Christmas party

Gokväll, sitter här i mitt rum och äter bambi som min värdpappa så fint säger. Det heter egentligen Jerky och ser lite ut som bacon, typ torkad rådjur. Jättegott om du frågar mig, dock blir det rätt hemskt när min värdpappa säger "oh I see that you're eating bambi..". Han tycker att det är jätte kul att retas då jag tycker att bambi är för söt för att ätas.


Så ser det ut! Gött, och rätt populärt såhär efter och under jaktsäsongen.

Jag kom precis hem från våran Julavslutning med laget. Träffade Martina också, som är utbytesstudent från Schweiz. Hon var på tumbling med sin värdsyster. Vilken jäkla grym tjej dedär, hon fick för sig att prova en rondat-tuck (bakåtvolt, salto) utan att någon spotta henne eller att någon visade henne hur. Men den var hög, nästan lika hög som jag är lång. Helt galet, och hon lärde sig nya saker hur lätt som helst. I alla fall, vi började med att köra en lek där man parade ihop sig 2 och 2, så skulle man göra olika saker så snabbt som möjligt och paret som var sist åkte ut. Så om Kristy sa "chicken in a hen house" så skulle vi göra den posen så snabbt som möjligt. Och mellan gångerna så sprang vi runt i cirklar så att vi var tvugna att hitta vår partner först. Jätte kul, vi hade massa olika och det var svårt att komma ihåg vad som var vad.

Efter leken så hade vi julklappsbyte. Jag fick nummer 25 (sista numret) och fick då flytta runt presenter hur jag ville. Det gick till så att nummer 1 gick och valde en present. Nummer 2 fick välja mellan att ta nummer 1's present eller ta en ny. Och så fortsatte det så, men om vi säger till exempel nummer 10 kunde antingen välja någon annans present, ta en ur högen ELLER byta folks presenter, så bara för att du valt en så kunde du sluta med en helt annan present. Jätte roligt och då jag var sist så hade jag massa önskningar som folk ville ha. Jag var snäll och uppfyllde dom, men sen var vi tvugna att skicka våran present 3 personer åt höger. Jag slutade med en rosa liten söt ask som innehöll parfym, bodylotion och showergel från Bath and body works. Visar bilder senare då min kamera är på laddning.

Efter vårat presentbyte så fick vi gå och äta mat, det blev Little Ceasar's pizza (bästa pizzan) och kakor. Usch mådde så himla dåligt efter det, och Amber gick runt och delade candycanes till alla. Fick även mina warmup-byxor. Jättesköna, dock långa. Jackan fick dom lov att skicka tillbaka då de tryckt alla jackor fel. Vi fick även en julklapp från gymmet, ett örngott som det står Ohio valley allstar cheerleading på.


Superstort är det. Men jag gillar att det är i våra skolfärger. Haha, påtal om skolfärger så var vi in på crafts2000 idag, och dom har massa scrapbooking material där, tänkte köpa hem massa och fixa en scrapbook när jag kommer hem, dom hade små skyltar med WHS-Warriors, Warren Warriors och andra texter på. Så såna ska jag köpa!

Imorgon ska jag kolla på Harry Potter med Alexa och kanske Katie. Äntligen, herregud det har tagit mig evigheter att åka och kolla på den.

Kommentarer
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

kul med klapputbytet :)

och HP filmen är GRYM! :D

2010-12-22 @ 20:32:31
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/
Postat av: Fritiof

Hahaha eeeeoowww sånt bambi-kött är så himla gross! :P

2010-12-23 @ 07:14:58
URL: http://usafrillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0