har spenderat min förmiddag med att städa och plocka rent i lägenheten, diska och slänga in en tvätt i tvättmaskinen. Det enda som fattas är dammsugning som jag ska ta tag i så fort Tim går tillbaka till jobbet. Han har lunch och vi har ätit resterna från vår lax i citronsås från igår. Så himla gott!
 
När jag städat klart ska jag ringa några samtal, försöka få lite läst ur boken och sen gå till Issa och Katha och umgås en stund!

13-1-6

Godmorgon!
 
Blev en ordentlig sovmorgon idag och gick inte upp förens kl 1. Blir en rätt lugn dag, några vänner kanske skulle komma förbi men måste dubbelkolla det. Ska försöka ta mig förbi kupolen en sväng också innan dom stänger för att höra om mitt löshår. Börjar bli dags att ta ut det.. Fast med min ekonomi så blir det nog inte än på ett tag.
 
Men nu ska jag spela en stund!

Mitt 2012 - långt inlägg

Nu har 2012 varit slut i 5 dagar och jag har inte gjort någon sammanfattning så här kommer en kortis om mitt år.
 
2012 började med ett rätt kasst nyår men fortsatte desto bättre. Tog steget och slutade på Helix, tog mitt pick och pack och flytta till Rättvik där jag började i en helt underbar klass och jag stortrivs! Någon månad gick, jag blev tillsammans med den absolut bästa killen i världen, skaffade mig det efterlängtade körkortet och åkte även ner och hälsade på saknade Fritiof i Göteborg. Hann även med att pierca mig och åka på studentkrysning. Slutade även på McDonald's.
 
nyår
en sista fest med jobbet innan jag sluta.
fick min skoljacka från USA
Köpte och sålde lilla söta Nikki
 
Ställde upp som modell med Anna för en fototävling som Mia ville delta i, och som hon dessutom vann! Riktigt coolt!
 
Vinnarbilden!
 
I början av Juni åkte jag och tre av mina underbara vänner till Alanya en vecka som deras studentresa, en resa som innehöll till största del; sol, bad, fest och en hel del skratt. Sommarlovet kom, Fritiof kom upp till Dalarna, vi jobbade tillsammans på Peace&Love där vi träffade två grymma tjejer; Josefine och Mikaela. Peace&Love veckan gick och var tyvärr jämfört med andra år rätt tråkig. Spenderade resterande sommaren på mitt sommarjobb på hemtjänsten.
 
Hösten kom, jag och familjen åkte till Finland på 60års fest, och veckan därpå åkte jag till Wisconsin på praktik i tre veckor. Tre helt underbara veckor där jag bodde hos en hur underbar familj som helst! Skaffade mig även riktigt löshår. Tredje (fjärde för mig om USA räknas) och sista året på gymnasiet började och var faktiskt till min förvåning rätt lugn. Flyttade upp till Lerdal med Linnéa och bor nu där med henne i en liten stuga.
 
 
Och som ni vet så avslutade jag detta grymma år med en resa till Egypten med min andra hälft! (bilder därifrån kommer senare!) Nu återstår det bara att se vad 2013 har att erbjuda!

13-1-5

Första dygnet hemma har varit väldigt tröttsamt men ändå riktigt skönt! Har inte vant mig vid kylan än och fryser som en lort såfort jag går ut. Fick träffa saknade Issa idag också vilket va riktigt trevligt, och har även varit på en sista julmiddag och träffat lite familj och sånt. Har inte så mycket att säga, så det blir väl lite.. tomt här nu framöver ett par dagar skulle jag gissa!

13-01-04

Äntligen sitter i vi lägenheten igen. Men jag längtar redan tillbaka till värmen och alla underbara människor på hotellet. 
 
Sitter för tillfället och dricker ett glas vin och äter salta pinnar med Tim och väntar på att Andrén ska komma förbi. 
 
Har förresten glömt berätta en sak, jag och Tim visste inte vad vi skulle ge varandra i julklapp så det fick bli en varsin tatuering som vi fixade i förrigår. Gjorde dom hos två riktigt duktiga tatuerare som gick runt på hotellet och fixade bokningar, så i onsdags kom dom och hämta oss och körde oss till sin studio där tatueringarna gjordes. Hur nöjd som helst och att priset va bra gjorde det ju inte sämre!
 
Här är min, det är på arabiska och är tydligen ett vanligt citat i Egypten och betyder "Min familj är det bästa i mitt liv". Är riktigt nöjd!
 
Och här är Tims. Sitter på insidan av överarmen, vet att det syns lite dåligt. Det är början på hans framtida sleeve.

Hemma i kylan igen


påväg hem igen

sitter just nu i Kairo! har en och en halv timme innan vi får hämta ut boardingpassen och ytterligare ett x antal tills planet till Polen lyfter. haft en.. konstig dag då rätt mycket gått fel så just nu ska det bara bli skönt att komma hem!

2013

Gott nytt år alla! Hoppas 2013 blir minst lika bra som 2012! 
 
Vi har nu tre dagar kvar (åker på kvällen den 3de) och dom ska vi njuta av ordentligt för man vet ju aldrig när man får sånhär värme nästa gång.. hehe nyårsfirandet var nice, besviken på maten men annars hade vi hur kul som helst. Tog en taxi med Tim in till Naama bay runt halv ett och stannade där till ungefär tre så idag är vi inte piggaste gänget men det är sånt som hör till. Nu ska vi leta på Abbe och Anna, se hur dom mår och sen lägga oss vid poolen!

RSS 2.0