Day 2 in New York

Hejsan

Nu är vi hemma efter vår sista dag i New York, inatt kl 3 åker vi till flygplatsen igen och då bär det av mot Florida-washington-west virginia! Första flyget går 07.05 am och jag kommer vara framme 07.02 pm. Så det blir en lång dag, men som tur är så kan jag sova på flyget osv. Jag ska försöka lägga in bilder från igår och idag strax. Vi har 40 min kvar innan vi ska samlas för att gå igenom flygningarna imorgon. Sen ska jag även hinna med att ringa till Kristy.

Idag har vi i alla fall blivit guidade igen, vi åkte nere vid hamnen, åkte färja förbi Frihetsgudinnan, gick på brooklyn bridge osv. Sen fick vi fritid, vi gick huuur mycket som helst, först till ett mcdonalds, of course. Det var jag, Britta, Lovisa, Sofie, Jenny, Erik, Isak och Niklas. Dom ville till Dunkin' donuts så dit gick vi. För att sedan gå mot china town, vi köpte New York tröjor och helt plötsligt stöter Britta ihop med sin familj. Hur stora är oddsen att hon träffar sin familj på chinatown liksom?!?!?! I alla fall, vi tog en taxi till Empire state building. Jenny, Lovisa, Sofie och Britta tog en taxi så tog jag, erik, isak och niklas en annan efter dom. Vi bad taxichauffören att ta den kortaste vägen dit, men istället åkte han vääärsta omvägen som vi kände det då. Då han kunnat åka raka vägen upp för 5th avenue, men nej han skulle åka på highwayen. 16 dollar blev det i alla fall, men så fick erik för sig att vi skulle betala 20, så ja 5 dollar per person ungefär.. haha underbart -.- jaja, medans Niklas och Isak gick upp i ESB så gick vi resterande på stan, kollade på kläder osv.. Fast sen glömde vi av någon anleding att vi skulle vänta på dom, så vi gick. Jag vet inte om jag gått såhär långt på hur länge som helst, galet fötterna värkte, jag orkade inte säga ett ord och jag ville bara lägga mig och sova. Det löste sig i alla fall, blev pigg nu nyss. Jag har köpt massa frukt också, mango och körsbär! Sedan är jag helt beroende (nästan i alla fall) av drycken SNAPPLE!! :o Hur god som helst..

jaja, nu ska jag säga hejdå till Jenny för henne kommer jag inte träffa mer.. Hennes buss till flygplatsen går senare än vårat. Tråkigt. och sen blir det att ringa Kristy och packa väskan! Och ja, jag har gått iväg medans jag skrivit det här inlägget.. haha bildbomb kommer i promise!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0